Instalab week 20 | Ibizaaa!

Goedemorgen iedereen! Wauw, wat was het toch ongelofelijk lekker weer de afgelopen week! Ik hoop dat jullie ervan hebben genoten. Vorige week heb ik een hele leuke fotoshoot gehad voor een nog geheim project, waar ik jullie snel meer over ga vertellen. Ook zijn mijn zusjes en ik naar Ibiza gevlogen voor een hele leuke campagne voor Coca-Cola. Benieuwd naar mijn avonturen van de afgelopen week? Lees dan snel verder!

instalab week 20_ - 1 Op maandagochtend moest ik naar Amsterdam, want daar had ik een hele spannende fotoshoot. Ik kan je nog niet verklappen om welk merk het gaat, maar ik kan jullie wel verklappen dat het gaat om een heel erg mooi project waaraan ik samen met mijn mede beautybloggers hebt gewerkt! Onderweg naar de fotostudio zag ik deze kat heerlijk chillen in het zonnetje, dus daar moest ik gauw eventjes een fotootje van maken!  Zodra ik meer mag loslaten over het project doe ik dat natuurlijk, maar het enige wat ik jullie tot nu toe kan vertellen is dat het pas in oktober uitkomt. Spannend! Nog eventjes geduld dus alstublieft!

instalab week 20_ - 9 In de nacht van maandag op dinsdag moesten mijn zusjes en ik op Schiphol verzamelen. Dus daar stonden wij met onze gare gezichtjes, om 3.00 uur ‘s nachts. En raad eens wie we tegenkwamen? Mascha en Gregor, want die zaten op dezelfde vlucht! Hoe toevallig? Om 9.00 uur ‘s ochtends kwamen we aan op Ibiza, waar Janine en Evelien van Hot Pink Media (ons mediabureau) ons stonden op te wachten op het vliegveld. Wanneer ik palmbomen zie en hele mooie bloemen zoals deze knalroze bougainville, dan kom ik meteen in vakantiestemming, zo mooi! Ik moest er gewoon even foto van maken!

instalab week 20_ - 2 Janine en Evelien reden ons naar het Hard Rock Hotel. Dit is een van de vetste hotels van het hele eiland! We gingen meteen eventjes wat lunchen en het plan de campagne bespreken. Mijn zusjes en ik doen namelijk een campagne voor Coca-Cola, waar alles draait om travel. Op hun flesjes en blikjes van de komende tijd zijn namelijk honderd droombestemmingen te vinden, en jullie kunnen kans maken om een reis te winnen naar een van deze plekken! Ook Ibiza is één van deze bestemmingen en we waren hier om hele mooie foto’s te schieten voor deze campagne.

instalab week 20_ - 3 Er zijn een aantal gerechten die ik eigenlijk altijd kies als ik ze op de kaart zie staan, en één daarvan is ceviche. Dit is een rauwe vis, vaak is dit een witte vissoort, die gegaard is in citroensap. Lekker fris en toch vullend, en vaak ook met een hele bos koriander, dus dan maak je mij het gelukkigste meisje op deze hele aarde. Andere gerechten die ik bijna altijd wel kies zijn risotto, oesters of steak tartaar. Dit zijn echt mijn GO TO gerechten die ik altijd lekker vind!

instalab week 20_ - 12 Hier draag ik mijn nieuwe playsuitje van het merk NA-KD. Ik weet dat het decolleté best wel diep is (ik krijg er een beetje Jennifer Lopez vibes van waar ze die welbekende jurk van Versace draagt), maar toch heb ik hem lekker gedragen. Als je rechtop loopt of staat is er niks aan de hand, maar als je zit moet je wel een beetje uitkijken dat je geen nip slip krijgt, haha!

instalab week 20_ - 14 De eerste avond gingen we heel even het stadje in, Ibiza stad. Overdag was het heerlijk weer, maar ‘s avonds koelt het toch een beetje af, dus we hadden alle drie een jasje aangetrokken. Best vreemd, want precies op dat moment was het in Nederland gewoon warmer dan op Ibiza, kun je het je voorstellen?! Nadat we lekker hebben rondgelopen vonden we een heel leuk pleintje met leuke restaurantjes en we besloten om in een van de restaurantjes te gaan eten.

instalab week 20_ - 4 Hier koos ik voor een overheerlijke risotto met asperges en spek en Parmezaanse kaas. Het was echt super machtig, maar hij was zo lekker dat ik hem serieus bijna helemaal heb opgegeten! Ook bestelden we heerlijke wijntjes, cocktails en sangria, want dat kan natuurlijk niet ontbreken als je in Spanje bent!

instalab week 20_ - 5 Ik lach me echt helemaal dood om die toeristische dingetjes die je kunt kopen in de winkeltjes op vakantieplekken. Ik bedoel, wat is dit nou? Een piemel lolly met de tekst ‘I love you’? Ik vraag me echt altijd af wie dit soort dingen koopt. Waarschijnlijk alleen dronken groepen jongens of meiden, haha!

instalab week 20_ - 11 Kijk! Ik kon eindelijk mijn nieuwe jurkje aan van Hollister en mijn nieuwe sandaaltjes van Gioseppo! Ik ben zo blij met het jurkje, het accentueert mijn taille heel erg mooi en de blote schouders geven er meteen zo’n tropische vibe aan! Plus hij is lekker zwierig, dus het is echt een perfect vakantiejurkje! En hoe leuk zijn mijn nieuwe sandaaltjes met pompommetjes? Vorige zomer kocht ik ongeveer hetzelfde model, maar dan met kleurtjes, dus toen ik ze te koop zag staan in het zwart twijfelde ik geen moment. Ze passen overal bij! Mocht je benieuwd zijn, ik heb ze besteld via Sarenza.nl.

instalab week 20_ - 6 Kijk, kijk! Ik heb ook mijn enkelbandje weer eens omgedaan! Mama heeft hem vorige zomer voor me gemaakt met echte turkoois steentjes. Zo pretty! Ik draag hem nu nog steeds en ik weet niet waarom, maar een enkelbandje geeft me het gevoel alsof ik eigenlijk de hele dag op slippers of blote voeten hoor te lopen, dus ook hier krijg ik een vakantie vibe van!

instalab week 20_ - 7 Zoals Janine altijd zegt; Teamwork makes the dream work, en zo is het! Zelf werk ik al 7 jaar samen met Hot Pink Media en mijn zusjes werken al 6 jaar met ze samen. And still going strong!

instalab week 20_ - 17 Janine is echt een toppertje! Mama van 2 lieve kinderen, DJ in het weekend, en doordeweeks runt ze haar eigen bedrijf Hot Pink. I don’t know how she does it! Ze is altijd eerlijk, geeft me soms (terecht) op mijn flikker, maar heeft altijd het beste met me voor en is er voor me in moeilijke tijden, als ik haar nodig heb. Wij zijn op zakelijk en persoonlijk vlak heel goed samen! In de loop der jaren hebben andere mediabureaus geprobeerd om me bij haar weg te kapen, of ze probeerden onder haar uit te komen zodat ze goedkoper uit waren, maar je moet elkaar ook dingen gunnen en als je dat doet, en je vertrouwt elkaar, dan ben je gewoon een heel sterk team! Janine heeft me superveel geleerd op zakelijk vlak en hoe het hele mediabureauwereldje in elkaar steekt en daar ben ik haar dankbaar voor! LOVE YOU JANINE!

instalab week 20_ - 13 Casual picknick, lol!

instalab week 20_ - 10 Kijk eens naar dit bloedmooie jurkje! Rood is zo’n topkleur eigenlijk, ik moet die kleur gewoon vaker dragen! Het stoat me eg!! Hij is van Loavies.com en hij is er ook in het zwart en donkerblauw. Hij valt wel ietsje kleiner uit dus ik zou 1 maat groter bestellen dan je gebruikelijke maat. Het fijne is dat de peplum over een eventueel buikje valt (ik noem het mijn ‘pouch’) hahaha, maar juist de taille accentueert, dus dit jurkje is super flatterend en geeft je body een zandloper vorm. Love it! De sandaaltjes zijn van Rebecca Minkoff via Sarenza.nl. Ook al zijn ze wat duurder, het zijn echt prachtige exemplaren waarin je voeten op de een of andere manier heel elegant en fijntjes lijken, en ze passen ook overal onder. Aanrader!

instalab week 20_ - 8 Kijk wie daar heerlijk ligt te chillen?! Ibiza kitty!

instalab week 20_ - 16 Op donderdag waren we helaas alweer terug in Nederland, terug naar het koudere en gure weer. Thuis lagen er wel hele leuke pakjes op me te wachten, waaronder eentje met een roze front lace wig (die ik tot nu toe niet goed op dat grote hoofd van me krijg) en eentje met deze AWESOME Adidas badslippers van BADstof. Hoe gaaf zijn ze?! Ik ben er helemaal mee in mijn nopjes en loop er de hele dag mee in huis. En vrijdag ben ik er zelfs mee over straat gegaan, hihi! Ook Coco kwam ze hier even bewonderen!

instalab week 20_ - 15 Nog altijd even blij met mijn onion goggles; een bril die mijn ogen perfect afsluit waardoor ik niet hoef te huilen als ik uien snijd! Ik heb alle andere trucjes al geprobeerd, maar tot nu toe is dit het enige dat werkt! Hier was ik volgens mij weer eens nasi goreng aan het maken.

instalab week 20_ - 19 Op vrijdag heb ik samen met Robin, het broertje van George, klusjes gedaan. Hij was afgelopen zaterdag namelijk jarig en ging voor het eerst ever een feestje geven thuis. Dus vrijdag deden we boodschappen, zijn we speciaal naar de Hoogvliet gereden voor kratjes Heineken (die waren maar €9 per stuk) en haalden we de partytent op bij mijn ouders. Op zaterdag hebben we de tuin leuk aangekleed. Ik had ook 3 statafels gehuurd, de zwarte hoezen zijn van Action en het is goedkoper om ze te kopen dan om te huren, tippie van mij! Staat meteen een stuk chiquer zo! Tent opgezet, vlaggetjes opgehangen, het zag er echt gezellig uit!

instalab week 20_ - 18 De self service dranktafel!

instalab week 20_ - 20 George, zijn stiefvader Paike en ik. Wij vonden dit zo’n hilarische foto! Die Paike die zo ineens stiekem achter ons staat, hahaha!

instalab week 20_ - 21 <3

Zoals jullie zien heb ik George uiteindelijk toch weten te overtuigen om zijn haren de andere kant op te gooien, haha! Nu moet hij het alleen nog even ‘in model’ laten knippen, zodat het ook echt goed die kant op valt (nu lijkt het een beetje lang op de foto).

instalab week 20_ - 22 Liefde voor Annie en Paike!

instalab week 20_ - 23 Nou, zaterdag werd het lekker laat, ik denk dat we om een uurtje of 3 in bed lagen. Ik was de BOB, maar desondanks voelde ik me toch een beetje katerig zondag. Heel vreemd, maar ik had al een paar dagen last van misselijkheid, beetje vreemde ontlasting (sorry als je nu aan het eten bent) en vermoeidheid. George had er ook last van. Na een beetje Gegoogle denk ik dat we besmet zijn geraakt met de Giardia parasiet. Ik heb bijna de hele zondag op bed gelegen, niets gegeten ook, dus toen ik in de avond wat opknapte wilde ik even de deur uit. Uiteindelijk belandden we bij het Van der Valk hotel in Houten waar we superlekker uit eten zijn geweest.

PS. we weten dat het heel besmettelijk is, dus we gaan alles (deurknoppen, sleutels, lakens, handdoeken) grondig schoonmaken en wassen, zodat we niet steeds herbesmet raken of elkaar blijven besmetten. Als het goed is moeten we er dan met een paar dagen vanaf zijn. Komt vast goed!

instalab week 20_ - 24 George happy met zijn tomatensoepje!

instalab week 20_ - 25 Dit was heerlijke steak tartaar! Geserveerd met toastjes. Heb echt gesmuld, alleen het was zo veel dat ik 1/3 liet staan.

instalab week 20_ - 26Mijn hoofdgerecht kon ik ook al niet finishen, maar hier heb ik ook van gesmuld: heilbot filet met paksoi en zalm sashimi, met allemaal heerlijke sausjes ernaast. Aanrader! Volgende keer gaan we hier weer heen en dan eten we niet die broodjes met dips vooraf (en toch eet je er altijd van, het is gewoon zo verleidelijk als dat gratis op tafel wordt gezet, haha) en zorgen we dat we wat fitter zijn, zodat we gewoon goed onze bordjes leeg kunnen eten!

Well, that’s it folks! Het was een leuke, drukke week, dus ik ben blij dat de komende week ietsje rustiger is. Ik heb zin in donderdag, want dan spreek ik af met een goede vriendin en op vrijdagavond komen er 2 leuke vrienden langs van George! Verder gewoon lekker thuis bloggen, video’s opnemen, huisklusjes doen en opruimen!

Hoe was jullie week? En wat hebben jullie woensdag gedaan, toen het zulk kneiterwarm weer was hier in Nederland?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

34 Reacties

 1. Sanne
  28 juni 2017 / woensdag, 28 juni 2017

  Uit eten gaan in een restaurant terwijl je besmet bent met een overdraagbare parasiet.. Vind het onverantwoord dat je het risico neemt om andere mensen ook met deze ellende op te zadelen, voor mensen met een slechte weerstand kan dit de dood betekenen.

 2. Dana
  25 mei 2017 / donderdag, 25 mei 2017

  Hi Serena,
  k zou willen weten wat voor vloer je in je mooie huisje hebt liggen?
  Ik vind hem op alle foto’s altijd zo mooi.
  Ben op zoek naar soort gelijk laminaat.

 3. Mare
  23 mei 2017 / dinsdag, 23 mei 2017

  Ik kan zo genieten van zulke artikelen, met name omdat je ook heel mooi de relatie beschrijft met Hot pink media.
  @Serena
  Ik zou wel meer willen lezen over jouw ervaringen met Janine, want ik vind het wel bijzonder, gezien het toch geen standaard werknemer/werkgever relatie is. Hoe ben je in contact gekomen met haar? Moest je wennen haar stijl, namelijk direct zonder om de hete brij heen te draaien? Ben echt heel benieuwd.

 4. Janine
  23 mei 2017 / dinsdag, 23 mei 2017

  Lekker ding & chaoot, gelukkig altijd vrolijk haha…………. maar vooral Top blogger & Influencer!

  Lieve Sereen! I Love you too <3

 5. Diana
  23 mei 2017 / dinsdag, 23 mei 2017

  Alles staat jou zo mooi! :D Wat fijn dat je gewoon voor werk naar ibiza gaat, echt wow had je dat vroeger ooit gedacht? Hoe kan het leven soms lopen he :D

 6. 22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Het zag er heerlijk uit op ibiza! En die decolleté kun je prima hebben. Nu je het zegt… je hebt best wel iets weg van jennifer lopez! hhaha just kidding, maar het staat je super! Die onion goggles kende ik helemaal niet wat een uitkomst. Ga ik ook maar eens proberen want met al dat gehuil komt er niks van koken…

 7. nanoe
  22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  in de modeindustrie gebruiken we een speciale soort dubbelzijdig tape voor decolletés. ik denk dubbelzijdig tape voor vinyl ofzo. blijft heel goed zitten, ook als je zweet enz. nooit last van een nip slip en je kan ze ook gebruiken om je borst een beetje omhoog te tapen zodat je geen hangtiet hebt in zo’n ding. eraf halen is ook best een makkie. gewoon wat olijfolie eroverheen en het laat los. =)

  • Diana
   23 mei 2017 / dinsdag, 23 mei 2017

   wow i need that

 8. Mirthe
  22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Whaaaah die badstof Adidas slippers!! Ik kan ze nergens vinden, wanneer/waar zijn ze te koop?

  • Hilla
   22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

   Bij woei-wegshop volgens mij!

  • Serena
   Auteur
   23 mei 2017 / dinsdag, 23 mei 2017

   hi Mirthe,
   ik heb ze besteld via Sarenza.nl! Als het goed is staan ze nog in de webshop!

   • Mirthe
    23 mei 2017 / dinsdag, 23 mei 2017

    Thanks, gevonden!

 9. 22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Heerlijke foto’s! Dat rode jurkje van Loavies staat je echt prachtig!

 10. 22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Heerlijk, die paar dagen Ibiza!

  Hier hebben de beesten, jaren terug, Giardia gehad, wat een doffe ellende. Heeft minstens twee maanden geduurd voor ze eraf waren.

 11. Denise
  22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Gave foto’s op Ibiza Sereen!

  Giardia is echt super naar! Hopelijk zijn jullie er gauw van af.
  Giardia is trouwens ook besmettelijk voor dieren. Dus Coco en Clarence moeten tijdelijk even in een plastic bal rondwandelen XD. (grapje natuurlijk. gewoon goed je handen wassen voor je ze aanraakt :P)

  X

 12. 22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Oooh lekker weekje zeg. En wat een toffe outfitjes. Gelukkig dat je weer een beetje opgeknapt bent.. kan je goed ziek van zijn zo’n virusje!

 13. 22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Wat tof Ibiza! Je hebt ook zulke leuke jurkjes aan! En ben ook fan van dit playsuit. Wel balen van de besmetting maar daar komen jullie zeker overheen 😊

 14. 22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Wauw naar Ibiza wat heerlijk zeg! Ik wil daar altijd nog eens een keer heen!

 15. 22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Ah wat naar dat jullie besmet zijn geraakt, hopelijk kom je er makkelijk vanaf!

 16. Annie
  22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Haha die lolly! Ik zou dat echt makkelijk kopen als ik niet dronken ben, en dan inpakken en aan m’n vriend of moeder of zo geven. ‘Kijk eens, heb een souvenir voor je!’

 17. 22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Heel blog/vlog land leek wel in Ibiza te zijn afgelopen week! Jaloeeeers! :p Mooie foto’s van je outfits trouwens!

 18. 22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Al je nieuwe kleren zijn echt prachtig, vind vooral je playsuit heel mooi. Dat gaat mij niet lukken hoor, zo’n diep decolleté haha. Jammer dat je je week zo moest afsluiten, maar gelukkig valt ‘t alweer mee. Beterschap!

 19. Sarah
  22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Leuke week weer! Heerlijk die ibiza foto’s, krijg er zin van om op vakantie te gaan. Jouw schoonouders zien er zo lief uit samen!

 20. 22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Love die outfitjes op Ibiza! Die JLo-decolleté jumpsuit staat je goed! Mijn katten – ja echt – hebben wel eens giardia gehad, en dat was mega vervelend. Hopen dat jullie gauw opknappen.

 21. Lousaa
  22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  No way giardia, daar heb je echt last van en niet een klein beetje.

  Leuke week!

 22. simone
  22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Mooie foto,s weer! =)
  Die rode jurk staat je echt geweldig!!!
  Ik ben wel benieuwd naar de shoot, maar kan wel wachten tot oktober. ;)
  Ik vind zwarte jasje met gouden sterren ook heel erg gaaf.
  Zoiets zoek ik nog. :3

 23. 22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Wat een heerlijke week heb jij gehad zeg! Ik krijg er helemaal zin in de zomer van. Nog beterschap!

 24. Varenka W
  22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Zoveel fijne herrineringen aan Ibiza :-)

 25. 22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Wat een heerlijke week en wat fijn dat je zo’n hechte band hebt met je mediaburo! Zo als gewoonlijk weer positief jaloers op je eten.. Ik krijg er altijd spontaan trek van😉. Wat een lieve/leuke schoonfamilie heb je. Ik ken ze niet maar als ik zo de foto’s zie. Lekker van genieten! Balen van die bug in je buik. Hopelijk was het snel over!

 26. 22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Oh, Ibiza klinkt goed! En wat een prachtige jurkjes heb je aan :). Kom maar op met die zomer hier in NL

 27. 22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Ik ben in love met het zwarte en rode jurkje, zo mooi! En wat een heerlijke week heb je gehad, alleen jammer dat jullie ziek zijn geworden. Beterschap!

 28. 22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Wat een mooie outfits heb je aan in Ibiza. Mijn favoriet is de playsuit, die staat je echt fantastisch!

 29. 22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Wat een heerlijke week. Ik ben benieuwd naar je geheime project en de Coca Cola campagne :-). Met het heerlijk weer heb ik gewerkt, wat uurtjes vrij genomen om nog even in de tuin te relaxen, vaccinaties gehaald en heerlijk uit eten geweest. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *