Instalab week 32 | Pokémon en tranen van geluk

Pokémon vangen in Kijkduin (yes, ben nog steeds fan), een bijzondere commercial opnemen, heel veel etentjes met vrienden en familie EN poezenknuffels waar ik bijna van moest huilen!! Kijken jullie mee naar mijn avonturen van vorige week?

instalab week 32_ - 3 Op maandag haalde ik Cath (links) en Ellis (midden) op om samen op Pokéjacht te gaan. Jawel dames en heren, ik ben nog steeds fanatiek aan het spelen hoor! Inmiddels halverwege level 23 and still going strong. Het was een leuke roadtrip, we hadden snacks gehaald voor onderweg, supergezellig!

instalab week 32_ - 4 We reden uiteraard naar Pokéheaven: mooi Kijkduin. Het was een zonnige dag, heerlijk! Ik hoorde trouwens net van mijn moeder dat ze de Pokémonvangers willen aanpakken daar in Kijkduin, omdat ze te veel overlast bezorgen. Ben benieuwd hoe ze dat gaan doen.. op Utrecht CS merkte ik al dat de Pokéstops en de Gym ineens waren verdwenen, echt jammer!

instalab week 32_ - 2 Hier was er iets bijzonders op het strand, hahaha! Wij waren helaas net te laat om te vangen. Het blijft leuk en bizar om te zien dat er ineens een hele menigte naar één plek verschuift!

instalab week 32_ - 5 Van al dat vangen wordt je moe en hongerig, dus bestelden we een bakje knapperige kibbeling. Alleen we waren niet de enigen die zin hadden in vis..

MINE MINE MINE!

instalab week 32_ - 6 Net op het moment dat Cath bedacht dat het niet zo’n heel puik plan was om kibbeling recht voor de snavels van hongerige meeuwen te eten, stonden we op om ergens anders te gaan zitten, en werd ze keihard aangevallen! Ik hoorde ineens een gil achter me en zag Cath staan met een LEEG bakje en heel veel poep op haar jas. OMG! Het was zo zielig en ook zo grappig tegelijk, we hadden het niet meer. Wat een brutale meeuwen man! Arme Cath!!

instalab week 32_ - 7 Die avond zijn Cath, haar vriend Veras, een vriend van hem en ik uit eten geweest bij restaurant Saigon. Lekker Vietnamees! Is toch wel één van mijn lievelingsrestaurants, naast Broadway. Het was heel gezellig. Daarna liepen we door de stad naar de woning van Cath en Veras, die in een bejaardenflat wonen.

instalab week 32_ - 8 En het viel me op dat elke bejaarde zo dol is op prulletjes, hihi! Maar even serieus, die soort van Gollem daar naast het zwarte hondje bij de deur is zo eng AF of ligt dat nu aan mij?!

instalab week 32_ - 1 Kennen jullie deze? Manon had hem bij zich in Venetië en ik vond hem zo lekker fruitig en zoet ruiken dat ik hem ook heb gekocht. Hmmmm! Met de geur van dragonfruit!

instalab week 32_ - 13 Send my love van Adele is mijn nieuwe lievelings! <3 Staat de hele week al non-stop op repeat.

instalab week 32_ - 10 Op dinsdag kwam er een 8-koppig team in mijn kleine appartementje, inclusief apparatuur en een food styliste die de keuken bezette. Wow, ik geloof dat mijn huis nog nooit zo vol heeft gestaan, haha!! We hebben de hele dag en avond gefilmd om een toffe commercial op te nemen. Kan niet wachten om hem aan jullie te kunnen laten zien!

instalab week 32_ - 11 Larissa heeft ook meegeholpen en bleef die avond nog gezellig even na-chillen.

instalab week 32_ - 9 Ben trouwens echt superblij met mijn destroyed, oversized spijkerjack van Zara, ook al loopt iedereen er mee over straat, haha! Draag hem nu al dagen als jas.

instalab week 32_ - 16 Op woensdagavond maakten Diep en Harmen een heerlijke groente lasagna bij Maren en Martijn thuis, en ik schoof gezellig aan. Ik moet Diep echt even om het recept vragen want hij was LEKKER! En geheel vegetarisch.

instalab week 32_ - 15 Maren was in Denemarken voor werk en Martijn was mank (hij heeft zijn voet flink verrekt/gescheurd toen hij vorige week van de trap afviel) dus hij kon helemaal niets. Of nou ja, niet lang staan en liever niet te veel lopen. Dus de hele week werd er goed voor hem gezorgd!

instalab week 32_ - 14 Fluffy Pablo! Hij is nog jong en zo lekker speels, haha, en suuuuuuperzacht. Pablo is de zachtste kat die ik tot nu toe heb gevoeld <3

instalab week 32_ - 17 Nog even Netflixen met Pablo en Martijn.

instalab week 32_ - 18 De dag erna heb ik gewerkt, en daarna ben ik weer even naar Martijn gegaan. Onderweg nam ik een Starbucksie (altijd een no water chai) en het meisje achter de kassa herkende me en zette een hartje achter mijn naam. Lief!

instalab week 32_ - 20 Olympische Spelen kijken met Martijn, Willemijn en David.

instalab week 32_ - 19 Oei oei oei, wat was dit lekker! Pompoen uit de oven op een bedje van rucola met gegrilde kippetjes. Heb gesmuld!! We hebben het die avond heel laat gemaakt met rode wijn en gezelligheid en ik pakte de eerste trein naar huis. Pfffff, wat was ik gaar!

instalab week 32_ - 12 De volgende ochtend lekker lui uitgeslapen en gelunched met mama bij Ming & Ming, want we hadden zin in sushi!

instalab week 32_ - 23 Daarna naar Le gereden in Papendrecht, waar ze me heeft voorzien van prachtige acrylnagels. Zie ook de video van gisteren (al gezien?).

instalab week 32_ - 22 Dit is mini-Le, hahaha, echt een mini-versie van Le. Wat een mopje he?

instalab week 32_ - 21 Zoooooo happy de peppy met mijn nieuwe holo nagels! Kan er maar naar BLIJVEN kijken!

instalab week 32_ - 24 Vrijdagavond voor keukens wezen kijken en deze combo vind ik ook erg mooi. Leuk dat donkergrijze tafelblad met de witte kastjes met houtmotief. En die robuuste greepjes. I LIKE IT!

instalab week 32_ - 25 Mijn knuffeltje. De laatste tijd knuffelt hij me ZO veel joh, niet normaal. Ik vind het zo gezellig! Maar daarover later meer (en check zeker even mijn Snaps op Snapchat).

instalab week 32_ - 26 Op zaterdagavond gingen Laris en ik naar Meat & More, een vrij nieuw tentje waar we erg benieuwd naar waren.

instalab week 32_ - 28 Het interieur is supermooi en heel sfeervol, en de bediening is erg vriendelijk.

instalab week 32_ - 27 En het eten was HEERLIJK! We namen beiden een goed stuk vlees (ik biefstuk rare en Larissa varkenshaas) met wat side dishes en wow, we hebben echt gesmuld. Zeker aan te raden deze tent! Gerechten zijn niet bijzonder apart of origineel, maar het vlees is van zeer goede kwaliteit, mals als boter. Yum!

instalab week 32_ - 29 Ook het toetje is een aanrader!!

instalab week 32_ - 30 Toen ik thuis kwam ging ik even met mijn mobiel op bed liggen en wie kwam er boven op me liggen? Clair! Eerst voorzichtig met twee pootjes, toen kroop hij helemaal op me, en toen draaide hij zich met zijn koppie naar me toe en ging hij lekker op mijn buik liggen. IK KON WEL JANKEN! Dit doet hij namelijk nooit. Ik legde mijn handen op zijn lijfje en viel per ongeluk in slaap. Hebben we samen gewoon een lekker dutje gedaan. Zo gezellig!

instalab week 32_ - 31 Op zondag kwam Maikel langs en we hebben samen een video opgenomen, was weer zoals vanouds gezellig! En hij zag er zoals altijd weer helemaal fabulous uit!

instalab week 32_ - 32En toen is Clair NOG een keer bovenop me gekropen, de slijmjurk. HIJ HOUDT ECHT VAN ME!! Kon mijn geluk niet op. TRANEN VAN GELUK! Ik lig deze Instalab nu te tikken in bed en ik ga hem zo even roepen, kijken of het me weer lukt. Coco en Clarence zijn de laatste tijd sowieso wat liever tegen elkaar en ook wat knuffeliger naar mij toe. Ze blazen heeeeel af en toe (echt stukken minder dan eerst) en vallen elkaar niet meer aan. Echt fijn.

Nou, dat was mijn weekje weer! Ik ben deze week nog wel in Amsterdam geweest voor een Plexr consult en ik kom begin september terug voor een behandeling – spannend hoor! Ben benieuwd of deze behandeling mijn ogen wel een lift kan geven.

En ik ben ook benieuwd naar de permanente wenkbrauw blade techniek, heeft iemand hier ervaring mee? Het lijkt me toch zo heerlijk om je wenkbrauwen niet bij te hoeven tekenen elke dag, maar er worden oppervlakkige sneetjes gemaakt (oppervlakkige littekentjes dus) en mensen met een getinte huid hebben al snel pigmentvorming, dus ik vroeg me af of zoiets ook een risico kan zijn. Ik hoor graag jullie mening!

En o ja, vinden jullie het leuk als ik wat meer post op Instagram Stories?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

54 Reacties

 1. Linda Habraken
  21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Ik heb bij yevgenia in Hellevoetsluis permanente makeup late doen met de door haar als eerste ontwikkelde hair stroke techniek. Ben er zo blij mee! Zeker een aanrader! Na het zwemmen of douchen niet bang hoeven te zijn dat je vriend je met een gekke bruine veeg op je gezicht ziet 😁

 2. Sam
  21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Hoi Serena,

  Ik heb ook wenkbrauw blading gedaan enkele jaren geleden bij een Turks meisje.
  Zelf ben ik Indisch. Het effect is geweldig. Ik ben 2x geweest (heb eigenlijk een touch up nodig, maar is nu niet in mijn budget). Het fijne is dat ik nu een mooie shape heb. Die moet ik wel bijwerken, maar vind het nog steeds erg mooi en makkelijk.

  En ohhh wat lief van Claire!

  Fijne dag!

 3. 17 augustus 2016 / woensdag, 17 augustus 2016

  Mijn ervaring met permanente wenkbrauwen weet je al 😊

  Moest wel lachen om die foto van je vriendin, ik ben vandaag onder gepoept in Volendam terwijl ik kibbeling at hahaha!

 4. Eva
  17 augustus 2016 / woensdag, 17 augustus 2016

  Ik heb de wenkbrauw microblading in mei laten doen, en ben er heel erg blij mee! Zo gemakkelijk om ‘s ochtends mét wenkbrauwen op te staan (ervoor leek het altijd alsof ik mijn gezicht nog niet “aan” had). Ook nu ik met vakantie ben is het zo handig om me geen zorgen te moeten maken dat mijn wenkbrauwen er door het zwemmen of zweten af zullen gaan en kan ik ook gewoon zonnecrème op m’n gezicht doen zonder te moeten opletten dat er geen crème op m’n wenkbrauwen komt. Ik ben fan!
  Het deed een beetje pijn, maar viel al bij al goed mee. Het was ook niet goedkoop (ik betaalde € 480), maar in die prijs zit de eerste behandeling + een touchup inbegrepen en als ik in de toekomst terug ga (want het pigment verdwijnt langzaam weer onder invloed van UV en peelings e.d.), dan is dat aan 50% v.d. prijs.

  Ik heb geen getinte huid dus kan niet spreken over pigmentvorming, maar op zich lijkt me dat net een plus? Dan krijg je dus een soort natuurlijk bijgetekende wenkbrauwen door dat pigment :-)

 5. Tessa Teresa
  16 augustus 2016 / dinsdag, 16 augustus 2016

  Hi Serena,

  Als ik het me goed herinner, heb jij een tijdje geleden een artikel geschreven over microbeads en waarom dit zo slecht is voor het milieu.

  Ik heb de Palmolive Feel Glamorous net na die tijd voor mijn verjaardag gekregen, en ondanks dat ik de geur echt heerlijk vind, heb ik hem zelf niet weer gekocht omdat ik vermoed dat hier microbeads in zitten (en jouw artikel hieromtrent destijds best veel indruk op mij heeft gemaakt). Weet jij of dit inderdaad zo is, of zit er iets anders in wat het een scrub maakt? Ik heb het in ieder geval nergens kunnen vinden..

  Ik ben erg benieuwd naar jouw antwoord

 6. Andrea
  16 augustus 2016 / dinsdag, 16 augustus 2016

  Hoi hoi!
  Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar volg ze wel op Instagram, dat is een beauty salon genaamd The Luxury Floor, zijn geloof ik gevestigd in Limburg dus is wel een eindje rijden. De foto’s en filmpjes van klanten die voorbij komen op hun Instagram account zijn echt prachtig dus misschien kun je daar eens kijken voor je wenkbrauwen :) Ze maken gebruik van Micro blading en het ziet er heel natuurlijk uit. Zomaar een tip :)

  Xx

 7. 16 augustus 2016 / dinsdag, 16 augustus 2016

  Is dat jasje nog ergens te vinden in de sale of ben ik echt te laat?! :(

 8. ashley
  16 augustus 2016 / dinsdag, 16 augustus 2016

  About Plexr…..

  Op meerdere posten over ooglidcorrecties heb ik toen gereageerd dat ik de plexr behandeling zou gaan laten doen en je iets zou laten weten.
  Nou helaas valt er niets te melden :-(

  Ik lag nog geen 2 tellen in de stoel toen de arts tegen mij zei dat Plexr het niet ging worden. Althans niet voor mijn ogen. Het probleem is dat ik boven mijn oog/onder mijn wenkbrauw wat meer vet heb zitten. Dit duwt dit gebied als het ware iets naar voren waardoor mijn oogleden minder zichtbaar zijn. Vet kan alleen worden weg gesneden. Plexr is namelijk bedoeld om de huid te verstrakken en aangezien ik daar geen overtollige huid heb valt er niets te verstrakken.
  Echter viel het de arts op dat het probleem nog niet eens zozeer daar ligt maar dat mijn wenkbrauwen wat lager staan. Hij adviseerde mij een wenkbrauw lift. Middels een techniek met naalden i.c.m. plexr boven de wenkbrauwen. Alleen kon die behandeling op dat moment niet worden uitgevoerd en ben ik doodsbang voor naalden waardoor ik geen nieuwe afspraak heb gemaakt.

 9. Nikita
  16 augustus 2016 / dinsdag, 16 augustus 2016

  Fijn om te lezen dat het beter gaat met de katjes en dat ze zo komen knuffelen.
  wij hebben een 2 tal maanden geleden een kittentje bijgehaald om bij de ‘grote’ kat (hij is ook maar 1 jaar oud nu) te zetten.
  Ik had er zoveel schrik voor maar na 2-3 dagen waren ze al aan het spelen en niet meer aan het blazen.
  Af en toe spelen ze te fel en dan hoor je eens eentje blazen of piepen zodat de andere stopt. Maar ik voelde me echt niet goed die eerste dagen met dat geblaas en vechten, dus ben blij voor jou dat dat ook veel minder is.

 10. sterre
  16 augustus 2016 / dinsdag, 16 augustus 2016

  ahhhh helemaal weg van je spijkerjack!! ik kan m alleen niet op de zara site vinden, is hij van deze collectie?? <3 <3

 11. Diana
  16 augustus 2016 / dinsdag, 16 augustus 2016

  Hi Serena, ik heb mijn wenkbrauwen laten doen in Houten met mesjes techniek, en het was echt een slechte ervaring. (Uren moeten wachten, niet hygiënisch, en nog mislukt ook, jammer na zoveel pijn) dus als je het echt gaat doen, neem aub de aller aller allerbeste.

 12. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Al die poezen-foto’s. Te lief gewoon :)

 13. Joyce
  15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Ik zat er ook over na te denken om mijn wenkbrauwen te laten tatoeëren maar dan bij eentje waar ik hele goede verhalen over heb gehoord (en die foto’s, wauw!) Zijn naam is Rusen Donmez. Een vriendinnetje van mij heeft het laten doen bij een vriendin van haar, en heeft ook de hairstroke techniek gebruikt. Ik moet wel zeggen dat bij haar de inkt al begint te vervagen (en dat na een paar maanden!). Het lijkt ook of deze wat meer oranje begint te worden (misschien komt de verkleuring ook wel door de zon).

 14. cansu
  15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  microblading beste keus ever ogv schoonheid! perfecte wenkbrauwen zonder makeup! heb ook eyeliner en lipliner+shadow! allemaal heeeel natuurlijk en subtiel geen ordinaire gedoe :) ben er blij mee vooral op vakantie :)

 15. Kiki
  15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Wat een mooie kat is Pablo! Weet je het ras?

  • Lola
   16 augustus 2016 / dinsdag, 16 augustus 2016

   Noorse boskat dacht ik op de blog van Tara en Larissa te hebben gezien!

 16. Marlous
  15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Level 23?! Hoe doe je dat zo snel?? Ik ben 22 en een half maar heb daar wel echt heeeeel veel moeite voor moeten doen :’)! Met die lucky eggs en evolven enzo.. wat een gedoe haha!!

 17. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Wat heerlijk die katten. Als het goed is krijg ik volgende week mijn kitten in huis. Ik kijk hier zo erg naar uit ik hoop echt dat we er een knuffel poes van kunnen maken. Liefs soraya

 18. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  ik ben ook heel erg benieuwd naar microblading, dus als je daar meer over te weten komt, lees ik het graag!

 19. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Eindelijk weer even tijd gevonden om je blog te bezoeken. Ik mis het! Wat fijn dat je katjes liever tegen elkaar zijn, uiteindelijk komt het goed ;-)!! Haha geweldig hoe enthousiast jij bent over het pokemon spel, het is echt een hype hé?! Fijne week lieve Serena.
  Xx

 20. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Zo fijn als je beestjes zo lekker bij je komen liggen!

 21. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Super leuke week weer. Ik heb zelf in een praktijk gewerkt waar ze de blade techniek toepassen en het is echt ontzettend mooi! De eigenaresse van de praktijk, Vera is ontzettend goed in wat ze doet, ontzettend veel ervaring en altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en volgt regelmatig masterclasses.

  Als je er over na zit te denken zal ik zeker eens contact opnemen met deze praktijk. De naam is Be You Skincare in Lichtenvoorde!

  Liefs, Wiesje

  • Celeste
   16 augustus 2016 / dinsdag, 16 augustus 2016

   Heeeee Wiesje!
   Klopt,Vera is supergoed! Maar dat ben jij ook! (Alleen is Londen een beetje ver weg voor een behandeling ;) )

 22. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Weer een mooi artikel Serena. Kijk eens voor jouw wenkbrauwen bij Derma Instituut in Heerlen en lees de recensies. Niet dichtbij maar dat heb ik er voor over. Zij doen Eyebrow Hair Strokes ik heb een getinte huid (indisch) en ben er super blij mee.

 23. Leonie
  15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Ik heb van mijzelf vrij donkere wenkbrauwen, maar ze zijn wel ongelijk. Ik heb via Dermaclinic permanente make-up laten zetten. Het resultaat is supermooi geworden, ziet er erg natuurlijk uit!

  • Denise
   17 augustus 2016 / woensdag, 17 augustus 2016

   Ow wauw hahaha jouw reactie tussen al deze serieuze wenkbrauw-issues-reacties. Heerlijk <3

 24. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Ziet er uit als een leuke week! En goed bezig met Pokémon! 😄
  Geweldig wanneer je katten zo lekker bij je komen! Die van mij doet dat ook maar heel soms dus ik ken dat gevoel van blijdschap en bijna tranen als ze het eens doet! Zó lief!
  Perfecte foto ook van jullie samen! ♡ En in je nieuwe huis met meer ruimte denk ik dat ze het helemaal beter samen kunnen vinden. Maar al super dat het beter gaat met Coco en Clarence samen.

 25. Jo
  15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  oh, je poezen, zo lief die foto’s ! :)

 26. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Mini-Le is echt een cuuuuuuuuuutie :-D En wow, die groentenlasagna ziet er super uit.

 27. Maikel
  15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Was zeker weer gezellig! Kijk uit naar zondag en snel weer een hapje eten❤️

 28. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Hihi het blijft grappig dat zo’n spel zo veel mensen in beweging brengt!

 29. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Ooh ik hoop zo erg dat de Pokestops bij Kijkduin niet weggaan!! Ik merkte inderdaad ook rondom Station Leiden veel Pokestops weg zijn gehaald maar bij mijn “kleinere” station niet. Misschien halen ze alleen dingen weg bij de meer populaire plekken? Ik ben trouwens ook heel benieuwd naar de wenkbrauw blading techniek, heb echt super mooie resultaten gezien maar durf het zelf niet omdat ik nog niemand persoonlijk ken die het heeft gedaan.

 30. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  meat and more ziet er super uit! prachtig interieur :o
  en jouw katten zijn echt zo snoezig ben echt verliefd op ze (en ik heb nooit van katten gehouden eigenlijk) leuke foto’s weer!

 31. Syl
  15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Ga alsjeblieft nooit voor permanente make-up. Ik zie best vaak mensen met permanente wenkbrauwen of eyeliner, maar ik vind het nooit mooi. Wenkbrauwen die groengrijs uitslaan of net niet mooi gezet zijn…

  • 16 augustus 2016 / dinsdag, 16 augustus 2016

   Dat komt dan echt doordat ze niet bij een goede salon geweest zijn hoor. Ik heb zelf de hairstrokes techniek en ben er super tevreden mee. Sloegen na de derde behandeling iets grijzig uit qua kleur maar wordt zonder extra kosten super netjes opgelost. Maar ik ken ook andere verhalen, niet iedere salon is even professioneel en werkt niet met kwalitatief goede producten.

 32. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Wat een lange instalab deze week zeg, veel leuks gedaan zo te zien :)

 33. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Wat een leuke foto’s, je katjes zijn echt schatjes! Heel leuk jasje trouwens, staat je goed!

 34. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Ahhh zo ontzettend lief van Clair! Wat een schatje is het ook. Daar word je toch blij van?

  Ik wil ook nog eens naar Kijkduin, kijken wat er te vangen valt. Verbazingwekkend dat het daar ook gewoon zo druk blijft! Leuk weekje heb je verder gehad :D

 35. Steffi
  15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Aah Serena haha je hebt nu voor de tweede keer mijn dag gemaakt, kom vooral vaker langs voor een no water chai!! <3

 36. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Wat een heerlijk weekje heb je achter de rug! Grappig dat ik opeens Cath spot, een vriendin die ik ken van vroeger! Had haar zelfs nog tips gevraagd over hoe zij vlogt, helaas was dat niet echt een ding voor mij dus ben ik het maar bij bloggen gebleven ;p

 37. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Wat een heerlijke week! Fijn dat het ook beter gaat tussen Coco en Clarence :)

 38. Renee
  15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Tip voor je wenkbrauwen Derma Instituut te Heerlen. Zij is echt de allerbeste, heeft klanten uit heel Nederland. Mensen zien vaak niet eens dat mijn wenkbrauwen gedaan zijn, zo natuurlijk is het. Echt, bekijk haar Facebook of website eens.

 39. Maura
  15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Oooo wat een heerlijke wolletjes! Wij hadden 2 katten, broer en zus. Broer is helaas overleden :( Alleen sindsdien komt het meisje zoveel beter uit de verf! Ze bloeit helemaal op. Wordt eindelijk wat dikker en is super knuffelig! Zo fijn! Ze gaat het liefst op m’n hoofd liggen! Ze waren samen super lief, maar ze redt zich alleen prima.
  Over die wenkbrauwen! Ik heb zelf PMU en vroeg aan mijn PMU dame wat het verschil is met de mesjes techniek. Ze vertelde me dat het veel oppervlakkiger is dan PMU en veel minder lang blijft zitten. Wat je zelf zegt over littekenvorming vertelde zij ook. De huid wordt veel “taaier” waardoor het er een volgende keer (en keren daarna) veel minder mooi en goed op komt te zitten.

 40. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Wat een fijne week! Ik ben heel benieuwd naar de commercial die je thuis hebt opgenomen, het was een drukke boel zo te zien! En wat lief dat je poes lekker bij je kwam liggen, dat moet heel fijn voor je zijn!

 41. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Wat lief dat Clarence zo op je kwam liggen! Kan me goed voorstellen wat voor een blije poezenmama je toen was. Zo’n bijzonder en ontroerend momentje!

 42. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Wat een fijn weekje, met veel vrienden en familie! De keuken die je hebt gezien is idd heel mooi, stijlvol! En je nagels… Awesome :-D

 43. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Wat een leuke week! Al dat lekkere eten, jummy!

 44. 15 augustus 2016 / maandag, 15 augustus 2016

  Wat een fijne week heb je gehad. Fijn dat Coco en Clarence nu lieve zijn en je zo lekker wordt geknuffeld :-). Instagram Stories, voor mij persoonlijk hoeft het niet want ik heb vrijwel geen tijd om het te kijken.. alleen weet ik zeker dat je genoeg meiden dit wel heel leuk zouden vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *