Instalab week 22 | chillen met Marshall

Goedemorgen! Eindelijk weer een Instalab! Ik moest eventjes mijn draai vinden, maar inmiddels probeer ik elke dag een beetje te werken. Soms check ik alleen mijn mail, soms maak ik alleen wat foto’s en soms review ik een product. Ja ja, dat gaat ook gewoon door. Maar ik heb het dan ook echt gemist!

Als Marshall slaapt en ik heb alle klusjes in huis gedaan, beginnen mijn handen te jeuken! En zeker omdat er elke dag weer prachtige, nieuwe producten binnen stromen. Die MOET ik gewoon uitproberen! Nu is werk en een baby uiteraard makkelijker te combineren als je vanuit huis werkt in plaats van op kantoor, dus dat speelt ook mee.

Maar goed, ik heb jullie een maand lang van mijn Instalabs beroofd, maar vanaf vandaag zijn ze er weer!


Afgelopen weekend zijn mijn ouders naar de Tong Tong Fair (Pasar Malam Besar) geweest in Den Haag, op het Malieveld. Het is zo leuk! Lekker eten, allemaal leuke kraampjes. Ook Leroy stond er van ‘Indo’s Be Like’. Ze verkopen allemaal supercoole en hippe shirts met teksten die je als Indo trots kunt dragen. Het meisje dat achter de kraam stond, Maxime, herkende mijn ouders en gaf ze dit supergave T-shirtje mee voor Marsh! Hoe leuk! Marshall is meer Tsjechisch dan Indo, MAAR DAT MAAKT NIET UIT! Zodra hij erin past, trek ik hem meteen dit shirtje aan.

(en hopelijk lijkt hij tegen die tijd ook iets meer op mij, in plaats van alleen maar op zijn vader, hihi)


Weten jullie nog dat ik voor mijn verjaardag in september deze mooie palm kreeg van George? Hij staat dus NOG STEEDS in een kuip en is NOG STEEDS de grond niet in gegaan. Zo erg. Ik zei tegen George, we moeten die palm nu echt een keer de grond in gooien. George had er bij het kopen alleen niet aan gedacht hoe hij dat voor elkaar zou moeten krijgen. Dat ding is niet alleen heel erg groot, ook nog eens heel erg zwaar. Het is eigenlijk niet echt te tillen. Heeft iemand een idee? Wij zaten aan een graafmachine te denken, alleen geen idee of je die zomaar mag huren/besturen hahaha! Ik hoop jullie over een paar weken te kunnen laten zien dat ‘ie de grond in is gegaan. DUIMEN JULLIE MEE?


Het is zo heet de laatste tijd, dus ik laat Marshall lekker alleen in zijn luiertje rondlopen. Of nou ja, lopen. Liggen. Afgelopen weekend was ik bij Nena langs gegaan en hier ligt hij heerlijk te slapen op een doomoo. Dat is een soort zitzak, maar dan voor baby’s. Wat een heerlijk ding is dat zeg! Hij soesde meteen lekker weg naar dromenland.

De luier die hij hier draagt is trouwens van het merk Lillydoo. Dat is een Duits merk, maar hier in Nederland online te bestellen. De luiers zijn SUPER zacht, ze voelen aan als een zachte stof, en ze hebben allemaal leuke, vrolijke printjes. Schattig! Ik heb een pak luiers opgestuurd gekregen van ze en ben er zeer over te spreken.


Mamsie kwam dinsdag langs gezellig! Ze heeft me geholpen met alle adressen schrijven op de enveloppen, want onze geboortekaartjes gaan eindelijk op de post!


Daarna zijn we even naar de Action gereden, dat is hier vlakbij. Ik kreeg veel complimentjes en vragen over mijn jurk. Ik heb hem vorig jaar gekocht bij TK Maxx en het merk is Solitaire. Geen idee of de jurk er dus nog hangt, maar ik zag hem wel in andere patroontjes in de Engelse webshop van TK Maxx voor GBP 24,95. Fijn prijsje, toch? Want hij ziet er veel duurder uit (al zeg ik het zelf).

Ik ben trouwens zo ontzettend blij met onze Joolz kinderwagen! Dankjewel Joolz, wat een prachtig cadeau is dit toch. En kijk mij even hip zijn met die bidon aan de zijkant, in de cupholder. Voelde me een klein beetje een #fitmom hahaha! Dit model van Joolz is trouwens de Geo2 Quadro in de kleur Grigio. Hij rolt ontzettend lekker, klapt gemakkelijk in en uit, bevat mooie en handige accessoires en in de bak onderin past lekker veel in. Echt een topding!


Mama kocht bij de Action deze nougat voor mij. Dit is dus ECHT mijn guilty pleasure. Dit is de lekkerste nougat ever. EVER! Ze kocht ook een pak voor zichzelf en ik zweer het je, we konden niet stoppen met eten. Na één, maximaal twee dagen is dit hele pak dus gewoon op.

Mama zei ‘het is OK als we alles in één keer opeten. We moeten het gewoon niet al te vaak kopen”. Wijze woorden van mama.


Ook sloeg ik wat pakken van deze babydoekjes in. Die vochtige doekjes vliegen er namelijk echt doorheen hier! Ik denk toch zeker 1 pak per week. Deze kosten niet veel, ruiken lekker en zijn mild genoeg voor Marshall’s tere billetjes. Aanrader!


Wat is ‘ie lekker roze he? En dat valt nog meer op omdat ik zo’n gele ondertoon in mijn huid heb, haha!


Er is trouwens ontzettend goed geregeerd op mijn bikinifoto die ik laatst op mijn Instagram account postte. Niet alleen kreeg ik duizenden positieve reacties, ook de media heeft het opgepikt. Er staat een interview met Vrouw online (klik hier om het even na te lezen) en morgenavond ben ik te gast bij RTL Boulevard om erover te praten. HOE GAAF! Ik had niet verwacht dat het zoveel aandacht zou krijgen, maar ben alleen maar blij dat het gebeurt. Hopelijk kan ik via de televisie nóg meer vrouwen bereiken en een hart onder de riem steken!

PS. hoe schattig zijn die teentjes van Marshall? Babyvoetjes zijn echt zo lief! En hij heeft echt van die grijptenen, hahaha!


Dit zag ik op de Instastories van Kylie Jenner en ik dacht, SCREENSHOTTEN! Als het weer zo ver is laat ik mijn nagels zo doen bij Chanvi Nailbar. Vond het echt heel erg mooi! Natuurlijk, met een touch of glitter. Love it.


Kijk mij eens even een goede vrouw zijn voor George. Elke ochtend maak ik 3 broodjes gezond voor hem klaar. Eentje eet hij er in de trein onderweg naar werk, en de andere twee als lunch. En elke ochtend bedankt hij mij, zo lief! Want ik vind het alleen maar leuk om te doen.


Dit is echt onhandig! Net nu ik een voorraadje moedermelk aan het aanleggen was in de vriezer, ging onze Smeg koelkast kapot. Gelukkig heb ik de zakjes melk op tijd veilig bij de buren kunnen onderbrengen (ik had echt even stress). En gelukkig had ik nog een klein koelkastje op zolder staan. Was het helemaal vergeten dat ‘ie daar stond, maar George kwam er ineens mee naar beneden zetten. Echt handig als backup! We leven nu dus al een week met een superklein koelkastje zonder vriezer.

Omdat de Smeg vriezer leeg moest nodigde ik mijn zusjes en ouders uit om bij ons te komen eten. Ook kwam er nog een vriendin van George langs. Uiteindelijk stond ik te koken voor 7 man, hahaha! Maar het was supergezellig én zo hoefde er geen eten verloren te gaan.

Ik heb met de klantenservice van Smeg gebeld, die mij aanraadde de koelkast 48 uur uit te pluggen. Dat heb ik gedaan. Nu heb ik hem opnieuw ingeplugd en na 24 uur zou hij het dan weer moeten doen. NOU, IK ZIE HET SOMBER IN. De koelkast voelt gewoon kamertemperatuur aan en de vriezer voelt zelfs warm (?) aan van binnen. Zo vreemd. Ik ga maandag meteen weer even bellen, want volgens mij is hij gewoon kapot. Wel shit, want ik heb deze koelkast overgenomen van de vorige bewoners en ik heb dus geen bon voor eventuele garantie. Hopelijk kan hij wel gewon gerepareerd worden. Ik houd jullie op de hoogte!


Op donderdag ben ik naar de fotograaf gereden voor Marshall’s eerste pasfoto! Die hebben we nodig voor zijn paspoort. Een vereiste is dat hij zijn ogen open heeft, dus ik had het zo uitgekiend dat hij wakker zou worden rond etenstijd. En voila, het is gelukt! Dit was overigens wel een lucky shot. Alle pogingen daarna waren mislukt.

Het is namelijk echt een heel gedoe, hoor, een baby goed op de foto zetten! Ik moest op een kruk zitten en kreeg een groot kussen op schoot, waar hij in werd gelegd. Hij deed de hele tijd zijn handjes bij zijn gezicht, dus die moest ik omlaag houden. En eigenlijk moet je officieel ook beide oren zien, maar hij heeft een voorkeurshouding naar rechts dus dat was gewoon onmogelijk. Gelukkig deden ze daar niet moeilijk over bij het gemeentehuis. Ben blij dat het is gelukt!


Een andere guilty pleasure… Dolce Gusto Latte Caramel Macchiato. Elke ochtend neem ik er eentje! So good.


Op vrijdag ging ik naar het consultatiebureau en daarna lekker wandelen met Marshall. Het was te heerlijk weer om binnen te blijven. En ondertussen Pokémon spelen. Ja ja, als ik dan toch aan het wandelen ben, kan ik net zo goed eitjes uitbroeden en candies verzamelen met mijn buddy, dacht ik.

Trouwens, omdat ik op de foto bij Action wat verontruste comments ontving over de zonnedoek (het zou te heet zijn, de kap moest omlaag, ik kon beter een parasol nemen, ik moest ‘rebreathing’ Googelen en Marshall zou misschien wel dood kunnen gaan), die ongerustheid was gelukkig nergens voor nodig. Joolz heeft namelijk overal aan gedacht. Zo kan ik een deel van de kap wegklappen zodat er een gaasje tevoorschijn komt, waardoor het lekker doorlucht in de bak. Ook met de kap omhoog dus. Ook de zonnedoek is van een ademend materiaal gemaakt. Zo kan ik Marshall dus veilig vervoeren EN uit de zon houden. Ideaal! En dus geen reden voor ongerustheid.

Ik laat me sowieso niet zo snel gek maken. Nooit gedaan ook. Ik merk aan mezelf dat ik helemaal niet zo onzeker ben in het moederschap. Ik luister vooral naar mezelf, mijn baby, en handel met gezond verstand. Wat niet wil zeggen dat ik nooit iets doe met goedbedoelde, maar ongevraagde tips! Ik haal er zeker handige dingen uit, en negeer gewoon alle panische opmerkingen, hahaha! ;)


Mezelf getrakteerd op een ijsje! Mijn favoriete smaken zijn yoghurt, kokos, meloen, cookies en nu voor het eerst geprobeerd: Fristi. Jep, ijs met de smaak van Fristi! Moest ik gewoon proberen. Het smaakt superlekker, naar een soort aardbeien yoghurt. Niet per se Fristi-smaak dus, maar wel heerlijk en een nieuwe favoriet.


Zo, na het consultatieburea en onze wandeling lag meneer helemaal voor pampus. Het was ook heel spannend allemaal voor hem, met zoveel andere baby’s en kindjes om hem heen, hele nieuwe geluiden en omgeving en vreemde mensen die aan hem zaten te friemelen. Marshall groeit supergoed! Bij zijn geboorte woog hij 3102 gram en nu – 5 weken later bijna – zit hij op 4290 gram. Meer dan een kilo erbij! En hij was 48 cm bij zijn geboorte, nu is hij 53 cm. Gewoon 5 cm gegroeid in zo’n korte tijd. Ik merk het ook aan zijn luier, die moet ik nu wat losser vastmaken. En waar maat 50 kleertjes iets aan de losse kant zaten, zitten ze nu juist erg goed.

HIJ WORDT AL ZO SNEL GROOT! HELP!


Typisch Coco. Die denkt dat alles maar voor haar gemaakt en bedoeld is, hahaha! Omgevallen tas? Chillplekje voor Coco. Het ziet er eigenlijk wel heel gezellig uit zo, moet ik toegeven.


Mijn nichtje Maren is dol op pinguins en heeft dan ook veel pinguin spulletjes cadeau gedaan aan Marshall. Ik heb nu zoveel pinguin spul dat ik heb besloten een apart pinguin plankje te vullen! Leuk he!


Nou, deze week was niet bijzonder spannend. Of nou ja, niet zo spannend als mijn gebruikelijke Instalabs, waar ik veel afspraken heb en allemaal dingen onderneem. Nu bestaat mijn week voornamelijk uit chillen met Marshall, wandelen met Marshall, en als ik afspraken heb is dat ook vanwege Marshall. Maar goed, hij is dan ook pas 5 weken oud en ik ben druk bezig met een voorraadje moedermelk aanmaken, zodat ik straks iets meer vrijheid heb.

Morgenavond ga ik in elk geval naar de RTL studio in Hilversum voor opnames met RTL Boulevard. Mijn eerste uitstapje waarbij ik een paar uur gescheiden ben van Marshall :(

En eind deze maand gaan we een weekje naar Tsjechië. Leuke vooruitzichten in het verschiet!

Hoe was jullie week? Ook zo kunnen genieten van het heerlijke zonnetje?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

65 Reacties

 1. Noor
  6 juni 2018 / woensdag, 6 juni 2018

  Wat heerlijk om weer een Instalab te lezen. En fijn om te zien dat je zo geniet van het moederschap. Het is je zo gegund!
  Hoop dat je koelkast/vriezer snel gemaakt is!

 2. 5 juni 2018 / dinsdag, 5 juni 2018

  Ohh die baby foto’s SMELT 😍

  Moederschap staat je prachtig Serena

  Xx

 3. Susan
  5 juni 2018 / dinsdag, 5 juni 2018

  Leuke instalab hoor! Ik vind het heel erg fijn om te zien hoe gelukkig je bent en hoe relaxed en natuurlijk je omgaat met het moederschap!
  en wat een schatje is Marshall!

 4. MK
  4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

  ik reageer nooit en lees liever maar wat een prachtig mooi kindje hebben jullie . Ik moest vorig jaar pasfoto’s maken voor mijn tweeling van toen 11 mnd en kan mij nog goed herinneren wat een ramp dat was haha. Alles uit de kast gehaald om een fatsoenlijke foto te krijgen maar de 1 schreeuwde alles bij elkaar en de ander weigerde om ook maar 1 sec in de lens te kijken.

 5. Ariel
  4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

  Gefeliciteerd met je kleine! De tijd vliegt heel snel. De maanden dat ze in je buik zitten lijken wel jaren te duren en als ze er eenmaal zijn dan vliegen de dagen als maanden voorbij! Geniet intens van je kleine, dit is de mooiste tijd (er komt ook een tijd dat ze met moeite een kus of knuffel willen geven) En wat betreft zn hoofdje, die voorkeurshouding, maak je daar geen zorgen om. Al mijn 3 oogappeltjes hadden een voorkeurshouding en alledrie een verschillende (1tje was rechts, 2de was links en mn derde van 6 maandjes wilde zn hoofd alleen maar plat houden) en dan hadden ze nog wel van die hele mooie ronde hoofdjes toen ze waren geboren. Maar als ze eenmaal beginnen te draaien dan trekt het allemaal bij! Mn jongste is nu 6 maanden en bij hem is het al heel mooi weggetrokken. Geniet van het mama zijn Sereen!

  • Serena
   Auteur
   4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

   Ah, fijn om te lezen! Marshall had namelijk ook zo’n mooi rond hoofdje en nu is 1 kant toch al lichtelijk afgeplat! We hebben nu zo’n rugsteuntje en hij vindt dat superfijn. Hij heeft er de hele dag op de andere kant van zijn hoofd in liggen slapen, ideaal. En nu leg ik hem net in zijn bedje (zonder steuntje, die gebruiken we alleen overdag als ik een oogje in het zeil kan houden) en wat denk je? Draait hij zijn hoofd gewoon naar links! Terwijl rechts dus zijn voorkeurshouding was.

 6. Loes
  4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

  aaah wat leuk om foto’s van Marshall te zien, hij lijkt echt sprekend op papa!
  Fijn om te lezen dat het goed met jullie gaat, ik miste de instalabs heel erg <3

  • Serena
   Auteur
   4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

   Ah, zo erg dat ik je een paar weken zonder heb laten zitten! Maar wel fijn om te lezen dat ze zo werden gemist :) Ik miste het ook om ze te schrijven!

 7. Susan
  4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

  Wat een mooi mens ben je dat je gewoon eerlijk bent over moederschap en je lichaam! (En wat erg eigenlijk dat het opvalt, en dus veel te weinig gebeurd op social media). Heerlijk dat je zo geniet van het moeder zijn, en wat een enorm schatje is Marshall. Trek je niets aan van de mening van anderen, iedereen heeft hetzelfde doel dat z’n kind gelukkig en geliefd is, maar de manier waarop je dat doet is echt voor iedereen anders.

 8. 4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

  Oh wat leuk zeg, leuk dat je Instalab er weer is :) Ik zie in Marshall echt wel duidelijk George al zeg ik het zelf, zo schattig!

  • Serena
   Auteur
   4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

   Haha, ja iedereen zegt het!

   Maar toch vind ik dat hij elke dag ook steeds iets meer op mij begint te lijken! Zijn neusje is meer van mij dan van George, en ik heb het idee dat hij niet superblank zal worden. Ben heel benieuwd naar zijn uiteindelijke haar- en oogkleur :)

 9. Naomi
  4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

  Wat leuk om weer een instalab te zien! Marshall’s pasfoto is trouwens echt té schattig!

 10. Denise
  4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

  Superleuke week sereen!
  Ik vind zijn teentjes ook echt te cute haha.
  Je bent een supermoeder en vind het knap dat je je niet gek laat maken 😘

  X

 11. Esmee
  4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

  Lieve Serena,
  Wat zie je er geweldig uit, en zo’n trotse mama ;-) van zo’n knap mannetje!!!
  Ik ben nu zelf 6,5 maand in verwachting van een tweeling en kan niet wachten tot ik ze beide gezond en wel in mn armen kan houden en kan knuffelen. Wat ik wilde vragen is hoe je dat gedaan hebt met de katten en de box van jullie mannetje. Kropen ze er niet in of hebben ze niet de neiging om iets te dichtbij te komen? Ik heb zelf een Britse kort haar en hoe lief ze ook Is, ik wil haar straks niet in de box of bedje hebben. Heb jij misschien wat tips ? Lfs Esmee

  • Serena
   Auteur
   4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

   Wow, wat gaaf! Gefeliciteerd met je zwangerschap en kan me voorstellen dat je niet kunt wachten om beide baby’s in je armen te houden :)

   Wij hebben de box ruim van te voren (2 maanden) neergezet hier beneden, om te kijken wat de katten zouden doen. Ze snuffelden eraan en verder niets, ze sprongen er ook niet in, dus dat was fijn.

   Deden ze dat wel, dan is er nog genoeg tijd om ze dat af te leren. Wat ik heb gelezen is dat mensen alluminiumfolie in de box leggen, of ballonnen, zodat ze dat afschrikt en ze voortaan uit de box zullen blijven.

   Maar het blijft altijd oppassen. Ook al weet ik bijna 100% zeker dat Coco en Clarence niet in de box zullen springen, ik laat ze nooit alleen beneden met Marshall. Ja, alleen als ik echt heel snel iets van boven pak, maar dan race ik de trap op en neer.

   Succes!

 12. M
  3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

  Wat een aangename verrassing! Leuke foto’s weer, en wat een knap jongetje!
  Ik heb je instalabs gemist.

 13. Anna
  3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

  Wat een heerlijk ventje is het toch. Die wangetjes.. Zalig!! Daar moet je gewoon in knijpen. Zachtjes natuurlijk ;)

 14. 3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

  Fijn om te lezen/ zien dat het zo goed gaat met jullie! Haha ik ga duimen voor de palmboom!!

 15. Marloes
  3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

  Hoihoi!
  Grappig, ik ben ook verliefd op de babyteentjes!!! Kan niet stoppen met kussen. Tegenwoordig stopt ze ze zelfs in haar mond haha :’)
  Oja bij de action heb je sinds kort trouwens ook voordeelpakken van pampers sensitive billendoekjes, scheelt ook veel geld en ik vind ze de fijnste die er zijn :) heel zacht maar dik materiaal en zonder parfum en schadelijke stoffen, toppie! En die latte caramel van dolce gusto drink ik nu ook echt veel haha, zo lekker!!!

 16. Faya
  3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

  HAHA die pasfoto van Marshall, geweldig. Ik weet niet waarom ik zo hard moet lachen erom. Hij lijkt hier echt sprekend op George vind ik!

  • Serena
   Auteur
   4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

   Vind ik ook! En hij kijkt ook gewoon zo grappig op die foto. Zo van “het moet maar” hahaha!

 17. 3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

  Heerlijk weer een instalab online, en wat een heerlijke foto’s van jullie zoontje. Spannend of niet ik vond het heerlijk om weer te lezen. Liefs soraya

 18. 3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

  aahw zo cute die eerste pasfoto :D

  en crap! ik ben helemaal vergeten dat het weer tijd voor de pasar was :o dan ga ik volgend jaar maar weer :)

 19. Rowan Chanel
  3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

  Yeeeeey blij met je Instalab! En wat zie je er goed uit zeg, hele leuke bikini ook!
  Enne.. RTL Boulevard, ik zit klaar en anders neem ik het op hoor! Toch alsof er een bekende van me op tv komt. Héél leuk :)

 20. Nicole
  3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

  Hi Serena! Had je al een tour vd babykamer gedaan?
  Met de pasfoto’s hadden wij best wel geluk gehad, waren met 5 sec. klaar en het was een grappige verbaasde blik-foto geworden :)

  • Serena
   Auteur
   4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

   wat een geluk!

   En nee, maar de babykamer tour vlog komt er zeker nog aan!

 21. Ilse
  3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

  Wat leuk al die baby spam! Gefeliciteerd met je prachtige zoon….
  Mn zoontje had ook erg voorkeurs houding…dankzij goede (en makkelijke) tips van de fysio binnen enkele weken verholpen!
  Bij dat frisy ijs moet ik aan de yogho yogho ijsjes denken van vroeger….was helemaal geweldig toen….van die bizarre reklame….hij staat nog op youtube….je weet niet wat je ziet 😂

  • Nicole
   3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

   🎼 ‘En mijn vader heeft weer zin… in gebakken zeemeermin, yogho yogho!’ 🎼

   • Angie3r
    3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

    WhaHa, ja geweldig waren die reclames!!

  • Serena
   Auteur
   4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

   wij hadden ooit gespaard voor een yogho yogho game op de PC, die was pas epic!! en heel vreemd ook!

   • Ilse
    4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

    Uit je moeders linnenkast komt ineens een rare kwast 😂

    • Serena
     Auteur
     4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

     YOGHO YOGHO!

     hahahaha!

 22. Sara
  3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

  Leuk dat instalab er weer is!! Heel leuk om te zien. Zelf ben ik nu 35 weken zwanger van mijn eerste en ook een zoontje! Ik vind het zo fijn hoe eerlijk je bent over je lichaam na de bevalling en fijn dat het zo wordt opgepakt. Ik ben nu 18 kilo aangekomen en word soms gek van de opmerkingen die je krijgt. Terwijl ik juist trots ben op wat mijn lichaam doet en ik vind dat ik de chocola waar ik dagelijks trek in heb, wel verdien!

 23. Emma
  3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

  Leuke foto’s van cutie Marshall!
  Heb je instalabs ook echt gemist.
  Ik moet volgende week ook pasfoto’s laten maken van mijn zoontje van 8 maanden.
  Dat wordt ook nog een avontuur aangezien meneer breeduit lacht als hij een camera ziet en nu alleen met zijn mond dicht moet lachen of niet lachen :p.
  Kon je trouwens niet de enveloppen van tevoren al krijgen?
  Dit had ik gedaan en heb in mijn verlof alle adressen geschreven waardoor iedereen de kaartjes al na de geboorte binnen een week had omdat ik zo klaar ermee was.
  Vond ik best handig.

  • Serena
   Auteur
   3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

   Wij hebben de kaartjes via Printsy.nl en dan kan je zelfs van te voren alle adressen doorgeven zodat zij ze kunnen uitprinten op de envelop zelf. Mega handig, maar ik vind handgeschreven ook wel wat hebben :)

  • Anoniem
   3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

   Hoi, als medewerker burgerzaken moet ik even reageren. Tot en met zes jaar zijn de eisen voor een pasfoto een stuk minder streng. Een open mond en lachen is dan wel toegestaan. :-) Ondersteuning mag dan weer niet zichtbaar zijn, dus als het kindje zeg maar niet zelfstandig kan zitten of het nekje rechtop kan houden, maar bij baby’s van amper een maand is dat natuurlijk niet te doen. Daar gaan de meeste gemeenten wel wat soepeler mee om.
   Zie hier de criteria die gemeenten hanteren: https://www.rijksoverheid.nl/binaries/rijksoverheid/documenten/brochures/2014/02/18/fotomatrix-2007/fotomatrix-model-2007.pdf

   • Serena
    Auteur
    4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

    Wat ik van de fotograaf heb begrepen hangt het heel erg af van de persoon achter de balie. De ene zal een foto makkelijker goedkeuren dan de ander..

 24. Tessa
  3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

  Zo leuk, een instalab met gezellige Marshall erin :-)! Ik vind baby’s echt veel te schattig, ik smelt gewoon helemaal haha. Fijn dat het zo goed gaat met zijn drietjes. En goed dat je je niet gek laat maken! Je doet het supergoed hoor :-)

 25. 3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

  Wat een heerlijke foto’s weer. Zo fijn om mee te mogen genieten van jullie mooie mannetje. Hier zorgde de hitte voor het zoeken naar hoe nou het beste de slaapoutfit van ons meisje af te stemmen. Volop aan t rollen zitten staan etc. Dus alleen een luiertje was geen optie..

  X

 26. 3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

  Wat een heerlijk weekje en wat wordt hij al snel groot inderdaad. Ik vond je bikini foto echt top, fijn dat het ook zo is opgepikt door de media

 27. 2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

  Yes je bent er weer! Zo heerlijk om je updates te lezen. En echt het is je zo gegund al die aandacht om de foto’s, ik denk dat je heel veel vrouwen heel blij hebt gemaakt. Ga ook zeker RTL terugkijken als het lukt vanaf hier. Geniet van je mannen en het zonnetje!

 28. assiepoester
  2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

  Awwww! Leuke instalab. Joolz is echt ideaal he? nu 1,5 jaar later nog steeds erg blij mee. Ze hebben ook echt goede service. Inderdaad helemaal mee eens het kap heeft meerdere opties en je kunt een gedeelte open ritsen enzo.

  Wat betreft het boom, misschien een hovenier if tuinman inhuren via werkspot?

 29. Mariëtte
  2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

  Jeej daar ben je weer met de instalabs. Leuk!

  Love your attitude over het moederschap. Er zijn diverse maffias en die kunnen je goed onzekere maken merkte ik bij de eerste. Inmiddels moeder van 2 kids en de wasbareluiersborstvoeidingflesrapleyhapjespotjes maffia kan de boom in. Wel druk in de boom dan!

  Wat ik wel heb gedaan met mijn jongste met haar extreme voorkeurshouding. Naar de osteopaat. Met 2 behandelingen had ze door dat het leven links ook prachtig is! Ze heeft nu maar een kleine afplatting. Ze heeft ook nog fysio gehad voor haar nek spiertjes en van de voorkeurshouding merken we niets meer

  • Serena
   Auteur
   3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

   hi Mariëtte,
   thanks, ik ga van de week een afspraak maken!
   Zat sowieso aan de fysio te denken, maar de osteopaat klinkt ook goed.
   Ben benieuwd!

 30. Karen
  2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

  Hoi! Tip voor als je goed voor het milieu wil zijn en geld wil besparen: wasbare luiers en billendoekjes! Zeker billendoekjes zijn geen extra werk: je sprayt er wat water op uit een bidon en gebruikt ze. Superhandig en scheelt een hoop, ook qua afval! Kijk eens op http://www.wasbaarwonderland.nl bijvoorbeeld, die luiers hebben zulke leuke printjes :)

 31. Laura
  2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

  Wat knap zeg dat je al weer aan de slag bent, ik kreeg de eerste twee maanden echt niets voor elkaar behalve voor mijn kereltje zorgen. En hoe tof dat je bikini foto’s zo’n reach hebben, echt een goede boodschap voor vrouwen en jonge meiden!

 32. 2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

  Super fijn allemaal zeg! Wat goed dat Marshall zo goed groeit, en wat zie je er relaxed uit als just-new-mommy.

  En zover ik weet mag je een klein graafmachine zelf besturen, maar dit schijnt nog helemaal niet zo makkelijk te zijn. Soms kan je ze ook huren met bestuurder erbij. Dat is wat ik ervan afweet.
  Wij hebben trouwens gekozen om zelf met een schop aan de slag te gaan om bomen te planten. :)

  • Serena
   Auteur
   2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

   Dankjewel Nicole, ik ga eens even zoeken of wij zo’n machine (eventueel met bestuurder) kunnen huren en hoe duur dat dan is! En anders inderdaad zelf met een schop aan de slag (als het veel te duur blijkt te zijn).

 33. 2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

  Leuke foto’s!
  Jullie zoon groeit goed.
  Wat gaat de tijd toch snel voorbij.
  Jij ziet er goed uit.
  Zo een schattig t-shirtje.
  Ik hoop dat het probleem van de koelkast snel opgelosd zal worden….
  Als het gerepareerd moet worden en de kosten zelf moet betalen reken er don ook nog voorrijkosten bij.
  Dat loopt al snel op.

  Fijn weekend 😉

  • Serena
   Auteur
   2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

   Hij doet niets! Ik ben bang dat ‘ie echt stuk is. Vreemd, want zo oud is hij nog niet (ik denk niet ouder dan 5 jaar). Een nieuwe kopen is waarschijnlijk duurder dan laten repareren, dus inderdaad even duimen dat de kosten zullen meevallen.

 34. 2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

  Super leuk om je instalab weer te lezen! Happy that you’re back :-)

  • Serena
   Auteur
   2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

   Good to be back! :)

 35. Rita
  2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

  Opa at geen vlees, maar wel vis en elke dag wel een ei, hij is er gezond oud mee geworden. en veel of weinig, Indo blijf je!

  • Serena
   Auteur
   2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

   Helemaal waar, mama!

 36. 2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

  Ben sinds gister weer terug vanuit Indonesie (27 dagen lang, heerlijk!), dus heb helaas niet van het Nederlandse warme weer kunnen genieten maar daar was het natuurlijk ook gewoon prima weer. En super leuk dat je ook nog Pokemon Go speelt! Heb een Corsola weten bemachtigen in Indo! :D

  • Serena
   Auteur
   2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

   Omgggg jaloers! Die vind je hier niet! And good to have you back, Lariesa <3

 37. 2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

  Wat een superfijne foto’s, en wat een lief ventje heb je :)

 38. Janique
  2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

  Jaa ik heb de instalabs gemist! Elke week toch weer even kijken of ‘ie er niet alweer was haha, maar logisch dat je even andere dingen deed :)

  • Serena
   Auteur
   2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

   Ahhhh, nou fijn om te lezen dat er in elk geval 1 persoon op zat te wachten en sorry dat ik je 4 weken teleur heb moeten stellen. Maar vanaf nu zijn de Instalabs dus weer back in business, haha!

 39. Yarah
  2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

  Iedere dag 3 broodjes gezond ? Dat zijn 21 eieren in de week????

  • Serena
   Auteur
   2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

   Dat zijn 2 eieren per 3 broodjes en dan 5 dagen in de week, dus 10 eieren per week.

  • Fatima
   2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

   Dat eieren ‘slecht’ voor je zijn is een achterhaald idee. Wel up to date blijven he. Geniet van je broodjes George!

   • 3 juni 2018 / zondag, 3 juni 2018

    Ik denk niet dat ze bedoelt dat eieren slecht voor je zijn, meer dat het eten van eieren slecht is voor de kippen in de bio industrie misschien?

  • Yvonne
   2 juni 2018 / zaterdag, 2 juni 2018

   Daar komen de panische opmerkingen weer…Gaan ze niet over Marshall, dan gaan ze wel over de eieren van George :)
   Blij dat je je niet gek laat maken Serena! Ik lach me kapot. (Had de opmerkingen over de kap nog niet eens gelezen. Waar houden mensen zich toch mee bezig?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *