Instalab week 13 | persreis Londen

Surprise! Ik was vorige week in Londen. Normaal ben ik veel opener over persreizen, maar tijdens de laatste trip naar Sicilië kreeg George een bezoekje van twee verdachte figuren in hoodies rond 3u ‘s nachts, dus dat was even een goede wake-up call om voortaan wat voorzichtiger te zijn op social media. Gelukkig deed ‘ie op dat moment net een peukie buiten, dus ze maakten rechtsomkeert, maar who knows wat er was gebeurt als hij op dat moment niet naar buiten was gegaan. Voor de eerste keer sinds onze relatie was ik blij dat hij rookt, haha!

Maar goed, niets gebeurt gelukkig, maar was wel even schrikken. En het gebeurt niet alleen bij influencers natuurlijk, het kan iedereen gebeuren met een openbaar profiel. En vooral als je ZZP’er bent, want die adressen zijn makkelijker op te snorren. Laat het dus ook voor jullie een waarschuwing zijn, want straks is het meivakantie en zomervakantie en dan slaan ze toe!


Mijn tweede persreis sinds Marshall’s geboorte, dus het afscheid nemen was al een stuk minder verdrietig voor mij. Vorige keer moest ik echt bijna een traantje wegpinken, maar nu helemaal niet. Hij ging 4 dagen logeren bij mijn ouders, en die vertroetelen dat joch helemaal, dus ik kon hem met een gerust hart achterlaten.

Ik reisde met een groep leuke meiden en met Dove af naar Londen, waar een MEGA groot internationaal pers event werd gehouden. Er waren meiden uit Chili, Mexico, Singapore, Dubai, Duitsland, Zuid-Afrika, Hong Kong, Japan, Nederland (wij dus) en nog veel meer. Vrouwen van over de hele wereld. Ik heb nog nooit zo’n mooie, grote maar ook super diverse groep vrouwen bij elkaar gezien. Alle vormen, maten en kleuren van de regenboog bij elkaar.


Bij aankomst in ons hotel (Sea Container aan de Thames) lag er een mooie goodiebag én een gepersonaliseerd zeepje op me te wachten, hoe leuk!


Dit is de Nederlandse groep. Echt een leuke groep vrouwen, maar ik trok meteen het meeste op met de andere mama van de groep Dionne (vooraan in jeans jasje) en met Bobbie (die blondine voorin die niet stil kan zitten). Maar eigenlijk heb ik met iedereen gekletst en tijdens zo’n trip leer je elkaar veel beter kennen dan als je elkaar even snel-snel spreekt op een event.

We werden elke dag trouwens mega verwend met HEERLIJK eten, niet normaal zo lekker, ik krijg alweer kwijl in mijn mond als ik er aan denk. We zijn supergoed in de watten gelegd door de twee meiden van Dove die ook mee waren: Nicky en Milou. Bedankt, meiden!


De grote onthulling, waar Dove jaren aan heeft gewerkt en waar we allemaal voor kwamen, is echt te gek. Dove is echt dé pionier op het gebied van body positivity. Kennen jullie die Dove reclame nog van 13 jaar geleden alweer, waarin we een diverse groep vrouwen zien in ondergoed die zichzelf insmeren met body lotion? Heel vooruitstrevend, want dat zag je in die tijd nergens anders. Gelukkig gebruiken steeds meer merken echte vrouwen, gewoon vrouwen zoals jij en ik, maar Dove vind het niet genoeg en neemt het nog een stapje verder.

In samenwerking met GettyImages (de grootste fotodatabank) en Girlgaze (een agency voor alleen vrouwelijke fotografen) zijn er wereldwijd 4000 prachtige, professionele foto’s gemaakt van echte vrouwen, die toegevoegd zijn aan de GettyImages databank, zodat merken ze kunnen gebruiken. De vrouwen die zijn gefotografeerd mochten zelf hun eigen hashtags erbij zetten en de foto’s zijn allemaal onbewerkt. Dove heeft een open brief geschreven aan de New York Times waarin zij de foto’s ter beschikking stellen voor iedereen die ze wil gebruiken, met de boodschap dat er meer diversiteit moet komen in de advertising world, iets wat ik alleen maar kan toejuichen.

Ik kan hier nog een heel paragraaf aan wijden maar dit is een Instalab en geen betoog Maatschappijleer, dus ik houd het hier nog even bij. Ik was al fan van Dove en nu alleen nog maar meer, want Dove doet hele goede dingen op het gebied van body positivity, dierenrechten en het verminderen van plastic afval.


Hoe dan? Want al die douchegels zitten natuurlijk in plastic flessen. Je kunt zoiets natuurlijk niet van de ene op de andere dag veranderen, maar ze zijn achter de schermen al jaren druk bezig met onderzoeken en studies en dit is wat ze nu doen: ze blazen meer lucht in het plastic, zodat er 20% minder plastic wordt gebruikt dan normaal. Op de langere termijn willen ze hun plastic recyclen. En op de nog langere termijn willen ze helemaal geen plastic gebruiken, door te werken met verpakkingen van roestvrij staal en navullingen.

Natuurlijk is het een commercieel bedrijf dat winst wil (en moet) maken om hun vele werknemers in dienst te kunnen houden en een groot marktaandeel en daardoor een bepaalde machtspositie heeft, maar tijdens het event kreeg ik echt het idee dat Dove zich oprecht inzet voor een beter milieu en dat doet met heel veel liefde en passie voor het vak. Ja, zo’n bedrijf verdient uiteraard bakken met geld, maar het is goed om te zien dat ze die bakken met geld deels besteden aan goede, belangrijke en vooruitstrevende zaken.

Een groot bedrijf als Dove/Unilever, dat zijn de bedrijven die echt verschil gaan maken en die ervoor kunnen zorgen dat andere bedrijven zullen volgen. Dove is sinds een paar maanden ook eindelijk WERELDWIJD dierproefvrij. Ik hoop dat meer (grote) merken hun voorbeeld zullen volgen.

Dit lijkt nu wel bijna Dove propaganda, sorry! Ik stop al. Ik ben gewoon blij met alles wat Dove heeft gedaan tot nu toe en in de toekomst nog zal gaan doen. En ik word niet betaald om alle bovenstaande informatie met jullie te delen, dit was gewoon wat ik er over kwijt wilde aan jullie. Het was echt een topevent met heel veel positieve en inspirerende vibes.


Onze laatste avond, the Celebration Diner. Wat een prachtige table setting! Mooie Helleborus en ranonkeltjes in de vazen, love it. En we kregen natuurlijk weer HELLA GOOD FOOD.


En ik had EINDELIJK een goede reden om mijn Needle & Thread jurkje uit de kast te trekken. Nooit eerder aangehad en ik heb hem al zo’n 2 jaar in mijn bezit, erg he!


Goodbye London, HET WAS LEUK!


Mama stuurde mij elke dag een foto van deze lieve muppet. De laatste dag miste ik hem ZO erg! Hier is hij net wakker en heeft hij nog lekker zo’n slaaphoofdje. Awww!


Kijk, dat guitige koppie. Ik houd gewoon zo veel van hem <3

Afgelopen vrijdag is hij alweer 11 maanden oud geworden. Nog 1 maand en dan is Marshall gewoon al 1 jaar!


Wat houd ik toch van Londen. Samen met Berlijn toch wel mijn favoriete Europese steden (ja ik weet het, niet origineel, haha!). Hier zie je links aan het water ons hotel. Gaaf he, zo aan de Thames.


Dit keer heb ik de wijk Shoreditch wat beter verkend. Ik was nog niet zo bekend met deze wijk. Maar, I LOVE IT! Lekker veel grafitti en vintage stores en leuke boetiekjes en eettentjes, lekker hipster en rauw en ruig, ik houd hier echt van. En het meeste lekker op loopafstand. Dat is ook het leukste hier, gewoon lekker lopen en je ogen uitkijken naar alles wat je onderweg tegenkomt op straat.


Even stoer poseren in The Breakfast Club.


Nou, en toen zat het er alweer op! In het vliegtuig betrapte ik mezelf erop dat ik foto’s en video’s van Marshall zat te kijken, haha. Had echt zin om hem vast te houden en te knuffelen!


De volgende dag ging ik natuurlijk eerst langs mijn ouders om met Marshall te knuffelen, maar daarna moest ik mijn zwagertje (halfbroertje George) naar Schiphol brengen en de moeder van George ging ook mee om hem uit te zwaaien. Robin is pas 18 en gaat helemaal alleen naar Thailand, naar een Thaiboks trainingskamp voor een maand. George’s moeder had moeite om hem te laten gaan, haha! Maar begrijpelijk! Robin daarentegen had er helemaal zin in, je ziet het ook gewoon aan zijn hoofd.


Doeg, Robin! Tot over een maand! Hij komt vast helemaal droog en afgetraind thuis, haha. Hij is pas 1 keer eerder wezen vliegen en dat was met school naar Polen. En verder is hij alleen in Tsjechië op vakantie geweest (met de auto), dus ik vind het echt heel stoer dat hij nu helemaal in zijn uppie naar Thailand gaat. Overstappen van Bangkok naar Koh Samui en dan met de boot naar een ander eiland waar de gym staat. Maar, hij is goed aangekomen en appt elke dag even hoe het gaat. Hij heeft er trouwens helemaal zelf voor gespaard, echt goed van hem! Jaja, ben best een beetje trots.

Nou, en daarna kreeg ik de griep en was ik even 3 dagen van de kaart. Dacht dat ik aan de griep was ontsnapt dit jaar, but noooooooo! IT CAME FOR ME! En juist afgelopen weekend, toen het zo super lekker zonnig was! Zal je altijd zien. Ben inmiddels weer stuk opgeknapt, maar nog niet 100% de ouwe.


Whoohoo, mijn nieuwe posters van Posterstore.nl zijn gisteren binnen gekomen. Deze wil ik tegenover het bed hangen. De Slaapkamer Makeover is daarmee een feit en ik laat jullie nu echt zo snel mogelijk zien hoe het is geworden. Ik zit er nu op bed, deze Instalab te typen. Het is hier namelijk zo gezellig, hihi!


Kunnen jullie je dat gekke, korte ei-vormige bloemenvaasje nog herinneren van Des Pots? Die scoorde ik voor een paar euro bij de Kringloop. Ik vond het lastig om er bloemen in te doen omdat hij zo laag is met een wijde opening, maar het is me toch gelukt! Door bloemen te kiezen met meerdere stengels aan de bovenkant (zoals die lelietjes) blijft alles mooi rechtop staan. Enkele stengels die je kort afknipt zakken namelijk weg of gaan draaien. Nou, de lelietjes vormen de basis en dan hoef je er alleen nog maar wat takjes en losse bloemen tussen te steken. Vond het echt een mooi gelukt bloemstukje zo! Wilde ik even delen met jullie :)

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

41 Reacties

 1. Denise
  9 april 2019 / dinsdag, 9 april 2019

  Lekker weekje❤️
  Leuk in Londen! Wel creepy dat George die enge mensen bij de deur had 😧

  X

 2. Sabrina
  4 april 2019 / donderdag, 4 april 2019

  Girll dit is toch geen verlate “1 april” grap?!? (lees dit vandaag pas :)

  Wat goed dat Dove EINDELIJK dierproefvrij is, ook in China?

  Xx

  • Serena
   Auteur
   8 april 2019 / maandag, 8 april 2019

   hi Sabrina,
   ja zelfs in China!

 3. E
  4 april 2019 / donderdag, 4 april 2019

  Pfff ja ik post ook nooit iets over mn vakantie tijdens mijn vakantie, precies om die reden!
  Hopelijk hebben jullie wel een goed alarmsysteem in huis, mochten ze het nog eens proberen.
  Ik vind de geur van Dove ook echt chill. Die douchegel is zo fijn je oksels. En inderdaad echt goed dat ze al zó lang alle huidskleuren en lichamen laten zien in hun campagnes.
  En met dat plastic.. Lavera zit ook in plastic. Echt jammer dat er geen statiegeld op cosmetische verpakkingen zit, behalve bij Lush dan.
  Het uitspoelen & hergebruiken zou beter zijn dan het energie intensieve recycleproces..

 4. Ann
  4 april 2019 / donderdag, 4 april 2019

  Wauw wat eng om te lezen over die 2 ongenodigde gasten met hoodies. Gelukkig is het goed gekomen.

  Leuke poster heb je besteld ik ben benieuwd naar je room makeover :)

  Ik heb weer zoals altijd genoten van je Instalab en wauw wat vliegt de tijd snel voorbij Marshall wordt al bijna 1 jaar.

 5. Nina
  3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

  He bah wat een eng idee dat twee mensen met een hoodie met wellicht verkeerde bedoelingen naar je huis zijn gegaan middenin de nacht.. Gelukkig is er niets gebeurd!

  Ik ben het eens met de andere reacties dat als je écht een duurzaam merk wil kopen, ik ook toch voor een ander merk zou kiezen voor Dove. Meer omdat ik liever kleinere bedrijven wil steunen die duurzaamheid als missie hebben en je dan ook vaak meer zekerheid hebt over de duurzaamheid van de producten. Wel ben ik blij dat Dove ambitieuze doelen stelt om duurzamer te worden. Hebben ze ook gezegd wanneer ze welke doelen willen bereiken en hoe ze dat willen doen? En wat de vooruitgang is (in cijfers) naar het bereiken van deze doelen? Ik studeer een master in Sustainable Business dus vind ik dit erg interessant hihi!

 6. Kim
  3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

  Hi Serena, even een tip: pas op met lelies en katten, de gehele bloem (bladeren, stengel en vooral stuifmeel) is zeer giftig voor ze.

  • Serena
   Auteur
   3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

   Bedankt, Kim, ik zal er extra goed op letten dat ze er niet aan gaan knabbelen!

   • Femke
    3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

    Het is al gevaarlijk als er stuifmeel op hun vacht of staart komt en ze dat oplikken. Dat kan acuut nierfalen veroorzaken. Ik heb echt geen lelies in huis met mijn katten. Ik geef de bloemen altijd weg als ik ze krijg.

    • Serena
     Auteur
     3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

     Ok, goed om te weten.

 7. VWillemse
  3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

  Ha dit heb je altijd he, zit er weer minimaal in zeurpiet tussen alle positieve reacties 🙄
  Maar goed , wat mij opvalt, Dove doet er alles aan om de aarde zo respect vol mogelijk te behandelen maar laten wel de halve wereld naar Londen komen (vliegen)
  Ik kan dit moeilijk rijmen hoor, de boodschap die ze willen vertellen maar er ondertussen niet naar handelen.

  • Serena
   Auteur
   3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

   Nou ja, Dove profileert zich ook niet per se als een ‘groen’ en duurzaam merk, maar ze proberen gewoon op hun eigen manier de wereld een klein beetje beter te maken. Ik vind het dan geen schande van ze om zo’n event te organiseren. Ik snap dat je kritisch bent hoor, maar kijk naar mij: ik scheid plastic afval en we eten bewust minder vlees, maar aan de andere kant rijd ik wel een Jeep. Kan je hypocriet vinden. Of je kunt denken, nou die Sereen is goed op weg en draagt op haar eigen manier een steentje bij. Alle beetjes helpen, denk ik dan.

   • D
    5 april 2019 / vrijdag, 5 april 2019

    Maar dat is niet zo. Dat alle kleine beetjes helpen. Focussen op kleine verbeteringen, laaghangend fruit, is greenwashing door bedrijven, en mensen doen het om hun schuldgevoel lekker makkelijk af te kopen, zolang het comfort maar niet in gevaar komt he. Daardoor kan een bedrijf zich groen profileren en intussen de grotere vervuiling, waar de echte impact zit, blijven houden. Ik erger me er ontzettend aan.

    • Serena
     Auteur
     8 april 2019 / maandag, 8 april 2019

     hi D.,
     ik begrijp je frustratie wat betreft green washing, maar we hebben het hier over Dove en Dove profileert zich helemaal niet als groen merk. Daarbij vind ik het een zeer mooi streven om op de lange termijn helemaal geen plastic waste meer te produceren en ik beschouw dat dan ook niet als ‘kleine verbetering’. Ik vind het persoonlijk best een big deal. Dus nogmaals, ik begrijp je frustratie, maar ik vraag me af of je deze energie wel aan Dove moet besteden?

  • S.
   3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

   Ik moest er ook meteen aan denken. Ik had gehoopt dat ze de Eurostar voor jullie geboekt hadden, maar toen zag ik de foto van het vliegtuig. Ik vind het frappant om te zien hoe influencers telkens de hele wereld rond vliegen voor korte events (soms maar één nachtje). Enerzijds beweren die merken te werken aan hun ecologische voetafdruk, en anderzijds beweren de influencers zelf van zo groen mogelijk te leven. Maar zoals bovenstaande reactie al beschreef, rijmen de daden absoluut niet met de woorden. Ik vind dit oprecht heel jammer! Ik bewonder influencers die bewust het ontvangen van PR-pakketten afremmen, kiezen voor minder vervuilende manieren om naar persevents te gaan, oog hebben voor ecologisch vervaardigde producten,… Influencers bereiken zo’n grote en diverse doelgroep, zij kunnen écht een verschil maken! Maar zolang influencers dit niet doen, houden ze de greenwashing en het fake-milieubewustzijn staande. Het is geen verwijt naar jou toe Serena (ik volg je al zo’n 10 jaar en ga dit blijven doen), maar een algemene vaststelling :( Ik zou zo graag meer ecologische toewijding zien bij influencers over het algemeen!

   • Serena
    Auteur
    3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

    Ik begrijp je, hoor! Maar er zijn echt al veel influencers die dat wel doen, wat jij omschrijft. Kijk maar naar mijn zusjes (Tara en Larissa van Endless Weekend). Die pakken de trein, drinken uit bamboe rietjes, scheiden afval, doen aan #nofoodwaste, schrijven over plastic afval en hoe je dat kunt verminderen (ik ben daar ook mee bezig trouwens). Naast mijn zusjes merk ik ook bij andere influencers dat dit heel erg leeft. Teske is vegan. Laura Ponticorvo is vegan. Sheling is vegetariër. Dus ik denk dat je het niet zo somber hoeft in te zien. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering en kan het altijd nóg beter, maar we zijn goed op weg. Dat overconsumeren (met 4 grote tassen de Primark uitlopen) doet haast niemand meer tegenwoordig.

 8. 3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

  Freaky dat George die gasten in hoodies ‘op bezoek’ kreeg. En goede timing dat hij net buiten stond, haha geniaal! Die zijn zich vast rot geschrokken. Maar heel begrijpelijk dat je voorzichtiger bent nu op social media. Want inbraak wil je écht niet meemaken. Mijn tante is ook zzp’er. Die werd al een tijdje in de gaten gehouden achteraf, want toen er bij haar werd ingebroken kwam ze die dag nét eerder thuis en ze hebben bijvoorbeeld haar dure fotocamera gewoon op het bureau laten liggen, maar wel haar macbook meegenomen, zo nog wat opmerkelijke dingen, dus ze denkt dat zij ze gestoord heeft doordat ze eerder thuis kwam dan normaal. Maar god de puinhoop die ze ervan had, niet te doen! Ook haar administratie moest ze deels opnieuw doen, zo giga veel werk!
  En de katten (nouja 1 van de 3) doodsbang. Die is nog wekenlang onder de bank gekropen als hij schrok van een geluid. Heel sneu.
  Maar wat leuk dat je persreis zo leuk was! En leuk ook zo’n zeepje met je naam erop.

  • Serena
   Auteur
   3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

   He bah, gewoon het idee dat er vreemden in je huis zijn geweest is zo naar. En dat arme katje, ach gos… <3

   • 4 april 2019 / donderdag, 4 april 2019

    Ja dat zegt mijn tante precies zo en lijkt mij ook een heel naar idee. Jaa heel sneu! Hij was al een beetje bang aangelegd en dan ook nog dat :(

 9. Marieke S.
  3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

  Hoi lieve Serena, een vraagje: weet jij via welke organisatie Robin naar Thailand is gegaan? Mijn vriendje doet namelijk ook Thaiboksen en zou daar denk ik wel interesse in hebben!
  Lieve groetjes,
  Marieke

  • Serena
   Auteur
   3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

   hi Marieke,
   Robin zag YouTube video’s van Sean Fagan van Diamond Muay Thai, op Koh Phangan. Hier is de website: http://diamondmuaythai.com/

   Je kunt 2 weken of 4 weken boeken, en alles is inclusief ontbijt en avondeten, trainingen, yoga, huisje. Jij kan zelfs mee, ook al wil je niet boxen. Maak je er gewoon een vakantie van! Er worden ook leuke losse activiteiten georganiseerd, daar moet je dan wel iets voor bijbetalen, maar niet veel. Robin heeft gevlogen met KLM via Bangkok naar Koh Samui en toen de boot gepakt naar Koh Phangan. Hij stuurt elke dag een filmpje, het ziet er netjes en goed geregeld uit. Maar het is superwarm, dus huisje met AC is aan te raden.

   liefs, Serena

 10. 3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

  Brr, lijkt me akelig, die kerels in hoodies zo midden in de nacht. Gelukkig was George thuis! En dat hele Dove-verhaal … Eerst zien en dan geloven, want voorlopig klinkt het als greenwashing, moet ik zeggen. 😛

  • Serena
   Auteur
   3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

   Ik snap dat je kritisch bent hoor, maar een PETA keurmerk krijg je niet zomaar, en al helemaal als groot merk wordt Dove natuurlijk extra streng onder de loep genomen. Dove is natuurlijk geen ‘groen’ merk (ze gebruiken geen biologische ingredienten etc), maar ze zijn in elk geval wel gegarandeerd dierproefvrij.

   • lina
    3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

    Ik ben ook niet overtuigd van dove..
    En PETA is nu niet bepaald het meest ‘ functionele bedrijf’ op vlak van ethisch zijn… Ook zegt het keurmerk enkel iets over dieren, niet over groen zijn (voor zover ik weet)

    • Serena
     Auteur
     3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

     Klopt, en daarom zeg ik hierboven ook dat Dove zich niet profileert als groen merk. Dat beweer ik ook helemaal niet. Ik zeg alleen dat ze dierproefvrij zijn en dat ze werken aan het verminderen van plastic afval. En dat ik dat tof vind!

     Maar jij mag je twijfels hebben. Die mensen heeft de wereld ook nodig!

     • 4 april 2019 / donderdag, 4 april 2019

      Ik wil even zeggen dat ik het knap vind hoe je reageert op alle commentaren.

 11. 3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

  Wat tof dat je in Londen was! Ook echt mijn favoriete stad hoor <3 Ben benieuwd naar je nieuwe posters en hoe het geheel is geworden in de slaapkamer!

 12. Marjolein
  3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

  Als je wat oase (dat groene spul) in de vaas doet kun je er ook bloemen insteken 😏

  • Serena
   Auteur
   3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

   Ja klopt, maar met de juiste bloemen en schikking is dat niet per se nodig, merkte ik! :)

 13. Rowan Chanel
  3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

  Wat cool dat je in Londen was! En wat een leuk zeepje van Dove met je naam er op. Ik heb altijd de deodorant van Dove en die ruikt zo lekker, ontzettend goed van ze dat ze zo bezig zijn met het milieu en de diertjes. Word ik ook wel blij van ja. Snap wel dat je Marshall zo mist haha, kijk dat gezichtje ook.
  Hopelijk ben je snel weer helemaal opgeknapt! De griep slaat mij ook nooit over HAHA.

 14. 3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

  Wat een leuke week! De persreis naar Londen ziet er erg gezellig uit!

 15. Lotte
  3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

  Brr wat een enge ervaring met die 2 gasten in hoodies, ik snap het heel gped dat je hiervoor hent gekozen. En ik snap de positiviteit voor Dove, actief onderzoek doen om minder plastic te gebruiken kan ik ook erg waarderen.

  Btw ik heb net ook posters besteld bij de posterstore, die Luna poster en stiekem de Harry Potter poster, ze zien er hier mooi uit dus ik ben erg excited!

  • Serena
   Auteur
   3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

   Ah Lotte, zat ook nog te twijfelen om de Hogwart’s Express te bestellen, haha! LOVE HP!

 16. Ella
  3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

  Leuk dat Dove zich bezig houdt met minder verpakkingsplastic, maar hoe zit het met de (nog slechtere) microplastics die in hun producten zitten? In bijvoorbeeld de Go Fresh douchegels zit Styrene/Acrylates Copolymer, wat je nu dus bij ieder gebruik door het putje spoelt. Dat draagt wel iets meer bij aan de plastic soep in de oceanen dan een verpakking.

  • Serena
   Auteur
   3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

   hi Ella,
   dat zal ik voor je navragen, maar volgens mij gebruiken ze sinds 2017 geen microplastics meer en het kan zijn dat dit nog ‘oude’ douchegels zijn die voor dit beleid zijn geproduceerd en vanwege de langere houdbaarheid nog in omloop zijn. Ik kom er bij je op terug!

   • Ella
    3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

    Ik ben erg benieuwd wat hun plannen daarmee zijn! Op hun website wordt het namelijk ook nog steeds genoemd als ingrediënt, lijkt me dat die informatie wel up to date zou moeten zijn als ze in 2017 al gestopt zijn.

    • Serena
     Auteur
     3 april 2019 / woensdag, 3 april 2019

     hi Ella,
     ik heb het nagevraagd en de vraag ligt nu bij Issue Management. Zodra ik antwoord heb, laat ik het hier weten.

     • Sandra G.
      4 april 2019 / donderdag, 4 april 2019

      Wat goed dat je dit aankaart!
      Daarin verschil je echt met andere beautybloggers.

     • Ella
      29 april 2019 / maandag, 29 april 2019

      Hi Serena,

      Heb je hier nog iets over gehoord van Dove?

      • Serena
       Auteur
       30 april 2019 / dinsdag, 30 april 2019

       Nee, helemaal niets meer gehoord. Ik ga er weer even achteraan!

 17. Rita
  2 april 2019 / dinsdag, 2 april 2019

  Leuke week heb je weer gehad, mijn week is voorbij gevlogen, maar was ook erg gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *