Instalab week 30 | te veel Marshall foto’s…

Toen ik deze Instalab aan het maken was drong het ineens tot me door… 90% van mijn telefoonfoto’s bestaat uit foto’s en video’s van Marshall. Jawel, zo’n moeder ben ik dus geworden. Die gewoon haast geen andere foto’s heeft dan die van haar kind. Ik dacht dat ik niet zo zou worden, maar… toch wel. Misschien is het ook wel onontkoombaar, ik weet het niet. Ik zal in elk geval mijn best doen om ook van andere dingen foto’s te maken volgende week. Het was gewoon zo dat ik de afgelopen week niet zo veel buiten de deur heb gedaan, en dus voornamelijk foto’s binnenshuis heb gemaakt. Sorry dus alvast voor de overload aan Marshall.


Marshall heeft ontdekt hoe hij op zijn linkerzij kan draaien! Zo knap! Betekent wel dat ik EXTRA goed moet opletten met waar ik hem neerleg, want nu kan hij dus echt van de bank, commode en het bed afrollen als ik niet oplet. Spannend wel… ik vind het supergaaf om te zien hoe hij zich ontwikkelt, maar tegelijkertijd is het ook wel spannend omdat er dan ineens zoveel meer gevaar op de loer ligt.


Ik was zijn wiegje aan het verschonen en dacht, waar moet ik hem nu neerleggen dan? Normaal leg ik hem op het aankleedkussen neer, maar dat durfde ik nu dus niet meer. Dan maar even op de grond, haha! Clarence kwam er gezellig naast liggen.


Daarna samen een middagdutje gedaan in het grotemensenbed. Zo gezellig!


Toen ineens bedacht ik me het kraamcadeautje dat ik van vriendinnetje Ellis had gekregen, een opblaasbaar babymatje met een dikke rand. Ik heb eigenlijk geen idee hoe dit officieel heet, haha, maar handig is het wel!


Ik leg dit dan zo op bed neer, Marshall erin, en dan hoef ik niet bang te zijn dat hij van bed rolt. Héndig!


Marshall is ineens heel veel aan het ontdekken (zijn handje, op zijn zij rollen, hij probeert al wat te grijpen) en ik denk dat hij hierdoor wat aanhankelijker is deze week. Hij wilt graag vastgehouden worden en zo min mogelijk liggen en hij is ook wat meer aan het zeuren dan normaal (wat nog steeds erg weinig is hoor). Toen ik boodschappen had gedaan begon hij te jammeren terwijl ik over straat liep en ik moest zeker nog wel een kwartier naar huis lopen. ‘Oh nee’ dacht ik. Maar toen gebeurde er iets moois. Er kwam een vlindertje in de kinderwagen zitten, die bleef enkele tellen en daarna vloog hij weer weg. Daarna viel Marshall als een blok in slaap en hij bleef nog een uur doorslapen terwijl ik al thuis was. Lief he?


Fotomodelletje <3


Persoonlijk zie ik wel dat hij wat van me wegheeft, hoor! Ook al zegt iedereen dat Marshall 100% op George lijkt. Ik denk toch de ogen, de oogopslag, misschien ook de neus en mond. Ik heb deze collage gemaakt als bewijs, haha!


Kijk, zo vet! Van Joolz hebben we deze custom bar gekregen met Marshall’s naam erin gegraveerd! Zo blij mee!


Op aanraden van de kinderfysiotherapeut heb ik een kinderreisnekkussentje (wow, wat een woord) aangeschaft bij Kruidvat. Als we Marshall dan op zijn buik leggen doen we dat op dit kussentje, zodat hij het iets langer kan volhouden. Alleen… Marshall besloot om vooral NIET zijn nek te trainen, maar om er gewoon op te chillen, haha!


Chill ding hoor, mam! Bedankt!


Ok, er werd toch wel eventjes geoefend uiteindelijk.


Daarna gezellig samen in bad gegaan op Marshall’s baby ligbedje. Blijft leuk! En handig, want ik was mezelf dan ook meteen.


Zorgen jullie ook extra goed voor je plantjes? Met deze warmte kan het echt geen kwaad om elke dag even water te geven of te sproeien.


Mama en papa hadden tijdens het opruimen oude dia’s (DIA’S!!) gevonden en gingen deze bekijken op de veranda. Zo leuk om te zien! Hier waren ze volgens mij zo rond de 25/28 jaar oud en dit was hun eerste (en laatste) bezoek aan Indonesië samen. Zulke jonge koppies, haha, en toch ook weer geen steek veranderd. Ik lijk echt op allebei, vind ik.


Meestal komt mama langs op maandag om even op Marshall te passen terwijl ik aan het werk ben. Hij wilde uiteraard de hele tijd vastgehouden worden, awwwww.


Naast dat mama oppast, helpt ze me ook met foto’s. Eigenlijk is mama mijn Beautylab Partner in Crime, de beste Personal Assistant ever en de liefste mama die ik me maar kan wensen, allemaal in één!


Sorry Marsh. Kon het niet laten, hahahaha! Marshall kijkt alsof hij denkt ‘deze onthoud ik mama, en zodra ik kan lopen dan poep ik in je Louboutins’.


Ik kreeg deze schoenen opgestuurd en ze zien er niet alleen lekker knalroze en gaaf uit, er zit ook een mooie betekenis achter! Deze sneakers zijn namelijk gemaakt van kauwgom! That’s right, dat lees je goed. Of nou ja, alleen de zool dan. Niets irritanter dan in vers uitgespuugde kauwgom staan, toch? En toch gooien genoeg mensen deze plakkerige snoepjes gewoon op straat. Het duurt 25 jaar voordat kauwgom volledig vergaan is en het kost de gemeente miljoenen euro’s om het te verwijderen en zo de straten mooi te houden. DIT MOET STOPPEN! Om meer awareness te creëren voor dit probleem is de Gumshoe ontstaan, een sneaker met een zool gemaakt van kauwgom afkomstig van de straten van Amsterdam. Duurzaam, maar ook trendy en een leuke manier om wat bewuster te worden van het kauwgomprobleem. Gooi geen afval op straat. Houd je stad schoon en wees eens wat liever voor het milieu.

De Gumshoe is te koop bij Hudson’s Bay in Amsterdam en online via www.gumshoe.amsterdam.


Gewoon even een selfie. Krijg veel vragen over mijn kettinkjes; de bovenste is van Fashionology (al wel een oudere collectie, dus ze hebben hem geloof ik niet meer, maar check zeker deze webshop ze hebben prachtige mooie, fijne items). De onderste kocht ik in Dubai op de goud souq en is van roségoud met diamantjes. Gelukkig kan je daar flink afdingen, haha! Soortgelijke exemplaren kun je vinden bij Tiffany & Co. Kost je alleen wel een rib uit je lijf!


IK GA ECHT STUK OM DEZE FOTO! Ik lijk wel earthworm Jim (wie kent die tekenfilm nog van vroeger), geen idee waarom ik mezelf daarop vind lijken. Echt zo’n derp face, hahahaha! Heb het Collistar masker getest met magnetische bolletjes (jaja), review coming soon!


MY FAVE! Nasi goreng. Ik heb een tutorial opgenomen via Instagram Stories en deze ook vastgezet als highlight, dus voor degene die willen weten hoe je dit overheerlijke Indische gerecht maakt, klik hier. Het is supermakkelijk en de ideale manier om van je restjes rijst, kip, groente, etc. af te komen.


Dinsdagavond spontaan avondje uit met mijn zusjes en Rei, Larissa’s vriend. Zo gezellig! Eindelijk naar de Seafood Bar, wilde hier al zo lang heen. Het weer was heerlijk dus we zaten lekker buiten op het terras.


Even handjes vasthouden <3


Zo lief! En kijk die grijptenen eens! Marshall kan er serieus mijn neus mee beetpakken (true story).


Hmmmm, wat houd ik toch van SEAFOOD! The best! Als ik de rest van mijn leven alleen maar vlees of alleen maar vis en schaaldieren mocht eten zou ik definitely voor vis en schaaldieren gaan.


Oesters en witte vino, LAF IT! Even een treat yo self momentje hoor, moet ook gebeuren!

Nou, dat was ’em deze week. Niet heel spannend, veel te veel Marshall foto’s, maar het was een mooie week. Gelukkig was het weer ook ietsje koeler (dan slaap je ‘s nachts net even wat beter). Komende week staan er iets meer afspraken op de planning, ook wel weer leuk.

Trouwens, ik wil eind augustus/begin september naar een festival hier in de buurt (omgeving Utrecht) gaan, heeft iemand suggesties? Ik kom niet verder dan Lief! Festival. Maar wil wat meer keuze hebben, haha!

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

34 Reacties

 1. A
  16 augustus 2018 / donderdag, 16 augustus 2018

  Aaahhhwww wat heb jij een mooi en lief kind!!! Heb een zwak voor hem! Want hij lijkt ook op mijn zoontje toen hij baby was, Hahah. Zo leuk!!! Aahhww

 2. 12 augustus 2018 / zondag, 12 augustus 2018

  Zoo lief, al die foto’s van Marshall! Wat een scheetje!
  En wat zie je er fantastisch uit, Sereen!! Wauw! Je lijkt ook alweer helemaal je oude figuurtje terug te hebben?

 3. 6 augustus 2018 / maandag, 6 augustus 2018

  Wow, wat speciaal van dat vlindertje ! En wat een cute foto’s weer van Marshall

 4. 5 augustus 2018 / zondag, 5 augustus 2018

  Ah wat is Marshall toch schattig! Hij lijkt echt op jou!

 5. Denise
  2 augustus 2018 / donderdag, 2 augustus 2018

  Marshall is zo cute :)
  Nooit teveel fotos van hem haha.
  Ik vind dat hij best wat uiterlijk van jou heeft meegekregen hoor! De neus en ogen en zijn mond.

  X

 6. 2 augustus 2018 / donderdag, 2 augustus 2018

  Er bestaat niet zoiets als te veel Marshall foto’s! Naar dat koppie zou ik de hele dag wel kunnen kijken :)

 7. 2 augustus 2018 / donderdag, 2 augustus 2018

  Ik vind die foto’s van Marshall wel lief om te zien hoor! :)

 8. Petra
  2 augustus 2018 / donderdag, 2 augustus 2018

  smeerboel festival!

 9. Susanne
  2 augustus 2018 / donderdag, 2 augustus 2018

  Hoi Serena,

  Wat een leuke foto’s. Ik heb zelf een dochtertje dat net iets ouder is dan jouw zoontje (geboren op 5 april) en vind het daarom natuurlijk helemaal leuk om je te volgen. Mijn dochtertje is ook een ‘kwartbloedje’ (Mexicaans) en lijkt op sommige foto’s zelfs op Marshall, echt zo grappig!
  Het hangerige gedrag van Marshall zou kunnen duiden op een sprongetje, inderdaad een soort groeispurtje in de ontwikkeling. Heb je de Oei ik Groei-app al? Zo niet, dan raad ik je aan die is te downloaden. Daar kun je precies zien wanneer jouw kindje in zo’n sprongetje zou moeten zitten en dit verklaart vaak het gedrag! Ook heel leuk om te lezen wat je kind op dat moment precies doormaakt.
  Succes en ga zo door! Liefs Susanne

 10. 2 augustus 2018 / donderdag, 2 augustus 2018

  Serena, ik weet niet hoe je het doet, maar ik vind jou zo fijn jezelf blijven. Hou meer van katten dan van baby’s, maar alsnog blijft het ontzettend leuk om je te volgen. Keep up the good work!

 11. Diana
  2 augustus 2018 / donderdag, 2 augustus 2018

  Hoi serena, leuke blog weer en wat mij betreft mogen er meer baby fotos en moedergerelateerde artikelen komen hoor! Vraagje jou familielid had een indo fotoblog….wat was de website hiervan? Kan het echt nergens meer vinden en was ook al een tijdje geleden dat je hier over schreef.

  • Serena
   Auteur
   2 augustus 2018 / donderdag, 2 augustus 2018

   hi Diana,
   ga ik even aan mijn moeder vragen voor je!

   (EEEEEEVEN AAN MIJN MOEDER VRAGEN!!!)

   Kom er zo op terug.

    • Diana
     2 augustus 2018 / donderdag, 2 augustus 2018

     Ja dit was het volgens mij, bedankt Karen!

   • Rowan Chanel
    2 augustus 2018 / donderdag, 2 augustus 2018

    Hahahahah leuk!!!!! :)

 12. AK
  2 augustus 2018 / donderdag, 2 augustus 2018

  Leuke foto’s! Zo cute hoe Clarence met haar furry buikje bij Marshall komt liggen. Daar gaat je moederhart toch van smelten! Helemaal fantastisch hoe je moeder je photobombde, trouwens! Je boft maar met zo’n moeder die van alle markten thuis is :)

 13. Nathalie Piersma
  2 augustus 2018 / donderdag, 2 augustus 2018

  Ahhhh wat een geweldige foto’s Marshall lijkt ook echt wel op jou, vooral de ogen, mond en bepaalde uitdrukkingen. Wat een heerlijk ventje. Sinds je moeder bent straal je echt van top tot teen op elke foto denk ik ‘kijk haar dan shinen’ ben super blij voor jullie. Volgens mij ben je een geweldig lieve mama

 14. 1 augustus 2018 / woensdag, 1 augustus 2018

  Leuke Instalab weer!! Wat een schatje Marshall. En ik vind dus echt wel dat hij ook op jou lijkt. Hij lijkt ook wel een beetje donkerder geworden te zijn dan eerder, dus de Indo kant komt er ook wel door denk ik :D Ik heb geen kinderen, maar sinds ik een hond heb zijn ook veel foto’s van mijn hond haha. Iets met obsessie en te schattig.

 15. A.Rifai
  1 augustus 2018 / woensdag, 1 augustus 2018

  Wat een prachtige fotos van je ouders! En je pa! Wat een jong koppie had hij toen, bijna onherkenbaar! Zo grappig om te zien!

 16. M
  1 augustus 2018 / woensdag, 1 augustus 2018

  Aah die foto van Marshall met het nekkussen is echt grappig dat ie zo ligt te chillen!

 17. Sabine
  1 augustus 2018 / woensdag, 1 augustus 2018

  Wat heb je toch een knap kind uitgepoept 😻

 18. Anita te Gussinklo
  1 augustus 2018 / woensdag, 1 augustus 2018

  Wat een leuke foto’s van Marshall.
  Zo leuk om hem te zien ontwikkelen en ik vind dat helemaal niet erg hoor.
  Wat betreft festivals : Festival Strand- Vleuten of Smeerboel – Utrecht?

  • Serena
   Auteur
   1 augustus 2018 / woensdag, 1 augustus 2018

   Smeerboel ben ik wel eens geweest, was leuk, ook omdat er verschillende muziekthema’s zijn! Goeie, was die helemaal vergeten.

 19. 1 augustus 2018 / woensdag, 1 augustus 2018

  Aww wat schattig weer! Ik moet ook ineens terugdenken aan mijn dochtertje. Die begon zich ineens belachelijk vroeg op haar buik te draaien, en we hadden haar nog in zo’n mozesmandje. Die is met die opstaande randen niet veilig ivm verstikkingsgevaar, dus ze moest halsoverkop naar haar eigen kamertje in haar ledikantje. Ik heb maar drie nachten naast haar bedje staan bleren omdat ik haar miste en ik haar ineens zo groot vond worden! ;)

  Een tipje trouwens mocht Marshall ook dit soort streken gaan uithalen; mijn dochtertje besloot niet lang daarna face-down op het matras te gaan slapen. Niet met haar hoofdje gekanteld, maar echt plat op haar neusje. Wat ik ook deed, ze ging steeds weer zelf zo liggen. Ik hoorde ondertussen haar adem maar piepen en oppervlakkig zijn, en ze ging ook heel slecht slapen omdat ik haar steeds weer kwam terugdraaien.

  Een aerosleep topmatrasje (met bijbehorend lakentje) was de uitkomst! Die is gemaakt van een soort honingraatstructuur, en zorgt ervoor dat lucht in dit geval beter doorcirculeert. Het is niet bewezen dat zo’n ding helpt tegen wiegendood zoals weleens wordt beweerd (en dus ook niet dat je veilig je kindje op zijn buik kan neerleggen) maar het ademt en circuleert wel belachelijk goed. Zelf getest door mijn gezicht er in te drukken en te ademen natuurlijk ;) Het gaf ons echt de gemoedsrust dat als die kleine weer face-down ging slapen, ze tenminste niet zou stikken. Ook nu met het warme weer is het nog een succes; het matrasje blijft veel koeler dan een normaal matras (tevens een eventueel nadeel in de winter met heel jonge kindjes). Letterlijk een van de beste baby aankopen die ik heb gedaan, en nu dus nog steeds een succes deze zomer, ook al is ze bijna anderhalf en kan ze prima haar hoofd optillen en omdraaien.

  • Serena
   Auteur
   1 augustus 2018 / woensdag, 1 augustus 2018

   Oeh wat eng dat je dochter zo sliep! Ik ken Aerosleep wel, dat zit ook in de Joolz kinderwagen. Marshall heeft een voorkeurshouding op zijn rug en dan met zijn hoofd naar rechts, dus ik houd het in de gaten maar ik denk niet dat hij ineens face down zou willen slapen, haha! Maar vanwege de warmte de komende periode wellicht sowieso een goed idee om zo’n matrasje te kopen, goede tip!

   • 6 augustus 2018 / maandag, 6 augustus 2018

    Ja het was echt schrikken! En ik steeds maar dat koppie draaien, onderwijl murmelend “Schatje, dat ligt toch echt op geen enkele manier lekker dit?” En als ze na twee minuten haar koppie weer omdraaide, “Neeeeeee, Waaaroooooom?!?” ;) Maar inderdaad zelfs met de hitte is het een heerlijk ding!

 20. 1 augustus 2018 / woensdag, 1 augustus 2018

  Wat een heerlijke instalab weer. Heb weer genoten en geniet aankomende week. Liefs soraya

 21. Malissa
  1 augustus 2018 / woensdag, 1 augustus 2018

  Ik volg je al zo lang ik mij kan herinneren. Ik kan mij zo goed je verdriet herinneren en je intense blijdschap toen je bekend maakte dat je zwanger was.

  En meid..

  Het is je ZÓ gegund. Je straalt van geluk, bent de liefste moeder voor Marshall die hij zich kan wensen. Spam de hele wereld maar, je geluk mag je delen!

 22. Ilona
  1 augustus 2018 / woensdag, 1 augustus 2018

  Into the woods! Wel uitverkocht maar even fb of ticketswap in de gaten houden! Echt een leuk festival met toffe aankleding👌

  • Serena
   Auteur
   1 augustus 2018 / woensdag, 1 augustus 2018

   Ah dat klinkt zo tof! Ik ga zeker even ticketswap in de gaten houden, bedankt voor de tip!

 23. Anne
  1 augustus 2018 / woensdag, 1 augustus 2018

  Ik vind de foto’s van Marshall júist leuk om te zien! Het is zo mooi om te zien hoe je geniet van het moeder zijn, en hoe natuurlijk het bij jou gaat. Ik kijk alweer uit naar de volgende instalab!
  Als je nog inspiratie wilt voor nieuwe posts: mij lijkt het leuk om te zien hoe een gemiddelde dag met Marshall eran toe gaat. Een soort ‘A day in Marshall’s life’-vlog!

 24. Marloes Willemsen
  1 augustus 2018 / woensdag, 1 augustus 2018

  Leuke instalab! Mis wel de foto’s van Coco en Clarence 😌

 25. Pearl
  1 augustus 2018 / woensdag, 1 augustus 2018

  Hartstikke leuke instalab met mooie foto’s van Marshall!! Ik begrijp dat wel, hoor, dat je zoveel foto’s van hem maakt, wat een mooi ventje! Geniet van het mooie weer!

 26. Femke
  1 augustus 2018 / woensdag, 1 augustus 2018

  Leuke foto’s! Als ik kijk naar die foto van je ouders van vroeger dan lijkt Larissa echt op jullie vader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *