Instalab week 10 | fotoshoot in Parijs

Goedemorgen! Het is wederom een prachtige, zonnige dag vandaag! Ik heb mooie narcissen voor me staan, een goed kopje groene thee met gember, een bakje yoghurt. Ready to start the day! Wat heb ik vorige week allemaal gedaan?

instalab week 10_ - 2 Vanaf Berlijn ben ik naar Parijs gevlogen, waar ik mijn zusjes opwachtte bij ons hotel en waar we samen naar het Rebecca Minkoff event gingen, dat konden jullie vorige week al zien. Maar, we waren ook in Parijs uitgenodigd door Sarenza, de allergrootste schoenenwebshop van Europa. Daarover later meer!

instalab week 10_ - 5 We hadden gelukkig ook nog een dagje de tijd om Parijs op eigen houtje te verkennen. We vonden het wijkje Le Marais erg leuk, met veel leuke eetcafé’s en boetiekjes en ook de wat grotere winkels, zoals Muji, Uniqlo en een onwijs gaaf warenhuis Le BHV. Ook vonden we een tentje genaamd Le Voltogeur, waar ze leuke woordjes schrijven in je cappuccino, zoals ‘love’ of ‘hello’ en ‘Paris’. Cute, maar de service was ruk. Dus ik zou hier alleen heen gaan als je op zoek bent naar een lekkere, Instagram-worthy cup of cap. Haha!

instalab week 10_ - 4 Bij ons hotel in de buurt (Hotel Basss) vonden we Brasserie Barbes. Supergroot, druk, mooie Instagram-worthy marmeren tafeltjes en lekker eten. Er begon ineens een zonnetje te schijnen, zo heerlijk! Het hele zomergevoel kwam ineens binnen.

instalab week 10_ - 3 Instagramfoto in the making!

instalab week 10_ - 8 Van maandag op dinsdag verplaatsten we ons naar het hotel dat Sarenza voor ons had geboekt, 9Hotel Opera, een prachtig en een wat luxer hotel dan Hotel Basss. Omdat we met zijn drieën waren hadden we een apart gedeelte van het hotel met twee aan elkaar geschakelde kamers. Supergaaf! Het was heel ruim en groot en ook gewoon gezellig dat we in feite met zijn drieën op een kamer lagen! Op de kamer vonden we een goodiebag met onder andere dit grappige varkentje, die ook echt een knorrend geluid maakt als je er in knijpt. Lol!

instalab week 10_ - 6 Ook vonden we er een prachtig boeket witte rozen, dat Laris hier op de foto zet.

instalab week 10_ - 7 En een kop en schotel met het Sarenza logo, die Tara hier vasthoudt. Superlief!

instalab week 10_ - 10 Op dinsdagmiddag werden we verwacht in een schitterend en onwijs groot (zeker voor Parijse begrippen) appartement in de stad, waar we onze fotoshoot hadden. Voor ons hadden ze een vrij speelse setting gemaakt in de slaapkamer, waar we een kussengevecht moesten houden. We hadden hier megaveel lol in! De foto’s van de shoot zal je komende maand zien verschijnen op onze Instagram accounts. Na de shoot maakten we zelf nog wat foto’s in het appartement, want het was gewoon zo’n onwijs mooie locatie met mooie meubels en mooi licht! Wow!

instalab week 10_ - 9 Dus daar maakten we even flink gebruik van, haha!

instalab week 10_ - 17 Sarenza verkoop erg veel schoenen van erg veel verschillende merken, maar sinds een paar jaar maken ze ook hun eigen schoenen onder de naam ‘Made by Sarenza’. De schoenen die mijn zusjes en ik hier dragen zijn van hun nieuwste Baby Love collectie, met allemaal zachte pasteltinten en metallic details. De schoenen die ik hier draag heten Loulou au Luco #5 – ik kreeg er namelijk veel vragen over, dus zo kun je ze gemakkelijker vinden in de webshop!

instalab week 10_ - 12 Op woensdagmiddag was het alweer tijd om naar huis te gaan. Om nog wat tijd te doden gingen we eten bij een restaurant tegenover het station Gare du Nord. Ik verwachtte niet zo veel van een restaurant pal tegenover het station, maar wow, ik geloof dat we hier de vriendelijkste service tot nu toe hebben gehad! En ik had onwijs zin in oesters (mijn liefde voor oesters is zoals jullie weten sinds Kaapstad niet te houden, haha!) dus bestelde ik er 6 ALL FOR ME! En whoohoo, ze waren lekker groot en ik heb gesmuld! Een mooie afsluiter van onze Paris trip.

instalab week 10_ - 11 Tijd om naar huis te gaan! Parijs, een leuke stad, maar ik ben er al met al toch niet zo HEEL kapot van. Je moet goed zoeken naar leuke tentjes en boetiekjes, het is niet zo dat de hotspots voor het oprapen liggen, en de service is vaak onvriendelijk. Bovendien is het best riskant om er te fietsen, met dat drukke, toeterende verkeer. Ook veel hondenpoep op straat en de metro’s voelen niet heel veilig aan. Ik weet dat er superveel mensen HELEMAAL weg zijn van Parijs, maar for me, not so much. Ik vind Londen bijvoorbeeld veel leuker, of Stockholm en Kopenhagen. Een relaxtere vibe hangt daar. En de mensen zijn vriendelijker en beleefder. Of zeg ik nu iets stoms? Ik weet niet hoor, misschien ‘snap’ ik de stad ook wel gewoon niet. Ben benieuwd wat jullie kijk is op Parijs.

instalab week 10_ - 13 Zo, eenmaal terug in Nederland besloten we om bij Tara te eten. Lekker indofood besteld! #geenzinomtekoken

instalab week 10_ - 14 Yes! Het was nu ook eindelijk tijd voor mij om de peel-off wenkbrauw tattoo te testen!

instalab week 10_ - 16 Na ongeveer 45 minuten trok ik ze eraf…

instalab week 10_ - 15 En dit was het resultaat! Wow! Ze zijn inmiddels al vervaagd, maar dat heeft te maken met de exfoliërende reiniger die ik sinds kort gebruik denk ik… Het resultaat is in elk geval erg mooi! Enne, mochten jullie het gemist hebben, klik hier voor de uitgebreide video-review.

instalab week 10_ - 19Volgens mij zijn mensen vaak in de veronderstelling dat bloggers een vrij jong publiek hebben, maar volgens Google Analytics is mijn grootste groep lezers juist wat ouder. Ze commenten alleen nooit! En kijk, voor dit soort berichtjes.. daar doe ik het voor! Dat is toch lief?! Dan smelt mijn hart een beetje, om daar zo’n trotse mama te zien staan. En knap ook nog eens! Superleuk dat Nanne dit met me deelde! :)

instalab week 10 - 1Kijk, en tantes kijken ook naar Beautylab! Moms & aunts.. they all love me, hahaha! Later hoorde ik dat ze het wenkbrauwspul ook meteen had besteld, supergaaf om te horen dat je mensen zo kunt enthousiasmeren en uiteindelijk ook kunt helpen! Natuurlijk blog ik omdat IK dat leuk vind, maar het is juist zo leuk omdat ik weet dat ik daar JULLIE daarmee kan inspireren en ik vind het al helemaal leuk om te horen dat jullie dan ook producten aanschaffen die ik aanraad.

Trouwens, kreeg nog een hele mail van de Hekserij webshop (na aanleiding van mijn artikel “Molecule 01 van Escentric Molecules, zo maak je hem zelf!“) en ze wisten niet wat ze overkwam. ZO VEEL bestellingen gehad. Doet mij goed om te horen! Vind ik oprecht leuk! Jullie zijn blij en de webshop is blij, iedereen blij.

instalab week 10_ - 25 Kittykats genieten ook van het zonnetje!

instalab week 10_ - 21 Ik ben ook maar even in het zonnetje gaan zitten. Met een roze koek. Life is good.

instalab week 10_ - 23 Clarence weer voor het eerst in lange tijd buiten op de gallerij.

instalab week 10_ - 22 Coco bleef een beetje bij de deur hangen, ze durfde niet zo goed. Kijk dat zielige koppie nou! TE CUTE! Soms wil ik haar gewoon vasthouden en fijnknijpen, zo lief vind ik haar! Nou ja, niet echt fijnknijpen, hahaha! Maar je snapt wat ik bedoel!

instalab week 10_ - 24 Nog even en dan kan het niet meer (of nou ja, in de lente eet je meestal geen stamppotjes toch?) dus ik maakte lekker een stamppotje voor mezelf, stamppot rauwe andijvie met chipolata worstjes. Lekkah! Tim at even wat anders snels, omdat hij snel door moest naar voetbal.

instalab week 10_ - 27 Op zaterdag hadden we een bruiloft van de vrienden van Tim. Het moest even op gang komen, maar op een gegeven moment stond de hele dansvloer dan toch vol, haha! Hier sta ik op de foto met Gerlies, één van de eerste dansers en een superlieve meid!

Daarna zijn we nog even doorgereden naar Jacq en Wessel, waar ook Maren en Martijn en Hester waren. Ik wilde vooral Maren even zien, want haar lieve Puzz is na 10 jaar (waarvan 1,5 jaar ernstig ziek vanwege nierfalen) helaas overleden. Ze hadden haar die dag laten inslapen. Zo zielig. Arm beestje was echt helemaal op. Ze had veel te weinig rode bloedlichaampjes en viel op het laatst gewoon door haar pootjes heen. Gelukkig is ze gewoon langzaam ingeslapen in Maren’s armen.

puzz - 1Lieve Puzz, ik zal je missen.

instalab week 10_ - 26 Zondag geen vrij, maar work work work work work.

instalab week 10_ - 18En daarna lekker chillen in bed met Cocolina aan mijn zijde en de NIEUWE HOUSE OF CARDS op NETFLIX, yasssssss! Zijn jullie al begonnen met het nieuwe seizoen?

instalab week 10_ - 20In de app Wunderlist houd ik een lijstje bij met de filmhuisfilms die ik nog graag wil zien. Ik heb er nog geen eentje bekeken maar vroeg via Twitter welke ik als eerste zou moeten kijken. Moonrise Kingdom en Room werden veel genoemd. Welke moet ik volgens jullie als eerste kijken? Ben heel benieuwd!

Nou, dat was mijn weekje weer! De komende week lekker rustig, geen reisjes en zelfs geen zakelijke afspraken. Gewoon lekker thuis werken aan artikelen en video’s en afspreken met vriendinnen. Ook wel eens fijn!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

98 Reacties

 1. 2 april 2016 / zaterdag, 2 april 2016

  Fish tank vond ik een geweldige film, staat zelfs op mijn eigen lijstje ‘Nog een keer kijken’!

 2. Kim
  29 maart 2016 / dinsdag, 29 maart 2016

  EINDELIJK iemand die ook zo over Parijs denkt! Ik heb me er prima vermaakt, maar in mijn ogen is het geïdealiseerd…… al leek ik de enige die zo dacht. Toch niet dus ;)

 3. Laura
  19 maart 2016 / zaterdag, 19 maart 2016

  Kings of Summer, heerlijke film!

 4. 15 maart 2016 / dinsdag, 15 maart 2016

  Hoi Serena,

  Ik denk dat je Spectacular Now wel kan waarderen! (Al zou ik het niet echt als een filmhuis/arthouse film beschouwen; het is gewoon een mooie feelgood met wat traantjes en leuke lessen tussendoor). Hehe, ik wilde ook even zeggen dat ik moest lachen van je peel-off op Snapchat. Deed je leuk!

 5. 15 maart 2016 / dinsdag, 15 maart 2016

  Wat een leuk artikel! Supermooie foto’s die jullie hebben gemaakt in Parijs, echt tijdschriftwaardig vind ik! Ik ben zelf wel enorm weg van Parijs, maar ieder zijn ding! :) Die koffie’s met tekstjes, zo leuk!

 6. Emma Hastjarjanto
  15 maart 2016 / dinsdag, 15 maart 2016

  Room is erg indrukwekkend! Afgelopen week gekeken :) en ik ben een enorme Wes Anderson fan, dus Moonrise Kingdom vind ik ook gewoon geniaal. Die is leuk als je zin hebt in iets luchtigers/schattigers!

  Wat een toffe fotoshoot!

  • Lousaa
   16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

   Wes Anderson is inderdaad zooo verrekte feestelijk dat ik daarmee zou beginnen. Raaaar vaak, dat wel, maar altijd een verrassing waar je niet op voorbereid was. En ook fijn om te kijken als je inspiratie wilt opdoen voor je fotografie. Die cinematografie en de vormgeving….

 7. 15 maart 2016 / dinsdag, 15 maart 2016

  Ik ben zelf ook niet zo gek op Parijs. Doe mij Praag maar DAT is pas een geweldig romantische stad met prachtige gebouwen en een even rijke historie. Maar man wat een prachtig appartement en wat een mooie lichte foto’s de lente spat ervan af vind ik!

  Een paar weken geleden heeft mijn moeder ook onze hond in moeten laten slapen hij had overal tumoren en was ook gewoon op. Hij is 12 jaar geworden en was mijn eerste hond. Geadopteerd in Curaçao en meegenomen naar Nederland dus hij zal altijd mijn Dushi blijven.

 8. 15 maart 2016 / dinsdag, 15 maart 2016

  Altijd verdrietig om afscheid te moeten nemen van een huisdier.
  Ik moest wel net iets te hard lachen om je wenkbrauw peel off foto, hihi! :P

 9. Nicole
  15 maart 2016 / dinsdag, 15 maart 2016

  Ik ben ook niet zo van Parijs, vooral de onvriendelijkheid vind ik zo’n afknapper.

 10. Julie Tina
  15 maart 2016 / dinsdag, 15 maart 2016

  Wat leuk dat je ook een ouder publiek aanspreekt! Niet dat dat me nu zo verbaast, je komt ook volwassen en professioneel over op je blog :)
  Zelf hou ik best van Parijs maar ze hebben er wel een eigen karaktertje ja :D hotspots moet je inderdaad ook echt op voorhand ‘n beetje plannen kwestie van de middelmatige plekjes te vermijden.
  Ik zie dat je Boyhood ook nog gaat kijken, echt een aanrader (en niet alleen omdat ie zo gehypet is)! House of Cards is dan weer totaal m’n ding niet terwijl ik (bizar genoeg) wel politicologie studeer haha.

  • Lousaa
   16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

   Juist daarom misschien wel!

   Ik heb dat ook altijd met films en series waarin mijn vak zogenaamd in beeld is. Onherkenbaar. Stupide vaak ook. Die kan ik dan niet kijken zonder telkens te denken: welke gek heeft dit gemaakt.

   Zelf vind ik House of Cards wel briljant. Dit seizoen is helemaal fantastisch met al die nieuwe risico’s en verbondjes. En de Conways zijn ook geniaal. Zo heerlijk aan de Underwoods gewaagd…

 11. 15 maart 2016 / dinsdag, 15 maart 2016

  Nieuwe house of cards seizoen ben ik al mee gestart, spannend! Net als PLL, elke week even afwachten op een nieuwe aflevering. Oh Parijs, wat heerlijk daar wil ik nog eens heen. Wat maak je toch leuke dingen mee. Die foto van jou met de ballonnen is echt heel leuk, je outfit is prachtig! Ik ben ook benieuwd naar het wenkbrauw spul ;-)

 12. Patricia
  15 maart 2016 / dinsdag, 15 maart 2016

  Hier ook een 30+ beautylab fan ! Ik ben inmiddels 37, ook een indo, binnenkort moeder van 4 en geniet al bijna 2,5 van jouw blog ! :D Dit is m’n eerste comment, en ik hoor idd bij de wat oudere lezeressen die nooit een comment plaatst. Desondanks lees ik bijna elke dag je blog met veel plezier ! ;)

  • Nicole
   15 maart 2016 / dinsdag, 15 maart 2016

   Je krijgt een vierling?!

   • Patricia
    15 maart 2016 / dinsdag, 15 maart 2016

    Haha, nee ik ben in verwachting van m’n vierde kind ;).

    • Nicole
     15 maart 2016 / dinsdag, 15 maart 2016

     Hihi, proficiat!!

 13. 15 maart 2016 / dinsdag, 15 maart 2016

  Wow, mooie foto’s in Parijs! En nu wil ik ook die peel tattoo voor je wenkbrauwen. Ik vond het resultaat bij je zusje erg mooi geworden!

 14. Ashley
  15 maart 2016 / dinsdag, 15 maart 2016

  Dat vast pakken en fijn knuffelen met je poesjes door hun schattige snuitjes heb ik ook dagelijks bij mijn viervoeterige prinsesjes!! Heeeerlijk oneindig veel liefde van mijn katzenkindjes 💕

 15. 14 maart 2016 / maandag, 14 maart 2016

  Wat is die foto van jou en je zusjes geweldig <3 zoooooo lief
  oww en ik ben ook een oudere lezer :) en ik blijf er van genieten. 50 hee met hier een daar een geverfd wit (echt spierwit) haartje <3
  trouwens helemaal gek van oesters <3 jummie

 16. 14 maart 2016 / maandag, 14 maart 2016

  Haha ik was net begonnen met Room maar na 5 minuten toch maar afgezet. Het lijkt mij wel een hele mooie film maar om half 11 in de avond na een werkdag denk ik dat ik binnen no-time naar de binnenkant van mijn oogleden kijk. :-) Even bewaren voor een ander moment dus.

  • 14 maart 2016 / maandag, 14 maart 2016

   Ps.. ben ook wat oudere lezer (30+er) …. (misschien is dat de reden dat ik het niet vol hou nu haha.)

 17. @nn
  14 maart 2016 / maandag, 14 maart 2016

  Leuke drukke week heb je gehad.

  Ik ben blij te horen dat ik dus niet de enige wat oudere lezers ben van je blogg ^^.
  Have A nice week :)

 18. 14 maart 2016 / maandag, 14 maart 2016

  Wat een heerlijke foto’s. Jullie tripje naar Parijs zag er ook heel fijn uit. Prachtige foto’s hebben jullie / Sarenza gemaakt.

 19. Lieke K.
  14 maart 2016 / maandag, 14 maart 2016

  Love the shoes!!! 👠

 20. Marijke
  14 maart 2016 / maandag, 14 maart 2016

  Je schoenen bij de shoot zijn echt geweldig!

 21. Sharon
  14 maart 2016 / maandag, 14 maart 2016

  Ik ben ook oud! En moeder! En oudere vriend;) en ik check je site elke dag. Superleuk en ff ontspannen:))

 22. 14 maart 2016 / maandag, 14 maart 2016

  Wat een drukke maar toffe week ! Die foto’s in Parijs zijn echt prachtig

 23. Lau.aq
  14 maart 2016 / maandag, 14 maart 2016

  Zo leuk om wekelijks een kijkje in je leven te mogen nemen, altijd heerlijk positief, keep up the good work!

 24. Sam
  14 maart 2016 / maandag, 14 maart 2016

  Boyhood

 25. Myrte
  14 maart 2016 / maandag, 14 maart 2016

  Wow! Die wenkbrauwen, hoe lang blijft dat zitten? Ik wil graag wat dingen bestellen op die site, maar ik zie nergens het bedrag in euro, dus moet je via PayPal betalen? Ik heb namelijk wel paypal maar ik snap daar niks van haha. Hadden jullie toevallig ook andere leuke producten daar besteld? En, hoelang duurde het bezorgen?
  Groetjess

  • Serena
   Auteur
   14 maart 2016 / maandag, 14 maart 2016

   hi Myrthe,
   ja je moet met Paypal betalen, en ik heb de dollars omgerekend naar euro’s!
   Bekijk anders ook even deze post, daarin laat ik meer dingen zien die ik daar heb besteld: https://www.beautylab.nl/geshopt-koreaanse-beautyproducten/

   Ga er van uit dat het langer duurt dan normaal, ongeveer anderhalve week tot 2 weken!

 26. Lynn
  14 maart 2016 / maandag, 14 maart 2016

  What Mary knew is echt n heel goede film, beetje in t arthouse genre!

 27. Sim
  14 maart 2016 / maandag, 14 maart 2016

  Leuke week en ook leuk dat je de Wunderlist App weer gebruikt, zo handig!! Ik ben 38 en laat vaak een comment achter:). Is dat oud??! Haha! Vind je blog heerlijk intermezzo in het drukke dagelijkse leven. Grtjs

 28. 14 maart 2016 / maandag, 14 maart 2016

  Prachtige foto’s hebben jullie gemaakte in die mooie ruimte, zag ze al op Instagram verschijnen!

 29. 14 maart 2016 / maandag, 14 maart 2016

  Wat zien jullie er leuk uit bij de sarenza fotoshoot lekkere lente vibe krijg ik ervan. Parijs is totaal niet mijn stad. Was er een paar jaar terug en ik heb nog nooit zo veel chagrijnige mensen bij elkaar gezien. Plus ze weigeren Engels te praten terwijl ze dat wel kunnen. Ik snap ook niet waarom het de stad van de liefde wordt genoemd. Amsterdam straalt meer liefde uit dan Parijs

  • 15 maart 2016 / dinsdag, 15 maart 2016

   Ik woon in Frankrijk en ben met een Fransman getrouwd, maar ik kan je wel vertellen dat veel Fransen (ook jongeren) écht geen of nauwelijks Engels spreken. Toen ik nog in NL woonde dacht ik ook vaak dat ze het expres niet deden (die heb je er ook ongetwijfeld bij) maar echt bizar hoe weinig er Engels spreken. En ik heb ook gemerkt dat degenen die het spreken vaak bang zijn om het te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *