Instalab week 21 | HEEL VEEL ZON!

Ahhhh, wat een geluk! Wat zijn we weer getrakteerd op tropische temperaturen de afgelopen dagen. Ik heb er met volle teugen van genoten en ik hoop dat jullie dat ook hebben kunnen doen. Afgelopen week heb ik het hele weekend gechilld, maar ook had ik een spannende meeting met HP (waarvoor mijn zusjes en ik een campagne gaan doen), ging ik op babybezoek en heb ik Ajax – Manchester gekeken bij vrienden. Kijken jullie mee naar mijn avonturen van afgelopen week?

instalab week 21_ - 1 Op maandag kwam mama langs en zij had mijn video gezien over het nieuwe Starskin masker die zou moeten zorgen voor een ‘sharp oval face’. Ik had er nog eentje liggen, dus ik vroeg of ze hem misschien ook wilde testen! Gelukkig is mama daar altijd wel voor in. Ik was ook wel benieuwd of het een groter effect zou laten zien op een wat oudere huid. Nou, zo gezegd, zo gedaan. Op deze manier heeft mama ongeveer een kwartier door het huis gelopen, haha! Hij blijft in elk geval goed zitten. En het effect? Heel subtiel, maar zeker wel aanwezig.

instalab week 21_ - 3 Deze foto stuurde mama me door. Zo lief! Dit is de werkplek van papa en je kunt wel zien dat hij trots is op ons, zijn hele muur hangt vol met onze foto’s! Papa, wij zijn ook trots op jou! <3

instalab week 21_ - 2 Lekker kleurrijk lookie gemaakt met de nieuwe limited edition collectie van Urban Decay! Review komt morgen online :)

instalab week 21_ - 5 Op woensdag ging ik op kraamvisite bij baby Milu, is het geen dotje?! Milu is het eerste kindje van Herman en Tran. Ze is 8 weken oud en heeft een hele bos vol donkere haren en echt een prachtig, fijn gezichtje. Echt een lief poppetje en Tran kleed haar ook zo leuk aan.

instalab week 21_ - 4 Helemaal K.O.

instalab week 21_ - 6 Lekkere dikke wangetjes om in te knijpen! <3

Ik heb gezellig bijgekletst met Tran, ze had ook nog een lekkere Vietnamese soep gemaakt, en rond een uurtje of half 7 ‘s avonds vertrok ik richting Utrecht, want daar zouden we voetbal (Ajax – Manchester) gaan kijken bij Maren en Martijn.

instalab week 21_ - 7 Maren had hamburgers gemaakt voor iedereen die kwam kijken, toastjes en drankjes stonden klaar, de Beamer was geïnstalleerd en er hing toch een lichtelijk zenuwachtige sfeer. Van de jongens waren 3 namelijk echte Ajax fan en voor hen was het dus extra spannend!

instalab week 21_ - 8 Wat een domper! Ondanks het verlies was het wel een hele gezellige avond. Toch merkte ik dat iedereen niet zo HEEL blij was als anders. Toch een beetje teleurgesteld, en dat was natuurlijk begrijpelijk. Ik had het Ajax zo gegund, alleen het leek ze gewoon niet te lukken om die bal erin te krijgen. Zo jammer!

instalab week 21_ - 12 Op donderdag ging ik lekker lunchen met mijn vriendin Caroline. Het was een heerlijk weertje en het leek me leuk om bij Le Jardin te eten. Ik had er goede verhalen over gehoord, maar was er nooit eerder geweest. Omdat het zo’n heerlijke dag was trok ik dit leuke jurkje aan die ik heb gekregen van Come Get Fashion, met mijn nieuwe zwarte Allies eronder! Het jurkje is van een zachte T-shirt stof en zit echt heerlijk! Die ga ik zeker vaker aantrekken op warme dagen :)

instalab week 21_ - 9 Bij Le Jardin werkt het zo dat je een vast bedrag betaalt en dan krijg je 2 of 3 gangen (voor 3 gangen betaal je natuurlijk meer). Het is dan een verrassing wat je krijgt! Wel houden ze rekening met dieetwensen of allergieën. Caroline en ik zijn niet zulke lastige eters, dus kregen we gewoon ‘wat de pot schafte’. Nou, wat hebben we gesmuld! Allereerst zijn de gerechten beauties om te zien qua kleuren, compositie en opmaak, maar het is ook echt een smaakexplosie in je mond! De eerste gang was een osseworstje met bloemkool en allerlei lekkere groentesausjes.

instalab week 21_ - 10 De tweede gang bestond uit vis (ik weet niet meer welke) met worteltjes, parel couscous en dat paarse is gemaakt van truffelaardappel. Echt té lekker!

instalab week 21_ - 11 We besloten ook om voor een toetje te gaan en dat bestond uit gekarameliseerde meloen met ijs en crumble. Ik wil echt nog veel vaker naar Le Jardin. Zeker omdat er elke keer weer iets anders op het menu staat en het er mooi en culinair uitziet (dus perfect voor foodies) maar niet eens zo heel duur is. ECHT EEN AANRADER! Verder was het supergezellig om Caroline weer eens te zien (de laatste keer was al weer veel te lang geleden) en om bij te kletsen.

instalab week 21_ - 13 Mijn twee liefdes (Coco is natuurlijk ook mijn liefde, maar die staat er niet op!).

instalab week 21_ - 15 Op vrijdagmiddag hadden mijn zusjes en ik een lunch gepland met HP, waarvoor we een leuke campagne gaan doen. We kozen voor Luden in Utrecht, omdat ze een binnentuin hebben waar je lekker rustig kunt praten en toch kunt genieten van het zonnetje. Het was echt een mooi, vredig plekje en toch wat minder hectisch dan wanneer je een terrasje opzoekt. Ik bestelde een truffelrisotto!

instalab week 21_ - 14 Van HP kregen we alle drie een HP Sprocket cadeau. Larissa koos voor een zwarte met zilveren accenten en Tara en ik kozen de witte met rosegold accenten. De Sprocket is een handzaam printertje die zo klein is dat hij in je zak past. Ik vind hem qua formaat vergelijkbaar met een telefoon, alhoewel hij wel een stukje dikker is. Je kunt er rechtstreeks vanaf je telefoon foto’s op uitprinten, echt supergaaf!

instalab week 21_ - 16 We werden bediend door een heel lief meisje genaamd Chiara. Ze herkende ons van onze YouTube kanalen en ze zei dat het haar laatste stagedag was, en wat een geluk het was dat ze ons precies vandaag nog moest tegenkomen! Awww! Dat is toch lief als iemand dat zo zegt? Wij smolten in elk geval helemaal en maakten natuurlijk een foto met Chiara. We hebben die toen meteen als test uitgeprint op onze Sprockets en aan haar gegeven, als aandenken. Ze was zo blij dat we alledrie een flinke knuffel kregen!

instalab week 21_ - 24 Dit las ik diezelfde dag nog terug op haar Instagram account. Zo lief! Het zijn dit soort dingen die het bloggen en Youtuben zo leuk maken. Het contact met de kijkers en het feit dat je iemand blij kunt maken en een goed gevoel kunt geven. Ik krijg daar echt positive vibes van, I love it! Dankjewel Chiara, ook jij hebt mijn dag helemaal perfect gemaakt :)

instalab week 21_ - 17 Outfitje! Het pakje is van New Look en heb ik nu zo’n anderhalf jaar in mijn kledingkast hangen, maar het blijft een leuk ding! Ik houd wel van zulke setjes. Op Asos zie je ze nog wel veel voorbij komen, maar in de winkels wat minder.

instalab week 21_ - 20 Op vrijdag werd het al zo warm, de katjes lagen de hele dag al helemaal voor pampus. Arme Cocootje.

instalab week 21_ - 21 En arme Clarry!

instalab week 21_ - 18 George en ik hadden klusjesdag, we reden naar de stort (ik heb altijd veel karton afval), daarna boodschappen en daarna even naar de Action. Daar kochten we een zwembad en statafels. Altijd handig om te hebben, vonden we.

instalab week 21_ - 19 Vrijdagavond kwamen Jeffrey (vriend van George) en zijn vriendin Femke gezellig BBQen. Onder het afdakje konden we meteen de statafels kwijt, echt handig! En het staat ook zo gezellig, alsof je een flink feest gaat geven ofzo. We hebben heerlijk gegeten, gedronken, gekletst tot diep in de nacht, en ze bleven ook gezellig slapen.

instalab week 21_ - 22 De volgende ochtend hebben we een zwembadje opgezet. Is hij niet cool?! Het deed ons denken aan een jacuzzi vanwege de stoeltjes in de hoek.

instalab week 21_ - 23 Heerlijk genieten!

instalab week 21_ - 25 Het bed waar Jeff en Femke op bleven slapen hebben we laten staan. Het was namelijk TE HEET op zolder om nog lekker te kunnen slapen, dus besloten we dat we maar gewoon in de huiskamer gingen slapen. Had ook wel iets leuks! Hier doet George zielig, haha, omdat ik altijd eerder opsta dan hij en hij juist altijd nog wil knuffelen :)

instalab week 21_ - 26 Sunday breakfast! Lekker Engels ontbijtje gemaakt voor ons, eitje erbij. Goede start van de dag!

instalab week 21_ - 27 En sunday dinner, de chili con carne van George’s moeder. Superlekker!

instalab week 21_ - 28Het was een leuke week! Lekker weer, leuke meetings, gezellig afgesproken met vrienden en vriendinnen, ik kreeg er helemaal de vakantiekriebels van! Gelukkig houdt het mooie weer nog een paar dagen aan, dus ik probeer er weer zo veel mogelijk van te genieten :)

Komende week gaan mijn zusjes en ik richting de UK voor een tripje, waar ik onwijs veel zin in heb! Ik ga natuurlijk lekker vloggen en jullie meenemen tijdens onze reis naar.. Brighton! Misschien komen we Zoëlla nog tegen, haha!

Hoe was jullie week? Hebben jullie nog van het weer kunnen genieten?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

24 Reacties

 1. 3 juni 2017 / zaterdag, 3 juni 2017

  Wat een leuke foto’s weer! Ik vind dat ene gerechtje met de aardappeltjes (?) net of er een naaktslak op het bord ligt, haha!

 2. Diana
  1 juni 2017 / donderdag, 1 juni 2017

  Super chill zwembadje!! ik wil ook een tuin :-)

 3. Denise
  31 mei 2017 / woensdag, 31 mei 2017

  Hoe gaaf zou dat zijn! Als jullie Zoella tegen zouden komen hahaha!
  Lekker weekje Sereen :)

 4. Sarah
  30 mei 2017 / dinsdag, 30 mei 2017

  Zier er allemaal gezellig uit. Die printer is zo tof! Het is wel iets wat ik zou kopen.

 5. Sabien
  29 mei 2017 / maandag, 29 mei 2017

  Ik zag je zitten bij Le Jardin, super lekker eten! Ik liep langs met mn Teckelpup :-)

 6. 29 mei 2017 / maandag, 29 mei 2017

  Die printertjes heb ik eens eerder gespot bij Zoella, wel echt leuke dingetjes zeg! Ik kijk echt nooit voetbal, mijn vriend ook niet trouwens. Hij is wel voor Ajax als ie voor een club moet zijn. Gezien iedereen het over de wedstrijd had, gingen wij hem ook maar kijken. De kroeg tegenover stond stampes vol met een groot scherm op het terras, ook leuk om naar de mensen te kijken. Jammer dat ze verloren, maar toch ver gekomen tot de finale!

 7. 29 mei 2017 / maandag, 29 mei 2017

  Wat een leuke week! Zo’n zwembad met stoeltjes lijkt me ideaal voor dit weer. Oh, en als je naar Brighton gaat, haal dan zeker een keer een burger bij Brighton Burger (klein tentje aan market street, bij the lanes); één van de besten die ik ooit gegeten heb!

 8. 29 mei 2017 / maandag, 29 mei 2017

  Heerlijk zo’n zwembad met ‘stoeltjes’ in de tuin! Echt perfect voor dit weer!

 9. Britt
  29 mei 2017 / maandag, 29 mei 2017

  Wauw, heel veel plezier daar! Ik kijk nu al lekker uit naar alle hotspots en foto’s. Ik heb binnenkort mijn eerste etentje bij Le Jardin gepland, ik kijk er nu al naar uit want het ziet er allemaal heerlijk uit!

 10. Jolijn
  29 mei 2017 / maandag, 29 mei 2017

  Heel veel plezier in Brighton! Het is echt fantastisch daar, helemaal met dit weer denk ik. Mijn aanraders zijn: de Seven Sisters Cliff (is buiten Brighton, maar wel goed met de bus te bereiken en het is een fantastisch gratis natuurgebiedje met de welbekende krijtrotsen) en qua eten het restaurant Food for Friends en het restaurant VIP (Very Italian Pizza). Het eerste restaurant is helemaal vegetarisch maar met heerlijke gerechten, het tweede een authentiek Italiaans restaurant met de beste pizza’s ever! (En heerlijke tiramisu), ik raad je wel aan om te reserveren. Verder is het centrum ook heel gezellig met allerlei kleine straatjes, vergeet ook zeker niet om een Ben’s Cookie te halen, dit zit op meerdere plekker in Engeland en het zijn de beste chocolate chip cookies die ik ooit heb gegeten. Liefs, Jolijn

 11. Vivian
  29 mei 2017 / maandag, 29 mei 2017

  Mag ik vragen welke zonnebril dat is op je foto’s? Is zo mooi!

 12. 29 mei 2017 / maandag, 29 mei 2017

  oehh nu wil ik ook zo’n zwembad XD en ik vind jullie 2 nog steeds zo cute samen!

 13. 29 mei 2017 / maandag, 29 mei 2017

  Wat een heerlijke week heb je weer gehad! Ik zag je leuke outfit in de zwarte jurk al voorbij komen op IG en ik vond deze zoooo goed bij je staan! Ik zou zelf echt dat typje zijn die dan de hele dag aan haar jurkje zit te trekken haha. Ook het setje van New Look staat je beeldig! Door deze outfit was ik dit weekend even in Utrecht aan het rondlopen, kijken of ze ook zulke leuke printjes hadden. Ik ben soort van geslaagd haha. Ik heb dit lange weekend veel aan mijn flatlay foto’s gewerkt en wasjes gedaan! Ook ging ik op zaterdag even naar Utrecht toe om te winkelen en naar die nieuwe gamehal, ik ben al verslaafd eraan :)

 14. 29 mei 2017 / maandag, 29 mei 2017

  Ik stelde gisteren aan mijn vriend voor om ook een zwembadje te kopen. Hij keek me aan alsof ik gek was, haha. Maar zo fijn voor in de zomer! En mijn katje die was ook helemaal niets waard afgelopen weekend. Alleen maar binnen in haar kartonnen doosje aan het tukken. Veel plezier in de UK!

 15. Julie Tina
  29 mei 2017 / maandag, 29 mei 2017

  Ahh wat een heerlijk zomerse foto’s! Ik vind zulke matching kledingsetjes ook superleuk staan. Dat zwembad wordt vast nog genieten!

 16. 29 mei 2017 / maandag, 29 mei 2017

  Dat zwembadje! Geniaal, haha. Als wij de ruimte hadden, zou ik wel zo’n opblaas jacuzzi willen. Have fun in Brighton :)

 17. 29 mei 2017 / maandag, 29 mei 2017

  Wat een heerlijke week hè. Ik ben benieuwd naar jullie campagne van HP. Ik heb donderdag en afgelopen weekend ook heerlijk van het weer genoten :-)!

 18. Syl
  29 mei 2017 / maandag, 29 mei 2017

  Tipje trouwens voor mensen die tv met een beamer kijken…. zwarte/donkere kleuren van tv op een witte muur zijn nooit zwart. Bij donkergrijze muren komen de beamerbeelden veel meer tot zijn recht.
  Zwarte beelden zijn dan echt zwart…en dat witte is ook goed te zien.

 19. 29 mei 2017 / maandag, 29 mei 2017

  Omg dat jurkje is zooo leuk!! En wat een grappig ding zo een pocket printer haha, leuk voor op een festival ofzo.

 20. 29 mei 2017 / maandag, 29 mei 2017

  Wat is dat pakje leuk en staat super leuk in de zomer. Haha lekker in de woonkamer slapen, net een beetje als kamperen. Fijne week!

 21. 29 mei 2017 / maandag, 29 mei 2017

  Leuk om te lezen (en te zien)! Echt leuk de muur bij je vader. En die foto van de kat met die knuffel (of wat is het?)! Lijkt me best lastig als het 30 graden is en je hebt zo een dikke vacht haha ;) Ik heb de hele hitte hectiek van een afstandje meegemaakt, nu maar hopen dat het nog even mooi weer blijft de komende tijd, zodat onze bruiloft niet in het water gaat vallen… Dat is echt mijn grootste angst voor dé dag haha.

 22. 29 mei 2017 / maandag, 29 mei 2017

  Ah dat zwembad, zo geinig!! En ik ben benieuwd naar dat printertje. Lijkt mij handig! Ik ben stiekem dol op dit soort gadgets :-). Fijne week!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *