Instalab week 32 | mijlpaal voor Marshall en nieuwe huiskamer

Goedemorgen! Hoe was jullie week? En weekend? Nu het zo bewolkt en iets kouder is, is dat zomergevoel ook spontaan verdwenen. Hebben jullie dat ook? Ik slaap weer onder een dekbed in plaats van een laken, de lange broeken gaan weer aan en ik krijg weer wat meer zin om binnen te huismussen en te fröbelen. Echt erg hoe snel zoiets kan omslaan, alleen maar door het weer buiten.

Ik merk ook aan mijn inbox dat de zomervakantie bijna voorbij is. Ik krijg meer mailtjes en er staan meer samenwerkingen op de planning, dus ik ga nu ook een drukkere periode tegemoet. Wat betekent dat ik EXTRA goed moet plannen en moet gaan bedenken hoe ik alles wil gaan bolwerken. Maar, dat gaat wel goed komen. We hebben de huiskamer omgegooid waardoor ik ineens wat meer energie en inspiratie heb gekregen en er zin in heb om de beuk erin te gooien!


Afgelopen weekend keken George en ik de film Chef. De film is al wat ouder (uit 2014) en als je hem nog niet hebt gezien, echt een aanrader. Zo’n heerlijke feelgood movie die op een leuke manier social media integreerd. In deze film is er een scène waarbij er een grilled cheese sandwich wordt gemaakt en na de film hadden George en ik dan ook METEEN zin in een pan tosti. Dus, we gingen meteen aan de slag met veel roomboter en verschillende soorten kaas. Zooooo veel caloriën, maar oh zo lekker!


Op maandag kwam mama langs en hebben we de huiskamer een beetje omgegooid. Ik speelde al wat langer met dit idee, maar altijd fijn als je dan samen met iemand kan gaan schuiven. Mama is hier echt dol op! Vroeger toen ik nog thuis woonde en uit school kwam, was het één keer per maand raak. Dan stonden ook alle meubels ineens helemaal anders. Mama deed dit altijd als ze ongesteld was, haha! Ik denk dat door de hormonen ineens een vorm van nesteldrang insloeg, ofzo. Maar ik moet zeggen, eens in de zoveel tijd een andere setting creëren in je huis is goed voor de afwisseling en inspiratie.


Op dinsdag kwam Leonie de kinderfysiotherapeut weer langs en Marshall deed het weer supergoed. Alle oefeningen zonder mopperen of huilen doorstaan. Leonie heeft me laten zien hoe ik Marshall kan leren omrollen of hoe ik hem een klein beetje kan helpen als hij bijna zo ver is. Ook hebben George en ik als huiswerk meegekregen om Marshall één keer per dag op het bed van de ene naar de andere kant te rollen.


Daarna kwamen mijn zusjes gezellig op bezoek.


Spelletjes doen met Marshall. Hij geniet echt van al die aandacht van zijn tantes, haha!


Afgelopen week deed ik een oproepje omdat ik mijn make-up stash weer aan het opruimen was. Ik wilde graag een deel schenken aan verschillende goede doelen. Ik kreeg veel leuke berichtjes in mijn inbox en één van de meiden die iets op kwam halen bij me werkt bij een bejaardentehuis. Ze hebben mijn make-up meteen goed gebruikt en een beautydagje georganiseerd voor deze lieve oude dametjes. Ze zijn helemaal in de watten gelegd. Zo leuk en hartverwarmend om te zien!


Tijdens het opruimen vond ik ook een supergroot kleed van Fatboy die ik in de tuin legde. Zo kan Marshall lekker buiten spelen (zo lang het weer nog een beetje goed is). Hij vindt het namelijk superleuk en interessant om buiten te zijn. Vooral de ruisende blaadjes aan de boven zijn heel spannend natuurlijk.


Tijdens zijn ‘tummy time’ bedacht ik me ineens om een spiegel neer te zetten en NOU, ik heb nog nooit iemand zo geïntrigeerd en verliefd naar zijn eigen spiegelbeeld zien kijken, haha! Marshall doet het supergoed op zijn buikje. Nekje nog wel wat wiebelig, maar het gaat steeds beter en hij houdt het ook steeds langer vol.


En afgelopen vrijdag gebeurde er dit! HIJ DRAAIDE HELEMAAL OM! Omg, ik schrok me kapot. Ik kwam de trap aflopen naar de huiskamer, zie ik Marshall gewoon op zijn buik liggen. Wat hij dus helemaal zelf vanaf zijn rug naar zijn buik gedraaid. Ik ontplofte bijna van trots. George was die dag toevallig thuis (thuiswerkdag) dus echt leuk om dan samen aanwezig te zijn geweest bij zo’n mijlpaal. DIKKE DUIM OMHOOG VOOR JOU, MARSHIE!

Sindsdien is hij alleen maar aan het draaien. Eerst op zijn zij. Dan draait zijn kontje mee en dan heeft hij struggles om zijn bovenlichaam om te draaien. Soms lukt het wel, soms lukt het niet, tot zijn grote frustratie (hij begint dan heel hard te huilen). George en ik moeten gewoon goed door blijven oefenen met rollen en ik denk dat hij dan steeds beter doorkrijgt hoe hij zijn evenwicht moet verplaatsen. Echt niet leuk om hem soms zo gefrustreerd te zien. Hij wilt zo graag, maar hij is natuurlijk pas 3,5 maand dus waarschijnlijk toch nog iets te jong en niet sterk genoeg om het echt goed te kunnen. Maar goed, oefening baart kunst!


Nog een duim omhoog, voor de collega’s van papa die deze mooie beugel voor ons hebben gelast. Begin dit jaar stormde het eens zo hard dat onze schuttingen weg waren gewaaid. Serieus, wist niet wat ik meemaakte. Ik deed de gordijnen open en dacht echt ‘waar is onze schutting?!’. Deze beugels zijn speciaal op maat gemaakt en George en mijn vader hebben de schuttingen nu goed vast in de muur geboord. Het is lekker stevig en mocht het weer keihard gaan stormen, ga ik er vanuit dat de schuttingen nu WEL blijven staan! Echt top!


Kleine Coco. Ze is zo licht en dun geworden zeg, de laatste tijd. Ik denk dat het door het warme weer komt. Was eerst bang dat ze ziek was, maar ze eet goed en zondert zich niet af, heeft ook geen pijn (ze gedraagt zich niet ongelukkig of extra aanhankelijk). Dus volgens mij is alles A-OK. Ik had namelijk gelezen dat katten vaak wat dunner zijn in de zomer.


Clarence lijkt echter alleen maar dikker te worden, haha! Die heeft geen last van de hitte.


Op zondag stonden George en ik vroeg op want we maakten ons klaar voor een dagje Pokémon vangen in Utrecht.


Het was namelijk een speciaal Eevee event en ik heb 2 shiny’s gevangen. Blij mee!


We hadden afgesproken met vrienden die ook Pokémon spelen. Daarna nog even een drankje gedaan op het terras. Marshall ook wat te eten gegeven, en gewoon lekker gechilled en gekletst.


Dit is Sally, de vriendin van Milan. Ze lijkt een klein beetje op mijn zusje Tara, vind ik. Ze heeft trouwens een prachtige geruite high waisted broek aan van Bershka en die kostte maar €4,- in de sale zei ze. Whuttttt! Die ga ik dus ook snel bestellen.


George en ik hebben daarna nog even wat gegeten bij Vapiano op Utrecht station. Ik nam een pasta met een romige saus en garnalen en die was echt heerlijk.


George nam een pizza en die was daar zo te zien heel content mee, haha!


Hoe leuk is dit? Een magazine over trouwen. Die zijn er natuurlijk al wel, maar deze is heel trendy en Pinterest-y en staat vol met echte verhalen en foto’s van pasgetrouwde stellen. Mocht je dus binnenkort van plan zijn om te trouwen, kan ik je dit magazine zeker aanraden. Echt leuk om doorheen te bladeren, je doet superveel inspiratie op! Wanneer George en ik gaan trouwen weten we niet, we moeten eerst maar eens gaan sparen. Voorlopig staat het nog niet op de planning in elk geval.


Elke dag komen er pakjes binnen dus het is elke dag feest om alles uit te pakken! Tijdens het uitpakken maak ik een selectie van producten die ik interessant vind om te testen. Wat niet altijd garant staat voor een review hoor, maar ik probeer wel altijd zo veel mogelijk uit.

Ben heel benieuwd of het micellaire water van Nivea echt goed waterproof make-up verwijderd, en een beautyblender cleaner zonder water? Hoe dan? Eucerin stuurde ook een nieuw product op dat ik vanaf nu ga testen en waar ik ook 5 testpersonen voor nodig heb, ben ik ook HEEL benieuwd naar. De Hyaluron Filler lijn beviel me namelijk heel goed en dit nieuwe product is een overnight peeling cream. Interesting! Ben namelijk dol op peelings en producten die mijn huid laten stralen.

Nou, dat was het weer deze week! Straks heb ik een leuke afspraak in Amsterdam, morgen heb ik een fotoshoot met Joolz en de rest van de week moet ik de beuk erin gooien omdat ik best veel gesponsorde opdrachten heb en ook zin heb om leuke beautyreviews te schrijven.

Hoe was jullie weekend?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

38 Reacties

 1. Hoi
  5 september 2018 / woensdag, 5 september 2018

  O wauw wat een leven zeg. Dat je de moeite neemt

 2. Sandra G.
  17 augustus 2018 / vrijdag, 17 augustus 2018

  Ik ben heel benieuwd naar de overnight peeling cream! Zo min mogelijk gedoe, en wakker wakker worden met een mooi huidje, daar hou ik van.
  De 2 fases van Lancome is ook fijn, maar behoorlijk prijzig.

 3. Sanne
  16 augustus 2018 / donderdag, 16 augustus 2018

  Haha ik hou van de mede mama-pokenerds 😍 hier level 36 en stil going strong, mijn zoontje is nu 5 maanden en mag heel vaak mee :)

  O leuke tip voor tummy time: zo’n nekkussentje onder zijn buikje is hier helemaal de bom! Dan vind ie het zeker 2x zo lang leuk!

 4. lara
  14 augustus 2018 / dinsdag, 14 augustus 2018

  Hoi Serena na een paar weken het in je instalab gezien te hebben vraag ik me de reden toch af waarom Marshall geen kleding aan heeft als jullie op pad met hem gaan? Ik snap dat thuis met deze temperatuur alleen een luier wel prettig is, maar om zo je kind mee in de wandelwagen mee te nemen nee dat begrijp ik niet echt….

  • Cilla
   15 augustus 2018 / woensdag, 15 augustus 2018

   Het viel mij ook al op dat Marshall buiten de deur regelmatig geen kleren aan heeft.

   • Amber
    19 augustus 2018 / zondag, 19 augustus 2018

    Dus?? Wat boeit dat nou, een baby heeft het ook warm.. klaar

  • Sanne
   16 augustus 2018 / donderdag, 16 augustus 2018

   Fijn zo’n mening waar niemand om vraagt 🙄🙄🙄 #momshamingisnotcool

  • Serena
   Auteur
   16 augustus 2018 / donderdag, 16 augustus 2018

   Ik voel niet echt de behoefte om me hiervoor te verontschuldigen of om nadere uitleg te geven, maar heb je er wel eens over nagedacht dat een baby ook onderweg uitgekleed kan worden? Ik zie Marshall liever vrolijk en in zijn luier, dan aangekleed maar jammerend en met een plakkerig zweetnekje. Elke baby reageert weer anders op de hitte natuurlijk en elke moeder is daar weer anders in, maar als ik merk dat hij last krijgt van de warmte gaat dat rompertje gewoon uit hoor. No problemo.

   Juist als ze zo klein zijn kunnen ze nog lekker ‘naakt’ liggen, rondkruipen en huppelen. Ik vind het zelf ook helemaal niet gek om een kind van 2 naakt op het strand te zien spelen. Heerlijk toch? Zonder schaamte, lekker onbezorgd.

 5. 13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Wat leuk dat Marshall al steeds meer leert hoe hij op zijn buik kan liggen. Lijkt mij ook leuk om de vooruitgang zo van dichtbij mee te maken. Ik ben wel benieuwd naar het nieuwe product van Nivea!

 6. Romy
  13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Lekker weekje! Ik weet niet of je het vaker hoort maar ik vind het ontzettend leuk dat je nog steeds lekker blogd ipv dat je meegaat in de YouTube hype. Je content spreekt me nog altijd aan, zeker 9 van de 10 posts zijn super interessant (en leuk geschreven, obviously!). Ik ben zelf meestal niet zo van de video’s kijken, zo nu en dan een filmpje is meer dan genoeg voor mij. Daardoor ben je eigenlijk nog de enige blogger die ik volg! In het kort: Keep up the good work! Wordt nog altijd gewaardeerd :)

  • 14 augustus 2018 / dinsdag, 14 augustus 2018

   Ja! Dat vind ik ook!

   • Emmelie
    14 augustus 2018 / dinsdag, 14 augustus 2018

    Eens! Helaas zijn Willemijn en Martine afgevallen laatst, die volgde ik ook nog trouw.

  • Aude
   14 augustus 2018 / dinsdag, 14 augustus 2018

   Ook mee eens! Dat mag wel eens gezegd worden :)

  • Femke
   14 augustus 2018 / dinsdag, 14 augustus 2018

   Mee eens! Al vind ik de filmpjes op YT van Serena ook erg leuk.

  • Nina
   14 augustus 2018 / dinsdag, 14 augustus 2018

   Mee eens!

  • Sanne
   16 augustus 2018 / donderdag, 16 augustus 2018

   Ook mee eens, ik vind filmpjes kijken helemaal niks :(

 7. Denise
  13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Super leuke week!
  Ben benieuwd naar het waterproof micelair water.

  X

 8. Carlien
  13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Wat herkenbaar, een moeder die de hele woonkamer eens in de zoveel tijd om heeft gegooid wanneer je uit school kwam!
  En we hebben de cocobelt ontvangen, blij mee, dankjewel! 😘

 9. Kirsten
  13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Ziet eruit als een leuke week! En wat leuk om te horen dat je m’n pasta lekker vond! :)

 10. Maaike
  13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Onze kat (lees van een dikke 7 kg naar een kleine 4kg) viel ook af in de zomer en wij hadden dezelfde gedachte als in komt vast door de warmte want hij eet nog gewoon en is nog actief.. Zo’n 1,5 jaar later at hij niet meer en bleek dat hij zware nierfalen had wat dus in die tijd ontwikkeld was dat hij afviel.. Helaas heeft hij het niet gered want z’n nierfunctie was nog maar 15 % altijd spijt gehad dat we het toen niet doorhadden want het is zo makkelijk te testen gewoon even bloed afnemen en het kan getest worden.. En stel hij heeft wel nierfalen kan hij met een eiwit vrij dieet nog jaren prima leven.. Dus ga voor de zekerheid even naar de dierenarts want een ver stadium nierfalen is echt een hel voor baasje en dier..

  • Jessica
   13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

   Helaas een herkenbaar verhaal. Hier ook gehad. En nierfalen is niet iets waar je gelijk aan denkt. Vooral omdat ze geen pijn tonen. Net zoals Maaike omschrijft. Ik zou persoonlijk toch even naar de DA gaan voor een check. Beter een keer teveel… mijn lieve puk heb ik uiteindelijk ook kort na diagnose verloren. En het is een verschrikkelijk ziektebed.

 11. Ruby
  13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Hoi Serena, misschien heb je er al aan gedacht maar katten kunnen ook dunner worden als ze wormen hebben, is simpel te verhelpen met anti-worm pilletjes of pasta! Hopelijk is ze snel weer de oude! Liefs

 12. Marjan
  13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Gotta catch ’em all! Ik heb 2 dagen shiny eevees lopen vangen :) Uitindelijk had ik er 9 de eerste dag en 4 de tweede, dus goed geslaagd :D ziet er uit als een prima weekje :)

 13. Nathalie
  13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Superleuk om je bericht te lezen over je make up stash wat naar het verpleeghuis is gegaan, ze hebben echt een superdag hier gehad, kunnen hier nog veel vaker mee vooruit. Heel erg bedankt!

 14. Marije
  13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Altijd leuk je weekoverzichten! Oeh, Vapiano pasta… my favorite!!
  Als je nog een testpersoon zoekt voor de Eucerin cream, meld ik me graag aan. Sinds een tijdje gebruik ik de oogcontourcrème van de hyaluronfiller lijn en die bevalt me echt errug goed. Heel benieuwd naar hun nieuwe product!

 15. 13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Hier lekker rustig aan gedaan na vrijdag een dagje Park hoge Veluwe gehad te hebben en ruim 16 kilometer gelopen toen! Mijn tante zei voor de grap; na vandaag zijn we allemaal een kilo afgevallen. Waarop ik meteen zei; nou volgens mij vind niemand dat erg! Maar was wel een hele gezellige dag :) in de avond nog lekker uit eten geweest. En de rest van het weekend gevloerd, want zaterdagochtend moest ik gewoon weer werken, haha.

 16. 13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Mijn katjes hadden het ook echt niet naar hun zin met de hitte, het viel gelukkig mee omdat ik een benedenwoning heb maar toch hebben ze wat vaker platter gelegen dan normaal. Aankomende zaterdag ga ik een kitten ophalen, zijn ze met zn 3tjes! Ben benieuwd hoe dat gaat lopen. Ik heb verder zaterdag meegedaan met het Eevee event (en iemand was zo lief om zondag voor me te spelen), heb er maar liefst 16 in totaal en alle random evoluties had ik ook in 1x van de shinies, dus ik heb veel geluk gehad! :)

 17. 13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Wat een leuke foto’s. Ahhh zo’n spiegel met die kleintjes is altijd zo grappig haha, ze zijn dan helemaal gefascineerd hè. Tof dat je dat product van Eucerin met mensen gaat testen.

 18. 13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Wat een fijne week heb je weer gehad! Ik merk het ook dat het nu wat drukker gaat worden en er meer events komen. Ga je eigenlijk nog naar events toe of spendeer je die vrije tijd liever met Marshall (wat een domme vraag eigenlijk, weet het antwoord al ;P). Het zou leuk zijn om je weer eens te zien! Hahaha ik ga helemaal stuk om dat gezichtje van hem hoe naar zichzelf kijkt in de spiegel, zo kijk ik niet eens naar mezelf op goeie dagen. Ik heb sinds kort het boek van Toptrouwlocaties (gratis aan te vragen via hun website) en het is een heel fijn overzicht van waar je allemaal mee bezig moet houden voor de wedding. In het boek heb ik al een hele fijne locatie gevonden waar ik alles kan organiseren, want ik wil het liefst alles op 1 plek doen. Ik ben momenteel heeeeel subtiel me vriend aan het overhalen om toch binnen 2 jaar te gaan trouwen (want hij zegt “nu je verloofd bent kunnen we wel 10 jaar wachten met de wedding”) want ik begin wel al kriebels te krijgen hoor!!

 19. 13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Oh, ik weet ook nog wel hoe trots ik was destijds toen mijn kindjes voor het eerst iets konden. Zo mooi gevoel! Jullie zijn goed bezig met Marshall zijn oefeningen, kan me voorstellen dat je dat trots bent als hij uit zichzelf omrolt.

 20. 13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Wat een leuke week om te zien weer! Echt leuk om te zien wat jullie als gezinnetje allemaal doen.

 21. 13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  leuke fotos en och mijn dochter doet dat wekelijks dus he haar kamer veranderen hahaah en ja het was pokemon communite weekend :D, mijn man ook fanatiek pokemon vanger was ook weer de hort op :D

  • Serena
   Auteur
   13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

   Haha, ook als ze ongesteld is toevallig? :D

 22. 13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Ah wat heerlijk dat het zo lekker gaat met Marshall! En uhhh weggewaaide schutting? Ik kan me voorstellen dat je toen echt even stond te kijken! Nu verankerd dan, gelukkig!

  • Serena
   Auteur
   13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

   Zo, maar echt! Ik schrok me kapot. En geluk bij een ongeluk dat er geen auto’s achter ons huis geparkeerd stonden, anders hadden we ook nog schade moeten vergoeden!

 23. 13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Leuke foto’s! Marshall kan echt van die blikken trekken op foto’s als: En wat moet je nou eigenlijk van me? Haha, heel leuk :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *