Instalab week 10 | veel nieuwe meubeltjes

Goedemorgen iedereen! Jeetje, wat heb ik de afgelopen week veel foto’s gemaakt zag ik. Maar, kennelijk heb ik dus ook vrij veel gedaan. Zo voelt het niet, of nou ja, het voelde niet aan als een drukke week. Ik ben blij, want we zijn langzamerhand ons huisje steeds meer aan het afmaken. Het is nog lang niet af, maar ik heb wat nieuwe meubeltjes gekocht en George en ik zitten te kijken naar mooie posters voor aan de muur. We’re getting there, we’re getting there! Afgelopen week heb ik ook superleuke afspraken gehad met mijn zusjes, nichtjes, vriendinnen, familie, zelfs naar een concert gegaan. Dus kijk snel verder als je benieuwd bent naar de avonturen van vorige week!

instalab week 10 _ - 1 Op maandag kwamen mijn neefje AJ met zijn vrouw Robina en hun lieve kinderen Djavensly en Celeste langs, gezellig! Djavensly is helemaal into YouTube (hij heeft zelfs zijn eigen kanaal) dus we hebben samen, gewoon om te spelen, 2 video’s opgenomen. Hij heeft me hier prrrrrachtig opgemaakt, vinden jullie niet? :)

instalab week 10 _ - 2 Bedankt Djavensly, voor deze mooie look, hahaha!

instalab week 10 _ - 3 Tja, diezelfde avond was ik WEER aan de beurt, maar nu ging George me onder handen nemen. We hebben samen de Boyfriend Does My Makeup Tag opgenomen, die je hier kunt bekijken. We hebben ZO gelachen! Enne, wat vinden jullie van het eindresultaat?

instalab week 10 _ - 5 Op dinsdag kwam EditieNL bij me langs om een item op te nemen over die zwarte peel-off maskers die je zo veel voorbij ziet komen op Facebook. We gaan er eentje zelf maken en vergelijken het met the real deal. Het kwam in het nieuws omdat het gevaarlijk zou zijn voor de huid, want je zou al je goede oliën en vetten ermee van je huid trekken. Onzin natuurlijk, want je trekt er alleen je dode huidcellen en eventuele donshaartjes mee weg. Tenzij je het te vaak gebruikt. Dus net zoals bij alle peel-off maskers is het zo dat je het gewoon niet te vaak moet gebruiken! Dan is er niets aan de hand.

instalab week 10 _ - 4 Het was gezellig!

instalab week 10 _ - 6 Ook was er de Dutch YouTube Gathering (DYTG) Industry Day, waar YouTubers hebben gesproken en waar je, als creator of als merk/bedrijf, veel handige informatie kon opdoen. Daarna was er een borrel en daar was ik naartoe gekomen, en daarna gingen we met een klein groepje nog een hapje eten bij de Markt in de Drieharingenstraat in Utrecht. Was supergezellig! En mag ik even zeggen dat ik VERLIEFD ben op mijn glow! Kijk me shinen daar in the back! Jawel, ik gebruik mijn Shimmer Bricks weer, van Bobbi Brown <3

Check ook vooral de photo bomb, nog verder achterin, lol!

instalab week 10 _ - 11 Het eten was lekkah!

instalab week 10 _ - 8 Kijk Laurence fancy zijn, met zijn coltruitje waarmee hij Steve Jobs aan het channelen is :)

instalab week 10 _ - 7 Dionne even druk op haar telefoontje. Ze heeft trouwens de Kids Choice Awards gewonnen van Nickleodeon, GEFELICITEERD CHICA! Trots op jou!

instalab week 10 _ - 9 Mijn milacku! <3

instalab week 10 _ - 10 Cath en ik. Trouwens, ik gebruikte weer eens mijn Make Up For Ever wenkbrauw spul, dat vloeibare uit een tubetje, enne, zo zijn ze ook wel heel mooi he? Lekker strak en wat dikker aangezet. Love it!

instalab week 10 _ - 13 Op donderdag hadden George en ik een afspraak bij City Spa Bali, de spa van de moeder van Angel. George keek hier echt al weken naar uit, haha! We hadden een heerlijke Balinese duo massage geboekt van maar liefst 2 uur lang, wejoooooo! Voordat we gingen liggen kregen we nog een kopje koffie en thee, en ging George knuffelen met de ‘salonkat’. Die werden meteen grote vriendjes!

instalab week 10 _ - 14 Zoooooo, helemaal refreshed! We hebben echt heerlijk genoten! Als je nog op zoek bent naar een goede massagesalon, of je wilt iemand zoiets cadeau doen, check dan echt even City Spa Bali in Utrecht. Je kunt gemakkelijk je afspraken boeken via Treatwell, of bel even naar de salon rechtstreeks. Er werken allemaal Indische dames die écht van wanten weten! Een Balinese massage van 30 minuten kost €35 even ter indicatie.

instalab week 10 _ - 15 Daarna gingen we een auto ophalen voor een proefrit, maar onderweg nog even langs de Starbucks (die bij Maarssen aan de snelweg). Yum!

Ik ben op zoek naar een leaseauto en ik kreeg de nieuwe Countryman voor een dagje mee van Tim (mijn ex), die bij Hans Severs BMW/MINI werkt. Wat een topauto!!! Komende vrijdag ga ik proefrijden in een Audi Q2 en wellicht doe ik nog 1 andere auto proefrijden, maar daarna wil ik wel graag een besluit nemen. Als jullie nog suggesties hebben voor soortgelijke auto’s in dezelfde prijscategorie (zo rond de €40.000) let me know!

instalab week 10 _ - 12 Ahhhhh, kijk zo’n lieve foto! Clarence had zin om te knuffelen, dus ja, wie ben ik dan om hem dat te weigeren? :)

Larissa en Tara kwamen gezellig langs en samen hebben we 2 superleuke video’s opgenomen voor onze kanalen!!

instalab week 10 _ - 18 Op vrijdagmiddag gingen we met zijn drieën naar een LoveLife lunch die onder andere door Angel werd gehost. LoveLife is een initiatief van Fight, het jongere ‘zusje’ van KWF. Fight richt zich juist op de mensen van onze leeftijd, dus mensen tussen de 25 en 45 jaar. Angel is haar vader verloren aan kanker, en was daarom gevraagd of zij de lunch wilde hosten.

instalab week 10 _ - 17Tijdens de lunch werd ons verteld over het Love Life Diner, een supermooi initiatief dat ik ook zeker nog wil gaan supporten. Het hele idee is om een etentje te organiseren voor vrienden, maar in plaats van een flesje wijn of een bloemetje, vraag je ze geld te doneren aan Fight. Daarbij vraag je ook of jouw gasten het stokje willen doorgeven, door zelf een etentje te organiseren voor vrienden. Een soort Pay it Forward, maar dan zamel je geld in voor onderzoek naar kanker.

Ik wil dit zeker gaan doen, maar dan voor een select groepje bezoekers, waarvoor ik een 3-gangen diner wil koken. Ik laat jullie tzt nog weten hoe en wat en wanneer en hoe je je kunt aanmelden en voor welk bedrag!

instalab week 10 _ - 16 Ook aanwezig was Manon, een superlieve en sterke meid met prachtig lila haar. Ze werd vorig jaar gediagnostiseerd met baarmoederhalskanker dus meiden als jullie dit lezen, ik kan het jullie niet genoeg op je hart drukken: MAAK DAT UITSTRIJKJE! Zelf heb ik ook PAP3 gehad, ik zit nu weer bij PAP2, maar ik moet toch voor nader onderzoek naar de gynaecoloog. Het is ZO belangrijk dat je je laat onderzoeken, want deze vorm van kanker groeit langzaam (het duurt zo’n 10-15 jaar) en als je er op tijd bij bent hoeft er niets aan de hand te zijn. Denk niet ‘mij overkomt het niet’ want jaarlijks krijgen 7 op de 100,000 vrouwen deze vorm van kanker. Vooral vrouwen rond de 30 zijn een risico dus lieve lezeressen…. niet vergeten dat uitstrijkje. Ok?

instalab week 10 _ - 19 Soms krijg ik spontaan een bloemetje en een kaartje van George! Lief he?

instalab week 10 _ - 20 Op vrijdagavond gingen we met de meiden TomYangen! Dat is een Thaise BBQ, waarbij je in het midden kunt grillen en eromheen een lekkere soep kunt klaarmaken. Maren had lekkere garnaaltjes op de markt gehaald, maar die moesten nog gepeld worden, hahaha! Dus wij waren heel even de ‘garnalenpellers’. Diep zat te vertellen dat haar ouders, toen ze net in Nederland kwamen, dit ook deden als werk. Maar dan bij die kleine Hollandse garnalen. OMG hee… wat een gepriegel moest dat zijn geweest.

instalab week 10 _ - 22 Tran was heel erg blij met het vlees, haha! Ik had het bij de slager extra dun laten snijden, hmmmm!

instalab week 10 _ - 21 Kijk zo gezellig!

instalab week 10 _ - 24 Maren heel geconcentreerd aan het werk :)

instalab week 10 _ - 23 En ik had nog een lekkere fles champoepel meegenomen om het etentje mee te eindigen, whoohoo!

instalab week 10 _ - 32 Het was echt gezellig! Ik moet echt vaker die TomYang uit de kast halen!

instalab week 10 _ - 25 Op zaterdagavond gingen George en ik naar het concert van Di-rect in de Melkweg. En wow…. we hebben genoten!! Wat waren ze GOED! En dat niet alleen, ze gaven gewoon een goede show, leuke interactie met het publiek, je zag echt dat ze er plezier in hadden om op te treden en dat kan ik echt waarderen. En ook gewoon een goede 2 uur optreden, en netjes op tijd begonnen. Volgens mij is alles de komende tijd al uitverkocht, maar mocht je nog ergens kaartjes kunnen scoren, zeker doen!!

instalab week 10 _ - 26 We loved it! Het viel ons trouwens op dat er best wat ‘oudere’ mensen in het publiek stonden. Veel veertigers en vijftigers. Leuk om te zien dat een band van een vrij jonge, pop-rock band is gegroeid naar een volwassen rockband die een andere, oudere doelgroep aanspreekt. En misschien raar dat ik het zeg, maar ik vond het echt schattig om te zien dat die oudere stelletjes dan gezellig samen staan te genieten van zo’n optreden. Ik wil dat ook nog steeds kunnen doen over 20 jaar!

instalab week 10 _ - 27 Na de show gingen we even backstage, want George en Jamie kennen elkaar via het gamen, om een drankje te doen! Was gezellig!!

instalab week 10 _ - 31 Zondag was het een heerlijk dagje! Beetje uitslapen, beetje klussen in huis, lekker ontbijten, je kent het wel! Hier is George wat nieuwe BESTA kastjes in elkaar aan het schroeven.

instalab week 10 _ - 37 Kijk, nu hebben we aan één wand helemaal van links naar rechts allemaal BESTA’S. Ziet er meteen meer ‘af’ uit, vind ik. Het staat heel stijlvol, I love it! Nu alleen nog iets verzinnen voor die grote witte, kale muur :)

instalab week 10 _ - 36 Ook heb ik mijn nieuwe eetkamerstoelen binnen, hoera! Larissa en Tara hebben nog geholpen met alles in elkaar schroeven, haha! Lief! Het zijn de ACE stoelen van de House Doctor, en ze zitten heerlijk! Actief, maar lekker, en je krijgt er geen houten kont van. Ze staan echt mooi bij de tafel ook, vind ik. Blij mee!

PS. sorry voor de troep. Ik ga vandaag opruimen. ECHT.

instalab week 10 _ - 28 Hee kijk, een kleedje… wie ligt daar onder?

instalab week 10 _ - 29 KOEK KOEK! Ik had een hutje gebouwd voor Clarence. LIEF HE!? Ik smolt echt!! Hij heeft hier uren geslapen en gechilled.

instalab week 10 _ - 30 <3

instalab week 10 _ - 33 Op zondagavond gingen we langs de ouders van George, want zijn moeder had tiramisu gemaakt en we konden komen proeven, gezellig. Paike, de stiefvader van George, houdt van vlechten en heeft mijn haren ingevlochten. Gaaf he! Volgende keer neem ik elastiekjes mee, dan kan ik het vastzetten :)

instalab week 10 _ - 34 Kijk, dit plaatje zag ik op het IG account van @mydomaine en I’M IN LOVE met die tafelcombinatie. Ik heb al een beetje online gezocht, maar kon niets soortgelijks vinden. Het is een marmeren blad en dan een zwart metalen onderstel. Ik zat ook al de Zuiver Marble tafel te eyeballen (die rechthoekige), maar die is denk ik net iets te klein voor onze bank. Ik vind het zo lastig! Als jullie de gouden tip hebben voor mij, LET ME KNOW!

instalab week 10 _ - 35Hihi, Clarence ging even snuffelen op het dakterras vanochtend. Zo lief! Zo met dat zonnetje op zijn snoetje. Kan niet wachten op zomerse temperaturen, zodat George en ik kunnen koffiedrinken op het terras in de ochtend. Hoe gezellig is dat?

Nou, dat was ’em weer deze week! Ik ga de komende week posters bestellen voor aan de muur, nog meer op zoek naar een nieuwe salontafel, en het gewoon lekker gezellig maken en opruimen in huis. Ik ben er maar druk mee! Maar het is zo leuk om te doen :)

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

68 Reacties

 1. Iris
  21 maart 2017 / dinsdag, 21 maart 2017

  Bij woonexpres zag ik zondag een tafeltje met marmeren blad en zwart metalen onderstel!

  • Serena
   Auteur
   21 maart 2017 / dinsdag, 21 maart 2017

   Kan in de webshop niets vinden, maar heb ondertussen al iets besteld uit een Duitse webshop die ook qua afmetingen helemaal perfect is! Kan niet wachten om hem neer te zetten!

 2. Femke
  19 maart 2017 / zondag, 19 maart 2017

  Leuke instalab weer! Ik rij zelf een bmw 1 serie en dit vind ik echt een top auto. Hij rijdt heerlijk en elke dag als ik hem zie heb ik even dat geluksmomentje dat je denkt wauw is deze van mij. Ik vind de Mercedes a klasse ook erg fijn rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *