Instalab week 14 | nieuwe getatoeëerde wenkbrauwen


Afgelopen week kwam mama gezellig langs en ze heeft meteen mijn stash opgeruimd en alles wat handiger/logischer ingedeeld. Ondertussen werd Marshall wakker en hij ging wilde heel graag ‘mee helpen’.


Het is zo’n lekkere boef! Over 3 weken wordt Marsh gewoon al 1 jaar. Kan het bijna niet geloven..


Yes! Ook de nieuwe slaapkamerlamp is binnen en hiermee is de slaapkamer dan ECHT af! Ik bestelde hem bij Leen Bakker en hij is gemaakt van bamboe, maar hij past echt perfect bij ons rotan bed hoofdeinde.


Op aanraden van mede-Houtenaar en superlieve follower Tamara (die me via Instagram DM heeft getipt!) heb ik dit geinige alpaca bloempotje gekocht. Vind ’em zo cool! Ze waren weer aangevuld en ben meteen naar Action geraced, want vorige keer waren ze heel snel uitverkocht. Dankjewel lieve Tamara for keeping me posted! Ze kosten trouwens €4,- per stuk.


Ik zag via de Stories van mijn zusjes dat Starbucks nu ook 4 verschillende smaken Dolce Gusto cupjes heeft gelanceerd, dus ik ben naar Jumbo geraced om de Caramel Macchiato variant in te slaan. En ik moet zeggen, SUPER LEKKER! Het is wel duurder dan de originele Dolce Gusto latte macchiato caramel (voor dezelfde prijs krijg je er maar 6 van Starbucks, terwijl er bij Dolce Gusto 8 in zitten). De smaak is iets meer koffieachtiger en notiger. George vind ’em lekkerder dan die van Dolce Gusto, ik vind allebei even lekker.

Kreeg trouwens HEEL VEEL vragen over het rekje (linksboven op de foto) waarin ik de cupjes bewaar, die heb ik ooit via Marktplaats gekocht. Volgens mij moet je iets soortgelijks kunnen vinden als je Googeld op ‘dolce gusto cup tray’. Ik weet dat ome Ali ze ook verkoopt, maar nog best wel duur. Ik heb deze voor rond de €20 gekocht.


Jaaaa, op donderdag was het eindelijk zo ver, toen ging ik langs bij Angel’s salon The Brow Lab in Utrecht. Er stond een PMU behandeling gepland voor ombre powder brows. Zo spannend! Kan niet wachten om straks op te staan met kant-en-klare brows. Ze heeft haar salon supermooi ingericht. Heel clean en strak, maar toch sfeervol, met wat roze accentjes.


Natuurlijk zat ik weer te kloten. Toen ze terug kwam van het toilet had ik haar mondkapje als bril opgedaan, haha!


We so sexy.

Ik kan nooit met Angel afspreken zonder te dollen.


Tadaaah! Het resultaat! De komende dagen vormen hier korstjes op die er dan ook weer afvallen (HELP!), maar het is het allemaal waard. Over 6 weken moet ik terug voor een nabehandeling dus over 2 maanden vanaf nu heb ik mooie ‘wake up en go’ brows, CAN’T WAIT! Ik vlog het hele proces voor jullie en zal jullie tegen die tijd het uiteindelijke resultaat laten zien. Ben alvast heel benieuwd.


Daarna samen pizza gegeten in de Voorstraat en daar maakte ik deze mooie dreamy foto van Eendje.


Op vrijdagavond ging ik naar Maren om te chillen, maar ook om op te ruimen. Het is nu 5 maanden uit tussen haar en Martijn en hij gaf zelf ook al aan of zijn spullen niet in de weg stonden, dus… het was de hoogste tijd. We hebben keihard ge-Marie Kondo’ed en ondertussen Martijn’s spulletjes in dozen gedaan, die hij van de week komt ophalen. Met één kast waren we echt 2 uur bezig, we vergaten de tijd helemaal, en toen miste ik mijn laatste trein! Uiteindelijk heb ik rond half 3 de taxi naar Houten gepakt, haha! Maar opruimen voelt goed. Het werkt echt een beetje therapeutisch.


Zaterdag werd Marshall ineens helemaal verkouden wakker, terwijl George en ik niet verkouden zijn. Geen idee dus hoe het komt, maar het was gelukkig niet zo erg als zijn laatste verkoudheid. Toch vind ik het altijd wel sneu dat gesnotter tijdens het drinken en zware ge-adem tijdens zijn slaapjes. Arm jochie!


Op zondag ging ik naar Zzzondag, een live talkshow in de Stadsschouwburg in Utrecht. Het was echt heel interessant! Ik had geen idee dat dit bestond, maar ik was door Toeps op de gastenlijst gezet omdat zij te gast was in deze show. Het was trouwens superdruk (terwijl ik van te voren dacht… wie gaat hier nu heen? Just being honest!).


Toepsie! Bianca heeft een persoonlijk boek geschreven over haar autisme en over autisme in het algemeen, met alle vooroordelen die erover bestaan, die ze op een humoristische wijze weet te weerleggen. Ik moet nog aan het boek beginnen, maar ik weet eigenlijk nu al dat het een leuk maar ook leerzaam boek zal zijn. Persoonlijk ken ik niemand met autisme, nou ja Toeps dan, dus ik vind het interessant om me hier straks in te verdiepen.


Het boek van Toeps kost €19,99 en is te bestellen via bol.com – ik vind het heel erg gaaf dat Toeps hier een boek over heeft geschreven en ben heel trots op haar! <3


Ik had trouwens Cath meegenomen, die altijd stoer en boos op de foto wil staan, maar stiekem heel erg lief is. We hadden die dag samen met Marshall gelunched in Houten en na deze live show heeft ze risotto voor me gemaakt en chillden we nog even bij haar thuis in Utrecht. Het was een heerlijke, zonnige en gezellige zondag!


Ik heb vorige week echt een beetje verzaakt… maar ik ben weer up & running en bezig met artikelen over Glossier en Eucerin’s nieuwste lijn Anti-Pigment. Als er nog andere beautyproducten of -merken zijn waar jullie graag een review van zien, LET ME KNOW!

Hoe was jullie week? Nog genoten van het zonnetje afgelopen weekend?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

39 Reacties

 1. Kim
  18 juli 2019 / donderdag, 18 juli 2019

  Ik ben zo benieuwd naar je wenkbrauwen!! Loop al een tijdje te asen op van die hairstrokes of andere soort brows zoals Angel die maakt, maar ik heb hetzelfde probleem als jij: vette huid & donker haar (wil geen ”rood, half uitgeveegde restverf”-effect) :-)

 2. 16 april 2019 / dinsdag, 16 april 2019

  Die eucerinlijn zeer benieuwd naar. Hecht vee waarde aan je uitgebreide artikelen over de ingrediënten. Begrijp dat het een sponsoring is maar hoop ether echt goed werkt mijn pigment wordt met de dag erger en heb zoveel behandelingen al gehad.

 3. Karoyan
  15 april 2019 / maandag, 15 april 2019

  Heb je de nieuwe Catrice mascara gezien btw? Verpakking is rose goud mat achtig (mooi) en beloven goed resultaatm..

 4. 10 april 2019 / woensdag, 10 april 2019

  Ik heb misschien een ideetje waar op dit moment heel veel meningen over zijn.. je kinderen laten vaccineren, ja of nee? Ik denk dat jij als geweldige wetenschapper, mama en blogger dit goed uit kan leggen Sereen. :)

  • suze
   10 april 2019 / woensdag, 10 april 2019

   Lijkt me ook leuk! Alleen serena is geen wetenschapper hoor haha ze heeft een HBO Diploma.

   • Serena
    Auteur
    11 april 2019 / donderdag, 11 april 2019

    hi Suze,
    ik heb een HBO diploma in applied sciences, 2 jaar werkervaring op moleculaire/virologische laboratoria en 5 jaar werkervaring in de farmaceutische industrie. Momenteel ben ik inderdaad geen wetenschapper, maar je snapt wat Lariesa bedoeld toch? ;)

   • 11 april 2019 / donderdag, 11 april 2019

    Sorry ik had het inderdaad anders moeten formuleren, iemand met een wetenschappelijke achtergrond bedoelde ik. :)

  • Serena
   Auteur
   11 april 2019 / donderdag, 11 april 2019

   Kan ik heel simpel en kort over zijn: je bent gewoon gek als je je kind NIET vaccineert. Ik vind niet eens dat dit onderbouwing of een discussie nodig heeft. Je bent een gevaar voor de volksgezondheid als je je kinderen besluit niet te vaccineren.

   • 11 april 2019 / donderdag, 11 april 2019

    I KNOW!! Maar helaas zie ik om mij heen dat er dus wel onderbouwing en discussie nodig is, en nog steeds kiezen mensen er voor om het dan niet te doen. “Wees geen kuddedier en laat de overheid jouw kind niet inspuiten met vergif” lees ik zo nu en dan. Een vriendin van mij is voor het eerst moeder geworden, en zij twijfelde ook maar heeft gelukkig wel haar kind laten vaccineren (en ik kan het goed uitleggen aangezien ik zelf werk in de farmaceutische industrie aan vaccins. Zij vertelde mij dus dat zij zich had aangemeld bij een Nederlands Facebook forum waar 20.000!!! mensen aangemeld zijn. Dat zijn er 20.000 teveel voor mij. Dan zijn er nog influencers als Kat von D die openlijk spreken dat ze hun kinderen niet laten vaccineren, ik ken ook nog een eigenaresse van een Nederlands beautymerk die dat niet doet. Het is echt te gek en te eng voor woorden hoe mensen zo gebrainwashed kunnen worden.

 5. E
  10 april 2019 / woensdag, 10 april 2019

  Misschien een review van Lavera producten? Ik heb toen die doos van je gewonnen en heb de shampoo & conditioner al opnieuw gekocht!
  Ik gebruikte zelf een andere facewash die er niet bij zat, de 2 in 1 voor gevoelige huid, maar de detox-lijn in t pakket was ook heel fijn!

 6. Naomi
  10 april 2019 / woensdag, 10 april 2019

  Ik zou graag review zien van de Maybelline Superstay Matte Ink. Twijfel al zolang om ze te kopen omdat er zoveel beloftes over gedaan zijn.

  • Jenny
   11 april 2019 / donderdag, 11 april 2019

   De Essence color boost mad about matte vind ik ook echt top, ik denk dat deze zeker vergelijkbaar is. Alle kleuren dekken prima en het blijft bijna de hele dag zitten. Bijwerken gaat ook super makkelijk. Voor verwijderen raad ik wel aan een remover met olie te gebruiken anders kan dat lastig zijn, maar dat is met de meeste liquid lipsticks.

 7. Lieke
  10 april 2019 / woensdag, 10 april 2019

  Ik zie dat iedereen ideetjes in de reacties gooit! Ik ben toe aan meer ongezouten meningen over make up producten. Ik wil soms wel eens een nieuwe mascara uitproberen, naast mijn favoriete The Shock mascara van YSL. Ik ben benieuwd of jij een top 5 hebt van mascara’s of dat je nieuwe hebt gekregen?

 8. Meryem
  10 april 2019 / woensdag, 10 april 2019

  mischien een artikel over de nieuwe producten van Clinique, dat je zelf je verzorging en reiniging kan samen stellen.

  • Serena
   Auteur
   10 april 2019 / woensdag, 10 april 2019

   Oh, die heb ik binnen gekregen ja! Leek me zo interessant, ik ga daarmee aan de slag.

  • Sandra G.
   10 april 2019 / woensdag, 10 april 2019

   Dat klinkt inderdaad interessant, ik heb er nog niets over gelezen.

 9. 9 april 2019 / dinsdag, 9 april 2019

  Erg benieuwd naar producten van Glossier. Leuke foto’s weer! Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat van je brows.

 10. Denise
  9 april 2019 / dinsdag, 9 april 2019

  Druk weekje!
  Marshall is zo cute met dat verkouden gezichtje 😍 en ook een beetje zielig.

  X

 11. 9 april 2019 / dinsdag, 9 april 2019

  Is glossier al verkrijgbaar in Nederland? Ik wil het zo graag proberen:).
  X Robin

  • Serena
   Auteur
   9 april 2019 / dinsdag, 9 april 2019

   Helaas niet! Ze sturen wel naar wat Europese landen dus stel je zit daar een keer in een hotel, kun je het bijvoorbeeld naar je hotel laten verzenden.

 12. Bregje
  9 april 2019 / dinsdag, 9 april 2019

  Wat leuk om te lezen over het boek “Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit”. Ik ben zelf op mijn 16e gediagnosticeerd (ben nu onderhand 25) met autisme en kom ook nog geregeld vooroordelen tegen. Idd het zinnetje “je ziet er helemaal niet autistische uit” kom ik ook geregeld tegen (helaas). Ik ben erg benieuwd naar het boek :).

 13. Diana
  8 april 2019 / maandag, 8 april 2019

  Komen de instalabs nu standaard op maandag? Zit iedere zondag te kijken maar niks helaas :(

  • Serena
   Auteur
   9 april 2019 / dinsdag, 9 april 2019

   hi Diana,
   volgens mij post ik de afgelopen twee jaar (met enige uitzondering) elke maandag een Instalab ja :)

 14. Eva
  8 april 2019 / maandag, 8 april 2019

  Oh, bedankt voor het vermelden van dat boek. Mijn oudste zoontje is gediagnosticeerd met ASS (of beter gezegd, hij vertoont hogere kenmerken dan leeftijdsgenootjes met zelfde taalniveau, maar de psy vertelde er wel duidelijk bij dat je enkel over een stoornis kunt spreken als hij er last van ondervindt in z’n dagelijks functioneren).
  Wil me er dus in verdiepen, en dit boek komt als geroepen!

 15. Shannon
  8 april 2019 / maandag, 8 april 2019

  Misschien een artikel over Annemarie Borlind? Dit merk ligt sinds kort ook in de schappen bij de Etos en ben er erg benieuwd naar!

  • Serena
   Auteur
   9 april 2019 / dinsdag, 9 april 2019

   hi Shannon,
   dankjewel voor je input! Ik ga ze eens aanschrijven!

 16. lisa
  8 april 2019 / maandag, 8 april 2019

  Weer geen enkele post deze week? Alleen instalabs? Heb je een maand vooruitgewerkt en nu weer terug in je oude ritme? Wat is het idee..

  • lousaa
   9 april 2019 / dinsdag, 9 april 2019

   Ik denk dat Marshall het idee is :-)

   • Lisa
    9 april 2019 / dinsdag, 9 april 2019

    Helemaal prima. Maar een beetje verwachtingsmanagement kan geen kwaad. Helemaal als je pas weer 105 beloftes hebt gedaan.

    • E
     10 april 2019 / woensdag, 10 april 2019

     Jezus. Neem een betaalt abonnement op een krant of tijdschrift. Minder posten zal voor Serena ook minder inkomsten betekenen. Dus tenzij je haar persoonlijk geld overmaakt ben je niet haar baas ;)

     • Sum
      14 april 2019 / zondag, 14 april 2019

      Ja idd! Wat komt bazig en onaardig over.

      • Sum
       14 april 2019 / zondag, 14 april 2019

       *ze

 17. Lisanne
  8 april 2019 / maandag, 8 april 2019

  Leuke instalab!

  Misschien een ideetje: Over producten van het merk The ordinary. Ze hebben zoveel exfolianten dat ik door de bomen het bos niet meer zie! En ook nog betaalbaar.

  • Bianca
   8 april 2019 / maandag, 8 april 2019

   Ja heel graag!

  • Björk
   8 april 2019 / maandag, 8 april 2019

   Heel graag, ik gebruik zelf een moisturizer van the ordinary super fijn, maar zou idd meer lezen over de rest van de producten!

  • Serena
   Auteur
   9 april 2019 / dinsdag, 9 april 2019

   hi Lisanne,
   toevallig heb ik daar een tijdje geleden 2 producten van besteld, maar ik ben toen eerst Glossier gaan testen. Nu ben ik Eucerin aan het testen, maar zal daarna met The Ordinairy beginnen. Ben ook heel benieuwd!

   • Joyce
    9 april 2019 / dinsdag, 9 april 2019

    The ordinairy is nu ook op de site van douglas te koop. Wacht ik even af wat je aan raad en dan sla ik mn slag 😊.
    Marshall is echt een mooi ventje.
    Hoe gaat het nu met de katten? Drama als ze niet goed samen gaan he. Hier 7 jaar gehad ( maar dan echt heel erg, echt apart moeten houden) totdat er eentje overleed. En dan merk je pas hoeveel stress het opleverde.

  • Alice
   14 april 2019 / zondag, 14 april 2019

   Jaaa heel graag!

  • arnie
   17 april 2019 / woensdag, 17 april 2019

   Ben ik ook benieuwd naar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *