Instalab week 11 | gewoon, een leuke week!

Vorige week zaterdag zijn George en ik naar Kleve gereden (vlak over de grens in Duitsland), omdat we het leuk vinden om eens in de zoveel tijd boodschappen te doen daar. We rijden dan naar de Kaufland en dit duurt 1 uur en 15 minuten, dus dat is goed te doen! Een mini roadtripje noem ik het altijd, haha! Maar meer omdat we naar het buitenland rijden. Rond Pasen en Kerst is er in Duitsland altijd zooooo veel chocolade te vinden, LOVE IT! Alleen al van Kinderchocolade hebben ze veel meer soorten en varianten. Wat een paradijs (voor chocoladelovers zoals ik)!


Dit sla ik altijd in als we naar Kleve gaan, niet alleen voor mij maar ook voor mijn ouders, Larissa en Tara. Het is gewoon een sausmix eigenlijk, maar niet in Nederland te koop. We kennen het omdat mijn Duitse tante Mariska het vroeger altijd voor ons maakte. Je eet het met kip en bloemkool en rijst, superlekker! Ik heb voor iedereen 5 zakjes gehaald, dan kunnen we weer even vooruit!


Happy campers! Ik word gewoon zo blij van boodschapjes doen in Duitsland, haha! George is ook happy, want bij de Kaufland verkopen ze een soort kaas die ze ook in Tsjechië hebben en die je niet in Nederland kunt kopen. Hij heeft meteen een paar zakjes ingeslagen!


Kijk, dit is het. Het is gerookte kaas, dus het smaakt vrij zoutig en rokerig en ik vind het zelf ook een beetje aan de taaie kant. Het is echt niet mijn ding, maar George is er dol op! Ik denk dat dit een typisch gevalletje is van ‘je moet ermee opgegroeid zijn’ hahaha!


Geef mij maar een verse Berliner Bol! Alcohol is overigens heel goedkoop in Duitsland, dus mocht je een feestje geven is het echt een aanrader om je inkopen vlak over de grens te doen. Het is niet alleen leuk, maar het scheelt je ook nog centjes. George en ik hebben verder gewoon onze gebruikelijke boodschappen gedaan en natuurlijk lekkere bratwursten ingeslagen en wat andere sausjes die ze niet in Nederland verkopen. Het klinkt vast heel burgerlijk en super lame in jullie oren, maar ik vind dit echt een leuk uitstapje, haha!


Eenmaal thuis werd er meteen geknuffeld met de katjes. Al is Clarence het er niet helemaal mee eens, geloof ik. Hij kijkt hier sjoooooo sjielig! Awwwww!


Op zondag gingen Larissa en ik naar de kofferbaksale in Houten.  Met een kofferbaksale huur je één parkeerplek (het kostte slechts €10 per plek), waar je met je auto kunt staan en je spullen vanuit je kofferbak kunt verkopen. Er is gelukkig meer ruimte en omdat Larissa en ik 2 plekken naast elkaar hadden gereserveerd, konden we aardig wat van onze spullen kwijt.


We twijfelden eerst of we wel moesten gaan vanwege het weer, maar het viel gelukkig mee met de buien. En papa had een partytent meegenomen, dus toen er toch wat druppels vielen kwamen veel mensen bij ons schuilen en hee, dat hielp goed bij de verkoop, haha! Het was niet héél druk, maar desondanks was het wel heel gezellig. Ik ben uiteindelijk 2 dozen met kleding kwijtgeraakt, dus dat ruimt lekker op!


Afgelopen week gingen we even langs de ouders van George, waar ik een fotoboek op schoot kreeg met zijn baby- en kinderfoto’s. Dit was George als baby, wat een moppie! Zo benieuwd of onze baby meer op George of meer op mij zal lijken, of juist een perfecte mix van ons beiden ❤️

Vorige week waren we precies 1,5 jaar samen. Ongeveer een jaar geleden vroeg hij mij ten huwelijk en over een paar maanden krijgen we ons eerste kindje. Het leven is één grote verrassing, er kan zo ontzettend veel veranderen in korte tijd. Laat dit je vooral niet afschrikken, maar juist aanmoedigen om door te gaan! Ook al voel je je nu hartstikke ongelukkig, je weet maar nooit hoe je leven er over een jaar uit zal zien. Geef de hoop niet op en geef de liefde een kans, want jij verdient niets minder! Iedereen heeft recht op geluk, JIJ DUS OOK!


Op dinsdag had ik met Larissa afgesproken om 2 video’s op te nemen, 1 voor elk van onze kanalen. Het was heel gezellig en we hebben weer veel lol gehad tijdens het opnemen, haha!


Daarna reden we door naar de studio in Baarn, waar we Dionne in het publiek gingen supporten, want… ze doet mee met het duet zangprogramma IT TAKES TWO! In dit programma worden BN’ers gekoppeld aan 1 van de 3 professionele zangers/zangeressen die gedurende de opnames zowel als coach én als zangpartner zullen fungeren. Ik mag nog niet zeggen met wie Dionne gekoppeld is, maar ik vind ECHT dat zij de beste zanger/zangeres heeft. Hun stemmen klinken fantastisch bij elkaar!


Het was fantastisch om alle duo’s live te zien optreden en om weer eens mee te maken hoe de opnames eraan toe gaan, zo achter de schermen. Gordon presenteert en praat het programma aan elkaar en dat deed hij echt top! Hij nam niet direct de auto cue over, maar gaf er heel erg zijn eigen draai aan, hij maakte tussendoor hilarische grapjes en heeft zich volgens mij maar 1 keer versproken. Ik vind het echt knap hoor, dat presenteren. Het is echt een vak apart en ik zou het persoonlijk niet kunnen!

Dionne deed het echt ZO goed, wow! Ontzettend leuk om haar zo te zien genieten op het podium. Ik wist al dat ze mooi kon zingen (in Tokyo hebben we heel veel karaoke gedaan), maar om haar in actie te zien maakte het nog echter en nog gaver. Ik denk echt dat ze het ver gaat schoppen met dit programma en ben heel benieuwd wat de toekomst haar zal brengen. Ben supertrots op haar!


Ook even bij mijn oudertjes langs gegaan om pakjes op te halen. Papa is hier Rami aan het aaien en dat doet hij altijd heel hard, haha! Want dat vindt Rami lekkerder dan dat zachte gekriebel.


Op donderdag kwam Angeltje bij me chillen. Ze moest de hele week even rustig aan doen, want maandag had ze een kijkoperatie gehad. Ik vind ‘kijkoperatie’ zo onschuldig klinken, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Ze moest onder volledige narcose en ze hebben gaatjes in haar onderbuik gemaakt, zodat ze met een cameraatje naar binnen konden koekeloeren. Ze vonden verklevingen bij haar rechter eierstok, die ook nog eens om haar eileider was gekronkeld, dus dat hebben ze gefixt door er heel hard met een soort hogedrukspuit lucht in te blazen. Ik vond het allemaal best heftig klinken in elk geval! Autorijden ging ook nog wel, maar de rest van de middag en avond hebben we lekker op de bank gehangen en filmpjes gekeken.


Als het goed is, heeft Angel nu een betere kans om zwanger te raken en een kleinere kans op weer een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Ze krijgt nog één poging IUI en als dat niet aanslaat, gaan ze over op IVF. Ik hoop met heel mijn hartje dat ze me op een dag vertelt dat ze zwanger is! Ik gun het haar enorm! <3


Clarence chillde gezellig met ons mee!


Op vrijdagmiddag kwam er een meisje een doos met goodies bij me ophalen. Het huis van haar vriendin, die het financieel al wat zwaarder had, was afgebrand en letterlijk alle meubels, kleding, maar ook make-up spullen waren compleet verwoest. Wat een horror! Gewoon je huis, je thuis, met al die mooie herinneringen, in één dag weg. Voor mij is dit mijn allergrootste nachtmerrie (maar ook vanwege de katjes natuurlijk). Nou, deze doos met beautyspullen maakt het leed natuurlijk niet goed, maar alle kleine beetjes helpen en zo kan ze zich in elk geval weer mooi opmaken en verzorgen.

Ik heb overigens nog steeds geen rookmelder in huis, dus dit was meteen een goede wake-up call om hier achteraan te gaan. Laat het voor jullie ook een reminder zijn! Een ongeluk zit in een klein hoekje, wasmachines branden vaak door, of andere elektrische apparatuur, een kaarsje vergeten uit te blazen, noem maar op. Je denkt, het overkomt me niet, maar dit kan iedereen gebeuren.


Op vrijdag kwam mijn buurmeisje Fem bij me langs. Een superlief moppie van 9 jaar. Ze wilde HEEL graag een video met me opnemen waarin ze slijm ging maken, want daar is ze namelijk heel goed in. Nu is slijm maken niet echt iets waar ik normaal gesproken een video van zou opnemen voor mijn doelgroep, maar het leek me wel heel gezellig om samen met Fem bezig te zijn. Dus zo gezegd, zo gedaan.


Speciaal voor de video had ze een nieuw shirtje aangetrokken en ze had er superveel zin in! En ik moet zeggen, ze is inderdaad heel goed in slijm maken, haha! Het was heel gezellig en voor mij leuk om te zien wat de jeugd vandaag de dag bezig houdt. Zondag komt de video online!


Coco heeft de kussens op zolder helemaal eigen gemaakt. Wat een heerlijk plekje! Ze loopt er inmiddels elke dag te chillen. Echt een prinses op de erwt zo, met al die kussens.


So fluffy! <3

Nou, dit was mijn week! Momenteel is An van The Beau Parlour hier om mij te helpen met productfoto’s, dat scheelt enorm met vooruit werken. Vanavond eten bij mijn nichtje en daarna ouderwets stappen in Utrecht, zo veel zin in! Zondag lekker chillen en dan begint de week al weer.

Hoe was jullie week? En hebben jullie dit weekend leuke plannen?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

41 Reacties

 1. 25 maart 2018 / zondag, 25 maart 2018

  Ahh weer genoten van je week! Roadtripjes voor de boodschappen zijn altijd leuk! Wij wonen pal aan de Duitse grens en hoppen zo de grens over! Ooit was ik bijna in Kleve gaan wonen. Ik zie dat de volledige bovenverdieping van het monumentale pand met torentjes nu op marktplaats (Voor de liefhebbers. Kan niet missen als je het ziet. It’s a plaatje!) wordt aangeboden. Ik was zo zo verliefd op het huis maar gelukkig toch de verstandige beslissing genomen om er niet te gaan wonen. Maar als ik het huis zie blijf ik verliefd. Ik ben zo zo benieuwd hoe lang je nog moet voor jullie mooie poppetje er is. Heel veel liefs en sterkte met de bevalling alvast. XOXO

 2. 23 maart 2018 / vrijdag, 23 maart 2018

  Zo leuk om een kijkje in jouw week te nemen! Ennuh, blij worden van een tripje naar de Duitse supermarkt is niet burgerlijk hoor!! Genieten wij ook van! X

 3. e
  19 maart 2018 / maandag, 19 maart 2018

  Duitsland <3
  Ik zelf vind Rewe een fijnere winkel, vaak wat meer kwaliteit. En inderdaad, DM en Rossman hebben geweldige (biologische) huismerken. Je merkt echt dat milieubewust zijn voor veel Duitsers al veel langer een gewoonte is.

 4. 19 maart 2018 / maandag, 19 maart 2018

  Wat een heerlijke week zeg. Laatste tijd doe ik het niet meer, maar voorheen ging ik ook wel is boodschappen halen uit Duitsland, ik geniet ook altijd van zo een dag. Heerlijk knus en gezellig, een echt uitje. Liefs soraya

 5. Lesley Lecová
  19 maart 2018 / maandag, 19 maart 2018

  Die kaas is serieus echt zo enorm lekker! Ik ben zelf ook Tsjechisch en woon sinds 1,5 jaar in Praag en moet eerlijk bekennen dat ik er echt veel te veel van eet haha :D

 6. Fe
  18 maart 2018 / zondag, 18 maart 2018

  Was super leuk om jullie in het echt te zien op de kofferbak sale! Ook erg blij met je lekker warme vest deze koude dagen. Groetjes van het meisje met het flamingo schilderij.

 7. Hester
  18 maart 2018 / zondag, 18 maart 2018

  Zou je Angel kunnen vragen of ze misschien een (paar) artikel(en) zou kunnen schrijven over haar vruchtbaarheidstraject? Het is natuurlijk privé en ik snap het helemaal als ze dat niet wil delen of daar nog niet aan toe is. Wanneer je er over gaat schrijven krijg je natuurlijk ook ongevraagde adviezen en allemaal aannames en vragen (ook de reden waarom jij bewust zo min mogelijk details deelt over je eigen zwangerschap). Je leest zo veel blogs met gelukkige zwangerschapsverhalen en natuurlijk staan er ook veel ervaringen online van vrouwen voor wie het moeilijker was om zwanger te worden, maar jij hebt een veel groter platform om mensen te bereiken. Ik vraag het namelijk omdat ik denk dat ze veel vrouwen een hart onder de riem kan steken die met dezelfde problemen kampen. Zeker door de nuchtere, positieve manier waarop ze in het leven staat!

  • Serena
   Auteur
   19 maart 2018 / maandag, 19 maart 2018

   hi Hester,
   je kunt haar journey soms volgen via haar IG account: angelraterman
   en je kunt haar ook altijd een privé IG berichtje sturen als je wilt.

   • Hester
    19 maart 2018 / maandag, 19 maart 2018

    Dankjewel Serena :)

 8. Anne-Marie
  18 maart 2018 / zondag, 18 maart 2018

  Geschnatzeltes heb ik een fijn recept van voor je als je wilt.
  Wij eten het juist met pasta en snijboontjes, superlekker!

 9. Denise
  18 maart 2018 / zondag, 18 maart 2018

  Wat een heerlijk weekje!
  Het lijkt me zo vreselijk om een brand mee te maken..dat is ook echt 1 van mijn grootste angsten. Vooral omdat we inderdaad ook huisdieren hebben en mijn stiefbroertje is doof. Super lief dat je zo’n doos met beautyspulletjes opstuurt! Dan kan ze zich weer heerlijk verzorgen :)

  X

 10. VWillemse
  18 maart 2018 / zondag, 18 maart 2018

  Wij wonen juist vlakbij Antwerpen, ongeveer ‘n half uurtje rijden, zo dichtbij, dus we kennen het assortiment daar zo goed dat het niet echt bijzonder meer is.
  Maar het blijft toch altijd weer gezellig z’on dagje shoppen in België

 11. 18 maart 2018 / zondag, 18 maart 2018

  Ik herkende Larissa niet eens in die foto, haha! Dacht wie is dat met wie een video hebt opgenomen?

 12. 18 maart 2018 / zondag, 18 maart 2018

  ik moet ook echt eens gaan winkelen in Duitsland, al is het alleen maar om boodschappen te doen.. maar hier in Zeeland zit ik er nogal een eind rijden vandaan helaas :’)

 13. Lin
  18 maart 2018 / zondag, 18 maart 2018

  Je katjes zijn toch te snoezig he! Wat fijn om een update te krijgen over Angel ook. Ik zit een beetje in hetzelfde schuitje en dan is het herkenbaar om daarover te lezen. Zelf zit ik nu in de wachtweken na IUI, zo spannend! De fertiliteitsarts had mij de keuze gelaten: eerst starten met enkele IUI-behandelingen met ondersteuning van hormonen of direct een laparoscopie om endometriose (of andere problemen die niet zichtbaar geworden zijn via de andere onderzoeken) uit te sluiten. Toen ik hoorde wat zo’n laparoscopie inhield, kreeg ik het een beetje benauwd en heb dan maar eerst gekozen voor IUI :p. Ik hoop dat ik geen kijkoperatie zal moeten ondergaan. Ik duim mee voor Angel dat ze snel mag aankondigen een kindje te verwachten!

 14. Jeanelle
  18 maart 2018 / zondag, 18 maart 2018

  Wat een heerlijke week heb je gehad. Mijn week was helaas wat minder…het overlijden en de uitvaart van de 17-jarige zoon van een kennis van ons..😢. Met als afsluiting van de week gisteren mijn verjaardag nog gevierd. Fijne week!

 15. Nicole
  18 maart 2018 / zondag, 18 maart 2018

  De supermarkten in het buitenland zijn gewoon so exciting! Over een paar maandjes gaan we met vakantie en de supermarkt (of beter gezegd de hypermarkt) is ingepland op dag 2. Ik weet nu al hoe ik me ga gedragen en hoe mijn vriend gaat zuchten/zich vervelen/ergeren etc. Maar ja, hoort erbij en dat weet ie.
  Over DM gesproken, ik zag daar laatst iemand bij de kassa, die een kar vol DM-eigen merk maandverband stond af te rekenen, het leken wel 100 verpakkingen. Ja, dan sta je wel even te kijken je af te vragen waar dat allemaal voor is. Het zag er wel hilarisch uit :-)

 16. Lizzy
  17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

  Shame on me, maar woon dichtbij de grens en ben nog steeds niet naar de kaufland geweest, terwijl jouw verhalen erover zo leuk zijn!! Komt ook omdat ik geen auto heb, btje lastig om groot in te slaan dan. Maar ga zeker n keertje erheen! Leuk dat jij en George er allebei ‘eigen’ dingetjes halen haha.
  Huh die ene foto is toch niet je zusje?!

  • Femke
   18 maart 2018 / zondag, 18 maart 2018

   Ik herken Larissa daar ook niet in!

   • Lizzy
    18 maart 2018 / zondag, 18 maart 2018

    Echt he, net n ander iemand! Komt mss door het andere haar en make-up?

 17. 17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

  Vind het zo leuk om te lezen hoe gelukkig jullie zijn! En je ziet er zo stralend uit elke keer. Wat tof dat jullie naar It Takes Two gingen, ik ben nu zo benieuwd hoe Dionne het zal doen. Fijn weekend nog meid! Malou x

 18. Ann
  17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

  Leuke Instalab weer 😊

  Ik moest wel een paar keer hard slikken maar toch een traantje laten bij dit stukje van je.😭😢

  Vorige week waren we precies 1,5 jaar samen. Ongeveer een jaar geleden vroeg hij mij ten huwelijk en over een paar maanden krijgen we ons eerste kindje. Het leven is één grote verrassing, er kan zo ontzettend veel veranderen in korte tijd. Laat dit je vooral niet afschrikken, maar juist aanmoedigen om door te gaan! Ook al voel je je nu hartstikke ongelukkig, je weet maar nooit hoe je leven er over een jaar uit zal zien. Geef de hoop niet op en geef de liefde een kans, want jij verdient niets minder! Iedereen heeft recht op geluk, JIJ DUS OOK!

  Echt echt heel mooi gezegd. Toen ik het las voel ik ook dat echt uit je hard kwam en wat je allemaal had mee gemaakt en hoe mooi jpu.keven is en hoe gelukkig je bent ,weet ik en geloof ik dat het ook voor mij zal zijn het gelukkig zijn en mama worden ☺
  Dankje wel🌷

 19. 17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

  Oooh ik moet vooral niet naar Duitsland dan want ik zou me helemaal suf kopen aan de chocolade. Dan ligt dat in de kast mijn naam te roepen hahahah. Leuk om te lezen dat je zo van je uitstapje hebt kunnen genieten. Ik ging vandaag naar de kringloop en vond onverwachts hele leuke dingen. It made my day

  Fijn weekend

  <3

 20. 17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

  Haha, wij kopen ook steeds zo’n een jaarvoorraad van die saus als we in Duitsland zijn. ;) Oh, en ik word al enthousiast van een tripje naar ‘iets grotere’ Belgische supermarkt, dus ‘t zal wel best normaal zijn.

 21. Micks
  17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

  Haha ik moet echt lachen om 2 foto’s. De eerste van jullie samen in de auto, waar jij heerlijk blij bent met je berliner bol en George echt heel wat minder enthousiast zn taaie kaas eet. En vervolgens een foto van jou en Angel waar ik nog steeds niet goed aan uit ben of ik het goed zie, maar het lijkt er op dat Angel je full on bij je boob pakt.

 22. Lotte
  17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

  Ik was vorige week ook daar!!! Shit dat ik je niet ff gezien heb 😔

 23. Petri
  17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

  Leuk! Ik woon vlakbij de Duitse grens dus doe standaard boodschappen bij Kaufland maar ook ik blijf er van genieten.
  Kom je ook wel eens bij de DM? Zij hebben de fantastische babyproducten veelal bio en ecologisch verantwoord. Ik zweer bij de Babylove producten voor mijn dochter (100 luiers maat 3 voor 10.67, ik bedoel maar …. )

  • Serena
   Auteur
   17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

   Oh, dat is zeker de moeite waard om uit te proberen zeg!

   • Jenny
    17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

    Mag ik daar dan nog de algemene tip bij doen dat ze momenteel bh cosmetics ook bij DM verkopen. Heb gister voor €16,95 de sculp & bronzing set gekocht. Misschien is dat ook leuk om eens mee te nemen in een vergelijk lijstje😊

    Verder ziet het er uit als een toffe week 😃 je straalt helemaal op de foto met de berliner bol😎

   • Petri
    17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

    De DM is echt geweldig … absoluut naar toe gaan. Het loont zich dubbel en dwars, ik zou bijna durven zeggen dat je dat nog leuker gaat vinden als Kaufland ;-)
    De website bekijken is ook altijd al leuk :-)

    • Ilse
     17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

     Oooh….DM is echt geweldig!! Vooral de babyspullen! Goedkoop een veel goede merken…meer natuurlijk en biologisch enzo…. Ook de Rossman……. zorg wel dat je even de tijd hebt want je raakt niet uitgekeken! Ik kreeg de tip van een nederlandse meid die dicht bij de grens woont dat de drogisten ook apps hebben waarmee je kortingsbonnen en veel gratis goodies kan krijgen….. :D

   • Bianca
    17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

    Hier nog een grensbewoner! Ik shop iedere maand bij DM mijn maandvoorraad luiers, billendoekjes en verzorgingsspullen voor de kids en mijzelf bij elkaar (Weleda, Alverde (bio huismerk), Lavera, en ja, ook eco luiers)… Maar ook schoonmaakmiddelen, wasmiddel, thee en make-up… Scheelt serieus geen centen maar euro’s… Makkelijk praten, vanuit Arnhem is Kleve maar een half uurtje rijden, maar ik denk dat gezien het voordeel en de enorm uitgebreide keuze, ik ook vanaf een grotere afstand heel regelmatig die kant op was gereden. Leuk om te lezen dat er meer lezeressen zijn die ook geregeld even over de grens gaan shoppen, een leuk uitje en financieel gezien meer dan waard! Standaard een rondje DM en aansluitend even door naar Kaufland ;-)

   • Lynn
    18 maart 2018 / zondag, 18 maart 2018

    Mijn ouders wonen ook dichtbij Kleve, wij gaan altijd naar de DM in Kranenburg als tripje uit. ‘n aantal dingen zijn er goedkoper en ook de kwaliteit van de huismerken is fijn!

 24. 17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

  Aah leuk om weer te lezen! Bij mij staat een tripje Duitsland ook al een hele tijd op mn verlanglijst maar het komt er steeds maar niet van.. Ik begrijp overigens helemaal je enthousiasme hoor!

 25. Marije
  17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

  Heb je ook iemand aangenomen voor je FB? Ik merkte namelijk dat er de laatste week allerlei plaatjes opkomen over random make up of beauty dingen, soms zelfs meerdere keren per dag. Ik ben er zelf niet zo’n fan van omdat ik het niet zo bij je kwalitatieve blog vind passen om wat random plaatjes met 1 zin tekst en een hashtag te plaatsen. Als ik dit wil zien lees ik wel een online roddelblad of kijk ik op instagram. Ik snap dat je misschien iets nieuws zoekt om te interageren met je lezers maar dit is hem toch niet echt voor mij.

 26. Elsa
  17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

  Op die foto van jou en Larissa waar jullie een video opnemen, is er echt iets anders dan anders aan Larissa maar ik weet niet wat. Als je snel kijkt zou je kunnen denken dat het gewoon een nichtje van jullie is ipv Larissa haha.

 27. Liesbeth
  17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

  Wat een perfect rechte haarlijn heb jij! Viel me pas op bij de foto van jou en Larissa!

 28. 17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

  Mijn week was lekker! Redelijk veel gewerkt en wel sinds woensdag last van m’n schouder/ nek (zo stijf dat ik er soms duizelig van word), dus ik doe lekker extra rustig aan het weekend! Net boodschappen gehaald, dus mijn weekend kan beginnen! Dinsdag weer gewoon werken. Maar eerst nog maandagmiddag mijn salarisstrook downloaden, jeeej, nu al zin in, want ik had flink wat uurtjes overgewerkt vorige maand nog! Dus dat wordt nu uitbetaald (altijd leuk :D )

  • Serena
   Auteur
   17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

   SHOPPENNNNN!

 29. Tessa
  17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

  Hoi Serena! Wat een leuke post weer :-) Ik vind boodschappen doen in het buitenland ook altijd zo leuk, toen we 3 weken in Canada waren heb ik zelfs zo’n bonuskaart van een speciale supermarkt aangevraagd omdat ik er zo vaak heen ging, haha. En altijd leuk die babyfoto’s! Toen mijn halfzusje geboren werd leek ze zo erg om mijn jongere (volle) zus als baby! Ik was deze week in Amerika voor een conferentie, maar ben helaas ziek terug gekomen. Dus het weekend spendeer ik op de bank. Fijn weekend!

 30. Alina
  17 maart 2018 / zaterdag, 17 maart 2018

  Hallo Serena! ik ben normaliter een stille volger, maar bij de foto van de zakjes “gschnetzeltes zürcher art” moest ik heel hard lachen! :D het is een zwitsers gerecht en ik ben half zwitsers half nederlands! en hier in zwitserland eten het de mensen met champignons en rösti, misschien leuk om eens te proberen ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *