Instalab week 3 | Opnames, Brussel en mijn eerste workshop

Goedemorgen! Wat voel ik me beroerd zeg… ik heb het heet, mijn hoofd zit vol watten, mijn holtes vol met snot, ik heb hoofdpijn en soms heb ik een beetje kippenvel. Omdat ik dit weekend een belangrijke workshop gepland had heb ik mezelf volgestopt met Citrosan en koortsremmers, maar ik denk dat ik daar gewoon mee moet stoppen en lekker een dag (of twee) flink moet uitzieken. Maar, eerst even de Instalab tikken, daarna duik ik weer terug mijn bed in.

Wat heb ik zoal gedaan afgelopen week? Het was een drukke week, waarin ik een hele dag samen met Blue Circle opnames heb gehad voor mijn kanaaltrailer, maar ook een heel dag naar Brussel ben gegaan om te presenteren voor L’Oréal, verder heb ik mijn workshop ‘productfotografie- en styling’ voorbereid en ben ik naar een benefiet diner geweest van de Runnin Rebels. Komende week is het gelukkig wat rustiger!

instalab week 3 - 1 Wat kan Coco toch altijd lekker slapen, awww! Altijd als ik in de slaapkamer aan het werk ben komt ze even kijken wat ik aan het doen ben, en vervolgens gaat ze lekker liggen maffen. En als ik de kamer uitloopt, blijft ze soms liggen, maar meestal wordt ze wakker en loopt ze achter me aan. Mijn schaduw.

instalab week 3 - 2 Op dinsdag ging ik naar het nieuwe kantoor van Blue Circle in Amsterdam, waar ik met de afdeling Digital het begin van mijn YouTube kanaaltrailer heb opgenomen in de Green Screen room. Daarna zijn we naar Houten gereden om de rest op te nemen. Uiteindelijk zullen zij een korte video van 30 seconden monteren waarin ik mijn YouTube kanaal schaamteloos promoot, haha! Dit is wat mensen te zien krijgen als ze voor het eerst op mijn kanaal komen, waarna ze hopelijk denken ‘hee wat leuk!’ en op de abonneerknop drukken.

Blue Circle en ik zijn al maanden bezig om mijn YouTube kanaal te pimpen en nieuw leven in te blazen, en ik heb er superveel zin in om mijn vernieuwde kanaal aan jullie te kunnen laten zien! Hoe het er nu uit ziet, is alles in februari klaar voor lancering! Spannend! Maar dat laat ik jullie uiteraard weten via mijn blog.

instalab week 3 - 3 Ontbijtje! Peijnenburg ontbijtkoek (ik heb echt 6 pakken gekregen van ze, haha!), soya yoghurt met de smaak perzik (echt lekker!) en een bakkie thee.

instalab week 3 - 4 Superblij met deze bril van het merk Quay. Ik zat dit model ‘Girl’ van het Australische zonnebrillenmerk al een tijdje te eyeballen, maar wat blijkt, het is nu ook gewoon in Nederland te koop! Lekker makkelijk met betalen en snel in huis. Ik kreeg hem opgestuurd van de webshop On The Wishlist. Blij mee! Nu nog even wachten op een zonnetje!

instalab week 3 - 5‘Jack I want you to draw me like one of your French girls’

(welke film?!)

instalab week 3 - 6 You can’t sit with us.

Op woensdagavond kwam Maren op bezoek zodat we even konden bespreken hoe we de workshop productfotografie- en styling zouden gaan aanpakken. We maakten een boodschappenlijstje voor de hapjes en lunch en een programma van de dag, onder het genot van allerlei heerlijke kaasjes en worst. Nom, nom, nom!

instalab week 3 - 9 En op donderdag reed ik met de Thalys naar Brussel, dat is 2 uur vanaf Amsterdam, je bent er eigenlijk zo. Ik weet dat veel mensen Brussel geen leuke stad vinden (en de voorkeur geven aan Antwerpen en Gent), maar ik denk dat je gewoon moet weten waar je moet zijn! Ik vind Brussel namelijk bést leuk! Je moet soms alleen wel een beetje zoeken naar leuke winkels en tentjes, terwijl het in Antwerpen en Gent veel makkelijker is, je loopt er meteen tegenaan. Dus ik snap het wel, maar ik denk dat Brussel ook zeker een prachtige stad is die een tweede kans verdiend, mocht je er wel eens zijn geweest en het niets vinden. Al is het maar voor deze prachtige basiliek of the Sacred Heart.

instalab week 3 - 8 Het hoofdkantoor van L’Oréal, waar ik moest presenteren voor zowat de gehele afdeling digital en marketing, in het Engels ook nog. Spannend, maar het ging supergoed en achteraf kreeg ik te horen dat ik echt ogen heb geopend en dat het een nuttige presentatie was, echt fijn! Ik had nooit verwacht dat ik, toen ik 7 jaar geleden mijn blog startte, zou uitgroeien tot de beste en grootste beautyblog van de Benelux en dat een miljoenenbedrijf als L’Oréal van MIJ wil horen hoe ze het beste campagnes kunnen gaan opzetten met influencers. Maar toch is het zo gegaan en daar kijk ik alleen maar op terug met veel trots! De combinatie van hard werken, passie hebben en niet opgeven heeft zijn vruchten afgeworpen!

instalab week 3 - 7 Lekkere taartjes tijdens de lunch. Ja, die Belgen weten van wanten hoor!

instalab week 3 - 10 Kijk dan zo leuk, die mooie, oude gebouwen. Mocht je in Brussel zijn ga dan zeker naar de Edelknaapstraat voor leuke winkeltjes en eettentjes. Aanrader!

instalab week 3 - 12 Op vrijdag maakte ik een classic fifties glamour inspired look. Ik vind mijn haar echt leuk zo, ik denk dat ik het vaker zo ga dragen!

instalab week 3 - 11 Photobomb van mama!

instalab week 3 - 13 Op vrijdagavond deden Maren en ik boodschappen voor de workshop bij de Lidl!

instalab week 3 - 17 En ook haalde ik dit, want ik voelde de sickness al aankomen, helaas.

instalab week 3 - 14 Hier is iedereen druk aan het werk! Het was echt zo leuk en de dames waren ontzettend enthousiast. Ik wilde de workshop in mijn huis doen om te laten zien dat je geen studio nodig hebt om mooie foto’s te kunnen maken, en met een kleine groep zodat ik goed de aandacht had voor iedereen. En ik heb men vooral gewoon zelf aan het werk gezet en laten experimenteren, en ik gaf tussendoor tips en liet wat trucjes zien. Dit zijn echt dingen die niet te ‘leren’ zijn via een artikel of video, dat moet echt in real life.

instalab week 3 - 26 En hier laat ik ze nog wat van mijn geheime editing skills zien!

instalab week 3 - 27 Ook leuk om te zien dat iedereen weer van elkaar leerde, elkaar hielp en tips gaf en ook inspiratie op deed van de anderen uit de groep.

instalab week 3 - 15 Yvonne, Alexia, Amina, Lisette, Jacky en ik. De eerste workshop zat erop! Het was supergezellig en ik kreeg zelf ook echt veel energie en inspiratie van deze dames!

instalab week 3 - 16 Sleepy Coco <3

instalab week 3 - 18 Zo ziet de gemiddelde avond van Tim eruit, haha!

instalab week 3 - 19 En dit was de tweede groep; Nesrin (eindelijk één van mijn favoriete bezoekers ontmoet!!), Rosanne, Shavida, Whitney en ik! Het was leuk om te zien dat iedereen weer wat anders wilde leren, Nesrin wilde vooral beautyproducten op de foto zetten, Rosanne food & boeken, Shavida van alles wat en Whitney haar eigen producten (omdat ze een eigen salon heeft waar ze wimper extensions zet).

instalab week 3 - 25 Op zondagavond gingen Larissa en ik naar het Runnin’ Rebels benefiet diner! Twee vrienden van de Rebels hadden hun huis omgetoverd tot een huiskamerrestaurant waar zo’n 22 mensen konden aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. Je moest dan 20 euro per persoon betalen en alle opbrengst gaat naar de Rebels. Echt een supergoed idee!

instalab week 3 - 20Frank stelde zijn huis beschikbaar en Justine, die foodblogger is, maakte de maaltijden. Daarnaast staan Delano (met zijn dochtertje) en Martijn van de Runnin Rebels, om het diner te openen.

instalab week 3 - 21 We begonnen met een overheerlijke Oreo milkshake!

instalab week 3 - 22 Gevolgd door een gepofte aardappel met jalapeno’s en spek en een Amerikaanse cheeseburger.

instalab week 3 - 23 En als toetje een suuuuuuperlekkere brownie met vanilleijs en caramel popcorn! Het was allemaal zo lekker, maar kon niet eens alles op (omdat ik me ook niet helemaal 100% lekker voelde). Ik denk dat Justine en Frank al met al echt een goed bedrag hebben opgehaald, aangezien ze het diner zowel zaterdag als zondag hadden gehost. Echt superleuk bedacht en een geweldige support om de Rebels weer back on track te krijgen!

Zelf heb ik zo’n 2000 euro opgehaald met de workshops en verkoop van goodiebags aan vrienden en familie. En samen met de andere donaties zitten de Rebels nu aan een bedrag van meer dan 20,000 euro! Echt amazing en hartverwarmend om te zien hoeveel steun en support ze hebben gekregen in 3 weken tijd. Ze zitten bijna aan hun streefbedrag en ze hebben nog een kleine week, superspannend! Maar ik denk echt dat ze het gaan halen!

instalab week 3 - 24 Kijk, baby vetplantje! Cute! Ik wil er ook zo eentje, maar waar kan je zulke kleine kopen?

instalab week 3 - 28Deze mooie foto maakte Larissa van een slapende Coco. Cute! En hiermee wil ik meteen even afsluiten!

Ik ben heel benieuwd naar jullie week. Wat was jouw hoogtepuntje van de afgelopen week? Vertel het me in de comments. Dan duik ik nu weer mijn bedje in en lees ik het later als ik weer wakker word (en me hopelijk ook een stukje beter voel).

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

75 Reacties

 1. 14 februari 2016 / zondag, 14 februari 2016

  Mooie prestatie bij L’Oreal..Toff goed gedaan. Leuke stukje en foto’s . Kan je vertellen van welk merk die mooie zwarte kanten top is. Ik ben namelijk al heel lang op zoek naar zo iets..

  Ga zo door met je mooie te gekke blog. Ik haal er vaak goede inspiratie en tips uit.

  Groetjes An

 2. 29 januari 2016 / vrijdag, 29 januari 2016

  Wat een leuke week! Die look staat je ook gewoon geweldig! Moet je zeker vaker dragen hoor!

 3. 27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

  Wauw echt leuk dat jij aan zo’n groot bedrijf tips mag geven! Lijkt mij echt eng om te doen haha

 4. Sabien
  26 januari 2016 / dinsdag, 26 januari 2016

  Bij Le Jardin op de mariaplaats in Utrecht kan je mini cactusjes kopen in de bloemenwinkel, helemaal niet duur. Naast de bloemenwinkel zit het restaurant waar je fantastisch kan eten, ook veel vegetarische gerechten! Aanrader!

  • Serena
   Auteur
   27 januari 2016 / woensdag, 27 januari 2016

   Wat een goeie tip, Sabien! Als ik in de stad ben ga ik meteen een kijkje nemen, super dankjewel!

 5. 26 januari 2016 / dinsdag, 26 januari 2016

  Leukkkk, was een super leuke dag ook. heb ook veel geleerd met de cursus….

 6. Milena
  26 januari 2016 / dinsdag, 26 januari 2016

  Komt er ook de tutorial online van je classic fifties glamour inspired look? :)

 7. A
  26 januari 2016 / dinsdag, 26 januari 2016

  Kleine cactusjes zijn toevallig in de SALE bij Sissy Boy! Allerlei formaatjes en nu volgens mij rond de 2€!

 8. 26 januari 2016 / dinsdag, 26 januari 2016

  Helemaal met je eens wat betreft Brussel! Ik ken weinig mensen die Brussel een leuke stad vinden, maar het heeft echt hele leuke plekjes. Je moet ze denk net even weten.

 9. 26 januari 2016 / dinsdag, 26 januari 2016

  Wauw wat heb jij een drukke week achter de rug! heel veel beterschap.

 10. 26 januari 2016 / dinsdag, 26 januari 2016

  Wat zijn ze lief, Coco en clarence! Bedankt voor je mooie blog, erg inspirerend. Beterschap gewenst.

 11. Frederiek
  26 januari 2016 / dinsdag, 26 januari 2016

  Titanic en Mean Girls! Allebei echt topfilms :) Ik denk dat je die kleine plantjes inderdaad bij de Intratuin kan halen, in de buurt van de cactussen (ook een aanrader). Beterschap!

 12. Mare
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Mis alleen een beetje nuance….want hard werken+ passie+ niet opgeven werpt niet altijd vruchten en denk dat in jouw geval ook dingen als timing, een fijne familie en een goed stel hersens ook een zeer belangrijke rol hebben gespeeld…Maar goed, dat weet ik natuurlijk niet zeker. Zou weleens een uitgebreide blog willen lezen over hoe jij denkt hierover.

 13. Nele Van den Bogaert
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Ik vind de instalab artikelen altijd leuk om te lezen en wat heb je er weer een drukke week op zitten. Veel beterschap Serena❤️

  Liefs Nele

 14. C.
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Bij de intratuin (meestal) kan je die kleine plantjes kopen!

 15. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Wat een leuk overzichtje weer! Je haar ziet er prachtig uit. En wat een heerlijk diner!
  Beterschap! :-) X

 16. Silke Saudemont
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Brussel IS een super toffe stad! Ik woon in Brussel en vind het echt wel jammer dat er zoveel mensen een verkeerd beeld hebben over de stad…

 17. Cigdem
  25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Hi Serena, geef je nog workshops. (Fotografie)?

 18. 25 januari 2016 / maandag, 25 januari 2016

  Ik zie niemand raden… Maar ik zeg: TITANIC!!! haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *