Instalab week 21 | heel veel poezenfoto’s en botox consult

Goedemorgen! Zijn jullie al een beetje bijgekomen van het allerlaatste Mr. Wrong hoofdstuk? En hebben jullie ook zo’n leuke week achter de rug? Ondanks de slechte weersvoorspellingen hadden we er toch best een aantal heerlijke dagen tussen zitten, vond ik. Ik had een spannende afspraak bij de Velthuis kliniek, heb leuke quality time gespendeerd met vrienden en familie, ging naar de nieuwste X-men movie en maakte veel te veel poezenfoto’s. Kijken jullie mee?

instalab week 21_ - 6 De week begint goed met deze homemade pizza voor de €3 challenge! Het recept is echt SUPER makkelijk en snel en vind je hier terug. Ik heb al een aantal foto’s voorbij zien komen van kijkers/lezers die de pizza hebben nagemaakt en dat vind ik altijd leuk om te zien! Het is atijd fijn om te zien dat je mensen inspireert en enthousiast hebt gemaakt! :)

instalab week 21_ - 5 Och arme.. kijk hem nou! Sjo sjielig! Ik smelt altijd als ik dat droevige koppie van hem zie.

instalab week 21_ - 7 Samen lekker Netflix kijken in bed. Lazy afternoons. De mooie laptop hoes kreeg ik een hele tijd terug trouwens van My Interior Musthaves en ik ben er nog steeds zo blij mee! Het staat super stylish maar het beschermt mijn laptop tegelijkertijd erg goed.

instalab week 21_ - 1 Op woensdag reed ik met mama naar de Velthuis kliniek in Hilversum voor een afspraak. Nog geen behandeling hoor, maar een consult. Ook al ging er niets gebeuren, ik vond het toch een beetje spannend. We zouden namelijk allebei geïnformeerd worden over ooglidcorrecties.

instalab week 21_ - 2 Mama denkt er namelijk al een hele tijd over na. Ze had zich goed ingelezen en wilde het liefste bij de Velthuis kliniek geholpen worden. Ze heeft altijd al wat overhangende oogleden gehad, maar de laatste jaren begon ze zich er aan te storen en de laatste maanden werd ze er zelfs een beetje vermoeid door. Mama is niet iemand die snel iets aan zichzelf ‘laat doen’ maar hier stond ze positief tegenover. Vooral omdat ze inmiddels verschillende mensen heeft ontmoet die het ook hebben gedaan en die er ook allemaal positief over zijn. Inmiddels staat de operatie ingepland voor eind volgende week! Spannend! Uiteraard ga ik er uitgebreid verslag over doen op mijn blog, dus als er specifieke dingen zijn die jullie hierover willen weten laat het dan vooral achter bij de comments.

Ik merk de laatste tijd (maanden, jaren?) ook een verandering in mijn ogen. Ze hangen meer dan voorheen en ik merk dat ik op foto’s mijn wenkbrauwen iets optrek om er iets minder vermoeid uit te zien. Jullie hebben die verandering ongetwijfeld niet door gehad. Mijn oogleden hangen niet zo erg als die van mama, en mijn huid is nog erg elastisch, dus voor een operatie is het veel te vroeg. Maar, zo gaf de dokter aan, kan er wel een ooglift plaatsvinden door middel van botox injecties. Dit houdt dan 3-6 maanden stand en dan werkt het botox effect weer uit. Hier had ik wel oren naar! Komende vrijdag is mijn afspraak al en ik ben heel benieuwd naar het effect. Ik vind het superspannend en ook wel een beetje een gek idee dat ik botox injecties zal gaan krijgen. Ik heb nooit negatief tegenover dit soort ingrepen gestaan, maar ik vind mezelf er eigenlijk helemaal geen type voor. Het klinkt ook zo heftig om zoiets op je 31e te laten doen. Toch ga ik het doen en ik moet zeggen dat ik er ook wel zin in heb! Hier wil ik ook uitgebreid verslag van doen, dus mochten er vragen over zijn, laat het even weten dan houd ik daar rekening mee voor in mijn blogpost!

instalab week 21_ - 3 Rama’tje. Hij is zo lekker fluffy en ook zo ontzettend nieuwsgierig! Hij voelt zich al helemaal thuis bij mijn ouders. Wil je meer over Rama lezen? Klik dan hier. En trouwens hoe schattig is het dat hij een klein beetje loenst? Hihi.

instalab week 21_ - 18 Van verschillende kanten hoorde ik dat ik in de FHM stond, op nummer 262 van de mooiste vrouwen van Nederland nog wel! Zoiets doet me nou dus helemaal niets he?

instalab week 21_ - 8 JONGENS! EINDELIJK! HET IS GELUKT! Het lukte me nooit om een Snapchat filter over Clarence en Coco te leggen, maar ik heb nu eindelijk ontdekt hoe dit WEL lukt: aai ze over hun koppie en trek voorzichtig hun oogjes iets naar achteren zodat er een beetje oogwit tevoorschijn komt. Op dat moment herkent Snapchat de ogen en wordt er een filter over je kat gelegd! Natuurlijk niet te vaak doen, is zielig anders. Maar héél af en toe moet het kunnen toch! Voor de lolz.

Oh en volgen jullie me eigenlijk al op Snapchat? Mijn gebruikersnaam is; serenaverbon. Lijkt me leuk als jullie me volgen en Snap me gerust, ik open altijd alle Snaps!

instalab week 21_ - 4 Mijn baby <3

instalab week 21_ - 13 Op donderdagavond ging ik naar Hester toe voor een spontaan wijntje en bugles-met-kaas avondje. Jacqie was er ook. Het was zo gezellig en we hebben veel gekletst, gelachen, grappige Snapchats gemaakt en geprobeerd de buren af te luisteren omdat we dachten dat ze ruzie hadden (maar het bleek een feestje te zijn waar werd geschreeuwd).

instalab week 21_ - 10Op vrijdag ging ik met Maren naar Lakeside in Veenendaal om even een kijkje te nemen bij de Wrangler hoek. Maren werkt namelijk bij Wrangler en in het najaar gaan we een supervette campagne opzetten om hun nieuwste Body Bespoke lijn te promoten. Deze lijn heeft geweldige broeken die zo ontworpen zijn dat elk figuur er mooi in uitkomt! Kan niet wachten om jullie straks meer te vertellen!

instalab week 21_ - 1 (1)In een andere winkel viel mijn oog op deze blitse patta’s – zijn ze niet vet zo met de glitters en de holo?! Echt, I LOVE IT! En toevallig zijn ze van het merk Premiata. Dat merk heb ik pas sinds kort ontdekt omdat ik gevraagd werd voor een campagne. Echt toevallig! Ik wil deze sneakers echt hebben!

instalab week 21_ - 11 Maren zette me af in Maarssen, waar ik de make-up en haartjes gedaan heb van Joanne (nichtje van Tim) en haar beste vriendin Nina. Die avond hadden ze namelijk hun schoolgala. Ze waren een beetje zenuwachtig, echt zo schattig, en ze hadden zulke mooie jurken gekocht! Daarna hebben we snel wat patatjes gegeten en reden we naar Nina’s huis waar de rest van hun vriendinnengroep verzamelde, want ze hadden een witte Hummer limo besteld! Vervolgens reden wij naar het party centrum waar het gala gehouden werd en hebben we onze ogen uitgekeken naar alle mooie auto’s waarmee iedereen aan kwam zetten. Brandweerwagens met loeiende sirene’s, een politiewagen, een tractor met Dixie toilet achterop, Maserati’s. Ferrari’s, Tesla’s, het kon niet gek genoeg. Zo gaaf om te zien hoeveel moeite iedereen had gedaan!

instalab week 21_ - 12Mooie meiden!

instalab week 21_ - 14 Op zaterdag had ik mijn artikelen voor het weekend al voorbereid en had ik ineens tijd over. Ik besloot om gezellig naar Nena te gaan. Het was erg lekker weer dus de parasol ging op, de kussens werden op de tuinset gelegd en Sarah ging met zo’n watertafel spelen. Het was zo gezellig! En zien jullie het tuinbroekje met watermeloenen die ze draagt? Die had ik de dag ervoor in een leuke kinderkledingwinkel gekocht in Veenendaal. Echt een schattig pakje. Het was voor mij echt lang geleden dat ik een hele dag kon chillen en me niet druk hoefde te maken om werk, deadlines en artikelen. Heerlijk!

instalab week 21_ - 15 Sarah met mijn QUAY bril, kijk zo fabulous!!

instalab week 21_ - 16 Samen spelen!

instalab week 21_ - 19 ‘s Avonds zou Nena gaan stappen met Justin, een jongen die we kennen sinds onze opleiding en waar Nena al die tijd bevriend mee is gebleven, en ik haakte aan! We belandden uiteindelijk bij Maggy Malou wat echt zo’n leuke tent is!! Zeker een aanrader jongens! Na het stappen nog even broodjes gegeten bij Broodje Plof en toen lekker terug naar Houten met de taxi. Poeh, was echt moe! Ben nu nog steeds aan het bijkomen hahaha!

instalab week 21_ - 20 Op zondagavond ben ik met Steven naar de bioscoop geweest. En omdat we naar de nieuwe X-men gingen maken we hier een X met onze armen. Because we’re nerdy like that. Het lijkt trouwens echt alsof ik hartstikke scheel kijk hier zie ik nu, HAHAHA! Jeetje.

instalab week 21_ - 21 Na de film ging ik even mijn telefoon checken op de bank en KIJK, ineens kwam Clarence op mijn schoot zitten. MOMENT OF JOY! Want dat doet ‘ie namelijk nooit. Misschien tot nu toe 2 keer meegemaakt. Ik vind het zo gezellig en warm. Kon wel janken.

instalab week 21_ - 22 Grote ogen want meneer zag een mug.

instalab week 21_ - 23Zwoel kijken, haha! <3

En last but not least, onze derde Singapore aflevering van Wander staat online! Hij is zo leuk geworden! Als je hem nog niet gezien hebt, hieronder heb ik hem even voor jullie ge-embed;

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Laat het me zeker even weten in de comments :)

Nou, dat was het weer deze week! Ik ga duimen voor zonnig weer de komende week, ik heb zin om zomerkleding te dragen en lekker alle ramen en deuren open te gooien en snakken naar een ijsje omdat het zo gloeiend heet is buiten! Kom maar door met die vakantie vibes!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

89 Reacties

 1. 22 mei 2019 / woensdag, 22 mei 2019

  Ik heb mij een tijdje geleden ook verdiept in botoxbehandelingen. Botox is een middel dat vele kwaaltjes kan verhelpen. Ik heb ook last van wenkbrauwen die wat meer hangen waardoor ik er vermoeid uitzie. Ook ik denk erover na om een behandeling uit te laten voeren.

 2. 10 juni 2016 / vrijdag, 10 juni 2016

  Is de botox-update er al?

 3. Inge
  9 juni 2016 / donderdag, 9 juni 2016

  Ik ben zo benieuwd naar het resultaat van je botox!! hahah ik ging stuk om je snapchat dat je niet meer boos kan kijken.. als ik dat zo hoor is het misschien ook een oplossign voor mijn frons tussen mijn wenkbrauwen.. hoewel ik ‘pas’ 28 ben, klinkt het wel als een preventieve oplossing voordat die groef niet meer weg te krijgen is hihi

  ben benieuwd naar de prijs, doet het pijn, wat moet je wel/niet na de behandeling doen, hoe vaak moet je het herhalen, wat zijn de nadelen, wat is botox precies en wat doet het in je huid etc.

 4. Der
  8 juni 2016 / woensdag, 8 juni 2016

  Hoi Serena, heb jij van de Plexr behandeling gehoord. Dat is een ooglidcorrectie waarbij er niet gesneden word. Ik heb niet alle reacties gelezen. Misschien heeft iemand er al iets over verteld.

 5. Paula
  5 juni 2016 / zondag, 5 juni 2016

  Oke, dit verpest dus mijn dag he.
  LAATSTE MR WRONG? OOOPS niet doorgehad! Wel een super mooi eind :)

  Super benieuwd naar je ervaringen met Botox! Tof dat je er zo open over bent, veel mensen houden het liever voor zich, maar supergoed dat jij er eerlijk over bent! Misschien is het in de toekomst ook wel iets voor mij nl!

 6. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

  Laatste Mr. Wrong aflevering? Neeee!

 7. 1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Ik ben benieuwd naar het resultaat van de botox, spannend! Ah de wander afleveringen vind ik zo leuk om te kijken.

 8. Marleen
  1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Spannend dat je al bijna je operatie hebt! Ik zag je nog lopen bij de velthuiskliniek :) Gelukkig weten ze bij de kliniek precies wat ze doen! Zo fijn! Succes en ik hoop dat je tevreden bent met het resultaat uiteindelijk!

 9. Carmen
  31 mei 2016 / dinsdag, 31 mei 2016

  Ahww die kattenfoto’s!
  Ik ben erg benieuwd naar het resultaat van beide behandelingen :D.
  Wat ik mij afvraag is wat de risico’s zijn van zo’n ingreep?
  Op internet staan horror verhalen.. Dit maakt dat ik terughoudender ben met behandelingen en/of ingrepen.

 10. Babette
  31 mei 2016 / dinsdag, 31 mei 2016

  Ben heel de benieuwd hoe je de behandeling vindt en wat het resultaat is! Zelf heb ik er ook aan gedacht, maar tegen mij werd er gezegd dat het ‘probleem’ alleen opgelost kon worden door een ooglidcorrectie.. Ben dus benieuwd hoe ze het bij jou doen!

 11. rebekka
  31 mei 2016 / dinsdag, 31 mei 2016

  Botox is een gif, wist je dat? Zie ook aflevering over botox van de keuringsdienst van waarde.. Brrr niets voor mij 😕

  • Serena
   Auteur
   31 mei 2016 / dinsdag, 31 mei 2016

   Ja dat weet ik mop, ik lees me natuurlijk wel in en laat niet zomaar iets in mijn hoofd spuiten zonder te weten wat het is! ;)

   • rebekka
    1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

    Ik wist het eerder niet.. Ik vind het wel apart dat er over siliconen en ongezonde stofjes in shampoo en make up en zo vaak veel weerstand is en dat botox wel acceptabel is terwijl het een gif is.. 😞 hoe sta jij daarin? Persoonlijk ben ik niet voor botox, ben voor natuurlijk..

 12. Annemarie
  31 mei 2016 / dinsdag, 31 mei 2016

  Ik ben erg benieuwd hoe het jullie bevalt. Ik heb er nooit bij stil gestaan, maar dit zou ook de oplossing voor mijn vermoeide ogen en hoofdpijn kunnen zijn.

 13. 31 mei 2016 / dinsdag, 31 mei 2016

  Wat een ontzettend leuke week heb je gehad! De wander-afgelevering was ook heel gaaf. Nu wil ik echt een keer naar Singapore haha!

 14. José
  30 mei 2016 / maandag, 30 mei 2016

  Jammer dat ik je niet gezien heb in veenendaal!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *