Instalab week 16 | Singapore en Bali

Selamat pagi! Vorige week was ik nog druk bezig met de voorbereidingen van onze Wander reis, en nu chill ik hem heerlijk op Bali, samen met mijn zusjes Larissa en Tara. En daarvoor zijn we nog een aantal dagen in Singapore geweest. Wat zijn we toch weer een bofkonten! We beleven hier werkelijk de mooiste avonturen en vallen van de ene in de andere verrassing, want op een Wander reis weet je nooit wat je te wachten staat! De opnames zijn momenteel nog in volle gang, maar zullen vanaf volgende maand te zien zijn op het YouTube kanaal van Wander. Ik kan niet wachten om het aan jullie te kunnen laten zien!

Natuurlijk heb ik tussen de drukke draaidagen door mijn best gedaan om leuke snapshots voor jullie te maken die ik aan jullie wil laten zien. Ik mag helaas nog niet verklappen wat we allemaal doen en hebben gedaan tijdens deze reis, maar met de snapshots heb je een beetje een idee van hoe we het hier hebben!

instalab week 16_ - 26 Op maandagochtend vlogen we met Singapore Airlines naar Singapore. Ik had nog nooit met Singapore Airlines gevlogen, maar iedereen is er altijd vol lof over, dus ik was erg benieuwd. De reis duurde zo’n 12 uur. Lang!

instalab week 16_ - 27 Maar, genoeg te doen. Singapore Airlines heeft namelijk een USB kabeltje waarmee je je telefoon kunt opladen, maar ook een stopcontact voor de oplader van je laptop. Ik heb onderweg daarom gewoon een video kunnen editten, superchill!

instalab week 16_ - 28 En ook het eten vond ik werkelijk lekker en beter dan wat ik gewend was van vliegtuigvoedsel. Oh, en uiteraard lekker Aziatisch eten! Voor zowel lunch als avondeten. Heerlijk!

instalab week 16_ - 22 En dit is onze crew voor de komende tijd! Cameraman Lars en redacteur Rick! We hebben het echt supergezellig met zijn allen. Ik lach me kapot met deze mannen! Maar buiten dat is alles hier gewoon perfect geregeld en loopt alles eigenlijk gewoon op rolletjes. Ben heel blij met dit team!

instalab week 16_ - 24 Na 12 uur vliegen kwamen we aan in Singapore! Wat was het leuk om hier weer terug te zijn! Ik was hier 4 jaar geleden alleen, maar het is VEEL leuker om hier nu met mijn zusjes te zijn. Ons hotel is echt te gek, superduper chic! Het heet Fort Canning Hotel en hier sta ik in de tuin van het hotel, casual te poseren, hahaha!

instalab week 16_ - 25 Hoe vet is dit infinity pool (de langste ter wereld) bovenop de Marina Bay Sands? Vanaf hier heb je prachtig uitzicht over de Singapore skyline.

instalab week 16_ - 21 Ik wil ook een unicorn ijsje bij onze McDonald’s!! Hoe vet is dit!

instalab week 16_ - 16 instalab week 16_ - 17 Kijk dan wat een leuke Starbucks bekers ze hebben hier bij de Singaporese Starbucks! <3

instalab week 16_ - 19 En superleuke hoesjes voor 3 euro per stuk. Ik heb er geen eentje gekocht omdat ik nog steeds blij met mijn waterdichte hoesje ben van Lifeproof. Maar het was wel verleidelijk, ze zijn zo cute :)

instalab week 16_ - 20 No durian! Durian betekent ‘gestekelde vrucht’ en deze exotische vrucht staat bekend om zijn penetrante geur. Maar echt, het is STERK! Sommige mensen vergelijken het met de geur van lijken. Ik vind dit persoonlijk wat overdreven, want het heeft ergens ook iets zoets, maar het is absoluut een heftige, overheersende geur. Om deze reden is durian vaak verboden bij openbare plekken zoals restaurants, winkels en hotels. Je mag de vrucht niet mee naar binnen nemen, anders jaag je wellicht wat gasten weg met de geur. Bizar he?

instalab week 16_ - 18 And again, waarom hebben WIJ geen Roasted Marshmallow S’mores Cake bij onze Starbucks? :(

Antwoord: omdat ik er anders elke dag eentje zou halen en veel te veel suiker zou binnen krijgen, haha!

instalab week 16_ - 9 Singapore Skyline, wat een plaatje! Hier gaat de zon net een beetje onder.

instalab week 16_ - 14 Als mijn zusjes en ik later oud en gerimpeld zijn, en we samen in een bejaardentehuis zitten, weet ik zeker dat we terug kijken op ons leven en ons dan onze reizen herinneren. Dat ik hier mag zijn met Larissa en Tara is niet te omschrijven. Het is onwerkelijk en prachtig en we zijn zeer gezegend met zowel elkaar als de kansen die we via ons werk krijgen aangeboden.

instalab week 16_ - 10 Hier heb ik echt van gesmuld! Het is tjendol, maar dan in combinatie met snow ice (dit komt oorspronkelijk uit Taiwan). OEEEHHH! SOOOO GOOOOD! Het snow ice is een soort van schaafijs, maar dan zo fijntjes dat het haast romig lijkt. En eroverheen dus groene fliebertjes, kokosmelk en vloerbare palmsuiker. Hmmmm! Heel erg groot, dus perfect om te delen.

instalab week 16_ - 11 Ik wil ook wit brood kopen bij de bakker en dat er dan een groen en een roze rondje in zit. Gewoon, omdat dat gezellig staat.

instalab week 16_ - 12 Onze kamer in Fort Channing! Wat een beauty he? De badkamer was echt prachtig. Alles chic wit marmer, een stortdouche, heerlijk bad, en een groot raam waar lekker veel licht naar binnen kwam. En een wastafel die van deze afstand op een gigantische Starbucks beker lijkt, hahaha!

instalab week 16_ - 23 Ben je in Singapore, dan eet je Chilli Crab! Ben echt dol op krab, en zeker in warme gerechten, dus ik heb er goed van genoten!

instalab week 16_ - 15 Na een aantal dagen Singapore vlogen we door naar Bali, waar ik heel benieuwd naar was. Voor mij was dit mijn eerste keer Indonesië. Singapore – Bali vlieg je in 2,5 uur. Bij aankomst reden we naar het Double Six hotel, jeetje mina, wat een schitterend hotel. Ze hebben een zwembad half rondom het hotel van 120 meter! Ongelofelijk. En mijn hotelkamer komt uit op het zwembad, ik kan er bij wijze van spreke zo inrollen als ik zou willen!

instalab week 16_ - 8 La Plancha, vlakbij ons hotel. Superknus en gezellig hoe iedereen tot ‘s avonds laat op zitzakken zit onder een cocktail parasolletje!

instalab week 16_ - 7 Op Bali zijn veel straathonden, maar de mensen op Bali nemen ook vaak een straathondje in huis (gelukkig!). Dit is Blackie en hij is echt een moppie!

instalab week 16_ - 6 Kue mangkok en roti kukus, lekkere Indonesische zoetigheden. Wie kent dit? Ik ben er dol op! Vroeger maakten wij nog wel eens kue mangkok thuis. Misschien moet ik het weer eens doen en er dan een tutorial van opnemen? Let me know!

instalab week 16_ - 2 Kijk dan! SHOWER GOALS! Deze douche zit in de open lucht, maar door de planten bovenop heb je toch nog privacy. Zo leuk met al die steentjes, zo’n douche wil ik later ook!

instalab week 16_ - 13 Zoals ik al aangaf hebben we een vrij vol schema en drukke draaidagen, maar het is echt zo leuk alles! Hier zit ik in de auto op weg naar een nieuwe challenge. Het is 2 uur ‘s nachts en ik had amper geslapen. Maar, dat geeft niets, alles wat we doen vinden we werkelijk supergaaf en we laten het gewoon een beetje over ons heen komen allemaal. Ik geniet er echt van!

instalab week 16_ - 1 Kijk dit ligt er in onze nieuwe hotelkamer. MEENEMEN! Je bent Hollander of je bent het niet he? lol! nee maar serieus, dit is zo handig om mee te nemen voor in de handbagage voor op de terugweg. Dus ik neem gewoon mee hoor!

instalab week 16_ - 4 Aziatisch eten is mijn lievelings, maar een pasta gaat er ook zeker in van tijd tot tijd. Het eten is hier in het Double Six hotel ook echt om naar huis te schrijven ZO heerlijk. Dit was onze lunch van gisteren.

instalab week 16_ - 3 Floating through life

Daar is ‘ie weer, de welbekende float foto! En dit keer draag ik een nieuwe bikini van Luli Fama, één van mijn favoriete bikini brands.

instalab week 16_ - 5Dit MOEST ik gewoon even met jullie delen, hahaha, ik ging echt stuk toen ik dit zag. Hier op Bali verkopen ze Naked 1, Naked 2 én Naked 3 palettes. Maar hee…. allemaal nep natuurlijk. En hoe weet ik dat? Omdat ze ook Naked 4 tot en met 8 verkopen, hahaha, die bestaan helemaal niet!

Nou, ik hoop dat ik jullie een kleine indruk heb kunnen geven van mijn afgelopen week in Singapore en op Bali, ook al kon ik niets inhoudelijk laten zien. Vandaag trekken we uit ons hotel naar een andere plek, maar waar, is nog onduidelijk. Ik ben HEEL benieuwd! Volg in elk geval mijn instagram account @serenaverbon en ons reisaccount @travellab.nl voor meer foto’s en updates. En mijn Snapchat! Gebruikernaam: serenaverbon

Als ik over een maandje meer mag delen over onze activiteiten en onze reis, dan zullen er ook reisverslagen online komen op Travellab! Ik houd jullie op de hoogte.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

59 Reacties

 1. 28 april 2016 / donderdag, 28 april 2016

  Wat een prachtige reis lijkt me dit, die ene foto met die zon op de achtergrond van jullie drie is echt heel mooi!

 2. 27 april 2016 / woensdag, 27 april 2016

  O wat gaaaaaf… Ziet er verrukkelijk uit die reis van jullie!

 3. 27 april 2016 / woensdag, 27 april 2016

  Wauw, wat een supermooie foto’s, wat een droomreis!

 4. Mirja
  27 april 2016 / woensdag, 27 april 2016

  Wat een heerlijke post! Ik vertrek in september naar Singapore! En na deze post kan ik echt niet meer wachten!

 5. 26 april 2016 / dinsdag, 26 april 2016

  Wat een leuke post. En super mooie foto’s allemaal, ziet er echt uit als een droomreis!

 6. Julie Tina
  26 april 2016 / dinsdag, 26 april 2016

  Die foto van jullie drie bij zonsondergang is zò mooi, echt eentje om in te kaderen. En wat een lieve tekst erbij :)

 7. 26 april 2016 / dinsdag, 26 april 2016

  Op de snapshots van jullie heb ik ook al zo genoten. En wat een prachtig land. Liefs soraya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *