Instalab week 14 | leuke familieuitjes en een Joolz gekregen


Afgelopen zondag heb ik lekker rustig aan gedaan; uitgeslapen, in badjas gechilled en een beetje gewerkt en opgeruimd in huis. Heerlijk! Ook vroeg ik op Twitter wat ik met die verrekte babyhaartjes aan moet, die sinds de zwangerschap ineens verschijnen (of in elk geval erger lijken te zijn), haha! Er bleken meer vrouwen last van te hebben (gehad) en zelfs nog maanden (jaren) na de zwangerschap. Oh, ohhhhh!

Ik wil eigenlijk heel graag mijn haar knippen en kleuren, maar ik denk dat ik toch maar wacht tot na de bevalling. Dan vallen je haren ook nog veel uit, dus wie weet krijg ik wel inhammen of kale plekken. Dan kan de kapper meteen eens goed kijken wat er met die babyhaartjes gedaan kan worden en hoe eventuele kale plekjes het beste gecamoufleerd kunnen worden (met een pony ofzo).


Op maandagochtend stond ik al heel vroeg, om kwart over 7, voor de deur van mijn ouders te trappelen. Ik haalde papa op en samen reden we naar Schiphol, want Tara en haar vriend kwamen EINDELIJK, na een maand trekken door Vietnam, weer terug naar Nederland. Had haar echt gemist!

Papa – hij heet Rob zoals je ziet – wilde iets eerder vertrekken zodat we nog een lekker broodje en Starbucks drankje konden halen op Schiphol. Gezellig ontbijten met papa op Schiphol! Na een half uurtje kwamen Tara en haar vriend al naar ons toe gelopen. Ze waren sneller door de grenscontrole dan we dachten!


Nadat ik papa weer thuis had afgezet reed ik door naar de Heidetuin in Driebergen. Dat is een prachtige tuin, aangelegd in de Driebergse bossen. Het heet zo omdat er – logisch – veel heide is geplant. Wanneer alle heide in bloei staat is het er sprookjesachtig mooi, dus dan wil ik er zeker nog eens naar terug.


De vader van George had een hele leuke Paas speurtocht uitgezet voor Jason (ons neefje), en we gingen met de hele familie mee helpen zoeken. Jason is bijna 3 dus hij had het gelukkig vrij simpel gehouden door hem steeds een gekleurd vlaggetje te laten zoeken. Hij vond het helemaal spannend!


Hier zoeken ze samen naar een tasje, gevuld met paaseitjes.


Gevonden!


Nou, Jason was helemaal in zijn nopjes! En ik vond het ook echt gezellig, beetje wandelen door de natuur met de schoonfamilie!


Kleine Mika was ook gezellig mee. Wat een lachebekkie!


Wat verstop ik daar onder mijn jas?! Lol.


Na de Paas Speurtocht reden we weer door naar mijn ouders huis, want mama had lekker Indisch gekookt voor de hele familie. Gado gado, sateh ajam en hete eitjes. Hmmmm!


Genieten!


Maar het toetje vond ik nóg lekkerder, een mini mon chou taartje versierd met vers fruit. Het ziet er ook prachtig uit! Mama had weer goed haar best gedaan!


Kijk, zonder handen!


Nee, er is nog geen baby geboren, haha! Ik ben gewoon écht dol op beschuit met muisjes. Ik at het ook al voordat ik zwanger werd en kon het niet laten om een foto te plaatsen op Instagram stories met de poll ‘boy or girl?’. Zo’n 2/3 dacht dat het een meisje zou worden en 1/3 een jongen.

Wat denk jij?


Mijn lieve buurvrouw Sabine met haar kinderen Lex en Fem. Wat een dotjes, he? Sabine heeft me geholpen met een HelloFresh campagne, superlief! George en ik boffen maar met onze buurtjes!


Op woensdag was het dan eindelijk zo ver: ik mocht mijn gloednieuwe Joolz Geo2 kinderwagen ophalen bij het hoofdkantoor in Amsterdam. Wat een prachtig en stoer exemplaar! HIER GA IK ZO VAN GENIETEN! Ik kan niet wachten om hier met de kleine in te wandelen de komende zomer. Of om samen gezellig boodschapjes te doen. Nooit gedacht dat ik zo burgerlijk gelukkig zou kunnen zijn met een kinderwagen, haha! Maar nee… ik zat écht te stralen van geluk. Wat een prachtig cadeau! Dankjewel, Joolz <3

Ik kreeg er ook een autostoeltje bij die we meteen in de auto hebben bevestigd. En toen ik even 1 seconde een dagdroom had van een kleine baby die daar dan in ligt en die je voor het eerst mee naar huis neemt vanuit het ziekenhuis, maakte mijn hart even een sprongetje! Wat een bijzonder moment moet dat zijn.


De vriend van Larissa werkt om de hoek bij Joolz, en onder zijn kantoor zit een superleuk koffietentje genaamd Zwart. Ik had trek, dus zijn we hier samen even wezen lunchen en hebben we gezellig gekletst. Het is een heel hip en kleurrijk tentje met heerlijke broodjes.


Echt een cool interieur! Mocht je in Amsterdam Noord zijn, ga hier dan zeker even langs!


Op donderdag gingen we met de hele FAM (ok, Maren, Larissa, Tara en ik) naar de salon waar Maren al 3 jaar lang (!) haar wimper extensions laat zetten: Lash is More in Leidse Rijn, Utrecht. We waren uitgenodigd voor een behandeling en ik heb die dag ook gevlogd. De salon is supergezellig en trendy ingericht met cactussen, plantjes, mooie posters, grafische behangetjes. Echt heel Instagrammable!


Dit is James, de salon hond, haha! Deze Frenchie is van Shanna, de eigenaresse van de salon. Echt een heerlijk beessie!


Deze knappe (en gekke!) vrouw is Mariska, zij ging bij mij de Lash Lift uitvoeren. Spannônd!


Michelle nam Larissa onder handen, die voor een een 3D Russian Volume heeft gekozen.


En Anya nam Tara onder handen, die voor een 2D Russian Volume had gekozen. Maren lag bij Shanna voor een refill.


Selfie met het hele team! Het was echt een hele gezellige middag zo met zijn allen! Morgen komt de vlog online en ook een bijbehorend artikel met voor- en nafoto’s, een review van de behandelingen en wat meer informatie over de Lash Lift en de verschillende soorten extensions waaruit je kunt kiezen, en welke afweging je kunt maken als je twijfelt waarvoor je moet kiezen.


Nichtjes & zusjes <3

En even, hoe GAAF zijn Maren’s sneakers?! Ik wil ze ook!


Selfie met Marentje en een photo bomb van Michelle, haha! Die probeerde weg te duiken maar nét te laat was!


Na de salon ben ik terug naar Utrecht gereden waar ik Larissa en Tara heb afgezet. Bij Tara deed ik nog even een kopje thee en liet ze me deze overheerlijke pindakaas proeven, met stukjes crunchy honing (ja, OMG!). Zo lekker! Die ga ik ook kopen als ik weer in de AH rondloop. Ik houd echt van pindakaas.


In samenwerking met Koopjesdrogisterij.nl verloot ik deze VoordeelBox vol heerlijke goodies! Als je mee wilt dingen naar de prijs ga dan even naar mijn Instagram account, onder deze foto vind je meer informatie. En mocht je me nog niet volgen op Insta, zou ik het superleuk vinden als je dat zou willen doen!

Nou, dat was ’em weer deze week! Gisteren heb ik gewerkt aan leuke artikelen en een video ge-edit, en dit weekend gaan George en ik wat kleine klusjes doen in huis en genieten van het mooie weer. Zondag gaan we wandelen bij de Pyramide van Austerlitz. Ja, ik had dus ook geen idee dat er een heuse pyramide in Nederland staat, dus ik ben benieuwd!

Hebben jullie nog leuke plannen dit weekend, aangezien het zo’n heerlijk lenteweer beloofd te worden?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

33 Reacties

 1. Britt
  18 april 2018 / woensdag, 18 april 2018

  Leuke week!

  Grappig dat jullie dat gerecht ook hete eieren noemen, wij thuis ook! Geen idee hoe het in het echt eet, maar als het bij ons om hete eieren gaat, dan zijn het altijd deze. Ik krijg er nu al honger van!

  • Serena
   Auteur
   18 april 2018 / woensdag, 18 april 2018

   Officieel heet het sambal goreng telor (sambal = sambal, goreng = gebakken, telor = ei)

 2. Denise
  13 april 2018 / vrijdag, 13 april 2018

  Woah wat een heerlijk eten <3
  Super leuke week sereen!

  X

 3. 10 april 2018 / dinsdag, 10 april 2018

  Ah wat een mooie kinderwagen Serena! Je straalt echt op elke foto!

 4. Femke
  10 april 2018 / dinsdag, 10 april 2018

  Ik denk dat het de blauwe muisjes gaan worden! En gezien je babyshower denk ik dat het niet heel lang meer gaat duren ;)

 5. 9 april 2018 / maandag, 9 april 2018

  Wat een fijne week heb je weer gehad! Je buik groeit nu echt met de week johh, echt een mooi bolletje is het nu. Ook moet ik zeggen dat je huid er echt super gaaf uit ziet, beetje een glow. Of komt dat door de makeup ;p En trouwens nog super leuk je babyshower dit weekend, het zag er zooo schattig uit met al die ballonnen en lekkere hapjes! <3

 6. 8 april 2018 / zondag, 8 april 2018

  oh wauw, die paastafel bij je ouders… jouw moeder kookt volgens mij de sterren van de hemel! :D

 7. 8 april 2018 / zondag, 8 april 2018

  Wat ziet je moeders food table er heerlijk uit zeg. Krijg er spontaan zin in. Wij hadden een rustig weekend gepland (maar 1 dag) was een extreem drukke week. Alleen las net dat het weer hier helemaal niet zo mooi gaat worden als voorspeld en ons kleine meisje is ook nog eens ziek geworden en spuugt alles onder :( Meeeh Word dus vooral knuffelen troosten en zorgen dat ze genoeg drinkt

  x

 8. Ann
  7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

  Wat een leuke insta weer. Ik denk dat jullie een prinsesje krijgen💞

 9. Ceetje
  7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

  Die Joolz stond bij ons ook hoog op de wishlist. Maar het is uiteindelijk toch de nieuwste Bugaboo geworden (die is lichter en makkelijker in mijn auto te tillen als mini mama to be;).
  Ik gok trouwens ook op een meisje. x C

 10. 7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

  Haha meisje / jongen: ik laat me verrassen!!! Heerlijke terugblik trouwens!

 11. 7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

  Zo die maand dat Tara weg was is wel snel gegaan! Is net alsof ik het vorige week pas las dat ze een maand weg ging.
  Succes met de klusjes, veel plezier zondag en geniet van het lekkere weer! Ik heb vandaag al even lekker een stuk gewandeld buiten!

 12. Samira
  7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

  Ik denk een meisje! Als je al roze spulletjes in huis hebt gehaald houd je die volgens mij expres voor ons uit beeld, haha! 🎀

 13. Chantal
  7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

  Wat een toffe week!!!
  Ik denk ook dat je een jongetje krijgt, stand van je buik lijkt zo in ieder geval 😉

  • Samira
   7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

   Ah, dat zijn echt bakerspraatjes! Het hangt van je lichaamsbouw af. Ik had ook zo mijn buik naar voren en ik heb 2 dochters gekregen 😂

   • Chantal
    7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

    Oh haha… ik heb een jongen en mijn buikie zag er wel zo uit in ieder geval.
    Mijn dochter was voornamelijk breder 😂

 14. M
  7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

  Dat drinken op je buik zetten is niet echt verstandig meer in dit stadium van je zwangerschap 😂😂😂

  • Samira
   7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

   Dat is het toch nooit? Ook als je niet zwanger bent! 🙄 Zal vast wel alleen voor de foto zijn geweest, maar #ikbemoeiniet

   • Nicole
    7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

    Ik denk dat M bedoelt, dat de baby in dit stadium (onverwachts) beweegt, dus dan is je glas drinken op je buik zetten niet meer verstandig 😂

    • M
     8 april 2018 / zondag, 8 april 2018

     Ja dit dus, en in dit stadium bewegen ze heel hard haha

     • Serena
      Auteur
      8 april 2018 / zondag, 8 april 2018

      DAMES, RELAX! De thee was lauw, en het was inderdaad even snel voor de foto ;)

 15. 7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

  Het maakt natuurlijk niet uit… maar, een meisje?? Rechts verwijst (onderbewust) naar de toekomst toch:-) Een leuk weekend!!

 16. Misssannah
  7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

  Zo leuk en lief allemaal, vrolijk

 17. Nicole
  7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

  Wat een mooie week. Je hebt zoveel lieve mensen om je heen 😍
  Mijn week: Ik ben mij aan het voorbereiden op mijn praktijk auto-examen. Ben al in de 30 en nu pas mijn rijbewijs… Ben echt heel zenuwachtig.

  • 7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

   Succes!! Gewoon vertrouwen in jezelf hebben! Mijn moeder haalde hem pas toen ze al ver in de 40 was. Dus no shame!

   • Nicole
    7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

    Dank je, lief 🙂

  • Noor
   9 april 2018 / maandag, 9 april 2018

   Veel succes met je rij-examen! Je kunt het :)

 18. 7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

  Ik denk dat jullie een jongetje krijgen! Ben heel benieuwd :-) Leuk om je foto’s weer te zien X

 19. Anneke
  7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

  Jouw buurvrouw en haar kinderen lijken heel erg op elkaar, grappig om te zien.
  Ik denk dat het de blauwe muisjes gaan worden :-)

  Ik ben me ook aan het oriënteren voor wimperextensions, dus ben benieuwd naar het artikel!

 20. 7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

  Aww lief ontbijten met je pa <3

  Omdat je er naar vroeg; iedereen lijkt het laatste jaar alleen maar meiden te krijgen, maar op basis van de spulletjes die ik heb gezien denk ik toch stiekem dat jullie een jongetje krijgen. Ik dacht het te kunnen zien aan de vorm van de buik eerst (naar voren of laag “dragen”) maar die theorie heb ik sinds mijn eigen zwangerschap maar uit het raam gegooid ;)

 21. 7 april 2018 / zaterdag, 7 april 2018

  Je ziet er zo goed uit!
  Fijn dat je met je vader je zus en haar vriend hadden opgehaald.
  Der gerechten die je mams had gekookt zien er zo heerlijk uit 👌

  Fijn weekend Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *