Instalab week 2 | vakantiebeurs en killer verjaardagsfeestje

Goedemorgen! Hoe gaat het met iedereen? Weer een beetje bijgekomen van het weekend? Afgelopen week was druk, maar erg leuk. Tara en ik zijn 2 dagen naar de Vakantiebeurs geweest, ik sprak af met Nena, had een interview met Leonie, nam een filmpje op met Nanne, haalde Larissa en papa op van Schiphol, had enkele meetings en Skype calls, ging naar een zaalvoetbalwedstijd van Tim en had een killer verjaardagsfeestje die tot 5 uur ‘s nachts duurde!! Kijken jullie mee naar mijn avonturen van afgelopen week?

instalab week 2 - 1 Eindelijk een piepklein zonnetje! Het was de laatste tijd zo grijs en grauw, bah! Maar van een klein zonnetje knap ik altijd op. En de afgelopen dagen hebben we trouwens ook weer wat meer zon, ben ik zo blij mee! Dan lukken de foto’s ook altijd wat beter, haha! :)

Hier stond ik trouwens te wachten op de trein naar Utrecht.

instalab week 2 - 2 Want, er was Vakantiebeurs! Op dinsdag en donderdag waren de ‘vakdagen’ waar Tara en ik inspirerende presentaties hebben bijgewoond en waar we een soort van speeddate hebben gehad met allemaal gave bestemmingen. We hebben er ontzettend veel inspiratie opgedaan voor onze reisblog Travellab. Zo zijn we helemaal onder de indruk van Oregon en Spitsbergen als bestemming. Hier zouden we dan ook graag heen willen! Er is zo veel te zien op de wereld en het was echt leuk om met bestemmingen in aanraking te komen waar je zo op het eerste gezicht niet aan zal denken.

instalab week 2 - 10 Wat mij betreft wint Djoser de prijs voor de mooiste stand! Deze stand vond ik ronduit het meest indrukwekkend, kleurrijk en met veel oog voor detail! Hier heeft vast veel werk in gezeten, echt gaaf om te zien.

instalab week 2 - 11 Dit was ook op de Djoser stand, echt gezellig ingericht!

instalab week 2 - 7Hier staat Joost van Endemol Beyond te presenteren. Joost ken ik nog van vroeger, want we hebben bij elkaar in de klas gezeten. Zo toevallig! Hij vertelt hier over WANDER, een nieuw reisplatform dat over 2 weken live zal gaan. Larissa, Tara en ik gaan ook mooie reizen maken voor WANDER, we kunnen echt niet wachten!

instalab week 2 - 8 Tara en ik kregen trek en besloten deze Japanse poffertjes eens uit te proberen. EN WOW, die waren lékker! We hadden meteen zoiets van, dit moeten we thuis ook gaan maken. Echt, ik heb gesmuld. Het zijn eigenlijk hartige, gevulde poffertjes met zeewier en een lekker sausje. Kennen jullie dit?

instalab week 2 - 9 Elke stand maakt er echt een feestje van! Als je over de Vakantiebeurs loopt dan heeft elke stand wel wat leuks. Deze stand had bijvoorbeeld een levensgrote knuffelijsbeer, haha! Tara vond hem lekker fluffy.

instalab week 2 - 4Na alle presentaties en speeddate sessie was het tijd om te borrelen! Of nou ja, feesten! Er werd opgetreden met live muziek, alle drank was gratis, je kon ergens pasta in Chinese afhaalbakjes halen en het was gewoon reuze gezellig. Tara vond een paar jongens waarmee ze ook naar Gambia was geweest, en ik vond Laura (van What About Her) en haar vriend Robert, en toen was het feest compleet! We zijn hier een paar uur gebleven en dropen toen langzaam af naar huis.

instalab week 2 - 5 De volgende dag ontdekte ik dat Clarence niet meer zijn gewoonlijke zielige blik had. Echt apart! Ik ken hem alleen maar zielig en sneu! Maar hier kijkt hij een klein beetje stoer. Denk ik.

instalab week 2 - 6 Of, een beetje.. verdacht? Hahaha! Ik vond het grappig om hem zo te zien. En kijk dan die dikke worstenpootjes zo onder zijn lichaam gevouwen!

instalab week 2 - 3Ook nam ik een nieuwe kookvideo op, waarin ik jullie laat zien hoe je deze vegan noodles moet maken. En het allerleukste: daarna kan ik alles lekker op eten! Hmmm!

instalab week 2 - 12 Van Jubo, een collega van Tim, kregen we een kussentje gevuld met catnip (kattenkruid) en Clarence en Coco waren meteen helemaal geïntrigeerd.

instalab week 2 - 14 Ze begonnen er aan te snuffelen, mee te spelen, ze gingen erop liggen en mee knuffelen, hahaha! Zo leuk om te zien! Ze zijn er helemaal verliefd op. Dankjewel, Jubo! We zijn er blij mee!

instalab week 2 - 16 Nieuwe Timberlands besteld via Sarenza.nl, ben er blij mee! Ik wilde al heel lang zwarte Timbs en nu heb ik ze eindelijk. Ik wilde eigenlijk een iets ander model, maar toen zag ik deze en vond deze eigenlijk ook wel heel cool. Ze lopen heerlijk en staan superleuk en stoer onder mijn outfits.

instalab week 2 - 15 Lunch! Broodjes met Tartex Cremisso (vegan!) en HEUL VEUL koriander. I love it so much! Echt een lekkere combo, zo!

instalab week 2 - 18 Even pizza eten bij mama en mama gezelschap houden. Nu papa en Larissa in Dubai waren, is het ook maar stil in huis voor haar. We keken Cinderella op Netflix. Wel een leuke en vermakelijke film, maar niet echt héél top geacteerd en in elkaar gezet qua special effects (niet zoals Malificent, bijvoorbeeld). Maar het was gewoon heel gezellig met mama.

instalab week 2 - 13 Op donderdagochtend kreeg ik bezoek van Loubna van Collistar, die me persoonlijk een superleuk pakket kwam overhandigen met hun nieuwste lente collectie. We hebben gezellig wat thee gedronken en gekletst, echt een leuke chick! Ze is pas 24, maar zo ambitieus! Ze zet in haar vrije tijd allemaal projecten op voor Marokkaans-Nederlandse jongeren die wat meer willen weten over hun roots. Echt respect voor zulke meiden.

instalab week 2 - 17 Na Loubna had ik een interview met Leonie, die bezig is met een onderzoek voor haar bachelors. Ik doe dit normaal niet omdat het zo veel tijd in beslag neemt (tijd die ik eigenlijk niet heb), maar Leonie is de stagiaire geweest van Laura, en voor stagiaires van vriendinnen maak ik graag een uitzondering, haha!

Daarna ging ik naar Nena. We deden samen boodschappen, maar we hadden trek en dan beland je dus ineens bij de Gall & Gall (waar ik heerlijke port kocht) en bij de kaasboer (waar we lekkere kaasjes kochten) en dan kom je thuis en besef je port en kaas hebt gekocht en dat je dus OFFICIEEL OUD BENT. Want niemand van 18 doet zoiets, toch? Anyways, wij gingen om 16u al lekker aan de port! :)

instalab week 2 - 19 Op vrijdag haalde ik Larissa en papa op van Schiphol. Papa was lekker bruin geworden! Ik ben altijd wel heel opgelucht als ik dan zo’n appje krijg van “we zijn geland!”. Hebben jullie dat ook? Ook al is de kans klein dat er iets gebeurt, ik vind het toch wel een HEEL prettig gevoel om mijn familie gewoon in het land te hebben. Volgens mij is dat gevoel nog sterker als je kinderen op reis gaan. Moet er nu al niet aan denken, en heb niet eens kinderen!

instalab week 2 - 21 Op vrijdagavond ging ik Tim supporten, die een wedstrijd zaalvoetbal speelde in Ijsselstein. Ze wonnen met 8-4 en Tim scoorde maar liefst 3 keer! Was echt trots. Hij kan zo tof met de bal bewegen en van die pasjes doen om de tegenstander te foppen (dat het dan lijkt alsof hij naar links gaat, en dan gaat hij ineens naar rechts). Als we kinderen krijgen hoop ik dat ze zijn motoriek en sportieve aanleg krijgen!

instalab week 2 - 20Komend weekend organiseer ik een workshop in productfotografie en -styling en de gehele opbrengst (dat is €1500) doneer ik aan de Runnin’ Rebels! Alle 10 de plekken zijn al bezet, het ging ineens heel snel toen ik de oproep op Facebook zette, echt te gek!!

De Rebels zijn gestart met crowdfunding omdat hun apparatuur is gejat een paar dagen voor Kerst. Nou, dat was dus helemaal geen Merry Christmas voor ze! Meer dan €40,000 aan camera’s en apparatuur foetsie. En zonder deze spullen, kunnen zij niet werken. Na een paar dagen keihard balen besloten ze het er niet bij te laten zitten, dus startte ze een crowdfunding pagina zodat ze (hopelijk) binnenkort weer aan de slag kunnen!

Ik wil bij deze dan ook een oproep doen om geld te doneren in ruil voor een dienst. De Runnin’ Rebels zijn een professioneel film- en productiebedrijf en zij kunnen bijvoorbeeld prachtige video’s maken van jouw bruiloft of een andere bijzondere gebeurtenis. Maar ook maken zij goede corporate video’s die jouw bedrijf naar een hoger level kunnen tillen. Ben of ken jij iemand die van hun diensten gebruik zou willen maken en tegelijkertijd de Runnin’ Rebels steunt met hun crowdfunding? Hun prijzen zijn speciaal voor de crowdfunding bizar laag, dus neem zeker even een kijkje op hun pagina: klik hier.

Ik hoop ECHT dat jullie geld willen doneren, want de Rebels kunnen jullie hulp goed gebruiken. Ze hebben slechts 2 weken om hun doel te bereiken en ze zitten pas op 1/3 van het totaal! Dus alle kleine beetjes zijn welkom! Als jullie zelf een ander creatief idee hebben om ze te helpen, laat het zeker even weten!

Zo is er een kapsalon die een hele dag gaat knippen (en de helft van de opbrengst van die dag doneert) en iemand anders organiseert een diner waarbij de gehele opbrengst naar de Runnin’ Rebels gaat. Echt supertof allemaal! En ik ben meer dan happy om jullie bedachte acties te communiceren via mijn kanalen, om het extra aan te jagen en jullie bedrijf meteen goede media aandacht te geven! Samen kunnen we er voor zorgen dat de Rebels weer back on track komen!

#rebelsbackontrack

instalab week 2 - 22 Op zaterdag ging ik naar Nanne in Amsterdam, waar we twee leuke video’s hebben opgenomen! De video’s kun je hier bekijken. Het was echt heel gezellig!!

instalab week 2 - 23 Mijn fluffy coat is stuk. Niet heel erg stuk, maar het haakje is los en nu kan ik mijn jas niet dicht doen. Daar had die vader van me wel een oplossing voor! ‘Ik heb een idee!’ riep hij en sprintte meteen weg. Een minuut later komt hij aanlopen met een stuk touw, die hij om mijn middel knoopt. ‘Kijk! Nu gaat je jas niet meer open’ zei hij trots. Zo grappig, papa is echt een klusjesman, heeft altijd ergens wel een stuk touw, een waterpas of een hamer liggen binnen handbereik. En dit is natuurlijk een hele lelijke oplossing. Maar voor dat stukje naar huis op de fiets was het best goed bedacht. Dankjewel papa!

instalab week 2 - 24 Op zaterdag vierden Maren en Martijn hun verjaardagen. Maren had alles superleuk en Pinteresty aangekleed in zwart-wit thema.

instalab week 2 - 31 En ze had mijn tapjes geleend, zodat iedereen lekker zijn eigen cocktails kon tappen. Ideaal!

instalab week 2 - 25 Maren was in november al jarig geweest, en na middernacht zou Martijn 29 worden. We hebben net zoals bij Oud en Nieuw zitten aftellen en juichen toen het zo ver was! En natuurlijk hoorde er ook een taart bij met kaarsjes die uitgeblazen moesten worden!

instalab week 2 - 28 Chipolata taart van Wammes is the best. Woon je in Utrecht, haal dan je taarten bij Wammes. En haal ook gewoon Chipolata, want er is toch niets lekkerders. Punt uit.

instalab week 2 - 27 Wij gaven Maren en Martijn hun eigen naambordje, want ze zijn vorig jaar gaan samenwonen. Ze vonden het superleuk en hingen hem meteen op!

instalab week 2 - 26 We hebben expres Maren en Martijn gedaan in plaats van Martijn en Maren, omdat dat altijd een ‘dingetje’ is bij ze. Martijn vindt dat hij als eerste genoemd moet worden, en Maren vind dat zij als eerste moet. Haha! Gelukkig kon Martijn er gewoon om lachen :)

instalab week 2 - 29 De harde kern bleef tot het naadje! Het was een goed verjaardagsfeestje, want als de nineties hiphop aangaat dan weet je dat het een geslaagd feest is, haha! De voetjes gingen van de vloer!

instalab week 2 - 33 En er werd verkleed. We trokken ineens allemaal Martijn’s sportshirts aan. Ik weet niet waarom ik hier zo zielig kijk trouwens, haha! Uiteindelijk gingen Tim en ik om 5u ‘s nachts pas naar huis (!!) maar dat was ok. Want het was veel te leuk om eerder weg te gaan en we konden de dag erna toch uitslapen!

instalab week 2 - 30 Coco’tje! Ze twijfelt of ze op het blauwe kleedje kan springen, of niet.

instalab week 2 - 34 Deze foto maakte Tim, hier doe ik dutjes met Coco. Het was een lekker lui dagje, maar we hebben wel EINDELIJK de kerstboom afgetuigd en goed schoongemaakt in huis. Het weekend is echt zo’n heerlijk dagje om lekker op te ruimen en te poetsen.

instalab week 2 - 32Geen zin om te koken, dus bestelden we New York Pizza. Dit is een soort van verzamelbox met verschillende side dishes. Nom, nom! Even lekker slecht eten, maar vanaf morgen doe ik weer gezond!

Zo, en dat was mijn week! Vakantiebeurs, leuke meetings en afspraakjes met vriendinnen, filmpjes opnemen met Nanne en een knallend verjaardagsfuifje! Het was weer een week om niet te vergeten en het is pas het begin van het jaar, dus 2016 gaat nog veel goeds beloven. Volgende maand vieren Tim en ik een feestje omdat we 1. nooit iets vieren (ook niet onze verjaardagen) en 2. een jaar samenwonen! Dus dat is wel een feestje waard vonden we.

Ik hoop dat jullie ook een mooie week hebben gehad!

Vergeet niet een kijkje te nemen (en te doneren?) op de crowdfunding pagina van de Runnin’ Rebels!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

42 Reacties

 1. 22 januari 2016 / vrijdag, 22 januari 2016

  Wat een drukke maar leuke week. Japanse poffertjes lijken mij echt lekker maar ik ben ze nog nergens tegen gekomen. Het feestje van Maren en Martijn zag er echt gezellig uit!

 2. loes
  20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Wat zag dat feestje er gezellig uit, en die taart zag er heeeerlijk uit! Je kan wel merken dat je hele lieve familie en vrienden hebt xxx

 3. Lisanne
  20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Haha geniaal die vader van jou. Lag echt helemaal stuk om die foto. En sportkleren aantrekken van vrienden is zo herkenbaar XD. Vooral als het van die veel te grote shirts zijn. Worden altijd geniale foto’s :)

 4. 19 januari 2016 / dinsdag, 19 januari 2016

  Wat lief van je dat je je moeder gezelschap ging houden! Heel leuke foto van jullie tweetjes ook :) ik ben ook altijd blij als familie of mijn vriend naar me stuurt als hij veilig en goed thuis is, dan ben ik altijd gerust gesteld. Erg herkenbaar dus!

 5. Kimberley
  19 januari 2016 / dinsdag, 19 januari 2016

  De naam van de Japanse poffertjes is Takoyaki! Het horen stiekem eigenlijk helemaal geen poffertjes, maar balletjes te zijn die je in een speciale Takoyaki pan bakt. Ben er echt gek op, maar hier kun je het helaas eigenlijk nergens krijgen. Af en toe bakken wij ze daarom zelf in een takoyaki pan.

 6. 19 januari 2016 / dinsdag, 19 januari 2016

  Die box van New York Pizza ziet er wel goed uit hoor. Af en toe eens iets ongezond eten mag wel! Wat lief van je dat je de opbrengst van de workshop aan Runnin’ Rebels schenkt!

 7. 19 januari 2016 / dinsdag, 19 januari 2016

  Wat een tof weekje! Lekker gezellig! Clarence kijkt echt zo van “had je wat?!” Haha leuk!

 8. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Ik wil ook nog zwarte timberlands! Het zijn gewoon geweldige schoenen.

 9. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Haha, jouw katten hebben inderdaad altijd zo’n zielige blik in hun ogen! Gek dat ‘ie weg was, maar ze blijven wel heel erg schattig!

 10. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Die poffertjes ken ik nog niet maar lijkt mij erg lekker. Ik ben zelf dol op Thaise poffertjes. Dat is met kokosmelk jummieee

 11. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Wat een leuk fotoverslag, ziet er uit als een heerlijk drukke en sociale week met al die uitjes. Super! Oh en die Japanse pofferdingen lijken me lekker <3

 12. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Die onwijs schattige leuke kat <3 leuk weekje met hele leuke afspraken :D

 13. Syl
  18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Ik ben wel benieuwd naar die hartige poffertjes!

 14. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Ziet er weer uit als een leuke week! Dat ‘we zijn geland’ herken ik haha

 15. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Leuke week had je zeg! Zo spannend en veel te doen!
  Dat veranderd nog al van mijn weken die zich samenvatten met naar school te gaan….

 16. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  NYP ziet er weer smakelijk uit:)

 17. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Wat een leuke en gezellige week met toffe afspraken! Oeh nieuwe producten van Collistar, ik ben benieuwd! De vakantiebeurs ziet er heel tof uit, daar wil ik ook nog eens heen om ideeën op te doen. Kom je weer eens op spontaan andere plekken waar je misschien in 1e instantie niet aan zou denken.

 18. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Je timberlands zijn echt leuk en je pantoffels ook!

 19. Manon
  18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  leuk

 20. Charlotte
  18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Haha ik ben 21 en ik houuuu van kaasplankjes! Met mijn huisgenoten halen we ook regelmatig kaas en port hoor, dus je hoeft je zeker niet oud te voelen ^^

 21. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Coco is zo leuk! echt een liefie ik had ‘m gisteren aan mijn vriend laten zien, als wij later een kat nemen dan word het zo een haha! liefs

 22. Diana
  18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Ik hou ook van port, rood, kaasjes en nootjes, soms voel ik me ook oud met 23. Maar dan ineens heb je een nacht dat je tot de vroege ochtend uitgaat, dat heft elkaar een beetje op haha

 23. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Hahaha, ik ben 21 en doe ook wel eens port-kaas borrels. :)

 24. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Die Japanse poffertjes heb ik gemist (baluhhn zeg), ik was er op zaterdag, echt megadruk! Die stand van Djoser vond ik ook heel gaaf! Leuke drukke week heb je gehad! Wat zijn je katjes toch schattig!
  Zonde van je jas, ff teruggaan zal ik zeggen, zo’n dure jas en zo’n rothaakje, ik vind ‘m sowieso al niet handig qua sluiten, moeten ze ‘s wat op verzinnen bij Sträter :-) fijne week!

 25. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Kun je je fluffy jas niet met een mooie riem dragen? Hetzelfde idee, maar iets mooier uitgevoerd ;)

  • Serena
   Auteur
   18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

   Haha, dat zou kunnen! Maar ik moet dat haakje gewoon even aannaaien, komt goed!

 26. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  het zijn geen poffertjes maar is het niet een kleine versie van okonomiyaki?

  • Kimberley
   19 januari 2016 / dinsdag, 19 januari 2016

   Het is Takoyaki, octopusballetjes.

 27. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Heerlijke foto’s weer, wat ben je toch druk!
  xx

 28. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  De Japanse poffertjes zien er lekker uit en hier ben ik heel benieuwd naar. Fijn dat de kerstboom weg is en jouw vader kan maar zo een trendsetter worden ;-)

 29. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Wat een leuke foto’s! Clarence en Coco stelen weer de show hihi, wat een leukerds!

 30. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Ziet er weer uit als een leuke week. Tof dat je zoveel kunt doen én daarnaast heel veel leuke dingen voor jezelf kunt doen. :-)

 31. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Wat een leuke week weer! En wat je toch altijd veel in een week!

 32. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Volgens mij heb je weer een leuke week gehad! Dat van het veilig aankomen van familieleden kan ik helemaal begrijpen! Jouw nieuwe schoenen zijn erg leuk trouwens!
  Liefs

 33. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Oh, wat zien de standjes op de vakantiebeurs er onwijs gaaf uit! Heerlijk om in de vakantiestemming te komen! Fijne week!

 34. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Wauw, wat een week! Je hebt het serieus druk gehad (: En ik heb dat gevoel ook als er een familielid weer landt met het vliegtuig. Je bent toch wel ergens een heel klein beetje bang dat er iets zou gebeuren en als ze dan landen geeft het echt een opgelucht gevoel.

 35. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Ah, ik zou op die vakantiebeurs echt ZO veel zin krijgen om per direct in het vliegtuig te stappen en lekker weg te gaan! Toffe stands staan er ook, echt leuk :) En yay, dat soort feestjes met goede vrienden zijn altijd leuk!

 36. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Hihi wat een leuke week heb je achter de rug!! En ja ik ken takoyaki, heerlijk :-). En ik moest zo lachen om je touw om je middel!!

 37. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Wat een heerlijke week heb je weer achter de rug. Fijn toch, om de zondag zo lekker relaxt door te brengen na een feestje die tot in de late uurtjes heeft geduurd :-)!

 38. 18 januari 2016 / maandag, 18 januari 2016

  Zo, dat ziet er uit als een lekker druk, maar heel gezellig weekje! Ik ben benieuwd naar je aankomende reizen en hoop stiekem dat je Oregon en Spitsbergen mag bezoeken. Het lijkt me leuk om eens wat anders dan anders te mogen zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *