Instalab week 31 | leuke uitstapjes


Op donderdagavond had ik afgesproken met Nena om naar dé horrorfilm van dit jaar te gaan: Hereditary. Het schijnt echt een zieke horror te zijn waarbij mensen huilend uit de bioscoop renden en op iMDB scoort hij hoge ogen, dus we waren benieuwd.


Nena en ik houden allebei van horrors (zij kan er alleen iets beter tegen, haha!) en als we samen naar de film gaan, is het dus eigenlijk altijd een horrorfilm. Vorige keer was het IT, nu dus Heriditary.


Onze mood NA de film. Oh my gosh, jongens. Hij was echt ZO goed en ZO eng en ZO… disturbing. Ik had mijn blouse van mijn middel gerukt en hield die voor mijn gezicht, ik durfde echt niet alle scènes te kijken. En Nena, die normaal wat stoerder is dan ik, had zelfs momenten waarbij ze haar ogen niet open durfde te houden. Ik zat achteraf nog wel met wat vragen, maar het verhaal zat eigenlijk heel goed in elkaar (voor een horror dan) en sommige scènes waren zo onwijs creepy dat je letterlijk je nekharen overeinde voelde gaan staan.

Als je lekker wilt griezelen en gillen: ga naar deze film.

Als je geen zin hebt in hartkloppingen en nachtmerries en nooit meer alleen thuis durven zijn: ga dan vooral niet.


Ik probeer wat gezonder te eten, dus had dit als ontbijtje voor mezelf klaargemaakt. Lekkere zachtgekookte eitjes, een halve avocado en wat snoeptomaatjes.


Marshall hoefde nooit zo vaak te boeren na het voeden, maar tegenwoordig doet hij dat wel. Misschien omdat hij meer drinkt of grotere slokken neemt, I don’t know. Maar dan houd ik hem dus zo vast, net zo lang tot er echt een flinke rakker uitkomt, haha. Zo lief! Net een aapje.


Ja, dat ding op mijn been is dus een litteken van de krultang. George noemt mij altijd LEO (lomp-en-onhandig, haha!). Maar dat ben ik ook. Ik stoot altijd wel ergens tegenaan, of ik stoot iets om, ik knoei op mezelf of er gebeuren dingen zoals dit.


Op vrijdag ging ik lekker een dagje chillen bij mijn ouders. Ik vind het zo leuk dat ze overal in hun tuin gezellige zithoekjes hebben gecreëerd.


Alleen maar oog voor de camera, die Marsh.


Bij Xenos kochten ze deze schommelstoel, hoe leuk! Voor de geïnteresseerden, hij kost €39,95.  Marshall lag er heerlijk in, windje erbij. Keihard chillen!


Chill modus: AAN.


Ook nog even gewandeld in het Houtense Bos, maar het werd te warm dus halverwege maakten we al rechtsomkeert.


Altijd als ik bij je ouders ben, hoe oud je ook bent, wordt er zo goed voor me gezorgd. Net zoals vroeger, toen ik nog thuis woonde. Hier had mama een lekkere smoothie voor me gemaakt. Ook kreeg ik ijs met fruitsalade en werd er elke keer een vers glas drinken voor mijn neus gezet. Zo lief. En zo heerlijk om ook weer eventjes in de watten gelegd te worden.


Mama had de draagzak die ze nog voor Larissa had gebruikt (we hebben het over 1989!) even vanonder het stof gehaald voor Marshall. En dat was wel handig, omdat hij tegenwoordig niet meer zo graag wilt liggen.


Zo moeder, zo zoon, haha! Vind dit zo’n grappige foto.


Op zaterdag ben ik met Maren naar De Parade  geweest in Utrecht. Tussen 14-15u is er gratis entree, wisten jullie dat? Anders betaal je €7,50 per persoon, dus dat scheelt op zich wel! We kwamen veel bekenden tegen en hebben lekker gegeten en gedronken. En natuurlijk ben ik ook in de zweefmolen geweest!


Harmen & Diep waren er met hun neefje en nichtjes en later sloot Martijn ook nog aan. Echt gezellig!


We aten bij Hot Momma Hot, een Koreaanse tent. Vooral de sticky tempeh was heerlijk, Maren’s ceviche ook, en mijn ramen waren oké. De bouillon had iets meer smaak mogen hebben en met ‘pork belly’ had ik geen stukjes bacon verwacht, maar verder was het prima te nassen!


Deze ook nog even op Instagram gezet met de volgende tekst;

Gisteren en vandaag heb ik veel berichtjes binnen gekregen van meiden die willen dat ik “iets” zeg over het boek van Jamie Li. In plaats daarvan focus ik me liever op iets positiefs dat ik jullie wil meegeven. Je hebt namelijk maar één lichaam. Als mensen alles van je afpakken, echt alles, heb je alleen je lichaam en je geest nog. Dat is van JOU! Je kunt niet switchen van lichaam (zoals in de Netflix-show Altered Carbon). Dus in plaats van te denken “oh was mijn lichaam maar zoals die van haar” moet je het doen met het lichaam dat je hebt. Dan kun je er maar beter van leren houden, onvoorwaardelijk en met alle imperfecties die erbij komen kijken, toch? En als je besluit om je lichaam te verzorgen & te verwennen, dus scheren, harsen, nagels lakken, in shapewear hijsen, haren krullen, lekker ruiken, SEXEN; doe dat dan vooral voor jezelf en niet voor je vent/wifey. Ok? Ok. #geenBH#geenmakeup #geenbuikinhouden#geenprobleem


Op zondag zijn George en ik naar de Jumo Superstore geweest in Leidsche Rijn en ik vind het daar zooooo leuk! Het is nét te ver weg om er elke keer boodschappen te doen, maar als een soort van ‘uitje’ is het echt perfect. We hebben er nog een portie kibbeling gegeten en sushi gekocht voor thuis. Echt een heerlijke winkel! Krijg er echt zo’n Amerikaanse supermarkt-gevoel van!


Je kunt er ook altijd van alles proeven. Dit zijn plakjes vers afgesneden pata negra ham met een fruitsalade en een frambozendressing. ZO LEKKER!


Daarna nog even naar George’s ouders geweest op de koffie, waar we werden verwend met zelfgemaakte hazelnootschuimgebakjes.


Selfie terug in de auto naar huis. Ik denk eraan om mijn haren weer donker te verven, maar nu ik dit zie vind ik dit eigenlijk ook nog steeds erg mooi!


Zondagavond lag Marshall wat eerder op bed (om 21u gevoed en om half 10 sliep hij) dus hadden wij een gezellig avondje samen. We hebben sushi gegeten, wijntje en biertje erbij, en Chef op de TV. We willen proberen om Marshall vanaf nu elke avond rond deze tijd naar boven te brengen. Voorheen was het steeds ergens tussen 22-23u, maar half 10 is toch wel wat fijner omdat je dan nog iets meer aan je avond hebt.


Vanochtend ging ik even op de koffie bij mijn schoonzusje Nikki. Had haar en mijn neefjes Jason en Mika al een tijdje niet gezien, dus had daar echt even zin in!


Zo leuk om te zien hoe Marshall nu ook iets meer contact maakt te opzichte van een maand geleden! Toen had hij het echt niet door als zijn neefjes dichtbij stonden, maar nu zie je hem echt kijken en op ze reageren.

Nou, dat was het weer deze week! Komende week staan er ook weer wat leuke (zakelijke afspraken) op de planning en proberen we zo veel en zo goed mogelijk te genieten van het mooie weer, want ik zag dat er ook weer wat regenachtige dagen aankomen.

Hoe was jullie weekend?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

35 Reacties

 1. 20 augustus 2018 / maandag, 20 augustus 2018

  Wat een ontzettend leuke foto’s heb je weer gemaakt!

 2. Jamilla
  10 augustus 2018 / vrijdag, 10 augustus 2018

  Hihi Marshall lijkt op sommige foto’s echt net een kleine zeester 😂👌 geweldig

 3. Isa
  8 augustus 2018 / woensdag, 8 augustus 2018

  Ik ben een stille meelezer, reageer zelden, maar ik wil toch wel even commentaar geven op de draagzak:

  Leuk dat baby wordt gedragen, ben helemaal voor. Maar Marshall hangt op de foto veels te laag, dat is vooral voor je moeder erg belastend.
  Idealiter hangt je kind hoog genoeg zodat je zonder ver voorover buigen een kusje op zijn hoofdje kunt geven.

  Kijk ook eens naar draagdoeken en aanverwanten: die zijn veel ergonomischer, voor zowel moeder/vader/… als kind.
  Doeken verdelen het gewicht veel beter over je schouders en rug, met een draagzak hangt je kind bijna letterlijk om je nek, niet zo leuk als je baby enkele uren draagt.
  Voor baby is het trouwens ook beter en comfortabeler voor de heupen als zijn knietjes hoger zitten dan zijn kontje, dat hij een beetje als een kikkertje in de doek/zak zit.

  Ik bedoel het niet als negatieve kritiek, maar als jullie (en Marshall) het leuk vinden om te dragen dan kan je maar beter goed geïnformeerd zijn :)

  Vind verder dat je het heel goed doet allemaal, vooral je houding à la ‘denk wat je wil, ik zoek zelf wel uit en ik laat me niet gek maken’.
  Wou dat ik er 22 jaar geleden bij mijn eerste kind ook zo relaxed in was geweest :)

  • Serena
   Auteur
   8 augustus 2018 / woensdag, 8 augustus 2018

   hi Isa,
   dat weet ik hoor! Mama had Marshall er een uurtje in gedragen dus ik neem aan dat dat geen kwaad kan. Het is ook een oude draagzak van mijn zusje (van 30 jaar geleden) dus ik denk dat die sowieso niet zo ergonomisch is als de draagzakken of -doeken van nu en ben ook niet van plan om deze te gebruiken verder.

   • Isa
    8 augustus 2018 / woensdag, 8 augustus 2018

    Uiteraard kan die draagzak van je moeder geen kwaad.
    Dacht alleen dat je deze als ‘opstapje’ zou gebruiken om zelf te gaan dragen, en dat leek me niet zo’n goed idee.

    • Serena
     Auteur
     8 augustus 2018 / woensdag, 8 augustus 2018

     Nee hoor, George heeft onlangs een nieuwe draagzak voor Marshall gekocht toen we in Tsjechië waren!

 4. Doortje
  7 augustus 2018 / dinsdag, 7 augustus 2018

  Sereen!!! Wat zie je er weer fab uit! En wat is marshall al groot zeg!!! Echt een knapperd!
  Ik was echt teleurgesteld in Hereditary, vond hem totaal niet eng, eerder een beetje lachwekkend , en het einde ook zo absurd? terwijl ik wel echt van horror hou maar vond deze niks helaas!

  • Serena
   Auteur
   8 augustus 2018 / woensdag, 8 augustus 2018

   Totaal niet eng!? OMG ik ging bijna kapottttt! Het eind was wel absurd ja, maar ik heb achteraf ‘ending explained’ opgezocht en toen snapte ik het wel allemaal.

 5. Irene
  7 augustus 2018 / dinsdag, 7 augustus 2018

  Ziet eruit als een top week!
  En die foto in de rode jurk, echt fantastisch! Je ziet er prachtig uit en je zegt precies waar het op staat.

  Ik vond 2 kleine typo’s:

  Als ik bij ‘je’ ouders ben
  &
  Naar de ‘Jumo’ mega store

  Heel veel liefs!

  • Irene
   7 augustus 2018 / dinsdag, 7 augustus 2018

   Superstore bedoel ik dus ;)

 6. judith
  7 augustus 2018 / dinsdag, 7 augustus 2018

  Wat een gezellige week weer. Ja, hadden we het ooit kunnen bedenken in NL? Te warm om te lopen? Hier ook hoor. Normaal lopen we hard, met deze hitte gaat dat echt niet ‘s avonds. Nu wandelen we dus. Maandagavond was het ook gewoon broeierig warm.

  De tuin van je ouders ziet er super uit, ook hele leuke hangpotjes.. LOVE (recent gekocht?)
  Fijne week!

  • Serena
   Auteur
   7 augustus 2018 / dinsdag, 7 augustus 2018

   hi Judith,
   leuke potjes he? Even nagevraagd bij mama en haar antwoord: 35 jaar geleden aan de kant van de weg gekocht ergens in Portugal, haha! Misschien kan je googelen op Portugese plantenpotjes?

   • Judith
    9 augustus 2018 / donderdag, 9 augustus 2018

    Super leuk! Lief dat je het even hebt nagevraagd! Thanks!

 7. 7 augustus 2018 / dinsdag, 7 augustus 2018

  die schommelstoel ziet er ideaal uit zeg. En wat een heerlijke foto’s weer zeg! liefs soraya

 8. 7 augustus 2018 / dinsdag, 7 augustus 2018

  Aah ik ben ook dol op horror films! Heb nog nooit van deze film gehoord dus heb ff wat info doorgelezen en het klinkt een beetje als een maffe film, maar het krijgt best goede reviews dus ik ben er nu wel heel benieuwd naar!

  Enne.. wat een verwennerij! Zelfgemaakte hazelnootschuimgebakjes klinkt echt verschrikkelijk lekker. Kan je George zn ouders niet even heel lief aankijken om het recept te delen en een food friday er van te maken? Pretty, pretty, pleaaase? :3

  • Loes
   7 augustus 2018 / dinsdag, 7 augustus 2018

   Ja graag een recept!

   • Maureen
    8 augustus 2018 / woensdag, 8 augustus 2018

    Ik ben ook benieuwd naar deze variant!
    De basis is in elk geval vrij simpel: eiwitten met suiker en gehakte hazelnoten bakken tot schuim. En dan slagroom met evt een smaakje als koffie of likeur erdoor :) Rudolph van veen heeft ook een goed recept! Maar ben benieuwd hoe het in Tsjechië gemaakt wordt!

 9. 7 augustus 2018 / dinsdag, 7 augustus 2018

  Oeh die schommelstoel!! Need it!!

 10. 7 augustus 2018 / dinsdag, 7 augustus 2018

  Wat een fijne week weer! Het is al weer een tijdje geleden sinds ik je Instalab heb gelezen, want had het eventjes druk met mijn vakantie (ZUID KOREA) en werk. Er mag wel even gezegd worden dat je er hartstikke goed en lekker uit ziet! Echt, die paar kilo’s die je van je zwangerschap heb overgehouden zijn juist super sexy. Embrace it! Marshall is echt snel groot geworden en krijgt echt al een bepaalde uitstraling (foto waarbij hij in de schommelstoel ligt haha, echt zo van “give me some privacy”). Ik heb mijn haar wat donkerder gemaakt, want als je eenmaal licht haar heb wil je weer terug naar donker en andersom. Ik heb wel mijn lowlights behouden maar heb mijn uitgroei zwart laten verven en zo een natuurlijke ombre effect laten creëren. NU ga ik echt mijn haar met rust laten tot eind dit jaar ;p Mijn weekend was geweldig want IK BEN VERLOOOOOFD! Er zit nu een dikke steen op mijn vinger want ik mocht zelf de ring uitzoeken hahaha!

  • Femke
   8 augustus 2018 / woensdag, 8 augustus 2018

   ik ken je niet maar van harte gefeliciteerd met je verloving!

 11. Manouk
  7 augustus 2018 / dinsdag, 7 augustus 2018

  Haha zo leuk die foto dat jij en Marshall beide slapen! En Marshall wordt zo groot! Logisch natuurlijk, maar toch haha. Wij zijn afgelopen weekend verhuisd, dus wij zijn vooral daar mee bezig geweest. Ik ben deze week 36 weken zwanger dus soms is het wel een beetje zwaar haha. Maar ik kan wel weer goed mijn nesteldrang uitoefenen.

 12. Denise
  6 augustus 2018 / maandag, 6 augustus 2018

  Lekker weekje sereen!
  Ik ben ook echt een diehard kluns..altijd geweest en zal ook altijd zo blijven denk ik hahaha. Zoveel breuken, kneuzingen, tand door de lip, schaafwonden, bloed etc. 😅

  Ik vind die foto waarbij jij en marshall slapen zo lief! En die draagzak is echt handig! Kan marshall gezellig rondkijken :)

  X

 13. Sammie
  6 augustus 2018 / maandag, 6 augustus 2018

  Heerlijk he bij je mama op de bank in slaap vallen.. Als ik met mijn dochter bij mijn ouders ben dan weet ik dat ik echt kan ontspannen en een heerlijk dutje kan doen omdat zij toch wel op mijn dochter passen 😜 hihi

 14. Ilona
  6 augustus 2018 / maandag, 6 augustus 2018

  Ik vind je haar juist heel mooi zo Serena! Ik zou zeggen: laat het zo hihi.

 15. Rowan Chanel
  6 augustus 2018 / maandag, 6 augustus 2018

  Wat een leuke foto’s zeg!! Vind je blonde lokjes nog erg mooi staan :) en die ‘slaap’foto van jou en Marshall, echt prachtig. Indo’s zijn nooit gewoon maar moe, maar KAPOT hahahaha althans mijn broertje en ik zeggen dat altijd.
  Ben benieuwd naar die film, wilde er eerst niet naar toe, maar ben nu wel nieuwsgierig!

 16. Tessa
  6 augustus 2018 / maandag, 6 augustus 2018

  Thanks voor die body positivity Serena! Ben ongeveer van dezelfde leeftijd als jij en je lichaam wordt anders naarmate je ouder wordt. Ik merk dat ik veel zelfverzekerder ben en me minder druk maak om de flaws! Ik vind je veel zachter overkomen nu je moeder bent. Mooi om te zien!

 17. 6 augustus 2018 / maandag, 6 augustus 2018

  Wat een gezelligheid! Zonde van al die kleertjes die je gekocht en gekregen hebt hè? Mijn baby ligt ook alleen maar in haar luier te chillen met dit weer. De helft van haar garderobe heeft ze nooit aangehad :’)

  • Serena
   Auteur
   6 augustus 2018 / maandag, 6 augustus 2018

   Marshall heeft net maat 62, dus alle kleding 62/68 kan hij voorlopig gelukkig nog wel aan! Heb in elk geval geen ongedragen kleertjes, had alles wel goed uitgemikt (en de kraamvisite ook!).

  • Amélie
   6 augustus 2018 / maandag, 6 augustus 2018

   Zal wel een dingetje zijn maar ik heb mijn baby nooit bloot liggen, hij heeft altijd een rompertje aan. Op de een of andere manier vind ik ze zo kwetsbaar lijken met niks aan, gek heh! Ik ben zelf trouwens ook niet bloot met hitte 😄

   • M
    7 augustus 2018 / dinsdag, 7 augustus 2018

    Ze zijn volgens mij niet kwetsbaarder dan met een rompertje aan, enige probleem is dat de pamper minder netjes blijft zitten

    • Amélie
     7 augustus 2018 / dinsdag, 7 augustus 2018

     Zoals ik al zei; het is meer mijn gevoel dat ik een baby altijd een rompertje aan doe. En idd de luier (geen dure pampers hier want die lekken door) blijft ook beter zitten met rompertje aan. 😄

 18. Naomi
  6 augustus 2018 / maandag, 6 augustus 2018

  Haha die foto van jou en Marshall slapend, geweldig!
  Wel grappig hoe ver onze meningen uiteen liggen over Heriditary. Ik vond hem echt heel slecht….

  • Serena
   Auteur
   6 augustus 2018 / maandag, 6 augustus 2018

   Echt? Vond je hem niet FREAKING eng? Wat vond je er dan zo slecht aan?

  • Femke
   7 augustus 2018 / dinsdag, 7 augustus 2018

   Hier nog iemand die niet onder de indruk was. Zaten goede scenes tussen maar het einde vond ik erg slecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *