Instalab week 3 | events, date night & Etos campagne

Good morning! Sinds vorige week hebben we Marshall een nieuw schema aangemeten. Om 8u staan we samen op, geef ik hem de fles en wat te eten, dan gaat hij van 10-12u slapen. Daarna gaan we samen lunchen. Van 15-16.30u doet hij weer een dutje en om 20u gaat hij weer naar bed tot de volgende ochtend. Heel relaxt, want met deze twee vaste slaaptijden gedurende de dag kan ik wat makkelijker calls inplannen, het huishouden doen of foto’s maken voor de blog. Marshall gaat er in elk geval goed bij en ik vind het ook een fijn schema. Eind van deze maand is het jochie alweer 9 maanden oud en is hij net zo lang uit mijn buik als dat ‘ie erin zat! Bizar om bij stil te staan.


Eén van mijn goede voornemens was om mijn sociale contacten wat beter te onderhouden en toevallig was dat ook het goede voornemen van mijn nichtje Hester. Ze wilde vooral Bibi Marsh (zo noemt zij hem) veel vaker zien. Dus zo gezegd, zo gedaan! Hester, haar man Nikki en dochtertje Lorena kwamen afgelopen maandag gezellig op de koffie. Marshall en Lorena zaten samen te spelen en dat was zo leuk om te zien! Marshall moest keihard om haar lachen als ze iets gek deed. Echt schattig!


Wat een boefjes! Hebben Hester en ik later onze handen vol aan, ben ik bang! Haha!


Marshall trekt zich nu echt OVERAL aan op. Eerst alleen de box en zijn wieg, toen aan ons, de tafels, bank en stoelen, nu dus ook de gitaar, maar laatst probeerde hij het ook aan de gordijnen, lol! De gitaar vindt hij trouwens heel leuk, want hij ramt dan op de kast en pingelt aan de snaren en dat maakt natuurlijk geluid! Wie weet is het wel een muzikant in de dop! Zou ik wel gaaf vinden, aangezien ik zelf geen noot kan lezen en hartstikke A-muzikaal ben. Ok, ik speel wel de djembé, maar daar houdt het ook wel een beetje op.


Kijk eens wat een mannetje het al is! Hij past nu eindelijk het Mustang spijkerbroekje dat hij van mijn oom en tante heeft gekregen en als hij dat staat lijkt het echt al een peuter joh! Ben echt benieuwd wanneer hij een beetje begint te lopen. Vooralsnog doet hij alleen maar optrekken en doet hij nog geen pogingen om langs de bank of tafel te lopen of iets. Wat hij wel doet is van de tafel naar de bank en weer terug, dus echt overpakken. Maar nog geen stapjes. Vind ik prima, het mag van mij nog wel even duren hoor dat lopen! Dan blijft hij nog eventjes wat langer baby.


Ik had Marshall even bij mama gebracht omdat ik naar een ontbijt event ging van Swisse. Het was echt een super interessant event waarbij we presentaties kregen over wat voeding kan doen met je huid, zowel positief als negatief. Ik geloof er ook heilig in dat voeding effect heeft op je uiterlijk en dat je door bepaalde voedingsstoffen te vermijden of juist toe te voegen aan je dieet, je al voor een groot deel van je huidproblemen zou kunnen afkomen.

Ik ben dan ook heel benieuwd naar de werking van bovenstaand flesje. Ik wilde vorige maand eigenlijk al beginnen, maar het lag nog tussen mijn beautyspullen en dan vergeet ik het. Nu heb ik het in de keuken, dus kan ik de routine er gemakkelijker in krijgen om het elke ochtend te nemen (het is een drankje). Het zou ook goed moeten helpen tegen hyperpigmentatie, dus we zullen zien!


Na het event haalde ik Marshall weer op bij mama en maakte dit lieve shot van zijn lange tenen, haha! Figuurlijk dan hè? Niet letterlijk :)


Op zoek naar een foto van mij uit 2009 stuitte ik op dit exemplaar, waarbij ik mijn allereerste designer aankoop show: mijn Burberry Trenchcoat. Heb ’em nog steeds trouwens! Wat een jong koppie heb ik hier he?


Zoooooo, wat een verwennerij! Echt weer onwijs verwend met heerlijke producten van Charlotte Tilbury. Het ziet er ook altijd zo schitterend uit met die mooie rose gold verpakkingen. Love it!


Ik ben er waarschijnlijk iets later mee dan de gemiddelde moeder, maar eerder kreeg Marshall brood gewoon niet weggekauwd. Begon steeds te kokhalzen enzo. Beetje scary. Toen dacht ik, ik wacht nog wel eventjes en nu zijn we 2 maanden verder en doet ‘ie het prima met brood. Het gaat nog wel tergend langzaam en de stukjes zijn ieniemienie, maar hij krijgt het gelukkig wel goed weggekauwd nu en vind het ook superlekker. Zijn favoriete broodbeleg is appelstroop!


Tijdens het opruimen kwam ik deze rode bandana tegen en kon het niet laten om Marshall even een gangster look aan te meten, haha! Kijk ’em stoer kijken ook!


Zoooo, dat ruimt lekker op! Bovenste dozen worden voor een winactie en de grote doos onderaan ga ik doneren aan Voedselbank Houten.


Tijdens het opruimen kwamen we ook weer het leuke leeuwenmutsje tegen voor de katten, en arme Clarry moest eraan geloven, haha! Awwwww! Het is net echt een leeuwenwelpje zo!


Kennen jullie het stukje van Meneer Mandje? Zo nee, klik dan hier. Het is ZO grappig! Ook wel beetje zielig, arme man! Anyways, Larissa en ik hebben nu een inside joke en als we mandjes zien sturen we elkaar daar een foto van. Ik was even naar Sostrene Grene voor doosjes (om mijn losse spulletjes mooi in te kunnen opbergen) en kwam dit mooie exemplaar tegen. Kon het niet laten om Larissa even te appen, hihi!


Op donderdagavond hadden George en ik Date Night. We gingen uit eten bij TGI Friday’s en daarna naar het tweede deel van Fantastic Beasts in Kinepolis. Was heel gezellig! En wie heeft the Crimes of Grindelwald nog meer gezien?! Ik zal niets spoilen maar…  SO MANY QUESTIONS!!!


Op vrijdag heel vroeg in de ochtend was ik onderweg naar Amsterdam want ik had vrij last minute een superleuke campagne van Etos in mijn schoot geworpen gekregen die ik niet aan me voorbij kon laten gaan. Het doel van deze voorjaarscampagne is ‘Kies je look’ en er zijn 4 make-up looks waaruit je kunt kiezen. Ik ga deze looks later nog uitwerken in een video, maar afgelopen vrijdag moesten er foto’s geschoten worden voor de folder en voor de posters in de winkel (ik kom gewoon in de Etos te hangen, HOE LEUK!) dus nu was er een heel team aanwezig.


Meet the team! Rianne de styliste (met baker hat), Sanne de make up artist (met de tong!), Jeffrey de hair stylist (met coltrui), Janine was er ook gezellig bij (van mijn agency Hot Pink Media), Torben de fotograaf (met Adidas jasje) en de mensen van het mediabureau/Etos zelf. Het was een lange dag (ik ging rond half 8 de deur uit en kwam rond 22u ‘s avonds thuis), maar het was heel gezellig, er hing een leuke sfeer op de set, dus de tijd vloog eigenlijk ook gewoon voorbij.


Sanne & me! Echt zo’n lieve meid. Hier heb ik btw nog geen nepwimpers op, vandaar de ietwat kale oogjes. Deze Candy look was als laatste omdat deze het meest over the top zou worden. Maar ik vond het wel de vetste look van allemaal!


Kijk, zo vet! En de final foto’s zijn echt MEGAGAAF geworden! Ben echt trots op het resultaat. Iedereen heeft er zo hard aan gewerkt en kan niet wachten om mezelf straks in maart in de winkels te zien hangen, haha!


Ok, ik lijk wel zwanger omdat ik mijn hand zo op mijn buik houd (why, Serena, why??), maar dat ben ik niet hoor. Dit is mijn tweede favoriete look, de beestachtige look. Die moest heel sexy en vampy worden en dat is ze zeker gelukt, toch? Ik voelde me lekker eighties! Love die weelderige bos met krullen!


Volgens mij heb ik dit nog niet eens met jullie gedeeld! Dit was mijn kerstcadeau aan George, gemaakt door artist Maria Krzeminska. Vind ’em zo vet! Mocht je ooit nog een origineel cadeau zoeken, of een aandenken aan iemand, dan kan ik je echt aanraden om een kunstwerk te laten maken door haar. Ze is zo getalenteerd en zo lief, en hoe zijn tekent en schildert is echt 100% mijn style. Ze heeft wel een paar weken nodig om alles af te krijgen dus bestel een beetje bijtijds!


Ook dit wilde ik jullie nog laten zien! Mama heeft een supermooi vintage Perzisch tapijt gekocht voor me, voor in de keuken. Gaaf he? Het staat meteen zo gezellig, aangekleed en warm. Nu denk je misschien ‘maar een kleed in de keuken is toch niet zo handig, Sereen?’ en nee, het is niet het meest praktische wat er is. Maar het is een vintage kleed, al een klein beetje versleten, dus niet erg als hier wat op wordt gemorst. En op zo’n donkerrode kleur zie je sowieso minder snel vlekken. Tot nu toe gaat het goed en de katten vinden het ook heerlijk om op te chillen! Ik ben er in elk geval superblij mee!

Nou, dat was het weer voor deze week. Wat is het trouwens koud he? Heb al een paar keer moeten krabben, pffff! Maar wel lekker als er dan een zonnetje bij schijnt. Heel mooi licht om te fotograferen, vind ik.

Komende week staat er weer van alles op het programma, maar ik wil vooral veel spullen wegbrengen. Ik heb tijdens het opruimen nog iets van 150 Serena’s Stijlgidsen gevonden die ik wil schenken aan het goede doel, er kunnen weer veel spullen naar de Kringloop, we gaan ons laminaat wegdoen via ‘gratis weggeven’, ik wil nog even langs de stort, dat soort dingen. Alle spullen die we niet nodig hebben lekker het huis UIT. Heerlijk!

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

45 Reacties

 1. Lisanne
  25 januari 2019 / vrijdag, 25 januari 2019

  Leuke foto’s!!!

  Woow naar mijn mening heeft George een dubbelganger. Namelijk Tom Misch en dan vooral in de youtube video;

  FKJ & Tom Misch – losing my way.

 2. Nikita
  24 januari 2019 / donderdag, 24 januari 2019

  Amai, Marshall is zo snel. Mijn zoontje is nu 10 maanden en die tijgert nog rond. Hij is wel al heeeel snel geworden dus we moeten goed opletten, maar hij trekt zich nog niet recht.

 3. Tamara
  24 januari 2019 / donderdag, 24 januari 2019

  Kun je mij vertellen waar de zwarte hanglamp die boven je eettafel hangt vandaan komt/van welk merk het is? Ik vind hem echt heel mooi 😍

  • Serena
   Auteur
   24 januari 2019 / donderdag, 24 januari 2019

   oehhhh, weet je, dit is één van de weinige dingen in huis waarvan ik het dus echt niet meer weet. Niet van IKEA in elk geval, of Praxis. Ik heb gewoon online gezocht naar een zwarte industriële lamp met gouden accenten tot ik er ééntje vond. Sorry!

   • Tamara
    24 januari 2019 / donderdag, 24 januari 2019

    Dank voor de moeite! Ik heb ook nog even flink gegoogeld en ik denk dat ik hem heb gevonden! Volgens mij is het de Dutchbone Core hanglamp.
    Ik heb nog 1 vraagje. Het behang in je hal van Hooked on Walls vind ik ook erg mooi. Ik heb het behang gevonden op een website, maar ik vroeg me af welke kleur jij precies hebt? Kan het kloppen dat jij kleurcode 86041 hebt, of is het toch een andere kleur?
    Haha, het klinkt nu bijna of ik je hele huis kopieer, maar dat is niet het geval hoor ;) . Maar we hebben wel aardig dezelfde smaak. Voordat ik jouw blog ontdekte had ik ook al een Perzisch tapijt, ook een Nain. Dus mijn complimenten voor je mooie interieur!

    • Serena
     Auteur
     25 januari 2019 / vrijdag, 25 januari 2019

     Mooi hè, een Nain! Ik hoor het al, je hebt een uitmuntende smaak, haha! :)

     Ik heb even gekeken en je hebt gelijk, het is die van Dutchbone. Toen ik het las ging er ook meteen een belletje rinkelen! Alleen de link die jij meestuurt laat een mat zwart exemplaar zien, wij hebben een glanzende boven de tafel hangen, deze: https://www.bol.com/nl/p/dutchbone-core-hanglamp-zwart/9200000052066899/ (maar die is inmiddels niet meer leverbaar zie ik).

     De kleurcode van ons behang weet ik niet uit mijn hoofd, maar volgens deze site moet het 86046 zijn: https://wallcoverings.co.za/supplier-collections/hooked-on-walls-2018-collection/artic-fever/ want wij hebben een beetje een mosgroenige/grijzige kleur op de muur. De code die jij doorgeeft is wel heel grijs en ik denk dat je moet uitkijken dat het geheel dan niet te koeltjes en saai wordt, vooral als je een wat groter oppervlakte wil gaan behangen. Ik was wel een beetje bang dat het behang dat wij hebben té groen zou worden, maar dat is niet het geval. En ik vind het juist wel leuk, omdat we verder veel grijs hebben in huis. Geeft dit toch nog wat kleur!

 4. 24 januari 2019 / donderdag, 24 januari 2019

  Ohh super leuke week heb je achter de rug! Ik had een stressvolle week achter de rug met mijn examens ( morgen weer ik de uitslag! ) Dus duimen! ♡🤞

 5. Mariska
  23 januari 2019 / woensdag, 23 januari 2019

  Ahh dat leeuwen mutsje wat schattig!

 6. Ra
  23 januari 2019 / woensdag, 23 januari 2019

  KORTER

  • Serena
   Auteur
   24 januari 2019 / donderdag, 24 januari 2019

   MAND!

 7. Matanja
  23 januari 2019 / woensdag, 23 januari 2019

  Wat staat Marshall er ontdeugend bij zeg met zijn tongetje uit zijn mond gestoken naast die gitaar, echt lachen…….

 8. Ann
  22 januari 2019 / dinsdag, 22 januari 2019

  Ik ben er weer na een tijd te zijn weg geweest leuke insta weer Serena ga zo door. En wauw prachtig je haar en makeup. Ik kan niet wachten op de etos campagne:)

 9. Denise
  22 januari 2019 / dinsdag, 22 januari 2019

  Superleuk weekje <3
  Ik ben ook helemaal in een opruim mood haha.
  Marshall is al zo groot aan het worden :o!
  Ben benieuwd naar de looks van Etos in het voorjaar!

  X

 10. 22 januari 2019 / dinsdag, 22 januari 2019

  Leuke post weer. Benieuwd naar je volgende post.

 11. M
  22 januari 2019 / dinsdag, 22 januari 2019

  Hi Serena,
  Leuke instalab weer, en Marshall is ineen al zo bigi! Zo schattig als hij staat.

 12. Anke
  21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

  Wat lijk je op de foto met de krullen op Jennifer Lopez! Wauw!

 13. 21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

  Leuke foto’s weer. Wat wordt Marshall groot zeg 😊 ….

 14. Patty
  21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

  Lieve Serena, ik kijk onwijs uit naar februari omdat je dat weer wat meer gaat posten. En dat is puur en alleen omdat ik met onwijs veel plezier je goede en leuke blogs lees, en je daar echt mijn dag vaak goed mee kan maken! Natuurlijk alle begrip dat je in een hele nieuwe rol als mama een nieuw ritme hebt moeten vinden en dat dat tijd kost. En tot die tijd geniet ik van wat minder blogs of gewoon veel leuke foto’s! Keep up the good work!

 15. Floor
  21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

  Heeft Marshall het nou altijd koud, gelet op zijn rode neusje? Of heeft hij dat van zichzelf? Het is wel superschattig in elk geval!

  • Serena
   Auteur
   21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

   Nee, hij heeft gewoon een getint neusje! Had ik vroeger ook :)

 16. Evelien
  21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

  Ohh dat tapijt is zó prachtig. Lijkt precies op een oude die ik had, tot mn vorige kat er te vaak op gepiest had.. Was rond de tijd dat jij die Burberry jas kocht. Getting so old.

 17. Hafsa
  21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

  Eerlijk gezegd begin ik me te irriteren aan al dat geklaag. Sjonge jonge, jullie zijn toch niet bejaard of wel soms?

  En maar doen alsof je recht hebt op dagelijks een blogpost.

  Serena heeft ook nog een leven he. Ze is jullie geen enkele verantwoording schuldig.

 18. Ingrid
  21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

  Die krullen staan je echt geweldig; een beetje Mad Men-achtig.

 19. Linda
  21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

  Marshall heeft toch juist wel letterlijk lange tenen?

 20. Zaneta
  21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

  Meneer Mandje!!!!! Whahahahahah

 21. Joyce
  21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

  Hi serena

  Goed dat je aangeeft wat deze comments met jou doen. Het lijkt wel of je publiek bezit bent geworden en of je je bij ons moet verantwoorden… Absurd. En ja je mag als lezer balen als er geen nieuw artikel staat, maar daar houdt het dan toch ook echt op. Ik ben blij met de artikelen die je post, kwalitatief goed en uitgebreid. En tuurlijk vind ik het ook fijn dat er weer meer regelmaat in komt 😊. Niks aantrekken van de zure reacties hoor. 😘

 22. 21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

  Wat een leuke en creatieve looks voor de Etos campagne, ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

 23. Margot
  21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

  Ongelofelijk zeg, die negativiteit van lezers. Alsof ze een contract of zo hebben met een blogster en daar rechten aan ontlenen. We hebben het hier niet over een werkgever – werknemer relatie.
  Enige regelmaat is leuk, maar zeker niet verplicht. Ik kijk zo nu en dan, en als er niks nieuws is, kijk ik een andere keer weer. Niet zo moeilijk toch?
  Kom op zeg, jullie leven bestaat toch zeker uit meer dan alleen dit blog?
  Dat van Serena gelukkig wel!
  Fijne dag allemaal, en live and let live.

 24. Sandra G.
  21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

  Ik ben gek op de Instalabs!

 25. Roos
  21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

  God wat kunnen sommige lezeressen zeiken zeg! Wees blij dat er nog een beautyblogger is! Respect voor Serena dat ze toch steeds netjes reageert op al jullie klaagzangen!!!

  • Sandra G.
   21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

   Ja, inderdaad!
   Wees blij!

 26. Sandra G.
  21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

  Of iemand anders, please?
  Serena heeft ze helaas niet meer.

  • Liesbeth
   22 januari 2019 / dinsdag, 22 januari 2019

   Heb er nog 1 voor je, maar hoe komen we in contact?

   • Serena
    Auteur
    23 januari 2019 / woensdag, 23 januari 2019

    Als jullie het goed vinden kan ik jullie e-mailadressen aan elkaar doorgeven?

    • Liesbeth
     23 januari 2019 / woensdag, 23 januari 2019

     Zou super zijn als je dat wil doen!

   • Charlot
    23 januari 2019 / woensdag, 23 januari 2019

    Ik heb er ook nog wat over!

  • Em
   28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

   Ik heb er nog 2, zou je ons ook in contact kunnen brengen serena?

 27. Sandra G.
  21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

  Please please please, lieve Sereen,

  Mag ik alsjeblieft je Bold & Beautiful sprays van de Primark hebben?
  Ik zag ze in je ‘wegdoen-doos liggen.

  Ik heb zo vreselijk haaruitval door de morfine, ik heb nog maar een klein plukje over. Ben er zo verdrietig over.
  En jouw wereldtip helpt me, maar ik kan ze nergens meer vinden, anders had ik er wel 10 gekocht!

  Please, help a girl out! Ik vergoed natuurlijk alle kosten!

  Knuffels,
  Sandra

 28. Ee
  21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

  Jammer dat je in deze instalab zwijgt over je goede voornemens.
  Eerst beterschap beloven, dagenlang weer niks van je laten horen en dan doen alsof er niks js gebeurd. Klaar met deze blog!

  • Serena
   Auteur
   21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

   hi Eefje,
   in mijn vorige Instalab gaf ik volgens mij vrij duidelijk aan dat ik mijn nieuwe blogschema vanaf FEBRUARI wilde laten ingaan. Ik ben de afgelopen week juist druk bezig geweest met het afmaken van mijn nieuwe werkplek en het vooruit plannen van artikelen zodat ik een goede start kan maken en me dus inderdaad aan dat schema kan houden. Maar goed, misschien heb je daar overheen gelezen. Kan gebeuren!

   • Susan
    21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

    Ik begrijp de teleurstelling. Het was me duidelijk dat je blogschema pas vanaf februari ingaat, maar ik had niet verwacht dat je nu enkel instalabs zou posten.

    • Serena
     Auteur
     21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

     Ik begrijp het natuurlijk ook, maar ik heb ook gezegd ‘pin me nergens op vast’ want tot februari wist ik zelf ook niet zo goed hoe alles zou lopen en of ik het voor elkaar zou krijgen om wat meer te posten. Ik doe gewoon mijn best en dit soort comments zijn dan heel demotiverend om te lezen.

     • Susan
      21 januari 2019 / maandag, 21 januari 2019

      Daar heb je gelijk in. Ik hoop dat je deze comments van je af kan zetten. Mijn comment was in ieder geval niet kwetsend bedoeld. Ik blijf je blog ook zeker volgen, want je bent een van de weinige echt kwaliteitsvolle blogs die ik ken.

  • lina
   22 januari 2019 / dinsdag, 22 januari 2019

   ik was een van de mensen die niet tevreden was in de marleyspoon blog. Maar ze heeft onze commentaar opgenomen en zei dat ze februari weer ging beginnen…. nu ben je gewoon aan het zagen om te zagen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *