Instalab week 3 | veel poezenfoto’s en thuiswerken

Goooood morning, everyone! Zoals jullie weten beleef ik meestal wel spannende dingen, maar afgelopen week was ronduit saai. Niet erg, houd ik van, is ook af en toe heerlijk. Kon ik meteen een beetje uitzieken, vooruit bloggen, lekker kokkerellen in mijn keuken (voor Food Friday) en mijn administratie op orde brengen. Ik ben ontzettend blij dat ik eigen ondernemer ben, ik zou niet anders willen, maar die ADMINISTRATIE! Wat een ellende. Sinds afgelopen zomer gebruik ik Reeleezee, en dat maakt het inderdaad iets makkelijker en dragelijker, maar het blijft een stom klusje vind ik. Maar goed, hoort erbij.

Anyways, als je benieuwd bent wat ik zoal doe als ik mezelf een weekje opsluit in huis, lees dan gerust verder!

instalab week 3_ - 5 Coco is echt mijn schaduw. Ze is zo’n nieuwsgierig Aagje. Ze volgt me OVERAL. Ben ik op zolder, sprint ze snel naar de zolder. Wil ik naar beneden lopen, loopt ze voor me uit de trap af, en zit ik in de keuken te werken, dan vertoefd ze in de huiskamer. Waar ik ook ga, is zij. Ik vind het zo lief en gezellig!

instalab week 3_ - 6 Hier wilde ik naar beneden lopen en stond zij ook al klaar om de trap af te gaan.

instalab week 3_ - 1 En hier zit ze lekker naar buiten te kijken, terwijl ik in de keuken aan het werk was. Overdag gooi ik alle ramen open, maar dat doe ik eigenlijk meer voor de katjes. Vanuit dit huis valt er veel meer voor ze te zien. Er rijden auto’s langs, ze zien vogels vliegen, ze horen allemaal nieuwe dingen. Reuzespannend! Elke ochtend als ik wakker word, zit Coco voor het slaapkamerraam naar de tuin van de buren te gluren. Ik denk dat ze het hier echt veel meer naar hun zin hebben dan in het appartement. Ze zitten in elk geval veel vaker voor de ramen dan daar.

Herinneren jullie je nog dit kattenmandje dat ik bij TK Maxx kocht? Jullie weten het niet, maar om Coco zo ver te krijgen dat ze ermee op de foto ging strooide ik er snoepjes in. Ze vertikte het om erin te liggen, dus ik maakte foto’s op het moment dat ze er voor stond.

tk-maxx-shoplog_-3Kijk. Zo zag dat er dus uit.

instalab week 3_ - 3 Vanaf die tijd probeerde ik alles om Coco in het mandje te krijgen. Ik heb haar er letterlijk ingezet, ik heb er snoepjes in gelegd, niets hielp. Maar op een dag, ergens vorige week dus, liep ik naar beneden en wat trof ik daar aan: Coco in het mandje! Uit zichzelf! Ik appte George meteen ‘IT IS FINALLY HAPPENING’ en hij schrok zich dood (hij dacht, WTF gebeurt er?!), maar toen ik hem deze foto stuurde moest hij keihard lachen. Ik was zo blij als een ei dat ze er eindelijk in lag, hahaha!

instalab week 3_ - 2 Zo lief!

instalab week 3_ - 4 Nou, mijn weekje zonder afspraken heb ik goed gevuld. Ik heb veel productfoto’s gemaakt en reviews geschreven en ik kan eerlijk bekennen dat ik het heb gemist! Ik merkte dat ik er weer hartstikke veel plezier in had om mooie flatlays te maken en make-up te swatchen.

instalab week 3_ - 12 Ook heb ik meer zin gekregen om lekker te kokkerellen en te experimenteren in de keuken. Deze sticky chicken wings maakte ik voor Food Friday en ze zijn echt DELISH! Recept komt de komende weken ergens online.

instalab week 3_ - 15 Jullie hebben het al kunnen lezen, mijn Kitty Paul & Joe lipstick is gesneuveld, argh!! Moest even deze sad foto naar vriendinnen sturen, voor wat support, hahaha!

instalab week 3_ - 10 George kocht in de bergen van Marrakech deze mooie stenen. Of eigenlijk is het er één, die doormidden is gespleten. Hij wist dat mijn ouders dol zijn op Amethisten dus toen hij dit zag, moest hij meteen aan ze denken. Papa heeft de stenen meteen een mooi plekje gegeven in de boekenkast. Lief he?

instalab week 3_ - 14 Papa kwam vorige week even langs om de lamp in de keuken te installeren, echt lief! Ik heb een lamp gekocht met 3 spotjes die de keuken echt goed verlichten. Clarence zat stiekem naar papa te gluren, het zag er zo schattig uit! <3

instalab week 3_ - 20 YES! Het kerstkaarten mysterie is eindelijk opgelost! Mocht je het gemist hebben dan kopieer ik hier even een stukje van afgelopen zaterdag;

Dan ben ik afgelopen week ook nog op zoek gegaan naar een gezin uit Houten. Het is een heel leuk, grappig verhaal dat opgepikt is door het AD. Het zit zo. Elk jaar, nu al 7 jaar lang, ontvang ik een kerstkaartje gericht aan mijn vorige bewoners: Wim, Angela, Levi en Britt. Zonder afzender, waardoor ik geen afzender retour kon doen. ‘Wat zielig’ dacht ik bij de eerste kaart, ‘de afzender weet niet eens dat dit gezin al lang is verhuisd’. Ik ging er vanuit dat ik het jaar erop geen kaartjes meer zou ontvangen voor mijn vorige bewoners, maar de kaartjes bleven komen, 7 jaar lang.

Ik opende de laatste kaart (sorry, moest toch even spieken voor aanwijzingen) en daar zag ik de naam ‘Hennie’ staan. Geen tekst, niets. Alleen ‘Hennie’. Ik vond het zielig. En toen sloeg mijn fantasie op hol. Misschien is dit Hennie’s manier om contact te zoeken met het gezin. Misschien hebben zij haar (of hem) nooit hun nieuwe adres gegeven vanwege een ruzie. En nu weten ze niet van elkaar dat er contact wordt gelegd, terwijl ze dat misschien wel van elkaar hopen! En Hennie krijgt maar geen gehoor.

Ik snap niet waarom het niet eerder in me was opgekomen, maar ineens kreeg ik de ingeving om het gezin op te sporen, zodat ik ze alsnog de verloren kerstkaart kon overhandigen. Ik plaatste een oproepje op Facebook en Twitter en het gezin was binnen no-time gevonden!

Inmiddels ben ik langs geweest bij het gezin om de kaart te overhandigen, EN heb ik een mailtje van Hennie ontvangen. Hennie is dus een HIJ, en hij bedankte me voor de moeite. Hennie vond het ontzettend lief van me dat ik op onderzoek ben uitgegaan, en hij legde uit dat hij het verhuisbericht destijds waarschijnlijk had weggegooid, waardoor hij kaartjes bleef verzenden naar het oude adres. Het gezin legde uit dat Hennie een kennis was, die ze niet vaak zien of spreken, waardoor het nieuwe adres niet was gecommuniceerd.

Nou, geen spannend of smeuïge familieruzie die is opgelost, maar wel gewoon een leuk verhaal dat nu ten einde is gekomen. Hennie is blij, gezin blij, dus ik ben ook blij.

instalab week 3_ - 21 Op vrijdag kwam Leroy gezellig langs en hebben we indo recepten gemaakt en gefilmd! Komt komende woensdag online! We maakten Indische pasteitjes en sambal goreng telor naar recept van oma! LEKKER LEKKER!

instalab week 3_ - 7 Op zaterdag opende Tess, vriendin van mijn moeder, haar nieuwe showroom. Papa, mama en ik gingen gezellig langs. Tess heeft een eigen zaak genaamd Ginger & Cinnamon, waar ze mooie brocante meubels verkoopt. Sommige worden from scratch gemaakt, sommige vindt ze op braderieën en antiekmarkten en knapt ze op. Het is een beetje in de style van Riviera Maison. Ze maken ook meubels op maat.

Echt heel leuk om te zien dat een vrouw van in de 50 de stap durft aan te gaan om een eigen business te starten. Dat is toch inspirerend? Ik kan me voorstellen dat je bijvoorbeeld 40 of 50 bent en denkt, nee joh, waarom nu nog zo’n risico nemen? Wie zit er te wachten op een oud wijf met een droom? NEE! Zet die gedachte uit je hoofd. Je bent nooit te oud om je eigen business te starten en je bent nooit te oud om iets te ondernemen. Je hoeft niet per se JONG te zijn om zoiets te doen. Als je een goed idee hebt, is het zonde om daar niets mee te doen. Je moet nog 20 of 30 jaar werken, wil je die doorbrengen met een baan die je niet zo heel leuk vindt, of wil je die jaren vullen met iets waar je al jaren van droomt en waar je werkelijk gelukkig van wordt? 20 of 30 jaar is een lange tijd om iets te doen waar je niet 100% gelukkig van wordt lieve lezers. THINK ABOUT IT!

instalab week 3_ - 8 Mama en papa <3

‘s Werelds beste ouders sinds 1984.

instalab week 3_ - 16 Ik wil voorlopig nog geen baby’s hoor, maar als je dit ziet dan is dat toch wel LEUK, niet? Leuk voor de babykamer. Ik zag allemaal mooie vintage kasten met een mat pastelkleurtje, zo leuk als commode of kinderkastje. Jaaaaaaa, zie het wel stiekem al een beetje voor me hoor.

instalab week 3_ - 17 Met mama in de showroom.

instalab week 3_ - 11 Dit is Joey, de zoon van Tess. Vroeger, heeeeel vroeger, toen we 8 waren, speelden we wel eens samen. Ik herkende Joey meteen want dat joch is geen steek veranderd, maar hij had geen idee meer wie ik was, hahaha! Echt leuk, we hebben even gezellig staan kletsen.

Mocht je trouwens interesse hebben in vintage, landelijke, brocante of Riviera Maison-style meubels, neem dan even een kijkje op de Ginger & Cinnamon website. En elke vrijdag en zaterdag is de showroom open en de meubels worden door heel Nederland en België bezorgd.

instalab week 3_ - 9 Tegenover de Ginger & Cinnamon showroom is een boerderij en daar verkopen ze verse groente en fruit. Zo gezellig! Ik heb wat appeltjes, kakelverse eieren en brandhout gekocht en mama kocht peren.

instalab week 3_ - 13 Op zaterdag ging de Japan-groep uit eten bij Broadway en daarna hebben we met zijn allen 30 seconds gespeeld in Het Gegeven Paard. Ik was weer lekker gezellig en we gingen rond 1u ‘s snachts naar huis.

Zondag lekker uitgeslapen, de zus van George kwam op bezoek met haar gezin, we hebben lekker gechilled, een video opgenomen en toen Peaky Blinders gekeken in bad. Heerlijk zo’n zondag!

instalab week 3_ - 18 Vandaag dus weer lekker aan de bak, nog meer vooruit bloggen, en kijk!! Ik heb Coco’s mandje naar de keuken verplaatst, waar ik aan de keukentafel werk. Want zoals je weet wil ze altijd bij mij in de buurt zijn. Nu kan ze lekker in haar mandje liggen, dicht bij mij, terwijl ik hier zit te tikken.

instalab week 3_ - 19Ik vind het ZO heerlijk jongens hier. Ik zit met een kop thee achter de laptop aan de keukentafel. Coco hoor ik zachtjes spinnen in haar mandje. Ik heb een leuk uitzicht over de huiskamer en de tuin. Ondertussen ruim ik de vaatwasser uit, draai ik wasjes. Jeetje, lekker burgerlijk weer. Maar I love it. Ik vind dit een fijne plek om te werken, ik krijg er inspiratie van. Ik ben gewoon gelukkig, I guess.

Ook Tokyo kruipt steeds dichterbij, dus mochten jullie nog goede tips hebben (vooral op beautygebied, haha!) LET ME KNOW!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

43 Reacties

 1. 25 januari 2017 / woensdag, 25 januari 2017

  Echt zooooooo lief dat Coco je overal volgt, zo’n schaduw wil ik ook wel :3

 2. 24 januari 2017 / dinsdag, 24 januari 2017

  Zo leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt in je nieuwe woning :)

 3. Varenka W
  24 januari 2017 / dinsdag, 24 januari 2017

  Peaky Blinders was zoooooooo goed ……

 4. 24 januari 2017 / dinsdag, 24 januari 2017

  Wat een prachtige poezen zijn het toch! Er kunnen nooit teveel poezenfoto’s zijn :)

 5. 24 januari 2017 / dinsdag, 24 januari 2017

  Ohhhhh ga je naar Tokyo? Wat vet! Nog nooit geweest, dus geen tips voor je, maar absoluut op mijn wishlist! Leuke week weer en saai? Niks hoor! Te leuk gewoon! Lekker rustig en burgerlijk, that is the good life :-) Ben happy voor je dat je op je plekkie zit! xxx
  ps: Je katjes zijn zoooo lief! En dat Coco je volgt, lijkt me zo geweldig. Lilly hier is heel erg onafhankelijk…vind ik af en toe echt jammer! Geniet ervan!

 6. Inge
  24 januari 2017 / dinsdag, 24 januari 2017

  Owja! Neem je paspoort mee naar de drogist!!! Je hoeft geen btw te betalen als je je paspoort toont bij de kassa.. bij sommige andere winkels is dit ook handig, maar bij drogisten geldt deze regeling sowieso!
  Ennnn op Shibuya Station kun je heerlijk shoppen, zit namelijk een NARS winkeltje! Ennn Shinjuku station is ook echt een shopping paradijs! Khiels winkels zijn daar net zo normaal als Etos bij ons op stations ;) heerlijk!!

  • Ju
   25 januari 2017 / woensdag, 25 januari 2017

   Jaa, goeie tip van dat met je paspoort! Geldt ook in heel veel kledingzaken en kan een boel geld schelen. Ze nieten dan wel de bonnetjes aan een pagina in je paspoort, dat moet je dan laten zitten totdat je weer in Nederland bent. Toen de eerste dat bij mij deed had ik echt zoiets van ´uhhhhhhh wtf doe jij mijn paspoort aan? is dit wel oke?´ maar het is heel normaal :)

 7. Inge
  24 januari 2017 / dinsdag, 24 januari 2017

  Ben afgelopen jaar 2 keer in Japan geweest en kan je echt aanraden om een paar uurtjes (ja echt) uit te trekken bij een drogisterij in Tokyo. Die zijn echt gaaf! Het beautymerk CanMake is een soort van Japanse Catrice! Goedkoop maar mega populair en superleuke spulletjes hebben ze! Ik heb er zoveel van gekocht! Vooral de CanMake lip and cheek Cream, hele mooie blush! En dat matterende poeder!! Ze hebben ook de beste eyeliners en mascara’s in Japan, serieus geniaal, van t merkje heroïnemaker (ja sorry heb t zelf niet bedacht). Verkopen ze overal! Ook de lychee oogdruppels zijn populair, die maken je oogwit nog witter voor n frisse look! Haha! Verder zeer de moeite om naar de wat kleine ramen shops te gaan om lekker noodles te eten mjammie! Ow en in shibuya zit een soort boekenwinkel, wat eigenlijk meer een freakshop is, wat n gekke dingen hebben ze daar! Heet village Vanguard “the nerd hideout” haha! Onder deze winkel zit trouwens een dungeon restaurant waar je heel eng kunt eten ;-) Natuurlijk in shibuya ook even naar het beeld van Hachi! Op korte afstand van Tokyo ligt Kamakura waar een enorme Boeddha is te bewonderen, was echt een hoogtepunt! Vanuit daar wandel je ook eenvoudig naar de stille oceaan! Gewoon de richting opwandelen waar je geen gebouwen meer ziet- daar is de oceaan! Was niemand toen ik daar was, letterlijke stille oceaan dus! Mooiiiii! En als laatste; ga niet naar n Catcafe! Dit concept is in Tokyo extreem toeristisch geworden en draagt niet bij aan de diervriendelijkheid hebben wij helaas geconstateerd…Ow meid Tokyo/Japan is fantastisch!

 8. 24 januari 2017 / dinsdag, 24 januari 2017

  Zo schattig die foto’s van Coco in haar mandje!
  En leuk om te lezen hoe de reactie van de mensen en van Hennie was.

 9. Manon
  24 januari 2017 / dinsdag, 24 januari 2017

  Ja! Ga eten bij Jomon in de wijk Roppongi in Tokyo! Echt heerlijk gegeten. Verder is Shinjuku een fantastische wijk met veel eettentjes, Akihabara is het gamerswijkje, ook super om doorheen te lopen. Harajuku voor de fashion en Shibuya voor de crossing. De Tsukiji fish market kan je ook echt niet missen, ontbijten met de meest verse sushi die je ooit zult eten. Oh Tokyo, ik zou zo graag terug willen..

 10. Kaily
  24 januari 2017 / dinsdag, 24 januari 2017

  Wat een mooie trui hebt u aan op de foto met Joey. Van welk merk is deze?

 11. Nikita
  24 januari 2017 / dinsdag, 24 januari 2017

  Zo leuk om te lezen !!
  wij hadden dat bij ons ook. Ik had een mandje gekocht voor Zito en hij keek er niet naar om. Na een halfjaar haalde wij Pip erbij. Pip was meteen verzot op het mandje, en nu kruipt Zito ook regelmatig erin.
  en dat van jouw ouders klopt wel niet, mijn ouders zijn de beste ouders in de hele wereld ! :p

 12. 24 januari 2017 / dinsdag, 24 januari 2017

  Leuk om te zien. Wat een mooi verhaal van de kerstkaarten!

 13. 23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Wat schattig van dat mandje. Bij onze Zazoe is dat ook altijd zo hé. Ik wil dat ie op m’n schoot komt zitten maar hij staat gewoon naar me te staren. Als ik hem dan zelf op mijn benen zet, springt hij er meteen af om er dan na 10 minuutjes zelf op te kruipen. Denk dat hij niet gedwongen wil worden. Haha :D

 14. 23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Clarence is echt een schatje!! Zulke leuke foto’s <3. En die sticky chicken ziet er goddelijk uit, ik kijk uit naar het recept!

 15. 23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Zo heerlijk dat die Joey echt totaal geen idee had wie jij was, hoewel je de grootste blogger van Nederland bent! Zo zie je maar dat heel veel mensen echt totaal geen benul hebben van wat er zich in de blogwereld afspeelt; dat besef vind ik echt opluchtend en grappig soms. Vaak lijkt de ‘blogwereld’, of ‘de reclamewereld’ of ‘de medische wereld’ (of …) zo allesomvattend als je er zelf inzit, terwijl het toch ook weer een beetje een bubbel is. Okay, I’m geeking out! Maar toch… Fascinerend!

 16. 23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  wat super schattig COCO in dat mandje, gelukkig wilde ze er eindelijk in!!

 17. 23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  aaahw zo cute hoe ze in dat mandje zit :D

 18. Ingrid
  23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Wat een heerlijke overdosis aan katten deze week. Zo herkenbaar, dat je altijd achterna gelopen wordt! Ik zit ook regelmatig te werken met een kat in m’n nek en een op schoot, want gewoon alleen ergens zitten is niet meer mogelijk met twee katten.
  Fijn dat jullie zo genieten van het huis, het is ook echt mooi en relaxt geworden!

 19. Sara
  23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Hey Serena
  Ben afgelopen zomer naar Tokyo geweest en was super gaaf!
  Tokyu hands is een zaakje met vooral stationary stuff, 100¥ winkels zijn ook erg leuk en de Daisu :)
  Nog een topje: als je graag skyline van Tokyo wil zien maar geen zin heb om 40 euro te betalen, dan kan je naar de Metropolitan tower waar je gratis naar boven mag :)
  Xx

 20. Lieke K.
  23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Hoort eigenlijk te leren… maar weet dat er weer een nieuwe Instalab online staat… studie ontwijkend gedrag… klapt haar laptop open… oeps… toch ff gespiekt op beautylab.nl! :P

 21. 23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Wat lief van het kerstkaartenverhaal! En je lipstick, autsj. Doet bijna pijn om er naar te kijken!

 22. Aquila
  23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Tips op beautygebied:
  – Shin-Ōkubo oftewel ‘Korean Town’ voor Koreaanse make-up en verzorgingsproducten (food tip: JE MOET hotteok met honing en kaneel proberen; de rij voor het kraampje is niet te missen!)
  – het gebied rond Harajuku en Shinjuku heeft diverse winkels (o.a. @Cosme Store, Plaza)
  – warenhuizen voor luxe Japanse cosmeticamerken
  – Don Quijote

  Veel plezier in Japan!! :D

 23. 23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Wat een gezellige blog om te lezen. Fijn dat je het zo naar je zin hebt in je huis

 24. 23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Ik vind poezen foto’s altijd erg leuk, want ik ben gek op poezen

 25. 23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Ahhh zo jammer van je lipstick hè haha! En super tof inderdaad dat iemand in de 50 nog een eigen business start. Inspirerend :)

 26. 23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Wat een lekker weekje zo! En cute dat Coco nu toch in dat mandje ligt!

 27. Petra
  23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Zo leuk om te lezen dat je het zo fijn vind in je huis! Dat is wel zó belangrijk. En dan met van die gezellige katjes om je heen:) Dat mandje is zo schattig, ik zou het bijna voor mijn teckeltje kopen haha

 28. Britt
  23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Aah die lipstick, zo sneu! Ik vind het toch nog wel enigszins meevallen,maar leuk is anders inderdaad! Ik kan trouwens niet wachten op de indo-recepten, want wauw, dat looks delishh!

 29. 23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Zo leuk jouw enthousiasme en echt fijn dat je zo gelukkig bent! Dat geeft ook lekker energie :) De katten zijn zooo schattig! Ik houd echt van catspam haha, kan er niet genoeg van krijgen. Het mandje is ook zo schattig!

 30. Dewy
  23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Wat een leuke tafelloper/placemat(?) op de foto met de zielige lipstick! Waar heb je die gekocht?

  • Serena
   Auteur
   23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

   Xenos!

 31. 23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Wat een super schattig mandje en wat een aparte kleur! en agos haha hij schrok zich natuurlijk wild hij dacht misschien die is zwanger haha.. erg leuke update weer!

 32. 23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Aaahh het mysterie is opgelost! Ik was zo benieuwd :) jammer dat Hennie er zeven jaar over heeft gedaan om erachter te komen, hahah. En wat fijn dat je zo geniet! Malou x

 33. 23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Dat kattenmandje is zoo leuk!

 34. Liesbeth
  23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Ik ben in september naar Tokyo geweest en het was super. Op vlak van beauty kan ik zeker DHC deep cleaning oil aanraden. Had ik het geweten, had ik liters van het spul meegebracht.
  En ook zeker eens de donki winkels bezoeken voor make up. http://www.donki.com/en/

  • Martine
   24 januari 2017 / dinsdag, 24 januari 2017

   De DHC cleansing oil is hier verkrijgbaar bij de Ici Paris.
   En ook in Frankrijk bij de Monoprix.
   Ik vind het ook geweldig spul :-)

 35. 23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Fijn om te lezen dat je zo happy bent. En die foto van Coco is heel mooi geworden! :) X

 36. Miek
  23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Wat fijn te lezen dat je zo gelukkig bent, al had je het niet gezegd je leest het tussen de regels door!
  Ik gun het je van harte!!
  Mooi om te zien dat het ook ten goede komt aan je blog.. Het is te merken dat je je enthousiastme weer helemaal terug hebt. Fijn voor ons maar vooral ook fijn voor jezelf!

 37. Marieke
  23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Je klinkt heel gelukkig. Het is je van harte gegund!!

 38. Denise
  23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Superleuke instalab!
  Ben zo blij dat je je plekje hebt gevonden en gelukkig bent!! Het is je zo erg gegunt :)

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *