Instalab week 27 | Londen en Keulen

WAT EEN SUPERVETTE WEEK HEB IK ACHTER DE RUG! Heerlijke dagen in Londen, een superleuk event van Charlotte Tilbury, op de terugvlucht zat ik naast mijn stiekeme droomman, ik ben met een superleuke groep meiden naar Keulen afgereisd, mijn eerste festival van dit seizoen gehad en als afsluiter een superchille zondag. Kijken jullie mee naar mijn avonturen?

instalab week 27_ - 1 Een tijdje geleden hadden mijn zusjes en ik een supertoffe fotoshoot met Sarenza op het dak van het W Hotel in Amsterdam. We werden gefotografeerd door het duo Kee & Kee, twee superlieve en creatieve meiden die zelfs van een bewolkte dag en een paar accessoires een super zomerse foto wisten te maken. Chapeau! Ik vind het resultaat onwijs leuk en dit is echt een te gekke zussenfoto die ik leuk vind om uit te printen en in te lijsten! <3

instalab week 27_ - 2 Love de opblaas flamingo’s in de rooftop pool! Geeft meteen zo’n leuke zomerse vibe! Ik krijg nog steeds vaak vragen over het playsuitje dat ik hier draag; hij is van het merk Sugarhill Boutique, maar echt al een aantal jaren oud dus helaas niet meer te koop. Ben er nog steeds dol op!

instalab week 27_ - 3 Ook helemaal in love met deze mooie, kleurrijke blauwe pumps van Made by Sarenza! Ze staan ook onwijs leuk onder jeans. En ik had het al gezegd in mijn ‘Tattoo video’ ik ben nog steeds, na 10 jaar, niet uitgekeken op mijn kleine Texas sterretje :)

instalab week 27_ - 4 Afgelopen dinsdag had ik een Charlotte Tilbury event in Londen, en ik was al een tijdje niet in Londen geweest dus ik had er echt superveel zin in! Ik was ook erg benieuwd naar het event, want ik ben nooit eerder op een CT event geweest. Onderweg naar mijn hotel zag ik dit: Harry Potter and the Cursed Child. HOE VET! Dit is een nieuw toneelstuk die sinds juli te zien is. Het verhaal speelt zich 19 jaar later af dan het allerlaatste deel. Als ik weer naar Londen ga zorg ik dat ik kaartjes heb om hierheen te gaan. Exciting!

instalab week 27_ - 5 Voordat we naar het event gingen zijn Tessa (van Spice PR) en ik lekker even ergens wezen ontbijten. We liepen vrij random een tentje binnen, maar eenmaal binnen bleek dit echt de meest awesome breakfast plek te zijn! Ze hadden onwijs veel keuze en het personeel was super vriendelijk, en ze hebben wifi. Ik nam French toast met banaan, aardbei en maple syrup en Tessa nam toast met avocado, ei en zalm. Echt genoten! Oh en het tentje heet Soho Balans Society.

instalab week 27_ - 8 En toen het event! Allereerst heeft Charlotte herself een onwijs vette en interessante presentatie gegeven over hun nieuwe lancering, waar ik helaas nog niets over mag vertellen wegens embargo, maar OMG IK MOET DIT HEBBEN ALS HET UITKOMT IN SEPTEMBER! Verder vertelde ze ook over alle nieuwe Kerst gift sets en die zijn ontzettend cute! Er komt zelfs een setje met 3 mini lipsticks en die zijn zoooooo lief!

instalab week 27_ - 7 Na de presentatie kreeg ik nog een kleine touch up met CT make-up. Loved it! Later kwamen we Charlotte tegen beneden, en die zag meteen dat ik de nieuwe limited edition op had en gaf me volop complimenten! Ik vind het ZO’N leuke vrouw. Echt zo’n spontane, licht prettig gestoorde tante die elke verjaardag loopt te kakelen en nét even te hard lacht. Zo gezellig! Je wilt gewoon de hele dag met haar chillen!

instalab week 27_ - 6 Nu ik Charlotte heb ontmoet moet ik zeggen dat ik het merk NOG leuker vindt nu ik het verhaal achter de producten heb gehoord. En ik kan het niet vaak genoeg zeggen jongens… in september komt er iets uit waar ik veel succes mee ga hebben bij de mannen! Ik zweer het! Ik ga het zeker reviewen!

instalab week 27_ - 9 Na het event nog even gelunched bij Banana Moon, een tip van een bezoeker. Echt een goede tip want ik had een Vietnamese salade en die was GODDELIJKKKKK! Dus tipje als je in Londen bent, hier kun je lekker eten voor niet al te veel Britse pondjes!

instalab week 27_ - 11 Mijn kamer! Ik sliep in het Z Hotel en dat is echt een lekkere centrale plek, maar deze kamer was echt het kleinste ooit! Ik dacht meteen, zo moet elke kamer er in Japan uitzien. Er zat niet eens een raam in! Maar alles was helemaal IKEA style super praktisch ingericht dus ik had alsnog gewoon voldoende ruimte. Maar oei, de volgende keer boek ik toch wel even iets met een raampje hoor. Voelde toch klein beetje claustrofobisch aan.

instalab week 27_ - 13 Die avond had ik afgesproken met Marilyne, een Frans meisje dat nu zo’n 8 jaar in Londen woont. Ik heb haar 4 jaar geleden ontmoet in Singapore, waar ik toen alleen op vakantie was en waar zij aan het backpacken was. Het was zo gezellig om haar na al die tijd weer eens te zien! We deden drankjes na haar werk en hebben de hele avond zitten kletsen en kletsen. Zo veel te vertellen aan elkaar!

instalab week 27_ - 12 De drankjes vloeiden rijkelijk!

instalab week 27_ - 15 En uiteindelijk zijn we allebei lichtelijk dronken naar huis gegaan. Hihi! Marilyne is zo’n toffe chick. Op haar 21e dacht ze gewoon, ik ga in Londen wonen, en daar heeft ze zichzelf echt moeten bewijzen. Nu werkt ze als hoofd designer/naaister in een supergoede en luxueuze bruidsboetiek en ze heeft nog zoveel plannen en dromen. Ze heeft hier nu ook een vriend en ze willen een huisje kopen in Londen (die zijn hier overigens echt niet normaal duur, voor een 2 kamer flat betaal je zo 4 ton!!) zodat ze die later als appeltje voor de dorst hebben. Echt trots op haar en de volgende keer dat ik in Londen ben, gaan we zeker weer meeten!

instalab week 27_ - 10 De volgende dag heb ik lekker geshopt, en toen kwam ik deze schoenen tegen. OMG Star Wars shoes en Unicorn Sneakers!

instalab week 27_ - 16 Wat een mazzel hadden we met het weer. Het was een prachtige dag dus in plaats van de metro nam ik lekker de benenwagen. Ik vind het veel leuker om een stad per voet te verkennen. Je ziet veel meer en beleeft de stad veel beter.

instalab week 27_ - 17 Halfpenny, de bruidsboetiek waar Marilyne werkt. Ik haalde haar op tijdens lunchtijd zodat we een ‘proper goodbye’ konden hebben, haha, wij allebei helemaal hungover en aan de sapjes en salade om weer een beetje bij te komen. I’m getting too old for this!! Maar kijk even hoe leuk deze boetiek is. Ze maken hier jurken op maat, maar ze verstellen ook jurken en soms als iemand niet zo veel geld heeft, verkopen ze hun sample dresses. En wat dus zo uniek is, is dat ze in de kelder hun eigen naaiatelier hebben waar Marilyne werkt. Normaal sturen boetieks het op naar externe ateliers, maar Marilyne neemt hier precies met je door wat er moet gebeuren en op deze manier leveren ze toch weer een extra goede service. Ik weet niet wanneer ik ga trouwen, maar ik wil mijn jurk hier kopen!

instalab week 27_ - 18 Na de lunch had ik nog wat tijd over voordat ik naar Heathrow moest gaan, dus chillde ik nog even in het parkje in de zon. Fall Out Boy in mijn oren. Wat een leven! Ik vermaak me altijd wel in mijn eentje in een stad.

instalab week 27_ - 19 Op de terugweg naar mijn hotel kwam ik een kraampje tegen met hoedjes en ik ben al ZO LANG op zoek naar een ‘boater hat’ en nu eindelijk eentje gevonden en ook nog in mijn maat! Zo blij mee! En was maar 10 GBP.

instalab week 27_ - 20 Op Heathrow nog even een lekker noodle soepie gegeten bij Wagamama en toen moest ik keihard rennen om mijn vlucht te halen want ik zat weer te treuzelen en niet op te letten.

Op de vlucht terug zat ik EINDELIJK eens naast een knappe man. EINDELIJK! Ik hoop er altijd op, maar dan zit ik naast een oudere dame, of oudere man, of een kindje, maar nooit eens een knappe leuke man. Maar nu wel. Was zo gezellig. En toen ik op mijn koffer ging wachten, nam hij afscheid van me met 3 zoenen maar hij vroeg niet mijn nummer! WHY! Ik vroeg het ook niet, ik durfde niet. En nu denk ik…. misschien had hij wel een vriendin. Of, is het lastig omdat hij in Londen woont en ik hier. Zucht.

instalab week 27_ - 21 Reizen is leuk, maar thuis komen en een extra kussentje op je bed vinden is ook heerlijk. Lekker zacht.

instalab week 27_ - 22 Photo bomb van Clarence.

instalab week 27_ - 23 Je kan het niet echt zien maar ik had zalmpakketjes uit de oven gemaakt door gewoon zalm met wat kruiden in te smeren en er paksoi bovenop te gooien en man, was echt geslaagd! Superlekker!

instalab week 27_ - 25 Op vrijdagochtend vertrok ik samen met 10 lezeressen naar Keulen voor het essence event! Hoera! Hier keek ik al de hele tijd naar uit! Alle meiden waren zo lief en leuk en spontaan en echt gewoon van die meiden waarvan ik denk ‘dit zijn mijn type meiden’. We hebben allemaal superleuk gekletst met elkaar en ze kletsten ook veel onderling, kreeg er helemaal een positieve vibe van :)

instalab week 27_ - 26 We namen expres een vroege trein zodat we eenmaal in Keulen tijd hadden om samen te lunchen, zodat ik echt de tijd kon nemen om met zo veel mogelijk meiden te kletsen! Hier drink ik een zelfgemaakte milkshake van abrikozenijs met kardamom. Best lekker! Wel machtig.

instalab week 27_ - 24En natuurlijk kon de bratwurst niet ontbreken!! Nou ja, dit heette currywurst. Zo lekker! Neem er altijd eentje als ik in Duitsland ben. Love it! We moesten allemaal lachen omdat de worst zo ontzettend lang is, hihi!

instalab week 27_ - 28 En toen begon het event! Allereerst zat ik met mijn groep aan tafel en vertelde ik het een en ander over mijn palette. Toen schoof iedereen door naar een andere tafel en kreeg ik de Engelse groep aan tafel, gevolgd door twee Duitse groepen. Dat vond ik leuk want zo leerde ik ook de andere winnaressen een beetje kennen.

instalab week 27_ - 33 Natuurlijk werden er ook veel foto’s gemaakt! Er was namelijk een photo booth en die was erg populair, haha! Ik keek er naar uit om de andere girls weer even te zien, Mary, Diana en Palmira. Heb ze helaas niet zo veel kunnen spreken omdat iedereen druk was met hun eigen groep, maar ik ga over 2 weken naar Berlijn en dan wil ik graag even lunchen met Palmira (zij woont daar) om even bij te kletsen. Zo leuk, met dit soort samenwerkingen leer je veel internationale mensen kennen en bouw je vriendschappen op met lieve mensen die je anders nooit had leren kennen.

Wie waren er eigenlijk allemaal met me mee?

instalab week 27_ - 29 Liping en Cynthia (en Monica die aan het make-uppen is).

instalab week 27_ - 30 Monica, Cliviante, Iris en Marlijn.

instalab week 27_ - 31 De zusjes Cathy en Lisa.

instalab week 27_ - 32 Sterre en Kim.

instalab week 27_ - 27 En wildcard winners via de essence Facebook pagina; Daphne en Yvette.

In totaal dus 12 hele lieve, vriendelijke, mooie, slimme en spontane vrouwen waar ik als blogger alleen maar trots op kan zijn! Het is zo leuk om te zien dat mijn lezeressen een beetje hetzelfde zijn als ik!
instalab week 27_ - 37 Kijk, en dit is dus de reden dat iedereen altijd denkt dat ik langer ben. Want als mensen me in het echt zien krijg ik altijd te horen ‘joh, ik dacht dat jij veel langer was!!’ Hoe komt dat? vroeg ik me af. Ik ben er over na gaan denken en dit is waar ik mee kom: 1. ik draag vaak hakken 2. ik sta altijd rechtop (mama taught me well) en 3. ik sta vaak op de foto met kleinere mensen. Hahaha! Dat moet het zijn! Ik ben 1m68 overigens en kennelijk kom ik over als 1m75 of 1m80.

instalab week 27_ - 34 Fotootje met deel van de groep!

instalab week 27_ - 36 instalab week 27_ - 35 En met iedereen! Na afloop hadden we namelijk een full moon party, net zoals in Thailand! Dus hop, iedereen lekker kliederen met UV verf en dansen met die handel. Wie bleven er als laatste met de voetjes op de dansvloer? TEAM SERENA!

instalab week 27_ - 38 Dit was zo cool! Ik wil ook een Full Moon party hier in Nederland, hahaha!

Meiden als jullie dit lezen, ik kan het niet genoeg zeggen, ik heb een awesome weekend gehad. Het was voor het eerst dat ik met lezeressen naar het buitenland ben gegaan maar ik was totaal niet bang voor awkwardness want ik WIST gewoon dat jullie leuk waren en achteraf is dat alleen maar bevestigd! Ik heb echt mijn best gedaan om met zo veel mogelijk van jullie te praten zodat jullie echt het idee hadden dat jullie mij beter hebben leren kennen, maar hee jullie hebben mijn nummer dus ik sta altijd open voor een lunch of een drankje of een dansje of een festivalletje voor nog meer gezelligheid. Don’t be shy! Jullie zijn awesome!!

instalab week 27_ - 39 Op zaterdag kwam ik terug van Keulen en ben ik meteen door gegaan naar het festival By The Creek. Tim haalde me op en samen reden we naar Vianen. Lekker dichtbij! We hebben bij verschillende podia gestaan, maar we eindigden bij BASIS onder het viaduct. Echt een gave locatie, het gaf een beetje zo’n vibe van een illegale rave party ofzo. Heel vet! Ik heb totaal geen verstand van techno, maar ik hoorde mijn vrienden steeds zeggen van, ja nu komt er een andere DJ. En ik hoorde serieus geen verschil tussen de ene en de andere, hahaha! Maar ik had het gewoon gezellig! Het was superleuk en jammer dat het alweer om 23u was afgelopen! We hadden trouwens ook mazzel met het weer.

Marentje was er helaas niet bij vanwege werk, dus ik wil zeker nog met haar een festivalletje gaan pakken. Weten jullie nog een leuke? Niet zo’n grote, en het liefst in de buurt van Utrecht. Maar niet Lief. Iemand tips?

instalab week 27_ - 40I die. Hoe lief is dit? Clairtje die even mijn voet vastpakt. Goed vasthouden hoor Clarence!! Hihi. En af en toe kneep hij even in mijn voet en voel ik die nageltjes prikken, en dat zachte wollige vachtje tegen mijn tenen aan. Wat een geluk en zaligheid. Soms vind ik ze zo lief dan kan ik wel janken.

Nou, dat was ’em weer! Een superdrukke week en veel buitenland dit keer, maar de komende weken is het gewoon Nederland voor mij. En hopelijk komt er meer zon deze kant op. Eindelijk weer even zomerkriebels! Vandaag gaan mijn zusjes en ik naar de schoenenlancering van Manon Tilstra, ben onwijs benieuwd! Hebben jullie leuke dingen beleefd afgelopen week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

52 Reacties

 1. Roos
  19 juli 2016 / dinsdag, 19 juli 2016

  heb je de naam van de man uit het vliegtuig (zo ja? ik zeg facebook ;)

 2. 18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  oooh ik had ook ooit zo’n kleine hotelkamer in Amsterdam, maar ik had wel een raam geloof ik

 3. Daniëlle Verstappen
  18 juli 2016 / maandag, 18 juli 2016

  Leuk je op By the creek ff gesproken te hebben. Ik vind Smeerboel een tip als festival.
  Blijft gaaf om je weekverhalen te lezen. X

 4. Sharon
  12 juli 2016 / dinsdag, 12 juli 2016

  Leuke festival (volgend weekend)
  Ultra sonic

 5. 12 juli 2016 / dinsdag, 12 juli 2016

  Super tof! Ik woon ook in Londen!!! LOVE IT!

 6. laura
  12 juli 2016 / dinsdag, 12 juli 2016

  waarom heb je het stuk over die Marcel aangepast???????

 7. Loes
  12 juli 2016 / dinsdag, 12 juli 2016

  Wat een onwijs leuke week heb je achter de rug zeg! Ik vind dat je zo oprecht overkomt, ook naar je volgers toe. Echt heel erg leuk om te zien!

  En een vraagje, waar zijn je fantastische nude pumps aan die je op de foto aan hebt? Louboutin toevallig? Ik zoek nog zoiets, maar ik heb schoenmaat 42 en het is erg lastig om mooie nude pumps te vinden in mijn maat! Als je een ander mooi (iets goedkoper) merk weet, hoor ik dat graag! :)

 8. Sam
  12 juli 2016 / dinsdag, 12 juli 2016

  Super leuke blog!

 9. 12 juli 2016 / dinsdag, 12 juli 2016

  Wat leuk om te zien! Mijn collega was mee naar het event in Keulen en nu staat ze hier op de foto :) Ik moet haar nog uithoren hoe het was, maar het klinkt echt superleuk :)

 10. Marleen
  11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Super leuk Serena!!! En misschien spot ik je wel in Berlijn want daar ga ik ook heen,haha

  XXX Marleen

 11. LisaH
  11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Wat leuk en ook een beetje gek om mezelf in je Instalab te zien! Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin gehad in Keulen met jou en de andere meiden! Nogmaals super bedankt voor alles. Je bent echt een superleuke en lieve meid! Ik zal nog vaak aan onze gesprekjes terugdenken, en nog een keer meeten lijkt me te gek!! Xx Lisa

  • Beau
   12 juli 2016 / dinsdag, 12 juli 2016

   Wat leuk om jou en Cathy tussen de foto’s te zien zeg!!

 12. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Ik krijg spontaan zin in eten haha. ziet er altijd goed uit 😂 Ben wel eeen beetje jaloers op je trips/vakanties. Erg leukkk!!

 13. Roos Buijs
  11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Wouw je hebt echt een vette week gehad! nice!
  ga je nog veel met tim om? lukt dat al als vrienden?

  • Serena
   Auteur
   12 juli 2016 / dinsdag, 12 juli 2016

   Niet heel veel, gewoon normaal, eerder als kennissen. Gaat goed!

   • Stephanie
    13 juli 2016 / woensdag, 13 juli 2016

    Ik vind dit echt knap van je! Super dat je dat kan.

 14. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Wat een heerlijke en drukke week weer meis!

 15. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  wat een leuke maar o zo drukke week zeg! en hoe gaaf is dat wel niet dat je inderdaad met zoveel leuke meiden op pad mocht zeg! de foto’s van CT zien er ook erg mooi uit ik kan niet wachten totdat je jou blijheid veder met ons kan delen. liefs soraya

 16. Rachel
  11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Neee joh, was jij ook bij By the Creek? Zo jammer dat ik je niet gezien heb! Vind zelf Smeerboel altijd erg gezellig, verschillende soorten muziek en een leuke sfeer, dus misschien is dat een aanrader voor jullie?

 17. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Wow gewoon jaloers op jullie Keulen reis hahaha. En ik ben heel benieuwd welke make-up allemaal uitkomt van CT. Komt dit ook in Nederland voor de verkoop?

 18. Kimberley
  11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Aah! Ik ga woensdag naar Harry Potter and the Cursed Child met mijn vriend! Heb er zo een zin in en voel me echt een geluksvogel dat het me is gelukt om kaartjes te bemachtigen. De voorstellingen waren echt binnen no time uitverkocht. Ik zag op de Facebook pagina dat ze nu een vrijdag loterij hebben waar men zich voor kan opgeven om kaartjes te winnen.

 19. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Wat een heerlijk week! Wat gaaf dat Charlotte Tilbury event in Londen, super super leuk! Ik ben nu ook benieuwd wat er in september komt hihi. Leuk ook dat weekend en die full moon party, heel leuk! Jammer dat ik al wat had anders had ik me zeker aangemeld. Wie weet in de toekomst!

 20. Linda
  11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  De leuke festival is 23 juli in Utrecht, bij soia. Was vorig jaar echt top!

 21. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Wauw wat een superleuke foto’s! die fotoshoot met je zussen is echt zo leuk, en Keulen zag er ook een toptijd uit!

 22. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Tuurlijk lezen we dit :-)

  Leuk dat je de foto’s hebt geplaatst (al heb ik wel eens charmanter op de foto gestaan haha). We zijn heel erg verwend en hebben een super gezellig weekend gehad en het lijkt mij leuk om weer eens te meeten. Bedankt voor alles lieve Sereen!

  x Monica

  P.S ik hoop zo dat Marcel dit leest… :-)

 23. Nadine Park
  11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  sorry ik dacht dat je allecomments eerst checkte voordat je plaatst. Oeps!

 24. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Wow wat een gave week heb jij achter de rug. Serieus, die Marcel moet toch te vinden zijn? Facebook… Shell.. deelacties. Ik zie het wel voor me ;) Die foto met je zusjes is echt prachtig geworden, al die blauwe tintjes!

 25. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Awwwh wat ziet dat er allemaal leuk uit bij de CT event! Ik ben echt verliefd geworden op al haar makeup items, niet alleen omdat ze super goed zijn maar die rosegold verpakking maakt het allemaal extra mooi! Stiekem wel jaloers dat je haar in real life kon ontmoeten en al een sneap peek kreeg voor het komende seizoen (ik wil weten whaaaat het is!!). De Essence event ziet er heel erg gezellig uit, super leuk voor deze dames die mee zijn geweest! Kortom, wat een geweldige week heb je achter de rug (;

 26. Daphne
  11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Marcel klinkt nu al een stuk beter dan dat stuk verdriet Veertje haha! Die vent spoor je wel weer op.

 27. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Wat een leuke week! Haha ik zou zelf zenuwachtig worden als ik naast een knappe man zou zitten. Jammer dat je zijn nummer niet hebt!

 28. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Wat een drukke en gave week! Leuk om te zien!

 29. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Ik heb je nog zien lopen bij By the creek! Ik durfde weer niet na je toe te lopen. En toen ik moed har verzameld zag ik je niet meer! Wel Tara nog geappt over mijn chicken avontuur!
  Maar into the woods is echt een aanrader!!

 30. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Oh nee wat erg dat jullie geen nummers hebben uitgewisseld! Hopelijk kom je hem ooit nog eens tegen of leest hij dit, ik ben benieuwd. Super toffe week weer!

 31. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Banana Tree =D Fijn dat je mijn tip kon waarderen =)
  Soho Balans Club is inderdaad ook echt superlekker!

 32. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  zo gaaf dat je met lezers naar duitsland ging :D

 33. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Wat een leuke week, ik hoop dat Marcel dit leest en contact met je opneemt! Wat zou dat gaaf zijn en een romantisch verhaal kunnen worden. Hou je ons op de hoogte, ben benieuwd hihi!
  Verder zijn de foto’s van de fotoshoot zo mooi geworden en ben benieuwd naar de nieuwe producten van CB. Leuk ook dar je haar hebt ontmoet!

 34. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Dat hoedje staat je goed! Chique en toch ook stoer, I like a lot. Wat trots moet je zijn dat je met een groepje lezeressen op stap mag die zo gezellig en leuk is, dat zijn gewoon jouw bezoeksters. Lijkt me een heel dankbare taak om hen mee op stap te mogen nemen.

 35. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Marilyne en jij allebei in leren jasjes, loooooove ’em. Je bent ook echt zo fotogeniek eh, mooie beelden van de shoot.

 36. brenda
  11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Wat een leuke week! Enne hoe leuk is het dat Colourpop vanaf morgen naar Europa verzend?? Zag het op Trendmood Instagram!!

 37. Leonie
  11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Festival tip: Millshake in westerpark in Amsterdam. Gericht op LGBT en super gezellig. Lopen de gekste mensen rond, ik vind het geniaal!

 38. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Super leuke week heb je gehad Sereen!

 39. Syl
  11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Ik hoor het je gewoon in een adem vertellen haha! Zo’n gave week. Ik ben benieuwd of droomman Marcel je nog zal vinden.

 40. daphne
  11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Leuke week! Kan je niet de hashtag findmarcel viral laten gaan? :)

  • Michelle
   11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

   Jaaa!

 41. Laura
  11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Leuke instalab! Je ziet er erg mooi uit op de fotoshoot foto’s! (Verder ook hoor maar die helemaal ;) Ben erg benieuwd nu naar die Charlotte Tilbury producten!

 42. Mandy
  11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Wat een superleuke Instalab weer deze week! Zo leuk ook dat je naar by the crew bent geweest… ik heb denk ik de laatste weken onder een rots geleefd want ik wist helemaal niet dat deze festival er was… tot we keiharde leuke muziek hoorden.. (ik woon aan de overkant) dus we hebben wel een bietje mee kunnen genieten van de muziek..maar ik lees graag mee wanneer er nog zo’n festival in de buurt is… De muziek klonk erg goed!

 43. Elianne
  11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  13 augustus is stekker in het park bij de Voorveldse polder (in Utrecht). Ook altijd een heel tof festival met een leuke sfeer en aankleding :D

 44. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Wat een heerlijke week heb je achter de rug. Toffe dingen heb je gedaan, lieve mensen ontmoet (zo te lezen) en dan sluit je de week lekker af met een feestje!

 45. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Wat een gezellige week! Ik ben helemaal weg van die eerste foto met je zusjes. Ook die blauwe schoenen zijn echt wauw! Ik hoop voor je dat Marcel contact met je opneemt: zou toch echt een superromantisch verhaal kunnen worden! :D

 46. 11 juli 2016 / maandag, 11 juli 2016

  Wat een ontzettende drukke maar leuke week heb je gehad!! De foto’s van de fotoshoot zijn echt heel mooi, die blauwe schoenen zijn supergaaf.
  Ik hoop dat Marcel dit leest en alsnog om je nummer vraagt ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *