Instalab week 15 | mijn allereerste piercing


Ahhh, altijd lekker wakker worden met dit lachebekkie! Soms neem ik hem mee naar “het grote bed” en dan stoeien we nog even, voordat we aan de orde van de dag beginnen. De afgelopen tijd ben ik veel met Marshall omdat George zo druk is met werk, maar gelukkig wordt het voor George straks weer wat rustiger en dan kan ik weer even knallen met werk. We proberen elkaar te helpen waar nodig. Als ZZPer zijn we gelukkig flexibel, maar ik merk wel dat ik het nu wat lastiger vind om een goede balans te vinden tussen werk, Marshall, huishouden, sociale leven.


Onder het mom van “support your friends” heb ik een superleuk shirt gekocht uit de Onnedi shop. Het is gewoon een zwarte Tee met een zakje, waaruit het koppie van haar hondje Dolly steekt. Oh en ik kreeg trouwens superveel complimentjes over mijn haar, dat het stoer stond zo wetlook-achtig en achterover gekamd.

MAAR…..

Het was stiekem gewoon VET, hahahahahaha!

Oh en iemand vond me op Nairobi lijken van Casa de Papel en YES die vergelijking zie ik wel!


Afgelopen donderdag ging ik naar Amsterdam om over een mogelijk nieuw boek te praten. Ik ben er nog niet helemaal over uit of ik die uitdaging weer aan wil gaan, daar wil ik nog even goed over brainstormen. De book agent had in elk geval een supervette daith piercing en ik complimenteerde haar erover. Ik heb deze piercing altijd al vet gevonden, maar ik wilde er dan eentje van Maria Tash (en die zit alleen in Londen en New York). Ze zei dat er aan het Rokin (slechts 3 deuren verderop!) ook een piercing shop was met Maria Tash dus ik ben eigenlijk heel spontaan binnen gelopen om ook een daith piercing te laten zetten.

Uiteindelijk koos ik niet voor Maria Tash (ze hadden alleen zilveren sieraden en ik draag alleen goud), maar voor een ander merk, namelijk Classic Gold Amsterdam. Het is een echt 18 karaats gouden ringetje met echte witte saffiertjes, supermooi! Bij de shop Classic Ink & Mods, waar ik deze heb laten zetten, zetten ze er dus meteen een mooie ring in (dan loop je niet maanden met een zweerknopje of staafje), ideaal! Ben er superblij mee! Vind ’em zo stoer!


Marshall eet hier zijn eerste echte aardbei en die ging erin als koek!


Ook heb ik deze week een … jawel … mamafiets gekocht! Ik koos voor Cortina. Met ook een prachtig kinderzitje van Thule, die ik van mijn ouders cadeau heb gekregen. OMG, ik voel me nu wel echt zo’n MOEKE als ik hiermee rijd hoor! Maar, Marshall vindt het geweldig. Hij ziet veel meer als we samen fietsen en er gaat echt een wereld voor hem open. Ik kan niet wachten om wat langere ritjes te gaan maken, straks als het nog veel lekkerder weer wordt.


Ik ben de dag erna in elk geval meteen even langs de kinderboerderij geweest. De kippies vond hij reuze interessant!


Maar de geitjes vond hij eigenlijk het leukste. Ben niet naar binnen gegaan, vond ik Marshall nog te klein voor, maar hij was amper van het hek weg te slaan, haha!


Wat een leven heeft hij ook he.. zucht! Zie je dat kleed? Op mijn babyshower heeft iedereen op een lapje stof getekend met textielstiften en later heeft mama de lapjes aan elkaar genaaid met andere leuke stofjes. Deze vrolijke lapjesdeken is dus eigenlijk een deken vol herinneringen! En Marshall wordt altijd helemaal vrolijk als ik hem uit de speelgoedmand haal en hem neerleg.


Samen naar de Lidl. Zo makkelijk dat hij nu in het wagentje kan zitten! Hoef ik niet de kinderwagen mee te zeulen.


Kabouter Spillebeen, haha! Ik was zelf echt een bolle baby en had niet verwacht dat hij zo’n slanke baby zou worden, maar hij heeft echt de bouw van George. Het leuke nachtlampje in de vorm van een konijn is van het Franse merk Rose in April, ben er nog steeds zo blij mee! Was een babyshower cadeautje <3


Gisteren waren de Dutch Beauty Awards! Voorheen de Astir Awards, maar het is sinds dit jaar in een nieuw jasje gestoken en we hebben het ook een nieuwe naam en look gegeven. Er deden maar liefst 180 producten mee, dus ik en de andere juryleden hebben echt veel moeten testen, maar uiteindelijk zijn we unaniem tot een mooie top 3 gekomen. Het was een mooie award show en een mooie avond, en de winnaars waren uiteraard hartstikke blij met hun welverdiende prijzen!


Ahhhh, net zoals the good old times! Eigenlijk wil ik niet dat de katten op bed liggen (ik vouw er altijd mijn schone was en dat zit anders meteen onder de kattenharen), maar Clarence zette ik op die grote rol boven mijn hoofd terwijl ik Marcella keek op Netflix, en dat vind ik wel goed. Hij bleef ook lekker liggen en over mijn hoofd meekijken, haha! Zo gezellig.

Soms vergeet ik dat ze al 11 jaar oud zijn en misschien maar 14/15 jaar oud worden, dus ik moet ze echt wat meer vertroetelen. Het is eigenlijk gewoon een oud opaatje! Nu Marshall er is merk ik dat ik ze minder aandacht kan geven dan eerst, en de aandacht is natuurlijk ook wat meer verdeeld nu. Dus juist op de momenten dat Marshall slaapt, wil ik extra aandacht aan ze geven. Gewoon door lekker te knuffelen en te kroelen en zoals dit soort momentjes.


Marshall vindt de katten veel te leuk en ook al leer ik hem dat hij uit de buurt moet blijven, ze hebben toch een sterke aantrekkingskracht op hem. Coco geeft Marshall steeds vaker en sneller een tik, en ook met nagels. Ik let echt goed op, maar soms kruipt Marshall onder de keukentafel of achter de bank en dan zie ik niet dat Coco daar ook is. Pas als hij begint te huilen weet ik ‘oh shit, ze heeft hem weer gepakt’. De laatste keer was met een beetje bloed en wel heel dicht bij zijn oog… ik vind het echt heel eng worden.

Ik heb nu aan Larissa gevraagd of zij misschien Coco in huis wil nemen. En aangezien Coco en Clarence nog altijd mot hebben… misschien is het wel beter als ze uit elkaar gaan. Ik hoor vaker dat katten dan helemaal opbloeien. Ik vind het niet leuk want Coco is mijn prinsesje, maar ik zou het mezelf nooit vergeven als Marshall een oogbeschadiging oploopt.


Kijk zo’n leuk 3-delig pakkie! Het belooft de komende dagen supermooi weer te worden, dus dan kan ik hem vast en zeker testdriven. Het merk is Free People en ik bestelde hem via Sarenza. Bij deze wil ik Sarenza bedanken voor de jarenlange goede samenwerking die we hebben gehad. Dit is het laatste wat ik heb besteld met hun shoptegoed. Ik zal nooit vergeten dat ze mij hebben uitgekozen om mijn eigen PUMPS te designen, dat was echt een droom die uitkwam! Sarenza blijft mijn nummer 1 webshop voor schoenen (ook al moet ik ze nu zelf betalen, hahaha!). Misschien is het niet zo “cool” om als influencer openlijk te vertellen dat een samenwerking stopt, maar ook dat hoort erbij en is niets om me voor te schamen vind ik. Just keepin’ it real with you guys!

WIE IS ER TROUWENS AL BEGONNEN MET GAME OF THRONES? George en ik gaan vanavond de eerste episode van het laatste seizoen (8) kijken. ZO VEEL ZIN IN! Wie kijkt er nog meer? Ik hoorde van een vriendin dat er in het filmtheater in Zuilen (Utrecht) elke maandag GOT screenings zijn, wil ik ook nog een keer naartoe. Net zoals met voetbal is het altijd leuker om samen met een grote groep fans te kijken, hahaha! Lekker nerdy maar who cares!

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

28 Reacties

 1. Astrid
  3 november 2019 / zondag, 3 november 2019

  Misschien een beetje een late reactie, maar heb je wel eens overwogen om de nageltjes van de katten te knippen? Wij doen dit al jaren bij onze binnen-poes, die toch al geen klimmer is. Het klusje is zo gepiept en we doen het om de 3 weken ongeveer. Onze meubels en kleding blijven heel en nooit meer krassen op onze huid na het spelen!

 2. Tamara D
  31 mei 2019 / vrijdag, 31 mei 2019

  Hoi serena,
  In welke shop op Rokin heb je de piercing laten zetten? Er zijn er een aantal en ik en mijn zusje willen ook graag een daith piercing of tragus piercing.. hoop dat je wilt reageren

 3. Inez
  7 mei 2019 / dinsdag, 7 mei 2019

  Hoi Serena,
  Wat lijk jij hier op die foto op je zusje Larissa!

  Liefs Inez

 4. Denise
  26 april 2019 / vrijdag, 26 april 2019

  Gave piercing <3
  Wow dat Clarence en Coco al weer 11 zijn!
  Een boek zou zooo leuk zijn! Je stijlgids staat hier ook in de kast en daar blader ik vaak nog even door heen.

  x

 5. Sara
  22 april 2019 / maandag, 22 april 2019

  Kan niet geloven dat je katjes alweer 11 jaar zijn! Herinner me nog dat je ze kreeg, of waren ze toen al wat ouder 😱
  En wat is marshal toch een schatje! Fijn dat je samen met je verloofde het werk kan verdelen en samen kijken waar de prioriteiten liggen. Ik struggle er zelf ook elke week mee, werk vanuit huis, zorgen voor de baby, het huishouden, sociaal leven en nog een beetje gezellig zijn thuis ;-) mijn kleintje slaapt ook heel slecht, dus dat zit ook niet mee! Maar ze worden vanzelf groot en dan wordt het weer een stukje makkelijker heb ik me laten vertellen ;-)

 6. Marianne
  20 april 2019 / zaterdag, 20 april 2019

  Lieverd je post 1x per week…dacht dat je een nieuw schema had?

  • Eveline
   22 april 2019 / maandag, 22 april 2019

   Héh wat een vervelende reactie. En dat “lieverd” ook. Laat iedereen gewoon in zijn / haar waarde. Serena heeft een jong gezin en genoeg aan haar hoofd met Coco zo te lezen. De artikelen die ze plaatst zijn altijd kwalitatief super goed en leuk om te lezen. So what als het wat minder is? Zij is jou (en niemand niet) iets verplicht.

   • Marloes
    26 april 2019 / vrijdag, 26 april 2019

    Wow wat onbeschoft inderdaad zeg! Ben het helemaal met Eveline eens!

 7. 20 april 2019 / zaterdag, 20 april 2019

  Mijn vriend is ook verslaafd aan Game of thrones, zelf heb ik het nog niet gekeken. Maar wauw elf jaar.. wat heb je ze dan al een tijd, en ze blijven mooi! En die piercing is echt zo gaaf! ben trouwens benieuwd naar je boek :) Fijne Paasdagen

 8. M
  19 april 2019 / vrijdag, 19 april 2019

  Leuke foto’s weer! En wat een biger <3 die Marshall

 9. Yasmin
  17 april 2019 / woensdag, 17 april 2019

  Heey Serena waar komt jouw laminaat vandaan?

 10. 17 april 2019 / woensdag, 17 april 2019

  Wat is Marshall toch een lief mannetje! Ideaal inderdaad dat je de kinderwagen niet meer altijd hoeft te gebruiken; scheelt zoveel gesjouw ook.

  Pak staat je overigens ook fantastisch; heerlijk voor het weer van aankomend weekend. :)

 11. Heleen
  17 april 2019 / woensdag, 17 april 2019

  We hebben dezelfde piercing :) ik heb hem ook daar laten zetten, echt een fijne shop.
  Waar is jouw “gewone” oorbel van? Die door de twee gaatjes gaat. Die vind ik ook heel erg gaaf.

  Zo met je haar achterover doe je me trouwens ook aan Anna Nooshin denken. Al zie ik Nairobi ook wel voor me ja.

 12. Katja
  17 april 2019 / woensdag, 17 april 2019

  Nairobi van Casa de Papel beetje wel idd, zolang je maar geen Nairobi wordt is het goed haha, en wat lijkt je kleine mannetje toch veel op je grote man, mooi om te zien!

 13. E
  16 april 2019 / dinsdag, 16 april 2019

  Huh, ik dacht dat je was uitgenodigd door Ziggo voor de première? Ik heb echt alles bij elkaar gegild gister. Waren zo veel climaxen op reünie-level gaande!!

  Wat jammer van Coco & Marshall. Maar denk je niet dat hij door de tikken van haar sneller zal leren haar met rust te laten?
  Maar vervelend voor haar natuurlijk als ze naast de stress om Clarence ook nog stress krijgt van een kind. Misschien eens aankijken hoe het gaat als ze ergens anders is inderdaad. Hopelijk komt het goed.

 14. 16 april 2019 / dinsdag, 16 april 2019

  Wat gaaf die piercing zeg! Staat je goed! En wat word jullie mannetje al groot zeg, de tijd vliegt!

 15. Joyce
  16 april 2019 / dinsdag, 16 april 2019

  Staat je goed die piercing! Schijnt bij sommige mensen ook goed te werken tegen hoofdpijn. Heb je er veel last van gehad met slapen?
  Ow wat lastig om de beslissing te nemen om Larissa te vragen om Coco in huis te nemen. Zou wel heel fijn zijn als ze dat zou willen, weet je zeker dat ze in een goed huis komt. En dan kun je haar nog regelmatig knuffelen. Geen makkelijke beslissing voor je, maar snap heel goed dat Marshall voor gaat. Dikke knuffel voor jou

 16. Rowan Chanel
  16 april 2019 / dinsdag, 16 april 2019

  Super gaaf je eerste piercing!
  Ik heb vorige week een 3e gaatje laten schieten in mn rechteroor en zat ook al te denken aan een echte piercing in mn oor. Deed het erge pijn?

 17. Anne K
  16 april 2019 / dinsdag, 16 april 2019

  Och, ik vind Marshall zo erg op jouw vader lijken, elke keer weer haha! Ik ken jullie helemaal niet, maar op de foto’s zie ik zoveel gelijkenissen.

  En wat verschrikkelijk dat je erover na moet denken om je katjes uit elkaar te halen. Sterkte daarmee…

  Ik heb eind vorig jaar mijn zoontje gekregen en hij had een erg moeilijke start met een ziekenhuisopname en ik had bekkenpijn, waardoor m’n lieve bange kat te weinig aandacht kreeg, ook al was ik thuis (teveel vreemden in haar huis, vermoed ik). Ze hongerde zichzelf uit van ellende, bevuilde het hele huis en ondanks een week aan het infuus/dwangvoer bij de dierenarts (nog meer stress :-( ) moesten we haar laten inslapen, omdat ze ‘op’ was. Nog steeds kan ik het mezelf niet vergeven, ik vind het zo kut. Ik weet dat ik er niks aan kon doen, dat het haar angstige aard was, maar m’n gevoel zegt andere dingen.

  Wat fijn dat jij je zo bekommert om het welzijn van je lieve katjes. Ik hoop dat je een bende ellende bespaard blijft!

  • Nathalie
   17 april 2019 / woensdag, 17 april 2019

   Jeetje Anne wat ongelofelijk verdrietig je verhaal, ik begrijp je verdriet. Heel veel sterkte.

 18. Rita
  16 april 2019 / dinsdag, 16 april 2019

  Leuke week is het weer geweest en ik ben benieuwd of je weer een boek gaat schrijven. Marshall verandert met de week en Coco en Clarence alweer 11 jaar, een hele leeftijd alweer.

 19. Michele
  16 april 2019 / dinsdag, 16 april 2019

  Omg dat kan niet dat ze al 11 zijn. Het lijkt wel gisteren dat je ze kocht. Ik word oud…

  • Lis
   16 april 2019 / dinsdag, 16 april 2019

   Haha same. Voel mij nu ook spontaan oud!

   • Ann
    22 april 2019 / maandag, 22 april 2019

    Hahaha me too

  • Marianne
   18 april 2019 / donderdag, 18 april 2019

   Ja zelfde hier! Ik moest echt twee keer lezen…

 20. michelle
  16 april 2019 / dinsdag, 16 april 2019

  wacht zijn de kattenbeestjes alweer elf jaar??
  wauw wat gaat de tijd snel, hij lijkt nog zo kort geleden dat je ze net had.

 21. Lieke
  16 april 2019 / dinsdag, 16 april 2019

  Het zou zooooo GAAF zijn als jij weer een nieuw boek uit zou brengen!! :) Je boek staat nog altijd in mijn kast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *