Instalab week 14 | United Wardrobe en VEED

Goedemorgen iedereen! Wat was het lekker hè, gisteren? Hebben jullie nog goed van het zonnetje kunnen genieten? Ah, ik kan echt niet wachten tot het elke dag zo rond de 23 graden is hier. Krijg er echt de zomerkriebels van! Afgelopen week was een leuk, druk weekje, met als hoogtepunt het VEED festival en de VEED awards zaterdag. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan, gezien en beleefd? Bekijk het hieronder!

instalab week 14_ - 1 Coco is nog steeds zoooooo dol op het nieuwe kleed. Hier gaat ze weer helemaal los! Kopjes geven, kwijlen, lekker haar pootjes erin haken (en dan melken), het is gewoon zo lief om te zien! Echt mijn beste aankoop ever, hahaha!

instalab week 14_ - 2 Op maandag scheen het zonnetje en George werkte vanuit huis, dus ik besloot om hem spontaan op een ijsje te trakteren. Hier in Houten zit een ijssalon en die hebben écht heerlijk ijs! Mijn favoriete smaken zijn meloen, yoghurt en deze: cookies!

instalab week 14_ - 5 Kijk, zo leuk! George en ik hebben een lief kaartje gekregen van een lezeres die ons wilde feliciteren met onze verloving, en die meteen haar werk wilde laten zien. Ze heeft een eigen business genaamd hipdesign.nl, en haar team ontwerpt mooie kaartjes. Zoiets past ook echt helemaal in mijn straatje, het is zo lekker Pinteresty! Helaas hebben George en ik al een ander idee voor onze trouw uitnodigingen, maar ik wilde het kaartje toch even met jullie delen, want wie weet zijn jullie zelf nog op zoek naar een bedrijf dat mooie geboortekaartjes of trouwkaartjes ontwerpt! Bedankt Evy, voor het mooie kaartje!

instalab week 14_ - 8 Ontbijt! Oploskoffie en een broodje met zelfgemaakte eiersalade, lekker! Hoe maken jullie zelf eiersalade? Ik doe eigenlijk gewoon een eitje prakken met wat mayonaise, peper en zout. Ik heb het idee dat het lekkerder en uitgebreider kan, maar kon alleen bedenken om er nog wat bieslook doorheen te doen. Dus tips zijn welkom!

instalab week 14_ - 9 Op dinsdag was George werken en op de terugweg naar huis belde hij me op, of ik zin had om te bowlen! Hij had zin om samen iets leuks te doen en wilde me trakteren op een leuke avond. Dus weer heel spontaan zijn we het Oude Dorp in geweest om uit eten te gaan, en daarna zijn we gezellig een uurtje gaan bowlen. George won 2 keer en ik 1 keer. Ik moet het echt vaker doen, want die kegels wilde maar niet om! Ik gooide een paar strikes, maar de keer erna gooide ik weer heel slecht dus uiteindelijk heb je dan niets aan je strike gehad. Echt erg hoe fanatiek ik kan worden met een spelletje, maar ik vind het gewoon leuk om ergens goed in te zijn, hahaha!

instalab week 14_ - 3 Elke ochtend sta ik op, en hemelzijdank dat het nu licht is als ik opsta, want ik zou anders meteen mijn nek breken over een katje die midden op het kleed ligt te pitten. Dit is Clarence, dat herken je meteen aan dat bolle lijfje en die kleine pootjes. Lief he?

instalab week 14_ - 4 Coco had een wilde nacht kennelijk, want ze lag helemaal naast het kleed (terwijl ik zeker weet dat ze altijd OP het kleed slaapt).

instalab week 14_ - 14 Kijk zo interessant! De grasmaaier van de buurman. Ze heeft werkelijk een half uur naar hem lopen gluren en volgde alle rondjes die hij maakte. Zoiets had ze nooit eerder gezien.

instalab week 14_ - 13 Ik heb helemaal geen goeie spiegels voor outfit-spiegelfoto’s, dus ik improviseer maar wat door een middelgrote spiegel op een bankje te zetten, haha! Ik heb namelijk sinds kort een account op United Wardrobe waar ik mijn kledingkast verkoop voor zachte prijsjes. Het is zo leuk om te doen! En de verkopen gaan superhard, bijna alles wat ik er in 3 dagen heb opgezet, is al verkocht. Ik probeer elke dag ongeveer 10 nieuwe items toe te voegen. Heb je ook een account op United Wardrobe, dan kun je me vinden als je zoekt op ‘serena verbon’ of klik op deze link. Er staat nu niets op, maar ik ga mijn kledingkast zo direct meteen aanvullen!

instalab week 14_ - 17 Volgens mij heb ik echt de meest kneuterige foto’s ooit, maar ik vind het prettiger om elke dag in mijn eigen tijd wat items toe te voegen, dan om in 1 keer een fotoshoot te houden met alles wat ik wil verkopen.

United Wardrobe heeft mij shoptegoed gegeven, waarvan ik zelf ook al prachtige spulletjes heb gekocht, die sinds afgelopen week langzaam bij me binnen druppelen. Maar ik zie nog zo veel leuks dat ik inmiddels ook van mijn eigen geld loop te bestellen, en ik sta ook open voor kleding ruilen. Op deze manier ben ik langzaam mijn kledingkast aan het opruimen, maak ik er anderen blij mee, verdien ik ook nog eens een zakcentje én kom ik zelf ook weer aan leuke nieuwe kleding. Nou je hoort het, ik ben positief. Ik vind het een mooi concept en ik zal binnenkort een leuke shoplog opnemen met de items die ik hier heb geshopt!

instalab week 14_ - 10 Bestellingen! Ik had op 1 dag ZO veel verkocht, dit was lading 1. Het kost wel wat tijd om alles goed te verpakken, om er een briefje bij te doen en om alles zo snel mogelijk de deur uit te doen, maar ik vind het leuk om te doen. Het voelde weer een beetje alsof ik een webshop had, dus het is meteen een stukje nostalgie!

instalab week 14_ - 18 Haha, op vrijdag was ik kleding aan het uitzoeken voor de verkoop, en kwamen we deze bloemenkrans en muts tegen! HELEMAAL FESTIVAL READY!

instalab week 14_ - 15 Ik ben jaloers. Clarence zit ongeveer 1 keer per jaar op mijn schoot, maar bij George kruipt hij er om de haverklap op. Zo niet eerlijk! Die 2 zijn echt buddies.

instalab week 14_ - 16 Ze zijn wel echt heel lief samen <3

instalab week 14_ - 11 Op donderdag kwam het broertje van George gezellig mee eten. Ik maakte de zalm teriyaki bowl. Dit is Robin, het halfbroertje van George. Hij is half Tsjechisch, half Surinaams. Maar toch, als je goed kijkt, vind ik dat ze wel op elkaar lijken. De wenkbrauwen, de ogen, misschien zelfs de mond. En sowieso de manier waarop ze praten en lachen. Leuk om te zien!

instalab week 14_ - 6 Op donderdag gingen George en ik het weiland in, want ik had een mini fotoshoot gepland voor een Schwarzkopf campagne. Ze hebben een nieuwe haarverzorgingslijn genaamd ‘My Nature Moment’ dus het moest een mooie, dreamy natuur-foto worden.

instalab week 14_ - 7 We hebben uiteindelijk heel veel mooie foto’s gemaakt, waarvan deze het niet geworden is, maar ik wilde hem graag met jullie delen! Ik ben echt heel blij met de iPhone 7plus telefoon, waarmee deze foto is gemaakt (met de portretfunctie heb je dat mooie scherpte-diepte effect), ik ben ook heel blij met mijn tattoo nog steeds, op deze manier komt hij mooi tot uiting, EN ik ben blij met deze mooie jurk die ik heb gekocht bij Urban Outfitters. En als laatste ben ik ook heel blij met George, die zo lief was om me te helpen met deze foto’s.

instalab week 14_ - 12 Als we gaan douchen en de ander staat ook nog steeds in de badkamer, tekenen we vaak van alles op het glas van het douchehokje. Ik kom niet verder dan hartjes en woorden, maar George tekent nog wel eens een unicorn voor me. Haha!

instalab week 14_ - 19 Nou, op zaterdag was het zo ver: VEED. Dit is een evenement waarbij bezoekers hun favoriete YouTubers kunnen ontmoeten en samen selfies kunnen maken. Tara, Larissa en ik waren er klaar voor! Ik ben nooit eerder bij VEED geweest, dus ik was heel benieuwd. Het werd gehouden op het Westergas terrein in Amsterdam.

instalab week 14_ - 27Ik had eindelijk een broek aangetrokken die ik al EEN JAAR in de kast had liggen. De wijde pijpen waren veel te lang, ik wilde het al een jaar lang laten inkorten, maar het kwam er steeds niet van. Maar ik heb laatst nieuwe schoenen besteld die ZO HOOG waren, dat inkorten niet nodig was, haha! Ik heb heel veel complimentjes gekregen over de broek, maar die is dus helaas niet meer te koop aangezien ik hem al een jaar geleden heb gekocht.

instalab week 14_ - 20 <3

instalab week 14_ - 22 George, mijn zusjes en ik hebben uiteindelijk gewoon een beetje rondgelopen over het terrein en zijn ondertussen met zo veel mogelijk meiden op de foto gegaan. Zelf namen we ook nog een foto met deze hysterische achtergrond, haha!

instalab week 14_ - 21 Ha! Nu ziet Larissa ook eens hoe ze wel eens kijkt! Hier vertelde George, tijdens onze lunch, dat hij een keer zo veel frikadellen heeft gegeten dat hij moest overgeven (lol!). Larissa’s reactie spreekt echt boekdelen!

instalab week 14_ - 23 Als avondeten koos ik bij een restaurantje in de buurt, Amsterdam heette het gewoon, voor heerlijke asperges! Ze hadden er echt zo veel lekkers op de kaart staan, was moeilijk kiezen. Maar asperges kon ik niet weerstaan. Ik ga ze snel zelf maken, thuis. I love asperges!!

Ik moet zeggen dat ik een gezellige dag heb gehad en dat het leuk was om veel andere YouTubers tegen te komen die ik al een tijdje niet had gezien, maar VEED was toch niet helemaal wat ik ervan had verwacht. De VEED Awards daarentegen waren wel heel goed geregeld en na de awards zijn we nog gezellig drankjes gaan doen en naar een foute karaoke bar gegaan met een groepje.

instalab week 14_ - 24Het was een superlange, vermoeiende, maar toch ook leuke dag! Gelukkig hadden we een hotelletje geboekt in Amsterdam, het Element hotel, zodat we ‘s avonds niet helemaal terug naar Houten hoefden te rijden. Toen ik ‘s ochtends wakker werd zag ik dit leuke, persoonlijke berichtje op het krijtbord. Superlief!

instalab week 14_ - 25 De volgende ochtend, zondag, zijn we doorgereden naar landgoed Amelisweerd. Hier hebben we lekker gewandeld in het zonnetje, broodjes en drinken gekocht en onderweg opgegeten, Pokémon gevangen en gewoon lekker gekletst en gelachen en genoten van het weer, de natuur, en de superschattige huisjes. Zoals dit huisje, net een huisje uit een sprookje. Moest het even op de foto zetten!

instalab week 14_ - 26 Wat een heerlijke dag was het gisteren, warm, lekker zonder jas rondlopen. Ik krijg helemaal zin in festivals, picknicken in het park en rondfietsen in mijn zomerjurkjes. Terwijl we rondliepen roken we steeds de zoete geur van pannenkoeken (er zit een pannenkoekenhuis daar) dus we besloten om die avond zelf thuis pannenkoeken te maken. Het was echt gezellig!

instalab week 14_ - 28Ik was getagged in een Facebook post waar men vertelde over muziek die speciaal is gecomponeerd voor katten. Ik heb het opgezocht en de muziek is op Spotify te vinden! Ik wilde het even delen, want wie weet heb jij ook wel een kat en wil je ook kijken of ze deze muziek mooi vinden? Uit het filmpje op Facebook bleek dat ze er echt DOL op waren, dus ik ga dit zo meteen uitproberen op Clarence en Coco. Wie weet worden ze er wel rustig van en blazen ze ook minder snel naar elkaar? Let’s hope so. Laat me ook vooral even weten wat JOUW katten er van vonden!

Nou lieve mensen, dat was ’em weer deze week. Het was een leuke week met heerlijk weer. Ik hoop dat we deze week ook weer op prachtig zomerweer worden getrakteerd, zou leuk zijn! De komende week ben ik lekker druk met opruimen en kleding op United Wardrobe zetten en willen we nu echt een begin gaan maken aan het dakterras! Ik houd jullie op de hoogte!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

53 Reacties

 1. 26 april 2017 / woensdag, 26 april 2017

  Dat hoofd van Larissa, geweldig! Iedere keer als ik terug scrol lig ik dubbel van het lachen! Mooie foto van jullie 3 bij VEED!

 2. Fleur
  16 april 2017 / zondag, 16 april 2017

  Hey! Mama doet altijd hele kleine stukjes mango in de eiersalade (en peper, zout en bieslook). Zo’n lekkere combi!

 3. 13 april 2017 / donderdag, 13 april 2017

  Heerlijk weer hé! Ik verlang al naar de zomer!

 4. Bella
  13 april 2017 / donderdag, 13 april 2017

  Truffelolie in de eiersalade, heel lekker!

 5. Indira
  12 april 2017 / woensdag, 12 april 2017

  Hahah ik herkende dat bord asperges meteen! Ik heb tot een jaar geleden bij cradam gewerkt! Vond je het niet een super mooi industrieel gebouw? Het was een waterpomp vroeger!
  Xx

  • Serena
   Auteur
   12 april 2017 / woensdag, 12 april 2017

   Ja schitterend, zowel binnen als buiten, heerlijk op het terras in de zon gezeten aan het water, en toen naar binnen verkast. Wel heel chique. Volgens mij komen daar alleen wat rijkere Amsterdamse hipster-juppen of niet? :D

 6. 12 april 2017 / woensdag, 12 april 2017

  Ahh wat snoezig dat het kleed zo gewaardeerd/geliefd is!
  Wat staat de jurk je leuk en je tattoo is prachtig!

 7. 11 april 2017 / dinsdag, 11 april 2017

  Mijn ultieme tip voor eiersalade: hele kleine blokjes appel erdoor. Toen ik het las in een recept leek het me heel raar en vies, maar het is echt superlekker! Geeft een frisse bite! En dan een heel fijn gesnipperd uitje en een minischeutje worcester saus en hij is goddelijk.

 8. 11 april 2017 / dinsdag, 11 april 2017

  Ah wat super leuk om het kaartje terug te zien in je artikel!
  Heel veel geluk samen!

 9. Marije
  11 april 2017 / dinsdag, 11 april 2017

  Jullie zijn echt zó leuk samen!

 10. F
  11 april 2017 / dinsdag, 11 april 2017

  Jaa united Wardrobe is zoo leuk!!!! Ik ben er echt verslaafd aan heb daar al veel gekocht. Jaa laat alsjeblieft al je aankopen van de site zien!!

 11. Kirsten/mrs_meijer
  11 april 2017 / dinsdag, 11 april 2017

  Dat weer was zo lekker zondag!

  United wardrobe werkt echt handig, jammer genoeg loopt het bij mij niet zo hard, maar ja zo af en toe gaat er wat weg.

 12. 11 april 2017 / dinsdag, 11 april 2017

  Wat zijn jij en George toch leuk samen!

 13. 11 april 2017 / dinsdag, 11 april 2017

  Aah ik ga straks meteen die kattenmuziek proberen bij mijn 3 poezenkindjes! Haha. Ik ben ook wel heel benieuwd wat Clarence & Coco ervan vonden?

 14. 11 april 2017 / dinsdag, 11 april 2017

  Wat een heerlijke week heb je gehad ! Enne v.w.b. je vraag over die eiersalade : ik pimp mijn ei-majo-prakseltje meestal op met zongedroogde tomaatjes, olijven en een gesnipperd uitje.

 15. 11 april 2017 / dinsdag, 11 april 2017

  Heey Serena,

  Echt suuuper leuk om te lezen (kijken). Heerlijk om gewoon lekker foto’s te kijken :D Have fun next week!

 16. 11 april 2017 / dinsdag, 11 april 2017

  Hi Serena,
  Wat een gezellige week weer! Ik ben nu ook mijn eigen blog begonnen; http://www.naomiandbeyond.com. Een beetje geinspireerd op beautylab haha. Als je een kijkje wilt nemen en tips kunt geven, wordt dat natuurlijk enorm gewaardeerd!

  Liefs,
  Naomi

 17. 10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Leuk om te zien! Dat kaartje is echt mooi ontworpen, ik moest wel erg hard lachen om Larissa haar kop :’)

 18. 10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Haha, ik vind bowlen echt geweldig. Het was inderdaad erg lekker weer de afgelopen dagen!

 19. Christine van den Berg
  10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Favoriet hier: serannoham of gerookte spek door jouw variant van de eiersalade, meer heb je echt niet nodig!

 20. Sil
  10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Tip voor de eiersalade; avocado erdoor heen prakken. Erg lekker en ook gezond!

 21. 10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Super leuke foto’s om te zien!

 22. Lotte
  10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Ik doe altijd nog en gesnipperd uitje en een piepklein beetje ketjap (echt drupje voor drupje) door de eiersalade heen. Echt de moeite waard eens te proberen, ik vind hem heerlijk zo!

 23. Sals
  10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Ahhh als jullie 20 meter waren gelopen hadden jullie de lekkerste frieten van Amsterdam kunnen eten 🙈

  En die bloemenjurk is echt super mooi 😍

 24. Sanne
  10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Aah, je katten zijn zo lief! Tip voor je eiersalade, een uitje erin, gewoon rauw in blokjes. Stukjes ham/spek is ook lekker en als je het wat pittiger wil, een pepertje heeeeel fijn maken.

 25. 10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Die foto van de Schwarzkopf is zo mooi geworden, de Iphone 7 maakt inderdaad super mooie foto’s:) Haha, ik ga deze Spotify playlist ook eens op mijn kat uitproberen. Ben heel benieuwd!

 26. 10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Leuke week zeg!!! Hier ook zonnetje, maar ziek in bed helaas. Zo lief dat kaartje! Ik heb onze trouwuitnodigingen ook zelf ontworpen, maar alleen digitaal verstuurd (is wat makkelijker als je in het buitenland woont natuurlijk haha). Zo leuk om te doen, dan is het net wat persoonlijker. Echt ik geniet zo van die katten foto’s, heerlijk gewoon!

 27. 10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Wat een leuke week! Ik ben ook heel benieuwd naar het muziek voor katten haha! Ik ben benieuwd naar de reactie van Clarence en Coco, ik zou het heel leuk vinden om dit terug te zien in een update van jouw! :)

 28. Inge
  10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Ik doe ook altijd een heeel klein beetje ketchup bij de eiersalade. Verder maak ik ‘m net zoals jij. Als ik meer zin en tijd heb doe ik er idd nog een uitje en bieslook bij.

 29. 10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Hahaha dat hoofd van Larissa is echt goud waard. En die jurk van UO is echt super super super leuk!

 30. Danielle
  10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Super leuk om te lezen Serena, vooral die music for kats, haha fantastisch!
  Wist je al dat ze van plan zijn om een kattencafe te openen in Utrecht? Daarvoor zijn ze nu aan het crowdfunden.

 31. 10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Haha die music for cats, ik ga het eens proberen bij mn kat kijken wat hij ervan vindt

 32. 10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Wat een heerlijke week heb je gehad! VEED zag er echt super uit, ik zag het ook al voorbij komen bij andere Youtubers. Het lijkt me wel een keer leuk om naar VEED te gaan, opeens al die bekende mensen in real life zien. Aan de andere kant wil ik dat ook weer niet omdat ik me geen raad weet hoe ik me moet gedragen als ik jou of je zusjes tegen zou komen, even tho je zusje me wel volgen op Instagram (aaaaahh). Anyway, er mag ook wel even gezegd worden dat je haar fabulous eruit ziet op die shot voor de komende campagne. Ik heb zelf ook een iPhone 7 Plus maar ik maak alleen maar selfies want ik heb niet echt iemand die portret foto’s van me kan maken .. mijn bf is niet de beste fotograaf namelijk :)

 33. Petra
  10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Wat ook heel lekker is in eiersalade is ui! Gewoon uitje snipperen, beetje bakken als je dat lekker vindt en dan met je eitje prakken ha

 34. Joyce
  10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Vind jullie echt zo leuk samen 😊… Volgens mij hebben jullie het echt heel fijn zo samen met zn viertjes.

 35. 10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Mooi om te zien dat je zo gelukkig bent <3 je straalt helemaal. En altijd leuk om jouw Instalab te lezen.

 36. Danique
  10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Leuke Instalab! Mijn vader maakt altijd heerlijke eiersalade: eieren (doh!), zout, peper, een beetje maggi + ketjap op smaak, mayo en bieslook. Ik vind ‘m echt altijd héérlijk! Wij houden niet van ui, maar je zou eventueel ook nog ui kunnen toevoegen. Of, chili flakes voor nog meer smaak. Binnenkort maar weer maken haha, nu heb ik er zin in.

 37. 10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Leuke diary weer! Het was echt zo heerlijk weer gisteren! Heb nog gezellig met een vriendin een lange wandeling gemaakt in het bos en samen hebben we druk lopen fotograferen. Was heerlijk ontspannend!

 38. 10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Wat een super gezellige foto’s allemaal! :)

 39. Denise
  10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Leuke week sereen! Love de kattenmuziek hahaha

 40. 10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Ah dat gefeliciteerd-kaartje, zo mooi gemaakt! X

 41. Saskia
  10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Zelf maak ik ook altijd een simpele eiersalade. Hetzelfde als jou maar dan met kerriepoeder erbij, heerlijk!!

  • Serena
   Auteur
   10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

   Oeh ja, ga er de volgende keer kerrie bij gooien, thanks!

   • Femke
    10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

    4 gekookte eieren, 1/2 gesnipperd uitje, 1 eetl mayo en 1 eetl zure room, kerriepoeder en zout. recept van mijn oma en echt super lekker!

    • Femke
     10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

     Ik snij de eieren altijd 2 x in de eiersnijder. Eerst plakjes maken, dan ei draaien en weer snijden.

 42. 10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Leuk verhaal weer! Ik hou ook echt van asperges, heb ze al 3x gegeten sinds ze er weer zijn. Wat ik echt een mega goeie combo vind: sla, gerookte zalm, komkommer, zachtgekookt eitje, rode ui & witte asperges. Hmmm! x

 43. 10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Wat een heerlijke foto’s weer! Nu ben ik wel heel benieuwd hoeveel frikandellen George heeft gegeten hahaha😂.

  • Serena
   Auteur
   10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

   Volgens mij iets van 12!

 44. 10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Prachtige katten! Verder ook mooie foto’s, het lijkt erop dat je weer een leuke week hebt gehad.

 45. Mara
  10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

  Eiersalade; voeg eens koffie melk toe voor de smeuiigheid en aromat :)

  • Hafida
   10 april 2017 / maandag, 10 april 2017

   Of de eieren wat fijner maken, zo dringt de mayonaise er beter in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *