Instalab week 19 | mijn tweede Moederdag

Happy monday, iedereen! Hoe was jullie weekend? En hebben jullie een fijne moederdag gehad? Afgelopen week heb ik weer even hardgelopen (jaja!), maar heb ik ook weer de tijd genomen om leuke content te maken voor op de blog en YouTube. Ik was een tijdje inspiratieloos (vooral wat YouTube betreft), maar heb inmiddels allemaal leuke nieuwe video ideetjes. Er komt sowieso een vlog aan van het hele PMU proces en ook ga ik snel weer een nieuwe kringloop shoplog opnemen!


KA-POT! Maar I did it! Ik gebruik nu de Nike Run app, maar heb ook veel tips van jullie gekregen over de Evi-app. Ik wil me eigenlijk nog niet binden aan schema’s, moet ik zeggen. Ik vind het hele idee van gewoon de deur uit rennen en kijken waar ik terecht kom juist zo fijn. Het geeft een gevoel van vrijheid. En daar hoort in mijn optiek (nog) geen schema bij. Als ik op een gegeven moment merk dat ik wat makkelijker 2 km kan rennen dan wil ik wel aan een schema beginnen om uiteindelijk mijn runs op te bouwen tot 5 km. Maar voor nu… vind ik het wel goed zo!


Tijdens het hardlopen kom je mooie stukjes Houten tegen, zoals dit leuke plekje. Ik ben echt dol op mijn huis en zou voor geen goud willen verhuizen, maar ALS we gaan verhuizen is het naar een huis met een tuin waar Paarse Regen in staat. Ik vind het zo magisch en mooi!


Marshall kreeg dit leuke tipitentje op zijn verjaardag, maar elke keer als ik hem erin zette kroop hij er snel weer uit. Volgens Nena zijn tentjes ook leuker voor kinderen als ze ietsje ouder zijn. Oh well, dacht ik. Dan merken we vanzelf wel wanneer hij er mee begint te spelen. Maar verrek…. vorige week kroop hij er uit zichzelf in om daar rustig met een autootje te spelen! Whoohoo! Ik vond het zo schattig om te zien!


Boodschappen doen met deze kleine boef. Hij past EINDELIJK zijn mini Uggs, haha! Helaas gaan we nu richting de zomer en past hij ze komende winter niet meer, maar op wat frissere dagen trek ik ze gewoon aan hoor! Anders ook zonde. En ze zitten heel lekker.

Ben nog wel op zoek naar andere schoentjes voor hem met een zachte leren zool en waar ik zijn bolle voeten niet in hoef te proppen. Dus die wel makkelijk aan gaan en niet gemakkelijk uit gaan. Tips, anyone? Ik vond die van Donsje Amsterdam erg schattig, maar wel lastig dat er geen specifieke maten bij staan, moet ik dus even in het echt passen. Heeft iemand ervaring met deze schoentjes? Zijn ze fijn?


Overdag zijn we vooral heel druk bezig met Marshall, maar ‘s avonds als hij op bed ligt is het de tijd voor de poesjes. Dan gaan we lekker chillen op de bank, kroelen, knuffelen, en geven we ze de aandacht die ze verdienen. Het gaat de laatste tijd iets beter met Coco en Marshall. Of nou ja, Marshall luistert iets beter als ik zeg dat hij haar niet achterna moet zitten, haha!


Testing, testing! Dry Sheet Masks zijn echt geweldig, maar toch bizar hoe zoiets kan werken. Marshall moest lachen toen ik hem opzette, en was verder niet echt onder de indruk van mijn transformatie geloof ik. Heb je het artikel over de technologie achter Dry Sheet Masks al gelezen? Lees het hier nog even na, mocht je het gemist hebben.


Oehhhhh, Chanel heeft me weer verwend! Ook al krijg ik dagelijks pakketjes, het blijft nog steeds een feestje om alles uit te pakken!


Op zaterdag ging ik even langs mijn ouders, want Tara kwam ook gezellig op bezoek en had haar al een tijdje niet gezien. Marshall was helemaal in zijn nopjes met de waterfles van mijn vader. Hij zeulde hem de hele tijd mee. Op deze foto lijkt hij al zo groot, net een peuter van 2 ofzo!


Tara en ik gingen outfitfoto’s schieten in het park achter bij mijn ouders en om het extra Instaproof te maken wilde ik er wat bloemetjes bij, haha! Ik heb toen dit fluitekruid geplukt. Onkruid noemen ze het, maar eigenlijk zijn het hele mooie bloemetjes die zeker niet misstaan in een vaasje in je huis! Ik draag hier mijn nieuwe favoriete T-shirt die ik van Maren heb gekregen, een oversized Tee met een tijgerkop print. HIJ ZIT ZOOOO LEKKER! Ik twijfel serieus om er nog 1 te kopen, voor het geval deze sneuvelt. Het is zo’n lekker zacht stofje en de fit is lekker los, maar niet alsof je een XXL T-shirt van je vader draagt, weet je wel? Als jullie nog tips hebben voor andere lekkere oversized T-shirts, hoor ik het graag!


Familiekiekje <3


Het was van het weekend weer lekker zonnig! Fris, maar wel zonnig. We besloten spontaan om even een rondje door Houten te fietsen, Marshall voorop, en George pakte er zijn inline skates bij.


Bloemetjes gekocht voor Moederdag!


Kijk, zo leuk! Jo Malone heeft een mooie tekst in de deksels van hun kaarsen gegraveerd (door mij bedacht) zodat ik het als cadeautje kon geven aan mama. Ze was er superblij mee! Ik moest de tekst inkorten, maar de oorspronkelijke tekst was:

Voor de allerliefste mama,
mijn allergrootste voorbeeld,
mijn allergrootste criticus,
maar ook mijn allergrootste fan.
Lieve mama, ik houd van jou!


Mama had superhard haar best gedaan in de keuken en een Indisch rijsttafeltje gekookt voor iedereen.


Yummehhhhhh! Selamat Makan!


Ik had Marshall extra leuk aangekleed met een spijkerbroekje en een spijkerjasje, wat hij van Maren heeft gekregen (mijn nichtje Maren werkt bij Wrangler trouwens). Hij ziet er zo stoer uit zo! Met die heerlijke kromme beentjes van hem. Spijkerstof is wat stijver, dus ik vond dat nooit zo lekker om aan te trekken toen Marshall uitsluitend kroop, maar nu hij loopt kan het wel, vind ik.


Mama en Marshall, twee van de meest belangrijke mensen in mijn leven <3

Mijn eigen Moederdag viel een beetje in duigen, omdat George de nacht ervoor ziek was geworden en zijn plannetjes niet kon uitvoeren. Ik ben daarom alleen met Marshall naar mijn schoonouders en ouders gegaan. Toen ik weer thuis kwam had hij wel een hele leuke verrassing voor mij, namelijk een video die hij voor mij in elkaar heeft ge-edit, met mooie beelden van de bevalling. Ik kan hem helaas niet met jullie delen want je ziet mijn tepels in beeld (oeps!), maar ik kan je wel zeggen dat het een superlief cadeau was en dat ik natuurlijk weer een traantje weg moest pinken, awwwww!

Hoe was jullie weekend?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

43 Reacties

 1. Kirsten
  11 juni 2019 / dinsdag, 11 juni 2019

  Hi Serena,

  Ik vind je instalabs een van de leukste rubrieken op de site, maar ik vroeg mij af of je daarmee bent gestopt? Ik zie ze niet meer verschijnen op de website.

  Groet, Kirsten

 2. 22 mei 2019 / woensdag, 22 mei 2019

  Hoe zorg je tijdens het scrollen voor de huid van het kind? U kent een product – zalf tegen luieruitslag?

 3. Elles
  21 mei 2019 / dinsdag, 21 mei 2019

  Hoi Serena, waar komt de grijze speelmat onder het tentje vandaan?
  Liefs

 4. 19 mei 2019 / zondag, 19 mei 2019

  Wat leuk geschreven weer! Jammer van de video, maar ik begrijp het wel!😂😅. Hardlopen doe ik nooit (ballet wel) dus daar kan ik je helaas geen advies in geven. Wel is het belangrijk om je kuiten te stretchen na elke keer hardlopen om te voorkomen dat deze spieren korter worden!

 5. Denise
  17 mei 2019 / vrijdag, 17 mei 2019

  Marshall is zo schattig en stoer haha!
  Dat truitje staat hem echt leuk <3
  Wat een super lief kado van George!

  X

 6. E
  17 mei 2019 / vrijdag, 17 mei 2019

  Ohhh stel je voor, als Marshall & Coco over een jaartje samen in dat tentje zouden dutten!
  Dat jasje staat ook echt zo cute. Ik had allerlei Levi’s pakjes als baby, die mijn moeder allemaal bewaard heeft, voor als we zelf kinderen zouden krijgen. Dat eten van je mam ziet er ook delish uit. Indonesisch is ook zo handig om vegetarisch te eten hè. Lekker tempeh marineren en grillen, sajoer boontjes en wat nasi goreng erbij. Mijn mama had er gister garnalen met een soort tomaten-sambal sausje bijgemaakt. Ook te heerlijk.

 7. Mieke
  15 mei 2019 / woensdag, 15 mei 2019

  Wat een leuke foto’s weer! Marshall ziet er zo stoer en “groot” uit zo helemaal in jeans. Maar ook zo cute 🥰
  Wij hebben schoentje van Bobux gehad, maar die waren eigenlijk te breed voor haar smalle voetjes. Misschien dus wel interessant voor Marshall? Zodra ze kon stappen hebben we stevige schoenen gekocht op aanraden van mijn podoloog. Die draagt ze buiten, wanneer we weg gaan en de dagen dat ze naar de onthaalmoeder gaat. Thuis binnen loopt ze meestal op sokjes of blote voetjes rond (hoewel ze ook pantoffels heeft) omdat dat ook goed is voor de ontwikkeling van de spieren. Zo blijft het wat in balans.
  Groetjes!

 8. Laura
  15 mei 2019 / woensdag, 15 mei 2019

  Wij zijn erg blij met de sneakers van Shoesme! Loopt onze uk erg lekker op. Hebben ze bij de kinderschoenenwinkel in Utrecht aan de Nachtegaalstraat gekocht, fijne service daar.
  Een prachtig die blauwe regen, maar ook giftig. Super jammer, ik wil er ook een!

 9. Kate
  14 mei 2019 / dinsdag, 14 mei 2019

  Ahhhh toe, wil je moeder niet eens wat van haar recepten delen op je blog :)? Vooral de tempeh en de (volgens mij) tofublokjes zien er zo goed uit! Jouw sajoer boontjes en hete eitjes maak ik al vaak!

 10. Mad
  14 mei 2019 / dinsdag, 14 mei 2019

  Schoentjes van Dusq !

 11. Yasmine
  14 mei 2019 / dinsdag, 14 mei 2019

  Hoi,

  Normaal reageer ik nooit, maar wil je toch de tip voor schoenen en lopen geven..
  De schoentjes van schoesme vond ik erg fijn voor mijn beide zoons.
  En wat betreft hardlopen …ik zweer bij Evi, niet de App want die heb ik nooit gebruikt en was er in het begin niet.
  Haar programma heb ik denk al 4 keer gedaan, (stopte in de zomer altijd ivm de hitte en zin)
  Voordeel wat ik denk wat je van haar programma hebt, is dat je het rustig opbouwd.. zodat je geen blessures krijgt , je begint bv met 1min lopen 1min wandelen enz..eerste les is geloof ik in totaal 18 min.
  Ze motiveert tijdens het lopen( niet te snel,je bent er bijna, nog 1 min, tel tot 30)geeft tips enz..
  En koop goeie schoenen zodat je niet na een tijdje pijn in je kniën krijgt.(hardloop winkel)
  Ik wens je veel loop plezier!!

  Groetjes van een mede moeder ❤

  • Serena
   Auteur
   15 mei 2019 / woensdag, 15 mei 2019

   Dankjewel Yasmine voor al je tips! Ik heb goede renschoenen en ga zeker kijken naar Shoesme schoentjes en Evi!

 12. Diana
  14 mei 2019 / dinsdag, 14 mei 2019

  Alweer je tweede Moederdag, soooo time flies!!
  Moederdag gaat niet om cadeaus maar de waardering naar elkaar toe toch..♡

  Wauw jouw perspakketjes, amazinggggg!!!

  Ps heel erg benieuwd naar je wenkbrauwen! Xxx

  • Serena
   Auteur
   15 mei 2019 / woensdag, 15 mei 2019

   Vlog is in the making!

 13. Sam
  14 mei 2019 / dinsdag, 14 mei 2019

  Marshall begint toch te lopen? Dan zal ik absoluut geen zachte zooltjes meer kopen maar stevige schoentjes! Donsje is schattig maar geeft totaal geen ondersteuning…

  • Serena
   Auteur
   15 mei 2019 / woensdag, 15 mei 2019

   Iemand die podotherapeut is had hier ook een keertje gereageerd, en zij zei dat je wel stevige maar vooral hele flexibele zooltjes moet hebben. Misschien is Donsje inderdaad niet ondersteunend genoeg nee. Die van Shoesme zien er wel heel goed uit!

 14. Sandra G.
  14 mei 2019 / dinsdag, 14 mei 2019

  Omg, die Chaneldingen!! Stuur maar naar me door, alsjeblieft! Ik heb vanochtend al verlekkerd staan kijken bij de parfumerie.

  Aaahhhh, dat spijkerbroekkontje. Zo lief en stoer!
  Maar je tweede moederdag al weer, hoe kan dat nou? Vorige week was je nog zwanger..wat gaat het snel!

  Marshalls tentje bracht me op een idee. Mijn kat heeft namelijk ook een tentje, meerdere zelfs. Wel kleiner uiteraard.
  Misschien is dat een idee voor Coco? Arthur kruipt er vaak in; dan zit hij er toch gezellig bij, maar kan zich ook even afzonderen. Hij is echt gék op zijn tentje. Probeer het eens voor je lieve prinsesje?

 15. Claire
  14 mei 2019 / dinsdag, 14 mei 2019

  Laat je ook nog eens wat vaker iets zien van de pakketjes? Ik vind dat altijd leuk om naar te kijken.

 16. Kimberley
  14 mei 2019 / dinsdag, 14 mei 2019

  Wat een leuke week weer!

  Ik zag op Angels’ insta dat je door haar je wenkbrauwen hebt laten doen. Wanneer deze volledig geheeld zijn, zou je daar dan een pmu review over willen schrijven?

  • Ness
   14 mei 2019 / dinsdag, 14 mei 2019

   Ik ben ook benieuwd naar de wenkbrauwen!

  • Serena
   Auteur
   15 mei 2019 / woensdag, 15 mei 2019

   hee meiden!

   ik heb alles vanaf begin tot eind gevlogd! Ik wacht nog even tot ze compleet zijn geheeld zodat ik jullie het eindresultaat kan laten zien!

 17. 14 mei 2019 / dinsdag, 14 mei 2019

  Super leuke foto’s allemaal! En zo schattig die mini uggs!

 18. 13 mei 2019 / maandag, 13 mei 2019

  Ah zo leuk om weer te lezen! Waar is je shirt van met de tijgerkop, I LOVE it! X

 19. 13 mei 2019 / maandag, 13 mei 2019

  Het zit vaak niet in de €€€’s die besteed zijn aan (moederdag)cadeau’s, maar de liefde die erin is gestopt. Wat leuk zeg!

  • Serena
   Auteur
   15 mei 2019 / woensdag, 15 mei 2019

   helemaal mee eens! <3

 20. Petra
  13 mei 2019 / maandag, 13 mei 2019

  Leuke foto’s! Het eten van je moeder ziet er heerlijk uit! Yum!

  Ik ben ook zo gek op de blauwe regen. Echt zo schitterend. Mijn buren hebben er een aan de voorkant van hun huis en hij loopt helemaal boven hun raam langs. Ziet er zo gaaf uit! Maar voor zo’n mooi plant hoef je natuurlijk niet te verhuizen. Gewoon zelf planten. 💜

  • Serena
   Auteur
   15 mei 2019 / woensdag, 15 mei 2019

   Nah, het duurt wel lang voor zo’n plant echt mooi om een boog heen is geslingerd hoor!

   • Jessica
    16 mei 2019 / donderdag, 16 mei 2019

    Valt echt heel erg mee! Die dingen groeien super snel. Wij hebben 2 jaar geleden in de zomer eentje geplant en hebben nu echt al een leuk begroeit afdakje en pergola! Kan er echt van genieten als ik in mn hangmatje lig!

 21. Nicky
  13 mei 2019 / maandag, 13 mei 2019

  Die foto van Marshall in zijn jeans outfit… door die pose dacht ik even dat hij stond te twerken! Kan natuurlijk niet maar ik zag de foto vluchtig voor ik de tekst las en het kon net zo goed een tiener/volwassene zijn in die flits.

  • Serena
   Auteur
   15 mei 2019 / woensdag, 15 mei 2019

   Eigenlijk twerkt hij soms wel, hoor! Als hij aan het dansen is, haha!

 22. Norma
  13 mei 2019 / maandag, 13 mei 2019

  Plant zelf een sering!

  • Serena
   Auteur
   15 mei 2019 / woensdag, 15 mei 2019

   Dat is wel wat anders dan een Paarse Regen ;)
   Gelukkig hebben mijn buren een mooie sering in hun voortuin, ruikt zo onwijs lekker.
   Wij hebben een hele kleine tuin, helaas.

   • Erna
    16 mei 2019 / donderdag, 16 mei 2019

    Blauwe regens groeien als een tierelier. Er is zelfs een blauwe regensoort die het in een pot doet. Ik heb zelf een balkon, en vorig jaar heeft hij 3x gebloeid.

 23. Judith
  13 mei 2019 / maandag, 13 mei 2019

  Hoi Serena,

  wat een leuke week weer. jaloers op de lekkere indische rijsttafel, mag ik vragen wat er in het blauwe bakje zit? dit heb ik eigenlijk nog nooit gezien.

  volgens mij noemen ze het blauwe regen (ik weet ook niet waarom, het is inderdaad paars). Je hebt ook nog een witte variant, maar de paarse kleur vind ik wel extra bijzonder.

  Groetjes,
  Judith

  • Mara
   14 mei 2019 / dinsdag, 14 mei 2019

   Tempeh <3 ontzettend lekker als je hem goed bakt en marineert.

   • Judith
    19 mei 2019 / zondag, 19 mei 2019

    Thanks

  • Serena
   Auteur
   15 mei 2019 / woensdag, 15 mei 2019

   Je hebt gelijk, het is idd BLAUWE regen!

   Tempeh, een goede bron aan eiwitten en goede vleesvervanger, met een heerlijke bite, MITS goed gemarineerd, haha!

   Op de site van mijn zusjes staat het recept: https://www.endlessweekend.nl/sambal-goreng-tempe/

   • Judith
    19 mei 2019 / zondag, 19 mei 2019

    Bedankt, ga ik even naar kijken!

 24. Rita
  13 mei 2019 / maandag, 13 mei 2019

  Ah, heerlijk! Uit de zon, want die is ineens weer veel te heet en dan als verassing deze leuke en gezellige instalab.

 25. 13 mei 2019 / maandag, 13 mei 2019

  Awh wat lief dat George zo’n mooie video voor je heeft gemaakt; dat is inderdaad een prachtig cadeau. Hopelijk gaat het nu weer wat beter met hem! Je afgelopen week zag er in ieder geval geslaagd uit. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *