Instalab week 26 | alleen maar leuke dingen

Goedemorgen iedereen! Ik hoop dat jullie een lekker weekend achter de rug hebben. Gisteren zelfs een beetje zon, ik heb er in elk geval van genoten (en welgeteld 30 minuten op het terras gezeten, haha!). Hoe was mijn week? Best druk, maar vooral gevuld met leuke afspraken met familie, vrienden en vriendinnen. Benieuwd naar mijn belevenissen? Bekijk het hieronder:

instalab week 26_ - 1 Hmmm, op maandag ontbeet ik met broodjes met zelfgemaakte tonijnsalade! Hoe maak je dat? Tonijn uit blik + mayonaise (of yoghurt als je gezonder wilt doen, maar mayo is lekkerder vind ik persoonlijk en HEE het hoeft toch niet altijd super healthy?!) + kappertjes + gesnipperde ui + klein gesneden augurk + beetje mosterd + peper en zout. Eventueel klein beetje citroensap en piepklein beetje ketchup.

instalab week 26_ - 2 Even langs mijn ouders op de auto op te halen en om een klein beetje te knuffelen met fluffy Rama! <3

instalab week 26_ - 3 Ik had namelijk een afspraak bij het hoofdkantoor van Disney in Hoofddorp, waar ik een presentatie heb gehouden over mezelf en Beautylab.nl. Dit onwijs grote Hulk standbeeld stond in de wachtruimte en moest er even een foto van maken, haha!

instalab week 26_ - 4 Op dinsdagavond sprak ik eindelijk weer eens af met Angel! We gingen een hapje eten bij Moto in de Drieharingenstraat in Utrecht. Dit is echt het leukste straatje van Utrecht wat betreft restaurantjes dus mocht je een keer willen eten in Utrecht ga dan naar deze straat. Je vind er ook Vis & Meer, een leuke burgertent, tapas zaakje, Indo food en de Markt, die hebben voornamelijk pasta. Lekker buiten terrassen en mensen kijken. Het is een smal straatje hoor. Echt gezellig! En hier probeerden Angel en ik trouwens heel zwoel te kijken.

instalab week 26_ - 7 Maar zo kan het ook.

instalab week 26_ - 5 Een polaroidje gemaakt! Blijft leuk om een tastbare foto en herinnering te hebben van zo’n gezellige avond :)

instalab week 26_ - 6 Bij Moto hadden ze alleen ijs als toetje. En ik moet zeggen, ben toch niet zo’n hele grote ijs-fan. Gewoon af en toe zeker wel zin in, maar als ik kan kiezen ga ik liever voor iets warms. Serieus, ik ben dol op warm eten. Voor ontbijt, lunch, avondeten én dessert. Het liefst eet ik altijd warm. Angel en ik zijn daarom naar het Vietnamese restaurant Saigon gegaan ALLEEN voor het toetje, hahaha. Dit is bananenpudding met een kwakje kokossaus eroverheen, en pinda’s. Zo lekker! En een kopje thee. Als afsluiter van een leuke avond vol zieke Snaps en IG foto’s.

instalab week 26_ - 8 Op donderdag had ik een ‘date’ met YouTuber Veras Fawaz voor de opnames van hun serie ‘Veertje’. Nou, die video hebben de meeste van jullie inmiddels al gezien, hahaha! Ik kreeg veel complimenten over mijn jasje. Heb hem al een tijdje maar draag hem sinds kort bijna elke dag. Prachtig is hij he? Beetje Balmain vibe krijg ik er van. Het merk is Boda Skins.

instalab week 26_ - 10 Op vrijdag maakten mijn zusjes, mama en ik er een familiedagje van! Wij moesten namelijk presenteren op het Share a Perfect Day event en we dachten, we blijven er gewoon de hele dag gezellig rondhangen. Het event werd gehouden op het terrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek en wow, ik was onder de indruk. Alles was supermooi aangekleed en ik kreeg er een beetje een festivalvibe van, maar dan gemixt met allerlei leuke foodstands. Denk aan de Huishoudbeurs, maar dan levendiger en in de buitenlucht, en ook gewoon iets hipper en jonger. Nadeel was wel het weer: het regende zo nu en dan en hier en daar was de grond erg blubberig. Maar regen doet een gemiddelde Nederlander natuurlijk helemaal niets. Die trekken een poncho aan en gaan gewoon door. Was leuk om te zien!

instalab week 26_ - 12 Hier werd mama toegezongen door een live bandje die een ‘ode aan de vrouw’ kwamen brengen. HAHAHA! Heb zo gelachen! Mama houdt hier TOTAAL niet van, ze voelde zich ZO ongemakkelijk. Ze heeft verder de hele tijd superleuk gekletst met de Indische mevrouw naast haar, volgens mij hadden ze een leuke klik. Ze hadden het over hun ooglidcorrecties en volgens mij heeft mama haar een ketting cadeau gedaan. Superlief!

instalab week 26_ - 11 THE BEST EVER! Poffertjes en dan klein beetje zacht binnenin, en dan met een klont roomboter en een kilo poedersuiker. Ik ben dol op poffertjes!

instalab week 26_ - 20 Mijn zusjes en ik presenteerden op het podium bij ‘The Country’ en na afloop hadden we tijd om met onze bezoekers op de foto te gaan. Deze mooie meid is misschien wel één van onze grootste fans! Ze was zo lief en spontaan! En ze heeft gewoon superleuke cadeautjes voor ons meegenomen, echt wow. Ik moet zeggen dat ik niet zo vaak cadeautjes krijg van lezeressen, en als het dan gebeurt ben ik altijd helemaal van: wowwwwww, voor mij??? Ik vind dat gewoon onvoorstelbaar! Dat iemand die moeite neemt voor mij! Maar zij had dus kussens voor ons gemaakt en bestreken met superleuke cactusprints! En ook nog een wit hemdje met een leuk printje erop. ZO ONTZETTEND LIEF! Niesie als je dit leest: ben er superblij mee en het kussen komt zeker weten op mijn nieuwe bank in mijn nieuwe huis te liggen. En als ik er op zit dan denk ik aan jou :) YOU ARE AWESOME!

instalab week 26_ - 16 Beste foto van die dag.

instalab week 26_ - 13 Larissa en Tara hebben voor het eerst gepresenteerd (op school natuurlijk ook, maar als KittehsCupcakes zijnde) en ze vonden het daarom best spannend, maar wow ik was echt onder de indruk, ze deden het zo goed! En OK ik ben natuurlijk bevooroordeeld, maar dan nog, los gezien van het feit dat ik hun zus ben was ik echt apetrots. Ze vertelden de leukste travelhacks en -tips en deden het allemaal heel professioneel, maar niet stijfjes. Ik vind echt dat ze vaker moeten presenteren want ze deden het top!! En achteraf gingen ook zij natuurlijk op de foto met hun lezeressen. Ja ja ja, ben echt een trotse zus, hoor.

instalab week 26_ - 15 Rond een uurtje of 18 zette mama en ik Tara af in Tilburg, waar Donald zijn 60e verjaardag vierde. Nu heeft mama hem ook eindelijk in het echt ontmoet!

instalab week 26_ - 14 Birthday cake!

instalab week 26_ - 18 Op zaterdag had ik een superleuke high tea met de prijswinnaars van de Kruidvat x Essence winactie. De high tea werd gehouden in Zussen in Utrecht. De meiden kwamen uit Rotterdam en Arnhem helemaal, wow! Ik heb mijn best gedaan om met iedereen zo veel mogelijk te kletsen en ik vond het echt heeeeel gezellig. Ook kregen zij een leuke goodiebag mee met mijn palette en nagellak op het einde. Meiden als jullie dit lezen, jullie zijn zo lief en leuk! Blijf zoals je bent! <3

instalab week 26_ - 17Oh en de high tea was écht megalekker, echt een aanrader!

instalab week 26_ - 19 Op zaterdagavond ging ik naar Maren en Martijn om voetbal te kijken (OMG die penalties van Duitsland tegen Italië, hoe insane was dat?!). Er waren nog wat meer mensen en we besloten om een raadspelletje te spelen, superleuk was dat! Het duurde even voordat ik door had hoe het spel in elkaar zat (en op het einde wist ik hem nog steeds niet helemaal) maar nu heb ik hem door! Yeah! Het werd veel te laat dus ben ik lekker op de bank blijven slapen. Kijk, dit was mijn bedje!

instalab week 26_ - 21 De volgende dag wilden we wat leuks doen en toen bedacht Martijn ineens dat we naar Kasteel de Haar konden gaan. Echt een goed plan! Het weer was ook ineens opgeklaard, dus het was een mooie dag om een ritje te maken en lekker buiten te lopen.

instalab week 26_ - 23 Mijn ouders hebben hier hun trouwfoto’s laten maken, maar ik had het kasteel zelf nog nooit in het echt gezien. Wat een pracht en praal he? Niet normaal dat dit gewoon in Utrecht staat. Een freaking kasteel! Dit kasteel is vermoedelijk in de 13e eeuw gebouwd, dus het is echt superoud, en kasteel de Haar is het grootste kasteel van Nederland.

instalab week 26_ - 22 Mocht je op een random zondag denken, wat zal ik nu eens doen? Ga dan hier heen. Geen Netflix of bankhangen, lekker even de deur uit en het kasteel bezichtigen en wandelen in de tuinen eromheen. Toerist in eigen land! Het is een indrukwekkend kasteel om te zien, en je kunt er achteraf ook nog even lunchen. Supergezellig!

instalab week 26_ - 25instalab week 26_ - 24 En ze hebben er ook een hertentuin. Wat zijn dit toch prachtige dieren. Al met al een superleuke zondag gehad samen met Martijn en Maren! <3

Nou, dat was mijn week! De komende week is ietsje drukker want ik ga naar Londen voor Charlotte Tilbury en eind van de week naar Keulen met essence. Lekker veel aan het reizen dus! Maar superleuke vooruitzichten en kijk er erg naar uit.

Als laatste wil ik jullie ons allerlaatste Wander avontuur delen, waarin mijn zusjes en ik naar het eiland Nusa Penida varen om te overnachten op het strand. We maken ons eigen kampvuurtje en grillen onze eigen vis. Back to basics! Benieuwd hoe wij luxepaardjes dit overleven? Bekijk het hieronder;

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

24 Reacties

 1. loes
  6 juli 2016 / woensdag, 6 juli 2016

  Ziet er leuk uit allemaal!
  Ik ben benieuwd wat je met dinsey gaat doen ;)
  Beetje random, maar hoe lang ben je eigenlijk? Je zusjes en jij lijken best lang voor half indonesische vrouwen :p
  Niet onaardig bedoeld :o
  Love you xxx

 2. 6 juli 2016 / woensdag, 6 juli 2016

  ahh kasteel de haar <3 elk jaar eind april is daar elfia, een prachtig event met mensen in costumes. zo machtig mooi om ook eens mee te maken :)

 3. 5 juli 2016 / dinsdag, 5 juli 2016

  Jaaaaa, dat jasje is eeeecht geweldig, love it. En hah, die Hulk, hoe random… :-)

 4. 5 juli 2016 / dinsdag, 5 juli 2016

  ohmygosh hertjes, SO cute <3 en die poffertjes zijn ook zo yummy *_* poedersuiker houd ik niet van maar een klont boter wel!

 5. 4 juli 2016 / maandag, 4 juli 2016

  Door deze Instalab realiseer ik mij dat het al veeeel te lang geleden is dat ik poffertjes heb gegeten! Te lekker gewoon <3

 6. 4 juli 2016 / maandag, 4 juli 2016

  Leuk weekje! Jammer dat ik jullie niet gezien heb tijdens het event van share a perfect day! Maybe mij ergens in de menigte gespot met een roze my jewellery pet haha? Ik vond het ook wel een huishoudbeurs gehalte hebben, maar alles was wel leuk bedacht en opgezet, jammer van de regen though. Gaaf ook dat je bij het hoofdkantoor van Disney was, awesome!

 7. Syl
  4 juli 2016 / maandag, 4 juli 2016

  Dan doe je zo veel toffe dingen…. en het enige wat mijn hoofd heeft opgeslagen is DISNEY!!!!
  Wat voor tofs ga je met Disney doen?!

 8. 4 juli 2016 / maandag, 4 juli 2016

  wat een leuke week heb je weer gehad zeg, en wat jammer dat het zo geregend hebt op het event. maar erg mooie foto’s weer. liefs soraya

 9. 4 juli 2016 / maandag, 4 juli 2016

  ik ben nog steeds zwaar verliefd op je mooie haar <3 gorgeous volume!

 10. 4 juli 2016 / maandag, 4 juli 2016

  Wat leuk zeg. Mooie foto’s. Hulk en hertje zijn erg gaaf.

 11. 4 juli 2016 / maandag, 4 juli 2016

  Wat een leuke foto’s! Kasteel de Haar ziet er echt fantastisch uit, hier wil ik ook zeker een keer naartoe :)

 12. 4 juli 2016 / maandag, 4 juli 2016

  Wat een leuke foto’s! kasteel de haar is inderdaad een leuke plek, het kasteeltje wat je nu ziet is van later maar daarom zeker niet minder mooi. In april heb je daar altijd Elfia, een groot fantasyfestival, ook erg leuk! Dan is het wel een heel stuk drukker ;)

 13. Kiki
  4 juli 2016 / maandag, 4 juli 2016

  Ik heb zo gelachen om al je snaps van die avond. Maar ik heb er nog steeds geen vrede mee dat ik dat spelletje niet snap! Je deed het elke keer heel leuk hoor “Schnapps is de naam van het spel” *knip knip knip* “weet je het al?” “Cabaret vind ik echt heel grappig” en het antwoord was “Byonce”?? He!!?. Haha! Het klinkt zo interessant! Kun je het uitleggen of vertellen waar ik het kan vinden?

  • Inge
   4 juli 2016 / maandag, 4 juli 2016

   Ja ik wil het ook weten!!!!!

 14. Margot
  4 juli 2016 / maandag, 4 juli 2016

  Leuke foto’s! Ik moet je wel even corrigeren, het originele kasteel is uit de 13e eeuw maar in de 19e eeuw is het herbouwd in neogotische stijl. De basis is de 13e eeuwse versie maar dan wel een stuk gelikter met verwarming en typisch 19e eeuws interieur (en exterieur op bepaalde plekken), een beetje kitsch, maar hoe dan ook een mooie plek voor een dagje uit!

 15. 4 juli 2016 / maandag, 4 juli 2016

  Wat een heerlijke maar vooral gezellige week heb je achter de rug. Wat is dat kasteel tof, daar ga ik zeker een keertje rondwandelen.. leuk :-)! Jaaa die wedstrijd, niet normaal!

 16. 4 juli 2016 / maandag, 4 juli 2016

  Ik snap nog steeds niet hoe dat raadspelletje werkt. Maar volgens mij hadden jullie het erg naar je zin.

 17. 4 juli 2016 / maandag, 4 juli 2016

  Wat heb je weer een leuke week gehad! Dat kasteel in utrecht ziet er wel heel vet uit!

 18. 4 juli 2016 / maandag, 4 juli 2016

  Wat een leuke week heb je achter de rug! Dat kasteel ziet er echt prachtig uit zeg, altijd bijzonder om zulke oude gebouwen te zien. Ik heb je snaps gezien van het spel, maar ik snapte (haha) er niks van!

 19. A
  4 juli 2016 / maandag, 4 juli 2016

  Heb t opgezocht,dure jas wel joh. Maar zeker echt heel vet!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *