Instalab week 2 | klussen & nieuwe nagels

Good morning! Gisteren was ik druk in de weer met United Wardrobe en ben daardoor helemaal vergeten de Instalab te plaatsen, oeps! Maar goed, beter laat dan nooit. Wat heb ik vorige week allemaal gedaan? Een klein beetje geklust (nou ja, vooral George), heel veel opgeruimd, met Clarence naar de dierenarts geweest, leuke afspraken gehad buiten de deur en EIN-DE-LIJK weer eens nieuwe nagels! Kijken jullie mee?


Op zaterdag gingen papa, mama, George en ik op pad naar Hornbach (de favoriete winkel van mijn pa, haha) om planken te kopen voor achter onze deur in de slaapkamer. Dit leek ons namelijk een goede plek voor onze schoenen stash.

Ok, voornamelijk mijn schoenen stash :)


Papa en George zijn meteen aan de slag gegaan en dit is het eindresultaat, I LOVE IT! In de tussentijd heb ik mijn schoenen eens goed uitgezocht en een groot deel daarvan apart gehouden voor United Wardrobe (hier verkoop ik een deel van mijn kledingkast), een deel heb ik weggegooid (kapot of ze stonken echt té erg) en een deel heb ik hier mooi uitgestald op de planken.

Het zijn erg nog steeds érg veel en het past bijna niet (en die van George moeten er ook nog bij dus kun je nagaan), dus ik moet even een iets strengere selectie maken en een deel in dozen bij elkaar doen (slippertjes en sandaaltjes enzo) om wat ruimte te besparen. Maar, komt goed!


Eén van de kasten uit de kleedkamer heeft George naar het washok gesleept voor extra bergruimte, echt een slim idee! Ik heb het washok zaterdag opgeruimd en uitgezocht met mama. Je kunt er nu eindelijk goed je kont keren, haha! Dus dat is fijn tijdens het wasjes draaien. In de kast hebben we nu voornamelijk vazen en wasmiddel gezet en onderin de kattenbakkorrels en een grote zak kattenvoer. Boven de wasmachine en de droger willen we kastjes hangen voor ons beddengoed, toiletpapier en schoonmaakmiddelen. Dan is het washok NOG mooier opgeruimd en hebben we nog meer bergruimte. To be continued!


Zaterdagavond kwamen Jeff en Femke langs, hele lieve vrienden van George. Ik trok voor de gelegenheid een fles alcoholvrije wijn open, kon ik toch gezellig mee borrelen. Binnenkort wil ik samen met Nena een aantal alcoholvrije wijnen gaan testen, dus als jullie nog suggesties hebben let me know! Deze van Appalina was in elk geval best lekker.


Zondag heb ik mezelf in de steigers gezet en heb ik een video opgenomen.


Maandag ontdekten we dat Clarence helaas weer ontzettend last had van zijn oogje. Zo erg is het nog nooit eerder geweest! Hij loopt al een hele tijd te kwakkelen, Britse Kortharen staan er om bekend vaak last van hun oogjes te hebben, en het lijkt maar niet over te gaan. Nu lag er gewoon een stukje hoornvlies los op zijn oog, zoooo zielig en pijnlijk. Toen ik hem oppakte begon hij raar te schokken met zijn koppie en heel zielig te mauwen, echt… mijn hart brak. Meteen naar de dierenarts gegaan en hij wordt gelukkig niet blind.

Ik moet zoals altijd zijn oog zalven, alleen nu moet ik het 6 weken volhouden zodat zijn oogje ECHT de tijd heeft om te helen, en het liefst zo vaak mogelijk per dag. Ik heb nu allemaal wekkertjes gezet (eerst moet zalf 1 en een half uur later zalf 2) en het mag lekker vaak, 4 tot 6 keer per dag is prima werd er gezegd. Nu heb ik het geluk dat ik vanuit huis werk dus dat ik hem ook daadwerkelijk zo vaak kan zalven. Clarence HAAT mij nu geloof ik, want elke keer als ik de huiskamer binnenloop probeert hij stiekem onder de bank te kruipen, het arme beest. Maar ik ga nu echt volhouden want ik ben dat gekwakkel zo zat! Ik wil gewoon dat zijn oogje weer gezond wordt!

Meteen na dag 1 (6 x gezalfd) stopte het schokken van zijn koppie en kon hij weer spinnen en schooien om eten, dus we zagen dat hij zich al veel beter voelde. Hopelijk wordt het de komende dagen nog weer wat beter en voelt hij zich lekkerder in zijn velletje.


Maandag ben ik naar Utrecht gegaan, waar ik had afgesproken met mijn nichtje Hester en haar 2 kinderen Lorena en Noah. Ik nam ze mee naar Lush en kocht FUN voor ze, dat is een soort zeepachtige Play-Doh en echt TE GEK voor kinderen om mee te spelen in bad. Hier zit Lorena er al lekker mee te bubbelen, ze vond het superleuk!


Thuis lekker kleuren en Hester maakte voor iedereen broodjes, thee en versgeperste sinaasappelsap.


Hessie, mijn knappe nichie!


Lieve Lorena wilde even mijn buik voelen en… raadde meteen het geslacht juist. Volgens Hester heeft ze het altijd goed (ook bij vriendinnen van Hes) dus wie weet is Lorena wel een baby orakel. Of het is puur toeval, dat kan ook! :)


Jenga spelen, zo spannend! Noah was er supergoed in, Hester en ik wat minder, hahaha!


Na mijn afspraak met Hester ben ik meteen door gegaan naar Rotterdam, waar ik had afgesproken met Petra. Petra is al jaren een lieve lezeres en ze vroeg of ik leuk vond om model te zitten tijdens haar opleiding visagie bij Beautypartner. Nou, dat leek me heel gezellig! Samen met haar dochter zijn we eerst nog even wat gaan eten bij Wagamama.


Ik nam een overheerlijke ramen met pork, heb echt gesmuld!


De opdracht van deze week was: smokey eyes!


Work in progress.


Heel trots op het resultaat en zo leuk om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij een visagie opleiding. Het was supergezellig met Petra en zij en haar man hebben me na de les netjes thuisgebracht in Houten, superlief! Dankjewel Petra voor je cadeautje en de gezelligheid!


Toen ik thuis kwam was George op zolder achter zijn computer en had hij als verrassing mijn make-up spiegel opgehangen die die dag was binnengekomen, echt superlief! En kijk zo mooi (en professioneel) het staat! Er komt supergoed en mooi opmaaklicht vanaf, dus dan kan ik me ook prima op donkere ochtenden en in de avond hier opmaken (zodat ik het niet meer aan de keukentafel hoef te doen). Uiteindelijk wil ik al mijn beautyspullen naar de zolder verkassen, zodat er gewoon één vaste plek voor is en het niet door het hele huis slingert.


Uitvinding van de eeuw, getipt door Tara; filet americain van de Vegetarische Slager. Puur op plantaardige basis, dus helemaal veilig om te eten voor preggo’s zoals ik. Dus ben je ook zwanger en CRAVE je naar filet americain, kan ik je dit zeker aanbevelen. Met uitjes, peper en zout erop proef ik eigenlijk geen verschil. Het smaakt echt heel erg goed!

Niet dat je per ze zwanger moet zijn om dit eens te proberen, hoor! Want filet americain is niet bepaald gemaakt van de beste kwaliteit vlees. Een vriendin van mij liet eens een bakje in de zon staan toen ze buiten aan het ontbijten was en na een uur kwamen er allemaal maden uit gekropen. BAH BAH! Ik denk dat ik alleen al om dat verhaal sowieso overstap naar vega filet americain, ook na mijn zwangerschap!


Lekker, lekker! Sajoer lodeh, naar recept van mijn Indische oma. Receptje deel ik snel online!


El Bébé groeit vrolijk door en ik ben zo trots op mijn buikje! George noemt me nu ook steeds liefkozend ‘buikje’ als hij me roept, haha! Kan me niet voorstellen dat mijn buik straks een grote, ronde bal wordt trouwens, maar als het zo ver is wil ik echt een pregnancy shoot inplannen, lijkt me zo leuk om later terug te zien!


Ik ben veel kleding en sieraden aan het verkopen op United Wardrobe, maar voordat ik er foto’s van maakte heb ik de zilveren sieraden even een flinke make-over gegeven door ze in een soda badje te doen. Zoals je ziet zijn ze hier helemaal zwart en gelig geoxideerd.

JIJ KUNT DIT OOK DOEN!

Pak een kom, doe daar aluminiumfolie in, schep baking soda of Driehoek soda erbij, zilveren sieraden erin (let op, er mogen geen steentjes in zitten want die worden dof), kokend water eroverheen gieten en even een kwartiertje laten staan. Je sieraden komen er weer blinkend uit! Poets ze nóg glanzender met een zachte, stoffen doek en je sieraden zijn weer als nieuw.

You’re welcome.


Zaterdag was het eindelijk zo ver, na 6 weken ben ik weer naar Chanvi Nail Bar gegaan! Het moest eigelijk veeeeel eerder, maar Le had het ineens heel druk gekregen met Kerst omdat haar nieuwe werknemer op het laatste moment haar baan had opgezegd (en per direct, want ze zat nog in de proefperiode). En met Kerst is het daar altijd topdrukte! Dus ik zei, joh laat mij maar zitten, dat komt wel, zorg eerst maar dat je je vaste klantjes kunt doen. Uiteindelijk hebben ze het gered met een aantal extra koopavonden en vervroegde openingstijden, maar wat een stress!

Net in de week voor onze afspraak braken er 3 nagels af, wat een pech! Maar ja, wel logisch met die uitgroei van 6 weken, haha! Dus ik kon niet wachten om dit mismaakte handje weer als nieuw te laten maken in de salon. Want OMG dit ziet er echt niet uit!


En kijk zo mooi ze weer zijn! Dit is een nieuwe glittersoort, ik dacht dat het Pixelglitter heet, en dat is echt één van de mooiste glitters die ik OOIT heb gezien. In het echt blinken mijn nagels nog veel mooier! Vorige keer had ik deze glitter over een witte basis en nu over een roze-nude basis, en dat zorgt meteen voor een heel ander effect.


Als ik mijn handen draai dan valt het licht er steeds anders op en wordt het weerkaatst in groene en bronzekleurige glansjes. I LOVE IT SO MUCH! Dankjewel Le, YOU DA BEST! <3


Haha, deze foto heb ik stiekem gemaakt! Op zondag lekker uitslapen en dan gezellig samen ontbijten met pannenkoeken en croissantjes. Want ja, NU KAN DAT NOG!

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

59 Reacties

 1. Ellen
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Hahaha jonge kindjes hebben het bijna altijd goed met raden van het geslacht van de baby. Mooie foto’s weer deze week!

 2. Denise
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Wat een mooie foto’s ❤️
  Hopelijk gaat het gauw beter met clarence 😞
  Zo zielig!

  X

 3. Esmee
  16 januari 2018 / dinsdag, 16 januari 2018

  Superleuk om jou zwanger te zien😍 en vind het ook heel leuk dat ik tegelijk met jou zwanger ben hihi Heb je niet veel last gehad van bandenpijn?? Aangezien je aangaf dat je buik best snel is gegroeid😊 ik ben alweer bijna 18 weken zwanger van onze 2e spruit en mijn buik begin je nou eindelijk te zien haha! Wat een goede tip van die vegetarische filet american ik ga er naar op zoek! Want ik mis het zo erg 😂 fijne week gewenst!

 4. Carina
  16 januari 2018 / dinsdag, 16 januari 2018

  Hornbach is ook mijn favo kluswinkel, hahaha, en vaak nog het goedkoopste ook!
  Voor je sandalen kun je ook zo’n rekje wat je voor servies kunt doen. Kastverdeler ofzo? Dat je borden boven elkaar kan stapelen? Of ze in een mand doen oid.
  En verder..
  Ik snap filet americain sowieso niet, dat is letterlijk bijna bedorven vlees, mag zelfs bepaald percentage bacterien hebben (veel meer dan ‘normaal’ vlees), bah! :’)

 5. Tessa
  15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

  Ik was tijdens mijn zwangerschap fan van de alcoholvrije rosé van Faber (drink hem nu nog wel eens!)

  Wat heb je een mooie buik <3

 6. Marijke
  15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

  Mooie buik!! Zo speciaal, zwanger zijn! Ik mis het gevoel soms best wel. Alcoholvrije wijn heb ik wel geprobeerd maar bij een 2e glas begint het vaak ontzettend weeïg te smaken en daar werd ik me een partij misselijk van!! Ik dronk liever Crodino nonalcolico of SAN Bitter van Pellegrino. Het is licht bitter, een beetje kruidig en ook wel zoet. Vond ik heerlijk, nu nog trouwens!
  Wij hadden geen co-sleeper maar een Mozes wiegje op onze kamer de eerste 3,5 maand. Daarna groeide onze kleine man zo hard dat hij steeds minder goed paste 😜 vanaf 4 maanden lekker in zijn ledikantje op eigen kamer laten slapen.. geniet van alles!

 7. 15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

  Wat sneu dat Clarence’s oogje weer zo vervelend doet. Ik heb dat probleem ook regelmatig bij mijn Ragdoll Nuka. Vind het altijd zo sneu, voelt echt als mishandeling als je die zalf smeert, maar gelukkig is het altijd voor een goed doel!

  En wat heb je al een mooie buik zeg! Je straalt ook echt helemaal, dat vind ik zo mooi om te zien :) Geniet er lekker van saampjes!

 8. 15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

  Die vega filet american is echt heerlijk, ze hebben ook pate (leverworst achtig idee), is ook prima te doen.

  Ik weet dat ze in Duitsland een hoop alcoholvrije wijnen hebben, maar om nou even vanuit Houten naar DE te rijden, haha. :)

  • Serena
   Auteur
   16 januari 2018 / dinsdag, 16 januari 2018

   Ah die paté van de Vega Slager vind ik persoonlijk niet zo lekker! De textuur is toch anders dan van echte paté, haha!

 9. 15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

  Wat zie je er mooi uit met je buikje 😍. Met een beetje mazzel krijg je misschien wel een lui kind net als die van mij. Hij slaapt altijd lekker uit tot 9 😘

 10. 15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

  Mijn tip voor alcoholvrije wijn: hugo alcoholfree, schijfje citroen erin, muntblaadjes. En genieten maar!
  Ik drink al jaren geen alcohol meer, ik nam na de geboorte van mn oudste nog wel eens een wijntje maar nu helemaal geen druppel. Dit is echt een hele lekkere vervanging!

  • Serena
   Auteur
   15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

   Oh ja Hugo ken ik! Alleen dan met alcohol, haha!

   • 15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

    Zonder is ie ook écht heel lekker!

    Geniet, van je kleine beebje in je buik. Voor je t weet ligt zo’n hummeltje in je armen, en kun je je geen leven meer zonder hem/haar voorstellen!

    En vooral, geniet met zn 2en, nog even lekker samen! 💖

 11. Melis
  15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

  Hey Serena, gefeliciteerd met je zwangerschap! Zelf ben ik ook 18 weken zwanger van mn eerste en in desperate need of zwangerschaps broeken! Heb je tips voor mij waar ik leuke kleding kan kopen?

  Gr Melis

  • Serena
   Auteur
   15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

   Die van de H&M zijn basic maar niet duur en zitten lekker, die zou ik bestellen!
   Ga verder op zoek naar wat langere tops en truien die over je buik heen vallen,
   ook straks als je buik groter is.

   Je kunt ook broeken met elastische band dragen, die draag je dan onder je buik en
   dan draag je er zo’n elastieken band overheen zodat de broek op zijn plaats blijft.

   Succes!

 12. Ings
  15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

  Wat een leuke instalab weer! Let er wel op dat er altijd nog alcohol zit in alcoholvrije wijn. 😉

  • joy
   17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

   Het is bij wet bepaalt dat alcoholvrije consumpties tot 0.5% alcohol mogen bevatten. Dat is net zoveel als in een overrijpe banaan ( komt door de fermentatie uiteraard) of als je glas sinaasappelsap een puur uur op het aanrecht laat staan. Zelf in de meeste appelsap zit standaard tot 0.5%.

   Kortom, totaal te verwaarlozen dus.
   En het is ook niet “altijd”. Het is staat duidelijk aangegeven. 0.0 mag alleen verkocht worden, als het daadwerkelijk 0.0 is.

 13. Myrthe
  15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

  Hoi Serena,

  Omdat ik het zonde vind als onze co-sleeper ongebruikt op zolder staat te wachten verhuur ik die van mij voor E25,- Als je wilt kan ik ‘m komen brengen want ik woon bij je in de buurt.

  Tip voor alcoholvrije wijn (bubbels) is Pas du Tout van Grapedistrict.

 14. 15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

  Aaaah zo heerlijk om je buikje te zien! Ik word er helemaal blij van, Serena binnenkort met een baby. Ik zag gisteren (of was dat de dag ervoor) je instastory dat jij je nagels liet doen. M’n vriend keek even mee en zag je before foto en ik ging helemaal stuk om zijn reactie hahah. Hij kon niet geloven hoe erg je nagels eruit zagen maar het resultaat erna mocht er zeker zijn! Als ik naar jou kijk krijg ik zelf beetje kriebels om ook mama te worden. Ik ben nog vrij jong maar wil graag dat mijn vader en schoonouders nog opa en oma kunnen worden. Ook vind ik het leuk om nog wat jong moeder te worden. Mijn vriend maakt vaak ook grappen over “als onze kinderen..”, dus die vind het ook nog geen probleem. Maar wat jij net zei laatst in je Q&A.. het is fijn om aan kinderen te beginnen als je wat zekerheid hebt en een stabiele omgeving om het kindje op te voeden. Dat is helaas nog niet van toepassing in mijn situatie, maar ik hoop dat ik snel aan kinderen kan beginnen!

  • Tessa
   15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

   Ik zou idealiter ook wachten tot ik in een stabiele financiële situatie zit om kinderen te krijgen, maar in mijn vakgebied zijn vaste contracten schaars en tijdelijke contracten de norm (ik werk in de wetenschap). Als ik zou wachten tot ik een semi-vast contract had ben ik 50 eer ik aan kinderen kan beginnen :-P. Dus ik weet niet hoe jouw situatie is, maar als je het echt heel graag wilt en een vaste situatie ligt nog niet binnen handbereik, zou ik me daardoor niet laten weerhouden ;-). Is een advies dat ik ook vaak van mijn vrouwelijke collega’s hoor. Ik krijg ook wel een beetje babykriebels van deze leuke instalab :-)!

   • Serena
    Auteur
    15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

    Geef ik je groot gelijk in hoor, Tessa! In het ergste geval ben je een paar maanden werkzoekende, maar dan heb je altijd nog de WW. Voor extra zekerheid zou ik dan wel wat centjes apart zetten op een spaarrekening, want ook al koop je alles tweedehands dan nog ben je best wat kwijt voor een kinderwagen, box, meubeltjes, maxi cosi en de hele mikmak bij elkaar.

    Maar wat wel belangrijk is, is een eigen plekje. Hoeft niet eens groot te zijn, maar gewoon een eigen appartementje of huisje waarin de baby een rustig plekje heeft om te slapen. Als het in je hart goed zit, je hebt een fijn plekje om je baby op te laten groeien én je hebt een vast inkomen en wat spaarcentjes, zeg ik: go for it!

    O ja, en je eventuele partner moet dan ook wel on board zijn ;)

    • Tessa
     15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

     Haha, dat laatste is inderdaad wel belangrijk ;-)! En een eigen huisje/appartementje en spaargeld is ook wel handig. Ik dacht altijd dat het in ons kleine appartementje niet zou gaan, maar we hebben laatst een plan gemaakt mocht het niet lukken om te verhuizen, en dan is het met een paar creatieve oplossingen ook heel goed te doen. Wij hebben ook veel familieleden en collega’s met kleine kinderen die spullen hebben bewaard, dat is ook handig (mijn moeder heeft zelfs onze kinderwagen van vroeger bewaard, zo’n heel ouderwets ding met jaren ’80 print, haha :-P schattig hè).

 15. 15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

  Oh wauw wat heb je al een mooi buikje!!!! Heel leuk geworden je ‘schoenenkast’ op de slaapkamer. Ik ben zo weg van die blauwe kleur op de muur.

 16. 14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  Wat een prachtige foto’s! Ik ben heel benieuwd naar het recept van de Sajoer lodeh!

 17. Nienke
  14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  Weet zo geen goede alcoholvrije wijn, maar wel lekkere alcoholvrije prosecco! Is van Vendôme, je hebt hem in rosé of wit.

  Enne jullie hebben de Q&A al gedaan, vergeten de vraag te stellen 🙈 maar willen jullie eigenlijk een geboortefotograaf? Ik vond t eerst niets, maar begon te twijfelen en hadden last minute (maand voor de uitgerekende datum) toch nog een fotografe geregeld. Nu hebben we prachtige foto’s 😊Maar tis heel persoonlijk of je zoiets wil natuurlijk.

  • Serena
   Auteur
   15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

   Top, dan ga ik die bestellen voor onze test, dankjewel voor de tip Nienke!

   Mij leek een geboortefotograaf wel wat, maar George vindt het maar niets, dus dan houdt het op, haha! Ik moest gewoon al huilen toen ik wat foto’s googelde, zo mooi en emotioneel en smaakvol! Maar aan de andere kant vind ik het ook wel fijn om dit gewoon met zijn tweetjes te doen, ook al loopt een geboortefotograaf totaal niet in de weg natuurlijk. Omdat ik er waarschijnlijk niet helemaal bij zou zijn met mijn hoofd, wil ik het wel graag gevlogd hebben zodat ik het kan terugkijken (meteen een stukje verwerking). Gewoon voor mezelf dus, of het op YT belandt weet ik niet ;)

   • Nienke
    17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

    Graag gedaan! Benieuwd wat je er van vind, ga het lezen!

    Snap je helemaal haha, worden ook echt prachtige foto’s gemaakt! Wilde eerst ook geen extra persoon erbij. Maar omdat mijn man de baby wilde halen, zou er niemand zijn om daar een foto van te maken. Dat, en dat onze fotografe zo fijne vibe had, heeft ons over de streep getrokken :)

    Nee dat snap ik, dat die vlog niet op YT komt haha! Nogal privé. Maar het is inderdaad zeker mooi, emotioneel en goed voor de verwerking om terug te kijken! Ik had er veel aan de foto’s terug te zien, had een veel positiever beeld vd bevalling haha!

 18. Emine
  14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  Wat grappig, ik heb dezelfde zwangerschapsbroek van h&m gekocht en toevallig vandaag aan :))

  • Serena
   Auteur
   15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

   Yeahhhh, preggo-style-buddies!

 19. Nikita
  14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  Haha, wij doen dat ook. Ieder weekend slapen wij nu uit en ontbijten we op het gemak want inderdaad, binnenkort is het gedaan met de rust :p

 20. 14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  Heyhey!

  Een zwangerschapshoot moet je zeker doen! Ik heb het helaas niet gedaan, nu wel een beetje spijt van. Je bent echt mooi zwanger! En wat een lief koosnaampje heeft George je gegeven, te lief gewoon hihi.
  Ik dacht eerst dat een jongen zou krijgen, maar twijfel nu heel erg en denk toch dat je een meisje krijgt. Ik denk het vanwege dat het kleine meisje het geslacht gelijk goed had geraden, meestal willen kleine meisjes toch dat babys ook meisjes zijn; vandaar mijn ideeen haha. Mja zolang hij of zij maar gezond is dat is het allerbelangrijkste natuurlijk!
  Liefs Sophia

 21. emma
  14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  Zo leuk je buikje!
  Ik heb ook een zwangerschaps shoot gedaan, heb alleen te lang gewacht ermee en eeuwig spijt.
  Ik was in totaal 19 kilo aangekomen ( dat is best veel, en helemaal op mijn mini lijf van 160 cm en 53 kilo) en hield vocht vast.
  Daardoor heb ik dus op alle foto’s een super dikke plofkop en vind ik de foto’s waar je mijn hoofd goed ziet lelijk.
  Echt zonde :(.

  Heb trouwens nog nagedacht over tips:
  Een magnetron sterrilisator( gaat lekker snel ipv in zo’n pannetje uitkoken).
  En de chicco next 2me( die van de reclame).
  Erg handig voor als je de baby bij je op de kamer wilt laten slapen en in de gaten wilt houden.
  Weet nog dat ik de eerste paar nachten vaak in paniek uit bed ben gegaan als ik een gek geluidje hoorde( wat dan niks ernstig was haha).

  • Serena
   Auteur
   15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

   hi Emma,

   ik twijfel over een co-sleeper…. nu denk ik dat een pruttelende baby ons wakker houdt in een periode waarin je JUIST je rust nodig hebt, dus ik heb zoiets van, die wil ik meteen op de eigen babykamer neer leggen.

   Maar ja, als de baby er eenmaal is zal je zien dat ik de baby toch liever naast me heb slapen, haha! Gewoon om te luisteren of de ademhaling goed gaat, en mocht ik borstvoeding geven dan is het ook makkelijker natuurlijk.

   Dus ik denk dat dit een last-minute beslissing zal worden en toevallig heb ik vandaag een mailtje gekregen van ‘wieg huren’ waarbij je dus een co-sleeper kunt huren voor een X aantal weken. Dat lijkt me heel handig! Dus mochten we na 1 dag denken, neeeee die baby moet gewoon bij ons op de slaapkamer slapen, dan is huren een goede optie.

   Magnetron sterilisator hangt er dus vanaf of ik borstvoeding kan geven. Zo wel, dan is dat voorlopig niet nodig, maar ik houd het in mijn achterhoofd! Thanks voor je tips!

   • Lysanne
    15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

    Toch zou ik wel wat flesjes/sterilisator aanschaffen, uit ervaring weet ik dat je het toch leuk gaat vinden om George een flesje (afgekolfde) melk te laten geven. Als je dan toch bezig bent is een sterilisator een klein extraatje. Tevens ook voor een eventueel speentje handig!
    Eerste weekje/maandje ga je je kindje op je kamer willen.. believe me ;-)

   • Judith
    15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

    Die magnetron sterilisator is ideaal! Doen, zeg ik!
    En ik zou de baby op jullie kamer laten slapen de eerste weken/maanden.
    Ik sliep juist veel geruster, omdat ik dan zeker wist dat ik de baby zou horen en als ik dan wakker was, ik even snel kon kijken of alles goed ging.

    • Serena
     Auteur
     15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

     We wachten het gewoon af.
     We merken vanzelf wat we fijner vinden als de baby er eenmaal is!

     • Femke
      15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

      Hoi Serena,
      Mijn tip is om idd even af te wachten. Ik zou niet te veel aanschaffen. Mijn ervaring is dat je er na de geboorte snel genoeg achter komt wat je fijn en handig vindt en eventuele spullen die je mist zijn zo gekocht. Je hebt George en genoeg lieve familie om je heen die best even een boodschap kunnen doen.

   • Veerle van Geresteijn
    15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

    Je kan inderdaad dan nog huren. Wij hebben m eerst in de kinderwagen laten slapen naast ons tot we een goede oplossing hadden. Moest er na de bevalling niet aan denken dat hij op zn eigen kamer zou slapen 🤣

   • M
    15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

    En zo’n leuke mozesmand voor de eerste weken?

   • 17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

    Serena ook last minute hebben wij ( wieg Huren) een co sleeper voor je! :)

 22. Nikita
  14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  Waaaaaaah zo leuk om te zien die mooie buik, je bent gewoon ZWANGER. T is je zo gegund. Echt leuk om te zien :-)

 23. 14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  hmmm sajur lodeh is misschien wel een van mijn favo indische gerechten! Ik kijk uit naar het recept :) En wat een lieve foto op het eind, geniet er idd nog maar even van haha

 24. Sara
  14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  Leuk!! Waar is je spiegel van? Ik zoek precies zoiets!

 25. Mila
  14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  Mooie buik al zeg 👍🏼

 26. 14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  Leuke terugblik! Zo een mooie foto van jou <3 Echt zielig voor Clarence, gelukkig gaat het al beter. Die vega filet american mis ik hier wel. Ben vegan en daarvoor is hier echt niets te koop. Als ik weer eens in NL ben ga ik daar dus echt van genieten!

 27. 14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  Zo leuk om die dingetjes van je zwangerschap hier tussendoor te lezen!
  En wauw! Your nails are amazing! :D

  Liefs
  x

 28. 14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  Aww arme Clerry ik hoop dat het gauw beter gaat met zijn oogje… Wat ben je trouwens prachtig zwanger! En jaaa Sajoer Lodeh recept! En ohja, toen ik zwanger was en ik feestelijk wilde doen dronk ik appelsap/cider met bubbels… Heet het Apfeltizer? In een glazen fles bij de AH, je hebt ook een vlierbloesem variant (ook heel ok maar die lustte ik niet toen ik zwanger was ;)

  • Serena
   Auteur
   15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

   Thanks, ik ga op zoek!

 29. Kim
  14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  Ik ben ook zwanger en had de vegatarische filet american uitgeprobeerd nou ik moest er bijna van overgeven hahaha, ik wacht nog wel even een paar maanden, helaas want filet american is echt mijn verslaving!

  • Serena
   Auteur
   15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

   Oh, sorry! Kreeg net een whatsappje van Nena met hetzelfde verhaal, haha! Maar zij was in het eerste trimester ook heel erg misselijk, dus misschien is haar smaak nu ook heel anders, I don’t know!

   Op Twitter waren er weer een paar dames die het net zoals ik heerlijk vonden, dus… ik denk dat het een kwestie is van hate it or love it, hihi!

 30. 14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  vind je nieuwe set nagels echt gorgeous :D

 31. sharon
  14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  Ahh leuke foto’s Serena. Ik twijfel maar denk dat er een knap meisje in je buikje zit.

 32. 14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  Heerlijk he om zo in huis bezig te zijn! Je nagels zijn heel mooi geworden! En hopelijk wordt jullie kind ook een uitslaper, want ik heb vanmorgen gewoon heerlijk tot half 9 geslapen haha! (oke het is maar wat je uitslapen noemt)

  • Serena
   Auteur
   15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

   Wat ik begrijp is half 9 echt een luxe! Ik ga duimen dat El Bébé ook van uitslapen houdt (als de baby een beetje op George lijkt zit dat wel snor hahahaha)

 33. petra
  14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  En beterschap voor Clarence!!

 34. petra
  14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  Jullie zijn lekker bezig geweest in huis! Ziet er allemaal top uit en je spiegel is echt prachtig! En zo ontzettend leuk dat je mijn model was. Vond het supergezellig, x dankjewel!

  • Serena
   Auteur
   15 januari 2018 / maandag, 15 januari 2018

   Dankjewel nogmaals, Petra! Voor de gezellige avond. Voelde echt als een avondje uit :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *