Instalab week 23 | alleen maar leuke dingen en goed nieuws

Hilarische Snapchat sessies, een spontane BBQ, ontbijtjes, interviews, fotoshoot, heel veel poezenfoto’s, het KOPEN VAN MIJN EIGEN HUIS, met mama naar de Velthuis kliniek, goed nieuws over mijn essence palette, een borrel met andere YouTubers die helemaal uit de hand liep… deze week was extreem druk en extreem LEUK! Heb écht een goede week achter de rug. Kijken jullie mee?

instalab week 23_ - 8 Afgelopen weekend was het ZO lekker weer, dat het gewoon ZONDE is om NIET te BBQen, toch? Dus mama en ik besloten dit last minute, deden een sprintje naar de AH (want bij Lidl was alles al uitverkocht, haha), sloegen vlees, stokbrood en huzarensalade in (je weel wel, gewoon zo’n ordinaire grote pot kant-en-klaar) en trommelden iedereen op! Oh en die spareribs van de AH zijn bést lekker!

instalab week 23_ - 9 Heerlijk zo’n last minute BBQtje met familie in de tuin! De tafel hadden we even snel zelf gemaakt met planken en stenen. Lekker improviseren, ik houd er van.

instalab week 23_ - 6 Met Lissie in de tuin. Mijn ouders hebben zo’n leuke tuin met allemaal verstopte zitjes en overal mooie bloemen en planten. Echt zo’n tuin waarvan je weet dat ze er jaren over hebben gedaan om hem zo te krijgen. Zoiets wil ik ook in mijn nieuwe huis!

instalab week 23_ - 7 Rama is echt een boef, hij wil ZO GRAAG naar buiten. En ook vooral bij ons in de buurt zijn. Dus omdat wij allemaal buiten zaten deden we hem een tuigje om, zodat hij ook bij ons in de tuin kon zijn. En we hielden hem goed in de gaten, want we moeten er niet aan denken dat hij er stiekem tussenuit glipt, hij is nog helemaal niet bekend hier.

instalab week 23_ - 5 Lekker snuffelen en geur afgeven in de tuin.

instalab week 23_ - 4 Sjonge, jonge, jonge wat vond hij het interessant.

instalab week 23_ - 12 We hebben nog altijd ontzettend veel lol met de Snapchatfilters, haha! Volg mijn zusjes via ‘kittehscupcakes’ en mij via ‘serenaverbon’. Dit is Larissa’s lievelings van het moment, en kijk ze ziet er zo schattig uit! Dit is mijn ‘wat ben je toch schattig-hoofd’. Hahaha!

instalab week 23_ - 11 Zo jammer dat de bloemenkrans alleen bij 2 mensen kan, en niet bij 3! :(

instalab week 23_ - 13 Ja, en nu komen de mindfucks. Als mijn zusjes en ik gaan faceswappen snappen we er zelf ook niets meer van. Soms raken we in de war en vergeten we of we links of rechts zitten.

instalab week 23_ - 14 Het blijft gewoon zo leuk om te doen!

instalab week 23_ - 15 Ja. En toen kwam deze. EVEN SERIEUS, wat gebeurt hier? Let vooral op de moedervlekken bij Tara’s mond die ik nu wel op mijn gezicht heb, en Tara niet. WHAT’S GOING ON?!

instalab week 23_ - 10 Zo, BBQ is klaar, vuurkorfje aan, een leuke afsluiting van een mooie dag.

instalab week 23_ - 1 De volgende dag nam ik mijn moeder mee ontbijten bij Barista Café op het winkelcentrum bij ons in Houten.

instalab week 23_ - 3 Daarna toch nog even een kijkje nemen bij het essence schap, en ook al stond mijn palette er niet meer, toch leuk om te zien!

instalab week 23_ - 2 Daarna mooie hortensia gekocht waarover ik een advertorial ga schrijven.

instalab week 23_ - 16 Op dinsdag ging ik met mijn zusjes naar de stad om outfitfoto’s te schieten. Dit stadstuintje achter Mariaplaats is zo’n mooie spot. Echt een klein paradijsje midden in de drukke stad.

instalab week 23_ - 17 Zeker de moeite waard om eens te bezoeken als je in Utrecht bent! Je kunt er even lekker je lunch opeten, of net zoals wij, outfitfoto’s schieten.

instalab week 23_ - 20 Sisters! <3

instalab week 23_ - 19 Superblij met dit leuke shortje van Loavies! Hij is high waisted en niet al te kort, dus geen billen die er stiekem onderuit piepen. En doordat er zo veel kleuren in zitten, gemakkelijk te combineren!

instalab week 23_ - 18 Na de foto’s was het tijd voor een kleine lunch bij Elize aan Mariaplaats. Dit was echt een salade die supergezond is! Spinazie, wortel, venkel, quinoa en dan een soort van gemberdressing. Wel lekker hoor, maar wel een klein beetje ‘karig’. Anderen zouden dit ‘puur’ noemen waarschijnlijk.

instalab week 23_ - 21 Elke dag borstel ik Coco eventjes en dan haal ik allemaal pluis uit haar vachtje, die ik dan “Geert Wilders style” op haar kopje leg, hahahaha! Alsof ze een pruikje op heeft! Het ziet er zo grappig uit!

instalab week 23_ - 25 Op woensdag had ik een interview met Mina van de KRO, omdat ze mij willen filmen voor een nieuwe serie. Ik nam dit als ontbijt, wederom bij Barista Café.

instalab week 23_ - 26 Daarna nam ik een video op met mijn moeder waarbij de Instantly Ageless live gingen testen! Het resultaat zien jullie hier.

instalab week 23_ - 24 EINDELIJK! Ja, ik ben nog steeds bezig met de stappenteller en probeer nog steeds vaker te wandelen of de trap te pakken hoor!

instalab week 23_ - 23 Op woensdagavond ging ik naar Luy en Phu, mijn boekhouders, om van alles rond te maken voor de hypotheekadviseur.

instalab week 23_ - 27 Op donderdag waren mijn zusjes en ik uitgenodigd voor de Social1 borrel/festival Thirsty Thursday, superleuk! Hier draag ik een neppe septum piercing van treasureislands.nl – staat best cool he? Wel heel anders! Mocht je daar iets willen bestellen trouwens, gebruik dan de code BEAUTYLAB15 voor 15% korting!

instalab week 23_ - 28 Thirsty Thursday werd gehouden op het festivalterrein Noorderlicht, echt een superleuke locatie op NDSM eiland in Amsterdam Noord!

instalab week 23_ - 29 Kijk, mijn Godenzoontje Jard was ook aanwezig!

instalab week 23_ - 30 Ik weet niet wat hier gebeurt eigenlijk.

Ik weet alleen dat ik donderdagnacht om 4 uur ‘s nachts (geloof ik) werd wakker gestoten door Laris. En toen zaten we in een Über taxi in Houten. We kunnen in elk geval zeggen: het was vet gezellig!

huis kopen Vrijdag dus beetje brak, maar ik moest mezelf even bij elkaar rapen want ik moest met mama naar de Velthuis kliniek voor haar ooglidcorrectie/operatie! Daarna naar huis en documenten ondertekend voor mijn huis. Dus ik was al met al in een supergoede mood!! Al zie je dat niet echt op de foto (zie er echt moe uit haha).

instalab week 23_ - 31 En nog beter nieuws!! essence is ZO blij met de onwijs goede verkoop van de bloggers’ beauty secrets collectie, dat ze hebben besloten om de paletten (niet de nagellak, alleen de paletten) op te nemen in het vaste assortiment per augustus!!

En om dit heugelijke feit te vieren mag ik maar liefst 5 van mijn lezeressen (met elk een +1 dus we zijn dan met zijn 10en in totaal) meenemen naar KEULEN in DUITSLAND! We gaan hier naar een exclusief essence event en vlucht en overnachting worden betaald! En we kunnen ook ietsje langer blijven zodat we ook gezellig kunnen eten samen en kunnen shoppen! HOE LEUK IS DIT!? Dus heb je zin om met mij en andere leuke Beautylab lezeressen te chillen?! Mail dan je motivatie naar winactiesbeautylab@gmail.com

Ik vind het fijn om te weten hoe oud je bent, wie je meeneemt, en waarom wij het zo gezellig gaan hebben met elkaar.

Het gaat om vrijdag 8 juli heen en dan zaterdag 9 juli terug. Alle voorwaarden vind je op essence.eu/serena (je kunt bijvoorbeeld meedoen vanaf 18 jaar etc en je moet uit Nederland komen, alles staat daar duidelijk omschreven).

instalab week 23_ - 32 Work work work work work

instalab week 23_ - 33 Rama’s favoriete kleedje, die al bijna net zo fluffy is als hijzelf! <3

Wat ben ik toch dol op katten!

instalab week 23_ - 22Maar mijn eigen poezels Coco & Clarence blijven natuurlijk de allerliefsten!!!!

Nou dit was mijn Instalab weer deze week! Ik wacht met smart op jullie mailtje voor de winactie/reisje naar Keulen! Inzenden kan t/m vandaag want morgen ga ik winnaars kiezen en woensdag moet ik essence alles doorgeven, good luck!!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

67 Reacties

 1. Marije
  17 juni 2016 / vrijdag, 17 juni 2016

  8 en 9 juli kan is helaas niet maar is wel een erg leuke actie!
  Ben trouwens wel erg benieuwd waar je gestreepte shirt van is die je op de foto aan hebt bij het ondertekenen van je huis :)

 2. Nienke
  16 juni 2016 / donderdag, 16 juni 2016

  Super leuke en spannende winactie !! Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt ? Hoef ik niet elke keer m’n mail te checken haha :)!

 3. Danielle
  15 juni 2016 / woensdag, 15 juni 2016

  Balen dat ik de afgelopen twee dagen even geen internet had. Ik had graag meegedaan aan de winactie :) Lijkt me super gezellig. Ben pas afgestudeerd en heb momenteel even niet zoveel te doen. Niemand heeft namelijk tijd om op vakantie te gaan. Maar helaas zie ik het dus nu pas. Geen idee hoeveel zich aangemeld hebben, maar ik las in de comments dat veel dames niet konden. Mocht er nog een plekje vrijkomen, ik ga graag mee hihi :) Maar dat zal vast niet haha :) Veel plezier in Keulen!

 4. Dounia Espaa
  14 juni 2016 / dinsdag, 14 juni 2016

  Wauwww wat ben ik blij dat je kit in t vaste assortiment komt te zitten! Gezellig weekje heb je gehad
  X
  Dounia espa

 5. 14 juni 2016 / dinsdag, 14 juni 2016

  Ik blijf het zeggen: ik krijg altijd zo’n warm gevoel van jullie familie. Zo mooi!

 6. 14 juni 2016 / dinsdag, 14 juni 2016

  De sceptum vind ik zo tof en hij staat je goed! Maar gewoon voor tijdelijk haha. Blijft hij goed zitten? En tot wanneer is de korting geldig, de code lijkt nu niet te werken :(

 7. 14 juni 2016 / dinsdag, 14 juni 2016

  Leuke fotos weer. Wat een spannende tijd breekt er voor jou aan. Heerlijk straks in je eigen huis een frisse nieuwe start. Leuk ook dat je je lezers betrekt bij het proces van het inrichten. Ben erg benieuwd.
  Hard aan het duimen voor die reis naar Keulen. Spannend!

 8. 14 juni 2016 / dinsdag, 14 juni 2016

  Super om je weer zo lekker vrolijk en gelukkig te zien!! Die faceswaps zijn echt mega raar en eng!

 9. 14 juni 2016 / dinsdag, 14 juni 2016

  Wat een weekje weer.. Gefeliciteerd met het tekenen van je huis!! Die faceswaps zijn gewoon ziek… hahahaha
  Onwijs gave prijs mag je weer weggeven, ga mijn best doen met mijn motivatie!

  De voorwaarden zeggen de britse blogger serena :O

 10. Alice
  14 juni 2016 / dinsdag, 14 juni 2016

  Echt een leuke instalab! Ik heb alleen de helft niet kunnen zien, omdat die sunway reclame eroverheen zit. Ik krijg hem maar niet weg. Ik kan ook niet zo goed zien wat ik typ dys excuses voor de eventuele typfouten. Als ik ‘m open en op het kruisje klik, dan wordt hij geminimaliseerd ipv dat ie weg is.

 11. Melissa Winklaar
  14 juni 2016 / dinsdag, 14 juni 2016

  Hai Serena… Heerlijk om je Instalab Week te lezen… Ga zo door! Gefeliciteerd met de aankoop van je eigen “Grote Mensenhuis”… En SUPER dat Essence jullie paletten in het vaste assortiment gaat opnemen… Geweldig nieuws! p.s. De kortingscode doet het niet bij mij (moet je voor een bepaald bedrag schoppen?)… X Melis

 12. 14 juni 2016 / dinsdag, 14 juni 2016

  Die face swaps zijn echt geniaal! Het is zo eng om jullie gezichten op een ander hoofd te zien, alleen dan zie je echt duidelijk dat jullie zusjes zijn (wat heel raar klinkt, natuurlijk zijn jullie dat). Jou outfit ziet er echt super leuk uit, wat je zegt: de short is niet te kort en staat je enorm goed. Ik vind bij zulke broekjes altijd eng dat de pijpen te wijd zijn en dat je eigenlijk met gemak de butt cheeks kan zien. Hmm aan de namen van de boekhouders zijn ze zo te zien Vietnamees? :P De winactie lijkt me echt super gaaf, natuurlijk ga ik meedoen! Tot wanneer kan je hiervoor aanmelden?
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *