Instalab week 16 | volop genieten van de zon


Vorige week zaterdag was mijn pregnancy shoot, maar voordat George en ik richting strand Petten reden had ik met mijn nichtje Maren afgesproken in Utrecht. We belandden bij AnAn, een redelijk nieuw Vietnamees streetfood restaurant aan de Voorstraat, met dezelfde eigenaren als van Saigon. HEER-LIJK gegeten! En het was zoals altijd heel gezellig met Marentje.


Dit is Desirée Verver, de fotografe. Zij wist een prachtige plek aan het strand van Petten, en wist ook om welke tijd hier het mooiste licht zou zijn. Ze had een koffer vol prachtige jurken (lekker stretchy!) dus ik voelde mij helemaal een prinsesje toen ik ze aantrok!


Het was haar eerste strandshoot van het jaar. En hoewel er een zonnetje was, was het niet HEEL warm. dus tussen de shoots door steeds een warm vest aangetrokken. Gelukkig hebben zwangere vrouwen het altijd 1 graadje warmer dan normaal, dus ik moet zeggen dat ik het niet eens zo heel erg fris had (terwijl George stond te klappertanden, haha!).


Ok, totdat er een golf IJSKOUD zeewater mijn kant op kwam en mijn voeten veranderen in ijsklompjes. Hier jammer ik “IK VOEL MIJN VOETEN NIET MEER!” hahaha! Ik deed natuurlijk expres overdramatisch voor de foto, dat begrijp je ;)

Gelukkig was dit helemaal op het einde, dus Desirée (die ook in het water stond en haar voeten inmiddels niet meer voelde) klikte er snel op los en toen was het een wrap!


Het licht en de locatie waren in elk geval betoverend mooi. Zo magisch! Hadden we echt superveel geluk mee. George en ik zijn megablij met het resultaat van de shoot en als je dit leest, zwanger bent (of een leuk babyshowercadeau zoekt) kan ik je echt aanraden om een pregnancy shoot bij Desirée Verver in te plannen. Hele prettige vrouw in de omgang, heel flexibel, en ze heeft tientallen jurken in alle kleuren (die hoef je dus niet zelf aan te schaffen). Bovendien weet ze precies hoe je moet staan om je silhouet het mooiste uit de verf te laten komen en kent ze de mooiste en rustigste plekjes voor een shoot!

Dit is niet gesponsord, we hebben gewoon betaald voor onze foto’s, maar ik ben écht oprecht heel tevreden. Kan het iedereen aanraden om te doen! Het is ook gewoon leuk om dit samen met je partner te doen (beiden moet je dan toch een beetje uit je comfort zone) en je houdt er meteen een prachtige herinnering aan over.


Hij staat slechts een week in bloei, maar als hij dan bloeit is het echt een sprookje om te zien! Deze magnolia staat in de voortuin van mijn ouders (mama kreeg hem cadeau van haar moeder toen ze er net gingen wonen, zo’n 35 jaar geleden). Mooi he?


Kleine boef. Sinds kort is het schapenvachtje van Ikea zijn favoriete nieuwe chillplekje.


George’s ‘Afrikaanse Curry’ zoals hij het noemt. We aten het als avondeten en de dag erna at ik de kliekjes op met een bolletje, als lunch. Lekker! George kookt heel vaak de laatste tijd.


Op woensdag was het weer zo LEKKER! Eerst kwam An van The Beau Parlour me weer helpen met productfotografie, en daarna toen George uit werk kwam zijn we uit eten geweest in Houten. Er zit een redelijk nieuw restaurant genaamd Boca Bar & Grill en daar bestelden we deze pizza. Was erg lekker en helemaal niet duur!


Zo, nog even heerlijk genieten van de laatste zonnestraaltjes. Zo fijn dat het zo lang licht en zonnig blijft, zo kunnen de werkende mensen er ook nog van genieten na werktijd!


Alcoholvrij biertje erbij voor het échte zomergevoel, haha!


En speciaal voor date night had ik me in een mooie jurk gewurmd, hihi! We zijn naar de film ‘A Quiet Place’ gegaan die we wel goed vonden, maar niet supergoed. Interessant en origineel apocalypse-concept, maar we schrokken vooral van de MEGAHARDE geluidseffecten (serieus, kreeg er bijna een harde buik van!) in plaats van dat we schrokken omdat het zo onwijs creepy was. En na afloop toch nog wel wat vraagtekend. Dus wel een aanradertje maar laten we zeggen dat het een 7,3 is en geen 8,5.


Op donderdag was het NOG mooier weer, en Hester, haar dochtertje Lorena (3) en ik besloten toen om naar onze neef Nevlynn te gaan. Hij en zijn man wonen in Lopikerkapel aan de dijk en ze hebben een heerlijk grote achtertuin. Wat een ruimte! Jacuzzi, hangmat en lekker veel gras en speeldingen voor Lorena (zij hebben zelf een dochter van 2,5 jaar). Wat een rust en wat een ruimte! Ik houd ervan om in Houten te wonen, lekker snel bij de stad, maar dit buitenleven is toch ook wel lekker hoor.


Heel eventjes in het zonnetje gelegen in deze heerlijke hangmat. Kon het niet laten.

(Ik weet dat je niet te lang in de zon moet als zwangere, ik weet het, ik weet het).


Hester met een kippie. Ik geloof dat dit Marijke is. Nef heeft namelijk een kippenhok met z’n stuk of 8 kippen en 2 hanen, echt gezellig! Elke dag verse eitjes. Ook hebben ze bijenkorven. En ze denken aan geitjes. Ik heb gezeurd om een alpaca en nu neemt hij dat serieus in overweging, HOE GAAF! Als hij een alpaca neemt ga ik er elke week heen om te knuffelen, hahaha!


Na een middagje chillen in de achtertuin reden we terug naar Houten waar we nog wat inkopen deden. Toen zette ik Hester en Lorena weer op het station terug naar Utrecht en ik was naarstig op zoek naar een WC. Gelukkig is Houten sinds kort een openbaar toilet rijker. Toen ik wilde afvegen zag ik dat het toiletpapier op was, maar geen nood, mijn voorganger was zo lief om haar zakdoekjes achter te laten. ZO LIEF! Echt een redder in nood.


Op vrijdag was het weer nog steeds top, en ik heb zoiets van ‘daar moet ik optimaal van genieten want in Nederland weet je maar nooit wanneer het voorbij is’. Dus sprak ik af met Tara en Larissa bij de Zagerij in Utrecht. Lekker buiten langs het water. En niet midden in Utrecht centrum, dus er was lekker veel plek.


Ik nam dit overheerlijke broodje met (gepasteuriseerde) burrata, hmmmmm! Genieton!


Na het terrassen en onze lunch fietsten we richting de Twijnstraat en onderweg fotografeerde ik deze prachtige bloesems. Zo heerlijk lente-achtig!


In de Twijnstraat namen we een ijsje, kwam ik 4 bekenden tegen in een half uur (hoe dan?!) en ontdekten we een nieuw winkeltje Atelier Living genaamd. Echt een onwijs leuk concept cadeauwinkeltje met een goede selectie aan mooie en leuke interieuritems. En alles gewoon lekker betaalbaar! Niet goedkoop, maar gewoon goede prijzen.


Het winkeltje zelf ziet er ook schitterend ingericht uit.


Echt allemaal van die heerlijke hebbedingen! Leuk voor jezelf, maar ook als cadeau. Zeker een aanrader! Atelier Living in de Twijnstraat dus, paar deuren verder dan Ijs & Zopie (de ijszaak).


Kon deze mok niet weerstaan, haha! Moest hem gewoon afrekenen! Zo schattig! Hij kostte €8,95 en is lekker groot.


Vrijdagavond lekker geBBQed bij mijn ouders. Was supergezellig! Hier vlogen de speklapjes in de hens en probeerde papa ze te redden, haha!


Op zaterdag had ik eerst de verjaardag van mijn neefje Jason, en daarna reed ik door naar de stad omdat mijn zusjes en ik uitgenodigd waren voor de feestelijke opening van Nederlands eerste TGI Friday’s filiaal op Utrecht Centraal. Whuuuut?! Zo blij mee! We kenden het al via onze USA tripjes, dus hoe fijn dat er nu eentje in eigen land staat en voor ons ook nog eens om de hoek. We kregen samples van de kaart en hebben echt gesmuld!


Foto’s gemaakt in de foto booth, wat een lol hadden we weer! Trotse toekomstige tantes <3


Deze nacho’s met pork belly zijn vooral TO DIE FOR, verder alles met de Jack Daniels glaze, maar ook de zalmburger was verrassend lekker en natuurlijk de overheerlijke desserts. Vanaf morgen is de tent open voor iedereen, wij gaan er zeker nog vaak naar terug!


Samen buiten spelen.


Resting sad face.


Maar hij kan ook lelijk kijken, hoor! Als hij vogeltjes ziet en begint te ‘kwetteren’ bijvoorbeeld, hihi!


Zondag even met George mee geweest naar de Dutch YouTube Gathering. Hij moest de Q&A’s van die dag begeleiden op het main stage en hij deed het goed. Zo leuk om hem aan het werk te zien. In zijn tuinbroekie!


Daarna eindelijk eens naar 5 Guys gegaan, we waren zo benieuwd! Het zit al een tijdje op Utrecht CS, maar we zijn er nu pas geweest. Heerlijke burgers, heerlijke spicy fries en vooral de milkshakes daar kom ik voor terug. Ik had een mix genomen van kersen en banaan met een flinke toef slagroom, ZO LEKKER! Wel wat aan de dure kant (we waren €35 kwijt voor ons tweeën, en dan hadden we 3 burgers, frietjes en 2 milkshakes) omdat je gewoon in een fastfood keten zit en niet in een restaurant. Maar toegegeven, het eten is errug goed! Niet gezond, wel heel lekker! Zijn jullie er al eens geweest?

Hoe was jouw week/weekend?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

41 Reacties

 1. Charlotte
  28 april 2018 / zaterdag, 28 april 2018

  In IJsselmuiden is een bed & breakfast met alpaca’s. Dat zag ik laatst bij Cynthia in haar vlog voorbijkomen. IJsseldelta alpaca logies heet het geloof ik..

 2. 26 april 2018 / donderdag, 26 april 2018

  Owww meid wat straal je op de foto’s! Echt prachtig!

 3. Maraaj
  24 april 2018 / dinsdag, 24 april 2018

  Je ‘bomen/bloemen/planten’ foto’s zijn werkelijk prachtig. Heb er nu een als achtergrond in mijn telefoon.

 4. Denise
  23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Lekker weekje sereen ❤️
  Clarence zijn oogje ziet er ook weer beter uit :)
  Ik vind de fotos van de pregnancy shoot zo mooi!

  X

 5. Ilona
  23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Five guys heb ik in NYC gegeten. Lekker ja! Lijkt hier in nl wel leuker ingericht. In nyc zat je in TL licht aan lange witte tafels in een ruimte met witte tegeltjes aan de wand, net een slachterij ;)

  Die mok met vossenkopje MOET ik hebben van het winkeltje aan de twijnstraat! Zaterdag even kijken <3

  Je ziet er prachtig uit!

  • Christel
   23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

   Idd five Guys in NY totaal ongezellig. Wel lekker, maar ook niet heel proper toen wij er waren. Ook wel heel erg druk.

 6. Yvonne
  23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Ook ik vind het jammer dat je je overal voor indekt. Ik snap wel dat je het doet (hoewel onnodig!), maar ik snap het commentaar totaal niet. Alsof mensen overal verstand van hebben.

 7. Nicky
  23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Alpaca’s zijn echt ge-wel-dig. Al heb ik wel eens gelezen dat het sociale dieren zijn, dus dat je best minstens 2 samen kan zetten, anders worden ze eenzaam, waar hun gezondheid onder lijdt. Wat leuk dat ze echt een soort mini-boerderijtje aan het samenstellen zijn :) ik ben best benieuwd naar je pregnancy shoot! Trek je overigens niet teveel aan van de kritiek of goedbedoelde adviezen die ik in de comments weer zie opduiken en geniet van je zwangerschap. Ik denk dat het een goede zet is geweest dat je nooit specifieert hoelang je nog moet ofzo, ik denk dat je gek zou worden van de commentaren over hoeveel te groot/klein je buik intussen is… en ik ben ervan overtuigd dat jij jezelf meer dan goed genoeg inleest over wat wel of niet goed is!

 8. Jamie
  23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Hoi! Ik kan deze instalab helaas niet goed bekijken, omdat er bij elke foto onderin de foto zelf een reclame verschijnt die bijna een kwart van de foto in beslag neemt. Lijkt me niet de bedoeling..!

  • Serena
   Auteur
   23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

   Ik las het ook al bij iemand anders, Jamie! Echt vervelend en ik ga er even achteraan bij het bannering bedrijf, want dit lijkt me inderdaad niet de bedoeling nee :(

   • Iris
    24 april 2018 / dinsdag, 24 april 2018

    Ik heb dit inderdaad ook :'(

    • Hilde
     24 april 2018 / dinsdag, 24 april 2018

     Ik heb hier inderdaad ook last van. De reclame gaat steeds over iedere foto heen. Ik lees je site op mijn telefoon (Android) in Google Chrome. Misschien hebben jullie wat aan die info :)

 9. 23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Wat een heerlijke zonnige fotos. Zo mooi zwanger ben je ook!❤

  Maak er een mooie week van weer xx

 10. 23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Ziet eruit als een fijne week! :) En five guys, zoooo lekker!!

 11. 23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Wat een leuke week! De plaatjes van je pregnancy shoot zijn echt prachtig geworden <3

 12. Emma
  23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Ziet er uit als een gezellige week!
  Mijn schoonvader heeft 2 alpaca’s gekregen voor zijn verjaardag maar dat zijn dus echt stomme beesten :(!
  Ik dacht ook dat ik ze kon knuffelen enzo maar ze zijn echt super schuw en na 1 jaar hebben we ze nu zover dat ze uit onze hand kunnen eten. Maar zodra je dan een poging doet om ze te aaien of voorzichtig dichterbij te komen sprinten ze weer weg. Weeh :(

  • Serena
   Auteur
   23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

   Ahhhh, maar ik heb heel vaak video’s gezien van alpaca’s op skateboards etc. en die zijn echt super sociaal, bijna zoals een hondje! Misschien moet je ze dan vanaf kleins af aan hebben en trainen om met je te komen knuffelen?

 13. 23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  de fotos zijn mooi geworden van je shoot!! en die afrikaanse curry wil ik het recept wel van hahaha

  • Serena
   Auteur
   23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

   Het is echt té makkelijk! Uien snipperen, glazig bakken. Gehakt erbij. Pot rode bonen in tomatensaus erbij. En dan van die milde curry uit een potje erbij. Eten met rijst! Klaar!

 14. Yasmine
  23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Ze raden bioscoop ook af tijdens je zwangerschap ivm het harde geluid.

  De baby kan dan stress ervaren.

  • Femke
   23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

   Dat heb ik echt nog nooit gehoord! I.v.m. festival en concert heb ik het destijds voor de zekerheid wel gevraagd aan mijn VK in het ziekenhuis (want dat is pas echt hard geluid!), maar wat het geluid betreft was dat geen probleem, zolang ik maar niet bij het podium zou staan.

   • Yasmine
    23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

    Oh echt? Hier zei de vk het zelf.

    • Lisa
     23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

     Even een bericht van een verloskundige die hier normaal nooit reageert maar ik moet het echt even opnemen voor Serena. ik lees tussen alle regels door dat ze zich continue aan het verantwoorden is (wat helemaal niet nodig hoeft te zijn). waarschijnlijk omdat ze continue ongevraagd advies en commentaar krijgt van iedereen. En geloof me, er is niks vervelenders dan dat iedereen een mening over je zwangerschap heeft. Het RIVM adviseert in zwangerschap om piekgeluiden het liefst niet harder dan 135db te vermijden, dat staat gelijk aan een flink rockconcert. Naar bioscoop of een concert waarbij je niet direct naast de box staat kan dus prima. Is dat ook weer de wereld uit en kunnen we weer gewoon genieten van Serena dr artikelen.

     En Serena, de foto’s van je zwangerschapsshoot zijn prachtig! Geniet nog van je zwangerschap!

     • Lisa
      23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

      – het liefst niet. Dus harder dan 135 Db te vermijden. Voor de duidelijkheid haha.

     • M
      23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

      Amen, het arme mensje wordt doodgegooid met adviezen van leken, tijdens de zwangerschap van de oudste ging ik wekelijks naar de bios, naar het strand in bikini omdat ik die zon op mijn buik zo lekker vond.
      Gewoon doen waar jij je lekker bij voelt Serena, maar aan je buik te zien komt de beeb al heel snel.
      Succes!

     • Yasmine
      23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

      Woow nee.. was helemaal geen kritiek.

      Deelde gewoon wat mij verteld was door de vk.

      Was totaal niet als kritiek bedoeld.

 15. 23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  De foto’s van de shoot zijn zooooo mooi geworden Sereen! Je straalt echt.

 16. Petra
  23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Je magnolia-foto is zoooo mooi! Heerlijk weekje heb je gehad:) Lekker genieten hoor!

 17. 23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Wat een heerlijke week. En wat had je een geluk met het weer bij de shoot. Geen regen, maar lenteweer met prachtige luchten. Echt magisch !

 18. 23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Wat een fijne week weer! Ik vind je pregnant shoot echt zo mooi geworden, vooral de foto’s waarin je poseert in die gele jurk is mijn favoriet hehe. Ik zat de hele week al te kwijlen aan het idee dat er een TGIF nu in Utrecht zit, krijg zo’n trek als ik nu naar jouw foto’s kijk. Misschien dat ik eindelijk deze week ernaartoe ga vanaf werk, dan hoef ik niet zo ver te reizen (maar ik doe bijna alles voor eten, dus is geen moeite voor mij!). Ik had vooral gewerkt en vanaf vrijdag ben ik écht gaan genieten van de zon! Lekker veel foto’s gemaakt in het weekend en een start gemaakt met mijn trainings schema .. lekker veel spierpijn nu :p

  • Serena
   Auteur
   23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

   Goed bezig Annnnn! Summer body on the way! :D

 19. Robin
  23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Wat een gezellige dingen heb je weer gedaan!En hihi, dat koppie van Clarence.

 20. 23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Prachtige jurken bij de fotoshoot! Ziet er uit als een heerlijk weekje, dat zonnetje doet een mens veel goed!

 21. 23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Die hangmat ziet er echt super chil Uit! Én ik ben fan van je prachtige bloemenfoto’s.. en al dat eten mmmmmm

  X

 22. M
  23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Je hebt echt superleuke jurken!

 23. Rita
  22 april 2018 / zondag, 22 april 2018

  Zo, wat heb je een drukke week gehad en zoveel leuke dingen meegemaakt. Ik ga volgende keer ook de Twijnstraat in en natuurlijk TGI Friday bezoeken.

 24. 22 april 2018 / zondag, 22 april 2018

  Leuke week hoor! Mooie foto’s en toffe fotoshoot ook. En volop genoten van de zon (niet te lang) en lekker (gepasteuriseerd) eten zie ik ;-) Heerlijk! (Sorry hoor, maar ik blijf het echt bizar vinden dat je altijd zo’n voorschot moet nemen op mogelijke reacties van mensen. Wáár bemoeit iedereen zich mee, denk ik dan. Vind het echt knap hoe je daarmee omgaat!) Hopelijk komt dit lekkere warme weer gauw weer terug want ik ben er al helemaal aan gewend :-)

  • Lou
   22 april 2018 / zondag, 22 april 2018

   Hahaha, geinig inderdaad. Maar dat is wat mensen doen. Ze leven zich in en vertalen dat ofwel in adviezen ofwel in complimenten ofwel in kritiek. Allemaal een vorm van bemoeizucht, allemaal interactie. Niks aan te doen.

  • Serena
   Auteur
   23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

   Tja, kan het maar beter doen! Anders komen er comments op waaraan ik me dan weer lichtelijk ga ergeren dus door me in te dekken voorkom ik die ellende, haha! En zoals Lou al aangeeft, zo werkt het nu eenmaal. Ben er wel aan gewend gelukkig!

   • Hilde
    24 april 2018 / dinsdag, 24 april 2018

    Geniet van je zwangerschap en het vooruitzicht op jullie mooie kindje!♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *