Instalab week 13 | Date Night en meer leuke afspraakjes


Op maandag was het weer tijd voor een refill! Het was een prachtige zonnige dag, dus het was een heerlijk ritje naar Papendrecht. Het is vanaf Houten 40 minuutjes rijden, maar omdat ik maar 1 keer in de maand hoef vind ik dat totaal niet erg en ik heb het er graag voor over! Chanvi is wat mij betreft echt de beste en ik vind het er altijd supergezellig!


SHINY STONES! Love it! Le heeft bakken vol met dit soort prachtige, glanzende steentjes.


Ok, don’t mind de onderkin, hahaha! Altijd gezellig om Le weer te zien! Met haar dochtertje Chanel gaat alles inmiddels weer goed. Ze heeft een operatie achter de rug waarbij ze niet één maar twee tumoren hebben gevonden en verwijderd. Ze is langzaam aan het herstellen en gaat nu weer elke dag een halve dag naar school, dat doet haar veel goeds. Echt goed nieuws!


Kijk zo pretty! Babyboom op alle nagels (dat heet zo, een soort moderne twist op de French Manicure waarbij roze en witte acryl mooi in elkaar overloopt). Maar wel geinig, want hoe toepasselijk is die naam?! En op mijn ringvingernagel een prachtig design met Swarovski steentjes. En weer een stukje korter dan vorige keer, dan kan ik vast wennen voor als ze er over een tijdje helemaal afgaan.

Als de baby geboren is wil ik het acryl namelijk helemaal verwijderen en mijn nagels kort knippen. Lijkt me wel wat hygiënischer met verschonen enzo, en vaak stop je ook je pink in hun mond. Maar de komende maanden kan ik nog even genieten van mooie nageltjes, haha!


Onderweg naar huis kreeg ik spontaan zin in een Starbucksie! Dus even een pitstop gemaakt bij Starbucks Meerkerk. De zon scheen nog steeds lekker en hierdoor gingen de steentjes éxtra shinen. Zo mooi!


Op dinsdag was ik ZO moe, dus heb lekker uitgeslapen en stuurde deze jaloersmakende foto naar George, haha, die op dat moment hard aan het werk was op kantoor. Daarna ben ik opgestaan en heb ik me klaargemaakt voor de uitreiking van de Beauty Astir Awards. Gelukkig was het event in Utrecht, dus voor mij lekker dichtbij!


Hier staan we met alle juryleden en Quinty Trustfull, die de avond superleuk aan elkaar presenteerde. Deze onafhankelijke jury is een mix van parfum experts, beautyjournalisten (zij schrijven voor magazines en vakbladen) en online beauty influencers (Mascha, Debbie en ik). Samen hebben we alle ingezonden beautyproducten getest en beoordeeld en hebben we de uiteindelijke winnaars gekozen. Het was in elk geval supergaaf dat ik hiervoor ben gevraagd en een hele eer om mee te kunnen beslissen. De winnaars waren allemaal zo ontzettend blij en dankbaar en dat was heel leuk om te zien!


Als outfit had ik een jumpsuit van Mango aangetrokken, daar paste mijn buik gek genoeg gewoon in. Ik heb er veel complimentjes over gekregen, superlief! Ik moet zo lachen… als ik de foto’s terugzie dan zie ik alleen maar EEN HELE GROTE BUIK in beeld, hahaha! Je kunt er echt niet meer omheen.


Daarna zijn Debbie en ik lekkere ramen gaan eten bij een nieuw tentje in de Voorstraat, Shoju. Ik hoorde er vrij negatieve verhalen over, maar ik ben dan altijd zo dat ik het gewoon zelf wil uitproberen. En ik moet toegeven… ik vond het gewoon lekker, hoor! Er zat superveel smaak aan de bouillon en de bediening was echt SUPER vriendelijk, dus ik heb hier niets op aan te merken en zal zeker nog eens terugkomen om de andere soorten ramen te ontdekken. Ok, €14 voor wat je krijgt is niet goedkoop (de kom is niet zo heel groot), maar de ramen was dik in orde als je het mij vraagt.


Op woensdag kwam An weer langs om foto’s te maken! Voor een artikel over ‘ochtend routine’ hadden we een leuke setting gecreëerd met een kopje koffie en een muffin en 3 X RADEN WIE HET OP DE MUFFIN HAD GEMUNT! hahaha!


Stoute Clarence!


Op donderdag was het Date Night met George! Na zijn werk ontmoeten we elkaar bij Amsterdam Arena, want ik had als verrassing kaartjes gescoord voor de Jesus Christ Superstar musical met Ted Neeley (hij speelt Jezus in de originele film en de beste man is inmiddels al 74 jaar). Maar voordat we naar binnen stapten hebben we nog even heerlijk sushi gegeten bij Ichi-E. Ok, George at sushi en ik ging voor de spiesjes, gyoza en teppanyaki natuurlijk!


Jesus Christ Superstar is George’s favoriete film/musical. Als we wel eens karaoke doen dan zingt hij ALTIJD een paar nummers uit die film. Ik heb die hele film nooit eerder gezien, dus was erg benieuwd! Het is in feite een vrije interpretatie van de kruisiging van Jezus, dat met vlotte, melodieuze liedjes aan elkaar wordt gezongen. Ik vond het een gave show! En ik vond het leuk om vanuit mijn ooghoek te zien dat George stiekem zat mee te zingen en echt aan het genieten was. Het was een gezellig avondje <3


Op vrijdag werd ik wakker, liep naar beneden en ik smelt dan echt zo hard weg als ik Coco daar zo zie zitten. Zo klein en fluffy tussen al die grote meubels!


Coco Terrorita! Ahhhh, nee Coco blijft altijd mijn baby prinsesje. Ik til haar meerdere keren per dag op om even lekker te knuffelen. En als onze baby geboren is wil ik dit blijven doen, want ik lees vaak dat huisdieren een beetje verwaarloosd worden zodra er een baby bij komt in het gezin. En dat is natuurlijk zielig, want huisdieren hebben ook nog steeds aandacht nodig!


Ja Clarence, jou zal ik ook blijven knuffelen (ook al houd je daar niet van, hehehe!)


Mijn ouders kwamen langs om pakjes te brengen en daarna zijn we samen even naar de nieuwe Schouw gewandeld. De Schouw is een tuincentrum dat al zo lang als ik me kan heugen in een woonwijk gevestigd zat, maar sinds afgelopen week zijn ze verhuisd naar een nieuwe, grotere locatie vlakbij mijn huis. Dat moesten we natuurlijk even checken!


Het is echt supermooi geworden, lekker ruim opgezet, met leuke interieur inspiratiehoekjes en ideetjes en er is zelfs een koffiehoekje. Voorheen ging ik altijd naar Intratuin in Utrecht, maar ik vind deze net zo leuk (wel iets kleiner hoor) en het is nog om de hoek ook! Een goede aanwinst voor Houten!


Daarna zijn we doorgewandeld naar Houten Castellum, waar ik deze prachtige rozen heb gekocht bij de Albert Heijn. Bloemen zijn best prijzig en als je er veel nodig hebt betaal je je echt scheel bij de bloemist. Gelukkig heeft de AH eens in de zoveel tijd goede aanbiedingen (2 bossen voor €5,- bijvoorbeeld) en kopen ze wat apartere en grotere rozen in. Ik wil ze gebruiken voor een mooie krans voor op de voordeur.


Nou, dat was weer een leuke week met leuke events en afspraken! Ik kreeg flink de lentekriebels van dat lekkere zonnetje waarmee we de afgelopen week werden getrakteerd. Komende week wordt het wat regenachtiger helaas, dus ik ben blij dat ik van het zonnetje heb kunnen genieten. En dan nu de temperaturen ook nog even omhoog, haha, dan zijn we nog blijer. Kan niet wachten om in een T-shirtje buiten te lopen of om lekker te picknicken in het park.

George en ik gaan straks weer even bij Max kijken (zoontje van Nena) en de komende dagen op visite bij onze familie. Maandagochtend ga ik Tara en haar vriend ophalen, zin om haar weer te zien! Heb haar best wel gemist hoor, ze zat gewoon een hele maand in Vietnam.

Ik wens jullie alvast hele fijne Paasdagen! Heerlijk zo die vrije maandag erbij. Gaan jullie er iets leuks mee doen?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

22 Reacties

 1. 4 april 2018 / woensdag, 4 april 2018

  Jaloers op jouw buikje! Wat ben jij mooi zwanger zeg!

 2. Denise
  2 april 2018 / maandag, 2 april 2018

  Super leuk weekje!
  Je bent echt heel mooi zwanger :) echt een mooie ronde buik <3 ik vind dat zo leuk.

  X

 3. 2 april 2018 / maandag, 2 april 2018

  Ik heb vorige week voor het eerst gelnagels laten zetten. Lang niet zo lang als de jouwe, want het is m’n eerste keer en ik wou iets natuurlijks om eerst even te kijken of het wat voor me is. :-) Zitten die steentjes niet ontzettend in de weg?

  • Serena
   Auteur
   2 april 2018 / maandag, 2 april 2018

   Nee hoor, die zitten vast als een huis! Ik blijf er ook niet achter haken ofzo, geen last van!

   • M
    3 april 2018 / dinsdag, 3 april 2018

    Behalve als je veel met je handen moet werken.
    Eigen ervaring..

 4. 2 april 2018 / maandag, 2 april 2018

  wat een leuke week, en wat zijn je nagels prachtig. liefs soraya

 5. 2 april 2018 / maandag, 2 april 2018

  aaah die foto’s van je kittys <3
  Dat slapen toen ik zwanger was vond ik ook zooo heerlijk

 6. 1 april 2018 / zondag, 1 april 2018

  Aaahh leuke foto’s weer! “Naturel” nagels met steentjes altijd mooi!

 7. 1 april 2018 / zondag, 1 april 2018

  Wat een gezelligheid allemaal! En zo mooi de foto’s van de katten. Ik krijg het niet voor elkaar met mijn hond, hij beweegt veel te veel haha. Nog een beetje oefenen dus ;) Fijne Paasdagen!

  • Serena
   Auteur
   2 april 2018 / maandag, 2 april 2018

   Haha, sommige katten willen nu eenmaal nooit stil zitten! Maar die van mij zijn een stel slome duikelaars (of stiekeme fotomodelletjes in spé), dus die zijn super fotogeniek! ;)

 8. Rowan Chanel
  1 april 2018 / zondag, 1 april 2018

  Wat heb je weer mooie nagels zeg!! Ziet er uit als een leuk en gezellig weekje :)
  Vandaag hebben we een last minute paas brunch met familie. Dus dat wordt weer lekker eten!
  Ben altijd van zaterdag tot en met maandag vrij, lucky me!

 9. 1 april 2018 / zondag, 1 april 2018

  Wat gezellig allemaal! Ik zag dat er al een artikel tevoorschijn was gekomen met de foto’s van An, die herken ik echt direct! Ze is zo goed daarin he. Wij gaan eigenlijk dit weekend niet echt iets paas achtigs doen, vandaag gaan we naar de bios naar Ready Player One, morgen wordt mn vriend 30 jaar en ik op 3 April 29, dus we gaan gebruik maken van de vrije dag om lekker veel taarten te bakken! Ik gebruik ook nog steeds het recept van Nena voor de Millionaires Shorbread, alleen vervang ik de kokos koekjes door bastognes, die ga ik ook maken morgen! Geniet van je paasweekend Sereen! x

  • Serena
   Auteur
   2 april 2018 / maandag, 2 april 2018

   Zo gezellig, samen taarten bakken met je vriend! Gefeliciteerd met je vriend en met jezelf! HAPPY B-DAY TO YOUUUUUU! <3

 10. 31 maart 2018 / zaterdag, 31 maart 2018

  Leuke foto van jou en George. En die met je moeder ook. Je bent zo cute zwanger!

  Fijne paasdagen! Xx

 11. 31 maart 2018 / zaterdag, 31 maart 2018

  Wat een leuke foto van jou en George!

  Ik heb de dinsdag na Pasen een tentamen, dus helaas geen leuk paasweekend voor mij. :(

  • Serena
   Auteur
   2 april 2018 / maandag, 2 april 2018

   Ai ai ai, dan wens ik je wel alvast HEEL VEEL SUCCES! Zet hem op!

 12. Annemarie
  31 maart 2018 / zaterdag, 31 maart 2018

  Mooi mama to be! Wat leuk om te lezen dat je nu alvast nadenkt over korte nagels. Ik krijg zelf altijd de kriebels als ik te lange nagels heb bij het verschonen van ons kleintje. En bij ongelukjes net iets te vaak iets onder mijn nagels…brrrrr!

  En Jesus Christ Superstar is zo vet! Film is ook echt een aanrader, musical wil ik graag nog eens zien.

  • Serena
   Auteur
   2 april 2018 / maandag, 2 april 2018

   Ja joh, moet er niet aan denken al die poep onder mijn nagels na het verschonen! Of dat er viezigheid onder zit terwijl de baby mijn pink wilt om op te zuigen, haha! Mijn nagelstyliste raadde het mij ook echt aan om ze te verwijderen, ze heeft dat zelf ook gedaan bij haar 2 kleintjes. Het komt dan vanzelf wel weer dat ik de acryl er weer opgooi! ;)

 13. 31 maart 2018 / zaterdag, 31 maart 2018

  Mijn weekend valt altijd op zondag & maandag, dus helaas geen extra vrije dag voor mij! Ik ga dan ook niks bijzonders doen (behalve m’n blog overzetten naar een nieuwe domeinnaam, daar wat dingen voor regelen). Verder lekker relaxen!

 14. Ang
  31 maart 2018 / zaterdag, 31 maart 2018

  Tip ; ik weet niet of je het weet, maar als je eieren eet moeten ze echt helemaal doorbakken of goed hard gekookt zijn. De eieren in jouw soepje zijn eigenlijk te rauw. (Tip voor de volgende keer).

  Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *