Instalab week 29 | nieuwe wenkbrauwen


Elke dag sta ik op en denk ik ‘nu is het voorbij met het mooie weer in Nederland’, want ja… dit zijn we gewoon niet gewend, zoveel zonnige dagen achter elkaar, toch? Maar ja hoor, elke zonnige dag is weer een cadeautje en ik geniet daar echt met volle teugen van! Heerlijk vertoeven zo in de tuin. Marshall met zijn babygym, de katjes erbij, ik met mijn laptop op schoot. Zo voelt het écht als zomervakantie.


George en ik besloten spontaan om te BBQen. We roepen al 2 jaar dat we er eentje moeten kopen, maar steeds doen we dat niet en dan eindigen we met deze wegwerpdingen, haha!


Op maandag, voor George naar zijn werk ging, verschoonde hij Marshall nog even. En pas uren later ontdekte ik hoe hij zijn rompertje had dichtgemaakt. Dat kan alleen George overkomen met zijn slaperige hoofd, haha! Moest er wel om lachen.


Hoe schattig is dit mutsje!? Veel te warm natuurlijk, maar straks past hij hem niet meer en dan heb ik er niet eens een foto mee gemaakt. Dus even poppenkast gespeeld en Marshall speciaal voor de foto wat leuks aan getrokken. Ik vind dat hij hier zo lief kijkt! En door het mutsje lijkt hij op de een of andere manier meer Asian.


Maar hij kan ook heel brutaal kijken, kijk maar! Dat wordt me er nog eentje, later…


Ik weet niet meer wie precies, maar iemand raadde de Doomoo Easy Bath aan bij de comments en ik heb het meteen gekocht. Hoe leuk is dit?! Een ligbedje voor baby’s (t/m 5 maanden) zodat ik samen met Marshall in het grote bad kan gaan. Echt zo gezellig! En handig, kan ik mezelf meteen ook even wassen. Vind het echt een aanrader! Mocht je het ook willen kopen, hier is een linkje. Hij kost maar €16,- dus de prijs valt reuze mee.


Bij de Albert Heijn kocht ik een salade (wil proberen iets minder brood en iets meer salade te eten) met zoete aardappel en geitenkaas. LEKKER! Er zitten alleen rauwe stukken ui in en daar krijgt Marshall krampjes van, dus ik wil kijken of ik deze salade zelf kan namaken, maar dan zonder ui. Scheelt denk ik ook wat centjes, want deze salade kost €4,50 en als ik dit elke dag zou eten tikt dat best aan!


Op dinsdag heb ik gezellig gelunched met Larissa en Tara bij The Streetfood Club. EINDELIJK! Hier wil ik al zo lang heen, eigenlijk sinds ze geopend zijn, maar elke keer als ik wilde gaan zaten ze stampensvol. Het interieur is namelijk helemaal leuk en kleurrijk en daardoor een gave hotspot voor Instagrammers. Nu het nieuwe er een beetje vanaf is en het vakantieperiode is, was er gelukkig genoeg plek. We namen buiten plaats aan een roze picknicktafel.


Ik kon het natuurlijk ook niet laten om een mooie Instaworthy foto te schieten binnen!


Maar niet alleen het interieur, ook het eten was ontzettend goed. Het zag er allereerst fantastisch mooi uit, maar het smaakte ook allemaal superlekker. Echt een aanrader dus!


Marshall wilde ook eten, hihi! Dit zie ik dus als ik borstvoeding geef in het openbaar, dan gluurt ‘ie naar me vanonder de doek die ik half over hem heensla. Schattig he?


Toen ik naar de Action ging voor een ventilator (want man, wat is het ‘s avonds heet in onze slaapkamer!), kocht ik meteen maar een ‘echte’ BBQ. Eindelijk! Hij was maar 5 euro trouwens, echt goedkoop! Die heb je er met 2 keer BBQen dus al uit (want die wegwerpdingen kosten €2,50 per stuk).


Even een tip: bij de Hema (in elk geval ons filiaal in Houten) kun je nu gratis slushies tappen. GRATIS SLUSHIES! Ik herhaal: GRATIS SLUSHIES! En dat is meer dan welkom met die bloedhitte. En zeker als het gratis is. Ik houd van gratis!


George’s nichtje stuurde nog een paar foto’s door die ze had gemaakt in Tsjechië, echt leuk! We hebben namelijk niet veel foto’s met ons drieën.


Van deze had ik niet eens in de gaten dat ze hem maakte. En dat zijn eigenlijk altijd de leukste foto’s, nietwaar?


Op donderdag liet ik mijn wenkbrauwen onder handen nemen bij Angel! Deze techniek heet Henna Tinting en dat blijft dan 1 tot 2 weken zitten. Veel minder permanent dan PMU, dus een goede manier om even te ‘testen’ hoe je zoiets vindt. Of de perfecte oplossing voor als je een weekje op vakantie gaat en geen zin hebt om die week je wenkbrauwen bij te werken. Ideaal!


Appie! Daarna zijn Angel, Marshall en ik de stad in gedoken en hebben we gelunched bij AnAn, een Vietnamese tent. Ik heb haar geïntroduceerd aan de Taro Milk Tea en ja hoor, ook Angel moest bijna huilen, zo lekker vond ze het! Als jullie daar zijn moet je dat drankje echt eens proberen.


Ok, het shirtje is nog IETS aan de grote kant, maar hij past er eindelijk in. Ik vind het hem zo schattig staan! Mocht jij ook een Indo baby hebben, het shirtje is van ‘Indo’s Be Like‘ en mijn moeder kreeg het van hen toen ze op de Pasar Malam was (Tong Tong Fair) in Den Haag. Superlief!


Hij begint ietsje meer op mij te lijken, vind ik. Toch? TOCH?!


Samen chillen op de bank. Marshall heeft amper nog zijn speen nodig trouwens, zijn vingertje vindt hij veel interessanter om op te sabbelen, haha!


Op vrijdagavond kwamen Jeffrey en Femke langs, vrienden van George, en hebben we samen geBBQed en tot diep in de nacht karaoke gedaan! Ja, ja! Alle klassiekertjes werden weer uit de kast getrokken. Was echt gezellig!


Op zaterdag was Larissa jarig, dus trok ik deze gouwe ouwe weer even uit de kast. Wat een lekkere bollie was zij toch ook he? 29 jaar is ze alweer geworden. Herkennen jullie haar?


Dit weekend kon je vanaf 11-14u Zapdos vangen, een legendary Pokémon. Dusssss…. vanaf 11u stonden George en ik paraat. Cath kwam langs, en ook Milan en Sally, vrienden van George. En met zijn allen gingen we alle raids af. Heel Pokémon-spelend Houten deed mee, zoals je op de achtergrond kunt zien. Uiteindelijk heb ik 5 Zapdos kunnen vangen (helaas geen Shiny) en zoveel XP verdiend dat ik een level omhoog ben gegaan, dus het was een vruchtbare en vooral ook hele gezellige dag!


Van al dat Pokémon gevang wordt je moe, dus daarna lekker gechilled in de tuin en de BBQ (again!) aangestoken, haha! Ja, die €5,- hebben we er al lang uit gehaald. Echt een prima BBQ hoor!


Op zondag even door de wasstraat gereden en wow, dat was echt de hoogste tijd! Had mijn auto sinds ik hem heb gekregen (in maart) nog nooit gewassen, echt erg! Heb dus nu maar meteen zo’n pasje aangeschaft zodat ik hem elke maand even goed kan laten wassen en waxen. En nu hij hier zo mooi staat te glanzen ziet hij er ook echt stukken mooier uit. Moet echt beter voor mijn autootje gaan zorgen, oeps!


Hier waren mama en ik bezig met foto’s maken voor de Friday Mascara campagne. En Clarence kwam natuurlijk weer even ‘storen’, haha. Maar Clarence mag mij altijd storen. Lief beestje is het toch ook!


Ook Leonie kwam weer langs, de kinderfysiotherapeute. Marshall boekt vooruitgang, fijn om te horen! Dan weet ik ook dat ik goed bezig ben met zijn oefeningen. Hij draait ook steeds meer uit zichzelf naar links, dus dat is echt goed. En hij draait sinds dit weekend ook voor het eerst zelf op zijn zij (HET GAAT ZO SNEL INEENS!) en dat is dan ook zijn linkerzij. Dus heel positief allemaal! Hij blijft ook altijd heel rustig als zij er is, nooit klagen of huilen. Het is gewoon zo’n geduldig en lief baby’tje, die Marshall. Ben zo trots op hem!

Nou, dat was het weer deze week. Marshall is gisteren precies 12 weken oud geworden en dat betekent dat ik mezelf een flinke schop onder mijn kont ga geven. De meeste moeders gaan na 12 weken ook weer fulltime aan het werk en ik wil dat dus ook weer gaan doen. Dus deze week gooi ik even flink de beuk erin! De babykamer ga ik straks afmaken en filmen (dit is de meest aangevraagde video) en verder heb ik heel veel halve artikelen geschreven, die ik nog verder af moet maken. Het is wel weer even inkomen hoor, en ik merk dat het lastig is om te werken zoals voorheen. Thuis ben je toch net iets sneller afgeleid (en al helemaal met zo’n schattige baby). Hoe doen andere thuiswerkmoeders dat?

En hoe was jullie weekend? Nog genoten van de heerlijke zon?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

47 Reacties

 1. 28 juli 2018 / zaterdag, 28 juli 2018

  Aan het begin van het artikel dacht ik al steeds: hij begint steeds meer op zijn moeder te lijken haha :D Blije jij ;) Heerlijke terugblik!

 2. Josje offerman
  26 juli 2018 / donderdag, 26 juli 2018

  Super leuke foto’s Serena.
  Heel mooi kindje heb je😊

 3. Marloes
  26 juli 2018 / donderdag, 26 juli 2018

  Hoi Serena,

  Ik lees je blog met veel plezier!
  Had een vraagje over dat henna tinting. Wordt dat niet snel oranje, of te warm van kleur? Ik ben er heel benieuwd naar! PMU lijkt me ook wel wat, maar ik zou het niet ineens durven. Dus henna tinting klinkt als een ideaal opstapje! Lijkt mij leuk om hier een review over te lezen :)

  X

 4. 25 juli 2018 / woensdag, 25 juli 2018

  Aah jammer dat je geen Shiny Zapdos hebt! Jullie moeten echt een keertje bij mij langskomen voor de community day! Ik woon in de buurt van Leidsehage, dat is een winkelcentrum die Niantic sponsored dus daar ga ik iedere maand heen. Iedere maand lekker veel shinies vangen. :)

 5. 25 juli 2018 / woensdag, 25 juli 2018

  Oef, ik heb de afgelopen vier jaar hard geprobeerd om thuiswerkmoeder te zijn, maar het werkt niet. Als je en je werk goed wil doen en bij je kinderen wil zijn, doe je allebei altijd half en voel je je vaak ontevreden en gefrustreerd.

  Wat goed werkt: bedenken eerst wat JIJ zou willen. Dat anderen na 12 weken weer aan de slag gaan, betekent niet dat jij dat ook MOET. Dus als je nog langer fulltime met hem wil zijn en dat kan financieel, lekker doen.

  Als je zin heb om weer wat meer te werken, zou ik proberen oppas of opvang te regelen voor 1/2/3 dagen. Dan kun je op die dagen full focus werken en de andere dagen full focus met Marschall zijn.

  Gek he, dat je nu zo moet nadenken bij die dingen die voorheen gewoon waren. Succes! x

  • Jessica
   26 juli 2018 / donderdag, 26 juli 2018

   Hier sluit ik me volledig bij aan! Werken én voor je baby zorgen is niet zo’n goede combinatie :P ik had trouwens de kinderopvang héél dichtbij m’n werk zitten dus ik ging daar altijd borstvoeding geven. Dat was heel fijn want kolven vond ik niks (er kwam ook bijna niets uit) en zo kon ik mijn babietje nog lekker vaak zien. En voel je vooral niet verplicht om er weer vol tegenaan te gaan. Die 10 weken die je krijgt is echt schandalig kort. Niet vergeten dat je net een kind hebt gebaard en dat je kindje je ook nog heel hard nodig heeft!
   Veel liefs

 6. Sharita
  25 juli 2018 / woensdag, 25 juli 2018

  Zijn je littekens op je rug weer teruggekomen??
  Die bietensap lijkt dan toch niet zo een wondermiddeltje als hoe je het aanprees ;)

  • Serena
   Auteur
   25 juli 2018 / woensdag, 25 juli 2018

   Tijdens de zwangerschap heb ik helaas weer last gekregen van acné op borst en rug. Dit zijn dus verse littekens. Ik ga binnenkort weer beginnen met het drinken van bietensap, zodat ze opnieuw zullen vervagen.

 7. Nikita
  25 juli 2018 / woensdag, 25 juli 2018

  ooh zo schattig !! leuke foto’s. zeker van als je borstvoeding geeft dat hij zo naar boven kijkt.
  wel handig van dat ding voor in bad !! had ik het eerder geweten had ik het ook gekocht, maar nu heeft het nog weinig nut.. hij is 18 weken oud, dus voor die 3 weken… Ik had een vast stoeltje voor in bad, waar Lennert in kon liggen, maar hij werd daar zoooo boos in. Hij moet echt kunnen dobberen en met zijn beentjes slaan zodat het water alle kanten uitgaat…
  zo leuk als ze op hun vingers en handjes beginnen sabberen… wacht maar, binnenkort plots een dikke teen in die mond, dat is pas grappig.. Nu zie ik mijn zoontje regelmatig met zijn voetjes tot bij zijn gezicht en een teen in zijn mond steken.

  geloof me, wees blij dat je van thuis uit kan werken en afgeleid wordt door dat snoetje. ik ben op 10 weken terug gaan werken en ik vond het vreselijk hem achter te laten. Nu ben ik het al wat gewoon na 8 weken, maar ik mis hem nog altijd verschrikkelijk… ik zit regelmatig op het werk te denken: eet hij nu goed, wat zou hij aan het doen zijn, zou hij vandaag gezeurd hebben ? ook niet echt productief he :p

 8. 24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

  Wat een leuke foto’s van jullie drietjes. Ik vind Marshall toch echt meer op George lijken haha!

 9. Mascha
  24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

  Hoi Serena,

  Mag ik vragen waar die gave witte sneakers van zijn? Ik bedoel degene die je aan hebt op de foto met Marshall in de stoel bij de Streetfood Club. Alvast bedankt!

  Groetjes Mascha

 10. 24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

  Leuke foto’s, jullie zien er heel gelukkig en stralend uit! Henna tinting: dat klinkt ideaal! Mijn wenkbrauwen moeten eigenlijk weer flink bijgewerkt worden want de PMU zijn bijna weer verdwenen. Maar zal dan waarschijnlijk weer de volle mep moeten betalen. Binnenkort ga ik op vakantie en dan lijkt dit een mooie tussenoplossing!

 11. 24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

  Echt een super schattig mutsje inderdaad. Prachtige foto’s! En jammer dat ik de gratis slush gemist heb :O

  • Serena
   Auteur
   24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

   Het was niet maar 1 dag, dat apparaat blijft er een poosje staan! Dus je kunt nog langs gaan, kijken of het er nog staat. Ik ga zo ook weer even checken (hehehe)

 12. Indira
  24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

  Ugh, Marshall is zoooooo schattig!!!

 13. Jenny
  24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

  Je ziet er zo gelukkig uit met je prachtige kindje :)

 14. Loes
  24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

  Ja Serena hij lijkt ook op jou hoor, dezelfde mooie bruine bambi ogen ^^. Ik zou ook afgeleid raken door een baby in huis, en je lichaam moet natuurlijk ook herstellen.
  Doet Angel ook PMU voor echte klanten? Ik wil dat namelijk al heel lang en ik zoek een goede PMU zetter, en ik vond de foto’s op haar instagram pagina heel mooi!

  • Serena
   Auteur
   24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

   hi Loes,
   Angel verwacht eind augustus open te gaan voor publiek en ze neemt dan ook echte klanten aan ja (dus niet alleen vriendinnen, haha!). Je kunt haar IG in de gaten houden voor meer informatie @lashandbrowlab

 15. 24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

  Wat ziet het eten bij The Streetfood Club er goed uit! Die stoel herken ik inderdaad van op Instagram, haha. Die foto van jullie drietjes in Tsjechië is echt ontzettend mooi. En is Marshall al twaalf weken?! Wat vliegt de tijd!

 16. Naomi
  24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

  Ik moest echt hardop lachen bij het zinnetje:

  Hij begint nu ietsje op mijn te lijken, toch? TOCH?!

  Zo voel ik me dagelijks met mijn zoons die sprekend hun vader zijn… (ook nog qua karakter, om te janken gewoon…hihihi)

  Ik houd echt van jouw blogs. Je beschrijft in je blogs echt zo mooi hoe het is om moeder te zijn. Niet altijd perfect, maar daardoor juist eigenlijk wel perfect. De liefde voor je kleintje staat voorop. Dat is waar het om draait! TOCH?! hihi.

  X

  Naomi

 17. Michelle
  24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

  Leuk weer Serena! Mag ik vragen waar je witte gestreepte jumpsuit van is?

  • Serena
   Auteur
   24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

   hi Michelle,
   dat mag zeker! Die is van Come Get Fashion. Zo’n mooie, wat zwaardere kwaliteit stof en easy acces bij mijn boobs dus ideaal voor borstvoeding, haha! Maar ook zonder baby’s en borstvoedingen is het een prachtig ding. Ben er heel blij mee. Hier is de link: https://www.comegetfashion.com/white-jetset-jumpsuit.html

 18. 24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

  Heerlijk he die zon! Ik blijf ook het liefst de hele dag in de tuin hangen. Bedankt voor die tip van de bbq! Ga morgen even langs de action 😊

 19. Denise
  24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

  Wat een mooie fotos van jullie 3!
  Lekker weekje hoor :)

  X

 20. Emma
  23 juli 2018 / maandag, 23 juli 2018

  Cutie Marshall <3.
  Wij zijn lekker op vakantie in Toscane.
  Dit weekend eindigden we ineens in een italiaans ziekenhuis waar bijna niemand engels sprak omdat mijn zoontje van 9 maanden een infectie had opgelopen.
  Wat een drama was dat.
  Gelukkig gaat het nu weer goed en kunnen we nog 5 dagen genieten :).

  • Serena
   Auteur
   24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

   Och jeetje, zo zielig! Gelukkig gaat het nu weer goed :)

 21. 23 juli 2018 / maandag, 23 juli 2018

  Ohh wat een lieve foto’s van Marshall weer. Wat is het toch een knapperd.

  En dan die foto van jou met Clarence, zo mooi! ❤❤

 22. 23 juli 2018 / maandag, 23 juli 2018

  Wat een heerlijke foto’s weer. Ik kan je vertellen dat de bbq van de action echt prima werkt zelf al iets van 11 x gebruikt en valt nog steeds niet uit elkaar echt Top. Liefs soraya

  • Loes
   24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

   Hahaha “en valt nog steeds niet uit elkaar” hier moest ik hardop om lachen 😂

  • Serena
   Auteur
   24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

   EN DAT VOOR €5 IK HOUD VAN DE ACTION!

 23. Lein
  23 juli 2018 / maandag, 23 juli 2018

  Leuke instalab weer! En wat leuk te zien dat je het drijfmatje voor in bad hebt gekocht! Ik heb er ook zoveel plezier van gehad. Toen mijn dochter iets ouder en zwaarder werd kon ze er niet meer op en lag ze op mijn buik heerlijk te relaxen van de bubbels, mooie herinneringen! Misschien is babyzwemmen wel iets voor jullie!
  Enne doe jij maar rustig aan met aan de slag gaan, iemand anders in de comments zei t ook al, deze tijd krijg je niet meer terug. Misschien kan je 1 dag in de week oppas vinden, zodat je lekker een dagje kan klussen (voel je je minder schuldig naar t werk) en de rest thuis (ook geen schuldgevoel naar je gezin). Wat anderen doen en vinden doet er niet toe! Je vindt wel een manier, maar neem er je tijd voor!

 24. Ellen
  23 juli 2018 / maandag, 23 juli 2018

  Ik ben freelance vertaler en werk ook van huis uit. Toen mijn dochtertje drie maanden was, is er een hulp in huis gekomen om met haar bezig te zijn, terwijl ik werkte. En vanaf zes maanden ging ze naar de crèche. Achteraf gezien (ze is nu 2,5) had ik graag zelf nog wat meer tijd gehad met haar toen ze een baby was. Maar toen vond ik dat ik echt weer aan de slag moest, ‘omdat alle vrouwen dat zo doen’ en om geen klanten te verliezen. Mijn advies is: kijk niet te zeer naar wat anderen doen of wat ‘moet’ of verwacht wordt, maar doe waar je je zelf het best bij voelt!

 25. 23 juli 2018 / maandag, 23 juli 2018

  Wat een heerlijke instalab weer. Enne succes met je werkritme weer oppakken. Lijkt me inderdaad erg lastig, thuis werken en dan zo’n lief kindje om je heen. Ik weet niet of het mij zou lukken, hahaha

 26. Sharon
  23 juli 2018 / maandag, 23 juli 2018

  Marshall is gewoon echt te schattig. Leuke insta weer Serena!

 27. 23 juli 2018 / maandag, 23 juli 2018

  Aww die foto met jou en Clarence <3

  Ik ben natuurlijk geen fulltime blogger (maar bewust fulltime huismoeder die er een beetje bij blogt en wat bedrijfsadministratie erbij doet) maar ik vind het echt moeilijk om thuis te werken met de kleine erbij. Ze kan prima zelf spelen, maar wel wanneer het haar uitkomt. Mijn dochtertje met een paar krijtjes of een boekje in de kinderstoel parkeren lukt vaak wel, maar de vraag is dus hoe lang! En met dit soort schrijfklusjes heb ik ook echt mijn focus nodig, dus dat voelt heel anders dan wanneer ik aan het schoonmaken of andere “huismoeder klusjes” verricht waarbij de kleine met me meedrentelt of “mee helpt” ;) Op die paar uurtjes tijdens dutjes na, of s’avonds wanneer ze op bed ligt, moet ik eerlijk zeggen dat ik maar weinig klussen die mijn volledige concentratie vereisen gedaan krijg.

  Ik lees dat veel fulltime bloggers met zulke jonge kindjes een oppas inhuren of hun kindje naar de creche brengen. Ik verwacht zelf wat gemakkelijker en meer dat soort werk gedaan te krijgen wanneer mijn kindje regelmatig naar de peuterspeelzaal gaat. Pas als ze naar de basisschool gaat verwacht ik weer (part-time) te gaan werken. Een bewuste keuze; mijn vriend en ik hebben er voor gekozen de zorg voor onze dochter op onszelf te nemen en niet uit te besteden. Gelukkig lukt dit financieel en logistiek ook, maar dat ik in het huishouden centjes verdien heeft op het moment dus geen priotiteit.

  Mocht je tot een handige oplossing komen houd ik me aanbevolen; een beetje geestelijk uitdagend werk verrichten zoals bloggen houdt me wel fris, en ik zou er eigenlijk meer uurtjes in willen stoppen!

 28. 23 juli 2018 / maandag, 23 juli 2018

  Ik geniet steeds heel erg van het mooie weer! Lekker wandelend naar huis in het zonnetje, heerlijk is dat! Echt een traktatie! Doet me aan vroeger denken als ik zomervakantie had. Dan was het toch wel vaak lang mooi weer! Hoewel het toen wel veel meer onweerde voor mijn gevoel.

 29. Rowan Chanel
  23 juli 2018 / maandag, 23 juli 2018

  Wat een leuke instalab weer! :)
  Alle foto’s zijn leuk, maar die foto met Clarence is wel héél cute!!

 30. Joyce
  23 juli 2018 / maandag, 23 juli 2018

  ❤️Marshall, als ik zo’n mooi lief mannetje in huis had was ik waarschijnlijk noooooit meer gaan werken haha. Heel begrijpelijk dus dat je jezelf een schop onder je kont moet geven. Heerlijk toch om nu nog lekker van hem en het mooie weer te genieten.
  Dat panterprint shirtje of jurkje die je op de foto met clarence aan hebt, waar is die van? Vind hem super tof. 😘

 31. Sandra G.
  23 juli 2018 / maandag, 23 juli 2018

  Die dikke kop van Larissa, ha ha ha!!!

  • Femke
   23 juli 2018 / maandag, 23 juli 2018

   ‘die dikke kop’ … het mag iets respectvoller!

   • Renate
    23 juli 2018 / maandag, 23 juli 2018

    Pffff het is al warm genoeg hoor,maak je niet gelijk zo druk.

    • Femke
     23 juli 2018 / maandag, 23 juli 2018

     Heb ik geen last van, dank je. Ik vind het gewoon zo onaardig klinken, that’s all.

     • M
      23 juli 2018 / maandag, 23 juli 2018

      Hier wel last van de hitte en ik vind dit ook niet aardig klinken.
      Vind Larissa trouwens een erg mooi meisje op die foto.

      • 24 juli 2018 / dinsdag, 24 juli 2018

       Ik zeg altijd ‘wat een lekkere bolle toet’, dat klinkt ‘n stuk vriendelijker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *