Instalab week 23 | kantoortje opknappen

Goedemorgen vanuit Turkije! George en ik zijn gezellig mee op persreis met Corendon, waar we – as we speak – boven Cappadocië hangen in een luchtballon. De foto’s kan ik jullie helaas pas komende week laten zien, want vandaag een klein verslagje van mijn afgelopen week. Ik heb voornamelijk veel opgeruimd in huis, lekker geklust met George en… ook heb ik een wel hele speciale behandeling gehad.

instalab week 23_ - 1 Dit is Angel of Water, een machine die speciaal is ontwikkeld voor een darmspoeling. Ik had op een buitenlandse blog zo veel goeds gelezen hierover dat ik nieuwsgierig werd. En toen ik googelde of ze dit soort behandelingen ook in Nederland uitvoerden bleek er gewoon een praktijk in Houten (my hometown) te zijn! Toeval? Misschien! Het was een bijzondere ervaring en ik weet niet of ik er te veel over moet of wil delen, maar als er veel vraag naar is of als jullie serieus geïnteresseerd zijn, let me know. Ik ga komende week terug voor een vervolgbehandeling, dus dan kan ik eventueel foto’s maken (niet van alles, maar gewoon zodat jullie een beter beeld hebben van hoe dat dan gaat).

instalab week 23_ - 2 Toen ik thuis kwam ging ik lekker werken aan de keukentafel, raampje open, en ineens zag ik een schaduw bewegen vanuit mijn ooghoek: COCO! Die stiekemerd was gewoon op het aanrecht gesprongen (please don’t mind de rommel, ik had er net gefilmd!) en het keukenraampje uit gesmeagold! Wat een boef he?

instalab week 23_ - 3 Toen ik ‘Coco!’ riep voelde ze zich meteen betrapt, schuifelde achteruit en glipte snel weer naar binnen. Nou, goed dat ik het in elk geval gezien heb, dan weet ik dat ik niet zomaar het keukenraam kan openzetten!

instalab week 23_ - 4 Op dinsdagmiddag ging ik eindelijk weer eens langs Le van Chanelle Nailbar, die nu tegenwoordig Chanvi Nailbar heet (ze moest haar naam wijzigen van Chanel). Ik was er al zo lang niet geweest en ik had ook al zo lang niet gezien, dus het was suuuuupergezellig! We hebben veel bijgekletst en gelachen.

instalab week 23_ - 5 De vorige keren nam ik steeds een amandelvorm (puntig, maar dan afgerond), en nu koos ik voor Ballerina’s! Deze vorm wordt zo genoemd omdat de vorm doet denken aan spitsen. Ik had de primeur, wat Le maakte bij mij voor het eerst rose quartz nails, oftewel nagels die doen denken aan rozenkwarts. Ik vind het zo pretty! Heel strak/minimalistisch, nude, maar ook luxueus. Love it! En de vorm vind ik ook erg mooi staan zo. Wat vinden jullie mooier, ballerina of amandel?

instalab week 23_ - 8 Nadat mijn nagels waren gedaan nam Le me mee naar restaurant Little V in Rotterdam. Little V is een Vietnamees restaurant, en Le is zelf Vietnamees, dus als zij zegt dat dit een goed restaurant is neem ik dat meteen aan! Het was heel gezellig, we hebben weer oude verhalen opgehaald (ik ken Le van Houten, toen we nog tieners waren) en het eten was DELICIOUS! Maar ook de sfeer is superleuk, het is er zo mooi, tropisch en authentiek ingericht! Echt heel sfeervol en hier wil ik zeker nog eens naar terug.

instalab week 23_ - 6 Ik ben vergeten wat we ook alweer hadden besteld, maar het was superlekker! Lekker fris, knapperig, vers! Hmmmm! Ik denk dat Vietnamees toch wel één van mijn favoriete keukens is.

instalab week 23_ - 7 Trots op Le! Moeder, harde werker, creatief, slim op social media en een eigen Nailbar die in haar eentje heeft opgezet, nu ook met personeel. Ze had een droom en die is ze achterna gegaan. Echt een inspiratie!

instalab week 23_ - 9 Ik was flink aan het opruimen (voornamelijk mijn beautyspullen) en ik had echt een grote tas vol producten die ik aan Annie wilde geven, de moeder van George. Wat ze over hield, kon ze dan meenemen naar haar werk en uitdelen aan collega’s. Omdat Annie op Jason aan het passen was, ging ik daar gezellig even langs. Hier gingen we iets ruilen bij Bristol. Hij pakte een mooie schoen, keek me aan en zei “voor mama?!”. Kijk eens aan, die jongen heeft smaak!! Of zijn moeder het ook een mooie schoen vind, weet ik niet, maar ik vond het gewoon zo schattig.

instalab week 23_ - 10 Annie en Jason in het park. Hij rent echt megasnel, kan hem amper bijhouden joh! Hij heeft zoveel energie!

instalab week 23_ - 11 Lekker van de glijbaan af. Hij durfde niet alleen, dus we gingen samen. Het is echt een schatje! Soms is hij wel echt een boef, maar vandaag pakte hij mijn hand vast, gingen we samen spelen, lopen. Echt een liefie.

instalab week 23_ - 14 Jongens, dit is echt TOPspul, ik zweer het je! Morgen een uitgebreid artikel. Vandaag is de zus van George naar de Primark dus ik heb gevraagd of ze 10 bussen (!) voor me wilde meenemen, haha!

instalab week 23_ - 13 Hmmmm, nasi goreng als ontbijt :)

Blijft gewoon the best. Ik maak het bijna elke week wel. Ik kom heel erg tot rust als ik dit gerecht maak. Misschien vreemd, maar soms ben ik een beetje gestresst, heb ik veel aan mijn hoofd, moet ik ineens een belangrijke beslissing maken, of heb ik een beetje ruzie met George, en dan ga ik nasi goreng maken. En daarna eet ik het op en voel ik me beter, rustiger. Kijk, de één neemt een douche en ik doe dit, haha!

Wat doen jullie om tot rust te komen?

instalab week 23_ - 12 Pffff, wat lastig! Er is zo veel keuze aan schuttingen! We willen onze tuin opknappen, en een schutting is de eerste stap. Het is nu echt een verlaten oerwoud met grind, heel vervallen, dus we MOETEN er echt iets aan doen. We hebben voor 5 afgeronde exemplaren gekozen, die woensdag worden geleverd en die we komend weekend willen plaatsen. Daarna grind eruit, tegels erin, en dan ligt de basis er in elk geval. Daarna even kijken hoe we de rest leuk gaan indelen.

instalab week 23_ - 15 Spulletjes kopen bij de bouwmarkt! We hebben afgelopen weekend ons kantoortje flink opgeknapt. We hebben een bergruimte, en die wilden we mooi wegwerken met schuifpanelen. Ik zeg we, maar ik bedoel eigenlijk George. Haha! Die is gewoon zo handig met dit soort dingen! Hij is van nature een hele goeie klusser, ruimtelijk inzicht, sterk. Ben ik blij mee! :)

instalab week 23_ - 16 Na het shoppen even langs papa en mama, om een metalen ding door te zagen. Rama lag lekker in het zonnetje te chillen, lekkere fluff!

instalab week 23_ - 17 George aan het klussen.

instalab week 23_ - 19 Binnen een uurtje was het gefixt! De bergruimte is nu mooi weggewerkt achter de witte schuifpanelen en in dat hoekje heeft George zijn computers en green screen neergezet. Dit is zijn game-studio-film-corner (hij is sinds vorige week begonnen met zijn nieuwe game kanaal Serious George). Die luxaflex gaan nog weg, hoor! Maar we hadden hem even dicht gedaan omdat…

instalab week 23_ - 18 We anders zo worden begluurd, haha! Kijk dat koppie van Clarence, echt ZOOOOO zielig! Hij had echt zoiets van, waarom mag ik er niet bij? Hoe kom ik bij jullie?

instalab week 23_ - 20 Kijk, dit wordt mijn ‘hoekje’. In de ladekast bewaar ik mijn beautyspullen en dit gebruik ik meteen als achtergrond voor mijn video’s. Ik moet nog wat aan de belichting doen (ik wil nog een mooie ringlamp aanschaffen) en de achtergrond wil ik nog gezelliger maken, maar het begin is er!

instalab week 23_ - 21 Kijk, dit moet ik nog even wat stylischer maken! :)

instalab week 23_ - 22En hier heb ik dozen vol beautyspullen die ik ga doneren! Ik deed van de week een oproepje op Instagram met de vraag wat ik ermee zou doen, en er kwamen zo veel goede, hartverwarmende ideeën binnen! Uiteindelijk heb ik 2 dames gecontacteerd die mij hadden bericht; de ene werkt bij een vrouwenopvang en ze organiseren ook regelmatig beautyavondjes, de andere werkt bij een wijkcentrum voor mensen met weinig centjes. Ik heb ook nog contact met andere dames die bij asielzoekerscentra werken of langsgaan bij weeshuizen in het buitenland. Zodra ik weer een nieuwe ‘stash’ heb, gaat het mee met hen! Komende week komen de dames in elk geval alle spullen ophalen, ben ik er mooi vanaf en zo maken we samen hopelijk veel lieve mensen een klein beetje gelukkiger.

Nou, dat was ’em weer lieve mensen! Komende week gaan George en ik verder klussen aan het kantoortje, aan de tuin, en zo langzamerhand maken we het huis steeds meer af. Momenteel nog even genieten van het mooie Turkije! Ik ben alleen 2 dagen in Instanbul geweest ooit, dus ben erg benieuwd wat voor meer moois dit land te bieden heeft.

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

29 Reacties

 1. 14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  Dat ziet er weer heel er gezellig uit :)

 2. lisa
  13 juni 2017 / dinsdag, 13 juni 2017

  Lieve Serena, waarom beloof je steeds dingen die je niet nakomt :( Is echt niet leuk voor je lezers en gaan je minder serieus nemen. Het is toch je baan? Zie je tekst hieronder, geen artikel vandaag! Dit gebeurd vaker de laatste tijd en vind het zo onproffesioneel. Echt heel zonde want hierdoor heb ik het gevoel dat je je lezers niet serieus neemt en ik merk dat ik veel minder op je blog kijk. Puur omdat ik denk dat wat je belooft toch niet onlne staat, echt heel jammer!

  ”Jongens, dit is echt TOPspul, ik zweer het je! Morgen een uitgebreid artikel. Vandaag is de zus van George naar de Primark dus ik heb gevraagd of ze 10 bussen (!) voor me wilde meenemen, haha!”

 3. 13 juni 2017 / dinsdag, 13 juni 2017

  Haha geniaal; coco die het keukenraam uit sneakt XD

 4. 12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  Haha wat een stiekemerd die Coco! Misschien mist ze de uurtjes buiten die ze op het balkon eerst hadden? Of kunnen ze alsnog af en toe naar buiten? Ben nu wel heel erg benieuwd naar die Texture Spray!

 5. 12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  Benieuwd naar je review van die spray! Wat goed dat je een goede plek hebt gevonden voor al je spulletjes aan te doneren :)

 6. Renee
  12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  Naar aanleiding van jouw stukje over die Colon Hydrotherapie ben ik gaan Googlen en er zit een praktijk (?) bij mij om de hoek! Ik kamp al sinds jongs af aan met darm problemen en hoewel ik gewend ben eens per 8/9 dagen naar de wc te gaan (TMI, sorry!), wil ik dit toch eens proberen. Ik eet gezond, beweeg en drink veel water en thee. Daar ligt het dus niet aan. Maargoed, heb aankomende donderdag en zaterdag al een afspraak. OMG! That escalated quickly.

  • Sanae
   13 juni 2017 / dinsdag, 13 juni 2017

   Hahahaha wat een leuke reactie 😃

 7. Britt
  12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  Je hebt ontbijten en je hebt ontbijten, yum! Je nagels trouwens, verliefd! ♥

 8. 12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  Leuke week en mooi hoekje heb je gemaakt! De foto van de arme kat haha, heel schattig!

 9. Melanija
  12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  Ondanks dat ik ontzettend let op wat ik eet en drink heb ik heel regelmatig last van mijn darmen. Ik lees nu ook steeds meer over de relatie tussen de werking van je darmen en stress- of zelfs angstklachten en ik ben oprecht benieuwd naar de behandeling die je hebt gedaan en wat het voor jou doet.

  Wat jij hebt met nasi goreng, heb ik met risotto. Zo heerlijk rustgevend, grote levensvragen worden beantwoord en de beste ideeën ontstaan wanneer ik naar die korreltjes rijst staar, haha!

  Prachtige nagels, zo’n vorm heb ik nooit eerder gezien maar het is erg mooi. Heel veel plezier in Turkije!

 10. 12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  Hahaha die foto van je kat die zo zielig stond te kijken. Ben zo benieuwd naar de fotos van Turkije volgende week. Ik wil ook een keer naar Cappadocië.

 11. 12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  klinkt misschien weird, maar ben nieuwsgierig naar hoe zo’n spoeling werkt :’)

  • Geke
   12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

   Google has the answer….

   Ik vind het ook interessant hoor 👍🏻

 12. Denise
  12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  Wat een gezellige week :)
  Het kantoor wordt echt heel leuk zo te zien en wat lief dat je de beautyspullen doneert aan goede doelen!

  X

 13. loes
  12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  Supermooie nagels! En wat goed dat je die spullen doneert !

 14. 12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  Wat goed dat je die beautyspullen gaat doneren, dat is echt een goede donatie. Ook vrouwen met minder geld willen zich gewoon mooi voelen, leuk dat je daaraan denkt! En nasi goreng als ontbijt vind ik echt goddelijk, zo’n lekker gerecht is dat. Je nagels zijn geweldig trouwens! Toch vind ik amandelvorm wat mooier, ik weet niet, ziet er wat natuurlijker uit! Geniet van Turkije! Malou x

 15. 12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  Klinkt als een fijne week, wat ben ik benieuwd naar de foto’s van volgende week!

 16. 12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  Je beautyhoekje wordt echt tof! En wat zijn je nagels mooi <3 Ben op zich wel benieuwd naar de effecten van een darmspoeling :o

 17. 12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  Ik ga helemaal stuk om het feit dat jij het woord “smeagol” ook als werkwoord gebruikt! En die nasi goreng als je je niet fijn voelt… Lief ;)

  • 12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

   PS: ook ik ben benieuwd naar je verhaal over die darmspoeling; ik find je een authoriteit op (medische) beauty en gezondheidsbehandelingen en ik denk dat je daar een nuchter verhaal van kunt maken :)

 18. 12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  Heel benieuwd naar de ballonvaart! Dat staat nog hoog op mijn lijstje om te doen ;)

 19. Marieke
  12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  Ik heb zelf heel vaak buikpijn en heel gevoelige darmen. Ben dus eigenlijk best benieuwd wat je hebt gedaan…..

 20. Laura
  12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  Ik zou best een artikel willen over de darmspoeling, omdat ik gewoon niet echt weet wat het voor je doet. En om tot rust te komen ga ik altijd een rondje fietsen of wandelen😉

 21. 12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  Wat een heerlijke week heb je weer achter de rug! Je nagels zijn zoooo mooi gedaan! Ik zag al op Instagram deze marble nails overal voorbij komen en ik ben toch super benieuwd hoe ik deze look zelf ga maken op mijn nagels. Zelf ben ik Vietnamees maar kan ik niet Vietnamees koken (shame on me). Little V is een hele goeie plek om Vietnamees te eten en ook super leuke sfeer, vriendinnetje werkt daar in de bediening. Mijn favoriete gerecht is Pho! Omggg, ik krijg al honger als ik eraan denk .. Ik vind het super leuk om te zien hoe je huisje langzaam ingericht word, no matter de rotzooi! Mijn katje is ook vaak stiekem uit de keukenraam geglipt en dan zag ik haar rustig op de stoep zitten voor ons huis, ik ben er toch snel erachteraan gerent in mijn huispakje hahah!

 22. Femke
  12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  Tof dat je al jouw make-up doneert aan een goed doel. Ik houd ook niet van verspilling en zo komt het goed terecht!

 23. AK
  12 juni 2017 / maandag, 12 juni 2017

  Leuke foto’s weer! Wat het keukenraam en katten betreft: er bestaan hekjes speciaal voor ondeugende katten die stiekem (draai-kiep) ramen uit glippen. ZooPlus heeft die bijvoorbeeld, of misschien kan je zelf wat knutselen. Kan je gewoon lekker onbezorgd het huis ventileren zonder dat de poezenbabies ongewenst op pad gaan :)

  Zelf heb ik vanwege mijn 2 katten horren voor alle ramen geplaatst, dat is helemaal ideaal. Altijd de ramen open zonder zorgen over de katten of ongedierte. Heb namelijk zo’n enge kater die OP het kozijn van het open draai-kiepraam gaat liggen *insert horror blik*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *