Instalab week 29 | zusje jarig, Berlijn en Pokémon

Een drukke week heb ik achter de rug, maar een HEULE leuke! Larissa was jarig, ik ging met Steven naar de première van Star Trek, heb veel Pokémon Go gespeeld en ben een paar dagen naar Berlijn geweest. En wat een goed weer was het afgelopen week! Het voelde gewoon als zomer, hahaha!

instalab week 29_ - 1Omdat ik vorige week ziek was dacht ik, kom op Sereen, even wat beter voor jezelf zorgen. Begin van de week bij de groenteboer allemaal lekker vers fruit ingeslagen (vooral de kleine aardbeitjes zijn nu heerlijk zoet!) om mee te lunchen (of als tussendoortje). Dus laat die vitamientjes maar komen!

instalab week 29_ - 2 Op dinsdag had ik een afspraak voor mijn badkamer en in de showroom werd ik verliefd op dit roségouden bad. Is het geen plaatje? Ik ga hem niet doen hoor! Ik neem gewoon een witte. Maar de vorm komt wel overeen. We zijn nog niet klaar met designen dus komende zaterdag ga ik er weer heen en dan neem ik mama mee, vind ik zelf gezelliger en mijn moeder weet precies wat mijn smaak is, dus altijd fijn om een ‘second opinion’ mee te nemen om mee te sparren. Ik denk ook aan beton ciré op de muren, een inloopdouche, en hier en daar houten accenten. Het gaat zo mooi worden! Kan niet wachten om jullie straks mee te nemen in het hele verbouwingsproces!

instalab week 29_ - 3 Op woensdag sprak ik af met Steven. We aten roti in de Bijlmer en zijn daarna samen op Pokémonjacht gegaan. Ook at ik een Cinnabon, maar ze smaakten niet zo lekker als ik me kon herinneren. Misschien omdat mijn moeder inmiddels betere cinnamon rolls maakt? Haha! Klik hier voor het recept.

instalab week 29_ - 4 Daarna gingen we naar de première van de nieuwste Star Trek film. Ik vond de film erg gaaf, meteen bijna bij het begin al volop actie, hier en daar wat humor, hier en daar wat lekkere mannen. Ja, ik vind het wel een aanradertje als je van sci-fi/actiefilms houdt. Niet legendarisch goed, maar gewoon, leuk.

instalab week 29_ - 9 Kijk zo lief. Ik kwam thuis, ging op mijn bed liggen en toen kroop die slijmbal meteen bij me. Lekker kroelen. En gisteravond ook al, dan bezet hij bijna mijn hele kussen en loopt hij lief te ‘trappelen’ en te kneden. Het is echt zo’n lekker knuffeldiertje!

instalab week 29_ - 6 Op donderdag was Larissa jarig, 27 jaartjes oud alweer! Zou je ook niet zeggen als je haar ziet, ze heeft nog steeds zo’n lief, jong koppie, haha. Ze blijft hoe dan ook altijd mijn kleine zussie. We hebben ontbeten bij Elize in Utrecht (aan de Mariaplaats, echt een leuke ontbijtplek) en zijn daarna lekker even door de stad wezen lopen. Het was schitterend weer!

instalab week 29_ - 5 We namen allebei een bakje met yoghurt, homemade granola en vers fruit, verse jus en een theetje. Yum!

instalab week 29_ - 7 En met ‘door de stad lopen’ bedoel ik natuurlijk: Pokémon vangen! Kijk wat een feest zo langs de Oude Gracht! Overal zijn lure modules aangezet, whoohoo! Utrecht is echt the place to be voor fervent Pokémon spelers! Komende vrijdag ga ik weer op jacht, en dit keer samen met Ellis en Cath (vriendinnetjes die ik sinds kort heb leren kennen, super gezellig!).

instalab week 29_ - 8 Ook gingen we nog even langs tante Mirjam, die al 76 jaar bij Douglas Vredenburg werkt (lol!). Nee grapje. Ik denk 45 jaar. Superlang in elk geval! Ze feliciteerde Larissa en ze mocht als cadeautje iets uitzoeken, dus ze ging voor een foundation. Uiteindelijk kwamen we uit bij Estée Lauder Double Wear, die haar echt goed is bevallen. Hier maakt Mirjam Larissa op, en dat vond ze zo leuk! Dat heeft ze namelijk nooit eerder gedaan en dat maakt het toch wel een beetje speciaal :)

instalab week 29_ - 10 Donderdagavond vlogen we naar Berlijn, en ‘s nachts kwamen we aan. Na wat pizza op de hotelkamer gingen we knock out, en de volgende dag gingen we naar het Divimove hoofdkantoor. Divimove is onze MCN (multi channel network), waar we bij aangesloten zijn met onze Youtube kanalen. Hier zijn onder andere Enzo Knol en NikkieTutorials ook bij aangesloten. Omdat Larissa jarig was geweest hadden ze speciaal ‘schnekke’ gehaald, een Duitse lekkernij. De textuur zat een beetje tussen brood en cake in, het was heeeeel machtig, maar oh zo lekker. Krijg alweer trek als ik er aan denk!

instalab week 29_ - 12 Na een hele vruchtbare dag, waar we hebben gebrainstormd over onze kanalen, hebben besproken wat er goed ging, wat er beter kon, en welke kant we op wilden, was het tijd voor ijs! Om de hoek van het kantoor zit ‘Ice Robot’ en dat is zo leuk! Deed me beetje denken aan Japan. Je bestelt je ijs via een machine, dan komt er een bonnetje met barcode uit. Die code scan je bij bovenstaand apparaat, en dan duurt het een paar seconden en dan wordt je bakje met ijs op een zwevend plateau er naartoe gehooverd. Het apparaat gaat open en tadaaaahhhh, daar is je ijs.

instalab week 29_ - 11 Vervolgens mag je er zo veel toppings bovenop knallen als je zelf wilt. Hoe leuk!

instalab week 29_ - 13 Die avond aten we bij White Trash restaurant, een suuuuuuperleuke plek die ons werd aangeraden door Eugene (medewerker Divimove). Nog bedankt voor de tip, Eugene! Deze plek is buiten, dus in de zomer kun je hier heerlijk vertoeven. Het leek eigenlijk op een mooi aangelegde tuin, en het deed ons denken aan Austin. We hebben hier superlekker gegeten, nacho’s en burgers zijn de specialiteit. Aanrader!

instalab week 29_ - 15 De volgende dag huurden we fietsen en zijn we lekker door de stad gaan crossen. Onderweg langs TK MAXX waar ik een prachtige winterjas heb gekocht (moet nog wel paar maanden wachten eer dat ik die aan kan, maar kon hem niet laten liggen) en gelunched bij een van onze favoriete plekken; Monsieur Vuong.

instalab week 29_ - 14 Daarna zijn we naar Deck 5 gefietst, een soort van verscholen dakterras/strandje bovenop een parkeerdek van een overdekt winkelcentrum. Echt zo’n verborgen pareltje, zo leuk! Hier hebben we nog even gechillt in het zonnetje.

instalab week 29_ - 16 Toen fietsen we naar Omoni, een tentje wat kennelijk de beste sushi van Berlijn serveert. Onderweg kwam ik langs deze muur waar ik een fotootje mee wilde :)

instalab week 29_ - 17 Na Omoni gingen we nog even opfrissen en dutten op de hotelkamer, en die avond zijn we op stap gegaan voor drankjes en dansjes. Dit was een openluchtfeestje bij Ipse. Het zag er zo gaaf uit, zo langs het water en met allemaal mooie lampen in de bomen. Echt magisch!

instalab week 29_ - 18 Zo, het was laat geworden, dus de volgende dag lekker uitslapen, uitchecken (helaas) en zoals elke Duitser lekker brunchen! Dat is hier kennelijk echt een ding op de zondag. Hele families gaan dan samen brunchen. Echt leuk en gezellig, die quality time. En omdat de winkels dicht zijn, zijn wij dat ook maar gaan doen.

instalab week 29_ - 21 We zijn naar het onwijs populaire Anna Blüme gegaan, waar zelfs een rijtje stond te wachten, maar na 10 minuten werden we aan een tafeltje gezet en inderdaad: heerlijk gegeten! Naast het café bevindt zich trouwens een boekenboom, hoe leuk! Hier kun je naar hartelust boeken pakken en weer andere, uitgelezen boeken terugzetten. Als een soort van ruilhandel. Ik vind het vooral zo leuk dat het in een boom zit! Beetje sprookjesachtig zo.

instalab week 29_ - 19 Daarna fietsen we door naar Mauerpark, waar nog een gedeelte van de Berlijnse Muur staat.

instalab week 29_ - 20 Instagramfoto in the making. Hierna hebben we nog naar een superleuke street performer gekeken (check mijn Snapchat: serenaverbon als je wilt zien hoe iemand binnen 2,5 minuut uit een dwangbuis met ketting komt) en gechillt met wat snacks en muziek. En daarna was het helaas alweer tijd om de koffers op te halen en terug te vliegen naar Amsterdam. We werden opgehaald door papa en mama, superlief!

instalab week 29_ - 22 En thuis zaten deze boefjes op me te wachten <3

instalab week 29_ - 23Prinsesje Coco <3

Zo, dat was het weer! Een leuke week achter de rug met als hoogtepunt het tripje naar Berlijn. Ik vind het altijd leuk om samen met mijn zusjes te reizen, en omdat het onwijs lekker weer was in Berlijn, voelde het echt een klein beetje alsof we op zomervakantie waren samen (het waren maar 3 dagen, maar toch). Ik heb er in elk geval met volle teugen van genoten! Deze week blijf ik nog even lekker in Nederland, en daarna ga ik een paar daagjes naar Venetië met Manon. Zin in! Ben daar nooit geweest, dus als er tips zijn (restaurants, lunchplekken, dingen om te doen behalve in een gondel varen) let us know!

Hoe was jullie week? Eindelijk weer even lekker weer he? Ik hoop dat jullie er van hebben kunnen genieten. En zijn jullie ook Pokémon Go aan het spelen?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

55 Reacties

 1. Valerie
  27 juli 2016 / woensdag, 27 juli 2016

  wauw sereen! je bent zo goed in shape, die foto met de roos en je shortje! goed en gezond bezig :)

 2. 27 juli 2016 / woensdag, 27 juli 2016

  Wat een leuke week weer. Echt fijn dat je dit met je zusjes kunt doen, super gezellig!

 3. 27 juli 2016 / woensdag, 27 juli 2016

  Wat leuk dat je je werk kunt combineren met je zusjes. Ik heb ook 2 zusjes het zou mij erg leuk lijken om samen een bedrijf te runnen of iets. Ik haal ook vaak inspiratie uit je foodfoto’s ik ben ook dol op eten ( en nieuwe dingen proberen)

 4. 26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

  Leuk en gefeliciteerd met je zusje. Prinsesje Coco is mega cute!

 5. Barbara
  26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

  Mijn familie woont vlakbij Venetie dus ik kom er al mijn hele leven :) Heb wel wat leuke tips voor je, zet ze er morgen even op!
  Die hele Pokemon trend is niks voor mij maar wel erg gezellig om zo stadswandelingen te maken haha!

 6. Joyce
  26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

  Al begonnen aan Netflix serie Stranger Things? Aanrader! (Supernatural/scifi serie)

  • Serena
   Auteur
   27 juli 2016 / woensdag, 27 juli 2016

   Toevallig gisteren! Krijg helemaal good vibes van die 80’s muziek!!

   • Joyce
    27 juli 2016 / woensdag, 27 juli 2016

    Koel! Ja tof hé. Love all the 80’s referenties zo awesome! Enjoy <3

 7. Dagmar
  26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

  aah ik ship jij en Steven zooo erg echt heel cute

  • Serena
   Auteur
   27 juli 2016 / woensdag, 27 juli 2016

   We hebben al een relatie gehad joh! ;)

 8. 26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

  Coco is toch zo fotogeniek eh :-) En hmmm, lekker, een kommetje fruit! Als ik nu mag kiezen tussen een fruit salad en een koffiekoek, wel, dan ga ik voor de fruit salad!

 9. 26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

  Pokémon Go is zo verslavend! Ik heb er zelfs een blogpost over geschreven, haha. Wat een ontzettend leuke week heb je gehad!

 10. Kiri
  26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

  Super vakantie weekje zo te zien! Geniet ervan Sereen :)
  Hoe heten die “veters” die jullie om je nek hebben bij die restaurant foto’s? En waar koop je zoiets?

  Groetjes!

  • Nel
   26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

   @Kiri
   Dat zijn chokers, je kan ze halen bij o.a. Loavies

 11. 26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

  Heerlijk om je week te zien. Jullie drie zijn zo knap! Hoe hebben je ouders dat toch voor elkaar gekregen :-)

 12. Melissa
  26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

  Hoi Serena,

  Een tip voor Venetië is de Joodse Ghetto. Hier kun je heerlijk en redelijk goedkoop eten. Weet even de naam van het tentje niet meer. Maar het zat naast een synagoge dacht ik. Als je daar gaat eten raad ik de gnochi met truffel aan!

 13. 26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

  Zo tof! Nog gefeliciteerd aan Larissa haha ;) Ik wil ook zo graag nog een keer naar Berlijn!

 14. Kimberley
  26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

  Wat een leuke week! Ik zit ondertussen 1,5 week in Japan, met nog 1 weekje te gaan. Lekker aan het rondreizen met mijn vriend :D.

  Wat ik trouwens supergrappig vind is dat jij aan het begin van het jaar of eind vorig jaar een artikel hebt geschreven over modetrends in 2016. Een van de trends was een t-shirt onder een jurk en toen vroeg jij je af wie dat zo zou dragen, omdat je het niet zo een leuke look vond. En eerlijk: in Nederland had ik deze trend nog niet gespot, maar hier in Japan dus wel! Haha moest gelijk terug denken aan je artikel.

 15. 26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

  Jullie tripje ziet er super leuk uit Serena! Wat gaaf dat je zo bezig bent met het inrichten van je nieuwe huis. Ik ben benieuwd naar de foto’s! Ik doe niet aan Pokémon en dat houd ik lekker zo. Veel te verslavend voor mij ☺

 16. Cherrylyn
  25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Hoi Serena!
  Hele leuke week.
  Houd er alleen rekening mee met een inloopdouche dat dit koude douchen is! Normaal in een nis of hoekcabine heb je altijd een deur die toch stoom of hitte bij je houd. Een inloopdouche tocht door. Ligt natuurlijk ook aan de vierkante meter van je badkamer maar wel iets om aan te denken! Ik vind het prachtig hoor inloopdouche, maar dat houd mij altijd bij twijfelen neem liever stoomcabine hahaha.
  Groetjes Cherrylyn.

  • Christel
   25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

   Heb ook inloopdouche, niet koud en zalig, wil nooit nog een andere douche.
   Weinig kuiswerk, lekker groot, met natuursteentegels. Als de muurtjes goed staan helemaal niet koud. Maar je hebt wel wat ruimte nodig om ze zo te maken.

  • Linde
   26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

   Heb ook een inloopdouche en vind wat frisse lucht bij het douchen juist heel fijn! Anders wordt het zo’n vochtige warme bedoeling, haha!

 17. Claire
  25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  O Serena welke lipstick draag je op de foto met Steven? Please, hij is mooooi!!

  • Serena
   Auteur
   26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

   Hi Claire,
   deze lipstick is van Primark, zie het artikel van zondag!

   • Claire
    26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

    Dankjewel!

 18. Janneke
  25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Zoals altijd weer een hele leuke weekverslag en leuke foto’s lees hem altijd met veel plezier!
  Niet om je te dissen hoor maar om je te waarschuwen voor de volgende x….. In het broekje op foto 8 (geteld vanaf onder) een cameltoe…

  • Fien
   26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

   Dan moet je wel echt inzoomen meerdere keren en dan nog zie ik de cameltoe niet eerlijk gezegd :-)

 19. Gerda
  25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Wow heb jij zulke grote koffers nodig voor een paar dagen weg Serena :-))

  • Serena
   Auteur
   26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

   Hee, het kost wat om er zo fashionable en geweldig uit te zien als ik!

   • Linde
    26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

    Haha! Je ziet er idd erg leuk uit!

 20. Carina
  25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Duits gebak mis ik hier in Nederland wel echt. Goede taarten en cakes en inderdaad (zimt)schnecke of goede laugenbrötchen/stangen en natuurlijk een goede Brezel. Mja, die cakes maak ik dan maar zelf, ook leuk (en sowieso het lekkerst). Berlijn is zo leuk <3

  • Luna
   25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

   Oeh dat klinkt allemaal heerlijk! Heb je toevallig zelf ook een blog met deze recepten? ;) En verder Weer een leuke instalab. En dat bad, ik hou niet van baden maar wauw dat bad is prachtig. Waarom ben je uiteindelijk niet voor dat bad gegaan? Teveel onderhoud nodig?

   • Serena
    Auteur
    26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

    Nee hoor, de kleur vond ik gewoon niet passen bij wat ik voor ogen had. Qua onderhoud is dit bad hetzelfde als alle andere losstaande baden lijkt me.

    • Luna
     26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

     Ah oke, dank je. Ik dacht gezien de kleur en de, naar mijn idee glans, dat het misschien wel op een speciale manier gereinigd moet worden. Bij onze bank, (ik weet niet hetzelfde maar he ik heb geen idee wat voor ligbad soorten je hebt) moet dat bijvoorbeeld wel. Vandaar. 😉

 21. 25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Leuke week! gefeliciteerd met je zusje, even oud als mij ;-) ik ben nog niet in Berlijn geweest maar door jullie foto’s wil ik er zeker eens heen. Al die lekkere food foto’s ook. yummie!

 22. Eliza
  25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Hee Serena! Ik ben vorig jaar in Venetië geweest, prachtige stad!! Mijn tips zijn om uiteraard het San Marco plein te bezoeken en de San Marco kerk. Op dit plein ligt ook het Drogenpaleis ook erg mooi om te zien! En als je er dan toch bent zou ik zeker even langs café Florian lopen! Dit schijnt het oudste café van Venetië te zijn. Het is er erg duur (lees wel bijna 20 euro voor een cappuccino) maar het alleen al zien is erg leuk (oud venitiaans, lijkt wel uit een film :))! Daarnaast het Campo Santa Margherita, een plein met veel terassjes en restaurants waar vooral savonds een top sfeer hangt met straatartiesten etc. En oh de Rialto markt is ook erg leuk om naar toe te gaan! Heerlijk vers eten, wellicht inkopen doen voor een picknick aan het water!! En mijn laatste tip: drink een Belinni (of meer haha) dat is de lokale cocktail en hij is heerlijk! :) hopelijk heb je hier iets aan! Alvast veel plezier!!

 23. 25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Oh wat heerlijk zeg zo met je zusjes op stap kunnen. Ik heb 6 dagen gewerkt en moet er nog 2 dus helaas geen mooi weer gezien allee’n gevoeld. Liefs soraya

 24. 25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Nog gefeliciteerd met Larissa! En wat leuk dat jullie naar Berlijn zijn geweest, lijkt mij een mooie en interessante stad. Pokémon Go is trouwens echt verslavend haha!

 25. 25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Wat een leuke foto’s en Coco en Clarence zijn echt te schattig <3

 26. Rianne
  25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Ik woon in Dordrecht en hier is het ook echt een zevende hemel voor Pokémon Go spelers! Door alle oude gebouwen en kunstwerkjes zijn er hier zoooo veel pokéstops en er staan hier ook altijd standaard een aantal lures aan :p

 27. 25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Jaa Pokemon Go!! :D Ik zit in Team Mystic, echt zo leuk om zoveel mensen te zien spelen.

 28. 25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Heerlijke foto’s! Die ijsmachine is tof zeg.

 29. 25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Ik zag die foto van White Trash, ik dacht “gauw googelen, daar moet ik naartoe!” En toen ohja, “oeps, die zit natuurlijk in Berlijn” ;)

  Ik vind je weekverslagen altijd zo leuk, lekker poezenfoto’s kijken! En je badkamer gaat volgens mij te gek worden!

 30. 25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Coco is zo’n schatje <3 En ik ben ook echt verliefd geworden op dat bad! Wij hebben maar een kleine kl*te douche :( Ach, dan hebben we wat om naar uit te kijken haha

 31. xAmber
  25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Leuke dingen gedaan Serena! Misschien is het leuk om in Venetië de omliggende eilanden, murano(bekend om de glasblazerijen en burano (bekend om het kant) te bezoeken. Misschien is het ook nog leuk om de film The Tourist van te voren te bekijken, dan zal je veel plekken van de film herkennen

 32. 25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Het zijn inderdaad boefjes, zijn die kopjes nou! en die cinnamon rolls van je moeder.. krijg spontaan trek!

 33. 25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Wat een leuke foto’s! Ik ga zeker nog een keer de Cinnamon Rolls van je moeder proberen, lijken me zo lekker!

 34. 25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Die plek in Utrecht ziet er mooi uit (waar jullie gingen lunchen). En ook je eyeliner op sommige foto’s jeetje so pretty!
  Die salade die je voor je zelf hebt gemaakt heb je echt meer dan wat dan ook verdient, goed voor je al die vietamientjes.

 35. 25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Als je katjes een hele Dough zijn aan het kneden wil het zeggen dat ze gelukkig zijn :)

 36. Cherrelle
  25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Ik speel ook Pokemon Go super leuk! Heb er een aantal negatieve reacties opgehad, maar dat maakt me niet meer uit. Het is leuk en nostalgisch en ik wil ze gewoon allemaal vinden. Bovendien loop ik nu veel meer dan voorheen.

 37. 25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Wat een ontzettend mooi bad! Die zou ik wel willen hebben als is de kleur misschien iets te veel van het goede. Wat een heerlijke week en al die toppings, haha. Gewoon lekker van alles genieten.

 38. Syl
  25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Oe wat een heerlijke week. Ik ben benieuwd naar al die dingen voor je nieuwe huisje.
  Ik zag van de week een stolp met aan de bovenkant een soort honingraat patroon, er stond een cactus onder. Hij was zo gaaf! Ik vond het echt iets voor jou. Het is dat ik hier geen foto kan plaatsen. Misschien tag ik je wel even via instagram ofzo.
  Bijzonder trouwens dat je nog zo goed contact hebt met Steven, het is dat jij zegt dat jullie gewoon vrienden zijn….

 39. 25 juli 2016 / maandag, 25 juli 2016

  Wat een leuke foto’s weer ! Zag er een erg fijne week uit. Jaren geleden dat ik in Venetië was maar het Tintoretto museum vond ik erg indrukwekkend. Hangt vol prachtige schilderijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *