Instalab week 17 | Bali & life goes on

Op maandag beloofde ik jullie al een Instalab, maar het kwam er steeds niet van. Omdat ik een tijdje weg ben geweest stapelden er wat deadlines op en die moest ik echt even wegwerken, vandaar! Maar, lekker random op een donderdag, besloot ik er toch maar eens voor te gaan zitten. Ik zag bij de comments dat jullie er om vroegen, dus ik wilde jullie niet nog langer in spanning houden!

instalab week 17_ - 7Ik kan werkelijk niet wachten op onze Wander afleveringen! Als het goed is komt de eerste aflevering van Singapore over zo’n 3-4 weken online en ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat! Ik heb in elk geval genoten. Deze foto maakte ik ergens op Bali en Bali heeft echt mijn hart gestolen! Zou er graag nog eens naar terug gaan. I love palm trees!

instalab week 17_ - 1We verbleven in het superdeluxe Double Six hotel in Seminyak, wow! Als ik terug ga naar Bali wil ik hier weer slapen. Het is werkelijk een schitterend hotel, met vriendelijk personeel en zowel een zwembad als strand vlakbij, en megalekker eten! Wander heeft ons echt in de watten gelegd :)

instalab week 17_ - 6Eindelijk kon ik mijn waterdichte telefoonhoesje testen, whoohoo! Hij werkte, alleen liet er toch al een soort van vliesje los, waardoor ik hem niet meer onder water durf te gebruiken. Zonde! Larissa gaat kijken of ze hem nog om kan ruilen want het hoesje kostte €80 en ik heb hem nu pas voor het eerst onder water gebruikt, dus dat hoort natuurlijk niet. Maar hee, deze foto is cool he? Het duurde slechts 378644 pogingen, LOL!

instalab week 17_ - 4Pandan flensjes met daarin kokos met palmsuiker, oftewel que dadar, voor ontbijt!! Te lekker, echt. Het ontbijt in het Double Six hotel was killing zo lekker. Alleen hierom al zou ik er naar terug gaan.

instalab week 17_ - 5Indonesisch varkentje!

instalab week 17_ - 2Kennen jullie deze vrucht, durian? Het is echt een delicatesse, maar de vrucht stinkt enorm. Echt een uur in de wind. Sommigen vinden het zelfs naar lijken ruiken. Ik vind de geur wel intens, maar niet per se heel vies. Het vruchtvlees is een beetje dradig zoals ananas, maar ook weer zacht zoals mango, en het smaakt gewoon lekker en zoet. Mijn Indonesische opa was er dol op! We hebben ook een pakje gekocht, maar halverwege de dag toch uit de auto gegooid vanwege de stank. Oeps!

instalab week 17_ - 3Zo, hier moet je echt voor uitkijken! Op elke straathoek, stoep en toonbank liggen offertjes die de Balinezen hebben neergelegd om de Goden tevreden te stemmen. Je breekt er bijna je nek over, haha! Het is even wennen, maar op een gegeven moment heb je het door en kun je ze prima ontwijken. Ik moet zeggen dat het er wel heel gezellig en kleurrijk uit ziet. Het is ook echt iets typisch Balinees.

instalab week 17_ - 8Blij met mijn nieuwe Gentle Monster zonnebril! Gentle Monster is een Koreaans merk en ze hebben ontzettend mooie brillen, heel stylish maar ook lekker lichtgewicht, je voelt ze haast niet zitten op je neus. Love it!

instalab week 17_ - 34Van Rebecca Minkoff kregen we een ‘sister outfit’ opgestuurd, drie verschillende kledingstukken met hetzelfde printje. We zijn er zo blij mee! Ze zijn echt prachtig en ook lekker luchtig, dus dat was perfect voor op Bali.

instalab week 17_ - 10Team Travellab + Team Wander!! Rick (links) was onze producer en Lars (rechts) onze cameraman. We hebben zo veel gelachen met zijn allen! Echt een dream team <3

instalab week 17_ - 11Durian koffie?! Zou dat lekker zijn? Wie heeft het wel eens gedronken? Als fruit vind ik het lekker, maar als koffie… I don’t know.

instalab week 17_ - 12Toen was het tijd om helaas weer naar huis te gaan. Larissa pakte het vliegtuig naar Jakarta en wij gingen via Singapore naar Amsterdam. Op het vliegveld van Singapore probeerde Tara deze benenmassager en ze ging helemaal kapot van de kriebeligheid en het was ook nog best aan de stevige kant! Haha, wij stonden er omheen en lachten haar keihard uit want ze kreeg hem niet meer uit! Hier staat ‘ie nog niet aan, vandaar haar redelijk ontspannen hoofd :)

instalab week 17_ - 13Ooooohhhhhh, Clair!! <3 Wat is het toch een moppie he?

instalab week 17_ - 14Mocht je in Houten wonen, de toko in Castellum heeft heerlijk eten en ze verkopen ook spekkoek en sponscake en sinds kort ook tjendolllll! Jajajaja, ben net terug uit Bali en nu alweer zin in Indofood, haha! Dit at ik samen met Nena op, vrijdagavond.

instalab week 17_ - 16En zaterdag was het tijd voor de Dutch YouTube Gathering. Het was zoals altijd weer een heerlijke chaos!

instalab week 17_ - 19Met de knapste YouTuber alive: Nanne!

instalab week 17_ - 20Kijk nou wat een moppies. Ze waren 9 en 10, deze meisjes. Voor deze meiden moet het toch hartstikke spannend zijn om op de Gathering rond te lopen en daar zomaar ineens je favoriete YouTubers te ontmoeten? Ik vond het superleuk om mijn grote en kleine fans te ontmoeten. Ik had er expres niet voor gekozen om een Meet & Greet te doen, maar ik liep juist vrij rond over de vloer. Op deze manier kon ik nog wat meer de tijd nemen voor mijn kijkers en was ik ook niet aan een schema gebonden en dat beviel me eigenlijk erg goed.

instalab week 17_ - 18Kijk zo goed bedacht! Dit meisje had een shirt geprint met haar favoriete YouTubers en dan konden we bij onze foto onze handtekening zetten. Smarty pants.

instalab week 17_ - 17Echt een top idee!

instalab week 17_ - 15Met dit mopje wilde ik ook even op de foto. Ze was zo klein en lief! Iedereen had ook echt z’n best gedaan en een extra mooie outfit aangetrokken, of ze hadden boxer braids of een petje op. Dit meisje had speciaal haar haartjes gekruld. Zo cute!

instalab week 17_ - 21Op zondag nam Maren me mee naar Noordwijk aan Zee. Kijk dit droomhuisje dan, je zou er maar wonen!

instalab week 17_ - 23We gingen naar de Branding, een superleuke en gezellige strandtent en niet zo ‘bekakt’ als de andere tenten in de buurt. En vooral de bediening was echt superlief en vriendelijk!

instalab week 17_ - 22YASSS!! Mijn verslaving! Oesterssssss!

instalab week 17_ - 24En daarna nog meer seafood. Oh wat ben ik hier toch dol op!

instalab week 17_ - 27Heel erg, maar op maandagavond ben ik met Tara en haar vriendinnetje Jen naar de Seasalt Saloon gegaan in Utrecht, en daar bestelden we ook al oesters. GIVE ME ALL THE OYSTERS!

instalab week 17_ - 26Jen at ze voor het eerst en ze vond ze lekker, hoera! De eerste keer oesters voor mij was namelijk een ramp, ik vond het echt niet OK. Tara had al een tijdje geen oesters meer gegeten en waagde een nieuwe poging en ook zij vond ze lekkerder dan verwacht. Ik zeg, we moeten samen maar meer oesters gaan eten. Waarom zijn die dingen alleen zo verrekte duur he?!

instalab week 17_ - 30Hahaha, ik had dus nieuw voer gekocht voor de katjes en ik wilde Coco laten kiezen. Ik hoopte dat ze aan de blikjes zou gaan snuffelen en het blikje waar ze dan als eerste zou snuffelen zou ik open maken. Maar, mevrouw couldn’t care less en had totaal geen oog voor de blikjes. Uiteindelijk koos ik voor de groene: chicken & pineapple. Best een lekkere combo, toch!?

instalab week 17_ - 29Ik probeer mijn samenwoonkilo’s een beetje kwijt te raken dus ik eet de laatste dagen wat meer groente en wat minder brood, aardappelen, pasta en rijst en ook drink ik water en thee en skip ik de frisdrank. Kijken of dat helpt.

Maar Sereen, ga dan lekker sporten joh!!

No.

instalab week 17_ - 33Sun is out! Deur open! Nadat de katjes de gallerij hebben verkend gaan ze heerlijk in de deuropening liggen. Toch wat veiliger, maar wel lekker in het zonnetje.

instalab week 17_ - 32Ik ga lekker op het stoeltje op mijn gallerij zitten, even wat Vitamine D vangen hoor! En zorgen dat ik mijn bruine Bali kleurtje een beetje behoud. En op de achtergrond zien jullie Clarence die nog lekker aan het rondwandelen is. Ik blijf er namelijk wel gewoon bij als ze op de galerij lopen, je weet maar nooit.

instalab week 17_ - 31Gisteren gebrainstormd met Marentje over een eventuele Wrangler campagne (daar werkt ze namelijk). Was heel nuttig en we hebben supergave dingen bedacht!!

instalab week 17_ - 28Knuffelen met Coco!

instalab week 17_ - 25Deze foto vind ik zo lief, ik stuur hem net als een soort van kersverse moeder naar al mijn whatsapp-contacten door. Awwww! Ze is echt dol op dit kussentje.

Hoe gaat het met me? Ik moet zeggen dat het beter gaat dan verwacht. Ik loop te zingen in huis, ik lach, ik doe leuke dingen, ik zorg goed voor mezelf, ik heb goed contact met Tim en ik zit lekker op Funda te kijken voor een huisje. Want ik woon nu bijna 7 jaar in dit appartement in Houten en ik ben eigenlijk wel toe aan een volgende stap. Het kriebelt! Ik heb zin in iets nieuws en iets wat ik weer helemaal opnieuw kan inrichten. En de hypotheekrente is nu zo gunstig, het is bijna zonde om het niet te doen. Ik ben er klaar voor!

Ik wil jullie onwijs bedanken voor alle 600+ (!!) hartverwarmende reacties op mijn stukje van afgelopen vrijdag. Ik heb zo goed als alles gelezen (elke dag las ik er weer een paar) en ik heb er best veel steun aan gehad. Nadat ik comments las van vrouwen in eenzelfde situatie als ik, maar dan mét huis en kind, kan ik Tim alleen maar dankbaar zijn voor zijn openheid in onze relatie. Hij heeft tenminste de ballen om slecht nieuws te brengen en daar kan ik alleen maar respect voor hebben, aangezien ik weet dat er veel mannen zijn die dat niet durven en alles maar lekker laten doorsudderen tot het niet verder meer gaat. Deze comments hebben mij doen inzien dat ik eigenlijk heel veel geluk heb gehad, en dat heeft geholpen met dit alles een plekje te kunnen geven. Dus lieve dames, vanuit de bodem van mijn hart, bedankt.

Mensen zeggen, je HOEFT je niet groot te houden hè Sereen. Je MAG verdrietig zijn. En dat weet ik ook wel, maar ik BEN het gewoonweg niet. Ik druk niets weg, ik houd me niet groot, ik voel me eigenlijk best OK. Ik zou niet kunnen zeggen dat ik 100% gelukkig ben, maar ik zit zeker op een goeie 80% and counting. Elke dag een procentje meer.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

83 Reacties

 1. Maaike
  18 mei 2016 / woensdag, 18 mei 2016

  Serena, je bent een topper.

  Daarnaast, supertof dat je bij de Branding bent geweest, mijn favoriete strandtent ever. Je moet daar ook echt een keer het ontbijtbuffet proberen: in het weekend heb je voor €13,50 een ontbijtgerechtje van de kaart, een vers sapje (Apple-ginger is mijn favoriet), onbeperkt koffie en thee, en het onbeperkte ontbijt buffet; yoghurt met huisgemaakte granola en fruit, het allerlekkerste brood (zelf gemaakt), een wafelijzer zodat je zelf wafeltjes kan maken, lekker broodbeleg, en dat dan in het ochtendzonnetje opeten. Echt een aanrader, word je blij van!

  • Serena
   Auteur
   18 mei 2016 / woensdag, 18 mei 2016

   Oh wow, dat klinkt echt heerlijk! Ik zag er ook veel leuke hotelletjes, ga er zeker in de zomer eens overnachten en dan hier heen voor ontbijt! :)

 2. Emma
  10 mei 2016 / dinsdag, 10 mei 2016

  Serena je bent geweldig!!
  Heel leuk om dit te lezen en je vorige artikel heb ik niet gelezen dus dat ga ik nu eventjes doen..:)

  Maar wat een prachtige foto’s allemaal, LOVE IT <3

 3. 9 mei 2016 / maandag, 9 mei 2016

  SERENA, BIG HEART & MUCH LOVE, JE BENT EEN TOP VROUW, IK HOOP DAT JE EEN LEUK HUISJE VINDT, YOU’R GONNA BE HAPPY PRETTY LADY<3

 4. 8 mei 2016 / zondag, 8 mei 2016

  Wat spannend! Ik ben erg benieuwd als je gaat verhuizen. :) Wellicht dat er dan interieurposts online komen te staan? In ieder geval, go you!

 5. 8 mei 2016 / zondag, 8 mei 2016

  Wauw, super dat je hier zo open over praat. De foto’s zien er zoals altijd weer fantastisch uit, maar terug naar waar we waren.

  Je bent een pracht dame. Veel meiden kijken naar je op en zien jou als hun voorbeeld. Dat doen ze niet zomaar. Wees trots op wie jij bent.

  Liefs, Sanne

  • MamaVanBaby
   8 mei 2016 / zondag, 8 mei 2016

   Wat moet ze dan doen volgens jullie? Zeggen dat ze zich kl*te voelt en fotos posten van de moeilijke momenten waar ze misschien zelfs huilend op staat? Natuurlijk zegt ze dat ze zich goed voelt. Natuurlijk post ze af en toe niets. Als ze kantoorwerk had gehad, had ze zich waarschijnlijk ziekgemeld of een paar vrije dagen opgenomen. Dat ze bekend is wil niet zeggen dat ze geen rust nodig heeft!

   You go Sereen! En trek je vooral niets aan van alle negatieve berichten, zij hebben dit waarschijnlijk niet meegemaakt, of hun liefde was al op, of kunnen zich gewoon niet inleven in een andermans situatie.

   Owja, dit is niet rot bedoeld. Voor allen: volg wie je volgen wil. Ik blijf fan van Serena

   • MamaVanBaby
    8 mei 2016 / zondag, 8 mei 2016

    Oops, onder het verkeerde persoon gereageerd! Sorry Sanne!

 6. hopper
  8 mei 2016 / zondag, 8 mei 2016

  Ik wil wel weer een nieuw artikel zien. Je hebt al sinds donderdag niks meer online gezet.

  • Shereen
   8 mei 2016 / zondag, 8 mei 2016

   Ik heb een aantal dagen niks gezegd, vanwege wat je doormaakt. Maar dit is voor mij een aanleiding om over te gaan naar andereblogs. Als je het niet aan kan, zeg het dan. Plaats een artikel dat wat korter is, of zeg dat je even rust neemt. Iedereen heeft daar begrip voor lijkt mij. In plaats daar van krijgen we een artikel waarin je aan geeft dat het goed met je gaat en ga je lekker op stap, daar heb je alle recht op, maar laat je je lezers een beetje in het donker. Als ik op mijn werk niet op kom dagen of ik laat cliënten wachten op mij terwijl er een afspraak staat, wordt dit niet in dank afgenomen. Ik bedoel gewoon laat weten waar je lezers aan toe zijn. Vooral als ze je hier op aan spreken, zoals vorige week door iemand gebeurde, en je vervolgens alles ontkent. Ik zal hier waarschijnlijk wel een sh*tload aan kritiek over krijgen, maar voor mijn gevoel speelt dit al langer waardoor ik steeds minder vaak op je blog kom en over ben gegaan naar andere blogs met wat meer structuur.

   • Laura
    8 mei 2016 / zondag, 8 mei 2016

    Er vallen geen doden als er een paar dagen niets gepost wordt op Beautylab, dus neem een chillpill, geniet van de zon en pak er anders eens een boek bij.

   • bb
    8 mei 2016 / zondag, 8 mei 2016

    Alhoewel ik me in veel gevallen wel hierbij aan zou sluiten, vind ik het nu wel wat anders. Een verbroken relatie waarin je een toekomstvisie had samen gaat je echt niet in de koude kleren zitten. Als mijn vriend het uit zou maken zou ik wel naar mijn werk gaan, maar waarschijnlijk een fiks aantal dagen er maar wat bij zitten en doen omdat ik mezelf niet zou zijn. Enige is dat dit niemand op zou vallen omdat ik normaal wel goed ben in mijn werk en niemand benadeeld wordt als ik een tijdje slechter presteer. Bovendien ben ik geen bekend gezicht dus niemand zou piepen.

    En natuurlijk is blogger zijn een eigen keuze en ja misschien is het voor zulke situaties handig een paar back up posts te hebben. Maar life happens. En zoals iemand anders al zei het is mooi weer, geniet ervan..Stel dat dit niet Serena was maar een vriendin van je, zou je dan ook zo hard zijn?

   • Ilona
    8 mei 2016 / zondag, 8 mei 2016

    Shereen, ik ben het helemaal met je eens! Ik zat ook te twijfelen om een reactie te plaatsen. Idd vooral om de discussies die op dit soort vragen ontstaan. Ik sluit me bij je aan!

    Serena, ik begrijp heel goed dat je hoofd er even niet naar staat om te bloggen in deze situatie. Maar het verward mij eigenlijk ook, omdat je aangeeft dat het eigenlijk best goed gaat met je en je zin hebt om vanalles te ondernemen. Helaas is het niet iets eenmaligs en sinds het uit is met Tim dat er ‘zomaar’ niets online komt. De afgelopen paar weken zie ik het vaker gebeuren, kom elke dag een kijkje nemen. Ik vraag me dan ook af, vind je het bloggen nog wel leuk en heb je er nog wel zin in?

    Dit alles is NIET negatief bedoeld!! Ik wil GEEN discussie oid aanwakkeren. Ik ben gewoon benieuwd en geinteresseerd. Ik hoop dat je de draad weer lekker gaat oppakken Serena of een kant op gaat waar je meer happy van wordt misschien?!

 7. Iva
  8 mei 2016 / zondag, 8 mei 2016

  Goed te horen dat het goed met je gaat, en dat je je huisjesdroom gewoon doorzet! Ik ken je natuurlijk niet ‘echt’, maar voor zover ik dat via Beautylab meekrijg vind ik je oprecht een heel mooi mens.

 8. stella
  8 mei 2016 / zondag, 8 mei 2016

  Complimenten aan jou Serena. Ik vind het knap dat je goed contact houdt met je exen Steven en nu Tim. Dit zegt hoe jij bent en op dit punt kan ik van je leren!!

 9. 8 mei 2016 / zondag, 8 mei 2016

  Zo fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat ondanks alles! Je bent een sterke vrouw <3

 10. Kim
  7 mei 2016 / zaterdag, 7 mei 2016

  Goed om te lezen dat het goed met je gaat <3

 11. 7 mei 2016 / zaterdag, 7 mei 2016

  Een extra lange en een leuke blogpost.

 12. Fatima
  6 mei 2016 / vrijdag, 6 mei 2016

  Serena, ik vind het [om het maar effe plat te zeggen] flink kut voor je dat je relatie is stuk gelopen. Eerlijk gezegd snap ik niet dat Tim jou laat gaan en ik denk dat ie daar nog wel spijt van gaat krijgen. Ik snap het verhaal dat ie niet op 1 lijn zit met jou wat betreft de nabije toekomst [huisje, kids] maar wanneer hij er wel aan toe zal zijn zal hij wel heel erg achter zijn oren krabben want je bent een geweldige vrouw om huisje boompje kindje mee te beginnen.

  Ik vind het wel echt heel veel zeggen over jou hoe je ermee omgaat. Je hebt geen kwaad woord over hem gezegd en je bent zo positief, je staat prachtig in het leven. Dat zegt veel over jou.

  Ik zeg je eerlijk, toen ik je verhaal las dacht ik shit man. Ik voelde me een soort van verdrietig ofzo. Ik heb mijn man ook je verhaal laten lezen en zelfs hij zei shit man, echt jammer voor haar.

  Je bent echt een coole chick. Je doet me denken aan mijn zussen en vriendinnen dus dat je nu in deze situatie zit doet me net effe wat meer dan normaal.

  Je bent een goedzak. Blijf zo want jouw hunk die je prachtige kindjes gaat geven loopt daar ergens rond. I just know it.

  • loes
   7 mei 2016 / zaterdag, 7 mei 2016

   Ik ben het 100% met Fatima eens ;)

  • 7 mei 2016 / zaterdag, 7 mei 2016

   Ik ben het er niet helemaal mee eens. Ik en mijn vriend zijn 8 jaar samen, 27 en 28 jaar en willen allebei geen kinderen. Als dat wel zo geweest had dat ik of hij een kind wilde had dat een hele logische stap geweest om een punt er achter te zetten en niet “vooruit omdat hij/zij het wilt”. Naar mijn mening heeft hij de meest volwassen, eerlijke en respectvolle keuze tegenover Serena gekozen.

 13. 6 mei 2016 / vrijdag, 6 mei 2016

  Wow ik zou ook nog wel eens naar bali willen! En Coco is echt super schattig! Fijn dat het goed met je gaat! En ook wel fijn dat het zo prachtig weer is de laatste paar dagen. Daar voel ik me altijd gelijk een stuk beter door! Xx

 14. Ka
  6 mei 2016 / vrijdag, 6 mei 2016

  <3 you will be fine! Tel maar de zegeningen die je wel hebt ;) leuke katten, lieve zussen, lekker reizen, fijne baan .. Prins op het witte paard komt nog wel op zijn tijd :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *