Instalab week 24 | Ballonvaart in Cappadocië

Goedemorgen iedereen en welkom op een vernieuwd Beautylab.nl! Ik had al een hele tijd zin in iets nieuws, het thema had ik een half jaar geleden al aangeschaft (misschien zelfs nóg langer geleden), maar ik kwam er steeds niet aan toe om hem te installeren en implementeren. Maar, omdat mijn blog de laatste dagen zo uit verband gerukt was (geen idee hoe dat kwam), kon ik het niet meer langer aanzien en ben ik dit hele weekend bezig geweest met mijn nieuwe lay-out.

Goed nieuws, Instalab en Mr. Wrong hebben nu hun eigen categorie gekregen (onder ‘persoonlijk’) zodat je deze artikelen allemaal op één plek hebt en ze gemakkelijk kunt terugvinden en nalezen. Ook mijn recepten heb ik wat meer ingedeeld, zodat je makkelijker kunt browsen (er komen nog wat categorieën bij, ik zat te denken aan ‘indo food’ en ‘€3 maaltijd’). Mochten er nog meer suggesties zijn voor categorieën, zodat jij bepaalde artikelen makkelijker kunt terugvinden, let me know!

Verder speel ik nog een beetje met het logo. Ik weet niet of ik afscheid kan nemen van de oude, en of dit hem dus gaat worden. En mijn vriendin Caroline, die eigenlijk altijd het brein is achter de codering van mijn blog, werkt op de achtergrond aan kleine dingetjes, zoals vertalingen en spacing.

Anyways, ik ben niet zo iemand die maanden van te voren gaat aankondigen dat er iets spannends staat te gebeuren met haar blog, en die heel mysterieus gaat doen over een onthulling. Ik ben meer het type vrouw die het gewoon allemaal zelf doet in een weekendje en ik zie wel waar het schip strand. Dus SURPRISE! En zoals altijd, alle feedback is welkom.

Laat ik jullie allereerst vertellen over onze persreis naar Cappadocië. George en ik waren uitgenodigd door Corendon. Echt leuk, onze eerste perstrip samen! We sprongen zondagavond in het vliegtuig, zodat we van zondagnacht op maandagochtend landen en meteen een luchtballon in werden gegooid. Wow! Om 5u in de ochtend hingen we in de lucht en konden we samen de zonsopgang bewonderen.

Wat een prachtig uitzicht! Zo hoog! Maar het was zo’n relaxte vlucht. De ballon is heel erg in balans en je wiebelt dus niet, het kraakt niet, het is gewoon net alsof je zelf aan het zweven bent. Heerlijk gevoel! En het was ook nog eens lekker warm, door de gasvlam.

Bijna sprookjesachtig, vinden jullie niet?

Nou, ik kan weer iets van mijn bucket list afschrapen, echt genieten dit!

Als jullie ooit een luchtballonvaart willen doen, doe het dan hier. Prachtige landschappen die reiken zo ver het oog kan zien. En dan met de zonsopgang erbij. Heel dromerig en mooi en ZO romantisch! Er komt nog een uitgebreid artikel op Travellab.nl te staan hieronder, waarin ik meer reisdetails met jullie zal delen.

Mijn liefde! <3

Na de ballonvaart vlogen we met een paar uurtjes naar Antalya. Wat is het hier MOOI! En hoe gek, gisteren waren we nog in Nederland, en ineens heb je 2 vluchten achter de rug en zit je weer op een andere plek in Turkije. Ik wist niet dat het water hier zo mooi blauw was, zeg. Wow! Ik ben alleen 2 dagen in Instanbul geweest, verder heb ik nog nooit iets van Turkije gezien. Maar George en ik willen hier echt eens naar terug komen, gewoon heerlijk zonnen en uitrusten op een resort.

We verbleven in het Delphin resort en dit was me toch een chique bedoening! Overal marmer, en het buffet was het meest uitgebreide buffet dat ik ooit heb gezien. Inclusief handgesneden watermeloenen. So you know it’s fancy.

Op dinsdag vlogen we weer terug naar Nederland. Zo gek, het voelde net alsof we er een wereldreis op hadden zitten. We kwamen ‘s avonds aan en George verraste me met deze roosjes, want we hadden die dag 9 maanden verkering. Lief he? Hij blijft het nog steeds volhouden elke maand.

Ik ben flink aan het opruimen geweest in onze praktijkruimte, en heb ook veel beautyspullen gevonden waar ik niets mee doe en daarom graag wilde doneren aan het goede doel. Op woensdag werd een deel van de spullen opgehaald door dit lieve meisje, die in een vrouwenopvang werkt en daar ook regelmatig beautyavondjes organiseert.

Even knuffelen met Clair!

Die avond was het de 14e van de maand en dat betekent: besties night! Hester moest leren, maar Jacq en Maren waren wel van de partij. Het was heerlijk weer, dus ik bedacht dat het leuk was om te BBQen. Oh, wat houd ik daar toch van! Vind het gewoon zo gezellig. En met die wegwerp BBQ’s is het ook lekker makkelijk om spontaan te BBQen!

Maren geniet van de laatste zonnestraaltjes.

Corn & kippies!

Op donderdag had ik een afspraak met Dylan van Beveiliging op Maat. Ik heb hier een systeem uitgezocht dat ze binnenkort bij me komen installeren. Echt superfijn, want ZZP’ers worden vaak getarget en als George en ik van huis zijn, weet de wereld dat meteen aangezien we all over social media zijn. Dit anti-inbraak systeem geeft me dan echt een veiliger gevoel om van huis te zijn. Meer info volgt snel, mocht je ook geïnteresseerd zijn!

Mama kwam langs en samen hebben we het kantoortje schoongemaakt, plakplastic tegen de ramen en toen vond ik dat ik ook even de gevel en ramen moest zemen. UNIEKE FOTO! Want ik haat schoonmaken en doe het ook zo min mogelijk. Alhoewel.. het staat me wel goed he? Zo met een soppie in de weer.

Mama en ik in de auto.We hebben lekker veel klusjes kunnen doen!

Op vrijdag had ik een afspraak met Brenda bij Nintendo.

Waar ik de nieuwe Nintendo Switch en drie spellen heb meegekregen, wajooooo! Ben zo benieuwd! Heb echt zin om te spelen, ik hoor zo veel goede verhalen over de Switch. En het fijne is dat hij portable is dus als je thuis hebt zitten spelen, kun je het spel meenemen voor onderweg of op reis. Nintendo, you smart. You loyal. I appreciate that.

Ik kon het niet laten en heb weer 2 nieuwe plantjes in huis gehaald, een bananenboompje en een ander tropisch ogend plantje. Voor in het kantoortje. Staat gewoon zo gezellig en zorgt voor wat ‘leven’ in de brouwerij.

George installeert de Nintendo Switch en Clarence werd afgeleid door de zakjes, haha!

Op vrijdag kwam Liane langs voor het tweede deel van de beautyproducten, die zij ophaalde voor het goede doel. HELEMAAL UIT GRONINGEN kwam ze, wat een heldin! Auto stuk, dus nog helemaal die van haar vader opgehaald. Maar goed, ze was er, en omdat ze van zo ver kwam maakte ik nog kaas-ui broodjes voor haar, dronken we wat, kletsen we wat, maakten we een selfie en ging ze er weer vandoor. Liane werkt bij de Oude Bieb, een wijkcentrum die tweedehands spullen verkoopt, leuke activiteiten en uitjes organiseert en een broodlijst heeft, voor de mensen met wat minder centjes. Echt een goed en mooi initiatief en ik ben blij dat ik daar indirect aan heb kunnen bijdragen :)

Op vrijdagavond kwam Lissie nog even langs op haar nieuwe stoere motor, en kijk hoe CUTE ze eruit ziet met een pothelmpje op <3

Clarence heeft een nieuw chillplekje, midden op een stel schoenen en tussen mijn kleding, haha!

En vanuit daar kan hij ook nog eens perfect naar beneden gluren. Smart thinking, Clair!

Op zaterdag ging ik naar het vernieuwde winkelcentrum Hilvertshof in Hilversum, waar ik die dag zou gaan vloggen en een prachtige prijs mocht uitreiken (namelijk beautyshoppen met mij met een waardecheque van €500, whuuuut?!?!).

Mensen moesten er WEL iets voor doen, namelijk in de HiBallr machine waar ze zo veel mogelijk pingpongballen moesten vangen van hun toegewezen kleur. Het was zo leuk om te doen! En ook zo moeilijk! Er deden superveel leuke meiden mee en ik ben heel vaak op de foto geweest! Dit was een leuke groep meiden, Steffi en co, en toevallig hadden we allemaal dezelfde schoenen aan. Hoe grappig! :)

Op zaterdagavond hebben George en ik nog wat spullen gekocht bij IKEA en ook kochten we de welbekende balletjes, zodat we thuis onze eigen IKEA gehaktballetjes konden maken, whoohoo! Inclusief met romige én rode saus. En patatjes uit de AirFryer natuurlijk. Love it!

Easy like sunday morning.

Deze twee… echt… ze zijn beste maatjes. Zo lief komt Clarence niet op schoot zitten hoor, bij mij. En hij ging nog liggen ook! Sjonge.. nou ja, ik heb Coco als ‘mijn’ katje. Zij zoekt me altijd op, loopt me achterna en kan ik lekker optillen en kroelen. Zo is het in elk geval eerlijk verdeeld! Stiekem toch een beetje jaloers op de band tussen George en Clarence, haha!

Op zondagavond naar mijn ouders voor Vaderdag! We hebben lekker geBBQed!

Rei, papa en Laris, en hier kun je haar stoere brommert ook goed zien. Vind het echt een gaaf ding! Het is een Dax en je moet er mee schakelen, en ik vind het echt iets voor mijn zusje.

Fijne Vaderdag, lieve papa. Ik houd van jou!

Dan nog een huishoudelijke mededeling, ik wil mijn Instalabs voortaan op de zaterdag inplannen, zodat ik niet elke zondagavond hoef te werken en zo ook eens een vrij weekend voor mezelf kan inplannen. Komende zaterdag komt er dus een wat kortere Instalab online (van maandag t/m vrijdag), maar de weken erna is hij even lang als normaal, inclusief de weekenden van de week ervoor. Op maandag komt er dan gewoon een ander artikel online, hoogstwaarschijnlijk een review.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

55 Reacties

 1. 22 juni 2017 / donderdag, 22 juni 2017

  Die ballonvaart ziet er wel echt heel vet uit, maar of ik het zou durven? Ik weet het niet.. En die brommer van Larissa vind ik ook zo super vet :)

 2. Sim
  21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Ik vond de vorige lay out, lettertype etc rustiger en meer overzicht geven. Mssch komt het deels omdat de titels van je blogs een ander lettertype hebben dan de rest. Verder zou ik de reactiemogelijkheid bovenaan ipv nu onder aan doen. Succes!

 3. 21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Leuke foto’s weer. Ik zou ook wel een beetje jaloers zijn als mijn kat meer bij mijn vriend zou gaan hangen dan bij mij haha. Gelukkig hebben jullie er twee dus eerlijk verdeeld 😊

  Lay-out is ook er mooi en overzichtelijk. Even wennen maar wel mooi xx

 4. 20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Vooral de foto met al die ballonnen om je heen, prachtig en vooral ook erg spacy :-)

 5. 20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  De foto’s van de ballonvlucht, wauw! ♥

  Ik heb even snel door je site geklikt, en heb wel een beetje feedback – if I may. :-)
  Allereerst wel even zeggen dat ik de nieuwe lay-out erg mooi en strak vind, maar…
  1) Mijn AdBlocker ziet je logo als een advertentie. Ik moet hem dus eerst uitschakelen wil ik je logo zien.
  2) Op je homepage verdwijnt de tweede regel van een berichttitel onder de foto.
  3) De contactknop in de balk bovenaan leidt naar een onbestaande pagina.

  Trouwens erg fijn dat je die beauty-spullen doneert. Dat ga ik binnenkort ook doen met de items die maar stof liggen te vergaren. Top van je!

 6. Britt
  20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Oh wauw, dat uitzicht, die lucht, die sfeer op de foto’s! Nu begint het toch wel heel heel erg te kriebelen om zelf ook gewoon te gaan!

 7. 20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Ik ben erg benieuwd naar die games en hoe het werkt! en die ballonvaart foto’s zijn echt schitterend!

 8. 20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Wat een heerlijke week heb je weer achter de rug gehad! ECHT om jaloers te worden die perstrips naar zulke mooi plekken waar je geweldige foto’s kunt maken. Dat uitzicht is gewoon Apple wallpaper waardig HAHA. Ik heb deze thema een jaartje en ik ben er zo blij mee! Het is klassiek, makkelijk aan te passen en geheel in jouw eigen stijl aan te passen. Grappig dat we bijna dezelfde indeling hebben ;P awwwh jou mannetje en je kat .. dat gebeurd ook vaak bij mijn kitten en mijn vriend. Dan komt ze bij hem altijd kopjes geven! Bij mij is dat nooooit gebeurd..

 9. Dieuwertje
  20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Mooie layout! Alleen valt bij mij het logo bovenaan voor de bovenste helft weg (alles boven het middelste streepje van de E). Ik gebruik Chrome versie 58.0.3029.110 (64-bit).

 10. 20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Wauw super romantisch die ballonvaart! Wat fantastisch! Ik ben wel jaloers op die switch! Ik vind Wii spelletjes al zo leuk om te doen! Hele leuke foto trouwens van jou en Clarence, ook al is ie liever met je George samen ;) Goede week gehad met 2x bbqen trouwens! Ik ga morgen lang voor vaderdag, ik moest gisteren werken.

 11. Emma
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Hey Serena
  Ik vind de nieuwe lay-out over het algemeen wel mooi maar ik zou je oude logo houden. Dat had een leuker lettertype met je eigen toevoegingen en dit lijkt een beetje gewoontjes, het is ook niet zo strak als het lettertype in de tabblaadjes. Waar ik mij vooral aan stoor is dat de randen van de erlenmeyer gepixeld zijn ipv mooi recht maar dat had je waarschijnlijk zelf ook al wel opgemerkt. Verder vind ik het wel een beetje jammer dat er alleen een titel en foto te zien zijn op de homepage en trekt alles ook wat minder mijn aandacht omdat er twee fotootjes klein naast elkaar gepropt staan ipv een grote mooie foto met onderschrift die mij aantrekt.

  • Emma
   19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

   Eigenlijk, laat hem wat meer op die van je zusjes lijken en deze is ook weer perfect in orde haha :)

 12. Annemarie
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Wauw die ballonvaart! Lekker weekje heb je gehad!.Ik vind je blog erg mooi geworden. Veel liefs!

 13. Vienna
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  You smart. You loyal. I appreciate that. Ik zag DJ Khaled gewoon voor me, nice one haha!

 14. Anke
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Aaah wat een romantische plaatsjes in die luchtballon. Ik vind je nieuwe layout erg leuk!

  Zou ik mogen vragen waar je dat mooie truitje vandaan hebt dat je aan hebt in de luchtballon? Ik heb het nog eens gezien in een filmpje van jeen ik vind het prachtig. Je zou me er heel blij mee maken:)

  • Serena
   Auteur
   19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

   hi Anke,
   tuurlijk mag je dat vragen!
   Ik heb hem gescoord bij TK Maxx in Brighton.
   Hier in NL heb je ook TK Maxx filialen, maar het is altijd maar de vraag wat er hangt natuurlijk.
   Ik ben dol op die winkel, vind er altijd wel iets moois, dus ik kan je zeker aanraden om eens te gaan!

   • Anke
    20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

    Dankje! Ik ga eens online zoeken! Weet je toevallig ook het merk?:)

 15. Inez
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Stomme vraag maar welke patatjes kopen jullie voor de airfryer?
  Wij hebben inmiddels al 6 zakken geprobeerd maar nog steeds geen soort gevonden die echt lekker wordt!

  • Anke
   19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

   De verse van de ah en dan de Franse frietjes!

  • Serena
   Auteur
   19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

   hi Inez,
   wij hebben die speciale Airfryer patatjes van Aviko geloof ik!

 16. margriet kuper
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  helemaal goed, op zaterdag instalab…. maandag is al zo’n drukke blog-lees-dag. ;-)
  Wat leuk dat je spullen zijn opgehaald voor ‘de oude bieb’ in Groningen. Dat is de wijk waar ik werk, dus zullen er vast ouders blij van je spullen worden.

 17. 19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Wat goed dat je een alarmsysteem laat installeren! Net wat je zegt, jullie zijn zo all-over social media, en dan denk ik aan de poesjes die dan alleen thuis zitten… Trouwens ik vind die poets-foto van je echt supersexy! Ik heb ook zo’n foto van mezelf nodig ;)

  • Inge
   22 juni 2017 / donderdag, 22 juni 2017

   hahaha… wat erg ik las ‘poes foto’ is super sexy, ik dacht whuuuut??

 18. Debby
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Jeej alle Verbons onder 1 layout ;) haha ik zou persoonlijk alleen kiezen voor een groter logo nu valt dat op mobiel beetje weg half onder de zwarte balk en half niet..

 19. Inge
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Jaa instalab op zaterdag!! ik ben heel blij dat je zusjes dat ook doen!

 20. 19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Ik zal ook even wat feedback posten, wie weet heb je er iets aan =)

  Allereerst: Mooi thema! Ik vind het lettertype van de menu balk echt heel gaaf!

  Wat ik zelf anders zou doen: Ik vind het jammer dat er geen intro meer te lezen valt van je artikelen, ik vond dat altijd wel handig.
  Wat ik ook een beetje jammer vind (maar dat kan echt aan mij liggen hoor!) is dat er nu 2 artikelen naast elkaar staan op je homepage, ik vond dat op je vorige versie zoveel makkelijker kijken, geeft iets meer rust op je site en het is makkelijker vinden voor de bezoeker. Lijkt me logisch dat ze gewoon op volgorde van publicatie komen te staan, maar op de een of andere manier vind ik het niet zo fijn lezen. Maar dit kan helemaal aan mij liggen hoor!

  En dan het logo, ik vind het op de een of andere manier (ik denk dat het aan het lettertype ligt) totaal niet bij de rest van de site passen. Het lettertype is niet strak genoeg, het zwiert mij een beetje teveel in verhouding met het font van de menu balkjes enzo. Denk dat een breder logo (zoals je vorige) beter zou staan bij de indeling van de site, want nu heb je 2 grote lege vlakken naast het logo. Ook zijn de schuine randjes van de erlenmeyer (is een erlenmeyer toch?) heel pixelig.

  Allemaal goedbedoelde feedback want ik weet hoe lastig het is om een website te restylen en dat in 1 keer goed doen is bijna onmogelijk. Algemene look en feel ziet er echt tof uit hoor! =)

 21. Syl
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Die ballonvaart lijkt me zo mooi, zeker op die locatie. Toch wel heel bijzonder om daarvoor te worden uitgenodigd.

 22. 19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Die ballonvaart staat ook echt heel hoog op mijn lijstje! Wát een uitzicht..

 23. Maaike
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Wat een frisse nieuwe layout! Zou je willen laten weten waar je dat mooie off shoulder truitje gekocht hebt? Ik vind hem zo mooi!

 24. Rosanne
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Sorry lemme just sit here in the SHADE lol. Lekker koud hoor.

 25. cece
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Okee even feedback op je website, ik vind t eerlijk gezegd een beetje vervelend dat er geen inleidingen meer staan van je artikelen op de homepage en alleen de foto te zien is. Dan heb ik toch minder snel de neiging om erop te klikken. Verder moet ik zeggen dat ik de menubalk op de mobiele versie vervelend vind doordat het niet helemaal soepel mee naar beneden scrolt en je website er toch iets amateuristischer aanvoelt. De logo neemt verder toch wel erg veel ruimte in beslag en het lijkt alsof je het met paint in elkaar hebt geflatst mede door de pixeligheid van de lijnen. Verder is het wel een erg mooie lay out hoor maar ik moest dit toch wel even kwijt zeker omdat ik toch wel iets proffesionelers verwacht. hoop dat je hier wat aan hebt.

 26. 19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Supermooie layout! En wat geweldig, die luchtballonvaart!!
  Mag ik je vragen waar je die prachtige zwarte jurk met bloemen en off shoulder mouwtjes vandaan hebt? Ik zoek precies zoiets, maar heb het nog nergens kunnen vinden.

  • Serena
   Auteur
   19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

   hi Iris,
   tuurlijk mag je dat vragen! Gescoord bij TK Maxx in Brighton, UK.
   Mooi is ‘ie he? Ben er ook heel blij mee, lekker zwierig!

 27. 19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Yaaaaasssss! Heel erg tof je lay-out Serena! Awesome🤗 Ook je logo trouwens + weer een erg leuke (en lange) instalab. Liefs🌺

 28. loes
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Wauw wat stoer die nieuwe motor van je zusje!
  En wat is die blauwe bloemenjurk prachtig <3 ik weet niet of ik een ballonvaart zou durven want ik heb hoogtevrees

 29. 19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Heel mooie lay-out! En wat gaaf die ballonvaart! Lijkt me wel erg spannend zo hoog maar ook heel mooi en romantisch.

 30. 19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Mooie layout zo en logisch dat je je Instalabs op een andere dag gaat plaatsen. Ik ben het dinsdag gaan doen, om precies dezelfde reden :-)

 31. Teresa
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  prachtige lay-out! Prettig lezen en zoeken. Vind je oude logo trouwens wel leuker, mis hem wel een beetje. Zou ook prima bij de rest van de site passen

 32. Michelle
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Mooie layout!! Fijn dat de balk met beautylab.nl die constant in beeld blijft bij het scrollen, nietEli te groot is (zoals bij Cynthia.nl, die balk bedekt je halve scherm). Zou wel je eigen logo terugnemen, die vond ik mooier en origineler, deze vind ik erg generiek. Leuke bril heeft je moeder, mag ik vragen waarvan die is? X

  • Serena
   Auteur
   19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

   hi Michelle,
   dank voor je feedback!
   De bril van mijn moeder is leuk he?
   Is van Eyelove, ze hebben onwijs veel leuke monturen met kleuren en heel trendy, en echt helemaal niet duur!

   • Michelle
    20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

    Dank je, ga daar eens kijken! X

 33. Denise
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Oeh ik vind de layout pretty <3
  Leuk weekje sereen! Super gaaf met al die goede doelen! I love it!

 34. 19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Ik vind de lay out heel mooi! Alleen mis ik wel nog een beetje kleur.. Wat goed dat je die spullen doneert aan de vrouwenopvang! Dan krijgt het allemaal toch nog een fijn thuis, want ik kan mij voorstellen dat jij nooit alle producten zal kunnen gebruiken ;)

 35. Babette
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Er mist volgens mij een fotootje bij het stukje over Hilversum 🤗

 36. 19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Een leuke week zo te zien! Zo in de luchtballon lijkt me echt prachtig! Leuk dat jullie dat mochten doen!
  Je ziet er wel leuk uit tijdens het schoonmaken hoor, de kleur van je shirt gaat goed samen met de emmer haha!
  En I looove Larissa haar brommer, wat een leuk ding zeg!

 37. Rowan Chanel
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Ik opende je site en dacht meteen: wow Beautylab ziet er leuk uit zo!!
  Prachtige foto’s van de ballonvaart zeg xxx

 38. 19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Ooohhh die ballonvaart 😍 Zo romantisch en mooi, staat echt op mijn lijstje…

 39. Kim Heuvelink
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Haai Serena,
  Jeetje die ballonvaart… Prachtig! Die staat ook nog op mijn bucketlist! Turkije is een prachtig (vakantie)land en de mensen zijn super gastvrij. Ik ga er altijd met veel plezier naar toe. Je site vind ik super, de nieuwe layout is lekker fris! Fijne week en lieve groet van Kim

 40. 19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Wauw die ballonvaart. <3 En ik ben ook zo benieuwd naar die Nintendo Switch, maar moet nog even de man hier overhalen.

 41. Rachida
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Leuk, mooi, netjes, weer een stuk volwassener, design van je blog.
  Ik vind 1 ding wat minder ‘fijn’ lezen, en ja mss ben ik een zeikerd maar ik stoor me aan het feit dat de foto’s niet zijn uitgelijnd met de tekst. En de insta op zaterdag, ideaal…kunnen we hopelijk mee leven haha

  • Rachida
   19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

   Trouwens, op mn mobiel heb ik daar geen last van zie ik nu. Dus heb niks gezegd🤐

 42. 19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Mooie layout ! De ballonvaart zag er echt sprookjesachtig uit :)!

 43. 19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Prachtige foto’s van de ballonvaart. Wauw! Fijne week toegewenst!!

 44. Lianr
  19 juni 2017 / maandag, 19 juni 2017

  Nogmaals heel erg bedankt voor alles!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *