Instalab week 11 | heel veel gezelligheid

Goedemorgen op deze grauwe maandag! Hoe was mijn week? Ja, eigenlijk vooral heel gezellig. Ik ben naar de IKEA gegaan, naar Loods 5, ik ben 3 keer uit eten geweest, nam een YouTube filmpje op met hele leuke YouTubers, deed cocktails met een vriend van me en er werd lekker Indisch voor me gekookt. Kijken jullie mee?

instalab week 11_ - 1 Op zondag ging ik naar de studio van Kelvin en Peter van de Cinemates. Het was echt een prachtige en zonnige dag! Ik was uitgenodigd om een video op te nemen voor hun nieuwe Potkast series die over een paar maanden online komen, en toen ik daar aan kwam zag ik dat ik in de video zou zitten met Dionne! Het wordt volgens mij een heel leuk en grappig filmpje en het was heel gezellig met Dionne en de boys!

instalab week 11_ - 2 Ik fotografeer mijn gezicht altijd van de linkerkant, want die kant vind ik zelf mooier, maar nu viel mijn haar precies goed waardoor het beter was om een selfie te maken van de rechterkant van mijn gezicht (deze foto is gespiegeld). Wat zie ik er anders uit he? Een hele andere Serena. Weet niet precies waar het aan ligt eigenlijk, volgens mijn is mijn neus rechter of iets. Ik zie er volgens Angel wat ‘gemener’ uit zo, mijn linkerkant is liever. Ik kreeg veel vragen over de lipstick, dat is Iced Mocha van Gerard Cosmetics. Het topje is van Loavies.

instalab week 11_ - 3 Op dinsdag gingen Tara en ik naar Dogma, een nieuwe hotdog bar aan de Voorstraat in Utrecht. Een review van deze hotspot komt snel online op Travellab! Ons nichtje Maren kwam na werktijd ook even langs en samen bestelden we luxueuze hotdogs, nomnom! Oh, en Maren vindt het leuk om expres een beetje sullig op foto’s te gaan, haha!

instalab week 11_ - 5 OK, ze kan ook normaal kijken!

instalab week 11_ - 4 Toen we na het eten nog even door de stad wandelden, zag ik dit leuke bord buiten staan bij Bagels & Beans aan de Mariaplaats. Ik kende de quote al wel, maar vond het zo mooi gemaakt met al die bloemetjes, moest er gewoon even een fotootje van maken!

instalab week 11_ - 6 Maren en ik zijn toen naar de IKEA gegaan, waar onze vriendjes ‘s later aansloten en waar we HEEL CLASSY met zijn viertjes een double date hadden, whahaha! En natuurlijk horen daar de welbekende (en superlekkere!) Zweedse gehaktballetjes bij!

instalab week 11_ - 7 Martijn, de vriend van Maren, is dol op het schepsnoep van IKEA. Hij noemde het ‘het paradijs’ haha! Dus na het eten moest er uiteraard ook even geschept worden.

instalab week 11_ - 8 Op woensdag kwam Ilse langs, een studente Journalistiek, die me wilde interviewen voor een opdracht. Het was supergezellig! Ze was van te voren zenuwachtig gaf ze later toe, en dat bleek dus achteraf niet nodig omdat ik “super chill” was. Ahhhhh! Vind het altijd zo schattig als mensen dat zeggen, maar tegelijkertijd ook zo gek! Want ik ben gewoon Serena maar!

instalab week 11_ - 9 Later die dag gingen mijn zusjes en ik naar Amsterdam, waar we hadden afgesproken met Merel van De Groene Meisjes. Kijk dan zo stylish mijn zusjes eruit zien! Knap stel.

instalab week 11_ - 12 En ook woensdag scheen het zonnetje fantastisch! Echt, kom maar door met meer zon. Ik word er helemaal vrolijk van!

instalab week 11_ - 10 We spraken af bij VijfNulVijf, een sushi-Asian-fusion restaurantje waar we echt MASTERLIJK hebben gegeten. En voor Merel waren er ook genoeg vegan opties gelukkig. Enne, yes, we namen er ook lekkere gin tonics bij! Het was reuze gezellig en fijn om weer even goed bij te kletsen. Omdat we allemaal bloggers zijn weet je natuurlijk wel via social media hoe het gaat met iedereen, maar elkaar in het echt zien gaat toch wel boven alles :)

instalab week 11_ - 13 Op donderdag gingen Tim en ik naar Azuma hier in Houten, een sushi restaurant. Ze hebben een nieuw systeem waarbij je alles zelf kunt bestellen op een tablet, echt leuk om te doen! Dus geen ‘ouderwetse’ briefjes meer, maar lekker digitaal. Het systeem werkte supergoed, we kregen snel onze bestellingen op tafel, en het was uiteraard ook erg lekker allemaal.

instalab week 11_ - 14 Na het eten gingen we naar de film London has Fallen, wat ik niet zo’n hele goede film vond. Gewoon prima en vermakelijk. Veel explosies en geweld, weinig personages die goed werden uitgediept. Een hele oppervlakkige film. Maar wel een leuke film om samen met je vriend heen te gaan. Ik zou het een 6,5 geven.

instalab week 11_ - 16 Op vrijdagavond deed ik een drankje bij Café de Flater, waar ik Steven tegen het lijf liep! Het terras werd verwarmd dus we konden lekker buiten chillen!

instalab week 11_ - 15 Later hadden we nog zin in een cocktailtje, dus gingen we naar Zussen. Ik bestelde een Ex Pornstar (die is echt lekker jongens, aanradertje! Met passievrucht) en Steven drinkt geen alcohol, dus die nam een mocktail. Ik moest een foto van hem maken en dit is zijn nieuwe fotolook, zo met de duim op zijn lip, vraag me niet waarom.

instalab week 11_ - 11 De volgende dag ging ik even een pakketje ophalen bij mijn ouders, en natuurlijk even knuffelen met die ouwe Shab. Hij wordt 14 april alweer 19 jaar! Oud baasje. We hopen dat hij zijn verjaardag nog zal redden, de laatste tijd gaat het met vlagen goed en dan weer wat minder. Hij verliest ook steeds meer van zijn zicht dus hij botst overal tegenaan. Best sneu. Maar hij doet het verder nog goed en voor zo ver wij weten heeft hij geen pijn.

Ik vroeg me af, voor de katteneigenaren hier onder ons, wanneer je weet of een kat aan het lijden is? Of een dusdanige levensomstandigheid heeft die eigenlijk gewoon niet meer prettig is voor zo’n beestje? Shab doet het echt nog prima, maar als zijn toestand ineens zou verslechteren.. wanneer weet je wat je moet doen? Ik vraag me dat echt af. Of weet je het wanneer het zo ver is? Ik wil er niet over nadenken eigenlijk…

instalab week 11_ - 17Even wat leuker nieuws, ik ben aan het wandelen met de Etos app en daar zit ook een stappenteller ingebouwd. En bij de 80,000 stappen ontvang je een verrassing! Super motiverend. De verrassing kun je afhalen in de winkel en het bleek een Rexona deodorant te zijn. Altijd handig en hee.. een gratis beautyproduct.. daar wil ik dus best wat actiever voor worden! :) Ik zal later nog een uitgebreider artikel wijden aan deze app, maar ik ben er alvast super over te spreken en die app zorgt dus zelfs dat IK, onsportief wezen dat ik ben, vaker de trap pakt en dergelijke, echt top!

instalab week 11_ - 20Op zaterdagochtend haalde Nena me op, want we hadden afgesproken om samen naar Loods 5 in Amersfoort te gaan. Ik heb Nena al een tijdje niet gezien, dus had er veel zin in! Echt even een dagje winkelen samen en wat quality time :)

instalab week 11_ - 18Ik ben al een tijdje op zoek naar mooie en vooral MEGAGROTE wijnglazen, en ik heb ze gevonden hoor! Deze zijn lekker groot, net een vissenkom, hahaha! Die nam ik dus meteen even mee.

instalab week 11_ - 19Ook Nena is supergoed geslaagd. Man, wat is Loods 5 toch een superleuke winkel! Echt we hebben er 3 uur rondgelopen (OK, we hebben tussendoor ook nog gelunched) en we keken onze ogen uit. Als het aan mij lag had ik een compleet nieuwe inboedel gekocht, maar ik hield me in. Ik heb uiteindelijk alleen de wijnglazen meegenomen en twee kleine glazen bakjes met metalen randen (je weet wel, die zo trendy zijn nu) voor productfotografie.

Nena heeft leuke kussens en kleedjes gekocht, want ze heeft één muur in huis een donkere blauwgroene kleur gegeven en dat staat ZO mooi en gezellig. Nu heeft ze er allemaal accessoires bij gekocht die er supermooi bij staan, en ook items in okergeel, dat er lekker fris tegen afsteekt. We zijn helemaal verliefd geworden op Loods 5 en willen er snel weer naar terug!

instalab week 11_ - 23 Gisteren ochtend kwam Chloë langs, een bezoeker van mijn blog maar ook licentiehouder van dit prachtige, Zuid-Koreaanse brillenmerk ‘Gentle Monster‘. Het merk bestaat nog niet zo lang, maar krijgt steeds meer bekendheid, mede vanwege hun aparte en kleurrijke monturen. Dit merk is ZO gaaf! En net even anders dan anders (al hebben ze ook veel basic modellen hoor). Ik ben fan! Ik mocht een bril uitzoeken voor mezelf en ik vond het lastig kiezen, alles was zo mooi!

instalab week 11_ - 22 Ik heb al veel bruine en zwarte zonnebrillen, dus ik wilde juist voor een apart model gaan met lekker veel kleur! Ik heb alles opgezet en zelfs Larissa gefacetimed om advies te vragen, hahaha!

instalab week 11_ - 24Uiteindelijk bleven deze twee modellen over en koos ik voor de voorste. Is hij niet cool!? Turkoois spiegelglazen en een lekker fleurig montuur, afgewerkt met goud. I LOVE IT! En zo’n model bril had ik zelf nog niet in mijn stash. Dit waren samples en over een paar weken krijg ik mijn eigen exemplaar thuis gestuurd, ben zo benieuwd! Die kan ik dan mooi dragen tijdens onze Wander-trip eind april!

Chloë als je dit leest, heel erg bedankt dat je met al die brillen van Arnhem naar Houten bent gekomen. Ik vond het superleuk met je, echt gezellig! En ik weet zeker dat Gentle Monster ook de Nederlandse markt zal gaan veroveren! Wil je Gentle Monster vast in de gaten houden? Volg dan hier hun officiële Nederlandse Instagram account. Echt een musthave merk voor de zonnebrillen lovers onder ons! Ik ben in elk geval fan.

instalab week 11_ - 25
Tara was op bezoek bij mijn ouders en ging heerlijk Indisch koken. Ze maakte haar beroemde Sambal Goreng Tempé recept (klik hier voor het recept, GODDELIJK LEKKER), kipsaté en gado gado. Ik was er toevallig dus je begrijpt dat ik besloot om spontaan mee te blijven eten, haha!

instalab week 11_ - 26Selamat makan! Ik heb genoten Tara, je kan ZO lekker koken!

Nou, dat was het weer deze week. Weinig zakelijke afspraken, maar wel lekker veel leuke sociale afspraken gehad! Het was een mooie week in elk geval. Nu even hopen op wat meer zon!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

91 Reacties

 1. Britt
  27 maart 2016 / zondag, 27 maart 2016

  Altijd leuk, zo’n week vol toffe restaurantjes, cafétjes,… Daar kan ik echt intens van genieten!

  xx B

 2. 24 maart 2016 / donderdag, 24 maart 2016

  Ik vind het zo zonde dat ik als vlaamse geen toegang heb tot de etos app. Ik werk soms in Nederland, dus daar passeer ik af en toe wel eens

 3. H Broekhuizen
  24 maart 2016 / donderdag, 24 maart 2016

  Wat sta je prachtig op de foto met gestreepte trui, waar je alleen op staat!

 4. 23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

  Ik was vrijdagavond ook in Utrecht en zag jou en Steven nog langslopen! :) Maar je ging te snel om even hoi te komen zeggen haha

 5. mariemarie
  23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

  Sterkte met het verlies van jullie lieve Shab. Dat moment vrees je zo vaak en dan ineens is het daar… Ik hoop dat je op een mooie manier afscheid hebt kunnen nemen. En koester de foto’s (die hierboven is heel mooi) en de gedachten, die zijn zo waardevol.

 6. 22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Sterkte! Ik wilde eerst zeggen; super leuke week, maar toen ik beter las zag ik het.. Gecondoleerd! :-)

 7. Stervis
  22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Ik kom dag zeggen tegen Shabby.
  Rust zacht, lieve jongen. Je was een geweldig mooie kat. Ik hoop dat je het goed hebt gehad.

 8. Ikos
  22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Hoi Serena!

  Waarom heb je vandaag geen artikel geplaatst als ik vragen mag?
  Ik vind dat je de laatste tijd vaker erg laat artikelen online laat komen. Heb je het erg druk of doe je dat met een bepaalde reden?

  Groetjes Ikos

  • M
   23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

   Je zeurt! Ze is verdrietig vanwege shabby.

  • Esmeralda
   23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

   Laat haar is met rust. Ze is ook maar een mens, laat haar verdrietig zijn en een artikel schrijven als het beter gaat.

  • Ikos
   24 maart 2016 / donderdag, 24 maart 2016

   Ik zeur niet, ik maak haar immers geen verwijt. Ik stel gewoon een hele normale vraag. Ik kan me voorstellen dat ze verdrietig is vanwege de dood van Shabby en dat vind ik ook heel vervelend voor haar. Maar dat is mijn vraag toch niet, of ze daarom geen artikel heeft geplaatst? Doe niet zo bot joh.

   • M
    24 maart 2016 / donderdag, 24 maart 2016

    Maar ze is jou geen antwoord verschuldigd toch? Het is en blijft haar blog

    • Ikos
     24 maart 2016 / donderdag, 24 maart 2016

     Ik stel alleen een vraag. Jij zit de boel hier op te stoken. Ik had geen idee dat Shabby was overleden. Ik heb geen Facebook, Instagram, Snapchat etc. Ik kom alleen dagelijks de blog lezen omdat ik dat leuk vind. Dus doe kalm en bemoei je er niet mee wijsneus.

 9. Nienke
  22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Ik las t net van Shabby.. Sterkte mooie (laatste?) foto van jullie samen xx

 10. 22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Ah ik las op het op instagram van Shabby.. wat erg! :( Heel veel sterkte!

 11. Dagmar
  22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Dat eten ziet er super lekker uit!! Die hotdog aan de voorstraat ga ik ook snel proberen… Veel sterkte met het verlies van Shabby!

 12. daphne
  22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Sterkte voor jullie gezin!

 13. 22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  wat een mooie lipstick Iced Mocha!!!Love it!

 14. lisa
  22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Ik lees net op Instagram dat je poes is overleden. Wat erg, ik weet hoe dat voelt en het is vreselijk. Take your time! x

 15. Marlous
  22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Ik zie net dat Shabby overleden is.. Wat ontzettend naar! Heel veel sterkte :(!

 16. kelly
  22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Gecondoleerd met Shabby Serena! Ik weet hoe het voelt. Vorig jaar ook onze eerste kat moeten laten gaan. Hij was op 1 week na 19 jaar. Heel veel sterkte, flink huilen en je eigen katjes kroelen. Dat helpt wel iets.

 17. lisa
  22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Hi Serena,

  Waarom verzwijg je dat het gedeelte over de Etos Stappenteller Spon is? Je bent je inmiddels bewust dat het verplicht is te vermelden?

  • Renate
   22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

   De hele wereld staat in brand ,Serena haar kat is overleden en jij maakt je daar druk om? Je moet je kapot schamen Lisa, bah!

   • lisa
    22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

    Dat ik aangeef dat wat Serena hier niet doet of vergeet niet correct is heeft niets maar dan ook niets te maken met wat er op dit moment allemaal gebeurd. Dat is vreselijk, en dat jij dit erbij durft te halen zegt meer over jouw morele besef.

    • Renate
     22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

     Blijkbaar moet jij nog heel wat leren in het leven, sprakeloos gewoon.

     • lisa
      22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

      Ik nog veel leren in het leven? Ach meisje toch, dit wordt gewoon sneu voor je :(
      Ik wacht graag het antwoord van Serena af, inhoudelijk op mijn vraag. Aan de teksten die je schrijft blijkt dat jij je beter met andere zaken zou bezig kunnen houden. Ik wens je veel succes!

     • Dagmar
      22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

      Ik denk dat Lisa gewoon heel erg geïnteresseerd is in de Etos app en daarom alleen daarop inging in plaats van alle andere dingen die in dit overzicht genoemd worden :-D!

  • Nabila
   22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

   Ga toch weg.

   • Renate
    22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

    Pardon?

    • Karen
     23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

     De hele wereld staat in brand en jij maakt je druk om een comment van iemand op een beautyblog? Je moet je kapot schamen Renate, bah!

     En dat er erge dingen gebeuren(gebeurt overigens elke dag wel, dat het nu toevallig dichtbij is maakt het niet erger.) is overigens geen excuus om je werk niet goed te doen, mijn baas ziet me aankomen zeg :’)

  • Sanne
   22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

   Lisa ik vind t echt knap dat er mensen zijn zoals jij die hier zo op gefocust zijn. Ik wilde de app net gaan downloaden om te kijken wat het is. Dank je voor de tip Serena!

   • lisa
    22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

    Ik heb de app ook gedownload hoor, superleuk idee! ook niets is mee dan Serena dit vermeldt, juist heel leuk. anders had ik het niet geweten. Dus inderdaad een goede tip!

    Ze wordt voor het geven van deze tip wel betaald, en dat wel aangeven is nou eenmaal verplicht naar de consument. Indien dit niet wordt nageleeft mag ik, als consument, daar best naar vragen waarom ze dit niet heeft gedaan of ze het vergeten is. Kijk maar naar Livelifegorgeous, die posten het ook vandaag en geven aan dat het gesponsorde content is. Doet niets af van de boodschap!

    • Serena
     Auteur
     23 maart 2016 / woensdag, 23 maart 2016

     Beste Lisa,

     ik maak er geen geheim van dat ik deze app aan het testen ben voor Etos (dat had je geweten als je me via Snapchat volgt, waarin ik dat vertel) en er volgt vandaag of morgen een gesponsorde post (waarin ik – zoals altijd – aangeef dat het om een gesponsord artikel gaat). Ik ben echter super enthousiast over de app en heb er voor gekozen om mijn enthousiasme al eerder te delen met jullie via social media, en nu dus ook via mijn Instalab, nog voor de advertorial online staat. Daar krijg ik niet (extra) voor betaald. Dat is puur omdat ik deze app oprecht geniaal vind! Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

     Nog een laatste tip, als je je iets afvraagt, stel je vraag voortaan zonder verwijten. Mij maakt het niet uit, ik ben wel wat gewend, maar dat wekt minder irritatie op mijn mijn overige lezeressen en voorkomt een hoop onnodige discussie.

     groetjes,
     Serena Verbon

 18. M
  22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Shabby dood?? Veel sterkte!

 19. 22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  De zonnebril vind ik echt heel gaaf! En vijfnulvijf klinkt erg lekker, daar ga ik eens naar kijken ;)
  x

 20. M.
  22 maart 2016 / dinsdag, 22 maart 2016

  Ach Serena, lees net op IG van je zusjes dat Shabby niet meer is. Dat ging ineens heel snel. So sorry for your loss, wat zal je verdrietig zijn. Veel sterkte grietje, een huisdier na zoveel mooie jaren verliezen is echt heel naar.

 21. Yasmin
  21 maart 2016 / maandag, 21 maart 2016

  Je was zojuist op tv!
  Hihi, altijd leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *