Instalab week 19 | arme Coco & fotoshoot

Goedenavond iedereen! Sorry dat er vanochtend geen Instalab online stond, ik wilde hem vanochtend typen, maar toen had ik me verslapen en moest ik ineens de deur uit haasten vanwege een hele leuke fotoshoot! Oeps! Afgelopen week heb ik de katjes naar de trimmer gebracht, dook ik even de stad in met mijn zusjes, liep snuffelstagiaire Veerle mee tijdens een shoot voor Glamour, hadden we een ‘gender reveal party’, vierden we Moederdag en ging ik met mijn besties naar de bios. Kijken jullie mee?

instalab week 19_ - 1 Op maandag fietste ik even langs mama, die net op het punt stond om Rama uit te laten. Ik besloot om gezellig een rondje mee te lopen!

instalab week 19_ - 2 Mama laat Rama lekker zijn gang gaan, dus hij snuffelde wat bij de waterkant (echt heeeeeel lang, haha!). Opeens kwam er een vrouw aan met een hondje, dus tilde mama hem snel op. Rama is namelijk bang voor honden. Enne, dat kun je ook wel zien aan zijn koppie, kijk zo gemeen hij kijkt!

instalab week 19_ - 3 Op maandag had ik ook Clarence en Coco bij de trimmer afgezet voor een flinke borstelbeurt. Ik was er vorige week al met Coco, maar zij bleek te fel en daarom moest ik terugkomen met haar, zodat ze haar een roesje konden geven (lichte verdoving) en dat kan alleen op een nuchtere maag. De trimsalon zit naast de dierenkliniek, dus vandaar dat zij dit kunnen doen. Uiteindelijik bleek Coco zelfs met een roesje nog te fel, dus hebben ze haar een algehele verdoving gegeven. Clarence was heel bang en gestresst, dus hij kreeg alleen een roesje. Toen ik ze ophaalde liet de trimster even zien wat ze uit Coco had geborsteld, ZO HEE! Niet te geloven hoeveel fur er uit zo’n klein beestje kan worden gehaald. Het is gewoon een tweede kat!

instalab week 19_ - 4 Coco was zo zielig! Awwwww, ik vond het helemaal niet leuk. Ze was heel slap en duf maar ze wilde PER SE heel veel rondlopen en op de bank springen, maar dat kon ze helemaal niet. Om de 3 passen wankelde ze, struikelde ze over haar eigen pootjes en viel ze op de grond, ze snapte er niets van. Ook was ze op sommige plekken zo veel geborsteld dat ik gewoon haar huidje erdoorheen kon zien, helemaal roze en hier en daar een kras. Ik vind het maar niets dat ze onder verdoving moest, ik hoop toch echt dat het volgende keer niet nodig is.

instalab week 19_ - 5 Hier sleepte ze zich naartoe, nog te moe om iets te doen, dus bleef ze maar gewoon stil liggen in het zonnetje. Ik vond haar zo zielig dat ik haar die avond op mijn bed liet slapen (ook al wil George dat eigenlijk niet). Ik vond dat we deze avond best een uitzondering konden maken, want ze was helemaal niet lekker en heeft ook 2 keer overgegeven. Volgens mij vond ze dat wel heel fijn. Inmiddels is ze weer opgeknapt en helemaal de ouwe, gelukkig!

instalab week 19_ - 7 Op dinsdag haalde ik eindelijk mijn boxer braids uit (die er zondag waren ingezet) en kijk, allemaal golfjes en superveel volume!

instalab week 19_ - 6 De jaren ’80 hebben gebeld. Ze willen hun kapsel terug.

instalab week 19_ - 9 Ik heb thuis gewerkt en opgeruimd en wat later in de middag pakte ik de trein naar Utrecht, waar ik met mijn zusjes meette die toevallig ook in Utrecht waren! Wat een hippe zusjes heb ik toch!

instalab week 19_ - 8 Kijk dan, hoe vet zijn Tara’s nieuwe shiny pink shoes?!

instalab week 19_ - 10Even een heerlijk geposeerd fotootje met zijn drietjes! Daarna zijn we even naar een camerashop gelopen om naar ring lights te kijken, en daarna hebben we nog wat kleding gepast bij Bershka om eventueel mee te nemen naar Ibiza (we vertrekken vannacht al!). Ik heb uiteindelijk niets gekocht omdat het toch net niet goed zat allemaal, helaas.

instalab week 19_ - 11 Op donderdag sprak ik af op Utrecht CS met snuffelstagiaire Veerle, een superlief meisje dat ik nog kende van onze Make a Wish dag zo’n 2 jaar geleden. Het was fijn om haar weer eens te zien en nog beter: ik had deze dag een fotoshoot gepland staan dus voor haar extra leuk om dat achter de schermen mee te maken!

De shoot was voor Glamour en elke influencer had zijn eigen thema. Mijn thema was ‘nagels’ kreeg ik toen te horen. Ik moest even slikken en keek naar mijn afgekloven stompjes. ‘Geeft niets!’ riep Jessica, ‘die gaan we gewoon even langer maken’.

instalab week 19_ - 16 En wow! Ze plakte er speciale plaknagels op die ze had meegenomen uit New York, ik vond ze fantastisch! Ze passen perfect en ze zijn lekker dun, plus de vorm is echt heel mooi (hier houd ik van). Ze zijn zelfklevend en het mooie is.. we zijn inmiddels 5 dagen verder en ze zitten er gewoon NOG STEEDS op. Amazing! Dit was mijn linkerhand.

instalab week 19_ - 17 En dit mijn rechter. Echt ZO mooi met dat foil, net een regenboogje op mijn nagels!

instalab week 19_ - 12 Daarna werd ik in de make-up gezet door Irena, tevens ex-model én vrouw van de fotograaf! Ze werken heel vaak samen en leuk om te horen dat dat goed gaat. Ze zijn een heel goed team.

instalab week 19_ - 13 Hier kreeg ik mijn outfitje aan.

instalab week 19_ - 18 Ook deze te gekke slangenoorbel kreeg ik in. Wat een tof ding he?! En later hoorde ik dat ‘ie maar liefst €3000 kostte, whuuuutttt?!?!

instalab week 19_ - 14 Work in progress.

instalab week 19_ - 15 All eyes on me! Ben heel benieuwd straks naar het eindresultaat, het gaat om de Glamour van september dacht ik te horen dus ik houd jullie tzt op de hoogte natuurlijk.

instalab week 19_ - 19 Knappe Veerle & ik.

instalab week 19_ - 22 Eenmaal thuis in Houten stapte er net een groep meiden uit de bus, die allemaal op de foto wilde met me, superleuk! Je ziet me niet maar ik sta links in het midden, haha!

instalab week 19_ - 21 Op vrijdag ging ik even langs papa en mama, en Larissa en Tara waren er ook gezellig. Mama maakte heerlijke groene thee met verse munt en sinaasappel, moeten jullie ook eens proberen! Heerlijk fris.

instalab week 19_ - 20 Gekletst, zakelijke dingetjes besproken, pakketjes opgehaald en gewoon ouderwets gezellig met zijn vijven in huis. Mama kijkt geloof ik naar een vogeltje ofzo, haha.

instalab week 19_ - 24 Daarna naar huis, waar ik mijn NA-KD.com bestelling heb uitgepakt en een live shoplog deed op Instastories! Vooral fan van de mom jeans, wow die zit echt lekker! My new favourite pants!

instalab week 19_ - 25 Daarna door naar een vriend van George en zijn vrouw; Daan en Paola. Paola is Mexicaanse en ze kan heeeel lekker koken! En ook echt een lieve meid.

instalab week 19_ - 26 Ze maakte dit gerecht voor ons, een echt traditioneel Mexicaans gerecht dat vaak wordt gegeten tijdens de Mexicaanse Independance Day. Een gevulde peper met gehakt, romig sausje en granaatappel. HEB ECHT GESMULD! Was zooooo good! Moet haar eigenlijk het recept vragen. Daarna hebben we nog diep in de nacht leuke kaart- en bordspelletjes gespeeld, echt een gezellige avond!

instalab week 19_ - 27 Op zaterdag gingen de zus van George (Nikki) en haar man Frank een ‘gender reveal cake’ aansnijden. Zo spannend!! Iedereen dacht dat het een meisje zou worden, misschien omdat ze ook al een zoontje hebben, maar….

instalab week 19_ - 28 Het wordt weer een jochie!! Superleuk! Daarna gingen we samen eten (afhaal Chinees, heujjj!) en bleven we nog even hangen tot een uurtje of 11. Was weer gezellig!

instalab week 19_ - 29 Op zondag was het natuurlijk Moederdag, dus we gingen eerst naar mama (waar we lekker uitgebreid hebben gebrunched) en daarna gingen we naar de moeder van George. Kijk zo mooi alles eruit ziet!

instalab week 19_ - 30 Tara had een pavlova gemaakt met passievruchten, HEER-LIJK! Wil ik ook nog eens gaan namaken, als we een verjaardag hebben ofzo. Ontzettend fris en lekker. En het ziet er nog mooi uit, ook!

instalab week 19_ - 23 Wat ligt Clarry weer snoezig te slapen. Echt om op te vreten, zo lekker fluffy! <3

instalab week 19_ - 31Op zondag deden Hester, Maren, Jacqueline en ik een drankje bij Kinepolis, de nieuwe bioscoop tegenover de Jaarbeurs. Ik was er nooit eerder geweest, maar het is een supergrote bios met heel vriendelijk personeel en echt haarscherp beeld en fantastisch geluid. Bij Speys deden we vooraf een biertje (dat zit in/naast de bioscoop) en je kunt daar ook supergoed en voordelig eten. Ze hebben namelijk een deal waarbij je keuze hebt uit 1 van de 3 maaltijden, een drankje én een bioscoopkaartje voor in totaal €16,95. Supercheap! We wilden eigenlijk naar Guardians of the Galaxy 2, maar toen begon Jacq over Charlie Dunham (dat vinden we allemaal een lekker ding) en toen wilden we ineens allemaal naar King Arthur, haha! Het was heel leuk om iedereen weer even samen te zien en ik moet zeggen, het was een hele fijne bioscoop dus ik ga zeker vaker naar Kinepolis!

Nou, dat was mijn weekje weer! Komende week lekker 2 dagen Ibiza met Coca Cola, heb er superveel zin in! Maar hier wordt het de komende dagen ook prachtig weer zag ik al, dus we kunnen weer eventjes van het zonnetje genieten en bijbronzen, haha!

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

30 Reacties

 1. Tamara
  21 mei 2017 / zondag, 21 mei 2017

  Hoe was de film? Charlie Dunham is indd een lekker ding😍 check anders ook even de serie Sons of Anarchy, hier heeft een van de hoofdrollen in (wel een heftige serie maar zo amazing)… arme coco😓… Die foiled nagels😍😍

 2. 19 mei 2017 / vrijdag, 19 mei 2017

  Heey Serena, het was een hele toffe stage dag! Ik vond het heel gezellig met je! Leuk om deze dag terug te zien in je Instalab. En die nagels blijven echt gaaf :D

 3. Denise
  19 mei 2017 / vrijdag, 19 mei 2017

  Gaaf weekje sereen 😘

 4. 16 mei 2017 / dinsdag, 16 mei 2017

  Heelijke week heb je gehad! en die foiled nails..OMG LOVE!

 5. 16 mei 2017 / dinsdag, 16 mei 2017

  Zo lief hoe Clarence z’n pootjes kromt als hij ligt te slapen!

 6. 16 mei 2017 / dinsdag, 16 mei 2017

  Och, arme Coco :(.
  Vind het zo leuk dat je moeder de kat gewoon uitlaat! Ik heb dat ooit geprobeerd met m’n (inmiddels overleden) katje en die vond het superleuk. Mijn poes is echter een beetje schuw en durft niet zo goed. Ze wil wel. Dus misschien binnenkort maar weer eens proberen.

 7. 16 mei 2017 / dinsdag, 16 mei 2017

  Het ziet er uit als een super gezellige week! :)

 8. 16 mei 2017 / dinsdag, 16 mei 2017

  Awwww die arme katjes ! Zo sjielig !
  Leuk zo’n gender reveal cake. Mocht ik zo gek zijn om nog voor een 2e te gaan wil ik dit ook wel doen !

 9. 16 mei 2017 / dinsdag, 16 mei 2017

  wow wat komt er veel haar van die snoezels af zeg :o

 10. 16 mei 2017 / dinsdag, 16 mei 2017

  Ah wat zielig! :( Hopelijk zijn ze niet in shock nu van de trimmer. En wauw, toffe nagels ♡♡

 11. 16 mei 2017 / dinsdag, 16 mei 2017

  Aaw wat zielig voor Coco! Ik zag de story inderdaad dat ze omviel :( Je nagels met al die kleurtjes zijn vet zeg! Heel mooi!

 12. Diana
  16 mei 2017 / dinsdag, 16 mei 2017

  Leuke week!! Is het niet wat om de katjes vast te houden als de trimster dat haar doet? Of ja daar heb je vast zelf ook aan gedacht..maar klinkt zo zielig he een katje dat onder narcose is :o
  Pavlova mmm zo lekker altijd he en best wel makkelijk kwam ik laatst achter:D

 13. Judith
  15 mei 2017 / maandag, 15 mei 2017

  Guardians of the Galaxy was zooooooo leuk! Haha

 14. Hester
  15 mei 2017 / maandag, 15 mei 2017

  Lekkere foto’s weer, die pavlova 😍! Ik ga zo’n vervelend persoon zijn, can’t help myself.. het is Charlie Hunnam :)
  Ben nu overigens erg benieuwd naar het artikel van Angel!

 15. Melanija
  15 mei 2017 / maandag, 15 mei 2017

  Arme Coco, gelukkig voelt ze zich inmiddels weer helemaal de oude! Gefeliciteerd met jullie toekomstige neefje en heel veel plezier met je zusjes op Ibiza :-)

 16. 15 mei 2017 / maandag, 15 mei 2017

  Wat een heerlijke week meid! Wel echt zielig die poesjes. De kat van mijn broertje ging ook onder narcose en toen stuurde hij filmpjes dat ze aan het waggelen was. Echt zielig. Je kan wel een mooie sjaal maken van die vacht die eraf komt haha :) Heel mooie nagels trouwens! Ik ga de glamour niet kunnen kopen helaas, maar je gaat er vast iets van op de site zetten :D

 17. Olivia
  15 mei 2017 / maandag, 15 mei 2017

  Wat een gezellige week heb je gehad Serena! Heerlijk!

  Ik vraag me wel af, waarom is het Mr. Wrong artikel van gister offline gehaald? Ik had ‘m zien staan maar nog geen tijd gehad om te lezen, dat wou ik nu gaan doen maar zie dat het weg is. Waarom?! Ik houd zo van Angel haar stukkies en ben benieuwd hoe het is afgelopen!

  • Serena
   15 mei 2017 / maandag, 15 mei 2017

   Hi Olivia,
   er was nogal wat ophef over en ik wil even met Angel overleggen hoe we dat gaan aanpakken.
   liefs, Serena

   • Olivia
    15 mei 2017 / maandag, 15 mei 2017

    Dankjewel voor je reactie. Begrijpelijk dat je het offline hebt gehaald, jammer dat het nodig was. Hoop dat alles goed gaat met Angel en we snel weer wat van haar mogen lezen.

   • Tuana
    16 mei 2017 / dinsdag, 16 mei 2017

    Jammer want ik vroeg me ookal af waar die was gebleven. Had het ook nog niet gelezen omdat ik er gisteren geen tijd voor had dus dacht ik waarom niet nu? Hoop dat alles goed komt

   • Emma
    16 mei 2017 / dinsdag, 16 mei 2017

    Wat jammer dat dat nodig was.
    Ik had de comments onder het artikel in de gaten gehouden omdat ik zelf mijn verhaal had gedeeld in een comment maar zag tot gistermiddag nog niks geks staan bij de comments.
    Stom dat er mensen problemen maken om zo’n artikel

    • Lau
     16 mei 2017 / dinsdag, 16 mei 2017

     Problemen maken is een groot woord. Ik denk dat het bij veel mensen toch wel veel opriep in combinatie met het cynisch sarcasme. Ik had dat zelf ook maar daarmee wil ik absoluut geen afbreuk doen aan wat zij heeft meegemaakt en hoe ze het beleeft, heb er juist mee te doen!

     • Miek
      16 mei 2017 / dinsdag, 16 mei 2017

      Ik kan me voorstellen dat het op sommige mensen wat hard en misschien wat respectloos over kwam.Maar gelukkig kennen we Angel goed genoeg dat dit echt niet haar bedoeling is. Het is haar manier van omgaan met een situatie. En deze situatie is voor veel mensen herkenbaar en soms ook pijnlijk. Ik heb hetzelfde meegemaakt en vond het wel herkenbaar op sommige punten en kon er ook wel om lachen. Wanneer Angel er een heel zacht en zoetsappig verhaal van had gemaakt had het totaal niet bij haar gepast. Deze manier van schrijven past bij haar en daarom lees ik haar graag!

      • Lau
       16 mei 2017 / dinsdag, 16 mei 2017

       In mijn ogen heeft ze toch de grenzen wat heeft opgezocht, dat neem ik haar niet kwalijk of zo maar reacties komen er dan wel. En dat een reactie dan wat minder positief is als anders, betekent niet dat mensen het afbrekend , haatdragend, whatever bedoelen… dat vind ik hier soms jammer. Als je er dan eens wat op een nette manier van vind, ben je meteen ‘anti Angel’ of zo .. ik bedoel dit in het algemeen

   • Betty
    18 mei 2017 / donderdag, 18 mei 2017

    Wat een politiek correct gedoe. Stand by your artikel. Angel heeft de gave om een onderwerp dat nog in de taboesfeer ligt op een nuchtere en humorvolle manier te omschrijven en dan krijg je dit. Let wel, dit is haar verhaal en hoe zij de dingen ervaart. Je kan van alles vinden, maar het staat een ander vrij om iets op haar/zijn eigen manier te beleven. Het leven wordt een stuk makkelijker als mensen niet alles op zichzelf betrekken.

    • Lau
     20 mei 2017 / zaterdag, 20 mei 2017

     En daarom mag je nog wel iets zeggen over wat je van het artikel vind? Dit is nou precíes wat ik bedoel…. omdat het háár beleving is – wat haar goed recht is – mag je op een goede manier toch nog wel iets schrijven over de beleving als lezer?

     • Lau
      20 mei 2017 / zaterdag, 20 mei 2017

      Ik zelf heb hwlemaal niks op mezelf betrokken t.av. het artikel, dat hoeft toch niet per se de issue te zijn?

  • Lindsy
   19 mei 2017 / vrijdag, 19 mei 2017

   Wat stond erin dan? Hoe kan ik dat hebben gemist.

   Komt het stuk nog terug dan? Heb nu het gevoel een deel te missen. Zo jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *