Instalab week 10 | surprise Babyshower!


De week begon meteen al helemaal leuk, want op zaterdag hadden we een babyshower georganiseerd voor Nena. Bij restaurant Vroeg kun je een zaaltje reserveren, wat superfijn is, want zo kun je elkaar beter verstaan EN je krijgt de vrijheid om het te versieren. Bij Xenos had ik allemaal leuke babyshower spulletjes ingeslagen om het zaaltje mee te versieren.


En toen kwam Nena, ze was oprecht verrast! Ze had helemaal niets doorgehad. Zo leuk. Meteen huilen natuurlijk (ja, hormonen!), want ze dacht dat mensen zoiets alleen bij de eerste zouden doen, en niet bij de tweede. Maar een tweede kindje is natuurlijk net zo belangrijk. Ze zat er de laatste dagen een beetje doorheen, dus zo’n verrassing deed haar veel goeds. Gelukkig maar! :)


We hadden een High Tea besteld en die was werkelijk HEERLIJK! Ik denk toch wel één van de beste die ik tot nu toe heb geproefd. Aanrader dus! Mocht je in de buurt van Bunnik/Houten/Vechten wonen, is restaurant Vroeg zeker een aanrader (maar als je daar in de buurt woont, zul je het ongetwijfeld al kennen).


Cadeautjes time! We hadden met zijn allen bijgelegd voor een mooie draagzak. Superhandig, vooral als je nog een 3-jarige hebt waar je op moet letten. Nena was er superblij mee!


Ik was ook geïnteresseerd, want het lijkt mij ook superhandig zo’n ding! En met een draagdoek weet ik 100% zeker dat ik verstrikt raak of het verkeerd knoop en mijn baby op de grond valt, haha! En kijk dan, als ik zo zit lijkt het net alsof ik een basketbal onder mijn shirt heb verstopt, lol!


Op zondag vierde Lorena (dochtertje van mijn nichtje Hester) haar 3e verjaardag. Ze is de laatste tijd helemaal into tijgers, dus Hester had de verjaardag een jungle thema gegeven, superleuk!


En speciaal voor Lorena had ze deze tijgertaart laten maken, zo mooi! Lorena was er zo trots op. Ze deed van te voren steeds de koelkast open en zei dan ‘even kijken of hij nog niet gesmolten is’. ZO CUTE!


Maren lekker aan het Play Doh’en met Lorena en Sanne. Nostalgie!


Het was een gezellige zondagmiddag verjaardag, lekker veel gesnackt, taart gegeten, gekletst en gelachen! Daarna hebben we thuis gechillt en opgeruimd. Gewoon zo’n heerlijk rustig dagje.


De afgelopen week zijn we druk geweest met de babykamer. Ik wil nog niet te veel delen (omdat ik het leuker vind om het te delen als het helemaal af is!), maar deze leuke berenmandjes wilde ik jullie niet onthouden. Hoe schattig! Ik vond ze echt perfect voor de babykamer!


En Coco vond het ook wel wat, die dacht meteen dat ik een nieuw kattenmandje voor haar had geregeld, hihi!


George’s stiefvader maakt de heerlijkste loempia’s en pasteitjes! We hebben standaard een paar zakken in de vriezer. Ik zat in bed te chillen met Netflix en had zin om te snacken en toen kwam George me dit bordje brengen, zo lief!

Ik was trouwens het tweede seizoen van Top of the Lake aan het kijken. Inmiddels helemaal afgekeken en ik moet zeggen… hij viel tegen. Ik was heel excited, maar er zijn te veel losse eindjes, onwaarschijnlijkheden waarvan je je afvraagt waarom er niemand werd gearresteerd en ja.. gewoon uiteindelijk een vrij slap verhaal. Jammer, want de acteerprestaties waren – net zoals in seizoen 1 – subliem!


En daarna werd ik ziek. Of nou ja, ik had maagzuur. Ik dacht eerst van niet omdat ik niets in mijn keel voelde branden. Het was meer een heel erg vol gevoel, alsof je zoveel had gegeten dat het letterlijk tot aan je keel kwam. Misselijk voelde ik me niet echt, maar wel veel lucht dat dwars zat. Ik heb me er 2 dagen goed beroerd van gevoeld en heb eigenlijk alleen wat laveloos in bed gelegen, helaas. Baalde ik van, want ik wilde nog zoveel doen! Maar ja, ik pak op zulke momenten dan ook gewoon mijn rust.

Ik heb deze boeken opgestuurd gekregen en heb er alvast wat in gebladerd, er staan echt veel handige tips in! Van vriendinnen hoorde ik al dat dit hét boek is dat je moet hebben als kersverse ouders, en dit is een vernieuwde editie, dus ben benieuwd. Volgens mij komt hij van tijd tot tijd heel erg van pas. Al beseffen we ons ook dat elk kind en elke ouder anders is en dat je dus gewoon vooral je eigen ding moet doen en je als geen ander je eigen kind het beste kunt aanvoelen. Maar toch, een handig boek voor wat basiskennis denk ik!


Op vrijdag kwamen Nohemi en haar moeder langs om dozen op te halen met make-up, die ik heb gedoneerd. Nohemi’s moeder werkt in een vrouwengevangenis en één keer per jaar organiseren ze een beautydag voor de vrouwen. Vorig jaar was het een groot succes, dus dit jaar wilden ze het weer organiseren. Superleuk initiatief! Als dank voor mijn donatie kreeg ik dit leuke setje cadeau. Dankjewel Nohemi!

Mocht je je afvragen wat ik met al mijn beautyspullen doe, dat doneer ik dus van tijd tot tijd. Soms aan een weeshuis, een blijf van mijn lijf huis, of mensen halen het op en nemen het mee naar weeshuizen in het buitenland, soms voor organisaties die zich inzetten voor mensen met wat minder centjes, noem maar op. Als jij je inzet voor een goed doel en je denkt dat ik jou daarbij kan helpen, stuur me dan zeker even een mailtje! Ik heb niet altijd voldoende op voorraad (omdat ik dan net een donatie heb gedaan), maar nooit geschoten is altijd mis!

Wat weinig foto’s deze week, omdat ik dus 2/3 dagen beroerd was en veel op bed heb gelegen, maar hopelijk vonden jullie het toch leuk om te zien wat ik de afgelopen week heb uitgespookt! George en ik rijden zo naar Duitsland om boodschapjes te doen (ZO burgerlijk, maar ZO leuk!) en morgen staan Larissa en ik op de Kofferbak Sale bij de EXPO in Houten met onze kleding. Mocht je morgen dus niets te doen hebben en je wilt lekker komen neuzen, kom gerust langs!!

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

32 Reacties

 1. 20 maart 2018 / dinsdag, 20 maart 2018

  Wat toevallig dat je het dragen noemt! Ik ben draagconsulent en zat al een tijdje te denken om je te vragen of je daar al over had nagedacht. (Ergo) dragen is echt supergoed voor jou en je baby en als je het leuk vind, zou ik je ook graag eens willen voorlichten over alle mogelijkheden (en laten zien dat een doek knopen echt énorm meevalt! ECHT!). Ik beloof je dat je helemaal enthousiast zult worden ;-)

 2. Do
  15 maart 2018 / donderdag, 15 maart 2018

  Sereen! Wat lief van je dat je al die producten weggeeft, ik weet zeker dat anderen er heel blij mee zijn. stay strong babe

 3. Denise
  13 maart 2018 / dinsdag, 13 maart 2018

  Wat lief dat Nena zo blij was met de suprise babyshower!
  Ik vind die berenmandjes echt te cute <3

  X

 4. sabrina
  13 maart 2018 / dinsdag, 13 maart 2018

  Kei leuk die berenmandjes! ben echt benieuwd na de rest van de leuke baby spulletjes!
  Je ziet er prachtig uit Serena!
  En de jungle thema is nu helemaal hot idd vind ik ook erg leuk!
  Rustig aan hé meid. succes en kracht gewenst voor de komende tijd en hopelijk voel je je weer beter :)

 5. 12 maart 2018 / maandag, 12 maart 2018

  Die berenmandjes zijn zoo schattig! En dan die foto met Coco erin <33

 6. 12 maart 2018 / maandag, 12 maart 2018

  Wat een fijne week weer! Awwh wat schattig een surprise baby shower, ik hoop zo dat dit ook voor mij gedaan word. De hapjes zien er heel lekker uit, maakt mij direct aan het kwijlen op deze vroege ochtend. Ik geef mijn beauty producten vaak weg aan collega’s, buren of familie leden. Vaak wissel ik het wat wat, maar je hebt me wel aan het denken gezet om het aan een goed doel weg te geven! Even goed door sparen en ik ga eens kijken aan welk goed doel ik het geef.

 7. 11 maart 2018 / zondag, 11 maart 2018

  De kleur op je nagels is echt heel mooi zeg! En die taart… ik ben nu al aan het bedenken wat ik voor ons meisje ga maken als ze 1 wordt. Heb nog genoeg tijd gelukkig want is pas in augustus. Alhoewel de tijd gaat wel echt mega snel!

  x

 8. A
  11 maart 2018 / zondag, 11 maart 2018

  Wat een toffe taart…..! Ik heb zo het gevoel dat je een jongetje krijgt😊 geniet van je zwangerschap!

 9. 11 maart 2018 / zondag, 11 maart 2018

  Wat was de taart van Lorena mooi! En hoe cute is Coco in dat berenmandje?!

 10. 11 maart 2018 / zondag, 11 maart 2018

  Heyy! Ik ben normaal volledig lurkster, maar voelde me toch soort van genoodzaakt om nu te reageren. Even ter info namelijk, die specifieke sprongen uit ‘Oei, ik groei’ zijn totaal niet wetenschappelijk onderbouwd. Zie bijvoorbeeld het artikel van Trouw wat ik heb ingevuld onder website. Dus er staan best ook goede dingen in het boek, maar hecht niet teveel waarde aan de daar genoemde sprongen aangezien deze voor heel veel kinderen niet zo gelden. :)

  • Femke
   12 maart 2018 / maandag, 12 maart 2018

   Grappig hoe dat dan blijkbaar per kind kan verschillen. Als ik naar mijn kindje kijk dan klopt dat meestal wel. En er staan zeker handige tips in!

 11. 11 maart 2018 / zondag, 11 maart 2018

  Die berenmandjes zijn echt mega cute!! <3 <3

 12. Ely
  11 maart 2018 / zondag, 11 maart 2018

  Super leuk z’n babyshower, ik had ook een toen ik onze eerste verwachte… Ben nu inmiddels al bevallen van onze tweede dochter… Veel succes met je zwangerschap en straks lekker genieten van je kleintje xxxx

 13. Willemse
  11 maart 2018 / zondag, 11 maart 2018

  Die tijger taart is oprecht de leukste taart die ik ooit gezien heb. Wat super mooi gedaan. En wat lief dat ze steeds naar de koelkast liep om te kijken of de taart nog niet gesmolten was :-)

 14. 11 maart 2018 / zondag, 11 maart 2018

  Ah wat lief dat jullie dit hebben gedaan, ziet er gezellig uit :) En dat mandje, snap best dat je katje erin gaat zitten haha!

 15. Sanne
  11 maart 2018 / zondag, 11 maart 2018

  Ik ben dan weer meteen benieuwd welke draagzak het is #babywearingjunkie

 16. Wawawhoo
  10 maart 2018 / zaterdag, 10 maart 2018

  Jeetje wat is Maren afgevallen! Wat is haar geheim? 😜

  • Serena
   Auteur
   10 maart 2018 / zaterdag, 10 maart 2018

   4 maanden lang 8 x per week sporten en heel gezond eten! Geen geheim dus, maar gewoon keihard werken 😉

   Ze heeft het programma van EliteFit gedaan in Utrecht en is 16 kilo afgevallen. Ze is nu helemaal #fitgirl 💪🏼

   Zo knap van haar! We zijn allemaal heel trots op Maren.

   • Wawawhoo
    11 maart 2018 / zondag, 11 maart 2018

    Inderdaad superknap, ik kan alleen nog maar dromen van zo’n doorzettingsvermogen 😂

    Heeft ze het personal coaching programma gedaan? En zou je aan haar willen vragen hoeveel zoiets kost? Ik vind namelijk geen prijslijsten terug op de site.

    Heeft Maren uberhaupt een social media account waar ze haar hele fitnessreis heeft gedeeld?

 17. Merel
  10 maart 2018 / zaterdag, 10 maart 2018

  Ik moest bij de foto’s van Nena die binnenliep al janken. Jup ook een zwangere hier. Die hormonen zijn wel erg hoor. Hoe deal jij daarmee Serena?

  • Serena
   Auteur
   10 maart 2018 / zaterdag, 10 maart 2018

   Gewoon lekker laten gaan die tranen! Hoort erbij, toch ❤️ Ik schaam me er niet voor in elk geval.

 18. 10 maart 2018 / zaterdag, 10 maart 2018

  Wat een super leuke verassing! En wat een pracht taart, heel schattig dat ze elke keer ging kijken of niet was gesmolten <3

 19. Emma
  10 maart 2018 / zaterdag, 10 maart 2018

  Leuke week!
  Ik heb de oei ik groei app ( moet je wel betalen) ook super interessant.

 20. Linda
  10 maart 2018 / zaterdag, 10 maart 2018

  Simone ik heb de website gevonden waar je dat beren mandje kan kopen, was wel even zoeken voor jou maar gelukkig gevonden voor jou, als je op mijn naam klikt ga je naar de website toe, en ze hebben nog veel meer leuke mandjes,

  • Serena
   Auteur
   10 maart 2018 / zaterdag, 10 maart 2018

   Hi Linda,
   ik heb de URL verwijderd want hij leidt naar een website die claimt gegevens te willen stelen, althans dat zie ik als ik er met mijn telefoon naartoe probeer te gaan. Je geeft ook een webshop op met babyslofjes dus ik betwijfel of ze daar überhaupt wel mandjes verkopen.. sorry, vond het een beetje dubieus dus vandaar dat ik de link heb weggehaald.

 21. Maureen
  10 maart 2018 / zaterdag, 10 maart 2018

  Bij Vroeg is het zo gezellig!
  Ik woon vlakbij Houten, heb je nog tips voor de boodschappen in Duitsland? Waar rijden jullie naartoe? Wij meestal Kleef of Emmerik.. groetjes!

  • Serena
   Auteur
   10 maart 2018 / zaterdag, 10 maart 2018

   Hi Maureen,
   Wij zijn inderdaad ook naar Kleve gereden, naar de Kaufland. Dat is maar 1 uur en 15 minuten dus goed te doen! Leuk mini roadtrippie!

   • Maureen
    11 maart 2018 / zondag, 11 maart 2018

    Hi Serena! Ja is echt leuk he! Als je een keer wat verder wil is Aken ook een aanrader. Ben je ook wel eens bij DM geweest? Drogisterie Markt, super leuk en goedkoop!

 22. Simone
  10 maart 2018 / zaterdag, 10 maart 2018

  Dat beren mandje is zoooo leuk! Mag ik vragen waar je die vandaan hebt?

  • Cindy
   12 maart 2018 / maandag, 12 maart 2018

   Jaaa wil ik ook heel graag weten! :)

 23. 10 maart 2018 / zaterdag, 10 maart 2018

  hoe cute is coco in dat beren mandje :D
  en wat een mooi gebaar dat je je beauty producten doneert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *