Instalab week 12 | deadlines & nieuwe ontwikkelingen


Het opknappen van de slaapkamer is BIJNA klaar! Vorige week heeft George de trapkast onder handen genomen. Kijk, zo zag het er eerst uit.


En tadaaaaah! Ik kan er nu ZO veel in kwijt. Alle kleding van zolder hangt nu in onze slaapkamer. Zo hangt alles gewoon op één plek, veel beter zo. Het zijn voornamelijk onze jassen en mijn lange zomerjurken. En onze koffers staan helemaal achterin, zo kunnen we daar ook veel makkelijker bij als we op reis gaan (voorheen in een klein hok op zolder, dan was je eerst 5 minuten bezig die koffers uitgraven!). Alleen nog een nieuwe vloer in deze trapkast en dan is het echt helemaal af. Ben er zo blij mee!


Wat vliegt de tijd! Kleine Max (van Nena en Roy) is laatst alweer 1 jaar oud geworden. Marshall plakte het eerste half uur aan mijn been en wilde alleen maar opgetild worden, maar op een gegeven moment kwam hij wel wat ‘los’ en kroop hij naar het speelgoed toe.


Kijk ze nou zitten, Max & Marshall. Wat een moppies zijn het toch ook. Zo leuk om te zien dat ze dan samen tegen elkaar brabbelen en spelen <3


Altijd ruzie, behalve als ze samen op het bed mogen slapen van mij, haha! Normaal gooi ik ze eraf (ik vouw de schone was altijd op het bed en dan zitten er meteen kattenharen op, ugh!) maar ze lagen er zo lief bij, kon het deze keer niet over mijn hart verkrijgen om ze eraf te jagen.


Afgelopen week had ik behoorlijk wat deadlines, en één daarvan was voor deze Olaz Whip campagne. Wat een heerlijk spul is dit zeg! Lekker luchtig en meteen een goede primer voor make-up. Hebben jullie Whip al geprobeerd?


Ik weet niet of jullie mijn Stories hebben gecheckt van de week, maar zo wel dan had je kunnen zien dat ik helemaal LYRISCH was over mijn nieuwe lampje. Regenboogkleuren, 3D effect, een gloeilamp in de vorm van een ster… I CAN’T EVEN! Alles wat ik mooi vind en waar ik van houd, in één lamp. Het onderstel van marmer had ik al en is van Kwantum.


Ik heb superveel vragen gekregen over deze lamp! Ik kocht deze gloeilamp voor €29,95 bij Praxis. Het is een LED lamp dus hij wordt niet megaheet, wat het ook een fijn nachtlampje maakt voor kinderen. Er komt een mooi zacht licht vanaf en als je niet van de sterren bent, hij is er ook gewoon in een bolle vorm. Als de lamp uit staat is hij trouwens spiegelend zilver. Ik ben er helemaal mee in mijn nopjes! Grappig he, hoe blij een nieuwe aankoop je soms kan maken.


Marshall heeft weer even voor model gespeeld, want ik wilde deze kleertjes van Kidential.com op de foto zetten. Ben echt fan van dit groene kinderkledingmerk! Komende donderdag vertel ik jullie er meer over en maak je ook nog eens kans op een pakket met 3 kledingstukken voor je eigen kind (0 t/m 7 jaar).


Op donderdag ging ik gezellig chillen met Angel in Utrecht. We hadden trek en gingen voor noodle soep bij Wagamama.


So good!


Utereg het mooist van allemaal. Zelfs als de zon niet schijnt, haha!

Vaak krijg ik de vraag of alles goed gaat met Angel, omdat ze al zo lang niet meer heeft ge-Instagrammed. Ik geloof dat ze sinds afgelopen donderdag weer Stories plaatst op haar account @angelraterman, so check it out!


Marshall is zonder te veel moeilijkheden door zijn zevende sprong gekomen (ik merkte er eigenlijk niet echt wat van), maar ik merk wel dat hij erdoorheen is gegaan omdat hij ineens nieuwe skills heeft ontwikkeld. Zo leest hij nu graag boekjes. Hij doet ze open, dicht, draait ze om, bekijkt alle plaatjes heel aandachtig.


De ovenklep trok hij ook ineens open. Net zoals alle laatjes en kastjes, haha! Het wordt nu tijd voor van die klemmetjes.


Hier trok hij een kastje open, pakte er een Playstation game uit en keek door het gaatje. Zo schattig!


En hier….. staat hij heel vredig aarde uit de plantenpot (merk is trouwens Nordal, kreeg er al veel vragen over) te scheppen. Ook klimt hij nu supergoed de trappen op (hij stuift dan op het kleine trappetje naar de keuken af en begint gewoon te klimmen!) en maakt hij weer net even andere geluidjes. Klinkt al iets meer als brabbelen/praten in plaats van gewoon kreten en schreeuwen, haha! Oja, en hij kan nu zwaaien! En hij trommelt op van alles, vind ‘ie ook ineens heel leuk om te doen. Zo gaaf weer al die ontwikkelingen.


En wat fijn dat we steeds vaker op een zonnetje worden getrakteerd. Heerlijk om dan even lopend met de wagen boodschappen te doen. Of gewoon om een ommetje te maken. Gezellig om samen met Marshall buiten te zijn.


Dus ja, weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben REDDY voor warmer, zonniger weer! Laat die lente nu echt maar komen want ik ben klaar met mijn winterjas, haha!

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

8 Reacties

 1. Denise
  1 april 2019 / maandag, 1 april 2019

  Marshall is zo cute <3
  Lekker weekje!
  Zo blij met het lekkere zonnetje

  x

 2. 30 maart 2019 / zaterdag, 30 maart 2019

  Serena, dat kind van je is echt om op te eten zo leuk.
  Leuke instalab weer. Hoe gaat het trouwens met je palmboom? Man en ik hebben vandaag de voortuin gedaan en gingen daarna naar het tuincentrum en toen zag hij zoveel palmbomen, agaves en cactussen dat hij spontaan besloot dat hij een palmboom in de voortuin wilde. Tips wbt planten en verzorgen zijn welkom!

 3. Emma
  26 maart 2019 / dinsdag, 26 maart 2019

  Leuk Sereen! Misschien kun je vermelden dag je een sponsorship hebt (Reddy) door bijv #SPON erbij te zetten. Ten minste, neem aan dat het gesponsord is. Vind ik als lezer fijn om te weten :) groetjes Emma

  • Nikita
   29 maart 2019 / vrijdag, 29 maart 2019

   Volgens mij ist meer een grapje. Maar ja

  • Jo
   31 maart 2019 / zondag, 31 maart 2019

   Zeur niet zo omg

 4. Emma
  25 maart 2019 / maandag, 25 maart 2019

  Aaah Marshall wordt zo snel groot!
  Superleuk dat hij nu ook kan zwaaien. Mijn zoontje van 1,5 jaar is vanaf het moment dat hij kon zwaaien er niet meer mee opgehouden. Hij zwaait naar alles en iedereen, zelfs naar stoere brede mannen die er eigenlijk geen zin in hebben maar dan van hun vriendin zo verplicht terug moeten zwaaien. Best hilarisch soms.
  En hij maakt er oude omaatjes altijd heel blij mee.

 5. Sanne
  25 maart 2019 / maandag, 25 maart 2019

  Wat een gave panterbroek heb je aan!!! Staat je goed… Waar heb je die gekocht?

 6. Rita
  25 maart 2019 / maandag, 25 maart 2019

  Onze week was wat drukker met bezoekjes afleggen, maar gewoon een lekkere week. Leuk om Angel hier weer tegen te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *