Instalab week 28 | Parijs, ziek, Beyoncé

Het werd me een beetje te veel afgelopen week, ben 2 dagen goed ziek geweest helaas. Maar daarnaast ook een hoogtepunt: het Beyoncé concert! Verder een dagje in Parijs doorgebracht, creatief bezig geweest met textielverf, veel poezenknuffels en….. ook ik ben begonnen aan de Pokémon Go gekte! (jaja!).

instalab week 28_ - 3 Op maandag zijn mijn zusjes en ik naar de Modefabriek in Amsterdam gegaan omdat Manon hier haar eigen collectie presenteerde in samenwerking met Tango Shoes. Hoe onwijs gaaf is het om gewoon je eigen schoenencollectie te mogen ontwerpen?! Trots op deze dame! She did a good job!

instalab week 28_ - 2 Op de voorpagina van het Tango boekje!

instalab week 28_ - 1 Haar collectie bestaat voornamelijk uit sneakers en stoere motorbike boots en mijn persoonlijke favoriet zijn die sneakers rechts onderin. Ze hebben een kleine platform en dat vind ik ontzettend gaaf! Bovendien zijn ze van suede wat ze net weer even iets specialer maakt. Ook die gehakte laarsjes rechts bovenaan vind ik superstoer en toch ook vrouwelijk! Yes, I love it!

instalab week 28_ - 4 Op dinsdagochtend vertrokken Tara en ik met de eerste Thalys naar Parijs (ik stond om 4 uur ‘s nachts op, zo vroeg!) want hier hadden we een leuke dag gepland vol heerlijke lekkernijen. We waren namelijk met Travellab uitgenodigd voor een culinaire ervaring en hee.. dat laten we ons geen twee keer zeggen! We hebben een chocoladefabriek bezocht, hebben plaatselijke delicatessen geproefd, en als laatste eindigde we op een Parijs dakterras met prachtig uitzicht op de Sacre Coeur. Wow!

instalab week 28_ - 5 Ook weer wat nieuws geleerd: in Frankrijk zijn de radijsjes niet rond, maar rechthoekig. Ze worden aan de onderkant ingekeept en dan wordt er gezouten boter op gesmeerd. Dit is de Franse manier van radijsjes eten. Met boter dus! Echt leuk om dit soort ‘cultuurverschillen’ te weten te komen.

Deze dag was voor mij trouwens echt een klein beetje een hel, want ik ben gedurende de dag ziek geworden. Je kent het wel, kippenvel, dan weer bloedheet, pijn in mijn onderrug, misselijk, het leek een beetje op griep in het beginstadium. Heb me echt door de stad moeten slepen, maar wilde niet opgeven en ik hield me groot omdat we er maar één dag waren en omdat ik zo van al die food dingetjes houd. Maar in de terugweg naar huis heb ik aan één stuk door geslapen, bij thuiskomst kroop ik in bed en de hele woensdag ben ik er niet uitgekomen. Ik was de laatste tijd ook zo druk en moest vaak vroeg op (terwijl ik dan wel laat naar bed ging omdat ik nog tot diep in de nacht zat te bloggen) dus op een gegeven moment eist dat gewoon z’n tol.

Benieuwd naar onze dag Parijs? Tara heeft gevlogd!

instalab week 28_ - 6 Ziek.

instalab week 28_ - 10 Gelukkig is Coco altijd in de buurt voor een klein beetje troost.

instalab week 28_ - 9 En verplichte knuffelsessies <3

instalab week 28_ - 8 Op donderdag voelde ik me ietsje beter en heb ik mijn sprei ombre geverfd met Dylon verf. Dit is voor een gesponsorde post die er nog aankomt ergens deze of volgende week, dus hier vast een sneak peek! Ik vind dit zo leuk om te doen!! Ik wil ook nog mijn handdoeken verven (allemaal chique donkergrijs) en wat zwarte kleding die vaal is geworden even opnieuw met zwarte verf behandelen. Echt leuk om alles even weer wat frisser te maken!

instalab week 28_ - 7 Kijk haar nou staan, stoere boef! Met die pootjes wijd en brutaal koppie. Wat zou ze hier denken…?

instalab week 28_ - 12 Op zaterdag was het tijd voor… Beyoncé! De Formation World Tour 2016! Larissa, Tara en ik eten hier nog even snel een hapje bij Enoki op Utrecht Centraal.

instalab week 28_ - 13 Mijn outfit: zwarte skinny, Vans platform sneakers, body van Bershka, kimono van Zara, nep leren jasje va Loavies, choker van Lola Leez.

instalab week 28_ - 14 De rij was echt ENDLESS! Maar na een klein half uurtje gingen de deuren open en konden we langzaam aan naar binnen schuiven. Dus al met al hebben we gelukkig niet lang hoeven te wachten.

instalab week 28_ - 15 Daar sta je dan, in de menigte! We hebben er zin in!!!! En ook al is het warm en druk, toch sta ik altijd liever op de vloer. Het ‘leeft’ dan veel meer vind ik.

instalab week 28_ - 16 Halo werd gezongen, mijn favoriete balad van Beyoncé, kippenvel! Zo’n mooi moment! Moest bijna huilen.

instalab week 28_ - 17 Helemaal afgepeigerd terug in de overvolle trein naar Utrecht. We zijn er maar bij gaan zitten. Wat was het vet! Beyoncé wisselde 4 of 5 keer van outfit, gaf een show van ruim 2 uur, heeft de hele show gedanst (op hoge hakken, hoe dan?!), prachtig live gezongen en er waren glitters, vuurwerk, artistieke graphics, water waarin gestampt werd, echt the whole shabang! Ze heeft me absoluut niet teleurgesteld, het is eerder dat ik haar nu NOG vetter vind dan eerst. Wat een powervrouw. En in het echt werkelijk NOG mooier. Ik volg haar al sinds de tijd van Destiny’s Child en dat is inmiddels al 19 jaar geleden. 19 jaar! En nu eindelijk mijn eerste concert. Mocht ook wel eens tijd worden, hahaha! Ben blij dat ik mijn lieve familie bij me had. Het was legendary!

instalab week 28_ - 18 Zondag chilldag met dit nieuwe peel off maskertje wat ik aan het testen ben.

instalab week 28_ - 19 Daarna lekker gechilled in de tuin van mijn ouders. Wat een lekker weertje was het gisteren he?

instalab week 28_ - 20 Perfect weer om…. Pokémons te vangen! ‘Mam, raap jij die Pokéball even voor me op? Heb net een Pidgey gevangen.’ HAHAHA! We hebben samen lekker door Houten gelopen en Pokémons gevangen. Ik ben echt een beginner hoor, net in level 5. En snap nog even niet zo goed hoe ik mijn Pokémons kan laten evolueren, en sterker kan maken, want ik durf nog geen Gym in zo. Maar komt goed!

instalab week 28_ - 22 Die avond lekker uit eten gegaan bij de Heren van Houten.

instalab week 28_ - 21 Ik nam een zeebaars en dat is echt een aanrader, echt suuuuuuper krokant gebakken en ook de gnocchi waren wat krokanter. Echt lekker!

instalab week 28_ - 23 Zie je die twee duiven daar? Die hebben net de liefde bedreven (daarvoor deden ze een hele dans) en nu zijn ze aan het na-knuffelen. Is dat niet lief?

instalab week 28_ - 24 Zo werd ik net wakker. Ineens voelde ik een zacht pootje en een koppie op mijn schouder. Het is Clarence die even kwam knuffelen. Wat houd ik toch van deze beestjes! Ze brengen me zo veel geluk en liefde! En ze maken het huis ook wat minder stil en alleen.

instalab week 28_ - 11Nog even een selfie! Deze maakte ik omdat ik de highlighter zo mooi en sterk vond! Ik laat hem zien in de video van gisteren (video al gezien? Zo nee, bekijk hem hier).

Zo, en dat was ’em weer voor deze week! De komende dagen even flink vooruit werken want donderdag t/m zondag gaan mijn zusjes en ik weer eens samen op stap, en dit keer naar het prachtige, hippe Berlijn! Zo veel zin in, want volgens mij wordt het best lekker weer. Ik wil in elk geval graag de Berlijnse Muur zien, want die heb ik de vorige keer niet gezien, en verder gewoon lekker eten bij leuke hotspots en door de stad banjeren en winkelen en naar een park gaan, en uitgaan, en ja. Gewoon gezellige quality time met mijn sestra’s! Mochten jullie Berlijn tips hebben, laat het me vooral weten!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

51 Reacties

 1. 21 juli 2016 / donderdag, 21 juli 2016

  Leuk weekje behalve het ziek zijn!

 2. 20 juli 2016 / woensdag, 20 juli 2016

  Zeit fur Bröt is zeker een aanrader voor lekkere broodjes! De kaneelbroodjes zijn echt meeeeega goed! RAW Gelände in Friedrichshain is ook zeker een aanrader! Overdag een fotogenieke locatie (als je van urban en streetart houdt ;)) en ‘s avonds is het er superleuk met muziek, biergarten, etc.
  Heel veel plezier! Berlijn is te gek!

 3. Adyss
  20 juli 2016 / woensdag, 20 juli 2016

  Wat een leuke post! Tips voor Berlijn: Voo Store, Aēsop, House of Small Wonder (food!), Café Wintergarten (ontbijt, brunch), Kreuzberg is erg leuk. Gewoon lekker rondlopen en genieten!

  • 20 juli 2016 / woensdag, 20 juli 2016

   Ohjaa House of Small Wonder is ook super leuk! Alleen geen terras!

 4. antoinette
  19 juli 2016 / dinsdag, 19 juli 2016

  Ik vind de foto’s met je katten zo lief <3 Zo tof dat je na jaren nog steeds zo veel liefde voor ze voelt en blij met ze bent.

 5. 19 juli 2016 / dinsdag, 19 juli 2016

  Super gaaf dat je naar Berlijn gaat, eerst trok me dat niet zo erg maar na leuke verhalen en artikelen gezien te hebben wil ik er toch graag heen! Alvast heel veel plezier. Beyonce concert zag er tof uit!

 6. 19 juli 2016 / dinsdag, 19 juli 2016

  blij dat je opgeknapt ben!
  ik zie er al uit naar je post over Berlijn, ik ga er namelijk over 4 weken met mijn zusje!!!

 7. Anne
  19 juli 2016 / dinsdag, 19 juli 2016

  Voor een instant kerst sfeer moet je naar Käthe Wohlfahrt op de Kurfürstendamm, een hele winkel vol kerst spullen. Niet echt iets voor deze tijd van het jaar, maar wel leuk ingericht. Vooral de ingang waarbij je langs een grote kerstboom omhoog loopt.

 8. Julie Tina
  18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Geweldig dat je naar Beyoncé bent kunnen gaan :D Hoop dat ik haar ooit ook es live kan zien.

 9. Fay
  18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Ik was ook bij Beyoncé. Die vrouw… Echt zo’n rolmodel. Ik snap echt niet hoe ze zó kan dansen en dan nog zuiver blijft zingen zonder te hijgen, dat is echt nagenoeg onmogelijk… Oh en bootygoals man oh man

 10. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Wat super gaaf dat je naar het concert van Beyoncé bent geweest. Ik las al in de recensies dat het een knal optreden was. Wat een super vrouw is dat zeg. Balen dat je ziek was in Parijs. Nu maar extra genieten van je tripje naar Berlijn. Have fun!

 11. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Wat een fijne week Serena! Alleen jammer dat je ziek was :(

 12. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Ahhh je poezels zijn zulke lieve schatjes. Ik heb zelf nu ook een aantal maanden een Britje en ze is zó lief. Ze kan dus net zo ondeugend kijken als Coco op die foto (ze lijken ook wel een beetje op elkaar) en ik vraag me dan ook af wat er in haar kleine lieve fluffy poezenkoppie omgaat. En tijdens dat ik dit bericht aan het tikken ben, lijkt het wel of ze door heeft dat ik over haar typ want ze komt weer luid miauwend bij me op de bank aanschuiven.

 13. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Vervelend dat je ziek was zeg… Dat masker ziet er trouwens echt zo gaaf uit! Ben erg benieuwd welke dit is :)

 14. Laura
  18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Berlijn is geweldig voor veganistisch eten! :) er is daar echt van alles wat we in Nederland helaas (nog) niet hebben

 15. Margriet Vonk Noordegraaf
  18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Leuk!!!
  Ik heb je zaterdag gezien op Utrecht CS bij de Swirls (volgens mij) ;)

 16. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Ahhhhi ik was ook bij Beyoncé en het was zo, zo, zo, zo vet. Grappig, iemand vond het vreemd toen ik zei ook ‘ze was nog mooier in het echt’.. Maar het is ECHT zo. Ze is onwijs knap, heeft een super super SUPER goede stem en man, wat kan zij dansen. Halo en één van de laatste nummers met dat water waren echt favoriet!

 17. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Fijne week! Behalve dan dat je ziek was :) Ik lag ook (alweer) ziek op bed. Het concert van Beyoncé lijkt me echt zo tof! Zij is echt een topartiest. Leuk dat je dat hebt mee kunnen maken!

 18. Marlous
  18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Ik was ook bij Queen Bee en stuiter nog steeds! Zo gaaf!

 19. Naomi
  18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Wat een leuke week, alleen jammer dat je ziek was. Trouwens een tip om pokémons te evalueren. Stel je hebt 5 rattata’s, dan doe je er 4 weg (op de pokemon klikken en naar beneden scrollen) en dan klik je op transfer. Hiervoor krijg je dan een rattata candy. De sterkste rattata moet je dus houden. Op gegeven moment heb je genoeg rattata candy en kun je hem evalueren. Zo geldt dit voor alle pokémons. Dus niet denken ik heb al een rattata, pidgey of onix gevangen, nee blijven vangen, de sterkste houden en dan kun je die evalueren. HEEEL veel plezier in Berlijn, ik heb liefde voor die stad.

 20. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Wat een gave week! En gelukkig dat je zo snel weer opknapte.

 21. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Leeeeeuk dat je naar Beyonce bent gegaan! Naar dat je ziek bent geweest maar ach dat hoort er bij, it happens sometimes.. Dat peel of masker is wel heel gaaf!

 22. Caroline
  18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Aaah wat leuk, ik woon in Berlijn!
  Mijn favo bars zijn fitchers vögel in de warschauerstrasse, klunkerkranich (rooftop bar met live muziek) en soul cat in Neukölln. Op zondag naar de boxhagener platz voor de beste vlooienmarkt en brunchen bij anna blüme of aunt benny. Chillen bij tempelhof, de openlucht bioscoop in volkspark friedrichshain, uitgaan bij sisyphos en eten bij mais of saporito!
  Have fun! Misschien kom ik jullie nog wel tegen ;)

  • Serena
   Auteur
   18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

   Omg zo veel leuke tips! Heb ze opgeslagen, superthanks Caroline!

  • Mirjam
   19 juli 2016 / dinsdag, 19 juli 2016

   Mais heb ik niet kunnen terugvinden op internet.

 23. Syl
  18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Aw, je ziek voelen op reis is echt ruk… soms moet je dan gewoon echt even naar je lichaam luisteren. Veel plezier in Berlijn!

 24. Shinta
  18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Aaah! Pokemon sterker maken kan je met candy & stardust doen.. Er staan als je op de pokemon klikt 2 opties.. Power up & Evolve.. Daar boven staat hoeveel candy je al hebt van een bepaalde Pokemon :)

 25. Diana
  18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Ohhh dat trillen en koorts gevoel is zo naar! Ik had dat dit jaar met carnaval, de hele week..terwijl ht mn lievelingsfeest van het jaar is. Gelukkig was je fit voor Beyonce!
  Ben zelf bij level 4 nog maar heb vrienden gezien die wel naar de gym gingen en dat is wel heel leuk volgens mij.
  En op mn kamertje heb ik 3 pokestops in mn straat die im om de 5 min zit te unlocken hahahha echt no life maar na wel veel ballen.

 26. Josephine
  18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Monkey bar in berlijn is echt een aanrader!

 27. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Een hele leuke week! Mijn vriend heeft ook Pokemon Go nu en ik heb al moesten stoppen met de auto zodat hij snel een pokemon kon vangen hahaha!

 28. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Hahaha jaa! Pokémon go! Ik ben nu ook mijn Pokémon sterke aan het maken, maar bij de gyms in mijn buurt zitten dus alleen maar van die bakbeesten. I’m dead meat :X

 29. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Heel veel plezier in Berlijn!!!

 30. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  haha die foto van je moeder, zo leuk! en die laatste foto is ook echt prachtig.
  Erg leuke foto’s weer, ik had ook naar de collectie van Manon gekeken ze zien er stuk voor stuk tof uit!

 31. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Wat een leuke diary weer! Die highlighter zit inderdaad prachtig op de laatste foto :)

 32. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Grappig dat je ook Pokémon speelt haha, ik durf ook niet echt naar de gym te gaan. Het voelt toch een beetje gênant ofzo xD maar leuk spel!
  Wel balen zeg dat je ziek was! Mooie outfit had je aan naar Beyoncé

 33. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Wat balen dat je ziek was, gelukkig voel je je weer wat beter. Je selfie met de highlighter vind ik mooi! En leuk dat je ook Pokémon Go speelt.

 34. Sanne
  18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Aah Berlijn! Een van mijn favo steden, laatst nog geweest. Hier nog wat tips: california pops in kreuzberg, bar luzia in kreuzberg, long march canteen in kreuzberg, Odessa bar in Mitte, the store in het soho house in mitte, parker bowls in kreuzberg, daluma in mitte, overkill(sneakers)in kreuzberg, the corner(designer stuff)in mitte, RAW Gelände in Friedichain. Have fun! Liefs Sanne

  • Serena
   Auteur
   18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

   Wow, wat veel tips Sanne, awesome! Allemaal genoteerd, dank!

 35. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Die highlighter is echt mooi! Zo grappig, je moeder die die Pokébal oppakt :P Je Beyoncé outfit is zo gaaf!

  Jammer dat je zo ziek bent geweest :( zo zuur. Gelukkig weer opgeknapt!

 36. Joyce
  18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Is al een aantal jaar geleden dat ik in Berlijn ben geweest, maar we hebben daar in het hardrock café gegeten en dat sfeertje daar was top en het eten (en de cocktails) was lekker. Wel even reserveren ;)
  En verder idd echt de plekken die je gezien moet hebben checkpoint Charlie, de muur etc. Veel plezier!

  • Serena
   Auteur
   18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

   Het is eigenlijk zo afgezaagd om naar het Hard Rock Café te gaan maar ik moet zeggen dat ik het wel fijn vind om in elke stad iets ‘herkenbaars’ te zien ofzo. Ik ben dan ook fan van het HRC! Lekkere burgertjes, hmmm!

   • Joyce
    18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

    Hahaha jaaaa eigenlijk is het erg om daar naar toe te gaan. Maar ik vind het ook altijd gezellig en lekker…. Veel plezier in Berlijn!

 37. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Mijn katjes komen ook altijd bij me liggen als ik me niet lekker voel. Fijn dat je dan toch nog een leuke week hebt gehad! :)

 38. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Always vervelend dat je even niet zo lekker bent geweest zeg. Maar er staan wel mooie hoogtepunten tegenover deze week inderdaad. Ik wou ook graag naar het concert helaas niet gelukt met kaarten te kopen. Liefs soraya

 39. Mirjam
  18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Ik ga in augustus naar Berlijn dus ik ga meelezen en je trip volgen voor goede tips 1!

 40. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Aah wat een leuke week, alleen balen dat je ziek bent geworden! Ik ga zelf eind deze maand naar Beyoncé, ook voor het eerst sinds Destiny’s Child haha. Ben blij dat ik al goede dingen heb gehoord over haar concert nu heb ik er nog meer zin in! Ben benieuwd wat je van Berlijn gaat vinden.

 41. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Wat een leuke foto’s! Ik ben ook bij Beyoncé geweest en vond het echt fantastisch. Inderdaad heel indrukwekkend hoe ze 2 uur lang geen één danspasje mist en iedere noot zuiver zingt. Gelukkig hadden wij ook een heel mooi plekje zonder in de rij te hebben gestaan.

 42. Anisa
  18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Ik was zaterdag ook naar beyonce der concert en het was GEWELDIG!! In de rij waarin jij stond, daar stond ik helemaal vooraan en uiteindelijk stond ik dus ook gwn front row tijdens het concert !! Ik was er zaterdag ochtend al om kwart over 6 maar het was het wachten zooo waard!

 43. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Ondanks dat je ziek was toch een hele leuke week beleefd zo te zien! Heel toevallig: ik was na een hele drukke periode, ook ziek geworden in Parijs :P!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *