Instalab week 24 | work, work, work, work, work

He see me do me dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt! Hello, goedemorgen! Wat een mooie week! Afgelopen week wat vol met afspraken (maar echt, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat) maar desondanks heb ik ook veel gechilld en leuke dingen gedaan, want alleen maar werken, dat is voor niemand leuk. Ik denk dat dat mijn geheim is, om JUIST in de drukke periodes ook gewoon voldoende te chillen. Ook al ben je ‘s avonds op 22u kapot, toch nog even een wijntje pakken met vrienden, of toch nog even Game of Thrones kijken. Lekker ontspannen en gewoon even die knop omzetten. Werkt in elk geval goed voor mij. Uhm, ik wijk af. Goed. We gaan eens kijken wat Sereentje allemaal voor avonturen heeft beleefd de afgelopen week!

instalab week 24_ - 1Op maandag had ik eindelijk weer eens, na lange tijd, afgesproken met Maikel! Ik ken Maikel uit Houten en omdat hij vroeger bij de Douglas in Utrecht werkte, en op een gegeven moment kregen we gewoon contact. Ik nam een roerei met zalm (ja, hij is roze, vond ik ook vreemd, maar dat kwam door de bietjes) en we hebben suuuuuper veel bijgekletst. Met Maikel gaat alles goed, zijn relatie gaat goed, inmiddels werkt hij bij MAC Cosmetics in Amsterdam waar hij als een speer gaat. Ben happy voor hem!

Na onze lunch liepen we even langs mijn toekomstige huis omdat ik mijn huisje wilde bewonderen en aan Maikel wilde laten zien, maar toen bleek de bewoner thuis te zijn. Eerst dacht ik, oh awkward, maar hij was echt supervriendelijk en nodigde ons zelfs uit binnen, zodat ik het Maikel ook van de binnenkant kon laten zien! Echt zo toevallig dat hij er net bezig was! En toch ook wel fijn om hem te ontmoeten. Ik weet niet waarom, gewoon een prettig idee om te weten dat er vriendelijke mensen in het huis voor jou hebben gewoond.

instalab week 24_ - 2 My new favorite shoes! Dit zijn een soort sneakers van jute en een espadrille plateauzooltje met een luipaardprint, ik vind ze gewoon zo leuk staan! Ze zijn van het merk Gioseppo via Sarenza. Oh en Steven kwam even langs om wat op te halen.

instalab week 24_ - 7 Op dinsdag ging ik naar Real Hair Online in de Kinkerstraat in Amsterdam, waar Laura (Ponticorvo dus, niet Laura van What About Her) voor mij een afspraak had geregeld met de eigenaresse Funda. Funda is allereerst echt een meeeeegaknappe vrouw, maar ook goed om te zien dat zo’n jonge vrouw als zij (ze is 30) zo’n succesvolle business runt. Na wat gepas kwam ik uit bij het Festival Hair clip-ins (die hebben een mooie kleurverloop), precies dezelfde als die Laura vaak in heeft, haha! Over anderhalve week kan ik ze komen ophalen, spannend! Omdat ik al wat voller haar heb zijn twee baantjes genoeg, en dat vind ik ook wel prettig want ik ben er helemaal niet zo bedreven in natuurlijk. Voor mij worden dit mijn allereerste clip-ins!

instalab week 24_ - 8 Deze clip-ins maken mijn haren ietsje langer, maar vooral het kleurverloop vind ik erg mooi! En echt relaxt, zo hoef ik mijn eigen haren niet meer te ontkleuren, want daar kunnen ze echt niet tegen.. helaas. Te zijner tijd zal ik een uitgebreid artikel schrijven over clip-ins, bijvoorbeeld: waar moet je op letten, hoe clip je ze in en hoe verzorg ik ze? Als er meer vragen over clip-ins zijn stel ze even bij de comments, dan houd ik daar rekening mee tijdens mijn artikel!

KAN NIET WACHTEN TOT ZE KLAAR ZIJN! Ze worden nu op bestelling custom voor me gemaakt, spannend! Dankjewel Laura, Funda en Real Hair Online <3

instalab week 24_ - 4 Op dinsdagavond besloten we heel spontaan naar Amersfoort te gaan, want onze Amerikaanse vriend Donald is weer back in town!! Hij logeerde bij vrienden die zo’n 20 minuten vanaf Amersfoort woonden, dus leek het ons handig om hier een hapje te eten. Wie van mijn lezers woont er in Amersfoort?

instalab week 24_ - 5 Hahaha, Donald! Altijd zo vrolijk en opgewekt en hij reist de hele wereld over. Wat een leven toch ook! Hij heeft keihard gewerkt en kon op zijn 55e met pensioen en nu maakt hij echt de beste reizen. Denk aan Antartica, en straks gaat hij samen met zijn vrouw gorilla’s spotten in Afrika. Living the dream! En hij draagt ook wat hij leuk vindt, hij heeft echt schijt aan de wereld, ik vind Donald echt een inspiratie.

instalab week 24_ - 6 We belandden bij de Drie Broers en hebben er superlekker gegeten! De bediening was ook echt super vriendelijk. Wat is Amersfoort toch ook een mooie stad he! Mocht je nu denken, WIE IS DONALD? Jaren geleden toen mijn zusjes en ik in Las Vegas waren hebben we hem ontmoet. Hij stond op de Hoover Dam, wij maakten foto’s van elkaar, en hij vroeg of hij kon helpen door een foto van ons drieën te maken. We raakten aan de praat, gingen die avond uit, daar was hij ook met zijn reisgenoten (3 boys uit Zuid-Afrika) en we hadden echt de avond van ons leven! Sindsdien zijn we in contact gebleven omdat hij elk jaar naar Nederland komt voor Festivals. Inmiddels heeft hij een hele Nederlandse vriendengroep opgebouwd. Echt mooi!

instalab week 24_ - 3 Deze foto stuurde Tara om mij te laten walgen. En ik kon deze foto jullie dus ook niet onthouden! ALSJEBLIEFT!

Leuk detail: deze foto stuurde ik ook naar Hester en Angel, gewoon om ze te fucken, kreeg ik terug: wat een lief slakje! Kijk dan die oogjes, ping ping, awwww wat lief!

Mission mislukt.

instalab week 24_ - 9 Yaaayyyy! Op donderdagochtend mochten de hechtingen eruit!! Wat was ze blij, want het begon al te jeuken. Over een weekje mag ze al make-up op. Maar het ziet er nu al erg mooi uit! Over 1-2 weken komt het verslag online!

instalab week 24_ - 10 Kijk zo’n mooie omgeving rondom de Velthuis Kliniek in Hilversum. Echt super rustgevend.

instalab week 24_ - 11 Daarna reed ik snel door naar landgoed De Roode Koper in Ermelo, voor het Philosophy event. Hier werd de nieuwe lijn ‘Take a Deep Breath’ gelanceerd. Echt wat een prachtig huis he! Echt zo’n huis waar kostuumdrama’s worden opgenomen. Of horror movies. En dan een heel landgoed en bossen eromheen. Het is nu een hotel, maar vroeger moet dit gewoon iemands huis zijn geweest. Wow!

instalab week 24_ - 14 Faceswap met…… RAAD RAAD RAAD!

3

2

1

Cynthia. Maar ik vind hem best duidelijk!

instalab week 24_ - 13 instalab week 24_ - 12 NIET NORMAAL LEKKER GEGETEN! Als de borden groot zijn en het eten klein, dat weet je dat het dubbel zo lekker smaakt, hahaha! Ik ben echt wel van de grote porties comfort food hoor, maar dit kan ik ook waarderen, kan er dan ontzettend van genieten. Van hoe het wordt opgediend, hoeveel werk en detail er in zo’n gerechtje zit. Wow! Smaakexplosies!

Het gezellig met Cynthia gepraat, en ook met Bo (dochter van Debbie van Beautyscene) en we hebben gefietst door het bos, lekker gegeten en gedronken, echt even een dagje chill. En ben erg blij met de nieuwe lijn van Philosophy, de oogcrème is alvast fantastico!

instalab week 24_ - 15 Op vrijdag stond Lize Korpershoek + een hele film crew voor de deur (in totaal 7 man in mijn huiskamer) om een video/commercial op te nemen voor Gliss Kur. We waren in totaal zo’n 6 uur bezig, bijna de hele dag eigenlijk. Hij wordt super funny!! Over ongeveer 2-3 weken komt hij online, ben alvast heel benieuwd! Lize is echt te gek en heel grappig en ze heeft een kat die heet Dirk. Ze was ook zo verliefd op mijn katjes! I love it wanneer ik iemand ontmoet die net zo crazy is van katten als ik! <3

instalab week 24_ - 16 instalab week 24_ - 17Vrijdagavond kwam Maren even langs om mijn koffer te lenen (ze gaat lekker een weekje naar Ibiza met Diep) en daarna besloten we Thais te bestellen. We lieten het bezorgen bij mijn ouders, dus het was een gezellige family dinner. Er zit dus een nieuwe Thai (en enige Thai) in Houten en ik moet zeggen: heerlijk gegeten! Ze zijn alleen zo nieuw dat het logistiek een beetje lastig was geloof ik, we hebben er ruim een uur op moeten wachten. OK, anderhalf uur. Hopelijk gaan de zaken goed en kunnen ze snel een extra bezorger inhuren zodat het sneller kan worden geleverd, want ik vond het zeer goede kwaliteit en zal zeker nog eens bestellen! Ze heten trouwens Thai Suwoi, mocht je ook in Houten wonen.

instalab week 24_ - 19 Daarna met Maren meegereden naar het huis van haar en Martijn, Diep was daar ook al, lekker wijntjes gedronken en ‘s avonds laat met de taxi terug naar huis. Het was supergezellig!! En ik zat in de taxi met een hele lieve man uit Iran, die ook in beide oorlogen gevochten heeft. Wat een verhalen had hij… ik kan het me niet voorstellen hoe het moet zijn om in een oorlogsland te leven. We hebben leuk gepraat en na afloop kreeg ik korting op mijn ritje (ik wilde hem fooi geven, wilde hij niet) en kreeg ik deze koekjes cadeau! Smelt!

instalab week 24_ - 18 Begin steeds meer op Larissa te lijken: liefde voor streepjes! Enne die glow >>> Honey Glow highlighter uit the glow must go on, of course!

instalab week 24_ - 20 Zaterdag ging ik even naar Steven toe, hij woont nu al een tijdje in zijn nieuwe huis in Zuilen. Hij had via Marktplaats IKEA kastjes gekocht dus ik ging mee om ze op te halen, en onderweg aten we burgertjes bij een Burger Café in Hilversum. Waren echt lekker! Dit zijn 3 kleine burgertjes, dan hoef je niet te kiezen, ideaal! En voor hem was er ook een vegan optie.

instalab week 24_ - 21 Daarna hebben we nog gechillt bij hem thuis en Zoolander 2 gekeken, die echt funny was en OH MY GOD ik kon niet eens bijhouden hoeveel mensen er een cameootje in hadden! Ik zag zelfs The Fat Jewish voorbij komen! Zoolander 2 is niet zo funny als deel 1, maar niet veel slechter. Gewoon lachen!

En nee, we zijn niet back together hoor, gaat ook niet gebeuren, just friends!! #truth

instalab week 24_ - 24 Ik vond dit leuke topje ineens weer in mijn kast! Jaren geleden in Stockholm gekocht bij BikBok. Echt mooi he die peplum, lijkt je middel zo smal.

instalab week 24_ - 22 Shoes, shoes en nog eens shoes! Hebben jullie mijn shoe stash video al gezien?? Ik zet hem hieronder even neer, voor de liefhebbers:

instalab week 24_ - 25 Mijn babies allebei op bed! <3

instalab week 24_ - 23 Clairtje!!

instalab week 24_ - 26Op zondag even langs zhe parents, want Vaderdag, was ik helemaal vergeten om F1 te kijken bij Caroline! Suf! Gelukkig nog laatste deel kunnen kijken bij mijn ouders thuis. GO MAX! Vind F1 zo leuk nu hij meedoet! Ja, ik weet het, ik ben een nep F1 fan, maar I don’t care :)

Nou, dat was me het weekje wel! Dingetjes betreft het huis (taxatie) worden nu geregeld en vandaag ga ik de knoop doorhakken wat betreft de hypotheek, kan Ruben er ook mee verder. Ondertussen ben ik druk aan het rondkijken voor de keuken en badkamer, dus ik wil deze week eigenlijk wel even wat showrooms bezoeken voor nog wat meer inspiratie. Mochten jullie nog aanraders hebben voor keukenspecialisten, please holler! Ik heb zo’n beetje in mijn hoofd wat ik wil, maar dan nog is er ZO VEEL KEUZE! Wow.

Oh ja, eind deze week ga ik een paar dagen naar Sicilië, nooit eerder geweest, ben benieuwd! Alvast heel veel zin in!!

PS. guilty pleasure song of the week: Do or Die. En ik ben begonnen met de Netflix serie Bloodline. Nou, doeg!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

72 Reacties

  1. Danique
    24 juni 2016 / vrijdag, 24 juni 2016

    Jaa leuk dat je met Lize samenwerkt. Vind kattenmensen bij voorbaat altijd al leuk haha. Ik volg haar serie op pad met Petra samen met mijn moeder. echt leuke mensen! ben benieuwd naar de campagne!

  2. Sim
    22 juni 2016 / woensdag, 22 juni 2016

    Heb niet alle comments gelezen hieronder dus misschien staat t er al maar zou super zijn als je weer eens met Maikel een make up video opneemt! Vind ik altijd zo leuk en hilarisch!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *