Instalab week 10 & 11 | Nicole Kidman ontmoeten

Oef, vorige week was het ziekenboeg bij ons thuis. Even kort door de bocht: iedereen zat een paar dagen goed aan de diarree. Desondanks had ik wel gewoon deadlines van 2 grote campagnes (Etos en Dove) en wat kleinere Instagram campagnes en had ik wat afspraken staan die ik niet (alweer) wilde verschuiven dus het spijt me heel erg dat de artikelen er vorige week dus helaas bij ingeschoten zijn. Gelukkig is iedereen weer gezond en wel, heb ik al mijn deadlines afgekregen en ben ik weer helemaal up & running!


Dit was zo lief! De avond voordat ik op mijn allereerste persreis sinds een jaar ging, lag ik in bed op mijn telefoon te spelen en kwam Clarence naar me toe voor kopjes en knuffels. Hij legde zijn hoofdje op die van mij en ik denk dat het zijn manier was om te zeggen ‘ik ga je missen de komende dagen’. Zo schattig!


Nou, daar sta ik dan! Swisse nam me mee naar het zonovergoten Sicilië. Hoe heerlijk was dat! In goed gezelschap van Vivian Reijs en Charlotte van Vogue. Toen ik afscheid nam van Marshall moest ik serieus een paar traantjes wegslikken… het had niet veel gescheeld of ik stond te janken. Maar, ik hield me groot en eenmaal op Schiphol ging er een knopje om en vond ik het eigenlijk alleen maar heel erg leuk om weer op persreis te gaan. Ook al moest ik daarvoor 4 dagen Marshall missen.

Achteraf gezien viel het allemaal reuze mee, ik heb Marshall helemaal niet gemist! Alleen de laatste dag toen ik in het vliegtuig zat miste ik hem enorm. Maar deze dames hebben me zo vermaakt met leuke gesprekken en het programma was ook erg leuk en druk, dat ik niet eens tijd had om Marshall te missen. Heel fijn, om weer even echt weg te zijn. En meteen een bevestiging dat ik zeker vaker (en zelfs wel iets langer) weg zou kunnen gaan op persreis.


We bezochten de bloedsinaasappelboomgaard waar Swisse hun extract vandaan haalt voor hun drankje Haar Huid Nagels. Ik drink nog steeds elke ochtend een slokje. Soms puur uit het flesje, soms gemengd met water, en dankzij de tip van Danielle van Swisse, roer ik het soms ook door mijn kwark. Echt fijn dat het vloeibaar is, zoveel makkelijker. En ik geloof dat ik echt de effecten begin te merken nu. Ik zag het al wel aan mijn huid, die leek iets meer te stralen, maar ik merk nu ook dat mijn nagels (die normaal echt suuuuper slap en buigzaam zijn) harder aanvoelen.


Niet alleen wij, maar ook influencers uit Nieuw-Zeeland, Australië, Singapore, Hong Kong en Italië waren uitgenodigd. En hoewel je vaak ziet dat landen heel erg naar elkaar toe trekken (heeft ook wel met een taalbarrière te maken), hebben we toch leuk contact gemaakt met meiden uit Australië en Nieuw-Zeeland.


Kijk dan zeg, ze lijken wel nep he? Alsof iemand normale sinaasappels in roze inkt heeft gedoopt. Maar nee, dit zijn échte bloedsinaasappelen zoals ze groeien hier op Sicilië. Door de vruchtbare grond aan de voet van de Etna vulkaan bevatten ze extra veel rood pigment vergeleken met andere plekken waar ze bloedsinaasappelen laten groeien. Ook fijn om te weten is dat ze helemaal geen pesticiden gebruiken. Door de wind die over de boomgaard waait krijgen insecten kennelijk geen kans om te landen op de bomen, dus het is niet nodig. Ik ben nooit eerder op een sinaasappelboomgaard geweest dus ik vond het reuze interessant om hier een rondleiding te krijgen.


Maar heel eerlijk, zo’n boomgaard was ook wel de INSTAPERFECT plek voor prachtige kiekjes, haha! I came prepared en had mijn bloemenjurk en strohoed speciaal meegenomen en aangetrokken om hier mooie plaatjes te schieten.

Hee, je bent een influencer of je bent het niet he? :)


En ja hoor, deze kan ik ook van mijn lijst met celebrities afvinken: een foto met Nicole Kidman! Ze zag er prachtig gekleed uit. Toen ik naar haar toeliep voor de foto zei ik “my dad is going to be SO happy with this photo!” en toen moesten we heel hard lachen. Daarom staat ze op mijn foto iets minder charmant dan op alle andere, geloof ik! Haha! Ze droeg laarzen met hakken, maar ook al liep ze op blote voeten, dan nog was ze een behoorlijk stuk langer dan ik. Ik heb het even opgezocht en ze is 1.80m lang.


Note to self: alle broeken die te lang zijn laten inkorten bij de kleermaker. Want anders ligt deze broek weer een JAAR LANG ongedragen in de kast. Ik heb deze maar gewoon over de grond gesleept, want wilde hem gewoon heel graag aan, maar moet hem echt korter laten maken. En zo heb ik nog wel meer items waar net even iets aan veranderd moet worden. Heb nu alles in een zak gestopt en aan de voordeur gehangen, anders komt het er niet van!


Dit is Jess uit Nieuw-Zeeland. Wat een gaaf wijf is zij zeg! Ongelofelijk lief en grappig, we hadden zo veel lol samen. Ik denk dat ‘bubbly’ haar het beste omschrijft. Ik vroeg wat ze deed voor werk naast Instagram en toen zei ze ‘I am a motivational speaker’. En toen ik vroeg waar ze mensen precies mee wilde motiveren zei ze ‘oh yeah, cause I only got one leg, and…’

“YOU ONLY HAVE ONE LEG?!” riep ik verbaasd. Ze moest lachen. Ze liet me haar kunstbeen zien en ze vertelde me dat ze er in totaal 3 heeft. Een voor lopen, een voor zwemmen en een voor rennen en dansen. Ze heeft meegedaan met Dancing with the Stars en is zelfs derde geworden! En daarvoor had ze nog nooit gedanst in heel haar leven. Zo ontzettend gaaf! Als je benieuwd bent hoe ze danst, klik dan hier voor een video.


Elke avond werden we verwend met heerlijk eten, wijn in overvloed, en hier maak ik mijn eigen cocktail onder het toeziend oog van een knappe Siciliaanse cocktail shaker, haha!


Hier moesten Jess, Charlotte en ik zo hard om lachen. Weet iemand hoe je die witte taartjes noemt? Ik vond ze echt heerlijk! Maar had geen idee hoe ze werden genoemd en toen verzon ik de naam ‘white titties’ hahaha!


Kijk, deze foto moet ik ook gewoon even met jullie delen. Natuurlijk plaats ik alleen de mooiste foto’s op mijn Insta feed, en op de laatste avond had ik bedacht dat ik op het balkon zou staan, met de carnaval gaande onder me, en dat ik dan heel dromerig confetti naar beneden gooi. ZAG HET HELEMAAL VOOR ME! Maar kennelijk kan ik geen confetti gooien zonder er keihard bij te lachen, onderin incluis. Na 3 pogingen zei ik ‘laat maar!’, haha! Confetti gooien is ook gewoon zo leuk om te doen!


Ook op de laatste avond werden we weer keihard verwend met heerlijk traditioneel Sicilaans eten en desserts. Wat een plaatje om te zien ook deze taart!

Al met al een héle fijne persreis. Leuke mensen ontmoet, het was heel interessant om zowel de bloedsinaasappelboomgaard als het laboratorium te bezoeken waar het extract wordt gemaakt, overheerlijk Sicilaans gegeten, veel wijn, ik heb geleerd hoe je risotto ballen maakt (arancini), Nicole Kidman ontmoet, een stadswandeling gemaakt en dus ook nog beetje cultuur gesnoven. Het was echt te gek! Maar zoals altijd met reizen, kijk ik ook altijd uit om weer terug te keren naar huis <3 Thank you, Swisse, voor deze prachtige ervaring! Ik ben weer eens een bofkont!


Ik ben een beetje aan het oefenen met invlechten. Weet er iemand een cursus of workshop in Utrecht die ik kan volgen want ik blijf het lastig vinden! Oja, veel mensen vragen welk wimperserum ik gebruik (na 2 maanden gebruik zie ik eindelijk resultaat!) en dat is die van Aphro Celina.

Je koopt hem voor €49,90 via bol.com (dit is een affiliate link, met andere woorden, als je dit serum koopt verdien ik er ook iets van een euro op. Bedankt als je van deze link gebruik wilt maken!).


Afgelopen weekend op kringloopjacht gegaan met Larissa en Cath! Oh we hebben zo gelachen. We wilden nog even lunchen en via Google Maps vond ik een eetcafé die precies tussen Kringloop Noppes in Houten en een kringloop in Maarssen lag. “Perfect!” dacht ik. Wij daarnaar toe rijden en onderweg dacht ik al… waar leidt dit heen?! Kwamen we uit bij een manege… bleek het eetcafé de cafetaria van de manege te zijn!

Nou, wij maar gewoon naar binnen (Larissa sputterde een beetje tegen, haha) en het bleek een supermooi en chique café te zijn. Ik verwachtte echt zo’n voetbal cafetaria waar je alleen broodjes kroket kon bestellen, maar ze serveerden superdeluxe broodjes. Viel dus allemaal mee! En we konden daarna met een gevuld buikje op weg naar de andere twee kringlopen die we wilden bezoeken.


Niet veel gescoord, meer leuke dingetjes gevonden voor Cath en Laris, en voor anderen leuke dingen gekocht waaronder dit gloednieuw leuke rompertje voor Marsh. Schattig he! Nu nog ietsje te groot dus dan kan hij hem straks van de zomer aan.


Op zondag kwamen mijn ouders gezellig langs! Larissa en Tara waren bij hen op bezoek, dus ineens was het volle bak, echt leuk.


En natuurlijk zaten ze allemaal te wachten tot Marshie wakker zou worden van zijn slaapje, haha! Zodra hij zijn eerste gilletje slaakte sprongen ze nog net niet op om naar boven te rennen. “Maar we komen ook voor jou hoor, Sereen!” Hahaha!


Trotse tante Tara en Marshall. Met zijn bijdehante koppie.


Afgelopen week had ik ook nog een leuke salonbehandeling op de planning staan, namelijk de L’Anza SOS treatment. Wowwwww, echt een opkikkertje voor mijn haren hoor. Wat een verwennerij.


Glanzend, zacht, vol. Het is de grootste tijd voor een knipbeurt, maar na deze behandeling twijfelde ik weer. Het zag er gewoon zo mooi uit! Moest er dan echt een stukje af…?

En nog steeds vind ik dat het mooi in model valt. Maar ik heb toch maar de knoop doorgehakt en komende donderdag ga ik naar Michael bij Kinki Kapper aan de Oudegracht Utrecht. Ik wil het iets korter en iets minder puntig laten knippen. Want er zitten echt wel gespleten puntjes in en daar kan zelfs een SOS treatment niets aan doen (helaas!).


Hahaha, ik ging echt stuk om deze foto’s. George stuurde die door. Marshall heeft door dat wij nu ook om HEM kunnen lachen dus af en toe hangt hij echt de clown uit.


De slaapkamer opknappings zijn nog steeds in volle gang! Via Marktplaats kocht ik dit retro kaptafeltje die George meteen voor me heeft opgehaald. Geeft meteen meer sfeer én die lange spiegel is echt handig, die misten we namelijk in onze slaapkamer. Kunnen we eindelijk onze outfits van top tot teen bekijken. Inmiddels heb ik ook een nieuw kleed en nieuw hoofdeinde binnen en heeft George de trapkast eindelijk omgetoverd tot een daadwerkelijke kast. Nu nog wat nieuwe posters en plantjes en dan vind ik het wel af. Als de slaapkamer helemaal af is zal ik er een artikel over maken, ben benieuwd wat jullie er van vinden!


Ook Clarence vindt onze slaapkamer een stuk gezelliger nu! Hij is er elke dag te vinden, lekker op bed aan het slapen. En dat is goed, want nu weet ik HEM ook altijd te vinden als ik een kattenknuffel nodig heb, wuhahaha!


Van de week weer eventjes langs de kringloop en daar scoorde ik deze supermooie arty vaas van Des Pots voor slechts €3,-. Kon hem niet laten liggen! Alleen deze vaas is zo laag… ik moet even bedenken hoe ik hier op een mooie manier bloemen in kan schikken. Leuke uitdaging voor de komende week.


Nieuw broodbeleg geprobeerd voor Marshall en….. het is approved! MAAR JONGENS WAT EEN PLAKZOOI!


Sinds deze week duimt hij weer. Niet de hele tijd, maar als hij TV kijkt of als hij een beetje moe begint te worden of als zijn duim per ongeluk in de buurt van zijn mond komt. Ik vind het heel schattig, ook al weet ik dat duimen uiteindelijk niet goed is. Misschien leert hij het straks wel weer af, is het een fase. We shall see.


Marshall’s tweede selfie! <3

Nou, dat was ’em weer deze week. Komende week weer wat deadlines af te ronden, kappertje pakken, afspreken met Angel en veel op Marshall passen want George is weer ZZP’er en heeft meteen twee nieuwe projecten te pakken, dus die is lekker druk aan het werk. Mama komt in elk geval morgen (vandaag dus) langs om me te helpen met het maken van foto’s en om bij te springen zodat ik aan de deadlines kan werken. Mama is the best! <3

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

30 Reacties

 1. 14 april 2019 / zondag, 14 april 2019

  Awh wat zijn katten toch schattig <3 En wat een gaaf avontuur, hoe stoer dat je Nicole Kidman hebt ontmoet!

 2. 29 maart 2019 / vrijdag, 29 maart 2019

  Het is goed dat je al hersteld bent. Ik wens jullie allemaal veel succes

 3. Pandora
  24 maart 2019 / zondag, 24 maart 2019

  Hé Serena,

  Misschien een tip voor te lange broeken. Ik ben zelf niet zo groot en heb laatst ook een flared broek gekocht die dus te lang was. Wat ik heb gedaan (want ik had geen geduld voor de kleermaker) zelf ingekort en de zoom gemaakt met strijkband ik moet zeggen het werkt wel want hij ziet er superstrak uit.

 4. 23 maart 2019 / zaterdag, 23 maart 2019

  Nicole Kidman is echt een classic beauty. Wat ontzettend gaaf dat je met zo’n beroemdheid op de foto staat!

 5. Rosalie
  21 maart 2019 / donderdag, 21 maart 2019

  Ongelofelijk mooi daar! Heerlijk die spontane foto’s word daar zo blij van! En marshall wat een heerlijk keroltje 😍

  Waar zijn je oorbellen van?

 6. Denise
  20 maart 2019 / woensdag, 20 maart 2019

  Lekker weekje sereen! Gaaf die foto met Nicole Kidman! Ik moest zo hard lachen om die raamfoto van Marshall! 😆

  X

 7. Kiki
  20 maart 2019 / woensdag, 20 maart 2019

  Tip voor de lage vaas.. Misschien kun je er oase in doen (zoals vroeger met de paas- en kerststukjes op de lagere school) en er wat stevigere bloemen en takken in prikken?

 8. M
  19 maart 2019 / dinsdag, 19 maart 2019

  Leuke foto’s, en dat broekje van Marshall is te schattig!

 9. 19 maart 2019 / dinsdag, 19 maart 2019

  Wauw wat een prachtig reisje! En je haar zit super goed na die behandeling :D

 10. 19 maart 2019 / dinsdag, 19 maart 2019

  Ik vind de foto’s ook heel leuk om te zien! En wat al eerder gezegd werd.. spontane foto’s zijn de leukste en niet zo geposeerd :)

 11. Rosa
  19 maart 2019 / dinsdag, 19 maart 2019

  Wat een leuke instalab. En wat een leuke persreis :)

 12. Michelle
  18 maart 2019 / maandag, 18 maart 2019

  Waar heb je de SOS treament gehad? Het klinkt echt als iets wat mijn haar nodig heeft! Ik woon zelf in de omgeving Utrecht namelijk en als het werkt wil ik het ook wel eens proberen!

  • Serena
   Auteur
   18 maart 2019 / maandag, 18 maart 2019

   hi Michelle,
   bij Servaas in Utrecht. Oudenoord.

 13. Ilona
  18 maart 2019 / maandag, 18 maart 2019

  Nou zover zat je er niet naast met je verzonnen naam :-)

  Ter ere van de feestdag van Sant’Agata, op 5 februari, eet men op Sicilië minne di Sant’Agata, de borsten van Sant’Agata. De geglazuurde gebakjes in de vorm van volle witte borsten, met een tepel in de vorm van een gekonfijte kers, zijn een vast onderdeel van het feest van de heilige Agatha. De gebakjes zijn een verwijzing naar het lugubere verhaal van Agatha, de martelares van Santuzza. Wanneer zij de wrede consul Quintianus afwijst, geeft hij uit wraak de opdracht om haar borsten af te snijden.

  Heb je ook canolli gegeten? Zijn in NL ook wel verkrijgbaar bij Italiaanse deli’s ook heeeeeeeerllijk.

  • Serena
   Auteur
   18 maart 2019 / maandag, 18 maart 2019

   NO WAYYYYYYY! Het was dus serieus de bedoeling dat ze op witte borsten moesten lijken?!?! MIND IS BLOWN!

   En jaaaa, uiteraard canolli gegeten. Zo lekker! Alles was lekker.

 14. Manon
  18 maart 2019 / maandag, 18 maart 2019

  de taartjes heten: cassata di siciliana :)

 15. 18 maart 2019 / maandag, 18 maart 2019

  Sicilië zit er echt prachtig uit! En wat leuk dat je Nicole Kidman ontmoet hebt!

 16. ingrid
  18 maart 2019 / maandag, 18 maart 2019

  Hoi Serena,
  Wat een leuke fotos ! Zou je een review willen posten over dat wimperserum? Ben wel heel benieuwd !

  • Roos
   18 maart 2019 / maandag, 18 maart 2019

   Ja ik zou ook graag een review van het wimperserum willen, zoek echt een vervanger voor mijn kruidvat wimperserum!

  • Inge
   18 maart 2019 / maandag, 18 maart 2019

   JAAAA graag, ziet er echt goed uit!
   Ik heb nu bijna 4 jaar alweer wimper extensions, maar ik ben me er van bewust dat ik niet tot aan mijn dood extensions wil hebben.. buiten dat het een kostbare zaak is, zijn er ook soms tijden dat ze extra snel uitvallen of ik kan niet op tijd voor een refill langs en dan zien die gaten er echt niet uit..

  • Serena
   Auteur
   18 maart 2019 / maandag, 18 maart 2019

   Yes, zal ik doen! Ben alleen de omdoos kwijt en daar stonden de ingrediënten op, dus even kijken of ik die online nog ergens kan vinden!

 17. Rita
  18 maart 2019 / maandag, 18 maart 2019

  Wat gebeurt er toch eigenlijk veel in een paar weken, erg leuk om terug te zien :)
  Fijn dat jullie weer opgeknapt zijn.

 18. Ellen
  18 maart 2019 / maandag, 18 maart 2019

  Volgens mij heb ik net je naam verkeerd gespeld! Oeps, sorry!

 19. Ellen
  18 maart 2019 / maandag, 18 maart 2019

  Hi Selena,
  Dat ziet er goed uit lekker in de zon in Sicilië! Wat betreft wimperserum: ik heb helaas korte wimpers die wel een serumpje kunnen gebruiken, maar er is wel iets om bij stil te staan voordat je wimperserum (los van het merk) gaat gebruiken. Het vaak gebruikte werkende bestanddeel bimatoprost kan de kleur van je iris veranderen (als het per ongeluk in je oog komt). Dit effect is blijvend dus wel even om in gedachte te houden voor je eraan begint ;-)

 20. 18 maart 2019 / maandag, 18 maart 2019

  Aaah wat een heerlijke foto’s op Sicilië, prachtig is het daar zeg. En Marshall steelt wel weer de show, wat een moppie is het toch!

 21. 18 maart 2019 / maandag, 18 maart 2019

  Ik vind die spontane vrolijke foto’s veel leuker dan die zogenaamde perfecte Instagram foto’s! Wat gaaf dat je Nicole Kidman mocht ontmoeten.

  • Serena
   Auteur
   18 maart 2019 / maandag, 18 maart 2019

   Haha, eigenlijk wel he? Ondanks de onderkin! :)

 22. 18 maart 2019 / maandag, 18 maart 2019

  Wat een leuke foto’s allemaal! Sicilië ziet er ook heerlijk uit zeg. Gaaf dat je Nicole Kidman hebt ontmoet.

  • Serena
   Auteur
   18 maart 2019 / maandag, 18 maart 2019

   Dankjewel, Sicilië is zeker een eiland waar ik eens naar terug zou keren voor vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *