Instalab week 13 | interieur, persevent, lunch

Goedemorgen! Pfffff, weer even landen van mijn roze wolk, hoor! De afgelopen week is een beetje in een roes voorbij gegaan, daarnaast had ik ook wat last van een blaasontsteking. Ik heb het gevoel dat ik heel afwezig ben geweest en dat alles een beetje langs me heen is gegaan. Desondanks heb ik begin vorige week nog wel een superleuk event meegepakt in België, gezellig gelunched met mijn zusjes, een beautytafel in elkaar geschroefd én gekookt voor vriendinnen. Kijken jullie met me mee?

instalab week 13_ - 23 Op dinsdagochtend HEEL vroeg moesten we verzamelen in Amsterdam, want mijn zusjes en ik en een aantal andere leuke bloggers waren uitgenodigd voor een tof event van American Tourister. Dit is een koffermerk en wordt ook wel het kleine zusjes van Samsonite genoemd. We hopten met zijn allen in een busje en vertrokken naar België, waar de Samsonite fabriek staat. Hier zouden we een tour krijgen, heel uniek, waarbij we te zien krijgen hoe de koffers worden gemaakt. Ik ben al een aantal keren in een fabriek geweest (voor beauty en make-up) en ik vind het altijd zo leuk om te zien hoe alles wordt gemaakt. En ook hier was het weer heel interessant om te zien. Zo kwamen we erachter dat de koffers niet per honderden of tientallen worden gemaakt, maar PER STUK. En daarna schroeven hardwerkende vrouwen nog van alles op en aan de koffer om hem compleet te maken.

instalab week 13_ - 24 In deze fabriek worden zowel Samsonites als American Tourister koffers vervaardigd van verschillende materialen. Als je dat dan zo hebt gezien, blijft dat je toch bij. Ik weet zeker dat de eerstvolgende keer dat ik weer ga reizen en ik mijn koffer pak, er door me heen gaat dat hij door mensenhanden in elkaar is gezet. Best een vreemde gedachte… ook de kleren die ik nu draag zijn door mensenhanden genaaid, geverfd, in elkaar gezet. Je staat er helemaal niet bij stil dat zo veel mensen zo veel moeite hebben gedaan. Of de koffie die je drinkt. Daar hebben boeren de boontjes voor geplukt. Ik weet niet, soms is het even belangrijk om erbij stil te staan, vind je niet?

instalab week 13_ - 25 We kregen te gekke schoenen aan en hele mooie veiligheidshesjes, haha!

instalab week 13_ - 22 En in sommige area’s HELE toffe brillen, haha! We hebben er veel lol om gehad!

instalab week 13_ - 26 En toen kwam er een HELE leuke verrassing, wij mochten onze eigen American Tourister koffer assembleren! De ‘shell’ was al klaar, en wij mochten er zelf de accessoires bij uitzoeken, zoals de wieltjes,  de handvatten en het slot. Ik besloot om hem full on roze te maken, dus heb alleen maar roze accessoires uitgezocht.

instalab week 13_ - 27 Hier sta ik bij een vrouw die hier al 3 jaar werkt en de koffers binnen 3.45 minuten (normaal gesproken) in elkaar schroeft. Echt respect, hoor! Ik moest de wieltjes erin boren met schroeven, een strip toevoegen, de binnenkant (die binnenzak) erin klikken, beide helften aan elkaar pinnen met een lange pin, het slot erin klikken. Echt BEST veel werk. Ik deed er 10 minuten over, misschien wel langer, 12 minuten, dus echt 4 keer zo lang als deze mevrouw. Ze was superlief en heeft me alles zelf laten doen. Het was echt leuk om te doen. Ik bedoel, wanneer krijg je nu de kans om je eigen koffer in elkaar te zetten? Natuurlijk kregen we de koffer na afloop ook mee naar huis. Ik kan niet wachten om er mee te reizen!

instalab week 13_ - 28 Buiten scheen de zon en ik merk dat ik dan altijd naar mijn mooie verlovingsring zit te staren, hihi! Het is echt een mooie, fijne ring en de diamanten schitteren zo pretty! Het is het mooiste wat iemand me ooit heeft gegeven <3

instalab week 13_ - 29 I can see your halo (halo.. halo.. haloooo-oeeeee!)

instalab week 13_ - 8 George ging direct na werk naar een borrel,  dus Tara zei, kom gezellig bij mij eten! We deden samen boodschapjes en omdat het zo’n heerlijk weertje was, staken we de BBQ aan. I LOVE IT! Kreeg echt weer helemaal dat zomergevoel en zomerkriebels. Kan niet wachten om straks lekker in playsuitjes rond te fietsen. Heer-lijk!

instalab week 13_ - 7 Hmmmm, Turks brood met dips en een tomatensalade. De trostomaatjes van de Lidl zijn echt the best. Ik sla soms wel 3 pakken in per week en eet ze dan om te snoepen, haha!

instalab week 13_ - 9 Die iPhone 7 plus maakt echt mooie scherpte-diepte foto’s, ben er zo blij mee! Tara had een lekkere Moscow Mule voor me gemaakt. De beker nam ik voor haar mee bij Target vandaan, uit Amerika. Helaas zijn ze hier in Nederland voor het 3-dubbele van de prijs te koop!

instalab week 13_ - 19 Toen George en ik terug kwamen uit Tsjechië stond er een mooie vaas met magnoliatakken op ons te wachten in de keuken. Ze komen van de boom uit de voortuin van mijn ouders, en mama heeft de boom ooit van haar moeder gehad. Na een paar dagen zijn de bloemen open gegaan. Prachtige bloemen zijn het toch, niet?

instalab week 13_ - 13 Ook kreeg ik een Paastak van een stel meisjes die ineens voor mijn deur stonden, superlief! Ze hadden er allemaal Post-It’s aan gemaakt met leuke teksten zoals “je bent de beste Youtuber!” en “leuk dat je ook in Houten woont!”. Echt heel cute! Ik heb hem bij de magnoliatakken gedaan.

instalab week 13_ - 18 George en ik gingen naar Beauty & The Beast (echt een aanrader trouwens!) en omdat ik toch niet zo scherp zie in de verte en we achterin de zaal zouden zitten, nam ik mijn brilletje mee. Anders zie ik de ondertiteling niet scherp. George zette mijn bril op en ik moet zeggen, staat hem best goed!

instalab week 13_ - 14 The queen in her throne <3

instalab week 13_ - 15 Ook nog even bij mijn ouders langsgegaan afgelopen week. Papa was benieuwd naar de ring en zette ineens zo’n loep-bril op, haha! Echt hilarisch dit! Echt, hoe komen mijn ouders aan dit soort dingen? Enne, ja papa, hij is echt :)

instalab week 13_ - 16 Lieve Rama de grote fluffball lag lekker te pitten.

instalab week 13_ - 1 OMG. Dit stuurde Larissa me door. Is het niet de beste en meest hilarische krabpaal ever? IK WIL HEM!

instalab week 13_ - 3 Op zaterdagmiddag besloten we spontaan in Utrecht te lunchen met zijn vieren; Larissa, Tara, Rei en ik. Ik had gehoord over een nieuwe tent aan de Potterstraat met Pokébowls en ik was benieuwd. Het tentje heet Ritos en wordt gerund door 2 hele vriendelijke en enthousiaste jongens (ik denk dat het vrienden van elkaar zijn).

instalab week 13_ - 2Het eten is vers, de combinaties zijn echt awesome, de saus is lekker en het ziet er schitterend uit! Ik ben echt enthousiast en ga hier zeker vaker een Pokebowl halen. Naast de bowls hebben ze ook nacho’s, gyoza’s, burrito’s en sushirito’s. En helemaal niet zo heel duur. Voor een bowl betaal je €7,50 – €8,50 en het was zo veel dat ik het niet eens op kon. Dus echt waar voor je geld. Ritos zit midden in de stad (naast de bushalte Neude) dus ga er zeker eens langs!!

instalab week 13_ - 6 Na het lunchen dook ik nog even de Urban Outfitters in en kijk!! EEN ALPACA KUSSEN! I DIE!

instalab week 13_ - 5 Deze leuke off shoulder jurk gekocht! Ik twijfelde nog een beetje, is ‘ie niet te truttig en een beetje te veel ‘little house on the prairie’?, maar via Instastories heeft iedereen me overtuigd: SAY YES TO THE DRESS! Dus zo gezegd, zo gedaan. Kan niet wachten op beter weer zodat ik hem kan dragen.

instalab week 13_ - 4 Ook dit ontzettend leuke playsuitje meegenomen. Wel duur hoor, Urban Outfitters, als je niet in de sale koopt. Die jurk was €72 en het playsuitje €63 ongeveer. Ik heb het er wel voor over, want ik doe jaren met mijn kleding, maar toch even andere prijzen dan Zara, H&M, Mango, etc. Was ik éven vergeten!

instalab week 13_ - 21 TADAH! Mijn beautytafel. Nou ja, het is gewoon een bureau. En OMG wat een vervelend ding om in elkaar te zetten, maar pfffff, bloed zweet en tranen en na anderhalf uur stond ‘ie dan eindelijk. Ik heb het gefilmd dus er komt nog een leuke vlog aan, maar wilde hem vast aan jullie laten zien. Was maar €100 bij Leen Bakker. Vind hem echt heel stylish en leuk zo met die poten naar buiten. Beetje fifties design-achtig.

instalab week 13_ - 17 Heb hem ook alvast leuk ingericht! Is dit geen mooie foto? Krijg er van die ‘Pinterest-We heart it’ vibes van :)

Mijn beautyhoekje is nog niet helemaal af, hoor. Ik wil nog een spiegel aan de muur hangen en als het goed is wordt vandaag mijn kleed geleverd, dus het wordt nóg gezelliger. Ik laat het jullie zo snel mogelijk zien in de vlog!

instalab week 13_ - 10 Op zaterdagavond kwamen Dionne, Ellis en Cath bij me langs. Supergezellig gegeten, gekletst, Gin & Tonic gemaakt en hier begonnen we net aan een spelletje. Dionne zegt hier “nee geen foto maken, ik heb net mijn nepwimpers eraf getrokken” hahaha!

instalab week 13_ - 11 Ellis en Cath, die de master is van gekke bekken.

instalab week 13_ - 12Hier probeerde ik haar look na te doen, haha! Uiteindelijk pakte iedereen de laatste trein en kwam George thuis van bowlen met een vriend, waarmee we nog tot diep in de nacht hebben zitten kletsen. Was echt een druk, maar toch ook chill weekendje!

Nou, dat was ’em weer deze week! Ik ben van plan om deze week samen met George een lijstje te maken met wat er nog allemaal gedaan moet worden in huis. We hebben nog steeds 2 kamers die echt afgemaakt moeten worden en plinten die afgekit moeten worden, behang dat afgestoomd moet worden, kale muren die gevuld moeten worden, pffff! Maar, een To Do lijstje helpt dan altijd goed, dan krijg je meer overzicht. Deze maand sowieso een begin maken aan het dakterras! Ik houd jullie op de hoogte van onze vorderingen!

Natuurlijk hebben George en ik ook al lopen brainstormen over onze bruiloft, maar ik voel me er beter bij als we het huis eerst wat meer afmaken, dat geeft me meer rust. Dus first things first :)

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

38 Reacties

 1. hobs
  12 april 2017 / woensdag, 12 april 2017

  Haha die bril van je vader XD Over 20 jaar gebruikt hij die om de krant te lezen ;)

  • Serena
   Auteur
   12 april 2017 / woensdag, 12 april 2017

   Nou, hij komt nu ook al goed van pas, zo nu en dan! ;)

 2. 6 april 2017 / donderdag, 6 april 2017

  Leuke foto’s! En nu heb ik ook zin om te bbq’en. Helaas ziek op de bank nu maar zondag wordt het ook mooi weer heb ik gehoord!! :D

 3. 6 april 2017 / donderdag, 6 april 2017

  haha, het zal wel de leeftijd zijn hoor, maar ik las de titels van je blog en dacht: “oh leuk ze heeft een nieuwe relatie! Maar wat voor vent is het nou? Een per-se-vent?”
  HAHAHA Verkeerd lopend draadje in mijn hoofd. :D

 4. 5 april 2017 / woensdag, 5 april 2017

  Wat een leuke foto’s weer om te zien! :)

 5. Claudia
  5 april 2017 / woensdag, 5 april 2017

  Okay ik wil toch even iets rechtzetten :)

  1 van je vorige blogs gaf ik als comment dat ik vond dat je toch wel heel snel weer in een relatie dook en je moest oppassen dat het niet te eenzijdig werd (ofzoiets, weet het niet meer juist).

  Maar ik wil graag op men woorden terugkomen en m’n excuses aanbieden, Serena.
  Ik heb je verlovingsvideo gezien en toen was het me wel duidelijk dat George even gek is op jou als jij op hem. Een welgemeende “Gefeliciteerd” met je verloving en geniet van jullie samenzijn! Het is jullie gegund :)

  xxx

  • Rianne
   5 april 2017 / woensdag, 5 april 2017

   Wat lief dat je daar nog even op terug komt!

 6. Julie
  4 april 2017 / dinsdag, 4 april 2017

  aaaaagh ik heb die krabpaal ook. mijn kat vindt hem fantastisch en het is echt een grappig ding! en prima kwaliteit ook, ik heb hem al echten aantal jaar en hij ziet er nog prima uit :)

 7. Lisanne Israel
  4 april 2017 / dinsdag, 4 april 2017

  Welke Make up kwasten heb je allemaal? Er zitten hele leuke gekleurde tussen!

 8. 4 april 2017 / dinsdag, 4 april 2017

  HAHAHA mijn god wat grappig dat je vader zo’n bril boven haalt :D Dat zou de mijne ook nog doen :p
  Dat gestreept pakje is super mooi bij je!

 9. 4 april 2017 / dinsdag, 4 april 2017

  Gezellig weekje, weer! Dat event lijkt me zo leuk! Ontzettend fijn om met je eigen koffer te kunnen reizen! De jurk staat je erg goed, trouwens. Goede aankoop!

 10. 4 april 2017 / dinsdag, 4 april 2017

  Zo leuk dat je gewoon je eigen koffer in elkaar mocht zetten, lijkt me echt een leuke ervaring! En sowieso die rondleiding in zo’n fabriek lijkt me ook echt leuk om eens mee te maken.
  Die krabpaal is echt te leuk!! Als ik een kat had zou ik hem gelijk bestellen, haha.

 11. 4 april 2017 / dinsdag, 4 april 2017

  Wat een leuke week! Ik vind de jurk ook erg mooi, staat je heel goed!

 12. Mandy
  4 april 2017 / dinsdag, 4 april 2017

  Hee Sereen! Zou je misschien een review kunnen doen over de nieuwe Lancome Matte Shakers?
  Groetjes!

 13. 4 april 2017 / dinsdag, 4 april 2017

  Heerlijke week heb je weer gehad! Ik zag al van andere meiden hoe zij hun koffer in elkaar hadden gezet, super leuk zelf in elkaar zetten. Hahaha als ik ook een ring krijg zal mijn vader precies zo doen, kijken hoe de kwaliteit is en hoe het in elkaar gezet is. Hij is namelijk een echte timmerman/metaalbewerker/alles kenner dus met zulke dingetjes vind hij het altijd fascinerend hoe ze het maken ;p

 14. 4 april 2017 / dinsdag, 4 april 2017

  Leuk om te zien. Aii een blaasontsteking, die komen nooit van pas.

 15. Hanan
  3 april 2017 / maandag, 3 april 2017

  OMG Serena !wij hebben dit weekend ook zitten klooien met dat bureau. Ik dacht leuk ding voor mijn zoon op de kamer voor zijn huiswerk .model is beentje scandi,heel leuk. Maar wat een crime om het in elkaar te zetten, mijn man die best handig is heeft er ook veel te lang over gedaan.

  Echt toevallig dat we zelfde bureau hebben en zelfde ervaring met in elkaar zetten.

  • Serena
   Auteur
   4 april 2017 / dinsdag, 4 april 2017

   Ah, zo toevallig! Nou, ik moet zeggen dat ik ook best handig ben met dingen in elkaar zetten. Geef me een half uur en een IKEA kast staat in elkaar. MAAR DIT?! Pfffffff…. ben blij dat ‘ie staat. Ben er wel echt heel blij mee, want ik vind hem lekker stylish (inderdaad lekker Skandinavian design), maar hij was slechts 100 piek! Hij ziet er veel duurder uit :)

 16. Julie Tina
  3 april 2017 / maandag, 3 april 2017

  Aah wat is je ring mooi! Heel verfijnd :)
  Ik koop UO ook meestal in de sale maar je jurkje is echt super, zo’n elegante snit!

 17. Diana
  3 april 2017 / maandag, 3 april 2017

  Magnolia bloemen, zoooo mooi!! En jouw ring, wauw! Dakterras heeft toch wel voorrang op die behang stomen, kun je bbqen en zonnen, of in de zon werken :D

  • Serena
   Auteur
   4 april 2017 / dinsdag, 4 april 2017

   Helemaal gelijk heb je! First things first :)

 18. loes
  3 april 2017 / maandag, 3 april 2017

  Love it!

 19. 3 april 2017 / maandag, 3 april 2017

  Wauwieee die jurk! Staat je heel erg mooi en ik vind hem ook super leuk! I love magnolia, bij mij in de buurt staan ook een aantal bomen, ze zijn so lovely. Wat heb je toch weer een drukke, leuke en gezellige week gehad én natuurlijk nog van harte gefeliciteerd met je prachtige ring, ik bedoel de verloving, hahaha ☺️🙈. Heel veel liefde, geluk en mooie reizen samen! Liefs

 20. Ingrid
  3 april 2017 / maandag, 3 april 2017

  Wow, wat een mooie ring heeft George uitgezocht, gaaf! En die koffer en die outfits en die magnolia, allemaal mooie dingen! Voor jurken en jumpsuits denk ik altijd maar dat ze wel wat duurder mogen zijn, je hebt tenslotte met een kledingstuk een volledige outfit.

 21. 3 april 2017 / maandag, 3 april 2017

  Heerlijk als je deze passie met je zusjes kan delen, haha je vader met die ring… heerlijk!

 22. Petra
  3 april 2017 / maandag, 3 april 2017

  Liefde voor pokebowls!! Misschien een idee voor een recept op je site, want superleuk om zelf te maken. Urban Outfitters is idd duur, maar ze hebben zulke toffe kleding. En je ring is zo mooi:)

 23. Denise
  3 april 2017 / maandag, 3 april 2017

  Super leuk!
  Die loep is toch ook geweldig XD

 24. 3 april 2017 / maandag, 3 april 2017

  Leuk overzicht! Wat interessant om te zien hoe die koffers worden gemaakt. Ik vind dat idee erachter ook wel gek ja. Zeker goed om af en toe eens bij stil te staan. Je verlovingsring is prachtig! Ik vond het sowieso al heel speciaal omdat het zo iets persoonlijks is wat hij heeft uitgezocht.

 25. 3 april 2017 / maandag, 3 april 2017

  Wat héérlijk, zo’n BBQ op het balkon! Dat is zo fijn altijd :) X

 26. 3 april 2017 / maandag, 3 april 2017

  Wat leuk die koffer zeg! Stoer om dat een keer te doen! En ahhh je vader met zijn loep hahaha! Even checken of George niet stiekem naar de kermis is gegaan ;) Supertof!

 27. 3 april 2017 / maandag, 3 april 2017

  Wat een heerlijke week! Die koffer en dat playsuitje wauw!! Ik moest zo lachen om je vader humor😂 Zo lief van die takken en bloemen ik houd er zo van. Geeft toch wel sfeer in huis! Fijne week weer gewenst

 28. 3 april 2017 / maandag, 3 april 2017

  Die foto met je vader is zo schattig!

 29. 3 april 2017 / maandag, 3 april 2017

  Wat een leuke week! En ik ben benieuwd naar jullie ideeën voor de bruiloft, maar logisch dat jullie eerst lekker het huis af willen maken.

 30. 3 april 2017 / maandag, 3 april 2017

  Leuke week Serena! Ik vind die prijzen ook altijd duur haha, maar inderdaad; als je bedenkt hoe lang je ermee doet is het wel redelijk prima. Vind vooral playsuitjes van wat duurdere merken altijd erg mooi! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *