Instalab week 25 | Rooftop Fotoshoot & Sicilië

Goedemorgen! Hallo, waar is de zon? Dit hadden we niet afgesproken toch?! Het is potjandikkie bijna juli en het lijkt wel herfst als ik naar buiten kijk. Minus de temperatuur dan, die is op zich wel lekker! Nou, voor iedereen die nu 2 weken de zon op gaat zoeken: take me with you!

Even een huishoudelijke mededeling; de winnaressen voor de essence – Keulen winactie zijn gekozen! Mocht je hebben meegedaan en geen mailtje hebben ontvangen, dan weet je nu in elk geval hoe en wat. Het was érg moeilijk kiezen want ik heb ruim 800 superleuke en enthousiaste mails ontvangen, dus het liefst nam ik iedereen mee, maar ja dan zouden we met 3 vliegtuigen vol richting Duitsland moeten vliegen, hahaha! Anyways, ik heb er ontzettend veel zin in om straks met 10 leuke meiden naar Keulen te vliegen en daar de stad onveilig te maken :)

Gaan we nu door naar mijn wekelijkse avonturen!

Instalab week 25_ - 1 Soms ben je wel eens ergens en dan poppen er allemaal wifi-netwerken op, waarmee ik dan verbinding probeer te maken. De meeste netwerken hebben gewoon een saaie naam bestaande uit getallen en cijfers, en soms hebben mensen er een eigen naam aan gegeven, zoals Clitje. Lol, lol, lol! HAHAHA! Ik lig in een deuk.

Instalab week 25_ - 2 Zien jullie deze chick?! Ik zie haar echt overal voorbij komen, en dat is omdat zij ‘the most overused stock photo girl’ is. Haar naam is Ariane en ze heeft zelfs een eigen Facebook fan page van mensen die dit soort foto’s verzamelen van over de hele wereld. Ik weet ZEKER dat jullie haar ook wel eens ergens hebben gespot. Onthoud vanaf nu haar gezicht en dan zal je merken dat je haar nog veel meer ‘tegenkomt’!

Instalab week 25_ - 3 Ik vond het weer eens tijd voor een Bubble Clay Mask. Hihi! Ik zie er altijd zo uit als een muppet met dit masker.

Instalab week 25_ - 4 Kijk nou, dit stuurde iemand me via Snapchat, hoe leuk! En hoe old school! Met mijn stokoude hotmailadres ook nog, hihi! Voor wie het niet weet: mama en ik hadden vroeger (6-7 jaar geleden?) een eigen webshop waarin we onze eigengemaakte zeep, maskers, lippenbalsems en scrubs verkochten. Dit is uiteindelijk de start van mijn blog Beautylab geweest. Good times!! Ik mis het om weer eens wat te maken, misschien ga ik binnenkort weer eens zeep maken met mama.

Instalab week 25_ - 5 Op dinsdag ging ik naar het hoofdkantoor van Google/YouTube in Amsterdam voor een hele inspirerende en ’empowering’ workshop. De workshop was speciaal gericht op vrouwelijke creators en stimuleerde ons onze dromen te verwezenlijken. Erg gaaf! Zulke workshops geven me altijd een kleine boost om alles weer wat beter op te pakken en in een ander daglicht te bekijken.

Instalab week 25_ - 6 Tijdens de workshop ontmoette ik andere leuke en lieve creators en medewerkers uit de business, waarmee we een hapje zijn gaan eten bij Wagamamma. Ik bestelde deze fantastische noodle soup met steak, ZO LEKKER! Het was heel gezellig en we zijn megalang blijven plakken!

Instalab week 25_ - 7 Op woensdag gingen mijn zusjes en ik naar het W hotel in Amsterdam voor een rooftop fotoshoot met Sarenza! En we hadden onze koffers mee omdat we verschillende outfitjes en schoenen mee moesten nemen.

Instalab week 25_ - 8 We hebben ook gelunched en gedineerd bij de W, bovenin bij restaurant Mr. Porter. EN OMG WAT WAS DIT LEKKER! Het is een shared dining principe dus we bestelden allemaal kleine gerechtjes (en ook wat grotere) dus de hele tafel lag vol met bordjes. En serieus, we hebben ALLES opgegeten want alles was zo ontzettend goed. Mr. Porter is best prijzig, maar… dan heb je ook wat. Vriendelijke bediening ook, en een prachtig uitzicht over de stad. Zeker een aanrader, maar wel als je een avondje iets meer te besteden hebt.

Instalab week 25_ - 9 Rooftop + pool chillings! Perfecte setting voor onze Sarenza shoot. Onze fotografen waren het leuke duo Kee & Kee, twee hele creatieve meiden die echt supermooie foto’s hebben geschoten! Binnenkort zien jullie die wel voorbij komen op onze Instagram accounts!

Instalab week 25_ - 10 Na de shoot en voor het diner nog eventjes in dit mooie, ronde bad gesneakt, hehehe!

Instalab week 25_ - 11 De dag erna, donderdag, werd ik om 7u ‘s ochtends al opgepikt door een taxi om naar Sicilië te vliegen voor een Armani event. Alles ging die dag mis. Door vertraging kwamen we erg laat aan in Rome, waardoor we onze overstap zouden missen. Iris van A Dash of Fash bleek toen haar paspoort te zijn verloren (in het stoelzakje laten zitten van het vliegtuig), dus er moest politieaangifte worden gedaan, en onze vlucht moest worden omgeboekt. Uiteindelijk zaten we in de volgende vlucht, was er onwijze vertraging, en toen we zoveel uur later aankwamen op Sicilië, was onze koffer kwijtgeraakt en nog in Rome! Drama! Inmiddels was het 19u ‘s avonds en waren we al 12 uur onderweg, ongelofelijk! Uit pure frustratie hebben we toen een airport pizza besteld en we verwachtten iets vies, maar hij was ontzettend lekker, dus we hebben echt gesmuld!! Maar het speelde ook mee dat we amper nog iets hadden gegeten die dag. En de pizza zat in een Homer Simpson doos. Awesome.

Instalab week 25_ - 13 We logeerden in een prachtig hotel, in de rotsen uitgehakt, in Taormina. En dit uitzicht maakte alles meteen in één klap weer goed. Ook al was het een lange reis en was mijn koffer weg, KOM OP, ik zit gewoon in Sicilië! Niets te klagen dus. En mijn kamer lag vol met prachtige Armani goodies zoals een zonnebril, een luxe badhanddoek en beautyproducten. Ik bof maar!!

Instalab week 25_ - 14 Kijk, je kon met de lift naar de onderste verdieping en dan kwam je uit op een lange gang door een grot. Als je naar rechts ging kwam je uit bij het zwembad, en hier rechtdoor bij de zee. Een klein stukje privéstrand. Geweldig!

Instalab week 25_ - 15 Die zee, zo blauw! Die rotsen met dat vele groen en die leuke, gekleurde huisjes in de verte. Ik ben verliefd <3

Instalab week 25_ - 16Eén van de vetste activiteiten was de helicoptervlucht over de Etna vulkaan, maar ook vlogen we over de huisjes heen. Zo indrukwekkend om te zien! Ik zat voorin en had goed uitzicht over alles. Het was echt een onwijs gave experience!!

Instalab week 25_ - 19 Mocht je in Sicilië zijn, ga dan hier eten.

Instalab week 25_ - 20 Kijk zo gezellig! Ze hebben hier namelijk een binnentuin, deels overdekt met boompjes. En het personeel is hier ZO vriendelijk en gezellig. We hebben hier lekkere verse pasta gegeten, maar ze hebben ook seafood en vlees. Ah, ik moet echt terug naar Sicilië!

Instalab week 25_ - 17 Op jullie aanraden uiteraard ook een canolli genomen. Lekker, lekker! Heb gesmuld!

Instalab week 25_ - 12 En weer eventjes in bad. Ik ben echt dol op in bad gaan, hahaha! Kan niet wachten op mijn eigen bad straks in mijn nieuwe huis!

Instalab week 25_ - 18 Op vrijdagavond hadden we een borrel bij het hotel en werden we getrakteerd op deze prachtige lucht.

Instalab week 25_ - 21 Hier sta ik op de foto met lieve Iris (links, van A Dash of Fash) en Tiany (rechts, Belmodo). Ze zien er altijd zo mooi en stylish uit! Ik draag hier een jurkje van Loavies en ze dachten dat het van het merk ‘Maje’ was, hihi! En mijn leuke sandaaltjes zijn van Gioseppo via Sarenza (maar ze zijn daar al lang uitverkocht helaas). Oh, en check mijn glow! <3 Dat is uiteraard mijn eigen Honey Glow higlighter van essence :)

Instalab week 25_ - 22 Op zaterdag vloog ik terug naar Amsterdam en ontmoette ik ‘s avonds Dionne op Utrecht Centraal, want we zouden samen naar de housewarming van Jill & Milan gaan, die sinds kort in Nijmegen wonen. We besloten om deze leuke plant te kopen! We vonden hem wel gaaf! En tropisch.

Instalab week 25_ - 23 Instalab week 25_ - 24 Jill en Milan wonen erg mooi en pal aan de Waal, moet je kijken, dit is hun uitzicht! Schitterend!

Instalab week 25_ - 25 Kleine Pip! Wat is dat toch een moppie! Ze ging bij iedereen op schoot liggen en je kon lekker met haar knuffelen en spelen. Awwwww! Uiteindelijk zijn we tot een uurtje of half 12 gebleven bij Jill en Milan, en zijn we daarna thuis gebracht door Don (Youtube kanaal: GameMeneer). Echt superlief! Het was echt heel gezellig, we hebben veel gekletst en gelachen met iedereen! Vooral Don, echt een grappige jongen is dat.

Instalab week 25_ - 26Gisteren, op zondag, had ik zin in dit maaltje. Een oude €3 klassieker van me: gevulde bolcourgette. Hoe maak je dit? Snijd het kapje van de courgette en hol hem uit. Rul gehakt met 1 teentje knoflook, doe hier eventueel wat courgette bij, en ook wat tomatenblokjes uit blik. Breng op smaak met peper en zout. Schep alles in de courgette en doe er kaas overheen (liefst kaas voor oven gratin) en schuif alles 20 minuten in de voorverwarmde oven 200 graden. Superlekker en binnen een half uurtje op tafel!! En niet duur (ik kocht alles bij Lidl).

Als laatste wil ik nog even afsluiten met de nieuwste Wander video, en dit is mijn favoriete video tot nu toe. Hier beklimmen mijn zusjes en ik de 1717 meter hoge vulkaan Batur. Echt ongelofelijk mooi… ik had nooit van mezelf gedacht dat ik het zou kunnen, en zo bijzonder om dit samen met mijn zusjes te hebben gedaan. Ben best trots op mezelf!!

Oh, en als allerlaatste wil ik nog graag bekend maken wie de TomYang heeft gewonnen!

tomyang thai BBQBegin deze maand plaatste ik een TomYang winactie en ik heb eindelijk een winnares gekozen: Jolande! Inmiddels heeft Jolande een mailtje ontvangen waarin ik om haar adresgegevens vraag, dus de TomYang komt zo snel mogelijk jouw kant op, gefeliciteerd!

Niet gewonnen, maar nog steeds enthousiast over de TomYang? Klik dan hier voor mijn blog en vlog over de TomYang voor meer informatie. Ik mag de TomYang met maar liefst 10% korting aan jullie aanbieden met de promocode ‘NL10%WASE’. Je kunt hem bestellen via deze site. Hier vind je tevens nog meer informatie over de TomYang.

Hoe was jullie week? En staan er deze week nog spannende dingen op het programma? Ik ga naar Velthuis voor een tweede consult (er moet waarschijnlijk meer botox bij), ik ga filmpjes opnemen met andere YouTubers en ik heb eindelijk weer eens een keertje met Angel afgesproken!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

35 Reacties

 1. Marielle
  6 juli 2016 / woensdag, 6 juli 2016

  Tiany is echt heel bekend hier bij ons in Belgie.

 2. t
  2 juli 2016 / zaterdag, 2 juli 2016

  Oooow wat erggg. Zijn we tegelijk in taormina en dan zie ik nu ook nog dat je in nijmegen was waar ik woon :( we kwamen op dezelfde dag aan. Ik zag iemand op het vliegveld met een bordje van armani. En paar uur later jou foto!
  Hopelijk zie ik je nog ergens een x haha.
  Volgens mij is het trouwens op sicilië. En niet in…tenmiste mn broer zegt dat altijd omdat het een eiland is

 3. Melissa
  30 juni 2016 / donderdag, 30 juni 2016

  Wat een leuke week, en die foto’s van Sicilië!!
  Ik heb afgelopen zondag mijn enkel op 2 plekken gebroken op een festival. Helaas net mijn zomervakantie geannuleerd.. Zou de eerste keer zijn dat ik samen met mn vriend op vakantie zou gaan..

 4. 29 juni 2016 / woensdag, 29 juni 2016

  Ik lig hier echt dubbel om die Ariana, ik zie haar ook overal. Het voelt altijd een beetje vertrouwd als ik op stedentrip ben en ik zie ‘r weer ergens. M’n man geloofde eerst niet dat het hetzelfde meisje was, maar ondertussen zien we ‘r overal.
  Ik ben super benieuwd naar je fotoshoot. Wat een gave foto’s maken Kee & Kee zeg. Eigenlijk het werk dat ik graag zou willen doen als ik straks meer tijd krijg. Super mooi.

 5. Leonie
  28 juni 2016 / dinsdag, 28 juni 2016

  Wauw dat hotel!! Weet je toevallig de naam nog? Wij zijn nog op zoek naar een hotel in Sicilië.

 6. 28 juni 2016 / dinsdag, 28 juni 2016

  Ahh Sicilie wat ziet dat er prachtig uit zeg. Wat een gave reis! Keulen zal wel heel anders zijn maar ik heb er onwijs zin in
  :-)

 7. 28 juni 2016 / dinsdag, 28 juni 2016

  Wat een mooie week zeg, helaas dat het zo erg mis kan gaan hé met de reistijden. Maar gelukkig is alles goed gekomen en kind en jullie genieten daarzo . Liefs soraya

 8. daphne
  28 juni 2016 / dinsdag, 28 juni 2016

  jaaaa sweetie pie zeep <3

  • Serena
   Auteur
   28 juni 2016 / dinsdag, 28 juni 2016

   Hahaha #wayback

 9. Syl
  27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Wat een airport-drama.

 10. Diana
  27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Wat een geweldige week! Sicilie, zo prachtig..staat op mijn verlanglijstje!

 11. 27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Superleuk artikel geworden! Omschrijft wel goed hoe de reis was, met diepe dalen en grote hoogtepunten haha!

  xx Iris

 12. 27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Ahhh wat een leuke Instalab weer. Sicilië ziet er prachtig uit. Wel balen van je koffer etc. Maar eind goed, al goed! ;-) Die bolcourgette’s heb ik echt nog nooit in mijn leven gezien, ik wist helemaal niet dat deze bestonden. Nu ik dit gezien heb, wil ik dir recept echt enorm graag proberen! Thnx for sharing. Xx

 13. 27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Jolande! Ik hoop dat je heerlijke maaltijden in je TomYang kunt bereiden! Gefeliciteerd zeg!

 14. 27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Wat ziet Sicilië er toch mooi uit, ik krijg gelijk de neiging om een ticket te kopen en er gewoon heen te gaan, haha. Maar wel balen van wat er allemaal mis ging voor/tijdens/na de vlucht. Maar ach, je moet er maar het best van maken hè :)

 15. 27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  wauw ziet er uit als een super week! en wat is Sicilië prachtig zeg , zou er ook nog wel eens heen willen.
  liefs,
  Priscilla

 16. 27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Clitje :’) Die gevulde bolcourgette ziet er heerlijk uit! Binnenkort ook eens maken. Bedankt voor de tip!

 17. 27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Leuke fotoshoot met prachtige foto’s weer!

 18. 27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Mooie foto’s allemaal en wat ziet Sicilie er mooi uit!

 19. 27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Leuke foto’s! Dat masker ziet er inderdaad grappig uit. :)

 20. 27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Wat een drukke week heb je gehad! Die korte tripje ziet er zeker heerlijk uit. Echt een levensgenieter!

 21. 27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Waarom blijf ik overal de meest prachtige reis- en vakantiefoto’s tegenkomen! Zo mooi allemaal, ik wil ook zo graag :O Super! Die WiFi naam, wat sommige mensen wel niet bedenken, haha.

 22. 27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Clitje hahah HOU OP HOOR! en wat een uitzicht.. die zee echt prachtig!

 23. 27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  hahah XD clitje :’) hoe verzin je het

 24. 27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Met een willekeurig netwerk verbinding proberen te maken is niet zo slim, hoor. Eenderwie achter of op dat netwerk zit kan dan aan je info als ze een beetje computersavvy zijn en geen goeie intenties hebben.

  Die sandelen met pompommetjes zijn zoooo cute, love ’em, echt een leuke trend. En hmmm, gevulde courgette, lekker.

 25. Mieke | Mieksmind
  27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Leuke foto’s weer! Gaaf dat W hotel, het eten ziet er inderdaad delish uit! Lekker lekker. Hoe tof dat armani event, Super om mee te mogen maken!

 26. 27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Wat doe je toch allemaal toffe dingen! En oh man, wat moet het fijn zijn geweest om dat uitzicht te zien na zo’n horror-reis :)

 27. 27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Wat een heerlijkheid allemaal! En ik vind Larissa er heel leuk uitzien met die zwarte broek en het witte shirt.

 28. 27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Wat een leuke foto’s!! Dat Bubble Clay Mask wil ik ook heel graag een keer proberen

 29. Robin
  27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Ohwja zij de stockfoto dame. Haha!
  Ik werk als dtp-er (soort grafisch vormgever) en inderdaad. Ze is overal! Wij mochten haar ook niet gebruiken op uitingen haha. Er is nog een vrouw die heeel vaak voorkomt. Een blondine met een hollywood smile.
  Als ik deze vrouwen op reclame uitingen zie dan denk ik, zucht, weet je wel niet hoe vaak zij gebruikt wordt voor op zoiets :p

  Jou week ziet er in iedergeval leuk uit! Vooral het Sicilie gedeelte haha. Ik wil ook zo graag op vakantie.
  Nog even wachten en dan gaan wij :)

  Fijne week!

  Groetjes Robin

 30. Sandra G.
  27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Wow, wat een week weer! Jij maakt in één week meer mee dan ik in 10 jaar!

 31. A
  27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Haha die stock photo heb ik nog niet eerder gezien. Maar ik heb dat wel met een ander gezicht. Ik zie haar serieus echt overal, op websites, folders, en laatst nog aan de muur bij de tandarts! She’s everywhere. Ik kan de foto hier niet uploaden, maar k weet zeker dat jullie haar ook vaker hebben gezien. (Blank meisje met vaak het haar strak in een knot en een scheiding).

  • Serena
   Auteur
   27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

   Die komt mij dan niet bekend voor! Heb je een link naar een foto ergens op internet? Ben nu wel benieuwd!

   • Nicole
    27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

    Ik heb dat met een ander meisje, lang zwart haar en amandelvormige ogen, een hele mooie vrouw, beetje Chinees mss? Ik zag haar, vooral een paar jaar geleden echt overal, ook op foto’s van uitzendbureaus.

 32. Raf
  27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

  Wow is dat alweer zo lang geleden joh! Ik weet nog wel dat ik altijd in jouw shop zo’n luchtige body butter bestelde. Dat smolt dan op je huid en het rook heerlijk zoet, naar suiker. Good times!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *