Instalab week 16 | Dutch YouTube Gathering

Goedemiddag iedereen, poeh! Dat was me het weekend wel! Verjaardagen, meet & greets op de Dutch YouTube Gathering (DYTG), feestjes, overnachtingen en toen alles opnieuw. Ik ben een klein beetje op, en ik merk dat ik ziek begin te worden (keelpijn, ahhhh), dus ik ga de komende week extra goed voor mezelf zorgen. Benieuwd naar mijn avonturen van de afgelopen week? Lees dan snel verder.

instalab week 16_ - 1 Op Tweede Paasdag besloot de zus van George – Nikki – om spontaan even langs te komen met haar gezin, supergezellig! We zijn naar Ballorig gegaan, dat zit bij ons aan de overkant, want dat is echt heel leuk voor kinderen. Jason is bijna 2 en die vermaakte zich heel goed, haha! Ik was nog nooit bij Ballorig geweest, maar dat is dus één groot kinderspeelparadijs. Oh my, ik zou echt helemaal los gaan als ik een kind was geweest. Klimmen, ballenbakken, dingen bouwen, glijbanen, driewielers, je kijkt er je ogen uit en kinderen kunnen zich helemaal uitleven, terwijl jij als moeder bijvoorbeeld even een bakkie doet, Netflix aanzet en met een half oog je kids in de gaten houdt: ideaal. Als ik later moeder ben weet ik Ballorig te vinden, in elk geval. Nadat Jason was uitgespeeld bleef iedereen nog gezellig avondeten. Het was echt leuk!

instalab week 16_ - 7 Het is weer zo ver… het oogje van Clarence begon te knijpen, toen koekeloerde ik eens goed in zijn oog en zag dat zijn netvlies is beschadigd. Dat komt helaas vaak voor bij Britjes. Dus zo snel mogelijk naar de dierenarts, zalfje meegekregen, en dat probeer ik nu 6 x per dag in zijn oogje te druppelen. Vindt hij maar helemaal niets, maar het MOET. Komende vrijdag terug voor controle. Is het niet the saddest cat alive? SJO SJIELIG!

instalab week 16_ - 17 KIJK! Eindelijk, na dik een maand wachten is hij dan eindelijk binnen: onze nieuwe salontafel! Ben er helemaal happy mee. Is het geen beauty? Ik kreeg via de comments de tip om hem te bestellen bij Monoqi, dus als je dit leest (weet niet meer wie je was) HEEL ERG BEDANKT! Bovenkant is echt marmer met een prachtige tekening en de onderkant is zwart metaal. HAPPY DE PEPPY!

instalab week 16_ - 4 De vloerverwarming in de badkamer is nog steeds een daverend succes, haha! Coco en Clarence liggen er regelmatig te chillen. Alleen Coco ligt zo, op haar rugje (Clarence doet dat nooit) en ik vind dat zo lief! Zo kwetsbaar en schattig, hoe ze daar ligt te luieren.

instalab week 16_ - 5 Je kan ook echt alles met ze doen, zoals ze een stukje meeslepen aan hun pootje, hihi :D

instalab week 16_ - 6 Dan zit je boven te werken, krijg je ineens een appje met deze foto, haha! George had hem stiekem gepakt voor een selfie. Het erge is nog wel dat de bril hem niet eens zo slecht staat.

instalab week 16_ - 16 Yes, daar gaat ie dan! De boom in onze achtertuin is flink gekortwiekt. Dus nu komt er nog meer licht naar binnen en kunnen we genieten van volop zon (als die dan een keertje wil schijnen). Het broertje van George kwam op bezoek en hielp meteen een handje mee. Thanks, Robin!

instalab week 16_ - 20 Op vrijdagavond gingen mijn zusjes en ik naar de opening van Game State, de allergrootste arcadehal van Europa die zich bevindt onder Bison Bowling aan Mariaplaats, Utrecht. Het was een spectaculaire opening met optredens en…. pasjes waarmee we onbeperkt konden gamen! Larissa en Rei hebben na talloze keren proberen EINDELIJK een minion uit het apparaat weten te krijgen, haha! Het was steeds zo spannend, we stonden echt te schreeuwen achter dat ding! Verder hele leuke andere games gespeeld, waarvan ik het ballen gooien naar clowns het leukste vond, maar er was echt van alles te doen. George en ik zijn dol op spelletjes, dus we komen zeker nog eens langs.

instalab week 16_ - 21 En raad eens wat, toen we Angry Birds aan het spelen waren wonnen we ook nog eens 500 punten! Na elke game ontvang je namelijk tickets, die je op je pasje kunt omzetten tot punten. En met die punten kun je naar de balie achterin om het om te wisselen voor mooie prijzen. Superleuk! En kijk hoe geconcentreerd we hier bezig zijn, haha!

instalab week 16_ - 22 Ik ben George aan het overhalen om zijn haren op deze manier te dragen, het staat hem zo goed!! Hij vindt zichzelf zo te ‘boyband-achtig’, maar ik houd daar juist wel van :)

instalab week 16_ - 23 Op zaterdag is Jason 2 jaar geworden en George en ik gaven hem een zandbak. Je weet wel, de welbekende blauwe schelp! Hij was er helemaal mee in zijn nopjes.

instalab week 16_ - 24Deze mooie taart is gemaakt door de moeder van George, wat een beauty he? Ze kan zo goed bakken! Ze maakt echt de lekkerste en mooiste taarten, koekjes en gebakjes.

instalab week 16_ - 25 Samen kaarsjes uitblazen met papa en mama! <3

instalab week 16_ - 26 Lachebekkie <3

Helaas konden we niet langer blijven, omdat we naar de DYTG moesten, dus na anderhalf uurtje vertrokken we richting Jaarbeurs.

instalab week 16_ - 28 En daar was het heeeel leuk! We hebben lekker rondgelopen op de vloer en zijn met zo veel mogelijk mensen op de foto gegaan!

instalab week 16_ - 18 Het was echt leuk om al die meiden te zien met die blije gezichtjes. En wat leuk is, wat me opviel in elk geval, is dat er meer geknuffeld werd dan de afgelopen keren. Iedereen wilde een knuffel, een selfie, een foto van een afstandje, een handtekening en dan ook nog een handtekening op een shirt, poster, telefoonhoesje, tas of schoen.

instalab week 16_ - 11 Larissa signeert hier een petje, de bezoekers worden steeds creatiever!

instalab week 16_ - 3 Wat een mooie meid, he?

instalab week 16_ - 10 Tara signeert een schriftje.

instalab week 16_ - 13 En ondertussen pasten mijn ouders goed op de katjes. Hier zit papa gezellig met Clarence op de bank, en Coco ligt ernaast.

instalab week 16_ - 14 Coco kijkt hier zo lief en onschuldig, ahhhhwhww!

instalab week 16_ - 8 Zo, na de eerste dag DYTG gingen we met een groepje pizza eten, toen naar de afterparty/borrel en toen tegen een uurtje of 4/5 ‘s nachts eindelijk ons bed in. De volgende ochtend waren we superbrak, maar het heerlijke ontbijtbuffet deed ons veel goed! VITAMIENTJES!

instalab week 16_ - 9 Klaar voor dag 2!

instalab week 16_ - 12 Ook nog even in de live stream van Giel geweest, superleuk!

instalab week 16_ - 19 Kijk nou zo lief! Dit kreeg George van een fan. Ik vind het echt mooi en het staat nu te pronken in onze keuken. Echt prachtig zo’n kunstwerkje. HEEL ERG BEDANKT!

instalab week 16_ - 2In de botsauto’s met Ellis, OMG wat hebben we een lol gehad en onwijs lopen gillen! Het was echt zo leuk! En ik vond het leuk dat er van alles te doen was voor de bezoekers. Botsauto’s, kermisattracties, de stands die er waren hadden allemaal leuke activiteiten bedacht. Goed om te zien hoe de DYTG elk jaar weer vooruit gaat en ook aandacht besteed aan de feedback die ze krijgen. Ik vond alles top geregeld in elk geval en ben volgend jaar weer van de partij!

instalab week 16_ - 27 Na zo’n dag op de DYTG ben je best wel op (het klinkt heel aanstellerig, maar uren achter elkaar lachen, praten, put je kennelijk best wel uit) dus kijk wat een luxe! YouTube zorgde voor een stand backstage met verse sapjes en masseuses, wat een verwennerij!

instalab week 16_ - 15Bij Broadway bestelden we spareribs (THE BEST EVER!!), die we lekker thuis op de bank hebben opgesmikkeld. Filmpje kijken, relaxen, en om 10 uur stortte George in en ging naar bed, ik volgde een uurtje later. Het was echt een te gek weekend! Moe, maar voldaan. Volgend jaar ga ik zeker weer naar de DYTG en misschien doe ik wel iets met een eigen stand, even kijken, lijkt me in elk geval wel heel leuk! VEED zit er in elk geval niet meer in, ik moet gewoon een keuze maken aangezien die events zo dicht op elkaar zitten en als ik moet kiezen, vond ik DYTG leuker en beter geregeld!

Nou, dat was het weer deze week! De komende week vlieg ik een dagje op en neer naar Hamburg voor Eucerin, heb ik wat meetings en ga ik Maren helpen met het verkopen van kleding op Koningsdag. Verder gewoon lekker chillen en werken, zoals gewoonlijk. Wat zijn jullie plannen met Koningsdag? Als jullie Utrecht ingaan: Maren en ik staan bij de Van Asch Van Wijckskade! KOM LANGS!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

28 Reacties

 1. Noor
  26 april 2017 / woensdag, 26 april 2017

  Aahh ik word altijd zo blij van de instalabs. En ook van de kattenfoto’s erin.

  Wat ik mij nog afvroeg:
  Komt er een nieuw rooster online van op welke dagen er iets gepost wordt en op welke niet?

 2. 26 april 2017 / woensdag, 26 april 2017

  Ik had eerder al een vlog gezien; DYTG ziet er ontzettend gezellig uit! En oooh, arme Clarence, dat zielige koppie! ♥

 3. 26 april 2017 / woensdag, 26 april 2017

  Wat een leuke week! Heel goed geregeld bij de DYTG, lijkt mij heel erg fijn!!

 4. Denise
  26 april 2017 / woensdag, 26 april 2017

  Superleuke week <3 have fun in Hamburg :)

 5. 26 april 2017 / woensdag, 26 april 2017

  Wat een super mooie tafel!
  Koningsdag wordt voor mij rustig, volgens mij wordt het ook echt pestweer dus ik gebruik het maar om ff wat dingen thuis te doen.
  Leuke Instalab!

 6. 25 april 2017 / dinsdag, 25 april 2017

  Die bank in combinatie met die tafel, wat mooi ook! Waar heb je die bank gekocht? :)

 7. 25 april 2017 / dinsdag, 25 april 2017

  Wat een geweldige katten heb je ook ;) hopelijk komt het snel goed met het oogje!

 8. 25 april 2017 / dinsdag, 25 april 2017

  Wat een leuke week. Beterschap met Clarence!

 9. Robin
  25 april 2017 / dinsdag, 25 april 2017

  Wat een gezellige week!
  En ik zie dat jullie in het NH hotel hebben gezeten op de jaarbeursplein, of hoe heet het daar?
  Daar hebben mijn moeder en ik een weekend eerder gezeten haha, wij zijn toen naar The Bodyguard geweest. Ideaal zo dichtbij! Konden we nog lekker een wijntje pakken :)

  Hopelijk gaat het snel beter met het oogje van Clarence!

  Groetjes :)

 10. 25 april 2017 / dinsdag, 25 april 2017

  Bedankt dat ik met jullie op de foto mocht ! Was echt onwijs leuk om jullie te ontmoeten!

 11. yvonne
  25 april 2017 / dinsdag, 25 april 2017

  Ik ben niet bij Veed of de DYTG geweest maar snap dat je voor de 2e gaat. Ik hoorde veel negatieve geluiden over Veed en totaal niet over de DYTG. Ziet er ook echt veel beter geregeld uit.

 12. 25 april 2017 / dinsdag, 25 april 2017

  Wat een super druk weekje, maar wel heel gezellig! Die salon tafel is echt HEMELS! Di gene die jou dit heeft geadviseerd is geweldig want nu wil ik hem ook hebben (ook al woon ik nog thuis). Hoe kan je zo makkelijk je katten oogdruppels geven? Die van mij word helemaal gek en vooral wanneer ik haar vlooiendruppels geef ;p

 13. 24 april 2017 / maandag, 24 april 2017

  Je salontafel is echt super mooi! die wil ik ook hihi, staat ook goed zo. en ribjes van broadway… omg het water loopt me alweer in de mond, snel weer eens heen!

 14. 24 april 2017 / maandag, 24 april 2017

  Oh die salontafel is echt heel gaaf!

 15. 24 april 2017 / maandag, 24 april 2017

  Wauw je salon tafel is echt super gaaf & wat zie je er overall gelukkig uit:)

 16. Vera
  24 april 2017 / maandag, 24 april 2017

  Rare vraag maar waar was jou bank ookalweer van? Hij is echt prachtig en ziet er ook lekker breed uit om op te liggen!

 17. 24 april 2017 / maandag, 24 april 2017

  Wat een leuke week zeg ! Die salontafel is zoo gaaf !

 18. 24 april 2017 / maandag, 24 april 2017

  Awww de katten! Ik smelt echt weg hier :D Wel zielig van zijn oogje. En dat jij ziek aan het worden bent. Ik merk dat ook echt als het weer eens zover is. Lekker veel fruit eten deze week :D

 19. Tessa
  24 april 2017 / maandag, 24 april 2017

  Ik denk dat Clarnece zn hoornvlies beschadigd is, en niet zijn netvlies ;)

 20. 24 april 2017 / maandag, 24 april 2017

  Oh wat goed dat je de ogen kan druppelen van je katten , want hier moet je echt handschoenen aan tot aan je nek

 21. 24 april 2017 / maandag, 24 april 2017

  Ohh wat is Jason méga schattig! Wat een wonder dat jij de oogjes van je katjes überhaupt mag druppelen joh. Dat hoef ik echt niet te proberen hier; is gewoon oprecht niet te doen!

 22. 24 april 2017 / maandag, 24 april 2017

  dat verloofd schilderijtje is cute ;D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *