Instalab week 15 | verrast met droom babyshower


Vorige week zondag was het eindelijk een beetje mooi lenteweer, dus George wilde graag iets leuks met me gaan doen. Hij nam me mee naar de Pyramide van Austerlitz (ja, ik had ook geen idee dat we heuse pyramides in Nederland hadden), een monument net onder Amersfoort. Vlak voor vertrek maakte ik nog even deze selfie. In de badkamer is daar perfect licht voor, haha!


Dit is ’em dan, de pyramide! Niet zo zeer zoals de pyramides in Egypte, maar wel een prachtig en indrukwekkend monument met een bijzondere geschiedenis. Het was die dag heerlijk weer, lekker warm en af en toe een zonnetje.


Het ging tergend langzaam, maar… ik heb de top bereikt! Rondom de reling hingen borden met informatie over de geschiedenis, interessant om te lezen. Vanaf dit punt kun je ook gemakkelijk de Dom zien liggen op een heldere dag. Ik ben trouwens zo blij met deze kimono! George had hem voor me gekocht als verrassing, superlief! Het blijft toch altijd tricky om kleding voor elkaar te kopen, maar dit was echt een schot in de roos. Helemaal mijn style! Heb er veel vragen en complimentjes over gekregen, dus voor de mensen die benieuwd zijn waar hij hem kocht: bij Shoeby.

Daarna hebben we nog wat gelunched in Doorn, waar we voor het eerst dit jaar op een terrasje hebben gezeten, lekker in het zonnetje! Later wist ik dat dit was om nog wat tijd te rekken…


Want toen we thuis kwamen werd ik verrast met een babyshower! Al mijn lieve vriendinnetjes waren er! Zelfs diegene die van best ver moesten komen, zoals Le uit Papendrecht (en ze heeft 2 kinderen), Tran uit Amstelveen (ook zij heeft een klein kindje), Kelly helemaal uit Brabant, en zelfs Nena was er (en die heeft een baby van 3 weken oud). Hartverwarmend vond ik dat!! Het was een grote, gezellige groep waarvan niet iedereen elkaar kende (de zus van George en mijn buurvrouw kenden mijn vriendinnen bijvoorbeeld nog niet), maar het klikte goed en ik zag iedereen gezellig kletsen, eten, buiten in het zonnetje staan, dus ik was helemaal tevreden :)


Larissa en Tara hebben het georganiseerd, met behulp van mama, en wow, ze hebben er zo iets moois van gemaakt! Heerlijke zoete lekkernijen, gezonde snacks, salades, broodjes met Franse kaasjes, een prachtige taart als middelpunt en alles ZO MOOI versierd!


Ik herkende bijna mijn eigen huiskamer niet meer, haha! Ze hadden alles aan de kant geschoven en anders neergezet. Zo leuk om te zien!


De taart is gemaakt door Maria, een oud-klasgenootje van Larissa,en hij smaakte HEEEEERLIJK! En daarbij is de taart ook zo’n prachtig plaatje om te zien!


Tara en Larissa die een kleine toespraak hadden voorbereid. Ik moest overigens niet huilen toen ik werd verrast, haha! Dat had iedereen wel verwacht (ja, hormonen he?). Ik kon alleen maar lachen en blij zijn, want ik was in zo’n happy vibe. ‘Natural high’ noemen ze dat toch? Ik voelde me die dag namelijk zo gelukkig, een beetje zoals op de dag dat ik ten huwelijk werd gevraagd. Dat alles perfect is, zonnetje schijnt, en je wilt gewoon niet dat de dag ophoudt. En toen gebeurde er dit! Dus geen tranen, alleen maar GELUK en LIEFDE! Mijn zusjes hebben het echt top georganiseerd allemaal, ben zo trots op ze en blij dat ik twee van zulke fantastische mensen in mijn leven heb <3


Cadeautjes tijd! Ik wil niet alles laten zien wat ik heb gekregen, want veel daarvan is voor in de babykamer en die wil ik in een aparte blogpost en vlog laten zien, dus dat houd ik nog even een verrassing! Maar hoe schattig zijn deze mini Vans? Jacq werkt bij Vans dus ze kon het niet laten om er een paar mini schoentjes bij te stoppen. Kan niet wachten tot onze baby deze stoere slip-ons kan dragen, haha!

Ik heb van iedereen echt SCHITTERENDE cadeau’s gekregen, ben zo dankbaar! Echt spulletjes in mijn style of die ik echt nog nodig had.


Met Le op de foto! Moest deze even delen met jullie want CHECK MIJN BOOBS! Kanonne! Hahahahaha!


Toen iedereen weg was hebben we de boel weer opgeruimd en Clarence, die zich de hele dag boven had verstopt, kwam eindelijk weer even beneden spieken. Larissa geeft hem hier snoepjes en het is ZO schattig dat hij dan haar hand beetpakt tijdens het eten!


Nog even ALLES uit de ballonnen halen door er flink wat foto’s mee te schieten, haha! Het thema dat ze hadden gekozen, goud en zilver, vond ik echt prachtig! Er waren ook zo veel ballonnen, wel een stuk of 30! Dat maakte het feestje wel echt compleet!


Zo, nog even van de laatste zonnestraaltjes genieten van die dag! Een mooie afsluiter van deze droom babyshower die voor mij werd georganiseerd. Die nacht lag ik in bed met een adrenaline rush, ik was er helemaal vol van! Vond het te gek dat iedereen was gekomen, dat het zo gezellig was, dat ik de mooiste cadeautjes heb gekregen, maar vooral om al mijn vriendinnen allemaal bij elkaar te zien en dat iedereen het zo goed met elkaar kon vinden. Zo cliché om te zeggen, maar het was echt een onvergetelijke dag en toch wel eentje die de boeken in zal gaan als één van de leukste dagen van mijn leven! <3


Op maandag kwam er een pakketje binnen dat ik lang geleden bij Wish had besteld, namelijk een leeuwen mutsje voor de katten. OMG! De kleur van de muts is bijna EXACT dezelfde kleur als de vachtkleur van Coco en Clarence, dus het lijkt haast wel echt! Alsof ik hier een welpje vasthoudt! ZOOOOO LIEF! Ik ging bijna dood van de schattigheid. Kijk nou, dat koppie!


George en ik maakten vliegensvlug een foto en trokken de muts al na 5 seconden van hun koppie af, want we merkten dat ze het heel ongemakkelijk vonden. Maar stiekem heel blij met deze schattige foto’s! Het zijn zo gewoon net leeuwtjes! Soort van. Hihi!


Op dinsdag was het weer niet TOP, maar toch was het lekker 20 graden dus ik dacht: hoppa! Ik trek mijn zomerjurk aan, mijn boho sandaaltjes eronder, en gaan! Ik was blij dat ik eindelijk een zwierige zomerjurk kon aantrekken, zat er al zo lang op te wachten om het te combineren met mijn baby belly. Gelukkig wordt het na het weekend NOG mooier en zonniger weer, dus ik heb mijn jurken al klaar gezet! Eindelijk geen jeans en dikke truien waaronder ik die buik van me hoef te verstoppen. Ik voel me veel mooier en vrouwelijker zo met deze jurken en heb het gevoel dat ik nu eindelijk mijn buik trots kan showen! <3


Clarence heeft een nieuwe chillplek gevonden. Op de eerste tree van het keukentrappetje, lol! Wat een gekke plek voor een kat. En denk maar niet dat hij aan de kant gaat als je de trap op- en afloopt!


Op vrijdag ging ik uit eten in Utrecht met Tara en mijn ouders, en daarna zijn we doorgelopen naar het Domplein om Larissa en haar vriendinnetje Stephanie aan te moedigen. Zij deden namelijk mee aan de Night Run! 8 kilometer was het in totaal. Het was voor het allereerst dat Larissa mee deed aan een run en sowieso is zij de eerste van de hele familie die ooit heeft besloten om aan zoiets mee te doen. Dus je begrijpt, wij waren nu al trots op haar en wilden haar supporten door haar de hele weg aan te moedigen!


Ook mijn nichtje Maren voegde zich bij ons om Larissa te supporten. En Maren had gelukkig het parcours bekeken en bestudeerd, dus zij wist steeds waar we naartoe moesten lopen om Larissa op te wachten en aan te moedigen als ze langs zou komen. Uiteindelijk waren er 4 plekken waar we langs de kant stonden te juichen! En we stonden natuurlijk ook bij de start en finish.


Beetje wazige foto, maar daar gaat ze hoor!


En na de finish, trots en opgelucht en voorzien van een ‘finish biertje’ haha! En goed om te zien dat ze helemaal niet ZO afgepeigerd was als gedacht. Ze hielden een goed en constant tempo aan. TROTS OP LISSIE!! Heeft ze toch maar even gedaan. Maren wilt volgend jaar meedoen en probeert Tara en mij nu ook over te halen…. we zullen zien, haha! Ik wil na de bevalling wel graag sporten om wat af te vallen (ik was voor de bevalling eigenlijk al iets te zwaar voor mijn doen) en om wat strakker te worden, maar hardlopen is ZO NIET mijn ding. Maar wie weet. Er kan veel veranderen in een jaar tijd!


De lucht was gisteren ook zo mooi he? Ok, deze foto heb ik wel wat ‘enhanced’ maar toch. Wat is Utrecht toch een leuke en mooie stad. Hopelijk is de lucht vanavond ook zo mooi, want dan heb ik mijn Pregnancy Shoot aan het strand. Ben alvast HEEL benieuwd naar het eindresultaat, maar als ik het portfolio van Desirée Verver zo zie (de fotografe) moet dat helemaal goed komen. Heb er in elk geval veel zin in!

Nu ga ik even de stad in voor een koffietje met Maren. Even kijken of er plek is bij The Streetfood Club (waar Larissa en Tara helemaal fan van zijn). Gisteren was het namelijk helemaal afgeladen met 2 uur wachttijd, dus ben benieuwd hoe druk het nu zal zijn.

Nou, dat was ’em weer voor deze week. Ik had echt een TOP week en de komende week wordt vast en zeker nóg mooier met dat lekkere zonnige weer in het vooruitzicht. Ik hoop dat jullie week ook leuk is geweest.

Heb jij nog leuke plannen dit weekend?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

34 Reacties

 1. M
  17 april 2018 / dinsdag, 17 april 2018

  Wowauw die taart is echt prachtig!

 2. 17 april 2018 / dinsdag, 17 april 2018

  Wat een leuke week! Gelezen en bekeken met een glimlach op mijn gezicht :)

 3. 17 april 2018 / dinsdag, 17 april 2018

  Owww zo leuk de babyshower. En die taart!! Wat ziet die er prachtig uit! De leeuwenmutsjes zijn ook wel echt te schattig. Al kan ik me wel voorstellen dat ze niet echt lekker zitten haha. Al het regent hier trek ik mijn hondje altijd een regenpakje aan speciaal voor honden. Ook super schattig maar dat regenmutsje moet ie ook niet haha.

 4. Loes
  16 april 2018 / maandag, 16 april 2018

  Wat leuk die baby shower😍 en ik moest echt hardop lachen bij het zien van die leeuwen mutsjes😂 net echt inderdaad! En ik ben heel benieuwd naar je shoot! Liefs Loes

 5. 16 april 2018 / maandag, 16 april 2018

  wat een super leuke verrassing zeg, en wat een mooi kleuren thema. Vaak zie je toch wel roze en of blauw en zelfs wel samen. liefs soraya

 6. 16 april 2018 / maandag, 16 april 2018

  Zo te zien heb je een heerlijke babyshower gehad. Fijn altijd als mensen elkaar vooraf niet kennen, maar wel goed met elkaar op kunnen schieten. Dan voel je je rijk!!

 7. 15 april 2018 / zondag, 15 april 2018

  Wat zie je er prachtig uit. Je straalt echt, mooi om te zien.
  Hoop dat je met de warmte niet zoveel last hebt van vocht als ik heb gehad.
  Mijn enkels leken wel op die van een olifantje.. gelukkig was het toen ik bevallen was gelijk weer verdwenen.

  x

  • Serena
   Auteur
   16 april 2018 / maandag, 16 april 2018

   O jee, kenkels! Ik heb niet het idee dat ik veel vocht vasthoud, maar misschien komt dat nog naarmate het steeds warmer zal gaan worden de komende tijd. Je doet er helaas weinig aan als het gebeurt, en het gaat weer over gelukkig! Ik red me wel :)

 8. 15 april 2018 / zondag, 15 april 2018

  Zo lief dat ze die shower voor je georganiseerd hadden en die taart is echt mooi! Grappig ook dat we een ‘piramide’ hebben in Nederland, ik had er nog nooit van gehoord.

 9. M
  15 april 2018 / zondag, 15 april 2018

  Wow, je haar is zo mooi en vol!!
  En die leeuwenmutsen zijn echt keigrappig.

 10. Julie Tina
  15 april 2018 / zondag, 15 april 2018

  Aww wat leuk die babyshower :D
  En je bent echt stralend zwanger, benieuwd naar het resultaat van je shoot!

 11. 15 april 2018 / zondag, 15 april 2018

  Aaaah wat een fijne weeek! Super leuk je babyshower en het zag er allemaal zo piek fijn uit. De ballonnen waren wel echt de leukste attributen tijdens je feestje, dat maakte het allemaal super schattig. Jaaa je boobs zijn behoorlijk groot op die foto hahaha, ziet er goed uit dame. Het was echt een super week toen, lekker zonnetje! Gisteren was het ook wel lekker maar vandaag is het hier in Alkmaar grauw en nat. Hopelijk dat het volgende week iets beter gaat worden en ik zie je dan woensdag weer!

 12. Denise
  15 april 2018 / zondag, 15 april 2018

  Wat leuk!
  Echt heel gaaf dat ze een suprise babyshower hebben georganiseerd voor je ❤️
  Super knap van larissa dat ze mee heeft gedaan aan die run 😱

  X

 13. Sarina
  14 april 2018 / zaterdag, 14 april 2018

  Ah ik ken haar. Zij maakt echt prachtige fotos. Hoe kwam je bij haar?

  • Serena
   Auteur
   15 april 2018 / zondag, 15 april 2018

   Gewoon via Google! :)

 14. Emma
  14 april 2018 / zaterdag, 14 april 2018

  Aaah zo leuk die babyshower! Je ziet er ook heel mooi zwanger uit :). Je straalt echt!
  Ben benieuwd naar je zwangerschaps shoot.
  Mijn zwangerschapsshoot was echt niet leuk:(.
  Ik had het pas met34 weken gedaan en toen had ik dus een dikke kop van al het vocht wat ik vasthield.
  En nu wil ik nooit meer naar de foto’s kijken haha, ik herken mezelf bijna niet. Echt jammer.
  Mijn boobies waren overigens ook echt gegroeid maar na de borstvoeding is daar helaas niks meer van te zien.
  Ik hoop voor jou dat dat bij jou niet het geval is :p

 15. Wanda
  14 april 2018 / zaterdag, 14 april 2018

  Wat een prachtige zomerjurk! 😍 Waar heb je die vandaan?

  • Serena
   Auteur
   15 april 2018 / zondag, 15 april 2018

   hi Wanda,
   vorig jaar gekocht bij TKMaxx!

 16. 14 april 2018 / zaterdag, 14 april 2018

  Oh leuke foto’s en wat lief dat ze de babyshower voor je hebben georganiseerd :) Is het niet een klein beetje zo dat het inpakpapier nu verraad wat het wordt? ;) En dat leeuwen mutsje.. zo lief!!

  • Serena
   Auteur
   15 april 2018 / zondag, 15 april 2018

   Nee, vind ik niet. Mensen pakken toch gewoon wat ze thuis hebben liggen of wat de winkel heeft aan inpakpapier, volgens mij past niemand dat aan op het geslacht hoor! Ik heb zowel roze als blauw inpakpapier gekregen die dag ;)

 17. Eveline
  14 april 2018 / zaterdag, 14 april 2018

  Elke week denk ik het, maar deze keer zeg ik het ook: wat zie je er prachtig uit!

 18. Nora
  14 april 2018 / zaterdag, 14 april 2018

  Psstttt… het woord is piramide en niet pyramide :-)

  • Serena
   Auteur
   15 april 2018 / zondag, 15 april 2018

   Weet ik, maar als het om die in Austerlitz gaat spreek je over pyramide met een Y (kennelijk).

 19. 14 april 2018 / zaterdag, 14 april 2018

  Wat een leuke leeuwenmutsjes! Zo cute ❤

  Als het goed is gaat de zon straks een beetje doorkomen. Het worden vast prachtige fotos op het strand. Veel plezier!

  Xx

 20. 14 april 2018 / zaterdag, 14 april 2018

  Wat een leuke en verfrissende blogpost, die kleine anekdotes met de foto`s zorgt voor heel fijn lezen. Het zijn ook erg leuke en mooie foto`s vooral van de katjes, so cute. Gefeliciteerd met de geslaagde babyshower. X Pinktuition

 21. Ivie
  14 april 2018 / zaterdag, 14 april 2018

  Haha EEN JONGETJE dus toch!!!!
  Blauw cadeaupapier met sterretjes en jongetjes Vans.
  Zegt genoeg lijkt me ;)

  • M
   15 april 2018 / zondag, 15 april 2018

   Vans kunnen toch ook gewoon voor meisjes?
   En waarom zou blauw cadeaupapier niet voor een meisje kunnen?

   • Yvonne
    15 april 2018 / zondag, 15 april 2018

    Nou inderdaad, ik ben een vrouw en mijn kast hangt vol met blauwe kleren. Niets roze hoor! En vans zijn voor jongens en voor meisjes.

  • Marjolein
   15 april 2018 / zondag, 15 april 2018

   Alle dames hebben blauwe kleding aan. Jongetje :)

   • M
    16 april 2018 / maandag, 16 april 2018

    Ik zie er ook een paar met zwart aan. En het maakt ook niks uit wat het geslacht van de beeb is, als hij/zij maar gezond is en Serena een voorspoedige bevalling zonder nare complicaties heeft.

    Succes Serena!

    • Yvonne
     16 april 2018 / maandag, 16 april 2018

     Amen. Lekker belangrijk wat het geslacht van de baby is. Gezondheid boven alles!

 22. Rita
  14 april 2018 / zaterdag, 14 april 2018

  Schitterende foto’s van een schitterende week!

 23. 14 april 2018 / zaterdag, 14 april 2018

  Zo gaaf die babyshower! Je ziet er stralend uit ♡ en oh my doodles die taart! ♡

 24. saar
  14 april 2018 / zaterdag, 14 april 2018

  HOLY SHIT SEREEN. killer boobies, hahaha. my god.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *