Instalab week 3 | Opnames, Brussel en mijn eerste workshop

Goedemorgen! Wat voel ik me beroerd zeg… ik heb het heet, mijn hoofd zit vol watten, mijn holtes vol met snot, ik heb hoofdpijn en soms heb ik een beetje kippenvel. Omdat ik dit weekend een belangrijke workshop gepland had heb ik mezelf volgestopt met Citrosan en koortsremmers, maar ik denk dat ik daar gewoon mee moet stoppen en lekker een dag (of twee) flink moet uitzieken. Maar, eerst even de Instalab tikken, daarna duik ik weer terug mijn bed in.

Wat heb ik zoal gedaan afgelopen week? Het was een drukke week, waarin ik een hele dag samen met Blue Circle opnames heb gehad voor mijn kanaaltrailer, maar ook een heel dag naar Brussel ben gegaan om te presenteren voor L’Oréal, verder heb ik mijn workshop ‘productfotografie- en styling’ voorbereid en ben ik naar een benefiet diner geweest van de Runnin Rebels. Komende week is het gelukkig wat rustiger!

instalab week 3 - 1 Wat kan Coco toch altijd lekker slapen, awww! Altijd als ik in de slaapkamer aan het werk ben komt ze even kijken wat ik aan het doen ben, en vervolgens gaat ze lekker liggen maffen. En als ik de kamer uitloopt, blijft ze soms liggen, maar meestal wordt ze wakker en loopt ze achter me aan. Mijn schaduw.

instalab week 3 - 2 Op dinsdag ging ik naar het nieuwe kantoor van Blue Circle in Amsterdam, waar ik met de afdeling Digital het begin van mijn YouTube kanaaltrailer heb opgenomen in de Green Screen room. Daarna zijn we naar Houten gereden om de rest op te nemen. Uiteindelijk zullen zij een korte video van 30 seconden monteren waarin ik mijn YouTube kanaal schaamteloos promoot, haha! Dit is wat mensen te zien krijgen als ze voor het eerst op mijn kanaal komen, waarna ze hopelijk denken ‘hee wat leuk!’ en op de abonneerknop drukken.

Blue Circle en ik zijn al maanden bezig om mijn YouTube kanaal te pimpen en nieuw leven in te blazen, en ik heb er superveel zin in om mijn vernieuwde kanaal aan jullie te kunnen laten zien! Hoe het er nu uit ziet, is alles in februari klaar voor lancering! Spannend! Maar dat laat ik jullie uiteraard weten via mijn blog.

instalab week 3 - 3 Ontbijtje! Peijnenburg ontbijtkoek (ik heb echt 6 pakken gekregen van ze, haha!), soya yoghurt met de smaak perzik (echt lekker!) en een bakkie thee.

instalab week 3 - 4 Superblij met deze bril van het merk Quay. Ik zat dit model ‘Girl’ van het Australische zonnebrillenmerk al een tijdje te eyeballen, maar wat blijkt, het is nu ook gewoon in Nederland te koop! Lekker makkelijk met betalen en snel in huis. Ik kreeg hem opgestuurd van de webshop On The Wishlist. Blij mee! Nu nog even wachten op een zonnetje!

instalab week 3 - 5‘Jack I want you to draw me like one of your French girls’

(welke film?!)

instalab week 3 - 6 You can’t sit with us.

Op woensdagavond kwam Maren op bezoek zodat we even konden bespreken hoe we de workshop productfotografie- en styling zouden gaan aanpakken. We maakten een boodschappenlijstje voor de hapjes en lunch en een programma van de dag, onder het genot van allerlei heerlijke kaasjes en worst. Nom, nom, nom!

instalab week 3 - 9 En op donderdag reed ik met de Thalys naar Brussel, dat is 2 uur vanaf Amsterdam, je bent er eigenlijk zo. Ik weet dat veel mensen Brussel geen leuke stad vinden (en de voorkeur geven aan Antwerpen en Gent), maar ik denk dat je gewoon moet weten waar je moet zijn! Ik vind Brussel namelijk bést leuk! Je moet soms alleen wel een beetje zoeken naar leuke winkels en tentjes, terwijl het in Antwerpen en Gent veel makkelijker is, je loopt er meteen tegenaan. Dus ik snap het wel, maar ik denk dat Brussel ook zeker een prachtige stad is die een tweede kans verdiend, mocht je er wel eens zijn geweest en het niets vinden. Al is het maar voor deze prachtige basiliek of the Sacred Heart.

instalab week 3 - 8 Het hoofdkantoor van L’Oréal, waar ik moest presenteren voor zowat de gehele afdeling digital en marketing, in het Engels ook nog. Spannend, maar het ging supergoed en achteraf kreeg ik te horen dat ik echt ogen heb geopend en dat het een nuttige presentatie was, echt fijn! Ik had nooit verwacht dat ik, toen ik 7 jaar geleden mijn blog startte, zou uitgroeien tot de beste en grootste beautyblog van de Benelux en dat een miljoenenbedrijf als L’Oréal van MIJ wil horen hoe ze het beste campagnes kunnen gaan opzetten met influencers. Maar toch is het zo gegaan en daar kijk ik alleen maar op terug met veel trots! De combinatie van hard werken, passie hebben en niet opgeven heeft zijn vruchten afgeworpen!

instalab week 3 - 7 Lekkere taartjes tijdens de lunch. Ja, die Belgen weten van wanten hoor!

instalab week 3 - 10 Kijk dan zo leuk, die mooie, oude gebouwen. Mocht je in Brussel zijn ga dan zeker naar de Edelknaapstraat voor leuke winkeltjes en eettentjes. Aanrader!

instalab week 3 - 12 Op vrijdag maakte ik een classic fifties glamour inspired look. Ik vind mijn haar echt leuk zo, ik denk dat ik het vaker zo ga dragen!

instalab week 3 - 11 Photobomb van mama!

instalab week 3 - 13 Op vrijdagavond deden Maren en ik boodschappen voor de workshop bij de Lidl!

instalab week 3 - 17 En ook haalde ik dit, want ik voelde de sickness al aankomen, helaas.

instalab week 3 - 14 Hier is iedereen druk aan het werk! Het was echt zo leuk en de dames waren ontzettend enthousiast. Ik wilde de workshop in mijn huis doen om te laten zien dat je geen studio nodig hebt om mooie foto’s te kunnen maken, en met een kleine groep zodat ik goed de aandacht had voor iedereen. En ik heb men vooral gewoon zelf aan het werk gezet en laten experimenteren, en ik gaf tussendoor tips en liet wat trucjes zien. Dit zijn echt dingen die niet te ‘leren’ zijn via een artikel of video, dat moet echt in real life.

instalab week 3 - 26 En hier laat ik ze nog wat van mijn geheime editing skills zien!

instalab week 3 - 27 Ook leuk om te zien dat iedereen weer van elkaar leerde, elkaar hielp en tips gaf en ook inspiratie op deed van de anderen uit de groep.

instalab week 3 - 15 Yvonne, Alexia, Amina, Lisette, Jacky en ik. De eerste workshop zat erop! Het was supergezellig en ik kreeg zelf ook echt veel energie en inspiratie van deze dames!

instalab week 3 - 16 Sleepy Coco <3

instalab week 3 - 18 Zo ziet de gemiddelde avond van Tim eruit, haha!

instalab week 3 - 19 En dit was de tweede groep; Nesrin (eindelijk één van mijn favoriete bezoekers ontmoet!!), Rosanne, Shavida, Whitney en ik! Het was leuk om te zien dat iedereen weer wat anders wilde leren, Nesrin wilde vooral beautyproducten op de foto zetten, Rosanne food & boeken, Shavida van alles wat en Whitney haar eigen producten (omdat ze een eigen salon heeft waar ze wimper extensions zet).

instalab week 3 - 25 Op zondagavond gingen Larissa en ik naar het Runnin’ Rebels benefiet diner! Twee vrienden van de Rebels hadden hun huis omgetoverd tot een huiskamerrestaurant waar zo’n 22 mensen konden aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. Je moest dan 20 euro per persoon betalen en alle opbrengst gaat naar de Rebels. Echt een supergoed idee!

instalab week 3 - 20Frank stelde zijn huis beschikbaar en Justine, die foodblogger is, maakte de maaltijden. Daarnaast staan Delano (met zijn dochtertje) en Martijn van de Runnin Rebels, om het diner te openen.

instalab week 3 - 21 We begonnen met een overheerlijke Oreo milkshake!

instalab week 3 - 22 Gevolgd door een gepofte aardappel met jalapeno’s en spek en een Amerikaanse cheeseburger.

instalab week 3 - 23 En als toetje een suuuuuuperlekkere brownie met vanilleijs en caramel popcorn! Het was allemaal zo lekker, maar kon niet eens alles op (omdat ik me ook niet helemaal 100% lekker voelde). Ik denk dat Justine en Frank al met al echt een goed bedrag hebben opgehaald, aangezien ze het diner zowel zaterdag als zondag hadden gehost. Echt superleuk bedacht en een geweldige support om de Rebels weer back on track te krijgen!

Zelf heb ik zo’n 2000 euro opgehaald met de workshops en verkoop van goodiebags aan vrienden en familie. En samen met de andere donaties zitten de Rebels nu aan een bedrag van meer dan 20,000 euro! Echt amazing en hartverwarmend om te zien hoeveel steun en support ze hebben gekregen in 3 weken tijd. Ze zitten bijna aan hun streefbedrag en ze hebben nog een kleine week, superspannend! Maar ik denk echt dat ze het gaan halen!

instalab week 3 - 24 Kijk, baby vetplantje! Cute! Ik wil er ook zo eentje, maar waar kan je zulke kleine kopen?

instalab week 3 - 28Deze mooie foto maakte Larissa van een slapende Coco. Cute! En hiermee wil ik meteen even afsluiten!

Ik ben heel benieuwd naar jullie week. Wat was jouw hoogtepuntje van de afgelopen week? Vertel het me in de comments. Dan duik ik nu weer mijn bedje in en lees ik het later als ik weer wakker word (en me hopelijk ook een stukje beter voel).

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

75 Reacties

 1. Maaike
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Beautylab is niet de grootste en beste beautyblog van Benelux.. In elk artikel wat je schrijft benadruk je, subtiel of overduidelijk, hoe goed jij jezelf vindt. Leest stukken minder leuk.

  • 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

   Heey, wat grappig zeg, jij interpreteert dat stukje tekst heel anders dan ik. Het voelt voor mij niet alsof Serena zichzelf heel goed vindt. Dat ze mocht spreken voor L’oreal en dat het ook nog eens heel goed ging… Daar mag je wat mij betreft echt wel trots op zijn!

  • Pauline
   26 januari 2016 / dinsdag, 26 januari 2016

   Als je kijkt naar de kwaliteit die Serena dag op dag levert, vind ik persoonlijk dat ze absoluut de beste beautyblog heeft! Ik kom zelf uit België, en ik ken geen belgische blog die haar evenaart qua kwaliteit en bezoekersaantallen. Naar mijn mening absoluut terecht dat ze dit nu even benadrukt (hey, als L’Oréal jou uitnodigt om te praten, wil het toch echt zeggen dat je daadwerkelijk een belangrijke speler bent op dat gebied he). Doe zo verder Serena, ik kijk elke ochtend met heel veel plezier op je blog! X

 2. Lina
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Hey serena,
  De edelknaapstraat ligt niet in de hoofdstad brussel maar elsene.
  Wij “zinneke’s” zijn hier best wel gevoelig voor. Dus zodat je het weet voor volgende keer c:

  • Serena
   Auteur
   25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

   Hee, ik kan er niets aan doen dat jullie stad is opgedeeld in zoveel delen! Hahaha! Elsene zullen wij Nederlanders gewoon zien als een soort van buitenwijk van Brussel. Een wijk net buiten het centrum.

   • Eva
    25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

    Ik als Belg die in Brussel werk (en tweemaal daags langs de Basiliek en het L’Oreal gebouw in de file sta :-)) zie Elsene ook gewoon als deelgemeente van Brussel, als het je kan troosten ;-)
    Als je in de Edelknaapstraat was: cupcake bij Lilicup gehaald? Een aanrader!

 3. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Ik vind je bril zooooo stoer! En ik heb zo gelachen om ‘you can’t sit with us’ hahaha

 4. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Wat tof dat je voor L’Or’éal mocht presteren en de workshops zien er ook heel leuk uit! Wel balen dat je ziek bent, ik vind het knap dat je voor het weekend toch nog even hebt doorgezet, terwijl je het al opvoelde komen. Heel veel beterschap!

 5. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Ik woon zelf in Antwerpen, van zelf sprekend dat dit mijn favoriete stad is… Maar Hasselt en Brussel zijn zeker ook heel erg tof ! :)

 6. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Wat vervelend dat je ziek was. De griep heerst nu heel erg. Dat vetplantje is leuk. Die doen het vaak erg goed op mijn kamer

 7. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Wat een leuke foto’s allemaal. Ik ben benieuwd of dat smaakt; Oreo milkshake! Ziet er in ieder geval lekker uit. Ben je aan het overwegen om vaker zulke workshops te geven?

 8. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Titanic!
  Die workshop ziet er super gezellig uit :D Coco is ZOO schattig! Ik wil er ook één. En al dat eten, woah, lekkurr!
  Drukke week gehad en hopelijk word je snel weer beter :)

 9. Kaat
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Oeh Titanic …. Zwijmel… Rose tegen Jack!
  Love your sunnies!!

 10. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Ik weet niet of alle Vlamingen dit gevoel hebben, maar het is bijna schaamtelijk dat een Nederlands me moest leren dat die basiliek de basiliek van het Heilig Hart is, ik kende het wel, maar dan enkel onder de naam ‘de basiliek van Koekelberg’. Geen idee hoe het echt noemde tot nu :p
  Veel beterschap!
  xx

 11. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Beterschap Serena! Veel plezier met de My Girl. :-)

  XOXO

  On The Wishlist

 12. gina
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Heel veel beterschap, vaak helpt uitzieken toch het beste. Zelf ben ik ook super verkouden, ik lig ondertussen met sjaal om in bed, haha

  Ik ben deze week bij Jumping Amsterdam, lekker op de vip zitten paarden kijken

 13. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Wat leuk dat je donderdag bij l’Oréal was! Ik was er die dag ook, alleen voor een sollicitatie (ook in het Engels!). Had echt leuk geweest als ik je toevallig tegen het lijf was gelopen. Als je nog tips hebt omtrent Digital Marketing waarmee ik scoor bij het management… ik hoor ze graag want morgen heb ik nog een interview (cross fingers)! :D

  xx B

 14. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Gaaf dat je een presentatie hebt gegeven bij L’Oreal. En hoe leuk dat je tips en trucs hebt gedeeld over fotografie!

 15. Tjitske
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Haha, dat komt uit de film Titanic! :p
  Er zijn veel mensen ziek, ben zelf ook al een poosje aan het kwakkelen tussen een verkoudheid en griepje…
  Steeds net niet ziek genoeg om thuis te blijven..
  Beterschap!
  Vandaag een dagje rustig aan bij mij, verstandskies is vanochtend verwijderd.. Maar de rest van de week is het weer ontzettend druk..

  Die mini vetplantjes/cactusjes heb ik gehaald bij de Intratuin voor €0,80 cent..
  Zo ontzettend schattig, haha.. :p

 16. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Super leuk dat je die workshops gaf. Ik wou dat ik er bij kon zijn. Mocht je ooit weer een workshop geven dan ben ik van de party. Misschien een workshop voor beginnende bloggers? :-) Ik wens je veel beterschap, even goed uitzieken en daarna weer knallen. X

 17. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Ik ben helemaal niet zo van katten maar die van jou vind ik zo onwijs leuk! mijn vriend vind de jouwe ook echt heel leuk en die oortjes!

 18. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Zo leuk zo’n workshop! Ik ben ook bezig met er eentje te organiseren, heb zoveel zin om lezeressen (of lezers) te gaan ontmoeten! Die bril staat je goehoeeeeed, wauwie, mooi. Lekker uitzieken jij en snel beter worden, lief voor jezelf zijn.

 19. Hana
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Fijne week gehad precies, hopelijk herstel je wel snel van je ziek zijn! Brussel is erg fijn, zeker de Zavel is heel erg leuk, Louisalaan voor wat meer luxe, het Flageyplein (niet ver van Louisa), de Naamsepoort, de Dansaert wijk en bij het kanaal, en in de buurt van de Beurs zijn er ook leuke dingetjes, de Nieuwstraat (dé shoppingstraat) en Galerie Royale! Heel fijne plekjes en kan je op een weekendje zowat helemaal doen :) trouwens, Serena, vanwaar is je trui die je aanhad tijdens je workshop? Ik hoop heel erg dat Runnin Rebels hun streefdoel kunnen bereiken!

  • Hana
   25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

   Oh, je had al geantwoord op mijn vraag, just ignore that! Hahaha

 20. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Superleuke foto’s, dat vetplantje is echt te schattig!

 21. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Wat een leuke, gezellige en leerzame week heb je gehad!

 22. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Jouw vrijdag-look is zo mooi! Staat je echt prachtig :D
  En wat is Coco toch een lieverd :)

 23. Miriam
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Leuke foto’s weer. Gaaf dat je zoiets mag doen bij L’Oreal.
  Ik ben ook ziek geworden, zelfde symptonen, zal wel heersen. Ik begin dan ook altijd als een gek echinea force enzo te nemen, geen idee of her dan nog helpt. Beterschap!

 24. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Jack I want you to draw me like one of your French girls’

  Is van Titanic! toch??

 25. Syl
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Wat ziet het er gezellig uit met die fotografie workshop. Ook leuk om zo weer bezoekers te ontmoeten.
  Beterschap

 26. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Ohh wat een mooie zonnebril zeg! En heel erg gaaf zo’n workshop, ik denk dat je daar wel enorm veel kunt leren ja, véél meer dan in een artikel inderdaad :)

 27. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Beterschap! Leuk om te zien dat de workshop zo tof was. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de websites van de dames, dan kunnen we de resultaten bewonderen!

 28. Diana
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Super mooi bedrag! Baal nog steeds dat ik niet kon, maar zo te zien hebben de dames het leuk gehad :)

 29. il0l0
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Leuke week heb je gehad zo te zien! Hoop dat je snel opknapt en van de griep af bent! De schoenen die je aan hebt op de foto bij het opnemen van de kanaaltrailer, waar zijn die van? Ben al lang op zoek naar zoiets en vind ze erg gaaf!

 30. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Ziet er weer uit als een leuke week, ondanks dat je niet fit was.
  Beterschap!

 31. Mirjam
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Drie cursussen in 1 week geven, you go girl !
  Beterschap.

 32. Laura
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Ja, Antwerpen is net iets makkelijker dan Brussel. Zeker als je enkel Nederlands spreekt. Het probleem is ook dat toeristen, en niet-Brusselaars, altijd maar naar de Nieuwstraat gaan en naar de Grote Markt enzo; dan is er inderdaad niets aan. Je moet vooral de kleinere straatjes ontdekken, zien waar de studenten naar toe gaan (nu ja, de Universiteit van Brussel bevindt zich niet echt in Brussel maar toch..) en zeker de hipsters volgen haha. De Louizalaan is ook best tof tbh.
  That being said, et is ook allemaal wat meer gericht op toeristen enzo terwijl je dat in Antwerpen of Gent minder hebt. Je moet in deze twee steden net wat minder moeite doen om de interessantere plekjes te vinden.
  Maar zoals ik al zei, kijk gewoon waar de universiteiten en hoge scholen zijn want daar vind je altijd wel leuke restaurantjes en winkeltjes :)

 33. Lisanne
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Wat mooi dat huisje in brussel. Ben echt dol op dat soort huisjes.
  Laat vooral weten wanneer je weet waar je die klein cactussen kunt kopen. Mooi voor een diy ofzo.
  Hoop dat je je snel weer wat beter voelt. Beterschap ;)

 34. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Ik ben de afgelopen paar jaar twee keer in Brussel geweest en als je een beetje zoekt kun je inderdaad super leuke dingen vinden. Een vriendin nam me mee naar Peck 47, een super leuk lunch tentje met heerlijke broodjes, gepocheerde eieren en sapjes :)

 35. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Beterschap. Hopelijk voel je je snel beter.

  Wat leuk dat ik in deze InstaLab sta (een happy moment hier hoor) ik vond het ontzettend leuk en leerzaam. Het was heel leuk om jou, Larissa en de bekende cats te ontmoeten.

  Een fijne week!

 36. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Leuk dat je bij ons in België was! Brussel is inderdaad een leuke stad, denk dat vele Vlamingen zich er gewoon minder thuis voelen omwille van de overheersende Franse taal! Hopelijk voel je je inmiddels al wat beter :)

 37. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Wouw wat een week zeg! En Brussel kan inderdaad erg leuk zijn als je de tijd ervoor neemt en durft af te wijken in straatjes! Prachtige krullen heb je op die stralende foto. En over de vetplant die zijn bij de ikea te koop echt super schattig zo klein. Liefs soraya

 38. Miranda
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Wauw,wat staan krullen jou goed!

 39. Marlou Veldhuizen
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Titanic!! Hahaha, ik ben benieuwd of Leo dit jaar wel een Oscar wint ;) En dat je je zo ingezet hebt voor die workshop vind ik echt heel tof! Dat laat echt wat zien van je persoonlijkheid, dus al dat succes heb je dubbel en dwars verdiend! Die mini vetplantjes hebben ze trouwens bij de Sissy Boy, tenminste daar heb ik ze pas gezien! Xx

 40. Renske
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Zag gisteren van zulke kleine vetplantjes bij de Intratuin. Veel verschillende en ook hele kleintjes.

 41. Jacqueline
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Goh wat leuk ik zie mijn Dochter Jacky ook op de Foto staan.

 42. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Ik moest onwijs lachen om die foto’s (zeker de scene uit de Titanic) van je katjes, hahaha! Geweldig :)

 43. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Wat leuk dat L’Oréal je daarvoor gevraagd heeft!

 44. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Hele leuke foto’s, vind je Quay bril heel erg tof! Beterschap x

 45. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Wat een leuke week! En heel veel beterschap voor nu!

 46. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Wat een top idee dat diner, ziet er heerlijk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *