Instalab week 16 | Marshall’s eerste stapjes!


Goedemorgen! Altijd leuk wakker worden met dit lachebekkie. En hij heeft de tuitbeker BIJNA door. Hij kan hem al zelf vasthouden en eruit drinken, het enige is dat hij dan zijn hoofd niet naar achteren houdt. Vaak leg ik hem dan even neer op zijn rug, dan lukt het wel. Maar laatst gaf ik hem een knijpzakje met fruit en dat zoog hij zo op, dus misschien is een beker met een rietje ook een goed idee (kreeg die tip via mijn followers op Instagram!). We oefenen in elk geval elke dag even met de tuitbeker en het gaat de goede kant op.


Even langs mijn ouders, ze hebben een nieuwe tuinset en die kwam ik even bewonderen. Natuurlijk werd er meteen geknuffeld en haalde papa gelijk de schommel uit de schuur.


Italiaanse gepaneerde kip, naar recept van Marley Spoon. Sommige recepten zijn zo lekker, die bewaar ik, en dit was ook echt een succesnummer. Ik ben het koken (mede hierdoor) weer helemaal aan het oppakken. Binnenkort maar weer eens een nieuwe Food Friday plaatsen!


Kijk, zo’n gezellige nachtkastjes setting. Ben nog steeds zo blij en tevreden met hoe onze slaapkamer is geworden. Hier had ik gezellig een kaarsje aangestoken en ging ik expres een uurtje eerder ‘naar bed’ om te chillen en een boekje te lezen. Even wat me time!


Good morning! Hier geef ik Marshall les in zwoel in de camera kijken. Het is nog zo’n klein baby’tje en ik kan gewoon niet geloven dat hij komende maandag alweer 1 jaar oud wordt! En ik weet dat hij nog steeds superveel op George lijkt, maar ik vind dat hij het afgelopen jaar wel steeds iets meer op mij is gaan lijken.

Toch? :)


Oeioeioei, ik was vergeten de kast dicht te schuiven, lette even niet op en JA HOOR, Marshall zit zowat IN de kast! Ik had er wat speelgoed verstopt (hij heeft al zo veel en zo kon ik hem elke maand weer iets nieuws geven), maar die secret speelgoed stash is dus compromised, hahaha!


Woensdag kwam mama hier thuis om me te helpen met een aantal campagnes, waaronder die van method. Ik gebruik deze groene schoonmaakmiddelen al een jaar en ben er erg over te spreken, dus ik vond het superleuk dat ik er nu (betaald) promotie voor kon maken! Omdat de flessen van die mooie kleuren hebben was het eigenlijk erg gemakkelijk om iets sufs zoals een schoonmaakmiddel heel leuk op de foto te kunnen zetten, haha! Ik heb gewoon mijn allerkleurrijkste kledingstukken uit de kast getrokken. Deze broek is van H&M (collectie van een paar jaar terug) en het blousje is vintage en scoorde ik laatst in Londen, tijdens de Dove persreis. Naast deze campagne hebben mama en ik ook foto’s geschoten voor Danone en Kneipp, die later deze week op mijn blog en IG account zullen verschijnen.


Op donderdag had ik afgesproken om te filmen met YouTuber Onnedi (aka mijn vriendinnetje Dionne). George had papadag en ‘s ochtends voordat ik de deur uit ging zette ik nog even mijn zonnebril op Marshall’s neus. EN HET STOND ZO SCHATTIG! Hij ging heel lief lachen. Ik smolt!


Dionne en ik hebben haar beauty- en kleedkamer opgeruimd en ingericht en dat was zo leuk om te doen! Ze heeft sinds kort een eigen koophuis en ze heeft echt een DROOMkamer met lekker veel kastruimte en een fantastische beautyspiegel (waar ook een speaker in zit!) en flamingobehang. Echt een heerlijke kamer om jaloers op te zijn. We hebben haar make-up stash opgeruimd dus als je houdt van opruimvlogs kun je de video hieronder even terug kijken:

Het was een superleuke dag en omdat we goed opschoten was erna zelfs nog tijd over om lekker in de stad te lunchen en erna haar schoenen stash op te ruimen!


En er is natuurlijk ook altijd tijd voor een outfit fotootje! We hebben lekker door Woerden gewandeld en het is echt een hele leuke en mooie stad. Ik voelde me er wel thuis! Het deed me denken aan een mix tussen Utrecht en Houten. Dit jurkje is trouwens van Come Get Fashion, een heel mooi en flatterend model.


Die avond heb ik weer lekker op de slaapkamer gechilled en dit keer kwam Coco gezellig bij me slapen.


Op zaterdag vierden we de verjaardag van mijn neefje Jason en het was HEERLIJK weer, dus we konden lekker in de tuin zitten. Ik ga echt STUK om deze foto, vind ’em zo grappig! Dit is Mika (broertje van Jason) en het is natuurlijk niet zo, maar het lijkt alsof hij heel geniepig kijkt en op elk moment die bal keihard op Marshall’s hoofd kan gooien, haha! Dat deed hij natuurlijk niet, maar het is gewoon de perfecte timing van deze foto. Deze foto deed me heel erg aan onderstaande (bekende) meme denken:


Toch? Hahaha!


Met Pasen zijn George, Marshall en ik lekker gaan fietsen. Bepakt en bezakt fietsten we naar Rhijnauwen. Dat is slechts 20 minuten fietsen en een heel mooi gebied met een mooi en gezellig parkje.  Ik vind het zo fijn dat deze mamafiets een rekje aan de voorkant heeft, perfect om ons kleed van Fatboy op te binden.


Ik heb dit kleed dus al een paar jaar (gekregen van Fatboy toen ik nog in mijn flat woonde zelfs!), maar eigenlijk gebruiken we hem pas sinds dit jaar. Hij is werkelijk IDEAAL. Hij is van een soort tentmateriaal (dus de bovenkant wordt niet vochtig, ook al is het gras dat wel), hij is makkelijk schoon te maken en in de hoeken zitten gaten waar je haringen in kunt prikken, zodat het kleed niet weg waait. In het midden zit ook een gat voor een parasol. En hij is lekker groot (210 x 280 cm), dus Marshall kan er heerlijk op rondkruipen. En als laatste is hij compact mee te nemen. Echt een top ding! Ik weet dat hij niet goedkoop is, maar ik weet zeker dat wij er nog jarenlang plezier van zullen hebben.


Zo, van al dat fietsen en rondkruipen werd Marshall sneller moe dan ‘normaal’, dus op een gegeven moment legde ik hem neer en bleef hij maar gewoon liggen, awwwww! Meteen een goed moment om hem even wat eten en drinken te geven. Daarna pakten we onze spullen en zijn we terug naar huis gefietst. Het was echt leuk om met zijn drietjes op pad te gaan! Dat gebeurt helaas iets minder vaak dan we hopen. Vaak moet ik werken, of George, ook in de weekenden. Dus als we dan iets met zijn drietjes doen geniet ik er extra veel van!


Kijk, Marshall zet stapjes! Van echt lopen is nog niet echt sprake, vind ik, maar elke dag zet hij helemaal zelf stapjes. Bijvoorbeeld 2 of 3 om naar de bank of tafel te komen. En laatst zette hij er een stuk of 10 achter elkaar en kwam hij zeker een meter vooruit. Ze zijn nog lekker wankel en hij verliest snel zijn evenwicht en gaat dan toch liever open op kruipen, maar het begin is er! Het kan nu niet lang meer duren voordat hij echt begint te lopen. Zo spannend en leuk! Weer een volgende fase in zijn leventje.

Dan nog even dit: zijn jullie ook begonnen aan Game of Thrones? Vorige week keken George en ik de eerste episode en het was weer ZO goed en epic. Ik houd zo veel van deze show. Vanavond hebben we een Date Night at home en kijken we episode 2. En echt erg, maar daar kijk ik dus nu al naar uit, haha! Ben benieuwd wie van mijn followers ook GOT fan is! Laat je horen!

Oh, en ik heb een nieuw dekbed besteld gemaakt met bamboevezels. Hebben jullie daar ervaring mee? George en ik zweten ons soms kapot onder onze huidige deken (een 4-seizoenen dekbed waarvan we de helft gebruiken) en na wat research had ik gelezen dat bamboe veel luchtiger en koeler moet zijn. Hij komt morgen binnen dus ik ben heel benieuwd! Hopelijk zijn de tijden van ‘kletsnat van het zweet wakker worden’ nu voorbij.

Nou dat was ’em weer deze week. Hoe was jullie Paasweekend? Wat zijn we weer getrakteerd op heerlijk weer, nietwaar?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

42 Reacties

 1. Francy
  30 april 2019 / dinsdag, 30 april 2019

  Marshall gaat steeds meer op jou lijken vind ik :) De kleur van je kast, was die zo of heb je die geverfd? Echt ‘n prachtige kleur!

 2. 29 april 2019 / maandag, 29 april 2019

  Gefeliciteerd met de 1ste verjaardag van Marshall.;)
  Dikke kus Robin

 3. Denise
  26 april 2019 / vrijdag, 26 april 2019

  Leuk weekje!
  Ik moest zo lachen om Marshall zijn verschillende blikken en looks in de instalab van deze week <3

  x

 4. Ann
  24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

  Ik heb weer lekker genoten van de instalab.
  Ik kan niet wachten op de Foodfriday die waren altijd zoooo leuk en handig.

 5. 24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

  Leuke instalab weer
  Hier ook een GoT fan, kan niet wachten tot de volgende aflevering (van 82 min :D).
  Dan over de bamboe deken, ik heb er zelf al een aantal jaar eentje en ik vind het heerlijk! Ik zweet ook snel en ben ‘s nachts echt een kacheltje, maar sinds de bamboe deken heb ik hier geen last meer van. Ik merk het ook meteen als ik bij een ander slaap en daar een ander soort dekbed heb: gelijk zo warm dat ik een slechte nachtrust heb. Gelukkig is de bamboe dekbed een stuk makkelijker en dunner op te vouwen waardoor je hem ook nog eens makkelijk kan meenemen naar een ander ;)
  Heb inmiddels ook een bamboe kussen en hoop in de toekomst nog bamboe overtrekken te kopen.. maar die zijn vrij prijzig om ‘ff’ te kopen.
  Ben benieuwd hoe je het gaat vinden!

  • Serena
   Auteur
   24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

   hi Mylaine,
   wat een positieve geluiden over het bamboe dekbed. Hij is hier net binnen gekomen dus heb er meteen een overtrek omheen gedaan en hij ligt al helemaal klaar om uitgeprobeerd te worden, haha! Precies wat jij zegt hebben wij dus ook. Moet wel zeggen dat ik tijdens het bed opmaken dacht ‘jeetje, hij is wel érg dun’ dus ben benieuwd of het niet te lang duurt voordat we het lekker warm hebben. Maar wat jij zegt klopt helemaal, het is zeker makkelijk meenemen (en al helemaal omdat er een handige hoes met hengsel bij zat).

   Ik houd jou (en de rest van de lezeressen) uiteraard op de hoogte!

   • 28 april 2019 / zondag, 28 april 2019

    Ik heb ook een bamboe kussen maar hij stinkt zo, hoort dat erbij?

 6. Margot
  24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

  Hey Serena,

  Ik hoop en vermoed dat mijn volgende opmerking overbodig is, maar ik maak ‘m voor alle zekerheid toch; de kast waar Marshall zo leuk in staat, heb je die wel aan de muur vast gemaakt? Hij zal anders niet de eerste zijn die het risico loopt dat hij het ding over zich heen krijgt. Wij hebben een vrij hoge kast ook vast geschroefd aan de muur met de daarbij geleverde spullen. Nadeel is natuurlijk dat je niet even snel je kamer herschikt. Maar ik neem aan dat dat van ondergeschikt belang is.
  Verder heb ik weer lekker meegekeken naar de leuke foto’s. Mooi kereltje hebben jullie!

 7. E
  24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

  Ik vind Marshal zeker iets van jou weghebben.
  En die deken is echt heel chill! Lidl heeft zulke ook vaker in de aanbieding. Moet ik toch maar eens gaan halen. Mn ouders hadden dat vroeger ook.
  En GOT.. Hou op met me. Ik ben echt obsessief. Heb de eerste aflevering 3x gekeken en ga de tweede ook nog eens kijken.
  Lekker hartverwarmend was ie, weet je tenminste al dat je ziel compleet gesloopt gaat worden hierna.

  • Serena
   Auteur
   24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

   Echt he… mijn vriend en ik hebben al een lijst gemaakt met de personages die volgens ons dood gaan en.. er blijft haast niemand over, haha! Ook vertelde George me gisteren over een theorie over Bran en de Nightking en woahhh, it blew my mind!

   • E
    24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

    Ja de theorie van Azor Ahai. Zouden Bran of Jon kunnen zijn.. Ik had overigens niet gedacht dat Jon eerlijk tegen Dany zou zeggen dat hij eigenlijk de claim op de troon heeft. Zeker niet voor de battle!
    Ik hoop dat Brienne nog een leuke love story krijgt met Jaime of Tormun..

    • Debby
     24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

     Spoiler alert 😂 k ga meteen eens zoeken nr mogelijke theorieën haha

    • Serena
     Auteur
     24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

     IK ZEG: TRIO MET JAIME ÉN TORMUN! GO BRIENNE!

 8. 24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

  De foto voor Method geeft me echt een 70’s gevoel, I Like!

 9. Emma
  23 april 2019 / dinsdag, 23 april 2019

  Aah zo leuk die eerste stapjes! Probeer het op video vast te leggen. Als ik nu het filmpje van de eerste stapjes van mijn zoontje terug kijk lach ik me rot. Hij lijkt net zo’n dronken mannetje en is zo trots.
  Mijn kereltje ging echt van een paar stapjes naar echt lopen binnen een paar dagen. Ik wed dat Marshall binnen nu en 2 weken echt loopt.
  Zodra hij buiten gaat lopen is het wel verstandig om goede loopschoentjes te kopen met flexibele zool( maar dat wist je vast al :p). Maar wou het als pedicure toch ff gezegd hebben want ik weet wat slecht schoeisel met je voeten kan doen haha.

  Een tip, de munchkin 360 beker. Ideaal om te leren drinken op de ‘echte’ manier en knoeit niet.

  • Serena
   Auteur
   24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

   hi Emma,
   de tuitbeker die ik nu heb is ook van Munchkin en vind ik ideaal omdat ‘ie niet lekt. De 360 beker is niet lekvrij (hoorde ik van andere moeders) en lastig schoon te maken. Klinkt in mijn ogen dus niet per se als een fijne beker, al is het wel handig dat hij op een gegeven moment leert om op de echte manier te drinken. Maar dat komt wel als hij ouder is! Ik heb nu 1 paar schoentjes die ik heel fijn vindt omdat ze gemakkelijk aan te krijgen zijn en ook goed blijven zitten en inderdaad omdat het een soepel leren zooltje is. Ga ik nog een paar extra van bestellen!

   • Ilona
    24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

    Munchkin is toch prima schoon te maken? Je kan dat bovendeel helemaal uit elkaar halen en dan in de vaatwas. Ik vind hem ook ideaal. Niet 100% lekvrij maar dat was bij ons geen enkele beker. Mijn moeder gebruikt hem nog steeds voor mijn dochter van 2,5 omdat ze geen zin heeft om er de hele tijd bij te blijven met een gewone beker..

    Leuk die stapjes! Weer een nieuwe fase!

    • Serena
     Auteur
     24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

     Dan was dat het niet, dan was het dat het best veel werk was om dat ding steeds uit elkaar te halen dus, haha! De Munchkin tuitbeker die ik heb vind ik anders wel lekvrij hoor!

 10. Lisa
  23 april 2019 / dinsdag, 23 april 2019

  Grote GOT fans hiero! Maandagavond is nu standaard GOT avond en ik kan al niet wachten tot volgende week, ik ben nu al zenuwachtig!!

  Heel benieuwd naar je nieuwe dekbed trouwens! Mijn engelse vriend noem ik altijd een ‘oven’ omdat hij altijd zo warm is (hij heeft daar minder last van dan ik, heel fijn..) en we hebben standaard een zomerdekbed in gebruik, ook in de winter. Ik heb zelfs naar airco’s, verkoelende matrassen etc gekeken dus ben benieuwd of dit misschien iets is. Zou leuk zijn om je review te horen!

  • Lisa
   23 april 2019 / dinsdag, 23 april 2019

   Oh, ik noem ons dus ook altijd ‘dutch & oven’, alleen niet de vieze variant dus ;)

  • Serena
   Auteur
   24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

   Haha, Dutch & Oven! Ik houd jullie op de hoogte over het dekbed. Hij komt vanavond binnen en ben zo benieuwd, hahaha! Hoe excited kun je zijn over een dekbed?! Vanochtend werden we weer allebei plakkerig wakker, bah! Hopelijk worden we morgenochtend ‘droog’ wakker :)

 11. Nicky
  23 april 2019 / dinsdag, 23 april 2019

  Ik zie elke week foto’s van Marsh en toch schrok ik hoe groot hij geworden is op die eerste foto’s! En dat ene jurkje dat je showt moet ofwel echt héél flatterend staan, of je hebt al flink wat kilo’s kwijtgespeeld na je zwangerschap? Ik weet nooit goed of het gepast is daar opmerkingen over te maken, al bedoel ik het wel positief. Hoe ervaar jij dat?

  • Serena
   Auteur
   24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

   Ik kies altijd voor jurkjes die niet strak bij de buik zijn en een beetje uitlopen, maar wel strak in het middel (want ik heb nog best wel een mooie taille). Dus nee niet afgevallen, gewoon erg flatterend! Opmerkingen daarover kan ik goed hebben trouwens. Maar ik ben ook veel gewend. Met anderen moet je daar wellicht wat voorzichtiger mee zijn ;)

   • Nicky
    24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

    Fijn dat ik jou toch niet onbedoeld beledigd heb ofzo :) het is een heikel punt en ik vind het vooral lastig omdat het echt wel positief bedoeld is maar gewicht/lichaamsomvang blijft gevoelig bij de meeste mensen, denk ik dan. Toch maar opletten dat ik zulke opmerkingen inslik. Het is echt wel een mooi jurkje, staat je goed!
    Hebben andere mensen (ik richt me op zij die dit misschien toevallig lezen in de comments) hier ook last van? Zou dit misschien een idee zijn voor een blogpost, Serena?

 12. Matanja
  23 april 2019 / dinsdag, 23 april 2019

  Leuk weekje heb je weer gehad.

  Ik heb zelf geen ervaring met bamboevezels, wat ik wel weet (en zelf heb aangeschaft) is dat een dekbed van 100 procent katoen (de tijk en vulling)ook heel koel en goed ventilerend is.
  Ik ben benieuwd of jullie dat ook gaan ervaren met bamboevezels…..

  • lousaa
   24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

   Katoenvezel kan weliswaar zo verwerkt zijn dat het luchtig is, de vezel neemt wel veel vocht op en dat kan dus als onprettige bijwerking hebben dat je hele dekbed zwaar en klam wordt. Bamboe zou nog meer vocht absorberen. Dat zou ik dus niet per se lekker vinden. Het is wel antibacterieel, zeggen ze. Maarja.

   Hier ben ik de warme van het stel. Wij hebben elk een eigen deken, zodat we zelf kunnen bepalen welk materiaal we willen en elk zelf kunnnen bepalen welk seizoen we erop gooien. Aanrader. Net als een goed ventilerende matras.

   • Matanja
    24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

    Ik ben ook de warme van het stel en hiervoor had ik een donzen dekbed (licht van gewicht maar superwarm🥵)daarmee werd ik iedere nacht zwetend wakker, nu slaap ik onder een 100 procent katoenen dekbed en is het s’nachts zwetend wakker worden gelukkig voorbij en ik heb niets gemerkt van een klam dekbed, katoen is van zichzelf al zwaarder in gewicht want dat verschil voelde ik al in winkel maar dat vind ik persoonlijk niet erg…..

   • Serena
    Auteur
    24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

    George en ik zijn allebei warm, dus ieder een apart dekbed is niet nodig. We hebben sinds een paar maanden een Simba matras, die zou goed ventilerend moeten zijn. Daarom dacht ik dat het wel eens aan het dekbed zou kunnen liggen!

  • Serena
   Auteur
   24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

   Ik hoop het! Las inderdaad ook goede verhalen over katoenen dekbedden. En heel eerlijk.. dons is toch ook wel een beetje achterhaald en zielig voor de ganzen en eendjes. Er zijn zoveel goede alternatieven. Als we straks een dekbedje voor Marshall gaan kopen kies ik in elk geval niet voor dons.

   • Matanja
    24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

    Dat donzen dekbed hadden we niet zelf gekocht maar gekregen,toen we waren verhuisd, als verassing,niet wetende dat dat dekbed van dons was, mijn eigen keus zou het in ieder geval niet zijn geweest, aangezien ik het snel warm heb…. en ik weet het, je mag een gegeven paard niet in de bek kijken maar dat dekbed hebben we niet lang gehad vanwege het zweten s,nachts….

    • Serena
     Auteur
     24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

     Oh lieve Matanja het was ook geen verwijt naar jou hoor, het dekbed dat wij hebben (en die heb ik echt al 8 jaar, gok ik) is ook van dons. Alleen als ik NU vandaag de dag een nieuwe zou moeten kopen, dan koop ik geen dons meer. Dat bedoelde ik gewoon te zeggen :)

     • Matanja
      24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

      Maak niet uit hoor serena maar ik dacht ik zal het een beetje uitleggen anders krijg je halve verhalen/antwoorden….

      • Matanja
       24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

       Ik heb wel 3 a 4 keer geprobeerd een bericht te plaatsen/antwoorden maar op de een of andere manier lukte dat iedere keer niet op mijn computer en op mijn mobiele telefoon dus ik hoop niet dat er dalijk nog meer dezelfde antwoorden komen….😊

       • Serena
        Auteur
        24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

        Ik zag het, ik heb de dubbele berichten gewoon verwijderd dus niets aan het handje, haha! :)

 13. Judith
  23 april 2019 / dinsdag, 23 april 2019

  GOT!

  Met pasen was ik jarig, dus groot feest.
  Mijn dochter is een paar dagen jonger dan Marshall. Leuk om zijn ontwikkeling te volgen.

  Groet Judith

  • Serena
   Auteur
   24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

   Nog van harte gefeliciteerd! Wat een heerlijke zonnige dag heb je gehad, altijd lekker om met verjaardagen ook in de tuin te kunnen vertoeven :)

 14. 23 april 2019 / dinsdag, 23 april 2019

  Wat een leuke week! Gezellig met Dionne en wat schattig dat Marshall met zijn eerste stapjes begint. :)

 15. Sanne
  23 april 2019 / dinsdag, 23 april 2019

  Leuke plog!
  Waarvan is het konijn met blaadje op je nachtkastje?

  • Serena
   Auteur
   24 april 2019 / woensdag, 24 april 2019

   hi Sanne,
   dat is echt zo’n leuk ding! Dat is een FLIP VASE, een minivaasje waar ik dus zelf het blaadje (van de pannenkoekplant) in heb gezet. En je kunt de bladzijden omslaan voor weer een heel ander figuurtje. Google maar eens op ‘FLIP VASE’ dan vind je nog veel meer andere varianten. Ik heb er ook een aan mijn moeder cadeau gedaan, vond ’em zo schattig!

 16. 23 april 2019 / dinsdag, 23 april 2019

  Zeker Game of Thrones fan! Gisteren de 2e aflevering gezien, echt genieten. Tot nu toe heb ik alles kunnen bingen, dus het was wel even heftig dat het nu elke week na één aflevering gewoon klaar is. Maar gelukkig staat YouTube vol met extra informatie video’s. (Die van Alt Shift zijn top, ken je die?)

  • Serena
   Auteur
   23 april 2019 / dinsdag, 23 april 2019

   hi Anne,
   nee die ken ik niet! Ik ga vanavond eerst keihard genieten en daarna Alt Shift eens opzoeken, dankjewel voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *