Instalab week 31 | Venetië, poezen en chillen

Afgelopen week was echt een heerlijke week! Ik ben een paar dagen in Venetië geweest, heb lekker gechillt met familie en vrienden, heb superveel zeldzame Pokémon gevangen in Kijkduin en heb onwijs veel geknuffeld met die lieve poezebeesten van me. Kijken jullie mee?

instalab week 31_ - 1 Op maandag ging ik samen met Manon naar Venetië! Ik was hier nog nooit geweest dus ik was erg benieuwd naar deze stad. Ik vind de stad echt prachtig om te zien. Zo bijzonder dat er zoveel kanalen zijn en dat de stad in feite op het water is gebouwd. Het leek wel een filmset!

instalab week 31_ - 6 Wat een plaatje! We hadden ook echt mazzel met het weer, het was 30 graden en lekker zonnig. Dus het was wel warm, maar heerlijk om door de stad te banjeren en alles lekker op eigen tempo te ontdekken. Dit is de Grand Canal, het grootste kanaal die dwars door de stad heen loopt. Die huizen tegenover, die hebben dus hun voordeur aan het water zitten. Je kunt hier alleen komen per boot, is dat niet apart! Ik vond het zo leuk om te zien.

instalab week 31_ - 2 Venetië is mega toeristisch, dus het was er erg druk, maar het lukte ons wel om foto’s te maken zonder al te veel toeristen op de achtergrond. Sommige mensen vinden Venetië niets aan, maar ik vind dat het een stad is die je gewoon gezien moet hebben in je leven. Maar, ik zou hier ook geen week kunnen doorbrengen hoor. Na een dag of 2-3 heb je alles wel gezien. Venetië is namelijk helemaal niet groot en naast het bezoeken van mooie gebouwen (zoals de Basilisk San Marco) en banjeren door de smalle straatjes en steegjes is er vrijwel niets te doen.

instalab week 31_ - 5 Zelf waren wij er 2 volle dagen dus dat was precies goed. Ik keek mijn ogen uit en heb echt genoten van alle bruggetjes, steegjes, smalle straatjes. Het is en blijft een bijzondere stad, hoe toeristisch het er ook is.

instalab week 31_ - 3 Overal werden veel Venetiaanse maskers en waaiers verkocht, maar je zag ook veel hoedjes (daar heb ik er 1 van gekocht) en zonnebrillen, en ook winkels met écht handgemaakt kant en maskers die ‘the real deal’ waren (en niet van die toestisten crap).

instalab week 31_ - 20 Maar het ijs, oh boy, elke dag namen we 2 ijsjes! Haha! Het was gewoon té lekker!

instalab week 31_ - 14 En natuurlijk moest er ook gevaren worden in een gondeltje.

instalab week 31_ - 4 Manon zei dat ze expres heel lang geen pasta en pizza had gegeten zodat ze er hier extra van kon genieten, haha! Hier zitten we bij Club del Doge, een hele luxe tent, waar ik de lekkerste pasta ooit heb gegeten. Het was wel heel duur, maar soms denk ik nog eens terug aan die pasta en dan loopt het water me in de mond. En kijk wat een mooi uitzicht!

instalab week 31_ - 7 Venetiaanse zonsondergang.

instalab week 31_ - 8 Ook bezochten we Burano, een nabij liggend eilandje dat bekend staat om de… je raad het al… gekleurde huisjes! Wat een regenboog aan kleuren, wow! Ik werd meteen vrolijk en helemaal verliefd op dit leuke, kleurrijke eilandje!

instalab week 31_ - 11 Werkelijk alles wat we zagen wat fotogeniek. Iemand vertelde me dat de gekleurde huisjes jaren geleden al waren ontstaan omdat de zeelui lange tijd van huis bleven. Soms wel een half jaar. Voor vertrek schilderden ze hun huis een opvallende kleur, zodat ze die bij terugkomst weer gemakkelijk konden terug vinden. Nou, of dit waar is weet ik niet, maar het is wel een leuk verhaaltje.

instalab week 31_ - 22 Samen poseren voor de gekleurde muurtjes.

instalab week 31_ - 10 Hoe leuk zo’n roze muur! Ik denk dat ik mijn voordeur en kozijnen ook gewoon roze ga schilderen. Ik vind het gewoon gezellig staan. Jullie denken nu vast ‘ja hoor, Sereen, bluf!!” maar ik doe het hoor! Of turkoois, vind ik ook gezellig. In elk geval een lekker fel kleurtje. Why not? Het is MIJN EIGEN HUIS dus ik kan ermee doen wat ik wil!! Hahaha!

instalab week 31_ - 12 Oh ja, dit ijs. OMG. Ik droom er nog over. Het lekkerste ijs wat ik ooit, OOIT heb geproefd. En normaal gesproken houd ik niet eens van chocoladeijs. Maar dit. Hemeltje lief. Het smaakte ECHT naar echte chocolade. Zo onwijs lekker. Ga dit proeven als je in Venetië bent. Alsjeblieft. You’ll thank me later.

instalab week 31_ - 13 Op donderdagochtend vertrokken we met de ‘private water taxi’ naar San Marco Airport, snif. We wilden echt nog niet terug want het was zo mooi en lekker weer in Venetië, en in Nederland is het zo regenachtig. Maar, aan alles komt een einde. Dit was het laatste wat ik zag van Venetië.

instalab week 31_ - 17 Die avond at ik bij mijn ouders, en lieve Rama lag te chillen in de tuin. Altijd als ik aankom bij mijn ouders is hij de eerste die ik zie.

instalab week 31_ - 16 Supergezellig, iedereen was er! En we hadden zit in patatjes! Ik wilde eigenlijk beetje gezond doen na al dat ijs en die pasta’s en pizza’s, maar ik dacht: nog 1 avondje patat en daarna weer balansen, haha!

instalab week 31_ - 15 Frikandel speciaal met curry, my guilty pleasure en mijn go-to snack bij de snackbar. Ik bestel of dit, of een viandel, of een groentekroket.

instalab week 31_ - 18 Toen besloten Tara en ik heel spontaan om op Pokémon jacht te gaan in Kijkduin, omdat we hadden gehoord dat dit een supergoede plek was. En wow, toen we aankwamen stond de boulevard vol met honderden mensen, echt insane! Dit hadden we niet verwacht. En mensen begonnen ook ineens te rennen omdat er verderop een zeldzame Pokémon was ontdekt, en wij renden er vrolijk achteraan. Het was echt zo bizar om te zien, en tegelijkertijd ook zo gezellig en leuk!

instalab week 31_ - 19 Wij zijn een paar uur gebleven en vertrokken rond 12u weer naar huis, en zelfs toen stonden er nog zo veel mensen! Niet normaal. Zo grappig.

Tara heeft ook nog gevlogd tijdens deze avond, dat moeten jullie eigenlijk even zien. Vanaf 7 minuten gaan we op pad!!

Wat vinden jullie van mijn Rapidash Remix?! Lol!

instalab week 31_ - 23 Hihi, DJ Clarence in da house!!

instalab week 31_ - 25 Kijk hem nou liggen, zo intens tevreden. Met zijn korte pootjes en stompe staartje en dikke lijfje. Kan niet wachten om te verhuizen zodat ze meer ruimte hebben om te chillen. Ben zo benieuwd wat ze er van zullen vinden!

instalab week 31_ - 9 Mijn baby! <3

instalab week 31_ - 21 Op zaterdag presenteerde ik mijn essence palette ‘the glow must go on’ op het Catrice & essence event in Amsterdam. De locatie was super, namelijk in strandtent Strand Zuid, en het weer was top! Zonnetje scheen, heerlijk! Het paste er helemaal bij. Het PR bureau had alles ZO mooi en leuk aangekleed, helemaal in tropical style compleet met flamingo’s, balonnen, en drinken uit een kokosnoot. Het was superleuk en gezellig en kijk eens… ik zag mezelf eindelijk voor het eerst in 3D.

Wat je moet doen is de essence app downloaden en mijn palette scannen, dan gebeurt er dit! Ik sta dan in het klein in 3D op je telefoonschermpje om je alles te vertellen over mijn palette. HOE GRAPPIG! Voor de opnames van deze app ben ik nog speciaal naar Londen geweest in het voorjaar, en nu zie ik eindelijk het resultaat. Vond het helemaal leuk!

instalab week 31_ - 24 Met knappe Justine van MV Media. Superleuk om haar eindelijk eens in het echt te zien, na intens mail- en belcontact, hahaha!

instalab week 31_ - 26 Op zondag kwamen er twee heren langs om een kijkje te nemen in mijn huis, waar morgen HELE leuke opnames gaan plaatsvinden. Ik ga in een commercial spelen en het concept wordt superleuk! Ben alvast erg benieuwd wat jullie er van zullen vinden!!

instalab week 31_ - 28 Daarna ben ik naar Maren en Martijn gegaan om lekker te chillen en om mee te eten!

instalab week 31_ - 27 Ze waren afgelopen weekend een weekendje weg met vrienden, en dit waren de kliekjes van de BBQ. Die hebben we lekker opgegeten. Yummy!

instalab week 31_ - 29Ik nam de laatste trein naar huis en ving de allerliefste Pokémon in mijn bed, en toen gingen we samen knuffelen en viel ik in slaap. Weltrusten!

Ik heb echt een topweekje gehad! Ik hoop dat jullie week net zo leuk was, en dat het weer gaat bijtrekken. Kom op Nederland, geef ons nog even een paar weken zon voordat de scholen weer beginnen en de zomervakantie over is!

Ben je trouwens benieuwd naar een uitgebreid reisverslag van Venetië, klik dan hier om naar Travellab.nl te gaan.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

58 Reacties

 1. 10 augustus 2016 / woensdag, 10 augustus 2016

  Super post weer! Erg boeiend en leuk om te lezen, nu nog gauw je vlog kijken haha

 2. Floor
  10 augustus 2016 / woensdag, 10 augustus 2016

  Hoi! Weet iemand of Serena een nieuwe uploadschema heeft? Tijdelijk 5 ipv 7 artikelen ofzo?

  • laura
   10 augustus 2016 / woensdag, 10 augustus 2016

   ze is te druk met pokemon spelen denk ik……

   • Ier
    10 augustus 2016 / woensdag, 10 augustus 2016

    Dat is lullig. Maar ben wel benieuwd waarom de regelmaat er een beetje uit is :)

    • Karen
     10 augustus 2016 / woensdag, 10 augustus 2016

     Ja ik ook, zeker omdat ze aangaf weer back to business te zijn met ‘vooruitgewerkte’ (kun je dat zo zeggen :)) artikelen. Ben je ziek, Serena?

     • Serena
      Auteur
      10 augustus 2016 / woensdag, 10 augustus 2016

      hi Karen,
      nee hoor, niet ziek! Gewoon druk :)

      • Karen
       10 augustus 2016 / woensdag, 10 augustus 2016

       Gelukkig maar!

 3. Henriëtte
  9 augustus 2016 / dinsdag, 9 augustus 2016

  Ziet er heel goed uit, Venetië! Enneh…..sorry maar die Pokemon rage, is het niet een beetje sneu, al die volwassenen die daar als gekken op af rennen? Moet iedereen zelf weten hoor, maar mijn ding zou het niet zijn.

  • Tessa
   10 augustus 2016 / woensdag, 10 augustus 2016

   Maarehh is het niet een beetje sneu, zoiets zeggen over mensen die actief met plezier een spel spelen?

   • Judith
    10 augustus 2016 / woensdag, 10 augustus 2016

    Precies, dit is wat mij betreft stukke beter dan het gros van de oudere mensen die de hele avond bankhangen en tv kijken..

  • Esmeralda
   10 augustus 2016 / woensdag, 10 augustus 2016

   Waarom sneu? Je beweegt, je lacht en het brengt een grote groep mensen bij 1. Ze is allemaal kijkers tegengekomen etc. Welk deel is sneu? Laat haar lekker spelen. :)

   • Hetje
    10 augustus 2016 / woensdag, 10 augustus 2016

    Zucht. Ik zeg toch niet dat ze niet mag spelen? Ik vraag me af of het niet een beetje sneu is dat al die volwassenen zich zo met een kinderspelletje mee laten slepen. Trouwens, Serena zegt zelf ook dat ze het gewoon bizar vind, zoveel mensen achter een Pokemon aan!

 4. 9 augustus 2016 / dinsdag, 9 augustus 2016

  Wat een mooie foto’s! Venetië lijkt me zo mooi!

 5. 9 augustus 2016 / dinsdag, 9 augustus 2016

  De foto’s van Venetië zijn super mooi! Je presentatie bij het event was erg leuk! Leuk om dat verhaal van het hele proces te horen.

 6. Suuuus
  9 augustus 2016 / dinsdag, 9 augustus 2016

  Tof om je voor deur in een knallende kleur te verven! Maar houd rekening met gemeente, buren, architect, blabla. Er kunnen een hoop regels aan vast zitten ook al is het JOU huis.

  Check bijvoorbeeld op youtube: ‘Ark van Noach Lelystad’ dit gaag ook over een koop woning.

 7. 9 augustus 2016 / dinsdag, 9 augustus 2016

  Jammer dat Venetië zo vreselijk toeristisch is, ik zou dan toch wat eerder naar een andere stad gaan. Maar je foto’s zijn wel echt tof! En die ijsjes maken het ook wel het overwegen waard, omg, is dat ene hoorntje nou van pure chocolade!?

 8. 9 augustus 2016 / dinsdag, 9 augustus 2016

  Heel erg leuk om te zien. Een aantal jaar terug ben ik ook in Venetië geweest.

 9. 9 augustus 2016 / dinsdag, 9 augustus 2016

  Leuk om dit te lezen. OmG cute katje!

 10. 9 augustus 2016 / dinsdag, 9 augustus 2016

  Lekkere ijsjes, mjam mjam! En wat een prachtige foto van de lucht bij zonsondergang.

 11. 9 augustus 2016 / dinsdag, 9 augustus 2016

  Wat een fantastische foto’s! Ik wil nu ook echt heel graag naar Venetië!

 12. Julie Tina
  9 augustus 2016 / dinsdag, 9 augustus 2016

  Venetië ziet er geweldig mooi uit! En die gekleurde huisjes zijn ook echt fotogeniek :D

 13. Lizzy
  9 augustus 2016 / dinsdag, 9 augustus 2016

  Waar heb je dat grijze tenuetje gehaald dat je aan hebt op de foto’s van Venetië? Echt prachtig! En staat je ook heel erg mooi :)

 14. Nienke
  8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Wow.. Wat een prachtige foto’s van Venetië etc!! Lekkere week gehad dus! Ziet er leuk uit allemaal!

 15. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Wat ziet je week er wel lekker vol en druk uit en Venetië is echt betoverend mooi.
  xx

 16. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Aah wat een leuke week en wat een mooie foto’s in Venetië!

 17. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Wat een prachtige foto’s van Venetië!

 18. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Wat een heerlijke week, je straalt ook echt!

 19. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Was er een speciaal iets bij Kijkduin dat je daar zo veel zeldzame Pokemon kon vangen of is dat daar altijd zo?

  Venetië lijkt me zo mooi! Het ziet er ook echt mooi uit op de foto’s. En de foto’s zelf zijn ook mooi. Die gekleurde huisjes vind ik ook geweldig!

 20. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Ik wil ook wel keer naar venetie super leuk!

 21. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Wat een heerlijke week zeg. Zelf zou ik daar ook 1 keer in me leven willen zijn geweest. De ervaring lijkt me alleen al prachtig. En Pokémons vangen wil ik ook. Wie weet ook maar een avondje heen gaan. Ben benieuwd welke je allemaal gevangen heb wat dat hoor ik niet helaas. Liefs soraya

 22. Kiki
  8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  ~*~*~*~*~*~ WOOP WOOP WOOP WOOP RAPIDASH ~*~*~*~*~*~

 23. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Oeeh die gast is knap, zullen vast leuke opnames worden hahah! Het lekkerste ijs wat ik ooit heb gegeten was bij Gelateria La Romana <3

 24. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Ah je katten! Wat zijn ze toch ontzettend lief en schattig! Ik vond je vlog van Venetië ook echt heel leuk en deze foto’s weer. Ik ga er zeker een keer heen!

 25. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Ik woon echt op rol-afstand van Kijkduin, nu ben ik nieuwsgierig geworden en wil ik die gekte ook een keer zien haha! Leuke diary zoals altijd!

 26. Syl
  8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Kijkduin is met die Pokemon go echt gekkenhuis, ik was er vorige week ook.
  Venetië vind ik leuk voor 1 of 2 dagen, erg fotogeniek, maar niet veel te doen verder.

 27. Milou
  8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Haha Serena! Ik denk dat je Basiliek San Marco bedoelt, in plaats van basilisk. Of je hebt hele gave spannende avonturen meegemaakt net als Harry Potter in deel 2, dat kan natuurlijk ook. ;-)
  Mooie foto’s maak je!

 28. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Oeeeh wat ziet het er heerlijk uit! Ik was in dezelfde periode ook naar Italie geweest, Rome om precies te zijn, en het was daaar heeet! 36 graden, dat was heel wat anders dan jou lekkere 30 graden.

 29. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Wauw die kleuren! En super tof van het 3D beeld!

 30. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Wauw, Venetië staat bij deze op mijn travel wishlist haha! En super leuk om je gezien te hebben bij het event van Essence en Catrice:)

 31. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Wow Venetië.. Super mooi!

 32. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Ahhh, Venetië lijkt me zo prachtig <3. Lekker wegdromen bij deze foto's. Heel leuk ook, al die gekleurde muren. Heb wel inderdaad ook gehoord dat je het na 2-3 dagen wel gezien hebt, dus ideaal voor een korte stedentrip. Leuke foto's :)!

 33. Carina
  8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Voordat je alles roze of turquoise gaat schilderen, check met de gemeente of er geen regels zijn voor de kleuren die je huis mag hebben. Is niet altijd maar soms zijn daar wel degelijk regels aan verbonden.

 34. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Ik smelt altijd weg wanneer je over je katten praat, zó lief! En die foto met koptelefoon, hilarisch, haha :’)

 35. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Heerlijk weekje. Venetie ben ik nog nooit geweest maar daar zou ik inderdaad ook wel 1 of 2 dagen heen willen. Prachtige omgeving zo ook met die straatjes ja. Ik was zaterdag in Antwerpen anders had ik je gezien bij het event, jammer dat ik er niet bij kon zijn. Er kwamen al verschillende foto’s van je voorbij op de groepsapp hihi ;-) in Antwerpen bij het MAS was het ook druk met pokemon fanatiekelingen

 36. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Lekker hoor, even cruisen door Venetië. Toen ik er was was het baggerweer en moesten we via stellages over het San Marco plein lopen. Zo in het zonnetje lijkt het me veel relaxter haha.

 37. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Wauw die foto’s van Venetië, love it! Inderdaad allemaal superfotogeniek haha! Wil er ook graag nog eens heen :)

 38. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Hahaha ik wilde Kijkduin al voorstellen om Pokémon te vangen! Ik was zaterdag daarheen en woaaahh echt niet normaal wat je daar vind! Zit nu wel in een “Pokédip” omdat nu alles zo saai is in vergelijking met daar. Snel weer heen dus :’)

 39. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Wat een toffe week weer Serena! En die foto’s van Venetië, zo mooi!!

 40. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Venetië lijkt mij zo mooi en leuk voor een citytrip! En die ijsjes zien er letterlijk goddelijk uit :)

 41. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Wat heb je een prachtige foto’s kunnen maken in Venetië zeg! Echt een kunst, met al die toeristen die er rond krioelen :’) Toen wij er waren was het zo druk, dat we na een halve dag terug vluchten naar het lieve en rustigere Verona.

 42. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Wat een leuke foto’s van in Venetië. Ik heb nu zin in ijs! haha

 43. 8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

  Elke keer ik naar Italie ga eet ik meestal 3 ijsjes per dag haha :) De enige plek die kan tippen aan echt Italiaans ijs is Limon in Tilburg. En dit komt van een ijsjesverslaafde ;)

  • Inge
   8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

   Jaaaa echt Limon in Tilburg! Beste ijsjes ever!!!!!! ❤️ En biologisch! Ik kom er wekelijks maar woon dan ook lekker dichtbij Mjam!!! Leuke week weer Serena! 😘

  • Shinta
   8 augustus 2016 / maandag, 8 augustus 2016

   IIIIIIIJS!! Loves it, vind Limon ook lekkerder dan het gehypte Intermezzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *