Instalab week 13 | Lancôme event

Goedemorgen iedereen! Wow, wat werden we op zon getrakteerd gisteren, wat een verwennerij! Ik hoop dat jullie er een beetje van hebben kunnen genieten. Wat heb ik vorige week allemaal gedaan? Ik had niet zo HEEL veel afspraken buiten de deur, dus ik heb voornamelijk lekker lopen knallen voor Beautylab, maar op donderdag had ik mijn eigen Lancôme event (wat écht ZO leuk was, maar later daarover meer) en dat was wel het hoogtepuntje van mijn week.

Instalab week 13_ - 1 Coco valt mijn voeten altijd ‘s avonds voor het slapen gaan aan (als ik mijn benen beweeg springt ze er bovenop, het is een soort routine geworden, superleuk) maar nu doet ze het ook wel eens in de ochtend! Boefie is het! Ze is nog zo speels en naast dit spelletje spelen we ook vaak ‘pakkerdje’. Dan volg ik haar door het hele huis en rent ze keihard voor me weg! Maar ik weet dat het een spelletje is want als ik niet achter haar aan kom, dan komt ze kijken waar ik blijf, haha!

Instalab week 13_ - 15 Genieten van mijn ranonkeltjes, die mooi open zijn gegaan waardoor ze nog voller zijn geworden. Ranonkels zijn één van mijn favoriete bloemsoorten. Ik houd van ‘volle’ bloemen zoals deze en pioenrozen. En de kleuren zijn zo mooi bij elkaar, dat geel, oranje en roze. Het geeft een beetje een ombre effect.

Instalab week 13_ - 6Mama kwam op bezoek en daarna zijn we even samen over het winkelcentrum gegaan. Bij de Turkse supermarkt zag ik dit briefje met LUKS MIX NOTEN. Sommige mensen kunnen er niet zo goed tegen als er spelfouten worden gemaakt, maar persoonlijk vind ik het wel aandoenlijk. Awwww!

Instalab week 13_ - 5 Gespot voor €4,99 bij Wibra, had to share!

Instalab week 13_ - 2 Dankjewel ‘Joelle art’ voor deze mooie tekening!

Instalab week 13_ - 3 En Youtube DrawingX voor deze kunstige versie van mezelf!

Instalab week 13_ - 4 Ah, hier had ik zo veel zin in! Vietnamese rijstvelrolletjes! Het is lekker makkelijk om dit klaar te maken en het smaak echt heerlijk. Ik had er ook nog wat rundvlees bij gebakken met een beetje boemboe voor de smaak. En na 4 stuks zit ik altijd ramvol, hahaha! Ik vind het gewoon zo gezellig om dan zelf de rolletjes te maken. Beetje self service.

Instalab week 13_ - 7 Ik ga maar gelijk laten zien wat ik nog meer heb gegeten afgelopen week. Op woensdag at Tim niet thuis, dus dat betekende dat ik iets kon gaan klaarmaken voor mezelf wat hij niet lekker vindt. En ik had al een paar dagen ontzettend veel zin in asperges! HMMMM! Het witte goud noemen ze dat, geloof ik. En ik snap waarom. Ik heb het klassiek klaargemaakt met ham en eitjes en een botersausje. Heb echt gesmuld!

Instalab week 13_ - 12 En hier is Tim dus wél hartstikke dol op: aardappelen, groente vlees. Lekker Hollands, haha! Hier heb ik de aardappelpuree van de dag ervoor gebruikt en aangevuld met haricot verts en perfect gebakken speklapjes. En perfect is niet te doorbakken, niet te zacht, maar precies ertussenin. En als je dan je tanden in het randje vet zet dan smelt het weg op je tong. AHHHH!

Instalab week 13_ - 14 Bij de groenteboer kocht ik voor slechts €1,75 3 kleine flespompoentjes en daar maakte ik deze romige pompoensoep van, met kerry en kokosnootmelk. Blijft toch wel een favoriet recept van mij!

Instalab week 13_ - 10Donderdag was een spannende dag, want samen met Lancôme mocht ik mijn eigen event organiseren voor 24 van mijn bezoekers. Ik had er onwijs veel zin in want zulke events zijn voor mij één van de weinige mogelijkheden dat ik JULLIE kan ontmoeten en ook echt een klein beetje kan leren kennen. Zoals jullie misschien weten vind ik het contact met mijn bezoekers één van de mooiste aspecten van mijn baan als beautyblogger. Daarom lees ik ook altijd graag jullie comments en reageer ik regelmatig. Maar jullie ‘in het eggie’ zien is natuurlijk vele malen leuker!

Instalab week 13_ - 8 De ruimte die Lancôme had gehuurd was echt fenomenaal mooi. Lekker fris en wit, en er kwam prachtig licht binnen. Het was helemaal in Lancôme style gedecoreerd met heel veel echte rozen en natuurlijk overal luxe Lancôme producten.

Instalab week 13_ - 9 Er was één lange tafel voor het podium waar mijn bezoekers aan konden plaatsnemen, en elk persoon had een spiegeltje, kwasten en allemaal Lancôme make-up voor zich liggen waarmee ze later konden gaan spelen.

Instalab week 13_ - 23 Hapjes, drankjes, Lancôme decoratie en prachtige rozen. Even een kleine indruk van de aankleding en styling van het event. Deze collage is gemaakt door Wieske en Huguete. Dankjewel dames!

Instalab week 13_ - 11 Hier is de aardige ‘tech guy’ die mij voorzag van een microfoontje, omdat ik op het Lancôme podium ging presenteren. Ik vertelde mijn bezoekers een klein beetje over de historie van Lancôme, up & coming beauty trends en iets meer informatie over hun nieuwste creatie: Juicy Shaker.

Instalab week 13_ - 22 Na de presentatie mocht iedereen lekker gaan spelen met make-up en van alles gaan uitproberen. Op tafel lagen ook de cushion foundations en natuurlijk allemaal kleurtjes Juicy Shakers. Ik ben een rondje om de tafel gaan maken en heb mijn best gedaan om met iedereen een praatje te maken! En als mensen make-up advies nodig hadden, dan hielp ik ze daarbij. Superleuk!

Instalab week 13_ - 24 Hier sta ik op de foto met Huguete en Wieske, ze zagen er zo hip uit!

Instalab week 13_ - 20Selfie met de knappe Dounia!

Instalab week 13_ - 13Dit zijn Sanne en haar bestie Romario, die overigens echt fabulous haar heeft! En brows on fleek!

IMG_4766En dit is de lieve Hang, die speciaal een video had opgenomen als inzending voor de winactie. Het was zo’n lieve en leuke video! Ik wilde Hang supergraag ontmoeten. En het grappige was dat ik, zonder dat ik het wist, ook haar nichtje heb laten winnen! Ze lezen beiden mijn blog en als ze over me praten dan doen ze net alsof ik een vriendin van ze ben. Dat vond ik zo leuk om te horen, haha!

Ik heb trouwens echt alle 368 inzendingen stuk voor stuk gelezen en het was erg moeilijk om een selectie te maken (het liefst had ik dat iedereen kon komen!), maar uiteindelijk had ik volgens mij een superleuke groep spontane dames bij elkaar uitgezocht. Het was leuk om te zien dat iedereen ook onderling met elkaar ging kletsen en er hing gewoon zo’n goede, gezellige vibe.

Ik krijg van dit soort events reuze veel energie! Ik vind het zo gaaf om mijn bezoekers te ontmoeten en te ontdekken wat voor vrouwen het zijn. En om eerlijk te zijn had ik bij iedereen zoiets van: hee, jij zou mijn vriendin kunnen zijn. Het voelde gewoon goed. Iedereen was zo lief en positief en mooi! En het was leuk om te zien dat iedereen ook moeite had gedaan voor hun outfit, extra leuk gekleed met leuke accessoires, haartjes in de krul, nageltjes gelakt. Ik vind dat zoooooo schattig! Ik was zo blij tijdens en na het event! Ik ben dan echt eventjes in de wolken ofzo. Die smile is dan gewoon niet van gezicht te slaan. Ik hoop niet dat dit slijmerig overkomt of iets, maar ik ben oprecht trots op het feit dat ik zulke leuke bezoekers heb. En wat mij betreft doe ik meer van dit soort events, want ik wil het liefste nog veel meer van mijn lieve bezoekers ontmoeten.

Ladies, als jullie dit lezen: het was awesome! Jullie zijn awesome! Het was een eer om jullie op het event te hebben. Jullie hebben echt mijn dag gemaakt! Ik hoop dat jullie Beautylab nog maar lang blijven volgen :)

Instalab week 13_ - 16 Op zaterdag ging ik met Jannet (we hebben ooit contact gehad omdat ik het gezicht zou worden van een beauty event, maar dat heb ik later afgekaatst, maar wij zijn gewoon contact blijven houden) naar Den Bosch. We waren uitgenodigd als VIP voor het Care Cosmetics event, die in de Brabanthallen werd gehouden na de vakbeurs. Bij de ingang hingen supermooie lichtletters en dat was echt een hit! Iedereen wilde er een selfie mee, haha! Het zag er ook echt mooi uit, ik zou zoiets met gemak in mijn huiskamer hangen, haha!

Instalab week 13_ - 17 Na het event werden er live hapjes voor ons gemaakt, zoals hamburgers, broodjes met knapperig varkensvlees, pizza en spiesjes met garnalen. Lekker!

Instalab week 13_ - 21 De overige genodigden waren eigenlijk allemaal eigenaressen van salons. Links staat Sabrina van Schoonheidssalon Sabrina uit Landsmeer, en rechts staat Ellis van schoonheidssalon Ellis uit Boxmeer.

Instalab week 13_ - 18 Daarna ging ik door naar Maren en Martijn, waar we een gezellig avondje met de besties + aanhang hebben geborreld!

Instalab week 13_ - 19Tim kreeg van zijn collegaatje Judith de tip om het kussentje met catnip een paar dagen in een gesloten ziplockzak te bewaren. Coco en Clarence waren namelijk niet meer zo geïnteresseerd in het kussentje, maar door het in de zak te doen wordt de catnip-geur weer wat sterker en toen we het kussentje er weer uit haalden… was Coco meteen weer in love! Ze gaf superveel kopjes aan het kussentje, ging ermee knuffelen, wreef haar lijfje ertegenaan, ze was er helemaal blij mee, haha! Dus dankjewel voor de tip, Judith! En meteen een leuke tip voor mijn lezeressen met katten: sluit je capnip items ook even een paar dagen op in een plastic zak om de geur weer even te heractiveren! Succes gegarandeerd!

Nou, dat was ’em weer lieve mensen! De komende week zoek ik een paar dagen de zon op in Monaco, waar ik samen met Mascha en Debbie ben uitgenodigd door Lancaster. Heb er zo veel zin in! Ben nog nooit in Monaco geweest dus ik ben erg benieuwd. Eventjes 3 dagen in luxe baden, whoohoo! Een fijn vooruitzicht :)

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

45 Reacties

 1. 5 april 2016 / dinsdag, 5 april 2016

  Wat een leuke week weer, en dat event zag er erg mooi uit. Hoop volgende keer van de partij te zijn. Liefs soraya

 2. 5 april 2016 / dinsdag, 5 april 2016

  Wat een leuk event! Ik vind het echt leuk om te lezen dat je voor iedereen even tijd hebt genomen.

 3. 5 april 2016 / dinsdag, 5 april 2016

  Wat een leuk event. Had daar graag bij willen zijn maar leuk om de foto’s te zien. Heerlijk naar Monaco. Heb daar wel goede verhalen over gehoord, vooral leuk om de jetset te zien lijkt mij. Veel plezier daar en ben benieuwd naar de foto’s hiervan. X

 4. Susanne
  5 april 2016 / dinsdag, 5 april 2016

  Superleuke foto’s, het event zag er heel geslaagd uit! Helaas waren de foto’s van je lieve katjes wel even confronterend. Mijn allerliefste Britse korthaar waar ik ongelofelijk gek op ben is gisteren geheel onverwachts overleden aan waarschijnlijk een hartstilstand. Hij was pas 5 (over twee weken 6) en ik ben ontzettend verdrietig :’-(. Geef C en C maar een extra dikke knuffel :)

  • Mirte van den Boogaard
   6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

   Ah nee, wat erg. :( Sterkte ermee!

 5. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Awww gaaf om je week zo te lezen! Je hebt lekker gegeten zie ik :) En ik vind die spelfouten ook altijd super cute! Je moet het maar kunnen, meerdere talen spreken denk ik dan altijd. Het event ziet er super uit en inderdaad wat Mariska zegt: awesome interactie heb je met je volgers! Keep up the good work! xxx

 6. Margot
  4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Mmmmmm misschien eens een recept/video van de Vietnamese rolletjes? :D

 7. Syl
  4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Wat tof dat je naar Monaco mag! Lijkt me echt heerlijk!

 8. Marloes
  4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Wowie, dat lancome evenement ziet er echt super gezellig uit! :D Lekker tutten en kletsen, klinkt als een ideale beauty middag!

  Mijn kat reageert niet echt op catnip, maar wél heel erg op valeriaan (loco loco wordt ie dan :D), ik stop zijn knuffeltjes altijd in zo’n bakje van de chinees met een valeriaan tabletje of een zakje “slaap lekker” thee van pickwick. Als ik het doosje openmaak, komt ie altijd gelijk vrolijk aanrennen… de verslaafde haha :D

 9. anoniem
  4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  misschien is die “Luks” wel bedoelt als naam :p
  als in “de noten mix van Luk” dus “Luks mix”

 10. yasmina
  4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Leuke foto’s weer ;) en het gevoel is wederzijds. Ik was soo happy en liep de hele dag door met een bigg smile over straat. Ik liep zelfs met een bigg smile de douglas uit na het neertellen van 360euro. Echter heb ik nu wel hele mooie en fijne producten van lancome. Mijn bescheiden collectie is (voor nu) volledig compleet. Xx

 11. Doun espa
  4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Het was echt lleuk om je te mogen ontmoeten en het event was ook erg gezellig. Moest echt lachen om je comment
  ;” Even baden in lukse” whaha.

 12. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Het lancome event ziet er super leuk uit, nog gefeliciteerd aan de degene die wel mochten komen, hartstikke leuk! Het ziet er top uit. Ik wist helemaal niets af van dat event in Den Bosch anders was ik zeker gegaan, lekker dichtbij daar baal ik van! en HOE vet monaco, alvast ENJOY!

 13. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Wat hou ik toch van events ze doen altijd zo hun best en alles ziet er altijd prachtig uit! ah en juicy shakers ik ben benieuwd!

 14. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Wat ziet het event er leuk uit! Ik ben stiekem ook best benieuwd nu naar de Juicy Shakers. Veel plezier alvast in Monaco!

 15. Vi
  4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Recept(video) rijstvelrolletjes pleeaaasee!

 16. marchela
  4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Jij ook bedankt voor het leuke event afgelopen donderdag! Het was Super leuk om jou en de andere lezeressen te leren kennen xx

 17. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Super leuk dat event! En erg mooi om te lezen dat je zo begaan bent met je lezers. Het kan namelijk erg lastig zijn om interactie met lezers te hebben maar je doet het zo goed! Wat een leuke week!

 18. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Die witte ananas is mooi, leuke foto’s weer!

 19. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Wat een leuke week, veel leuke dingen gedaan! Die receptjes zien er echt heerlijk uit!! Ik zou willen dat ik zo kon koken!

 20. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Weer een leuke week met leuke foto’s! Misschien vandaag wel even langs de Wibra want die pineapple is toch wel heel erg leuk!

 21. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Wat een leuk week en die tip ga ik straks meteen toepassen!

 22. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Wat een leuke foto’s, het event ziet er echt heel erg mooi en leuk uit!

 23. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Wat zijn je lezeressen toch knap! Zo leuk om te zien allemaal.
  xx

 24. Julie Tina
  4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Zag er supergezellig uit dat Lancôme event, fijn dat je zo je lezers kan ontmoeten ook!
  En geniet van Monaco, heel mondain maar echt leuk (en grappig) om de luxe sfeer er es op te snuiven ;)

 25. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Wow dat haar van Romario is prachtig.

  Heerlijk dat je naar Monaco gaat, heel luks ;-) geniet ervan!

  Ik ben gisteren naar de beautybeurs in Den Bosch geweest, got myself some Anastasia eyebrows ;-)

  • Serena
   Auteur
   4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

   Hahaha, even baden in lukse!

 26. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Wat ziet het lancome event er toch weer prachtig uit! Mooi! Lfs

 27. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Het lancôme event zag er heel leuk uit! Wat een knapperds ook allemaal!

  Ziet eruit alsof je een leuke week hebt gehad. Ik vind je foto diaries altijd leuk om te lezen. Geniet van Monaco!

 28. Sanne
  4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Aah Sereen je bent zo lief! Je zou ook zo een vriendin van mij kunnen zijn, je bent zo spontaan en gezellig. Het Lancôme event was ook mijn hoogtepunt van de week. Ben nog steeds aan het nagenieten🌟Veel plezier in Monaco😘

 29. Rachelle
  4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Zo te zien een leuke week gehad! Is soms ook heel fijn, niet (te) veel te hoeven doen. :)
  Helaas had ik tentamens afgelopen week, anders had ik ook graag willen komen naar het Lancome event. :)

  Fijne week!

 30. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Leuke foto`s! Zo te zien moet ik de komende week maar even langs Wibra voor het ananas beeldje!
  Liefs

 31. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Wow wat een fijne week heb je gehad! En een geweldig lancome event! Leuk dat je zoveel mensen hebt ontmoet. Ik doe graag een volgende keer mee om ook een keer jou te mogen ontmoeten. Veel plezier in Monaco!

 32. roze wolkje
  4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Altijd leuk om aan het begin van de week je instalab te bekijken.

 33. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Ziet er weer leuk uit! Mooie foto’s :)

  xx Roos

 34. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Ah, wat super awesome dat je een eigen event mocht organiseren Serena! Het lijkt me inderdaad heel bijzonder om dan eindelijk de gezichten achter de namen te zien :) En oh, wat een LEKKER ETEN allemaal :O

 35. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Leuk weekje zo te zien! Hele mooie foto’s

 36. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Wat een leuke week en wat gaaf dat je naar Monaco gaat. Ik ben er jaren geleden geweest en vond het zo’n bijzondere ervaring! Geniet ervan!

 37. 4 april 2016 / maandag, 4 april 2016

  Wat een heerlijke week heb je achter de rug. Ik snap goed dat je van events die je mag organiseren en bezoekers ontmoeten veel energie krijgt. Tof dat je komende week een paar dagen naar Monaco gaat! Have fun :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *