Instalab week 30 | feestjes, nieuwe telefoon en oppassen

Goedemiddag! Zo, afgelopen week lijkt wel ramvol nu ik er zo aan terugdenk. Ik heb een etentje gehad met vrienden, de verjaardag van Larissa, ik heb mijn telefoon laten repareren in Amsterdam, ik heb een nieuwe poging gedaan om een video op te nemen met Een Stel Homo’s, ik ben naar de Parade geweest en ik heb een ochtendje opgepast op mijn neefje Noah. Kijken jullie mee?

Dit is echt de grootste deceptie ooit, haha! Het ziet er heel Instagrammable uit, maar het was zo VIES! De avocado was zompig en bitter (koud smaakt het veel beter en romiger) en het ei was droog en knoerthard. NEVER AGAIN!


Op zaterdag kwamen Nena en Sarah even op visite, supergezellig! Lekker bijgekletst met Nena en heerlijk gelunched. En toen zette ik Sarah’s kinderzonnebril op en riep ‘maar deze staat mij toch veel beter!?!’, maar daar was ze het zo te zien niet helemaal mee eens.


Nog steeds zo blij met mijn nieuwe haartjes! <3

In the meantime, in Amsterdam. Hahaha! George was met zijn Tsjechische familie de toerist aan het uithangen in Amsterdam, en toen spotte hij deze boot. Lol!

Zaterdagavond gingen we gezellig uit eten en daarna deden we drankjes in de werfkelder van Hester en Nikki. Het werd weer een latertje, om 3u gingen we pas naar huis! Het was leuk om iedereen weer even te zien zo bij elkaar!

Op zondagmiddag gingen we naar Laris, want zij vierde heel klein haar 28e verjaardag voor familie. Tante Kiki had een prachtige ‘Life of Pi’ inspired taart gemaakt, is het geen plaatje?! Zo mooi met die pastelkleurtjes die door elkaar heen lopen, wow! En hij smaakte ook nog eens heerlijk.

Tante Go was er ook. Tante Go houdt zich de laatste tijd bezig met haar nieuwste hobby, schilderen. En dit was één van haar nieuwste werken. Waar doet me dit toch aan denken, vroeg ik me af. En toen ineens zag ik het.

JA, JULLIE ZIEN HET OOK?! OF LIGT HET AAN MIJ?

Hahaha! IK GING ECHT STUK! Alleen van die onschuldige tantes of moeders kunnen zoiets doen. Toen ze de laatste hand aan haar kunstwerk legde (waarbij ze voornamelijk de dubbele brush stroke techniek aan het toepassen was), deed ze een stapje naar achteren, kantelde haar hoofd en dacht ‘dit zijn geen tulpen’. Toch hangt het schilderij nu trots aan de muur in hun huis, té grappig!

Monday morning breakfast!

En daarna lekker door Houten gewandeld om mijn Pokémon Go eitjes te laten uitkomen. Ik ging echt als een speer en heb er superveel laten uitkomen (ik heb me inmiddels dan ook over mijn schaamte heengezet en ben incubators gaan aanschaffen. Dus ja, ik geef geld uit voor dit spel!).

Maandagavond gingen George en ik weer eens in bad (het was ook zo’n koud en guur weer), lekkere koude drankjes erbij, kaarsjes, en….. de nieuwste aflevering van GAME OF THRONES! Komende maandag hebben we weer een GOT badder date. Nu al zin in! Kijken jullie het ook?

Op dinsdag ging ik langs de Apple store in Amsterdam.

Want de home button van mijn gloedjenieuwe iPhone 7 plus was plotseling gebroken, en dat moest gerepareerd worden. Zo raar, want niet laten vallen, niet hard op gedrukt en er is niets tegenaan gekomen. Maar goed, viel niet meer binnen de garantie, ik had geen verzekering afgesloten, dus ik moest €170 dokken en 3,5 uur wachten (die ik nuttig heb besteed door te winkelen) en toen was ‘ie weer zo goed als nieuw!

Ik ben wel HEEL blij dat hij het weer doet, want je kunt er zulke prachtige scherpte-diepte foto’s mee maken. Kijk zo mooi! Dit was trouwens mijn avondeten. Ik probeer wat meer groente en eiwitten te eten dan voorheen, en ik drink geen Cola meer en snoep wat minder. Op die manier probeer ik wat kilo’s kwijt te raken (die er door het samenwonen in korte tijd zijn bijgekomen).

Clarence <3

Op woensdagavond sprak ik af met Angel en Hester en Angel’s vriendinnen op de Parade in Utrecht. Wat is het toch ontzettend gezellig daar! Bij deze tent kun je kannen sangria bestellen, die gingen er wel in!

Dinner time! Ik had zo’n zin in oesters, heb gewoon een dozijn besteld. Wat een verwennerij.

Noortje, Angel, Hes en ik! Ik hoop de komende tijd zeker nog 1 of 2 keer te gaan.

En natuurlijk kon een ritje in de draaimolen als afsluiter niet ontbreken. Zweven is leven!

Breakfast!

Haha, check die priemende tepel van me! Op donderdag kwamen Jasper en Rogier weer langs om een video op te nemen. Hij wordt HEEEEEL leuk, kan ik jullie vertellen! Volgende week staat ‘ie online, ben benieuwd hoe jullie erop reageren.

Op vrijdag kwam mama langs om me te helpen met foto’s maken voor een campagne, en daarna gingen we lekker lunchen bij Opoe Spronk in het Oude Dorp. Zulke lieve mensen werken hier. En het is echt een leuk, knus restaurantje. Aanrader!

Mijn mooie mama <3

Op vrijdagochtend ging ik op mijn neefje Noah passen, want mijn nichtjes vader was plotseling ziek geworden. Wat een gezellig joch is hij toch ook. We hebben samen roerei gemaakt, ontbeten, toen tanden gepoetst, gezicht gewassen en hier doet hij zijn haartjes met water en gel en dan naar één kant kammen. En hij is 7! Ik had geen idee dat jongens van die leeftijd al zo met hun haren bezig zijn joh.

Daarna gingen we Playstation spelen (het was ook echt vies weer buiten). En dit is Pokkie, die hier op deze foto heel betrapt kijkt, hahahahaha! Alsof ze zegt: who, me?!?!!

Om 12u ging Game State open, een superleuke en vrij grote speelhal onder Bison Bowling in de stad. Noah en ik hebben Jurrasic Park gespeeld, een voetbalspelletje, we hebben clowns omgegooid en we eindigden met de schuifmachines. Het was echt een leuke ochtend! Daarna werd ik afgelost door een vriendin van mijn nichtje, omdat ik ook nog best veel moest doen voor werk. Maar ik wil snel weer met Noah afspreken, want hij is gewoon supertof!! I love him!

Nou, dat was mijn weekje weer! Ik heb het achter de schermen wel een beetje druk gehad, maar het was een hele leuke week. Ik kijk erg uit naar komende week, omdat George en ik naar Berlijn gaan met Lush en omdat we er nog 2 dagen aan vast plakken. Leuk toch, zo’n spontane mini citytrip! Ik heb er zin in.

Hoe was jullie week? En gaan jullie nog op vakantie of citytrip?

Until next time,
Serena Verbon

19 Reacties

 1. 31 juli 2017 / maandag, 31 juli 2017

  Je nieuwe haar is práchtig! Ik PoGO nog steeds vrolijk mee, hoor. Alleen heb ik nog nooit echt geld aan de game uitgegeven. Ik koop incubators en storage upgrades met de coins die ik krijg om in een gym te zitten. Ik gebruik tijdelijke incubators trouwens enkel voor 10K-eieren. Kwestie van er het maximum uit te halen. ;-)
  Veel plezier in Berlijn! En oh ja, dat zijn absolúút geen tulpen! :’D

 2. 31 juli 2017 / maandag, 31 juli 2017

  Superleuke foto’s, Serena! Je haar is trouwens echt prachtig! <3

 3. 31 juli 2017 / maandag, 31 juli 2017

  Wat een gezellig week heb je weer gehad met familie en vrienden <3 Ik vind je haar echt mooi geworden, de highlights zijn super mooi gezet en ook de kleur is top! Mijn week was echt super hectisch .. ik heb me nog nooit zo slecht gevoeld. Op werk veel gezeik, thuis dingetjes die me hoofd vol maken en zelf zat ik ook niet lekker in m'n vel. Gelukkig is het een nieuwe week met nieuwe kansen en ga ik komende zaterdag een paar dagen naar Parijs met familie! Vandaag is ook een spannende dag voor mij omdat mijn vriend zijn ziekenhuis uitslag krijgt .. indien er niets ernstig is gaan we vandaag onze vakantie naar Japan boeken~! We hebben stiekem al gekeken wat we willen gaan doen (natuurlijk jou travellab stuk gelezen over jouw bezoek haha) dus ik hoop zo dat hij niets ernstigst heeft.

 4. 31 juli 2017 / maandag, 31 juli 2017

  Ik ben ook geen fan van warme avocado, bah! Die taart die je tante heeft gemaakt ziet er fenomenaal uit. Super tof!

 5. 30 juli 2017 / zondag, 30 juli 2017

  Vagina’s right?? Haha, of toch niet en zet ik mezelf nu compleet voor paal hier?

  Jouw haar en jouw mama zijn beide wauw.

 6. 30 juli 2017 / zondag, 30 juli 2017

  Zo’n lieve foto van je mams <3 Berlijn is leuk, have fun alvast! Voor mij geen vakantie dit jaar, volgend jaar ben ik weer aan de beurt, yeahh, nu al zin in!!

 7. 30 juli 2017 / zondag, 30 juli 2017

  Ik vind je haar erg mooi. Heel veel plezier in Berlijn, leuk dat jullie er lekker 2 daagjes aan vastplakken!

 8. 30 juli 2017 / zondag, 30 juli 2017

  Dat is weer een gezellige instalab. Of eigenlijk meer een gezellige week ;) je haar is echt heel mooi! Nu ben ik jaloers! Heel veel plezier in Berlijn!

 9. 30 juli 2017 / zondag, 30 juli 2017

  Vergeet in Berlijn je Pokémon niet aan te zetten hahaha. En ja….ook ik betaal Pokémon. Sommige mensen kopen een spelcomputer met spellen en ik koop gewoon Pokémon stuff that I need!! En no shame!! Mijn lieve man en ik lopen serieus al maaaaaanden elke avond een rondje door het dorp als de kinderen slapen. Goed voor mijn zieke lichaam (toch elke dag beweging en ook gezellig dit samen doen)
  Veel plezier in Berlijn 💕👍🏼

 10. 29 juli 2017 / zaterdag, 29 juli 2017

  die foto met je ‘nieuwe’ haar ziet er zoooo mooi uit, girl on fleek! En die taarten zien er te lekker uit, super lief ook george bij die boot haha. prachtige foto van je mama!

 11. Sem
  29 juli 2017 / zaterdag, 29 juli 2017

  Wauw wat zie je er goed uit op die foto met je nieuwe haar!

 12. Denise
  29 juli 2017 / zaterdag, 29 juli 2017

  Je haar is echt Pretty ♥️

 13. Emma
  29 juli 2017 / zaterdag, 29 juli 2017

  Je nieuwe haartjes zijn heel mooi!
  Haha dat schilderij van je tante.
  Ik zie er vagina’s in( wat een stom woord vind ik dat eigenlijk) of ben ik nu de enige :p?!
  Misschien dat jullie wat anders zien en dat het aan mijn gekke fantasie ligt haha

  • Renate
   29 juli 2017 / zaterdag, 29 juli 2017

   Ik zag eerst uien en toen vagina’s 🙈

 14. Marleen
  29 juli 2017 / zaterdag, 29 juli 2017

  Het ziet er weer heel gezellig uit zoals altijd! Ik zelf kom net terug van mijn eerste zelfstandige reis. Ik ben samen met mijn bestie op citytrip naar Parijs geweest en nu ben ik lekker aan het na genieten. Tot slot vandaag nog onze nieuwe pup opgehaald. Ze is zo lief en knuffelig dus daarmee ben ik voorlopig nog wel zoet mee.

 15. 29 juli 2017 / zaterdag, 29 juli 2017

  Wat een drukke week! Maar ziet er allemaal wel heel leuk uit :). En ik zie het ook hoor, dat lijkt op iets heel anders dan tulpen, haha!

 16. Rebecca
  29 juli 2017 / zaterdag, 29 juli 2017

  Toffe week weer, en wat ben jij leuk met kinderen zeg! Ik moest wel even heel hard lachen om die zin over de GOT badder date. Ik las dus ‘komen jullie ook?’ in plaats van ‘kijken jullie ook’ en ik dacht: Nou, dat wordt wel heel krap xD

 17. Joyce
  29 juli 2017 / zaterdag, 29 juli 2017

  Haha…dat zijn zeker geen tulpen op het schilderij van je tante!
  Je haar is echt mooi geworden, meer in lagen geknipt of lijkt dat zo?
  Ik ben aan het aftellen, ga naar Bali op vakantie en heb er zoveel zin in maar vind het stiekem ook doodeng om zo ver weg te gaan.
  Veel plezier in Berlijn, ik vind het bij het hard rock café altijd lekker en gezellig eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *