Instalab week 17 | Marshall is jarig!

Ik kan gewoon NIET geloven dat ik vorig jaar rond deze tijd nog met een dikke buik rondliep, niet wetende dat Marshall 2 weken eerder zou komen dan ‘gepland’ (het is natuurlijk nooit te plannen). En nu is dat kleine, roze hompie gewoon alweer 1 jaar oud! Geen baby meer, maar een dreumes. Ongelofelijk, wat gaat een jaar toch snel voorbij.


Dit is een still uit een stukje video die George een tijdje terug had gefilmd. Hij filmt soms korte, kleine stukjes en vooral mijlpalen vindt hij leuk om vast te leggen. Ik vond dit zo’n mooie still, juist omdat ik niet doorhad dat George aan het filmen was en ik lekker aan het wegdromen was (en Marshall aan het opsnuiven was, haha!).


Keihard gelachen weer met Bobbie Bodt! We waren een tijdje geleden samen op persreis met Dove en trokken daar met elkaar op, en toen heeft ze me gevraagd voor in haar video serie ‘Krijg de Klere!’. Een superleuk concept waarbij zij en haar gast outfits voor elkaar shoppen. Maar omdat Bobbie, net als ik, ook dol is op kringlopen en zogeheten slow fashion, heeft ze haar concept een beetje omgegooid en nu is het een Slow Fashion programma. Ik laat het jullie weten als onze episode online staat!


Ik vond het superleuk dat ik te gast was en volgens mij wordt het een heel gaaf item, waarbij er ZOVEEL gelachen wordt dat ik hoop dat het geen problemen oplevert voor de editor, haha! Hier moesten we trouwens zo lachen om elkaar, omdat we van die verschrikkelijke snelle planga’s op hadden gezet. Die brillen doen echt helemaal NIETS voor je gezicht, hè? :D


Good morning, Duimelot! Vanaf zijn 2e maand moest hij geen speen meer, maar zo heel af en toe (vooral als hij moe begint te worden) vindt hij zijn duimpje ineens weer terug. Ik vind het er stiekem heel erg schattig uit zien (al wil ik natuurlijk niet dat hij een duimer wordt, want dat is niet goed voor zijn gebit).


Zoooo, wat een druilerige Koningsdag was het weer zeg! Jeetje mina. Vorig jaar hadden we meer geluk. Toen liep ik met mijn dikke buik in het zonnetje over de vrijmarkt in Houten, en Nena liep naast me met de kinderwagen met een 1 jaar oude Max erin. Dit jaar twijfelden we of we niet gewoon binnen moesten blijven, maar uiteindelijk toch besloten om de vrijmarkt in Driebergen te bezoeken. Het zonnetje werd afgewisseld met hoosbuien en vlak voordat we in de auto stapten, begon het ineens te hagelen! Helaas niets gescoord, alleen handgemaakte lekkernijen die er werden verkocht.


Op zondag hielden we een lazy sunday, net zoals de kittehs!


En gisteren was Marshall jarig, HIEP HIEP HOERA! Deze kleine boef is gewoon alweer 1 jaar oud! Ik had beneden in de keuken vlaggetjes opgehangen en ballonnen, en hij keek zijn oogjes uit. Zo schattig! En natuurlijk hebben George heel hard voor hem gezongen. Ook al is hij nog zo jong, ik geloof wel dat hij doorhad dat het een speciale dag was.


Ook hebben we samen wat cadeautjes uitgepakt. Van mijn allerliefste follower Denise kregen we een pakketje met superleuke kledingstukken. Echt helemaal Marshall’s (ok, mijn) style!


En van Lion’s Concept kregen we een aanvulling voor zijn naamslinger, zodat ik er nu een verjaardagsslinger van kan maken. Superleuk! Komende zaterdag vieren we Marshall’s verjaardag met een klein groepje familie en dan kan ik deze slinger boven de tafel met taart en snacks hangen.

George en ik vonden het HEEL lastig om cadeautjes te verzinnen voor Marshall. Hij heeft al zo veel en voor veel speelgoed is hij of te oud of te jong… maar we hebben in elk geval besloten een spaarrekening voor hem te openen die dan over zoveel jaar vrijkomt, zodat hij tegen de tijd dat hij 18 is wat kapitaal heeft om iets leuks of goeds (of slims!) mee te doen.


Larissa en ik wilden even langs een nieuwe kringloop die ze via Instagram had gespot, namelijk Acht+ Meerwarenhuis in Amersfoort. Ze zitten er pas sinds september vorig jaar (en om de hoek van de IKEA trouwens). Het is een hele mooie, lichte ruimte en toen we binnenkwamen zagen we al meteen een aantal hele leuke interieur items! Alles ziet er netjes, schoon en geordend uit. Geen troep, gewoon mooi tweedehands spul.


Kijk zo gezellig en mooi, alles is netjes op kleur gesorteerd. En het ziet er ook heel sfeervol uit. Ze hebben niet bijzonder VEEL spullen, maar er zijn dan ook erg veel kringlopen in Amersfoort en deze is vrij nieuw. Maar wat ze hadden, was goed spul. Zeker een aanrader dus deze kringloop en de moeite waard om even een kijkje te nemen (en vooral als je toch in de buurt moet zijn, als je naar Ikea gaat bijvoorbeeld).


Berichtje voor iedereen die dit leest: JIJ BENT PRACHTIG! <3 INSIDE AND OUT!


Inside joke, haha! Tara en ik sturen elkaar altijd foto’s door van kikkers. We hebben eigenlijk geen idee hoe dit is gekomen, maar ik zag er eentje en kon het niet laten. Dit is trouwens een andere kringloop in Amersfoort, deze heet Kringloop Amersfoort-Leusden. MEGAgroot dus hier kun je heerlijk neuzen.

Bij Acht+ Meerwarenhuis vond ik de kledingselectie wat beter, maar bij Kringloop Amersfoort-Leusden de woonaccessoires en meubels. Beiden in elk geval goede kringlopen die je gemakkelijk met elkaar kunt combineren.


Maandagavond betekent… GAME OF THRONES NIGHT! George ging nog even naar de winkel en zag rode wijn met een draak, dus hij dacht ‘hoe toepasselijk, die neem ik mee voor Serena!’. Komt ‘ie thuis, heeft hij kennelijk toch net de fles ernaast gepakt ofzo want dit is klaarblijkelijk een paardenhoofd. Ik moest zo hard lachen. Hij overhandigde me de fles en zei ‘dragon wine for my lady’ en ik snapte er al niets van, lol!

Hij smaakte hoe dan ook prima en OMGGG wat hebben we weer genoten van de aflevering. Het was ZO spannend en ZO epic en dat EINDE, holy moly! ECHT GENIETÔN. Wat een heerlijke lange aflevering was het ook echt. Kan nu al niet wachten op komende maandag! Wie was nog meer in shock?


Niet alleen vierden we Marshall’s verjaardag, nee het is deze week DUBEL FEEST! De dag na Marshall’s verjaardag, 30 april, is mijn lieve moedertje namelijk jarig! Marshall hees ik voor de gelegenheid in zijn nieuwe t-shirtje (die we van Denise hebben gekregen), hij staat zo leuk!


Wise guy. Eerst pikte ik mama op en daarna reden we naar Restaurant Vroeg voor een High Tea.


Kijk nou zo’n knappe moeder ik heb. Maar liefst 61 jaar, maar nog wel in vol ornaat met jurkje, panty, hoge hakken, top knot en zoals altijd haar signature rode lipstick. En ze heeft GEEN ENKELE rimpel in haar voorhoofd hè? NOT ONE. Een mooi vooruitzicht voor mijn huidje, haha! Van de achterkant lijkt ze wel 30! Ben zo trots op mijn moeder, ze is echt de allerbeste mama én oma! <3


Laris en Tara hadden de tafel versierd met confettislingers, super feestelijk! En we hebben mama verwend met leuke cadeautjes.


Marshall moest natuurlijk even bij iedereen op schoot zitten, haha!


Ik heb dus nog nooit van mijn leven een verjaardagskalender gehad, ik vertrouwde altijd een beetje op social media, maar ik was gewoon helemaal Nena’s verjaardag vergeten. Zo erg! Ik schaamde me best wel een beetje. En hoe burgerlijk het ook is om zo’n ding op je WC te hangen, heb er toch maar meteen eentje besteld. Vanaf NU zal ik dus nooit meer een verjaardag vergeten!


Toen de ouders van George de zolder gingen opruimen kwamen ze deze megagrote poster tegen van Roadtrip Vietnam (ken je het niet? Check het dan hier). Hoe gaaf, hè?! Het is een bushokjesformaat, dus we moeten hier een speciale lijst voor bestellen, maar het is gewoon zonde om niet in te lijsten vind ik. Nu alleen nog bedenken waar we dit megagrote ding een plekje zullen geven, haha…

Nou, dat was ’em weer deze week! Hoe was jullie Koningsdag? 

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

16 Reacties

 1. Denise
  17 mei 2019 / vrijdag, 17 mei 2019

  Zo lief <3
  Ik kan nu pas bijlezen :o
  Het staat Marshall echt stoer en mooi!

  X

 2. 9 mei 2019 / donderdag, 9 mei 2019

  Wat leuke spiegel en gefeliciteerd met je zoon! Tijd vliegt echt voorbij.

 3. Sophie
  5 mei 2019 / zondag, 5 mei 2019

  Gefeliciteerd met Marshall! Wat lief dat jullie een rekening voor hem hebben geopend.

  Misschien mis ik iets, maar vandaag promoot je Primark nog op Instagram, misschien versta jij iets anders onder slow fashion dan ik?

 4. M
  3 mei 2019 / vrijdag, 3 mei 2019

  Is het uiteindelijk wel goed gekomen met Nena’s verjaardag?

 5. Ilona
  2 mei 2019 / donderdag, 2 mei 2019

  Gefeliciteerd met Marsh! Gaat snel he!

  Die foto van je mam van de achterkant.. ik dacht dat jij het was! Leuk hoor nog zo op hakjes etc!

  Waar is dat shirtje van Marshall van met die cactusjes? Ik moet nog een kraamcadeau ;-)

 6. Manon
  2 mei 2019 / donderdag, 2 mei 2019

  Leuke foto’s! Wat is Marshall toch schattig.
  En je moeder ziet er echt goed uit!
  Waar heb je deze kalender besteld? Dit lijkt mij ook erg handig.

 7. 2 mei 2019 / donderdag, 2 mei 2019

  Jeetje 1 jaar alweer wat ontzettend bijzonder! Nog van harte gefeliciteerd! Ik ben toevallig vandaar jarig en 33 weken zwanger, dus ik besef ook dat dit mijn laatste verjaardag ZONDER kleintje is. Ook al zo bijzonder. Ik kan niet wachten om alle eerste keren met ons eigen kleintje te gaan beleven. Liefs!

 8. Anne-Marie
  2 mei 2019 / donderdag, 2 mei 2019

  Hartelijk gefeliciteerd!! Wat een heerlijk mannetje is het toch

 9. Margot
  1 mei 2019 / woensdag, 1 mei 2019

  Wat een leuke foto’s en wat ziet die kringloopwinkel in Amersfoort er lekker geordend uit!

 10. Robin
  1 mei 2019 / woensdag, 1 mei 2019

  Wat een kereltje wordt Marshall al en de tijd vliegt. Koningsdag was zo koud en nat, hopelijk wordt het komend weekend beter weer.

 11. Rita
  1 mei 2019 / woensdag, 1 mei 2019

  Leuke foto’s en de kringlopen zien er ook goed uit! Ik heb wel zin om weer eens te gaan neuzen. Ik ben erg verwend door jullie met cadeautjes en de heerlijke high tea.

 12. 1 mei 2019 / woensdag, 1 mei 2019

  Eén jaar al? Gefeliciteerd, Marshall! En ook ik dacht je mama jij was op die ene foto! Een mooi vooruitzicht voor jou, haha.

 13. 1 mei 2019 / woensdag, 1 mei 2019

  Heeeeel hartelijk gefeliciteerd met jullie spruitje! Wat een gek gevoel heh, als ze jarig zijn. Vind ik in elk geval wel; de tijd vliegt!

  PS: mooie oma!

 14. Rowan Chanel
  1 mei 2019 / woensdag, 1 mei 2019

  Hey lieve Serena, wat een fijne week zeg!
  Gefeliciteerd met je knappe mannetje en mooie mama!
  Toevallig dat mijn vader gisteren ook jarig was, hadden hem Sendra laarzen gegeven want daar issie zo gek op, hij heeft het zo ontzettend verdiend met al dat werken in onze woning.
  Onze koningsdag was rustig dit jaar, overdag lekker bankhangen met die regen en ‘s avonds nog even uit geweest.
  En wat betreft die verjaardagskalender op de WC, ik heb er eentje laten maken via smartphoto, en dat ding is echt fantastisch. Zeker met zo’n grote familie. Ain’t nobody got space om die data te onthouden haha.

 15. Katja
  1 mei 2019 / woensdag, 1 mei 2019

  Wat een knap mannetje is Marshall toch. En ik dacht dus echt toen ik je moeder van achter zag dat jij het was ze ziet er inderdaad nog heel goed en jong uit. Leuke familie zijn jullie. En ik vind jouw zo lief ik ken je natuurlijk niet persoonlijk maar zo kom je op mij over. Veel bloggers/vloggers/whatever vind ik al gauw aanstellerig overkomen dit heb ik totaal niet bij jou. Jij bent zo bescheiden misschien zelfs iets TE bescheiden, maar dat siert je wel. Mooi mens ben je Xxx

 16. Katja Matthijsen
  1 mei 2019 / woensdag, 1 mei 2019

  Wat een mooi mannetje is Marshall toch en idd toen ik je moeder van achter zag dacht ik dus echt dat jij het was maar ze ziet er dan ook nog heel goed uit hoor. Leuke familie zijn jullie. Ik vind veel bloggers/vloggers vaak zo aanstellerig zo ben jij TOTAAL niet. Soms denk ik wel eens dat je misschien wat TE bescheiden bent maar het siert je wel. Mooi mens ben je! Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *